6 Δεκ 2010

Top 10 radio hits 5/12/2010

  1. (N.E.) Tinie Tempah ft Eric Turner – Written in the stars
  2. (4) Shakira - Loca
  3. (1)  Rihanna – Only girl (In the World)
  4. (8) Andreea Banica – Love in Brazil
  5. (9)  Enrique Iglesias ft Nicole Scherzinger - Heartbeat
  6. (N.E.) Far East Movement – Like a G6
  7. (10) Mattyas ft Kristina – Secret love
  8. (3)  B.O.B. ft Haley Williams - Airplanes
  9. (6) Mark Angelo ft Shaya – Far from Everything
  10. (N.E.) Flo Rida ft David Guetta – Club can't handle me

Τζώρτζια: «Στην Ελλάδα δεν δεχόμαστε εύκολα το διαφορετικό»

Καλεσμένοι στο «Πρωινό μoυ» ήταν σήμερα το πρωί η Τζώρτζια και ο Μιχάλης Μουρούτσος, οι οποίοι αποχώρησαν χτες το βράδυ από το Just the two of us, και μίλησαν για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι.
Μιχάλης Μουρούτσος: «Έχω βιώσει τόση πολλή αδικία στο άθλημά μου που θα ήταν αστείο για 'μένα να έμπαινα στη διαδικασία να πω αν αυτό ήταν δίκαιο ή όχι. Το σίγουρο είναι ότι αφού φτάσαμε να είμαστε προτεινόμενοι μαζί με τον Θεοχάρη, θα ήταν άδικο να φύγει ο Θεοχάρης και όχι εγώ. Εγώ δεν έχω την εμπειρία να ακούω κάποιον που να τραγουδάει και να ξέρω αν είναι καλύτερος ή όχι. Πάντως, χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Μιχάλης Ιατρόπουλος πέρασε και συνεχίζει στο σόου. Όσο για τη Τζώρτζια, έχει μεγάλο ταλέντο στο ταε κβο ντο. Αυτά που είδατε χτες, τα έμαθε σε μια μέρα. Ήταν μεγάλη τιμή για 'μένα που συμμετείχα και οι εμπειρίες και οι στιγμές που έζησα είναι μοναδικές».
Τζώρτζια: «Πιστεύω ότι ο καλλιτέχνης δεν κρίνεται μόνο από τη φωνή. Κρίνεται από το πώς στήνεται και από ποια οπτική γωνία βλέπεις τα πράγματα. Σε προσωπικό επίπεδο δε σε ξέρει κανείς, αυτό είναι γεγονός. Ο κόσμος βλέπει μια εικόνα, η οποία αποδυναμώνει ή ενισχύει αυτό που λες. Εγώ δεν πιστεύω ότι χθες ο χειρότερος ήταν ο Μιχάλης. Χτες, δεν υπήρχαν πράγματα που ήταν κακά, αλλά αμήχανα. Για 'μένα είναι χειρότερο όταν δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος που θέλεις εσύ να το πας, όταν δεν έχεις μια συγκεκριμένη πρόταση. Με αυτή την έννοια, μου φάνηκαν λίγο αμήχανοι χτες ο Θεοχάρης με την Ελπίδα και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα δυσκολεύουν γιατί όλοι πρέπει να δείχνουμε και κάτι καινούριο. Ο ανταγωνισμός μεγαλώνει. Και επειδή ξέραμε από την αρχή ότι υπάρχουν μέσα άτομα που το έχουν σπουδάσει το τραγούδι, δεν υπήρχε περίπτωση να το δούμε ανταγωνιστικά, γι' αυτό και ήμασταν τόσο χαλαροί. Εξάλλου αυτό νομίζουμε ότι είναι και όλο το νόημα του σόου. Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αυτό είναι που μετράει. Υπάρχουν μέσα άνθρωποι που έχουν άγχος και ανησυχούν για την εικόνα τους, ακόμα και οι επαγγελματίες».
mega_
Για τις κόντρες μεταξύ παικτών και μελών της κριτικής επιτροπής η Τζώρτζια δήλωσε: «Η δράση φέρνει αντίδραση. Η Αθηναΐδα έχει πει κάτι πολύ σωστό. Ότι στη δουλειά μας μάς κρίνουν οι πιο άσχετοι. Και μιλάω για οποιαδήποτε δουλειά. Όχι μόνο για το τραγούδι. Οι βαθμολογίες είναι καθαρά υποκειμενικές. Τι πάει να πει ξέρω από μουσική, ξέρω πότε φαλτσάρει κάποιος και πότε όχι; Δεν είναι εκεί η ουσία. Ακόμα και οι μεγάλοι τραγουδιστές φαλτσάρουν και είναι συγκλονιστικοί. Ο άνθρωπος που δεν ξέρει, λειτουργεί με ένστικτο. Τις μεγαλύτερες αλήθειες τις ακούς από άσχετους. Φεύγω πολύ ικανοποιημένη. Δεν περίμενα ότι ο Μιχάλης θα φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Δεν είχε καμία σχέση από το πρώτο live».
Για το ιδιαίτερο look της ανέφερε: «Δεν είναι πάντα έτσι τα μαλλιά μου. Τα αφήνω και κάτω πολλές φορές. Γενικά, συνήθως είμαι απλή. Όταν πάω να πάρω το γιο μου από το σχολείο, βλέπω θετικές αντιδράσεις από τα άλλα παιδιά. Προσπαθώ να κρατάω τον γιό μου μακριά από όλo αυτό της showbiz. Είναι πεντέμισι ο μεγάλος και 21 μηνών ο μικρός. Αν τα παιδιά μου θα ήθελαν να υιοθετήσουν το look μου και ήταν σε φάση ώριμης σκέψης και βέβαια θα συμφωνούσα. Εμένα όλο αυτό δεν μου προέκυψε από φάση μόδας αλλά από φάση αντίδρασης. Και δεν ήμουν έφηβη όταν μου συνέβη αυτό αλλά πιο μεγάλη. Συνειδητοποίησα ότι όταν ο κόσμος θέλει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά και εσύ δείχνεις τις δικές σου πτυχές, της προσωπικότητάς σου, τότε αρχίζει να τραβάει ζόρι. Κι αυτό με ενόχλησε. Νομίζω ότι γενικά στην Ελλάδα έχουν πρόβλημα να δεχτούν το διαφορετικό. Από εκεί πιστεύω ότι ξεκινούν και τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα, όπως ο ρατσισμός».
Τελειώνοντας τη συνέντευξη αποκάλυψαν ότι θεωρούν φαβορί τους: Παναγιώτη Πετράκη-Ελένη Φουρέιρα, Μαριάννα Πολυχρονίδη-Ησαΐα Ματιάμπα και Θεοχάρη Ιωαννίδη-Ελπίδα.
απο την Σοφία Παφτούνου

