12 Φεβ 2011

Φιλανθρωπική Συναυλία από τους Black Eyed Peas


Η φιλανθρωπική συναυλία των Black Eyed Peas ή «αγγλιστί» Black Eyed Peas PEAPOD Benefit Concert πραγματοποιήθηκε στο Music Box Theatre στο Hollywood χθες το βράδυ.
Πολλοί νέοι καλλιτέχνες έδωσαν το παρόν όπως η Ciara, John Legend και Omarion για να βοηθήσουν και εκείνοι με την σειρά τους στην συγκέντρωση χρημάτων για τον οργανισμό "Peas". Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες της συναυλίας:




blackeyedpeas
blackeyedpeas_4
blackeyedpeas_2
blackeyedpeas_3

Από την Κωνσταντίνα Πανούση
www.tralala.gr

It's My Life - Έλενα Παπαρίζου ( Mad Secret Concert )


Η Έλενα Παπαρίζου τραγουδάει It's My Life στο Mad Secret Concert 2009!!

Δείτε το Video

Shaya - Resurrection


Πηγή: Δελτίο Τύπου
Μετά την cross-over επιτυχημένη συνεργασία με τον Mark F. Angelo στο "Far From Everything" και το solo single "In Your Eyes", η Shaya κυκλοφορεί το πρώτο της ολοκληρωμένο,αγγλόφωνο album "Resurrection".

Cutting edge dance ύφος
Fashion αισθητική
Unique style
Pop culture
Rebirth
Συνθέτουν την αναδόμηση της Shaya!

To πρώτο original dance album σε απόλυτα σύγχρονο international ήχο.

www.my-group.gr
Απολαύστε την εμφάνιση της Shaya στο MadWalk by Vodafone στο video που ακολουθεί.
Δείτε όλα τα live shows του MadWalk By Vodafone στο επίσημο κανάλι του MAD TV στο YouTube σε HD.

Ο Χάρης νικητής του X Factor


Ο Χάρης Αντωνίου αναδείχθηκε μέσω ψηφοφορίας του κοινού ο μεγάλος νικητής του X Factor 3.
Οι δύο "μονομάχοι" του τελικού, που πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, ήταν ο Χάρης από την ομάδα του Γιώργου Λεβέντη και ο Αλέξανδρος από την ομάδα του Νίκου Μουρατίδη.
Στον ημιτελικό της προηγούμενης εβδομάδας είχε αποχωρήσει η Nikki Ponte, η οποία ωστόσο συμμετέχει στον Ελληνικό διαγωνισμό που θα αναδείξει ποιος θα μας εκπροσωπήσει φέτος στη Eurovision.
Προηγούμενοι νικητές του X Factor είναι οι Κύπριοι -όπως και ο Χάρης- Λούκας Γιώρκας (ο οποίος είναι επίσης υποψήφιος για τη Eurovision) και Σταύρος Μιχαλακάκος.
Είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα; Πιστεύετε ότι ο Χάρης έχει το X Factor;

Ξανά στα μαχαίρια Keith Richards – Mick Jagger!


Οι βαρύτατες εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο Keith Richards για να περιγράψει τον Mick Jagger στην αυτοβιογραφία του με τίτλο “Life” πιθανότατα θα ακυρώσουν τα σχέδια της επιστροφής των Stones σε συναυλιακή δράση, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mirror.
Tους τελευταίους μήνες, ακουγόταν έντονα ανάμεσα σε fans και εκπροσώπους της μουσικής βιομηχανίας, ότι οι Rolling Stones εξετάζουν τον ενδεχόμενο να βρεθούν ξανά σε περιοδεία, ακόμα και την δημιουργία νέων τραγουδιών.

«Χρυσό» Live για τη Φωτεινή Δάρρα


Η Φωτεινή Δάρρα γιόρτασε προχθές το βράδυ με φίλους και συνεργάτες στο lounge του Hard Rock Café, τις χρυσές πωλήσεις του διπλού άλμπουμ της με τίτλο «LIVE» που κυκλοφορεί από τη Lyra. Και ήταν πολλοί αυτοί που ήρθαν να μοιραστούν τη χαρά της για τον πρώτο της χρυσό δίσκο.
Προλογίζοντας, η διευθύντρια της Lyra κα Έφη Κανελλοπούλου, χαρακτήρισε ως έκπληξη την παράσταση που παρουσίασε η Φωτεινή Δάρρα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο -απ’ όπου και η ηχογράφηση αυτού του άλμπουμ. Έκπληξη, τόσο γιατί συνδύασε μοναδικά σε ένα πρόγραμμα τραγούδια διαφορετικά μεταξύ τους (σύγχρονα τραγούδια σπουδαίων δημιουργών, παλιά λαϊκά, αγγλόφωνα), όσο και γιατί ερμήνευσε τα λαϊκά του ’60 και του ’70 σαν να είχε εμπειρία πολλών δεκαετιών στο είδος!

Στη συνέχεια κάλεσε έναν έναν τους συντελεστές του άλμπουμ για να παραλάβουν τους χρυσούς τους δίσκους. Εκεί ήταν ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Νίκος Ζούδιαρης, ο Κώστας Φασουλάς, ο Γιώργος Κορδέλλας, ο Κώστας Καλημέρης από το Prism Studio και βέβαια ο Μίμης Πλέσσας που έκανε την τιμή στη Φωτεινή Δάρρα να της απονείμει ο ίδιος τον χρυσό της δίσκο, μιλώντας με θερμότατα λόγια για το ταλέντο, την αγάπη και την αφοσίωσή της στο δικό μας πεντάγραμμο, το ελληνικό. Προέβλεψε επίσης ότι σύντομα θα γιορτάσουμε όπως φαίνεται και τον επόμενο χρυσό της δίσκο για τη νέα της δουλειά με τίτλο «Του έρωτα και της αμαρτίας».

Η Φωτεινή Δάρρα, συγκινημένη, πήρε το λόγο λέγοντας πως χαίρεται γιατί ένας χρυσός δίσκος δείχνει την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου, αισθάνεσαι ότι έχεις φτάσει σ’ έναν πρώτο στόχο. Μίλησε για τη στιγμή που εισέπραξε το πρώτο της χειροκρότημα ως τραγουδίστρια, στο Ηρώδειο σε συναυλία του Δημήτρη Παπαδημητρίου, απήγγειλε το ποίημα του Καβάφη «Το πρώτο σκαλί» και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της και πάνω απ’ όλους τον Δημήτρη Παπαδημητρίου που την στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και που από την αρχή πίστευε το πού μπορεί να φτάσει, πριν ακόμη το πιστέψει και η ίδια!

Σήμερα - 12 Φεβρουαρίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Μελέτιος
Επέτειοι: Ημέρα της Ερυθράς Χειρός


 Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1956: Ο Screamin' Jay Hawkins ηχογραφεί το "I Put a Spell On You"
1964: Η πρώτη συναυλία των Beatles στην Νέα Υόρκη.
1977: Οι "The Police" ηχογραφούν το "Fall Out", το πρώτο τους single


 Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1809: Γεννιέται ο Κάρολος Δαρβίνος, άγγλος φυσιοδίφης, «πατέρας» της θεωρίας περί της εξέλιξης των ειδών και της φυσικής επιλογής.
1809: Γεννιέται ο Αβραάμ Λίνκολν, 16ος πρόεδρος των ΗΠΑ
1944: Ναυτική τραγωδία στον Σαρωνικό με 4.074 νεκρούς.
1999: Ο αμερικανός πρόεδρος Μπιλ Κλίντον απαλλάσσεται από τη Γερουσία, αναφορικά με την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Λεβίνσκι.