26 Οκτ 2011

To συγκρότημα MEΛISSES επιστρέφει με το ολοκαίνουργιο άλμπουμ «ΑΚΟΥ»!


ΜΕΛΙSSES

«AKOY»
ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το πολύ επιτυχημένο πρώτο τους άλμπουμ «ΜΥSTIKO» που έβγαλε τεράστιες επιτυχίες όπως το «Κρυφά», το «Επικίνδυνα Φιλιά», το «Lonely Heart» και τον… «Κινέζο», το αγαπημένο συγκρότημα MEΛISSES επιστρέφει με το ολοκαίνουργιο άλμπουμ «ΑΚΟΥ», ανανεωμένη εικόνα και πιο ώριμο ήχο και στίχο.

Τη μουσική και τους στίχους σε όλα τα κομμάτια που περιέχονται στο «ΑΚΟΥ» υπογράφουν οιMEΛΙSSES και στο άλμπουμ θα βρείτε, εκτός από το πρώτο single «Σαν Σκιά» που έχει ήδη γίνει μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία, το αγαπημένο τραγούδι του περασμένου καλοκαιριού με την Ήβη Αδάμου, το «Κράτα τα Μάτια σου Κλειστά».




Το «ΑΚΟΥ» κυκλοφορεί από την Universal Music.

Το νέο video clip του NICKO “This love is killing me”!


Νέο video clip

NICKO 

“This love is killing me”

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ρήγος 


Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου video clip της νέας μεγάλης radio & club αγγλόφωνης επιτυχίας του Νίκου Γκάνου έκαναν το γύρο της Ελλάδας, δίνοντας μια πρώτη εντυπωσιακή γεύση για το οπτικό αποτέλεσμα που, από σήμερα,  μπορούμε να παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας!

Με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου, ο Νίκος Γκάνος υποδύεται ένα νεαρό που ασχολείται με αγροτικές εργασίες στην επαρχία.

Παρακολουθούμε σκηνές από την καθημερινότητά του, μέχρι που το σκηνικό αλλάζει και η συνάντησή του με ένα νεαρό ζευγάρι αποδεικνύεται μοιραία.

Αυτή η αγάπη σκοτώνει με τον πιο …περίεργο τρόπο! 

Ένα πρωτότυπο video clip που πραγματικά προσφέρει οπτική απόλαυση. Enjoy!  


Για να δείτε το v.clip ακολουθήστε τα παρακάτω links:
                                                                        
http://www.youtube.com/watch?v=0FplIy2-yCk&feature=youtu.be

http://www.dailymotion.com/video/xlw9jr_nicko-this-love-is-killing-me-official-video-clip_music

www.mtvgreece.gr

"Στην Απέναντι Πλευρά" ο τίτλος του νέου album της Ραλλίας Χρηστίδου!


Στην Απέναντι Πλευρά


Το καινούργιο beam album της  ΡΑΛΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ
κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή με 4.90€


Το νέο album της Ραλλίας Χρηστίδου με έντεκα ολοκαίνουργια τραγούδια κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες μόνο σε ψηφιακή μορφή. Πρόκειται για την  πέμπτη προσωπική δισκογραφική της δουλειά και την πρώτη στην οποία η ίδια υπογράφει συνθετικά όλα τα τραγούδια.

Η Ραλλία, που μας συστήθηκε πριν από επτά χρόνια ως μια νέα ελπιδοφόρα φωνή για το ελληνικό τραγούδι, κερδίζοντας την εκτίμηση του κοινού αλλά και των ραδιοφωνικών συχνοτήτων, τώρα ρισκάρει να συστηθεί απ την αρχή, αυτή τη φορά ως τραγουδοποιός.