www.tralala.gr

Κύπρος - Top 10 Radio hits 29/11/2010

  1.  Rihanna – Only Girl (In the world)
  2. Tinie Tempah – Written in the stars
  3. Cee Leo – Forget you
  4. Shakira - Loca
  5. Team Berg – Bromance
  6. Armin Van Buuren feat. Sophie Ellis Bextor – Not giving up on love
  7. Far East Movement – Like A G6
  8. Black Eyed Peas – The time (the dirty beat)
  9. Duffy – Well Well Well
  10. Michael Jackson (ft. Akon) – Hold My Hand

Τα Μωρά στη Φωτιά παρουσιάζουν το νέο άλμπουμ τους

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 & ΠΕΜΠΤΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ live
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΟΥ ΔΙΣΚΟΥ

Τα Μωρά στη Φωτιά, η μπάντα «φετίχ» της ελληνικής ροκ σκηνής,
για δύο βραδιές, θα βάζουν ..φωτιά στη σκηνή του Κυττάρου με .. εύφλεκτα υλικά τους αιχμηρούς στίχους, την χαρακτηριστική φωνή και τις έντονες ερμηνείες του ποιητή και ιστορικού ηγέτη της μπάντας Στέλιου Σαλβαδόρ, που παρέα με εξαίρετους και καταξιωμένους μουσικούς, συνθέτουν ένα εκρηκτικό μουσικό σύνολο που απέναντι του είναι αδύνατον να μην παρασυρθείς από το νεύρο, την αδρεναλίνη, τη μελωδία, το συναίσθημα που δημιουργεί η μουσική, οι στίχοι και η ζωντανή εικόνα της μπάντας.

