20 Απρ 2012

Red Hot Chili Peppers: Κυκλοφορούν ΕΡ διασκευών...



Ένα EP με διασκευές σε γνωστά κομμάτια θα κυκλοφορήσουν οι Red Hot Chili Peppers την πρωτομαγιά με αφορμή την εισαγωγή τους στο Rock n' Roll Hall of fame...

Οι 'πιπεριές' θα διασκευάσουν τα A Teenager in Love (Dion and the Belmonts), Havana Affair (Ramones), Search & Destroy (Iggy and the Stooges), Everybody Knows This is Nowhere (Neil Young), I Get Around (The Beach Boys) και Suffragette City (David Bowie). Η νέα κυκλοφορία της μπάντας θα έχει τον γενικό τίτλο 'We Salute You'.
Οι διασκευές αυτές έχουν γίνει στο παρελθόν και είτε είχαν κυκλοφορήσει σε B' Sides της μπάντας ή μαζί με κάποιο single ή είχαν παιχτεί ζωντανά. Μια πρώτη γεύση μπορείτε να πάρετε παρακάτω....

Από τον Γιώργο Κορέλη
www.tralalal.gr

Στην κορυφή του US Chart o Gotye!

Gotye (feat. Kimbra) με το “Somebody That I Used To Know” κατάφερε να εκτοξευθεί στην κορυφή του Billboard Top 100 Chart!
 Σε αυτή την εξέλιξη ωφέλησε βέβαια και η εμφάνιση του Gotye και της Kimbra στο Saturday Night Live όπου έπαιξαν live την μεγάλη τους επιτυχία.
 Ο 31χρονος Gotye (αληθινό όνομα: Wouter De Backer) κατάφερε να γίνει ο πρώτος Αυστραλός που φτάνει στην κορυφή του US Chart στην δεκαετία που διανύουμε. Τελικά το πικρό τέλος μιας σχέσης μπορεί να δημιουργήσει μέχρι και...εμπορικές επιτυχίες!

Νεα ταινία και δυο βιογραφίες για τους Metallica!


Οι Metallica βρίσκονται σε δημιουργικό πυρετό τους τελευταίους μήνες, καθώς μια ταινία για τον Lars Ulrich και μια βιογραφία χωρισμένη σε δυο τόμους, θα αποκαλυφθούν στο φανατικό κοινό του συγκροτήματος μέσα στα επόμενα χρόνια.
 Το “Mission To Lars” είναι μια ταινία του William και της Kate Spicer, που επιχείρησαν  να ταξιδέψουν στο Los Angeles μαζί με τον αδελφό τους, Tom Spicer που πάσχει από σπάνια ανιάτη ασθένεια και να τον φέρουν σε επαφή με τον drummer Lars Ulrich. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους ευρωπαικούς κινηματογράφους μέσα στο καλοκαίρι.
Όσο για την βιογραφία των Metallica, oι συγγραφείς Paul Brannigan και Ian Winwood ανέλαβαν το δύσκολο έργο της αποτύπωσης στο χαρτί μιας πορείας 30 ετών στην μουσική, δημιουργώντας υλικό συνολικά 75 ωρών σε συνεντεύξεις.  Το "Birth School Metallica Death: Volume I” είναι το πρώτο μέρος αυτής της βιογραφίας και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2013, ενώ ένα χρόνο αργότερα θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μέρος. Τα δυο βιβλία έχουν αγοραστεί από τον εκδοτικό οίκό Da Capo Press. 
Δείτε εδώ το trailer του “Mission To Lars”:

H Rihanna κάνει κακές παρέες...


Η Rihanna βρέθηκε στο Coachella Festival μαζί με την κολλητή της Katy Perry και συνάντησε backstage τους Snoop Dogg-Warren G, μετά από την επική συναυλία τους. Όπως δείχνει και η φωτογραφία, το "Thug Life" attitude δεν σκοπεύει να το χάσει η Rihanna...
(ποοοοολύ μεγάλο τσιγάρο κρατάς RiRi....)

O Dr Dre υπόσχεται νεα ολογράμματα καλλιτεχνών!