Στο καινούργιο album που κυκλοφορεί σε μορφή beam(*) θα ακούσουμε μουσικές δυνατές που κινούνται στο χώρο του έντεχνου ροκ, σε μια προσπάθεια της Ραλλίας, που για πρώτη φορά όπως υποστηρίζει και η ίδια, επιχειρεί αυτό που πάντα επιθυμούσε: να εκφράσει  και να μοιραστεί την αλήθεια των συναισθημάτων της. Ψαγμένες μελωδίες, δυνατές ερμηνείες που σε συνδιασμό με τους στίχους τηςΛίνας Δημοπούλου που υπογράφει στιχουρχικά όλα τα τραγούδια, η Ραλλία  μας περνάει στην Απέναντι Πλευρά, στη πλευρά της δικής της αλήθειας!

Ενορχήστρωση - Programming: Ραλλία Χρηστίδου
Τύμπανα: Αλεξανδρος Αποστολακης Ηλεκτρική, ακουστική κιθάρα: Φοίβος Ζαχαρόπουλος, Μπάσσο:Γιάννης Κωνσταντινίδης , Πλήκτρα,Ακορντεόν: Χρυσόστομος Χαρίσης, Τσέλο: Μιχάλης Πορφύρης, Βιολί: Μιγκέν Σελμάνι, Σοπράνο σαξόφωνο: Θύμιος Παπαδόπουλος, Λαούτο, Μαντολίνο:Μανόλης Καραντίνης, Κλασσική και Hλεκτρική κιθάρα: Ραλλία Χρηστίδου
Mastering: Βασίλης Κορρές
Παραγωγή- Επιμέλεια παραγωγής: Ραλλία Χρηστίδου
Διεύθυνση παραγωγής: Ραλλία Χρηστίδου-Θύμιος Παπαδόπουλος


Η ηχογράφηση  και η μίξη έγινε στο studio SΤΕΝΤΩΡ και στο studio SIERRA από τον Σωτήρη Παπαδόπουλο και τον Βασίλη Κορρέ.

Για να ακούσετε το album, μπείτε στη σελίδα www.heedia.com 

(*) «Βeam» είναι η τεχνολογία με την οποία κάθε μουσικό album μετατρέπεται σε μορφή application (εφαρμογή) με μουσικό και οπτικό περιεχόμενο και αναπαράγεται σε οποιοδήποτε υπολογιστή έχει σύνδεση στο Internet. Το περιεχόμενο μπορεί να ανανεώνεται διαρκώς έτσι ώστε κάθε φορά που ακούει κάποιος το Album να βλέπει παράλληλα πληροφορίες γι’ αυτό. Η πρόσβαση αποκτάται είτε μέσα απο το Beam Store (free ή με αγορά μέσω πιστωτικής) είτε με τη χρήση ενός σωστού κωδικού ξεκλειδώματος (beam ticket) που αγοράζουμε από συγκεκριμένα καταστήματα. Τα beam albums παίζονται σε όλους τους υπολογιστές και σύντομα στις αντίστοιχες εφαρμογές Beam για έξυπνα τηλέφωνα (iphone, android) ώστε ο χρήστης να τα έχει πάντα μαζί του.


www.mtvgreece.gr

O Bono προετοιμάζει το τέλος των U2;


O frontman των U2 Bono σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Rolling Stone, έδωσε κρίσιμες απαντήσεις για το πόσο «επίκαιρος» είναι ο ήχος των U2 μετά από 32 χρόνια ζωής του συγκροτήματος.
Ο 50χρονος Ιρλανδός rocker δήλωσε: «Συνήθως όταν με ρωτάνε πόσο επίκαιροι είμαστε, οι υπόλοιποι από το συγκρότημα μου λένε «βγάλε το σκασμό γι` αυτό το θέμα». Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν η πορεία μας στην μουσική τελείωνε με το album “No Line In The Horizon” (2009) αλλά ίσως να έχουμε ακόμα δρόμο»
Στην συνέχεια ο Bono αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι U2 χρειάζονται ένα «διάλλειμα» αν και έχουν ήδη ετοιμάσει νέα τραγούδια: «Έχω ανάγκη να χαθώ σε νέες μουσικές, να κάνω ατελείωτες βόλτες με την γυναίκα και τα παιδιά μου μαζί με ένα ipod nano και μια ακουστική κιθάρα!»Ακούγεται καλή ιδέα…
www.mtvgreece.gr

Robert Trujillo-Metallica: «Ετοιμάζουμε νέο album!»