Με τρεις δίσκους στο ενεργητικό τους, από το μυθικό ομώνυμο Lp του 1988, στην ευχάριστη έκπληξη του «Θεατρίνοι» το 1999 και από το πιο ώριμο και μεστό «Στο δρόμο» του 2004 στον ανανεωμένο και πιο σύνθετο και σύγχρονο ήχο του σήμερα, που αποτυπώνεται χαρακτηριστικά στα τραγούδια του νέου δίσκου που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σε αυτό το ξεχωριστό διήμερο live happening..

www.morastifotia.gr

ΕΝΑΡΞΗ: 22.00
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15 €

ΣΤΕΛΙΟΣ "ΣΑΛΒΑΔΟΡ" ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ
" COUGAR BABY - SMOKING RABBIT "

Τα Μωρά στη Φωτιά μετά από δύο χρόνια ηχογραφήσεων ολοκλήρωσαν τον τέταρτο πολυαναμενόμενο δίσκο τους, που κυκλοφορεί από το label του τραγουδιστή Στέλιου Σαλβαδόρ, Baby Records
Ως συνθέτης του συγκροτήματος ο Στέλιος Σαλβαδόρ Παπαϊωάννου αποφασίζει να "περπατήσει" σε καινούργιες μελωδίες και αρμονίες. Έτσι προκύπτουν οκτώ καινούργια τραγούδια , που παρουσιάζουν κάτι νέο ως προς τη μορφή και τις μελωδικές αναπτύξεις, περικλείουν όμως όλη την ενέργεια και το πάθος , που χαρακτηρίζουν το Στέλιο Σαλβαδόρ σα συνθέτη και στιχουργό.
Παρόλο που όλη η ευθύνη της δημιουργίας, της παραγωγής , της κυκλοφορίας και της διάθεσης του υλικού ανήκει αποκλειστικά στο συγκρότημα ήδη από το 2004, τα Μωρά στη Φωτιά κατάφεραν να φτιάξουν ένα δίσκο με πολύ υψηλά standards ,τόσο ως προς το ηχητικό αποτέλεσμα, όσο και ως προς το εικαστικό μέρος που συνοδεύει το cd.
Περιλαμβάνει 8 ολοκαίνουργια τραγούδια με χαρακτηριστική την παρουσία της κιθάρας, πλούσια ενορχήστρωση πνευστών, εκεί που παλιότερα κυριαρχούσαν τα πλήκτρα, στιβαρό rhythm section με πιο στενές επιρροές από είδη μουσικής όπως η ρέγγε,το blues και η jazz , υποταγμένα πάντα στις παθιασμένες εκτελέσεις και ερμηνείες των μουσικών: Γιάννη Σαββίδη στις κιθάρες ,Πασχάλη Ιγνατιάδη στα τύμπανα, Λάκη Τζήμκα στο μπάσο, Βασίλη Ναλμπάντη στην τρομπέτα, Μενέλαο Καραγιάννη στο τρομπόνι και Δημήτρη Τσέλιο στο σαξόφωνο, μπλεγμένες με το γνωστό κοινωνικοπολιτικό στίχο και την ιδιαίτερη φωνή του Στέλιου Σαλβαδόρ Παπαϊωάννου.
Εντυπωσιάζει το πάνκ τραγούδι, "Τα ραδιόφωνα" , το "Μοιραίο Καραβάνι" σε ρέγγε ρυθμούς, θα σταθείτε στους καταπληκτικούς στίχους της "Χλομής Φωτιάς" , στο blues του "Smoking Rabbit" , στο rockabilly "Βρώμικα λεφτά" ,στο ονειρικό "Μαγικό Πουλί" , την καταπληκτική ροκ σύνθεση " Το τελευταίο S.O.S." και στο ρεαλιστικά αισιόδοξο "Cougar baby".
Οι στίχοι του δίσκου έχουν πάθος, απλότητα, αμεσότητα και μια εσωτερική αγωνία και "τόλμη" , ερμηνευμένοι από το Στέλιο "Σαλβαδόρ" με ειλικρίνεια σα να τραγουδάει τις σκέψεις του.

