3 Ιαν 2011

Ο Jay-Z θέλει να συνεργαστεί με τον Chris Martin!

O rapper Jay-Z  έχει εκδηλώσει έντονα της επιθυμία να συνεργαστεί με τον frontman των Coldplay, Chris Martin!
O rapper έχει συνεργαστεί ξανά με τον Martin στο κομμάτι “Beach Chair” του 2006, αλλά και στο τραγούδι των Coldplay “Lost+”. O Jay-Z χαρακτήρισε τον Chris Martin, «αδελφό από άλλη μητέρα» και «μια από τις ιδιοφυίες της γενιάς μας». Είπε «Όταν έχει την ευκαιρία να συνεργαστείς με μια τόσο σημαντική μουσική ιδιοφυία, δεν την αφήνεις να περάσει.»
Οι δυο καλλιτέχνες θα συναντηθούν σήμερα on stage, σε μια συναυλία που θα γίνει στοLas Vegas και μάλλον θα είναι η αρχή μιας καλής συνεργασίας. Προτιμάτε Jay-Z  ή  Coldplay; Do you feel Lost+

Οι νέες κυκλοφορίες του 2011!

Η Lady Gaga καλωσόρισε την νέα χρονιάαναγγέλλοντας την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της album, μέσω μηνύματος από το προσωπικό της Twitter! To “Born This Way” θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου 2011, ενώ το πρώτο single θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Φεβρουαρίου, την ημέρα που θα διεξαχθούν τα 53α βραβεία Grammy!
Εκτός από την Lady Gaga, υπάρχουν και άλλοικαλλιτέχνες που προετοιμάζουν το δισκογραφικό τους comeback. Παρακάτω ακολουθεί ένα cheat sheet δώρο σε όλους εσάς!
Adele – 21 Στις 24 Ιανουαρίου 2011 θα κυκλοφορήσει το νέο album της Adele με τίτλο“21”. H τραγουδίστρια του hit single “Chasing Pavements” υπόσχεται ένα πιο σκοτεινό, bluesy ήχο, αποτέλεσμα της περιοδείας της στον αμερικάνικο Νότο. Πρώτο single το “Rolling Deep”
Lupe Fiasco – Lasers
To νέο album του rapper Lupe Fiasco αναμένεται να βρεθεί στα ράφια των δισκοπωλείων, στις 8 Μαρτίου 2011. Το “Lasers” έγινε το αντικείμενο μιας έντονης διαμάχης μεταξύ του Lupe Fiasco και της δισκογραφικής εταιρείας που ανήκει (Atlantic Records) καθώς παραμένει ακυκλοφόρητο από τις αρχές της περασμένης χρονιάς. Ο Lupe Fiasco ξεκίνησε μια online διαδικασία συλλογής υπογραφών από τους fans του, απαιτώντας την έγκαιρη κυκλοφορία του album. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 28.000 υπογραφές και στις 8 Μαρτίου 2011, το “Lasers” επιτέλους θα αποκαλυφθεί. Πρώτο single, ήταν το “The Shoe Goes On”,που κυκλοφόρησε στις 26 Οκτωβρίου.
Red Hot Chilli Peppers - άτιτλο
Toν Νοέμβριο του 2010, οι Red Hot Chilli Peppers κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης, ανακοίνωσαν ότι το νέο τους album θα κυκλοφορήσει τον Μάιο ή τον Ιούνιο του 2011.Τον προηγούμενο μήνα, ο drummer Chad Smith, μιλώντας στο περιοδικό Spin, αποκάλυψε ότι το συγκρότημα πειραματιζόταν έντονα με afro pop ρυθμούς, μακριά από τον κλασσικό 4/4 δυτικό ρυθμό, αποτέλεσμα του ταξιδιού του Flea στην Νιγηρία και τηνΑιθιοπία. Το νέο τους album θα έχει 20 κομμάτια  και θα είναι διπλό, στα πρότυπα του “Stadium Arcadium”.
The Ting Tings – Kunst
 “Kunst” ( στα γερμανικά: τέχνη)  θα λέγεται το νέο album του dance pop ντουέτου που έγινε γνωστό από την επιτυχία “That`s Not My Name” και έκλεψαν την παράσταση στοRockwave Festival της περασμένης χρονιάς. Το album ηχογραφήθηκε στο Βερολίνο και αναμένεται αρκετά «σκοτεινό» και βαθιά επηρεασμένο από το βαρύ κλίμα της γερμανικής πρωτεύουσας. Εδώ το πρώτο single
The Strokes – άτιτλο
Η απόλυτη garage rock αναβίωση  θα έχει και τέταρτο επεισόδιο μετά από πέντε ακριβώς χρόνια! Οι Strokes, έχουν έτοιμο το νέο τους album, πέντε χρόνια μετά το “Last Impressions On Earth” και όπως ανακοίνωσε ο frontman Julian Casablancas, θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου 2011, ύστερα από πολλές αναβολές
Britney Spears – άτιτλο
Το έβδομο album της Britney Spears θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2011, σε παραγωγή των απόλυτων pop hitmakers Dr Luke, Max Martin. Στις 7 Ιανουαρίου θα ακούσουμε το πρώτο single “Hold It Against Me”. Οι φήμες λένε ότι η Britney θα ορίσει τον pop ήχο της νέας δεκαετίας…
Avril Lavigne – Goodbye Lullaby
Τον Νοέμβριο του 2010, η Avril Lavigne αποκάλυψε ότι το νέο της album χρειάστηκεδυόμιση χρόνια για να ολοκληρωθεί και καταφέρθηκε εναντίον της δισκογραφικής της εταιρείας για αυτή την καθυστέρηση. Τελικά το “Goodbye Lullaby” θα κυκλοφορήσει στις  8 Μαρτίου, με το single “What The Hell” να ακούγεται live για πρώτη φορά στο tv show “Dick Clark`s New Year`s Rockin Eve”.