Δεν θα είναι μόνο το μυστηριώδες και «πειραματικό» collaboration album “Lulu” η νέα κυκλοφορία των Metallica, γιατί όπως δήλωσε ο μπασίστας τους, Robert Trujillo, το συγκρότημα ηχογραφεί ήδη νέα τραγούδια!
 Ο πρώην μπασίστας των Suicidal Tendencies και νυν των Metallica δήλωσε στο Gulf News: «Έχουμε ήδη ετοιμάσει δυο τραγούδια, που έχουν δουλευτεί στο studio τις δυο προηγούμενες εβδομάδες. Η σύνθεση και παραγωγή του νέου album των Metallica έχει ξεκινήσει. Έχουμε στο studio μαζί μας τον Rick Rubin και θα ηχογραφούμε νέο υλικό για όλη την υπόλοιπη χρονιά!»
Ο Rick Rubin συνεργάστηκε με τους Metallica και στο “Death Magnetic” του 2008. Happy news;
www.mtvgreece.gr

Ο Steven Tyler βγήκε νοκ άουτ!


H προχωρημένη ηλικία ορισμένων rock stars τους προκαλεί κάποια προβλήματα που στο ξεκίνημα τους δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ότι θα ζήσουν.
Ο Steve Tyler αναγκάστηκε να ακυρώσει συναυλία των Aerosmith στην Παραγουάη στις 25 Οκτωβρίου ύστερα από ατύχημα που έπαθε γλιστρώντας στο μπάνιο! Ο 62χρονος Steve Tyler έσπασε δυο από τα δόντια του και υπέφερε από μελανιές και κοψίματα στο πρόσωπο κατά την νοσηλεία του στο La Costa Medical Center που κράτησε συνολικά τέσσερις ώρες. Περαστικά Steven!

www.mtvgreece.gr

Usher-Will.i.am και Justin Bieber: H νέα συμμορία της pop!


Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο will.i.am δήλωσε ότι εκείνος μαζί με τον Usher και τον Justin Bieberετοιμάζουν νέα μουσικά πράγματα που θα προκαλέσουν ενθουσιασμό στο pop κοινό.
 Δήλωσε: «Τον τελευταίο καιρό συνεργάζομαι στενά με τον μέντορα του Justin Bieber, τον Usher, επίσης ο Justin έχει ζητήσει την βοήθεια μου στο νέο του album. Πολλές φορές με έχει ρωτήσει και αν θα μπορούσε να κάνει κάποιο ντουέτο με την Cheryl Cole, που είναι φίλη μου. Είμαστε μια δεμένη παρέα που ετοιμάζει κάποια εκπληκτικά πράγματα στο χώρο της pop!» Άραγε οι Black Eyed Peas τι έχουν να πουν για όλα αυτά;

Οι Coldplay χαρακτηρίζουν το album τους σχιζοφρενικό


Οι Coldplay έχουν χαρακτηρίσει το νέο τους studio album "Mylo Xyloto" ως "σχιζοφρενικό".
Το album κυκλοφόρησε χθες, 24 Οκτωβρίου και είναι η 5η πλήρη προσπάθεια της μπάντας. Έχουν δηλώσει πως ο παράξενος τίτλος αντανακλά την τροποποίηση τύπου τραγουδιού στο album.
Ο frontman της μπάντας -Chris Martin- είπε στο MTV News: "Είναι σίγουρα ένα σχιζοφρενικό album, αλλάζει ήχους συνεχώς. Γι αυτό το ονομάσαμε τόσο περίεργα. Επειδή νιώσαμε ότι τόσο πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη σχηματίσει μια γνώμη για εμάς, τόσο καλή όσο και κακή, που μπορούμε κατά κάποιον τρόπο να ξεκινήσουμε από το μηδέν και να προσπαθήσουμε να αντικατοπτρίσουμε όλη τη μουσική που ακούμε και αγαπάμε".
Από τη Νάντια Χαλκιά
www.tralala.gr

Δείτε το video clip της Nayer μαζί με Mohombi και Pitbull!