Willow Smith: live από το Los Angeles


Το hit single της "Whip My Hair" τραγούδησε ζωντανά η ανερχόμενη popstar και fashion icon Willow Smith (κόρη του Will και της Jada Pinkett Smith) στην τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Los Angeles.
Δείτε φωτογραφίες και video από την εμφάνιση της 10χρονης Willow εδώ. Τα σχόλια δικά σας!

Νούμερο 1 στα charts το νέο album του Kanye


To νέο album του Kanye West -που ήδη έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές και έχει χαρακτηριστεί ένα από τα albums της χρονιάς- βρέθηκε στο Νο1 του Billboard Hot 200 albums chart, αφού πούλησε 496.000 αντίτυπα από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του στην Αμερική.
Το '808s and Heartbreaks' του 2008 είχε πουλήσει την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του 50.000 αντίτυπα λιγότερα από το 'My Beautiful, Dark, Twisted Fantasy', ωστόσο τo 'Late Registration' του 2005 είχε κάνει πωλήσεις 860.000 και το 'Graduation' του 2007, 957.000.
Παρ'όλο το buzz φέτος με τον Kanye (το twitter, τις Good Fridays, το 10/10 του "δύσκολου" Pitchfork και τις hot συνεργασίες του με την αφρόκρεμα της rap σκηνής) ο δίσκος δεν έφτασε τις 500.000 πωλήσεις που χρειαζόταν για να γίνει, από την πρώτη εβδομάδα, χρυσός.

Ποιο τραγούδι κάνει τους άντρες να κλαίνε;

Σε δημοσκόπηση της εταιρείας PRS For Music, το single “Everybody Hurts” των REM από το 1993, ψηφίστηκε ως το τραγούδι που κάνει περισσότερο τους άντρες να κλαίνε!
Ακολούθησε στην δεύτερη θέση, το “Tears In Heaven” του Eric Clapton και στην τρίτη, το “Hallelujah” του Leonard Cohen. O πρόεδρος της εταιρείας PRS For Music δήλωσε: «Ένα καλό, δακρύβρεχτο τραγούδι είναι αυτό που οι στίχοι του μπορούν να συγκινήσουν ακόμα και τους πιο δυναμικούς άντρες!».

To “Everybody Hurts” είχε επιλεγεί από τον Simon Cowell για να κυκλοφορήσει ως single, με τα έσοδα του να πηγαίνουν στους σεισμοπαθείς της Αιτής. Η δεκάδα με τα τραγούδια που «λυγίζουν» και τον πιο σκληρό άντρα είναι η εξής:


1. Everybody Hurts' (REM)
2. 'Tears in Heaven' (Eric Clapton)
3. 'Hallelujah' (Leonard Cohen)
4. 'Nothing Compares 2 U' (Sinead O'Connor)
5. 'With or Without You' (U2)
6. 'The Drugs Don't Work' (The Verve)
7. 'Candle in the Wind' (Elton John)
8. 'Streets of Philadelphia' (Bruce Springsteen)
9. 'Unchained Melody' (Todd Duncan)
10. 'Angels' (Robbie Williams)


Αυτά δεν τα ξέραμε για το Facebook

Η πιο δημοφιλής σέλίδα κοινωνικής δικτύωσης κρύβει πίσω της πολλά μυστικά που λίγοι ξέρουν και που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε σε αυτή...
1. Το facebook ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2004 από τον Mark Zuckerberg που ήταν 19 χρονών τότε και φοιτούσε στο πανεπιστήμιο του Harvard. Μέχρι το τέλος του έτους περισσότερος από τον μισό φοιτητικό πληθυσμό του Harvard είχε εγγραφεί στη νέα υπηρεσία.

2. Το 2008 ο Mark Zuckerberg πλήρωσε 65 εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση για να κλείσει μια δικαστική μάχη που είχε με τον πρώην συγκάτοικό του για το κατά πόσον ο Mark έκλεψε την ιδέα του facebook από αυτόν.

