17 Νοε 2010

Ερασμία Μάνου @ madbox Radio


Λίγα λόγια

Η Ερασμία Μάνου υπογράφει με τον Σταθμό μας.
Η νέα ραδιοφωνική παραγωγός υπόσχεται να μας δώσει πολλά εκπλησσoντας μας πάντα με τις μουσικές τις γνώσεις και επιλογές. Η εκπομπή της ονομάζεται Special Fx και μπορείτε να την ακούσετε μόνο από το Madbox Radio. Μείνετε συντονισμένοι....

Το Τραγούδι της Ημέρας

Kitrina Podilata - Ti Einai Kratos (Original Videoclip)



Σήμερα - 17 Νοεμβρίου

Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν:
Δεν υπάρχουν

Επέτειοι:
Παγκόσμια Ημέρα Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας
Διεθνής Ημέρα Σπουδαστών



Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1861: Γιεννιέται ο Σπύρος Σαμάρης ή Σαμαράς ή Σαμάρας, κερκυραίος μουσουργός, που μελοποίησε τον «Ολυμπιακό Ύμνο» σε ποίηση Κωστή Παλαμά. [θαν. 25/3/1917]

1959: Πεθαίνει ο Εϊτόρ Βίλα Λόμπος, βραζιλιάνος μουσουργός, που ενσωμάτωσε στο έργο του σκοπούς της πατρίδας του. («Μπαχιάνας Μπραζιλέιρας») [γεν. 5/3/1887]


1997: Οι Metallica κυκλοφορούν το album "ReLoad."


2003: Η Britney Spears, στα 21 χρόνια,γίνεται η νεαρότερη τραγουδίστρια που λαμβάνει αστέρι στο Hollywood Walk of Fame.



 Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα : 


1869: Ανοίγει για τη ναυσιπλοΐα η Διώρυγα του Σουέζ.


1902: Εκλογές στην Ελλάδα. Τα δύο μεγαλύτερα κόμματα, του Δηλιγιάννη και του Θεοτόκη, εκλέγουν από 102 βουλευτές, γεγονός που οδηγεί σε κυβερνητική αστάθεια.

1903: 
Το Ρωσικό Σοσιαλδημοκρατικό και Εργατικό Κόμμα διασπάται σε μπολσεβίκους (πλειοψηφούντες) και μενσεβίκους (μειονοψηφούντες).

1970: Ο αμερικανός Ντάγκλας Ένγκελμπαρτ λαμβάνει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το πρώτο «ποντίκι» ηλεκτρονικού υπολογιστή.

1973: Το τανκ μπαίνει στο Πολυτεχνείο για να καταστείλει τη φοιτητική εξέγερση κατά της δικτατορίας και αφήνει πίσω του νεκρούς και τραυματίες.

22 Νοεμβρίου ο ολοκαίνουριος δίσκος της Ήβης Αδάμου

Στις 22 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει ο ολοκαίνουριος δίσκος της Ήβης Αδάμου από την Sony Music!
Θα περιέχει 4 χριστουγεννιάτικα τραγούδια:


1.Santa Claus Is Coming To Town
2.White Christmas
3.Last Christmas
4.Άγια Νύχτα/We Wish You A Merry Christmas

XristougennaMeTinIviAdamouCD
από την Ζωή Παναγή

www.tralala.gr

Δημήτρης Λιόλιος @ Οξυγόνο Live!

Δημήτρης Λιόλιος @ Οξυγόνο Live από Πέμπτη 18 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη
LIOLIOS
O Δημήτρης Λιόλιος με το σχήμα του,επιστρέφει και παρουσιάζει στη μουσική σκηνή ΟΞΥΓΟΝΟ live! τη μουσική παράσταση "MISSION UNPEXTABLE " ! Tραγούδια από τις δισκογραφικές του δουλειές σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και διασκευές σε τραγούδια Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών... Οι ήχοι του χθες συναντάνε το σήμερα σε μια « δυνατή» μουσική παράσταση φτιαγμένη για νοσταλγούς και μη...