Κυκλοφόρησε το video για την επιτυχία "Suave" (Kiss Me) από τους: Nayer feat. Mohombi & Pitbull.
Η συνεργασία της sexy Nayer μαζί με τους εξαιρετικά επιτυχημένους Mohombi και Pitbull έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Τώρα, η μεγάλη χορευτική επιτυχία συνοδεύεται και από ένα εντυπωσιακό video clip!
Δείτε το εδώ το βίντεο για το Suavemente ή αλλιώς "Suave":
Από τον Ανδρέα Σ.

www.tralala.gr

Δημήτρης Λιόλιος: Λόγια της ψυχής


Δύο χρόνια μετά την πιο πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά, ο Δημήτρης Λιόλιος επανέρχεται με τα "Λόγια της ψυχής".
Ανανεωμένος, με ιδιαίτερο ήχο και καυστικό στίχο,που ανταποκρίνεται στα "χρώματα" των καιρών μας...
Αυτή η νέα δουλειά, περιλαμβάνει τραγούδια του με ελληνικό αλλά και αγγλικό στίχο.

Ακούστε το τραγούδι "Humble Heart", από τη νέα του δισκογραφική δουλειά!

(Δημήτρης Λιόλιος - Humble Heart
Μουσική: Δημήτρης Λιόλιος
Στίχοι: Μάνος Σφυράκης)

Φεστιβάλ Τζαζ Λεμεσού 2011


Μέσα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του το Φεστιβάλ Τζαζ Λεμεσού κατόρθωσε να γοητεύσει και να ενθουσιάσει τόσο το κοινό και τους μουσικούς και να καταστεί το σημαντικότερο και πολύ-αναμενόμενο τζαζ γεγονός στο κέντρο της πόλης δημιουργώντας μια πλατφόρμα μουσικής έκφρασης σε ξένους και Κύπριους καλλιτέχνες μέσα από την ψυχαγωγία, εκπαίδευση, συνεργασία και να προώθηση το μήνυμα της διαπολιτισμικής μουσικής ανταλλαγής.
Στο δεύτερο έτος λειτουργίας του το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 14 – Κυριακή 20 Νοέμβριου και περιλαμβάνει 3 ενότητες: Μουσική (το κύριο μέρος), και συζητήσεις/σεμινάρια/διαλέξεις και άλλες τέχνες. Το ‘Φεστιβάλ Τζαζ Λεμεσού’ είναι ένα ετήσιο Φεστιβάλ που λαμβάνει μέρος κάθε τρίτη εβδομάδα του Νοεμβρίου και έχει ήδη καταστεί σταθμός στον πολιτιστικό ορίζοντα της Κύπρου, και το σημαντικότερο γεγονός στο χώρο της τζαζ σε ολόκληρη την περιοχή της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής

Με 13 γεγονότα που πραγματοποιούνται από την Δευτέρα – Κυριακή, το ‘Φεστιβάλ Τζαζ Λεμεσού’ 2011 θα παρουσιάσει τις δραστηριότητες του μέσα και γύρο από το κέντρο της πόλης σε 5 διαφορετικούς χώρους από αίθουσα συναυλιών(Θέατρο Ριαλτο) μουσικές σκηνές όπως το (7 Seas), και (jazzy B) και παρουσιάζει την τζαζ σε αριθμό νέων χώρων όπως το ξενοδοχείο (Londa Hotel), και ακόμη και σε δρόμους και πλατειες (Plaza Cafe), (Columbia Plaza).