3. Το Facebook έχει περισσότερους από 250 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες και περισσότερους από 900 υπαλλήλους.

4. Περίπου 100 εκατομμύρια χρήστες μπαίνουν στο facebook τουλάχιστον μια φορά την ημέρα.

5. Το facebook αφήνει αρκετά cookies στον υπολογιστή σας, μικρά αρχεία που χρησιμοποιούνται αργότερα από άλλες σελίδες για να «διαβάσουν» την δραστηριότητά σας στο facebook.

6. Από το 2004 μέχρι και το 2009 το facebook είχε στους όρους του ότι μπορεί να κρατήσει όλα τα προσωπικά στοιχεία από τον λογαριασμό σου, τα οποία αποτελούσαν δική του περιουσία και μπορούσε να τα εκμεταλλευτεί όπως ήθελε. Αυτό ίσχυε και για λογαριασμούς που έχουν κλείσει από τον χρήστη. Τώρα το facebook ισχυρίζεται ότι αυτό έχει αλλάξει.

7. Πέρσι το facebook προσέλαβε τον Ted Ullyot στην θέση του γενικού συμβούλου. Ο Ted Ullyot είχε υπηρετήσει για χρόνια σαν δικηγόρος της CIA και έγινε γνωστός για τις θέσεις του που αρνούνταν τον σεβασμό των προσωπικών δεδομένων στην έρευνα για τον πόλεμο ενάντια στην τρομοκρατία.

8. Το facebook «ΔΕΝ εγγυάται ότι στα προσωπικά δεδομένα και αρχεία που ανεβάζετε στο site δεν θα έχει πρόσβαση κάποιος τρίτος»

9. Το facebook πληροφορείται για τις κινήσεις σας στο internet από πάνω από 40 μεγάλα sites που έχουν συνάψει συνεργασία μαζί του.

10. Μια προσωπική φωτογραφία από λογαριασμό χρήστη του facebook κατέληξε σε Δανέζικη εφημερίδα σε άρθρο για την βιομηχανία του σεξ. Η ιδιοκτήτρια της φωτό, που δεν είχε εγκρίνει, κινήθηκε δικαστικά αλλά έχασε την δίκη (αφού το facebook είναι ο ιδιοκτήτης των ανεβασμένων φωτογραφιών.

11. Στις 24 Οκτωβρίου 2007 το facebook συμφώνησε να πουλήσει στην Microsoft ένα κομμάτι 1.6% των μετοχών του για 240 εκατομμύρια δολάρια. Από τότε η Microsoft σαν συνέταιρος έχει πρόσβαση σε όλα τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του facebook.

12. Ο Mark Zuckerberg, ιδρυτής και κύριος μέτοχος του facebook, είναι ο νεαρότερος δισεκατομμυριούχος στον κόσμο. Γεννήθηκε στις 14 Μαΐου 1984 και σήμερα «αξίζει» περίπου 1.5 δισεκατομμύρια δολάρια (κάτι περισσότερο από 1 δίς ευρώ)

13. Αρκετές ήταν οι εγκληματικές οργανώσεις που χρησιμοποίησαν το facebook για να οργανωθούν.

14. Η κυβέρνηση του Ιράν μπλόκαρε το facebook στην χώρα ένα μήνα πριν από τις εκλογές του 2009 για να διατηρήσει τον έλεγχο της κοινής γνώμης

15. Παρόλο που το facebook ισχυρίζεται ότι έχει υψηλά επίπεδα ασφαλείας, δύο φοιτητές του MIT κατάφεραν να κατεβάσουν πάνω από 70000 προφίλ χρηστών χρησιμοποιώντας ένα automated script.

16. Οι λογαριασμοί χρηστών που είχαν δηλώσει περίεργα ονόματα όπως “Leboe” ή “Allien” ακυρώθηκαν από το facebook χωρίς καμία προειδοποίηση παρόλο που στην γλώσσα τους αυτές οι λέξεις δεν σημαίνουν τίποτα.

17. Το facebook διαγράφει φωτογραφίες που δείχνουν μητέρες να θηλάζουν. Ακόμα και λογαριασμοί έχουν κλείσει για αυτό τον λόγο.