Το μουσικό σχήμα του Δημήτρη Λιόλιου αποτελούν οι:
Μάνος Γεωργίου ( Drums ) Κώστας Γαβράς ( Μπάσο )
Αντρέας Καστανάκης ( Ηλ.Κιθάρα ) και Γιώργος Τσιούτσιας ( Keyboards )
Μαζί του επίσης τραγουδούν οι Ελσα Αφεντάκη και Margina
Χορηγός Επικοινωνίας tralala.gr

Οι Lexicon Project συναντούν τον Μίλτο Πασχαλίδη στο club του «Μύλου»

Η επιτυχία συνεχίζεται και στη Θεσσαλονίκη Σάββατο 4 Δεκεμβρίου!
Μετά την επιτυχία που σημείωσαν οι κοινές τους εμφανίσεις στην Αθήνα, οι Lexicon Project ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη, φιλοξενώντας επί σκηνής, τον Μίλτο Πασχαλίδη. Η συνύπαρξη δοκιμασμένη και η συνταγή ενδιαφέρουσα.

Οι Lexicon Project επιστρέφουν ανανεωμένοι. Με ήχο ηλεκτρικό, δυνατές κιθάρες, γρήγορο ρυθμό και τραγούδια όπως το «Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα», το «Ταξίδεψε» και ο «Χειμώνας» απ’ την ομώνυμη δισκογραφική τους δουλειά, που έχουμε ήδη αγαπήσει. Δε θα λείψουν όμως και οι διασκευές γνωστών τραγουδιών, ενώ έκπληξη αποτελούν κομμάτια του Μίλτου Πασχαλίδη «ανακατασκευασμένα» από την μπάντα.

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός πέρα απ’ τα τραγούδια που συμπληρώνουν το παζλ της 16χρονης πορείας του, μέσα από απρόβλεπτες ερμηνείες θα «μεταμορφώσει» αγαπημένα  μας κομμάτια στην πιο ροκ τους εκδοχή.
Μια καλλιτεχνική συνεργασία που υπόσχεται να αποδείξει ότι η ενέργεια, το πάθος και η διάθεση για πειραματισμό είναι τα απαραίτητα συστατικά της καλής μουσικής.

Ώρα ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 21.00μ.μ.
ΜΥΛΟΣ CLUB
Ανδρ. Γεωργίου 56
Θεσσαλονίκη
Τηλ.             2310510081      - www.mylos.gr

www.tralala.gr

Mad Secret Concert με τους Stavento!

What's Up for Xmas? Ήρθε η στιγμή για το 10ο Mad Secret Concert by What's Up και αυτή την φορά έρχεται με τους Stavento feat. The Foux Orkestar - A Christmas Hip Hopera!

Πότε; Μία Χριστουγεννιάτικη Νύχτα..Πού; It's a Secret!...Πόσοι; Λίγοι μόνο τυχεροί!

Μουσικές πρωτιές σαν σήμερα 17/11

Ακόμη μία μέρα που πρίν κάποια χρόνια αποτέλεσε ορόσημο για καλλιτέχνες και συγκροτήματα!
Ας δούμε καλύτερα τι έγινε σαν σήμερα στα charts ανά τον κόσμο!
1966: Το «Good Vibrations» των Beach Boys ανεβαίνει στο Νο 1 της Μεγάλης Βρετανίας.

1984: Το «Wake Me Up Before You Go-Go» των Wham! ανεβαίνει στο Νο 1 των Η.Π.Α.

1991: Το «Black Or White» του Michael Jackson ανεβαίνει στο Νο 1 της Μεγάλης Βρετανίας.

Δες όλα τα μουσικά ιστορικά γεγονότα της ημέρας στο «Σαν σήμερα στη μουσική»

www.tralala.gr

Νεο album από τους Good Charlotte!