Ο Dr Dre δεν έχει κρύψει τον ενθουσιασμό του για την απόλυτα θετική αποδοχή που είχε η εμφάνιση του...ολογράμματος του Tupac Shakur στο Coachella Festival.
Μιλώντας στο TMZ, είχε να λέει πόσο ο κόσμος έχει αγαπήσει το ολογράμμα, ότι σκοπεύει να το τελειοποιήσει και ότι στο μέλλον είναι πολύ πιθανό να δούμε κι άλλα ολογράμματα καλλιτεχνών, όπως οJimi Hendrix και ο Marvin Gaye! Είπε: " Ο καθέ ένας από εμάς μπορεί να δουλέψει πάνω στο ολόγραμμα του αγαπημένου του καλλιτέχνη. Αυτή την στιγμή ο κόσμος το διασκεδάζει με αυτό που έγινε και χαιρόμαστε κι εμείς αρκετά. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα μπορέσουμε να δούμε και νεα ολογράμματα, από καλλιτέχνες όπως ο Jimi Hendrix ή ο Marvin Gaye."
 Όσο για την τελειοποίηση του "αναστημένου" Tupac, ο Dre είχε να πει "Δεν ξέρω αν ακόμα υπάρχει τεχνολογία ολογράμματος που να περιστρέφεται σε 360 μοίρες. Προς το παρόν είναι τρεις διαστάσεις, αλλά μόνο από την μπροστινή όψη. Δουλεύουμε πάντως σε μερικές αλλαγές." 

Στα μαχαίρια οι LMFAO!


Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, oι LMFAO βρίσκονται ένα βήμα πριν από την διάλυση τους....
Η αιτία δεν είναι άλλη από την ολοένα και αυξανόμενη δημοσιότητα που εισπράττει τον τελευταίο καιρό ο Redfoo και η ανάδειξη του μέσα από συνεργασίες με άλλους pop stars, που φέρνουν μια έντονη γκρίνια στις σχέσεις του με τον SkyBlu. Δεν ξέρουμε αν αυτο το δημοσίευμα, που προέρχεται από ανώνυμη πληροφορία, έχει κάποια δόση αλήθειας, το σίγουρο είναι ότι δύσκολα θα δούμε τον Redfoo να λέει "Sorry For Party Rocking" και να αποχωρεί από ένα ντουέτο-οικογενειακή υπόθεση! (θείος-ανηψιός) "Χωρίζεις" με την οικογένεια σου;

To making of του νέου video της Rihanna "Where Have You Been"! Πολύς ιδρώτας...


Η Rihanna για το making of του "Where Have You Been" φέρνει την κάμερα στις εντατικές προετοιμασίες της για την περίπλοκη χορογραφία που θα δούμε στις μικρές μας οθόνες.
Αβαφή και κουρασμένη αλλά χωρίς να το βάζει κάτω, η RiRi, πάντα με το street (πες το και thug) attitude που την διακρίνει, γίνεται το "αφεντικό" σε ένα απαιτιτικό dance crew γεμάτο άπό αντρές και τα καταφέρνει μια χαρά!

10 εκατομμύρια φιλιά για τους Vegas!

Το video για το smash hit «Φιλί» των Vegas έσπασε τα κοντέρ
και ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια views στο YouTube
δημιουργώντας έτσι ένα νέο μοναδικό ρεκόρ!
 

Rita Ora: Η φωτογράφιση για το πρώτο της album! (Τρέμε Rihanna...)


Δείτε όλα όσα δεν έδειξε η κάμερα κατά την διάρκεια της φωτογράφισης της Rita Ora για το debut album της. Πρόκειται για behind  the scenes υλικό μιας νέας pop diva που θα κάνει πολλές καταξιωμένες stars να πονοκεφαλιάσουν (και να ζηλέψουν....)

Αντώνης Ρέμος & Onirama μαζί το καλοκαίρι!