Τον Μάιο το Born This Way της Lady Gaga!

Λίγες ώρες πριν τον ερχομό του 2011, η  Lady Gaga ανακοίνωσε μέσω μηνύματος στο Twitter, ότι το νέο της album με τίτλο “Born This Way” θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου 2011, ενώ το πρώτο single, που θα είναι το ομότιτλο track, θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Φεβρουαρίου.
Η Lady Gaga ανέβασε μια (αρκετά αποκαλυπτική) φωτογραφία από το artwork του album, όπου ποζάρει η ίδια, φορώντας μόνο ένα jacket με το logo “Born This Way” τυπωμένο επάνω του. H φωτογραφία είχε και μια υποσημείωση, όπου έλεγε: “THE SONG 2  13 11, THE ALBUM 5 23 11”.
Σε ένα ακόμα μήνυμα, η  Lady Gaga απευθύνθηκε στους fans της, λέγοντας τα εξής: «Αυτή πρέπει να είναι η πιο ευτυχισμένη και εκρηκτική ημέρα της ζωής μου! Εσείς δημιουργήσατε αυτές τις στιγμές, εσείς ονειρευτήκατε εμένα, εσείς γράψατε το Born This Way
 Αξίζει να αναφερθεί, ότι στις 13 Φεβρουαρίου, ημέρα κυκλοφορίας του single “Born This Way” θα διεξαχθούν και τα 53α  βραβεία Grammy, όπου η Gaga είναι υποψήφια σε έξι κατηγορίες…

O Chris Brown συνεργάζεται με Lil Wayne-Busta Rhymes-Pitbull!

O R&B/soul τραγουδιστής Chris Brown, ετοιμάζει τοcomeback του στην δισκογραφία, με πολλές καιεκλεκτές συνεργασίες!
Η καριέρα του Brown έμεινε στον πάγο για τουλάχιστον ένα χρόνο, όταν αποκαλύφθηκε ότι ήταν ένοχος για τον ξυλοδαρμό της Rihanna. Τα δύσκολα όμως πέρασαν για τον Chris Brown που πέρασε από μια σειρά μαθημάτων διαχείρισης θυμού, ηχογράφησε ένα ντουέτο με τον Justin Bieber και την προηγούμενη Παρασκευή παρουσίασε μέσα από το Twitter, το νέο του τραγούδι με τίτλο“Where Do We Go” σε παραγωγή Jim Jonsin, με την συμμετοχή του Pitbull.
Ο Brown, προσπάθησε να δώσει τέλος στην διαμάχη του με τον rapper Raz-B (που είχε αποκαλέσει ομοφυλόφιλο) αποκαλύπτοντας ότι σύντομα θα ανεβάσει και ένα ακόμα νέο τραγούδι του, το “Look At Me Now” με special guests τους Lil Wayne, Busta Rhymes.  Σε ένα ακόμα tweet, ο Brown διέρρευσε ότι σύντομα θα βρεθεί στο studio μαζί με τονBruno Mars για να ηχογραφήσουν ένα ντουέτο που θα συζητηθεί πολύ