18. Μπορείς να αγοράσεις μέχρι και 5000 «φίλους» για τον λογαριασμό σου στο facebook από μια εταιρεία που ονομάζεται usocial

Freddie Mercury: Η ταινία!

Βρέθηκε ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Freddie Mercury σε μια νέα ταινία, αφιερωμένη στο συγκρότημα των Queen...
Ο γνωστός προκλητικός κωμικός Sacha Baron Cohen, που έχει γίνει γνωστός από τις μεταμορφώσεις του, στους ρόλους των Ali G, Borat, Bruno, θα επιχειρήσει να αναβιώσει τον μύθο του Freddie Mercury στην μεγάλη οθόνη.

Ο Cohen κυνηγούσε αυτό τον ρόλο για πολλά χρόνια, έχοντας ως βασικό ανταγωνιστή τον Johnny Depp. Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν μέσα στο 2011, με τον σεναριογράφο Peter Morgan (Τhe Damned United, Frost/Nixon) να «ζεσταίνει» ήδη την πένα του και την εταιρεία παραγωγής του project να έχει εξασφαλίσει πολλά από τα classic hits των Queen!

Σήμερα - 06 Δεκεμβρίου

Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν:  Νικόλαος, Νικολέτα
   


Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής:

1877: Ο Τόμας Έντισον πραγματοποιεί την πρώτη ηχογράφηση, αφηγούμενος την ιστορία «Mary had a little lamb».

1892: Το περίφημο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι «Καρυοθραύστης» κάνει πρεμιέρα στην Αγία Πετρούπολη.

1969: 4 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους σε μία συναυλία των Rolling Stones με δωρεάν είσοδο. Ένας από αυτούς ποδοπατήθηκε μέχρι θανάτου κοντά στη σκηνή.

1990: Φεύγει από τη ζωή ο Παύλος Σιδηρόπουλος, έλληνας ρόκερ. 

1995: Ο Michael Jackson νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αφού είχε χάσει τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια πρόβας σε θέατρο της Νέας Υόρκης.


Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα:

1768: Εκδίδεται για πρώτη φορά η εγκυκλοπαίδεια «Britannica».

1876: Ο Ερρίκος Σλίμαν ανακαλύπτει τα ανάκτορα των Μυκηνών.

Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα: Το επίσημο soundtrack

Η Δόμνα Κουντούρη ερμηνεύει το τραγούδι για το επίσημο soundtrack της νέας ταινίας "Ρόδα τσάντα και κοπάνα" που έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους...
Πρόκειται για την 4η ταινία με τον ίδιο τίτλο από τον Όμηρο Ευστρατιάδη που φαίνεται ότι κρατά το κλειδί της επιτυχίας.
Και η ταινία αυτή θα πραγματεύεται τις σχέσεις μεταξύ μαθητών και καθηγητών ενώ θα συμμετέχουν αξιόλογοι ηθοποιοί όπως ο Κώστας Βουτσάς που θα παίζει τον ρόλο του τρελού λυκειάρχη!

Τραγούδι: Δόμνα Κουντούρη

Μουσική: Ανδρέας Λάμπρου

Στίχοι: Ρεβέκκα Ρούσση

Δεν τα μασάει η Δέσποινα!

Η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξη της στο περιοδικό people έδειξε ότι δεν έχει πρόβλημα να πει τα πράγματα με το όνομα τους. Είναι από τους ανθρώπους που δεν κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους και δεν λένε ότι τους βολεύει για χάρη της δόξας...
Απάντησε σε πολλά και καυτά ερωτήματα του δημοσιογράφου χωρίς φόβο και πάθος όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει.  Δήλωσε παρά τα όσα ακούγονται ή σχέση της με τον Φοίβο παραμένει άψογη ενώ τόνισε ότι τα όσα γράφονται περί κόντρα της με τον συνθέτη δεν είναι αλήθεια.

Στην ερώτηση κατά πόσο έχουν χρόνο να κάνουν πράγματα σαν ζευγάρι η Δέσποινα απάντησε ότι αν θέλεις να διατηρήσεις ένα γάμο πρέπει να κάνεις κοινά πράγματα και έτσι με τον Ντέμη έχουν μια σχέση "γκομενική" είπε χαριτολογώντας.