Ο Αντώνης Ρέμος μετά την ολοκλήρωση των πετυχημένων εμφανίσεών του, μαζί με το Τόλη Βοσκόπουλο στην Αθήνα,

συναντά τους Onirama, μετά από ένα ενα γεμάτο χειμώνα στο πλευρό του Σάκη Ρουβά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο τραγουδιστής ενώνει τις δυνάμεις του με το δημοφιλές συγκρότημα και το ταίριασμά και η χημεία τους είναι αναμενόμενη, καθώς έχουν συναντηθεί κι άλλη φορά στο παρελθόν, στο Mad secret concert, μια από τις πιο καλές στιγμές των Onirama! Απο τον Ιούνιο λοιπόν θα μας περιμένουν στο νυχτερινό κέντρο "Thalassa" για να μας κρατήσουν συντροφιά τα βράδια του καλοκαιριού μας..
O Αντώνης Ρέμος μάλιστα ήδη έχει αποφασίσει που θα τον βρει τον ερχόμενο χειμώνα, καθώς έχει αποκαλύψει πως θα βρίσκεται θα στο Αθηνών Αρένα μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο!
Από τη Λίζα Μάτσα.
www.tralala.gr

Η Demy στο πλευρό του Σάκη Ρουβά;


Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ έγινε ένας πολύ καλός κυνηγός ταλέντων, αφού ψάχνει συνεχώς νέους και ανερχόμενους καλλιτέχνες για να τον πλαισιώνουν στις καλοκαιρινές του εμφανίσεις στο "Thalassa".
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, φέρουν το Σάκη Ρουβά να έχει προτείνει στην Demy να βρίσκεται στο πλευρό του. Μάλιστα, εκείνη με μεγάλη χαρά απάντησε θετικά και η συμφωνία έχει ήδη κλείσει. Αυτά, όμως, με κάθε επιφύλαξη, αφού πρόκειται, ακόμα, για φήμες.

Υπενθυμίζουμε, εν τω μεταξύ, πως ο καλλιτέχνης πέρασε από "casting" την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με την οποία συμφώνησαν. Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια δε θα είναι μόνη στο "Thalassa", αφού μαζί της θα βρίσκεται και το συγκρότημα της "Mamacita on fire".

Madonna: 'Είναι δύσκολο να είσαι ανύπαντρη μητέρα'


Η μεγάλη σταρ, φαίνεται πως δεν είναι ικανοποιημένη με τον εαυτό της, όσον αφορά την ανατροφή των παιδιών της και ειδικά της 15χρονης Λούρδης, η οποία αποθανατίστηκε πρόσφατα με το τσιγάρο στο στόμα.
Σε τηλεοπτική της συνέντευξη, η Madonna παραδέχτηκε πως ίσως οι ευθύνες να τη βαραίνουν, αφού είναι πολύ δύσκολο να είναι μια γυναίκα ανύπαντρη μητέρα. Η ίδια παραπονιέται όλη την ώρα, συμπλήρωσε, αφού κι οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Ερωτηθείσα για το πως αισθάνθηκε βλέποντας τη φωτογραφία της κόρης της να καπνίζει, η Madonna απάντησε πως, όσον αφορά το κάπνισμα, είναι πάντα αυστηρά εναντίον. Παρ' όλ' αυτά, τώρα θα έπρεπε να ήταν πιο σκληρή με αυτό το θέμα.

Στον αντίποδα, ο δημοσιογράφος της έθεσε το θέμα του video clip tου τραγουδιού "Girl gone bad", στο οποίο η τραγουδίστρια εμφανίζεται με ένα τσιγάρο στα χείλη. Εκείνη απάντησε πως το τσιγάρο εκείνο ήταν αξεσουάρ για τις ανάγκες των γυρισμάτων, αφού δεν καπνίζει ποτέ.



Η 15χρονη Λούρδη φωτογραφήθηκε την ώρα που κάπνιζε, γεγονός που προκάλεσε απογοήτευση στη Madonna.

Ομοφυλόφιλη η Jessie J σύμφωνα με νεα βιογραφία!


Μια νεα βιογραφία, που δεν έχει πάρει την έγκριση της Jessie J, αποκαλύπτει πως η νεαρή pop star είναι ομοφυλόφιλη!
Η Chloe Govan, στo βιβλίο "Jessie J: Who`s Laughing Now?" γράφει πως "Η Jessie J μπορεί να είχε ερωτικές σχέσεις με άντρες στο παρελθόν, αλλά είναι 100% ομοφυλόφιλη.

Η δισκογραφική της εταιρεία, όταν υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο, την συμβούλεψε να δηλώνει bisexual, γιατί πίστευαν ότι αυτό θα ακουγόταν πιο μοντέρνο, πιο εκκεντρικό και πιο sexy." H Jessie J αυτή την εποχή συμμετέχει ως κριτής στην βρετανική εκδοχή του talent show The Voice.