Στο ‘Φεστιβάλ Τζαζ Λεμεσού’ 2011 μπορείτε να παρακολουθήσετε μια σειρά από πρεμιέρες, νέες συνεργασίες, δικοινοτικά προγράμματα, σεμινάρια, ψυχαγωγικά πάρτι, αυτοσχέδια jamming sessions, και ένα εξαιρετικό πρόγραμμα ελεύθερων συναυλιών κατά την διάρκεια των 7 ήμερων, με 14 εκδηλώσεις και περισσότερους από 40 μουσικούς να απαρτίζουν το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικής της Λεμεσού και τον Μεγαλύτερο εορτασμό της τζαζ στην Κύπρου

Όπως και πέρσι, το φετινό Φεστιβάλ βλέπει την συμμετοχή μερικών από τους σημαντικότερους και προεξέχων στο παγκόσμιο ιδίωμα καλλιτεχνών. Μερικά από τα φετινά κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν

Τακούσιης – Καραπατάκης project με τους David Lynch, Zacharias Spyridakis και ο Stelios Xydias
Ο πιανίστας Μαρίος Τακούσιης και ο μπασίστας Γαβριήλ Καραπατάκης, μαζι με τρεις από τους καλύτερους τζαζίστες μουσικούς παρουσιάζουν την μουσική τους κυρίως με νέες συνθέσεις αλλά και κομμάτια τους απο το πρώτο τους ψηφιακό δίσκο. Με τους David Lynch, Στέλιο Ξυδιά, και τον Ζαχαρία Σπυριδάκη

The Amos Hoffman Quartet Ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς έθνικ τζαζ σκηνης, ο Amos Hoffman, με ένα λαμπερό σχήμα από μερικούς από τους καλύτερους μουσικούς στην σκηνή της τζαζ. Αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο σπουδαίους οργανοπαίκτης εποχής μας, ο πολυβραβευμένος καλλιτέχνης, έχει παίξει μουσική και έχει ηχογραφήσει με τους Dennis Charles, Evelyn Blakey, Juma Santos και άλλα ταλέντα όπως τους Jason Lindler, Omer Avital, Sam Newsome, Jay Collins, τον μπασίστα Avishai Cohen, τον Duane Eubanks και πολλούς άλλους.

Η πιο συναρπαστική και χαρισματική παρουσία στο πιάνο στο ιδίωμα της τζαζ τα τελευταία χρόνια, το συγκρότημα της Anna Elis de Jong συναντά τον Nelson Faria χτίζοντας μουσικές γέφυρες μεταξύ χωρών μέσο της διεθνούς γλώσσα της τζαζ. Το συγκρότημα που αποτελείτε από την βιρτουόζο Anna Elis de Jong (πιάνο), Tie Pereira (bass) και τον Αντρέα Στεφάνου (κρουστά) συναντά το θρύλο της βραζιλιάνικης τζαζ Nelson Faria (κιθάρα) σε ένα πρόγραμμα βασισμένο στην βραζιλιάνικη μουσική με τζαζ επιδράσεις.

Other festival participants include among others The Funk Sessions, The Limassol Jazz Festival All Stars Band, The JazzyB jam Sessions, Leonid Nestorov, Evilena Protektor, Cuba Tropical and many more.……

Αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη σύναξη μουσικών που θα γίνει ποτέ στην Κύπρο και αδιαμφισβήτητα είναι μοναδική ευκαιρία να χαρείτε ορισμένους από τους καλύτερους μουσικούς στον κόσμο στην Λεμεσό!!

Αναμένονται αυθόρμητα Jamming Sessions και επιπρόσθετα γεγονότα, ενημερωθείτε στο www.limassoljazzfestival.com για περισσότερες πληροφορίες ή στο τηλέφωνο             25 661566      

Tο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Τζαζ Λεμεσού 2011
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου

Σεμινάριο για παιδεία με το βραβευμένο γκρουπ Τατ-Τναπαρ
Foley’s School, Morning Sessions time TBA

Παρουσίαση και έναρξη Φεστιβάλ
7 Seas 20:00 – 21:00
Μέσα ενημέρωσης και προσκλήσεις

The 7 Seas Jam Sessions
7 Seas, 22:00 – 24:00
Είσοδος: €10
Για κρατήσεις καλέστε το:             25 278000      


