16 Μαΐ 2011

H Lady Gaga έφερε το φέρετρο της στο BBC Radio 1 Big Weekend!


Lady Gaga έφερε μια εντυπωσιακή ανατροπή στο BBC Radio 1 το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς εμφανίστηκε μέσα από ένα φέρετρο!
Η 25χρονη pop star ανέβηκε στην σκηνή του γνωστού ραδιοφωνικού show με μιάμιση ώρα καθυστέρηση, μέσα σε ένα φέρετρο με ρόδες που οδηγούσαν οι χορευτές της, φορώντας ένα ψεύτικο στομάχι εγκυμοσύνης, λίγο πριν ξεκινήσει το set της με το “Born This Way”.
 Στην συνέχεια τραγούδησε τα hits “Alejandro”, “Telephone”, “Poker Face”, μαζί με πέντε τραγούδια από το νέο της album.
Η Gaga επεφύλασσε και μια έκπληξη στο βρετανικό κοινό, καθώς διασκεύασε το “Orange Colored Sky” του Nat King Cole, αφιερώνοντας το στο ζευγάρι των Royal νεόνυμφων William – Kate Middleton. Το set της Gaga στο Radio 1 Big Weekend κράτησε συνολικά περισσότερο από μια ώρα, με άπειρες αλλαγές κουστουμιών και ένα εντυπωσιακό finale με το “Judas”!
Άραγε θα παίξει τελικά στην ταινία του Tarantino;

Παντρεύτηκε ο Caleb Folowill των Kings OF Leon!


O frontman των Kings Of Leon, Caleb Folowill παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Lilly Aldridge ύστερα από σχέση τριών ετών.
Ο Caleb και η Lilly ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου την περασμένη Πέμπτη σε άκρα μυστικότητα, στοSan Ysidor Ranch της Καλιφόρνια, παρουσία συγγενών, των υπόλοιπων Kings Of Leon και του γνωστού rock ζευγαριού των Chris Martin – Gwyneth Paltrow.
Πρώτος ο Jared Folowill είχε αποκαλύψει κάποιες πληροφορίες για τον γάμο λέγοντας: «Θα γίνει ένας μικρός γάμος, με 25 περίπου άτομα και ένα τεράστιο party, με πολύ περισσότερο κόσμο!» Να ζήσουν πολλά rock χρόνια!
Τουλάχιστον ξεχάστηκαν για λίγο τα αδελφικά μαχαιρώματα...

Η Mariah Carey ετοιμάζει νέο δίσκο


Μπορεί η διάσημη αμερικανίδα τραγουδίστρια Mariah Carey αν γέννησε πριν λίγες εβδομάδες όμως δεν έχει σκοπό να απομακρυνθεί από τα μουσικά δρώμενα.
Ο σύζυγος της τραγουδίστριας Nick Cannon αποκάλυψε πως η Mariah ετοιμάζει κιόλας το νέο της δίσκο καθώς ηχογραφούσε σε ένα οικιακό στούντιο σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Επίσης συμπλήρωσε πως αυτός ο δίσκος έχει ηχογραφηθεί σε πολλά διαφορετικά επίπεδα και πως πρόκειται να ακούσουμε φαινομενικά τραγούδια από την τραγουδίστρια. Ο νέος της δίσκος πρόκειται να αποτελέσει τον 14ο δίσκο της μεγάλης καριέρας της.
Από τον Παναγιώτη Κεράτσα

www.tralala.gr

O Kanye West στις Κάννες


Τις δυο τελευταίες εβδομάδες οι Κάννες έχουν την τιμητική τους λόγω του διασήμου Cannes Film Festival.
Ο αμερικανός rapper Kanye West βρέθηκε στις Κάννες και τραγούδησε με τον Jamie Foxx την τεράστια επιτυχία τους Gold Digger στο Carlton Hotel.
Δείτε εδώ την εμφάνιση...

O Aston Kutcher αντικατέστησε τον Charlie Sheen στο Two And A Half Men


Είναι πλέον επίσημο, ο Aston Kutcher θα προσπαθήσει να βαδίσει στα βήματα του “Warlock” Charlie Sheen, στο νέο κύκλο επεισοδίων του “Two And A Half Men”.

Abbie Gale: Family Life


Ήταν καλοκαίρι του 2005 όταν κυκλοφόρησε το ντεμπούτο των Abbie Gale, “Family Life”, από την ανεξάρτητη Vacant Records.
H αγαπημένη, πλέον, μπάντα από την Πάτρα, έκανε τα πρώτα της βήματα με σεμνότητα και χάρη, προκαλώντας ευχάριστη έκπληξη και αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές, γεγονός μάλλον αναμενόμενο, καθώς η ελληνική indie σκηνή είχε ανάγκη, περισσότερο από ποτέ, από φρέσκους ήχους, πρωτότυπα ακούσματα και νέα πρόσωπα.

Αυτό που εντυπωσίασε στο “Family Life” είναι ότι οι Abbie Gale κατάφεραν να συνδυάσουν τη φρεσκάδα της πρωτοεμφανιζόμενης μπάντας με μια μεστότητα που συνήθως χαρακτηρίζει τα συγκροτήματα που έχουν δουλέψει καιρό μαζί και έχουν ωριμάσει. Δέκα κομμάτια καθαρής ποπ, χωρίς περιττά στοιχεία και φανφάρες, απλές και ουσιαστικές ενορχηστρώσεις και αυθεντικοί στίχοι ντυμένοι με γλυκόπικρες μελωδίες που βρήκαν την τέλεια ερμηνεία στη μοναδική φωνή της Evira.