Όσον αφορά τα παιδιά της και το μέλλον τους είναι φανερά προβληματισμένη για την γενικότερη εικόνα της χώρας που δεν φαίνεται να βελτιώνεται σύντομα.


Τέλος δεν δίστασε να πει ότι στο παρελθόν έχει περάσει δύο φορές κατάθλιψη και μια από αυτές ήταν όταν έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην Αθήνα.

Φοίβος Δεληβοριάς στο Fuzz live music Club

Αν είστε φάντασμα, λυκάνθρωπος, βαμπίρ που σιχαίνεται το «Twilight», απειθάρχητο ξωτικό, άνεργος σούπερ-ήρωας και κάθε άλλου είδους ανήσυχο εκτόπλασμα, είστε όλοι καλεσμένοι...
Στο πάρτι του «Αόρατου Ανθρώπου» Φοίβου Δεληβοριά στο Fuzz live music Club, εξ αφορμής της κυκλοφορίας του καινούργιου του δίσκου από την Inner Ear...

Θα ακούσετε τα καινούργια τραγούδια, θα ενθουσιαστείτε με το πόσο καινούργια θα ακούγονται τα παλιά, θα χορέψετε στους ήχους της εκρηκτικής μπάντας (Γιώργος Κατσάνος, Σταμάτης Σταματάκης, Σωτήρης Ντούβας) , θα μαγευτείτε από την εξωπραγματική Σοφία Σαρρή (Night On Earth, Σανάδες) και είναι σίγουρο πως ως το τέλος θα αφήσετε όλες τις «αόρατες» πλευρές σας να φανούν.

Τετάρτη 22.12.2010
Doors Open: 20.00
Ώρα Έναρξης: 21.30
Τιμή Εισιτηρίου: 15 ευρώ
Σημεία Προπώλησης: Public, Ιανός

Νέο videoclip από τους REC

Την 1η Δεκεμβρίου, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του δεύτερου videoclip των REC για το τραγούδι τους με τίτλο: “ΑλλάΖω” που είναι και ο τίτλος του άλμπουμ τους!
Με τις οδηγίες του σκηνοθέτη Δημήτρη Συλβέστρου και την φωτογραφική διεύθυνση του Ντίνου Μαχαίρα, οι REC (δηλαδή ο Άρης Λουμάκης, ο Γιάννης Ρουσσουνέλος και η Ναυσικά Σαραντοπούλου), έβαλαν την καλύτερή τους διάθεση στο γνωστό πλέον σε όλους “Green Box”, μια και το νέο τους videoclip θα έχει μια –ιδιαίτερη- αισθητική με αρκετή προοπτική, πολλά Layers και αρκετές εν-αλλαγές!

Για πρώτη φορά μάλιστα οι REC θα παρουσιάσουν και την πιο “Band” πλευρά τους μια και στα γυρίσματα συμμετέχουν και οι μουσικοί που συμμετέχουν στον δίσκο τους, ο κιθαρίστας Φοίβος Ζαχαρόπουλος και ο μπασίστας Κώστας Φοίτος, ενώ το σχήμα μας υπόσχεται ότι σύντομα θα τους δούμε (πιο) ολοκληρωμένους και επί σκηνής !

John Lennon & Beatles Tribute

Την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, οι SKELTERS, το μοναδικό Beatles Tribute group στην χώρα μας, παρουσιάζουν ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα στο μεγαλύτερο συγκρότημα όλων των εποχών, τους Beatles, στο Club του Μύλου.
Με αφορμή τα 30 χρόνια από την δολοφονία του μεγάλου καλλιτέχνη, ερμηνευτή, συνθέτη και υπερασπιστή της ειρήνης και της αγάπης, που σημάδεψε ανεξίτηλα ως ιδρυτικό μέλος των Beatles αλλά και με τη μετέπειτα σόλο πορεία του μια ολόκληρη εποχή, του John Lennon (9 October 1940 - 8 December 1980), οι SKELTERS θα μας ταξιδέψουν με κομμάτια των ‘σκαθαριών’, από την αρχή της καριέρας τους μέχρι την μέρα της δολοφονίας του Lennon.
Παράλληλα, θα ακουστούν και τραγούδια από τον δίσκο των Skelters ‘Explain to me’ (Pan Vox, Lyra).