Τρίτη 15 Νοεμβρίου

The EVILENA PROTEKTOR TRIO!
JazzyB, First set 21:00 – 23:00
Είσοδος: €10
Για κρατήσεις καλέστε το:             99 605502      

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου

AfterWorkJazz on the sea with the ANNA ELIS de JONG Trio
Londa, 18:30-21:00
Είσοδος: Δωρεάν

Afro Cuban Latin Jazz Party με τους CUBATROPICAL SEPTET
7 Seas, 22:00 – 01:00
Είσοδος: €10
Για κρατήσεις καλέστε το:             25 278000      

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου

Το συγκρότημα ANNA ELIS DE JONG συναντά τον NELSON FARIA
Θέατρο Ριάλτο, 20:30
Είσοδος: €15
Για κρατήσεις καλέστε το:             77777745       η από το διαδίκτυο στο www.rialto.com.cy

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου

The AMOS HOFFMAN Quartet
Θέατρο Ριάλτο, 20:30
Είσοδος: € 20
Για κρατήσεις καλέστε το:             77777745       η από το διαδίκτυο στο www.rialto.com.cy


Σάββατο 19 Νοεμβρίου

Απογευματινή Τζάζ με την Evilena Protektor
Ξενοδοχείο Λόντα, 16:00 – 18:00
Είσοδος ελεύθερη

Marios Takoushis - Gabriel Karapatakis project με τους David Lynch, Zacharias Spyridakis and Stelios Xydias
Θέατρο Ριάλτο, 20:30
Είσοδος: € 20
Για κρατήσεις καλέστε το:             77777745       η από το διαδίκτυο στο www.rialto.com.cy

The jazzyB Jam Sessions
Με τους Gilad Abro, Aviv Cohen, Amos Hoffman
jazzyB, 22:00 – 12:00
Είσοδος: €15
Για κρατήσεις καλέστε το:             99 605502      

Κυριακή 20 Νοεμβρίου

‘JAZZYBRUNCH TUNES’ (Γεύμα με γεύση Τζαζ) με την Ομάδα JAZZ FESTIVAL ALL STAR BAND Λεμεσού
Ξενοδοχείο Λόντα, 13:00 – 16:00
Γεύμα: €35
Για κρατήσεις καλέστε το             25 865540      

The Plaza Café ‘Outdoor Funk Sessions’ with the EVILENA PROTEKTOR Group
Columbia Plaza, Plaza Café, 20:00 – 22:00
Είσοδος ελεύθερη

Προμηθευτείτε τώρα τα εισιτήρια σας!

Εισιτήρια Θεάτρου Ριάλτο 
Εισιτήρια από διαδίκτυο: www.rialto.com.cy
Θυρίδα εισιτηρίων Θεάτρου Ριάλτο:             77777745      

Ωράρια
Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00-14:00, 16:30-18:30
Σάββατο: 10:00-13:00

Εισιτήρια 7 Seas
Για κρατήσεις καλέστε το:             25 278000      

Εισιτήρια jazzyB
Για κρατήσεις καλέστε το:             99 605502      

Για κρατήσεις στο ξενοδοχείο Londa: παρακαλώ τηλεφωνήστεl            +357 25 865540      

Εισιτήρια από διαδίκτυο: www.limassoljazzfestival.com
Γραμμή εξυπηρέτησης:             25 661466      


Για περισσότερες πληροφορίες, info@limassoljazzfestival.com η τηλεφωνήστε στο:             25 66 14 66       η ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα www.limassoljazzfestival.com

Στην απίθανη περίπτωση ακύρωσης του Φεστιβάλ, αλλαγής ημερομηνίας ή χώρου κάποιας εκδήλωσης ή αντικατάστασης καλλιτέχνη, οι οργανωτές του Φεστιβάλ Τζαζ Λεμεσού δεν έχουν καμία ευθύνη για επιστροφή του κόστους ταξιδίου ή διαμονής. Αν ταξιδεύετε από το εξωτερικό, διασφαλίστε ότι έχετε ταξιδιωτική ασφάλεια.