To "Cardiology", πέμπτο album των Good Charlotte και πρώτο τους στην Capitol Recordsκυκλοφορεί ήδη! Το συγκρότημα  των Benji και Joel Madden έχει ήδη παρουσιάσει τα νέα του κομμάτια σε γνωστά shows όπως τα “Jimmy Kimmel Live”, “Lopez Tonight” και στις 15 Νοεμβρίου στο “The Daily Habit”. Επίσης οι Good Charlotte σαν κομμάτι της σειράς συναυλιών τους “Plugged In”, έδωσαν ένα free show στοUniversal CityWalk Hollywood στην Universal City.
“Οι Good Charlotte είναι πολυ-πλατινένιοι superstars, αλλά το Cardiology είναι η καλύτερη τους προσπάθεια μέχρι τώρα.» έγραψε το Alternative Press που επιβράβευσε το album με τέσσερα στα πέντε αστέρια. Το “Cardiology”, σε παραγωγή του Don Gilmore (Linkin Park, Avril Lavigne) είναι η συνέχεια του “Good Morning Revival” που βρέθηκε στο top 10 σε 13 χώρες, μαζί και οι Ηνωμένες Πολιτείες.
Το “Like It`s Her Birthday” είναι το πρώτο single από το “Cardiology”, συμπεριλήφθηκε στην λίστα με τα “Hot Singles” του περιοδικού People και κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα. Το ομώνυμο video, σε σκηνοθεσία του Josh Forbes έκανε παγκόσμια πρεμιέρα από το MySpace.com και το MTV.
Το  “Cardiology” κυκλοφορεί δέκα χρόνια μετά το ομότιτλο, πρώτο album των Good Charlotte. To συγκρότημα -ο τραγουδιστής Joel Madden, oι Benji Madden και Billy Martin στις ηλεκτρικές κιθάρες, ο μπασίστας Paul Thomas και ο drummer Dean Butterworth-έχουν πουλήσει δέκα εκατομμύρια δίσκους με πολλά mainstream radio hits στο ενεργητικό τους (“The Anthem”, “Hold On”, “Girls And Boys”) και έχουν κάνεισυναυλίες σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Επίσης έχουν εμφανιστεί στα εξώφυλλα των περιοδικών Alternative Press. Rolling Stone και έχουν κερδίσει ένα MTV Video Music Award! 

Η Susan Boyle συνεργάζεται με τον Lou Reed

Πριν από ένα χρόνο της είχε απαγορεύσει να τραγουδήσει το τραγούδι Perfect Day στο ‘Αμερική Εχεις Ταλέντο» με αποτέλεσμα να ακυρώσει την εμφάνιση της.  Ένα χρόνο μετά όμως, ο μεγάλος ρόκερ όχι μόνο της επέτρεψε να το ηχογραφήσει και να το συμπεριλάβει στο νέο της album The Gift, αλλά την βοήθησε και στο γύρισμα του video clip!
 Ο Lou Reed δήλωσε συγκλονισμένος από τηνερμηνεία της στο τραγούδι του που της πρότεινενα την βοηθήσει στο γύρισμα του video clip που γυρίστηκε στα Χάιλαντ της Σκοτίας, τόπο καταγωγής της Susan. Στόχος και των δύο ήταν να βγει ένα ειλικρινές και συγκινητικό αποτέλεσμα. 
Η Susan Boyle δήλωσε: « Η δημιουργία αυτού του βίντεο ήταν μια μοναδική εμπειρία. Είμαι πολύ ικανοποιημένη που ο Lou Reed  κατάλαβε ακριβώς τι σημαίνει για μένα που το κλιπγυρίστηκε στη Σκωτία. Δεν με πείραξε ούτε η βροχή και οι δυνατοί άνεμοι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, απόλαυσα κάθε λεπτό του!»
Δείτε το υπέροχο video 

Η Fergie βασανίζει τον Slash!

Σε video-συνέντευξη του στο περιοδικό NME oSlash αποκάλυψε κάποια από τα παραλειπόμενα τωνγυρισμάτων του video για το κομμάτι “Beautiful Dangerous” στο οποίο τραγουδάει η Fergie.
O αγαπημένος, πρώην Guns n` Roses, κιθαρίστας, αρχικά χαρακτήρισε την Fergie ως την καλύτερηrock τραγουδίστρια που έχει ακουστεί τατελευταία δεκαπέντε χρόνια και στην συνέχεια αποκάλυψε ποιος είχε την ιδέα των βασανιστηρίων του στο video clip: «Όταν η γυναίκα μου γνώρισε την Fergie της πρότεινε να με δέσει και να με μεταχειριστεί όπως θέλει εκείνη.
H Fergie πήρε πολύ σοβαρά αυτά τα λόγια και την αμέσως επόμενη στιγμή με έδεσε στο κρεβάτι! Τελικά περάσαμε πολύ όμορφα στα γυρίσματα.»
Εδώ μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από τα «βασανιστήρια» της Fergie στον Slash!
http://www.mtvgreece.gr

The Best Of Nelly Furtado: Κυκλοφορεί!