Οι Skelters είναι οι: Άγγελος Χαραβιτσίδης (vocals, guitar, piano), Δανιήλ Χαραβιτσίδης (drums, percussions), Σταύρος Αμανατίδης (vocals, lead guitar) και Θοδωρής Νικολάου (bass).

ΜΥΛΟΣ (Ανδρ.Γεωργίου56)
Τηλ.Μύλου: 2310 51 00 81
Ώρα Έναρξης: 22:00, Eίσοδος: 10€

Η ΕΥΣΤΑΘΙΑ ανεβαίνει στη σκηνή του CLUB του ΜΥΛΟΥ

ΈΡΩΣ Ο ΑΙΜΟΒΟΡΟΣ…«Πίσω από κάθε γυναίκα που ξεχώρισε βρίσκεται ένας άντρας που την παράτησε»…( Ν. Μπλάιβεν). Τί γίνεται όταν ο έρωτας, και συγκεκριμένα ο αιμοβόρος, συναντά την μοναξιά, η ελπίδα την απελπισία, η καθημερινότητα την ανάγκη του Σαββατοκύριακου και όλα φιλτράρονται μέσα από το πιο άμεσο και καυστικό βλέμμα;
Τι γίνεται, επίσης, όταν το «καλό παιδί» συναντά την καριέρα του, τον κοινωνικό του περίγυρο, τους φίλους τους και το σπουδαιότερο όλων….τη μαμά του;;;

Τι γίνεται,τέλος, όταν η Ευσταθία συναντά την Τάνια Νικολούδη στο πιάνο και τις φωνητικές παρεμβάσεις, τον Σόλη Μπαρκή στα κρουστά, τον Δημήτρη Χουντή στο σαξόφωνο και στα πνευστά και τον βενιαμίν της παρέας Κώστας Πατσιώτη στο κοντραμπάσο;;

Το πιο ιδιαίτερο και ανατρεπτικό live της χρονιάς είναι έτοιμο για ακρόαση!
Ευσταθία, η τραγουδοποιός που αποτύπωσε την καθημερινότητα με εντελώς προσωπικό και ευθύ τρόπο πρωταγωνιστεί σε μια μουσική παράσταση ενάντια στην μιζέρια, το stress και την παραίτηση. Μουσική και λόγια για όλα αυτά που «Κάποτε» υπήρχαν στην ζωή μας και που τελικά ….αλλάζουνε και τίποτα δεν μένει….

Πληροφορίες
Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010
‘’Club’’ Μύλος
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21:00
Τηλ κρατήσεων: 2310 510081
Τιμή εισιτηρίου: 15€
Limited discount e-tickets 12€ στο http://eustathia2010.eventbrite.com/

Νατάσα Θεοδωρίδου νέο video clip - Τώρα θα πονάς (Δείτε το)

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μας παρουσιάζει ένα νέο video clip από την νέα δισκογραφική της δουλειά με τίτλο "Η ζωή μου έρωτας". Δείτε το βίντεο του τραγουδιού "Τώρα θα πονάς".
Η γνωστή τραγουδίστρια σε παλαιότερες δήλώσεις της είπε :

" Όλος ο δίσκος έχει το προσωπικό μου στοιχείο. Για μένα ο έρωτας είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου. Μέσα από τον έρωτα βλέπω όλα τα πράγματα. Δεν είναι μόνο ο έρωτας με έναν σύντροφο, αλλά σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου, κι έτσι λειτουργώ. Μέσα από τον έρωτα βλέπω τη δουλειά μου, τους φίλους μου, τους συντρόφους μου, την οικογένειά μου, όλη μου τη ζωή. Αλλιώς δεν μπορώ να λειτουργήσω. Αναγκάζομαι σε πολλές περιπτώσεις να λειτουργήσω ψυχρά, αλλά δεν αποδίδω όπως θα ήθελα. Οταν όμως όλα γίνονται όπως επιθυμώ, τότε αποδίδω χίλια τοις εκατό. "

Δείτε το :