Όταν η Πέγκυ αντικατέστησε την Δέσποινα!

H Πέγκυ Ζήνα, εμφανίστηκε και στο νυχτερινό κέντρο VOX το βράδυ της πρωτοχρονιάς, αντικαθιστώντας την Δέσποινα Βανδή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονία.
Το Vox είναι δίπλα με την Ιερά Οδό όπου εμφανίζεται με τον Δημήτρη Μητροπάνο και μιας και ανήκουν στον ίδιο επιχειρηματία, δεν ήταν δύσκολο να γίνει! Η Πέγκυ δήλωσε ότι το έκανε για 2 λόγους... για την καλή της φίλη Δέσποινα και φυσικά για όλο τον κόσμο που ήρθε να περάσει καλά ανήμερα Πρωτοχρονιάς! Δείτε παρακάτω χαρακτηριστικά αποσπάσματα!


Μουσικές πρωτιές σαν σήμερα 3/1

Ακόμη μία μέρα που πρίν κάποια χρόνια αποτέλεσε ορόσημο για καλλιτέχνες και συγκροτήματα!
Ας δούμε καλύτερα τι έγινε σαν σήμερα στα charts ανά τον κόσμο!

1970: Το «Raindrops Keep Fallin' On My Head» του B.J. Thomas ανεβαίνει στο Νο 1 των Η.Π.Α.

Δες όλα τα μουσικά ιστορικά γεγονότα της ημέρας στο «σαν σήμερα στη μουσική»
www.tralala.gr

Ο Ηλίας Βρεττός ξεσήκωσε τους θαμώνες του Dekko!!!

Καλεσμένος του Dekko club ήταν χτες βράδυ ο Ηλίας Βρεττός και ξεσήκωσε τους θαμώνες ερμηνεύοντας τόσο τις δικές του επιτυχίες όσο και άλλων γνωστών καλλιτεχνών...
"Είναι καλός, πολύ καλός ο Ηλίας Βρεττός" φώναζαν συνεχώς οι θαμώνες του μαγαζιού και εκείνος δεν σταματούσε στιγμή να τους ευχαριστεί για την αγάπη που του δείχνουν!
Δεύτερη μέρα του χρόνου λοιπόν και το μαγαζί ήταν κατάμεστο απο κόσμο που άφηνε πίσω για λίγο τα προβλήμματα του και "Μετρούσε τα αστέρια" συντροφιά με τον Ηλία Βρεττό!

IMG_0155
IMG_0168
IMG_0061
Απο τη Σοφία Μπεκιάρη
www.tralala.gr

Τα 25 πιο προκλητικά γυναικεία τραγούδια όλων των εποχών!!

Εδώ και χρόνια το προκλητικό στοιχείο στα τραγούδια που συνήθως έχει να κάνει με τον σεξουαλικό τομέα έχει αυξηθεί πολύ και έχει γίνει εν μέρει Must στην Pop μουσική σκηνή..
Πάμε όμως να δούμε μαζί τραγούδια που στιχουργικά προκαλούν σεξουαλικά, τραγουδημένα από γυναίκες.. Το ρεύμα που ακολουθεί η Madonna, η Britney Spears, η Lady Gaga και πρόσφατα η Kesha δεν είναι καινούργιο.. Απλά τώρα φαίνεται να γίνεται αποδεκτό!!
Πάμε να δούμε μαζί τα 25 πιο προκλητικά γυναικεία ( pop ) τραγούδια όλων των εποχών!