Nelly Furtado: Η 31χρονη multicultural, open minded, Grammy-winning, multi-platinum-selling global superstar από τον Καναδά (με καταγωγή από τις Αζόρες), αποτυπώνει στο πρώτο της Best μια συναρπαστική μουσική διαδρομή.
Την πορεία 10 χρόνων με 5 album που έγινανπλατινένια σε 31 χώρες, με πωλήσεις 18 εκ. αντιτύπων, 7 βραβεία Grammy, 1 BRIT Award, πολλά Junos (ισοδύναμα των Grammy στον Καναδά), 1 MTV Europe Music Award + 2 υποψηφιότητες: Latin Music Awards of Billboardκαι Grammy για το 4o album της, Mi Plan.
The Best Of Nelly Furtado: περιλαμβάνει όλα της τα global hit που αγαπήσαμε συν τρία νέα τραγούδια. Το dance pop και πρώτο single της συλλογής, “Night is Young”  το“Girlfriend in The City” αμφότερα σε στίχους δικούς της και μουσική Salaam Remi(γνωστού μας από τις παραγωγές των Nas, The Fugees, Amy Winehouse) και το “Stars”, ένα slow κομμάτι που η Furtado έγραψε με τον Lester Mendez.
The Best Of Nelly Furtado: κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις:
– Η Standard έκδοση περιλαμβάνει 18 tracks, όπου ξεχωρίζουν το “I’ m Like a Bird”,που χάρισε στην ιδιόρρυθμη αυτή μουσικό, παραγωγό και ηθοποιό το πρώτο της Grammy και το “Turn Off the Light”, από το πρώτο της album “Whoa Nelly”(2000). Το 2003 η Nelly κυκλοφορεί  το “Folklore”. To “Powerless (Say What You Want)” πρώτο single του album, ακολούθησε η συντριπτική επιτυχία του “Try”. Ενώ όλοι θυμόμαστε το  επίσημο τραγούδι του UEFA Euro 2004, “Força”"! Τον Ιούνιο του 2006 βγαίνει το “Loose”, που περιλαμβάνει τα worldwide hits “Promiscuous”, “Man-eater”, “All Good Things (Come to an End)”,  “Say It Right”. Αυτό το album έκανε τη Nelly No.1 in global sales το 2007. Όσο για το cool, strong & passionate, “Manos Al Aire” έρχεται κατευθείαν από το latin album της Nelly, που βγήκε το 2009 με τίτλο, “Mi Plan”.
– Η Deluxe έκδοση περιλαμβάνει 26 tracks, που σημαίνει ότι στα 8 επιπλέον κομμάτια μπορούμε να απολαύσουμε τα ντουέτα της Nelly με τους Michael Buble, Juanes, Gaetano Veloso…
DISC 1 – Standard Edition
1.  I'm Like A Bird 2.  Turn Off the Light 3.  .... On the radio (Remember The Days) 4.  Fotografia (duet with Juanes) 5.  Powerless (Say What You Want) 6.  Try 7.  Força 8.  Promiscuous Ft. Timbaland 9.  Maneater 10.  Say It Right 11.  All Good Things (Come To An End) 12.  In God's Hands 13.  Broken Strings Ft. James Morrison 14.  Girlfriend In The City 15.  Night Is Young 16.  Stars 17.  Manos Al Aire 18. Bonus Track - Crazy
Disc 2 – Deluxe Edition    1.  Quando, Quando, Quando (Duet With Michael Buble) 2.  Te Busque Ft. Juanes  3.  Island of Wonder Ft. Caetano Veloso 4.  I’m Like a Bird (Nelly vs Asha Remix ) 5.  Who Wants to Be Alone (Tiesto ft. Nelly Furtado) 6.  Sacrifice (The Roots FT. Nelly Furtado) 7.  In God’s Hands Ft. Keith Urban 8. Night is young (remix)
www.mtvgreece.gr

Μήνυση στο South Park!