H Ιnner Ear έχοντας κυκλοφορήσει τα τελευταία δύο album των Abbie Gale, πάντα ήθελε να προσθέσει στον κατάλογό της το διαμαντάκι του “Family Life”, γι’ αυτό και είχε αποκτήσει τα δικαιώματα του album από το 2007. Στο τέλος της περασμένης χρονιάς ξεκίνησε η δουλειά για την δημιουργία μιας επανέκδοσης, με ενθουσιασμό και συγκίνηση τόσο από τους Abbie Gale όσο και από την Inner Ear. Ο Sak (Raining Pleasure) επιμελήθηκε τη νέα μίξη και το mastering και έτσι οι αρχικές ηχογραφήσεις του “Family Life” απέκτησαν τη δυναμική και τον ήχο που τους άξιζε, χωρίς να χαθεί τίποτα από την αρχική μαγεία του album. Την έκδοση ήρθε να ολοκληρώσει ένα ξεχωριστό, μίνιμαλ artwork από τον db.


Μάθετε περισσότερα στους συνδέσμους:
http://www.music.net.cy/easyconsole.cfm/page/read/n_id/8214

Σήμερα - 16 Mαΐου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή



Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1929: Λαμβάνει χώρα η πρώτη απονομή των βραβείων Όσκαρ.
1966: Οι Beach Boys κυκλοφορούν στις ΗΠΑ το αριστουργηματικό άλμπουμ τους «Pet Sounds».
1984: O  Prince κυκλοφορεί το "When Doves Cry".

Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1703: Πεθαίνεο ο Σαρλ Περό, γάλλος παραμυθάς. («Η Σταχτοπούτα», «Η ωραία κοιμωμένη», «Ο Καρυοθραύστης»)
1966: Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας εκδίδει την «Αγγελία της 16ης Μαίου», με την οποία ξεκινά η Πολιτιστική Επανάσταση.
1999: Η οργάνωση «17 Νοέμβρη» στοχεύει με ρουκέτα την οικία του Γερμανού πρέσβυ στο Χαλάνδρι.

Γιατί να θέλουν την Τζούλια νεκρή;


Αυτό είναι κάτι που απασχολεί πολλά ενημερωτικά sites, από το πρωί, αφού κυκλοφόρησε η φήμη πως η Τζούλια Αλεξανδράτου βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της.
Πρόκειται, όμως, για κακόβουλες φήμες, αφού οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα έσπευσαν αμέσως να εντοπίσουν την Τζούλια στο κινητό της τηλέφωνο και η ίδια, φυσικά, απάντησε κανονικά. Εξέφρασε την αηδία της για τα δημοσιεύματα που τη φέρουν νεκρή, ανάμεσα σε ερωτικά βοηθήματα κι έναν υπολογιστή με πορνογραφικό υλικό.

Όπως δήλωσε στο gossip-tv.gr, "αυτή τη φορά ξέφυγαν από τα όρια μιας απλής εξύβρισης, ηθικής εξόντωσης και διασυρμού.", απειλώντας, μάλιστα, πως δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι απλά, αφού σκοπεύει να κινηθεί νομικά, κάνοντας ό,τι περνά από το χέρι της για να δικαιωθεί. Τα "ρίχνει" στους δημοσιογράφους, λέγοντας πως πρώτοι αυτοί έπρεπε να γνωρίζουν πως η δημοσίευση μιας είδησης, απαιτεί τη διασταύρωση της, ειδικά, όταν πρόκειται για τη ζωή ενός ανθρώπου.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελληνικής αποστολής


Λούκας Γιώρκας, Stereo Mike, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος και Ελεάνα Βραχάλη έφτασαν στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" την Κυριακή το απόγευμα, όπου τους ανέμεναν δημοσιογράφοι για τις πρώτες δηλώσεις, επί Ελληνικού, πια, εδάφους.
Στο σχετικό απόσπασμα που μετέδωσε το Star, ο Λούκας μίλησε πρώτος και δήλωσε, εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας, την ευτυχία του γιατί καταφέρανε πολλά όλο αυτό το διάστημα, με αποκορύφωμα την πολύ καλή 7η θέση. Η ομαδική δουλειά που έγινε τους έδεσε όλους περισσότερο. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις ιδιαιτερότητες τουWatch my dance, λέγοντας πως δεν ήταν ό,τι πιο "Eurovision-ιστικό", τονίζοντας, με αυτό τον τρόπο, το ρίσκο που ήξεραν ότι έπαιρναν από την αρχή.

Με τη σειρά του, ο Stereo Mike αναφέρθηκε κι αυτός στο τραγούδι, λέγοντας πως είναι ένα κομμάτι που περιγράφει τη δύναμη και την ψυχή, κάτι που είχε ολόκληρη η ομάδα. Λέει πως δεν χρειάστηκαν μέσα, αλλά η δυνατή σύνθεση, οι δυνατοί στίχοι κι η δυνατή ερμηνεία, δείχνοντας έναν προς έναν τους συντελεστές του τραγουδιού.