28 Αυγ 2011

EtherMix: Η πρώτη τους εμφάνιση στην Αθήνα!


www.tralala.gr
Το νέο dance σχήμα που έρχεται να "παγώσει τον χρόνο". 
 Οι EtherMix (Έυα, Κωνσταντίνος, Χάρης) ύστερα από μία σείρα λίγων και επιτυχημένων εμφανίσεων στην επαρχία και με το πρώτο τους single "Freeze In Time" στα χέρια, πραγματοποίησαν την περασμένη Τετάρτη την πρώτη τους εμφάνιση στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Ακρωτήρι Boutique. 
Στα πλαίσια του πιο επιτυχημένου αθηναϊκού party "Sex Me Up" και με την δυναμικότητα των δυόμιση χιλιάδων παρευρισκόμενων, οι EtherMix παρουσίασαν ένα μισάωρο αναγνωριστικό πρόγραμμα για να δώσουν στο κοινό τον χαρακτήρα και το ύφος της μουσικής που θέλουν να εκπροσωπήσουν. 
Όπως μας είπαν και οι ίδιοι "Αγαπάμε τον κόσμο και θέλουμε να τον κάνουμε να περνάει υπέροχα στα Live μας με τη μουσική μας! Είμαστε studio για το album μας και ανυπομονούμε να αρχίσουμε τις εμφανίσεις μας το χειμώνα που έρχεται!".
Από μεριά μας να ευχηθούμε καλό ξεκίνημα!
Από τον Χρήστο Στάη 

Η Εύα τραγουδίστρια των EtherMix
ethermix_2

Τα μέλη των EtherMix Κωνσταντίνος & Χάρης (αριστερά)
μαζί με τον Κωνσταντίνο Παπαδάκη, DJ του Sex Me Up Party (δεξιά)
ethermix_3

Απαγορεύεται η Gaga στην Κίνα


Ναι, καλά διαβάσατε! Το Υπουργείο Πολιτισμού της Κίνας αποφάσισε να απαγορεύσει τη μετάδοση τραγουδιών της διάσημης σταρ στη χώρα, γιατί επηρεάζουν τους Κινέζους!
Γύρω στα 100 τραγούδια απαγορεύτηκαν από το Υπουργείο Πολιτισμού (τα περισσότερα ανήκουν στη Lady Gaga) επειδή βλάπτουν την "εθνική πολιτισμική ασφάλεια". Μεταξύ των τραγουδιών της Gaga που απαγορεύτηκαν,  είναι τα "Judas", "The edge of glory" και "Americano".
Εκτός, όμως, από τα τραγούδια της εκκεντρικής σταρ, απαγορεύτηκαν κάποια τραγούδια της Beyonce, αλλά και των Take That.

Νέο «καυτό» θηλυκό για τον Ryan Reynolds...


Το μοντέλο του Sports Illustrated, Marisa Miller, που με το εξώφυλλο της στο καλοκαιρινό τεύχος του 2008 συνέβαλε σε ένα ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων για το περιοδικό, θα είναι η νέα καυτή παρουσία στο πλευρό του Ryan Reynolds στην ταινία “RIPD”.
Σε αυτή την παράξενη κωμωδία φαντασίας, ο μακαρίτης Ryan Reynolds γίνεται μέλος του Rest In Peace Department και προσπαθεί να παγιδέψει τον δολοφόνο του με την βοήθεια του Jeff Bridges.Όμως ο χαρακτήρας του Jeff Bridges όταν εισέρχεται στον κόσμο των ζωντανών, παίρνει την μορφή της sexy Marissa Miller προσπαθώντας να εντοπίσει τον δολοφόνο, που υποδύεται o Kevin Bacon.

Σήμερα - 28 Αυγούστου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...

Γιορτάζουν: Δεν υπάρχουν γνωστές γιορτές



Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1961: "Please Mr. Postman" κυκλοφορείται από τους Marvelettes.
1972: Ο David Bowie και οι Spiders from Marsκάνουν το ντεπούτο τους στο Carnegie Hal

1986: Η Tina Turner κερδίζει αστέρι στο  Hollywood Walk Of Fame.


Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα : 

1907: Ο 19χρονος Τζιμ Κέισι με 100 δολάρια δανεικά δημιουργεί μία μικρή εταιρεία ταχυμεταφορών. Η εταιρεία θα μετεξελιχθεί στον γίγαντα United Parcel Service (UPS).
1995: Ένας όλμος προερχόμενος από την πλευρά των σερβοβοσνίων πέφτει στην αγορά του Σαράγεβο και σκοτώνει 38 ανθρώπους. Ήταν η αφορμή για τους νατοϊκούς βομβαρδισμούς εναντίον των Σερβοβοσνίων.
1999: Η Μιρέλα Μανιάνι Τζελίλη κερδίζει το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό με 67.09, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σεβίλλης.
2001: Ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος ανακοινώνει ότι 3.000.000 πολίτες ψήφισαν υπέρ της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες, στο άτυπο δημοψήφισμα που διενήργησε η Εκκλησία της Ελλάδος.