Οι δημιουργοί του South Park, Matt Stone και Trey Parker, πριν από ένα περίπου μήνα αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγνώμη όταν αποκαλύφθηκε ότι είχαναντιγράψει στοιχεία από την παρωδία της ταινίας Inception όπως είχε ανεβεί στο comedy siteCollege Humor.
Aκόμα μια φορά όμως το show αντιμετωπίζεισοβαρές κατηγορίες για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Την προηγούμενη Δευτέρα, οι παραγωγοί του South Park, μαζί και οι εταιρείεςViacom και Comedy Central δέχθηκαν μήνυση από την Brownmark Films και το τραγουδιστή Samwellμε την κατηγορία ότι αντέγραψαν το video τους  με τίτλο “What what, ( In The Butt)”.
To video του Samwell έχει γνωρίσει ανέλπιστη επιτυχία στο YouTube με παραπάνω από33 εκατομμύρια χτυπήματα από το 2007 που κυκλοφόρησε μέχρι και σήμερα. Το South Park στην συνέχεια, δημιούργησε μια σκηνή-παρωδία του “What what…” στο επεισόδιο “Canada On Strike” που προβλήθηκε το 2008 με τον Butters να υποδύεται τον Samwell. 
 Η Brownmark Films υποστήριξε ότι το South Park παραβίασε σκόπιμα και με δόλο τους κανόνες περί πνευματικών δικαιωμάτων , αν και το 2008, λίγο μετά την προβολή του επεισοδίου, οι υπεύθυνοι της εταιρείας είχαν στείλει ευχαριστήριο γράμμα στους Trey Parker, Matt Stone! Οι παραγωγοί της σειράς υποστήριξαν ότι σκοπός τους ήταν να παρωδήσουν και όχι να κλέψουν το video, κάτι που έγινε σε απολύτως νόμιμα πλαίσια.
Εδώ μπορείτε να «θαυμάσετε»  το καλλιτεχνικό πόνημα του Samwell και την παρωδίατου South Park!

Ελίσσεται και εξελίσσεται ο Μανώλης Φάμελλος στο «Σταυρό του Νότου»!