25. Lady Gaga – LoveGame
Πιο sexy στίχος: "I wanna take a ride on your disco stick"

24. Nelly Furtado – Promiscuous
Πιο sexy στίχος: "I can see you nothing on/ Feeling on me before you bring that on"

23. Shakira – She Wolf
Πιο sexy στίχος: "The moon's awake now with eyes wide open/ My body's craving , so feed the hungry"

22. Christina Milian – Dip It Low
Πιο sexy στίχος: "It's late at night, he's comin home/ Meet him at the door with nothin on/ Take him by the hand, let him know it's on"

21. Apollonia 6 – Sex Shooter
Πιο sexy στίχος: "I need you to get me off/ I'm your bomb, baby, ready to explode/I need you to get me off/Be your slave, do anything I'm told"

20. Monifah – Touch It
Πιο sexy στίχος: "This boy's got me wet like crazy/ I want it more and more when you call my name and spank me'

19. t.A.t.U – All The Things She Said
Πιο sexy στίχος: "I'm all mixed up, feeling cornered and rushed/They say it's my fault, but I want her so much"

18. Mary Jane Girls – In My House
Πιο sexy στίχος: "You can just make believe/When it comes down to makin' love, I'll satisfy your every need and every fantasy you think up"

17. Jessica Simpson – Irresistible
Πιο sexy στίχος: "I know that I'm supposed to make him wait/ Let him I like the chase, but I can't"

16. The Pussycat Dolls – Buttons ft. Snoop Dogg
Πιο sexy στίχος: "I'm a sexy mama who knows just how to get what I wanna/ What I want to do is spring this on you/ Back up all of the things that I told you"

15. Christina Aguilera, Pink, Lil' Kim & Mya – Lady Marmalade
Πιο sexy στίχος: "Voulez – vous coucher avec moi ce soir"?

14. Beyonce – Naughty Girl
Πιο sexy στίχος: "You got me feelin N-A-S-T-Y/ I might just take you home with me"

13. Samantha Fox – Touch Me
Πιο sexy στίχος: "Hot and cold emotions confusing my brain/ I could not decide between pleasure and pain/ Like a tramp in the night, I was begging you/ To treat my body like you wanted to".

12. Cassie – Me & U
Πιο sexy στίχος: "I know them other guys, they been talking about the way I do what I do/ They heard I was good, they wanna see if its true"

11. Rihanna – Rude Boy
Πιο sexy στίχος: "Tonight, I'ma give it to you harder/ Tonight, I'ma turn your body out/ Relax, let me do it how I wanna/ If you got it, I need it, and I'ma put it down"

10. Kelis – Milkshake
Πιο sexy στίχος: "My milkshake brings all the boys to the yard/ And they're like / Damn right it's better than yours/ I can teach you, but I have to charge"

9. Miley Cyrus – Can't Be Tamed
Πιο sexy στίχος: "For those who don't know me, I can get a bit crazy/ have to get my way, yep , 24 hours a day/Cuz I'm hot like that"

8. Madonna – Like A Virgin
Πιο sexy στίχος: "Like a virgin/Feels so good inside"

7. Peaches – Fuck The Pain Away
Πιο sexy στίχος: "Suckin on my titties like you wanted me/ Callin'me, all the time like Blondie"

6. Vanity – Nasty Girl
Πιο sexy στίχος: "That's right, I can't control it/ I need seven inches or more/ Tonight, I can no longer hold it/ Get it up, get it up, I can't wait anymore"

5. Britney Spears – Gimme More
Πιο sexy στίχος: "The center of attention/ Even when we're up against the wall, you've got me I a crazy position/ If you're on a mission, you got my permission"

4. Willa Ford – I Wanna Be Bad
Πιο sexy στίχος: "I wanna be bad, you make that look so good/ I got things on my mind I never thought I would.. I'm about to break the rules"

3. Christina Aguilera – Dirrty
Πιο sexy στίχος: "Tight hip – huggers, low for show/ Shake a little somethin', on the floor/ I need that to get me off/ Sweating 'til my clothes come off"

2. Katy Perry – I Kissed A Girl
Πιο sexy στίχος: "No, I don't even know your name/ It doesn't matter, you're my experimental game"

1. Ke$ha – Blah Blah Blah
Πιο sexy στίχος: "I don't care where you live at/ Just turn around boy, let me hit that/ Don't be a little bitch with your chit – chat/ Just show me where your dick's at."

www.tralala.gr