Αναμφίβολα ο χώρος του ταιριάζει. Και μοιάζει σαν να είναι το δεύτερο σπίτι του όταν αποφασίζει να κάνει solo εμφανίσεις. Δεν μοιράζεται πάντα τη σκηνή με κάποιο συνάδελφο, φίλο του και δημιουργό. Και είναι ωραίο να διαπιστώνεις για μια ακόμα φορά πως ανήκει στις περιπτώσεις των τραγουδοποιών που δεν κινούνται ούτε στη σφαίρα του «συνηθισμένου» αλλά ούτε και του «προβλέψιμου»...
Live_Famelos_25
Η διαπίστωση αυτή δεν αφορά μόνο την επιλογή των τραγουδιών. Υπάρχουν οι απρόσμενες διασκευές του Μανώλη Φάμελλου, ο τρόπος να σχολιάζει τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας ή να εξομολογείται τις πηγές έμπνευσης των τραγουδιών του! Έτσι λοιπόν μάθαμε πως η γιόγκα στην αγκαλιά του Μορφέα τον οδήγησε να γράψει το «Τι σημαίνει ένα τρένο» ενώ χώρισε οριστικά με μια κοπέλα όταν της έστελνε μουσικά το μήνυμα ότι το «Γράμμα απ' το μεγάλο πουθενά» προοριζόταν αποκλειστικά για εκείνη! Από την άλλη πλευρά, φρόντισε να αφιερώσει το τραγούδι «Δρόμο παίρνω» στο Παναγιώτη Ψωμιάδη με την ελπίδα ...να πάρει πόδι ενώ δεν παρέλειψε να αφιερώσει τραγούδια σε μας και στο παππού του! Επιπλέον, διασκεύασε με επιτυχία Αττίκ και Βαμβακάρη και ταίριαξε αρμονικά παραδοσιακούς δρόμους με σύγχρονα ακούσματα, σε ένα πρόγραμμα που κράτησε λίγο παραπάνω από τρεις ώρες και δεν μας άφησε λεπτό να μείνουμε αμέτοχοι στο ρυθμό του!
Live_Famelos_14Live_Famelos_12Live_Famelos_17
Τον συνόδευε καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς η ανερχόμενη Πέννυ Μπαλτατζή και εδώ οφείλω να επισημάνω πως πρόκειται για μία κοπέλα η οποία προσωπικά με άφησε άφωνη ...με την αισθαντικότητα της φωνής της, την ευρεία γκάμα των τραγουδιών που επέλεξε να ερμηνεύσει, την ομορφιά, τη κίνηση και την άνεσή της πάνω στη σκηνή! Πού βρίσκονται αλήθεια τέτοιες παρουσίες κρυμμένες;;; Τραγουδούσε αγγλικά και νοητά μεταφερόσουν αμέσως στο ανάλογο σκηνικό. Τραγουδούσε γαλλικά και ήταν το ίδιο πειστική και με περίσσεια εκφραστικότητα. Μόνο μια ευκαιρία ψάχνει για να απογειωθεί και θα περιμένω με αγωνία στο μέλλον να το δω να συμβαίνει, κρατώντας το όνομά της στη μνήμη μου. Απλά υπέροχη!
Live_Famelos_29
Είκοσι λεπτά μετά τις δύο, ο Μανώλης Φάμελλος και η παρέα του μας αποχαιρέτησαν οριστικά με τις νότες του «Dance me to the end of love». Και ήταν τόσο εύστοχοι αυτοί οι μουσικοί ελιγμοί του και τόσο δυναμικές οι παρεμβάσεις του σε τραγούδια κάθε είδους, που σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα το συγκεκριμένο πρόγραμμα ...και σίγουρα μια φορά δεν φτάνει!
Live_Famelos_31

www.tralala.gr

Γιώργος Μαργαρίτης : "Πολεμήθηκα-και δεν είμαι ο μόνος."

Σε μία απο τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο λαικός μας ερμηνευτής Γιώργος Μαργαρίτης μιλά για τη νέα του δισκογραφική δουλειά, για την Δέσποινα Βανδή, για την κρίση στη νύχτα και για τα πισοπλατα μαχαιρώματα...
σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στο δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα και στο περιοδικό People Η επιστροφή στη δισκογραφία και οι εμφανίσεις του στο κέντρο "Ουρανός" δεν τον φοβίζουν. "Πως να φοβηθώ τη νύχτα, που την έχω φάει...με το κουτάλι και το πηρούνι μαζί; Μου έχει δώσει και καλές και άσχημες βραδιές.Είμαστε όντως στη χειρότερή μας χρονιά σαν χώρα και μακάρι να μην έρθει χειρότερη. όλα τα μαγαζιά λειτουργούν πια ένα Σάββατο και τα μαγαζιά-αλάνες ξέχασέ τα χωρίς φοιτητές και χορούς."
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου ότι πολλοί υποστηρίζουν πως για την κρίση ευθύνονται οι "καβαλημένοι" καλλιτέχνες και τα αστρονομικά ποσα που ζητούν απαντά:" Το καλάμι το έχουν καβαλήσει μικροί-μεγάλοι. Άλλοι το κρατάνε για να το πάρουν μαζί, άλλοι το άφησαν γρήγορα και υπάρχει και μία μερίδα που δεν το καβάλησε καθολου. Πρέπει να κρατηθείς είκοσι-τριάντα χρόνια για να φανεί αν έχεις τα κότσια και αν αντέχεις. Τώρα βγάζουν ένα τραγούδι και ηγούνται σχήματος."
Για τα νέα παιδιά που χάνουν τις ισορροπίες τους λόγω ενός σουξέ:" Τα νέα παιδά δεν φταίνε σε τίποτα. Να πάνε να ανάψουν κανένα κεράκι στους επιχειρηματίες, που είναι παραγωγοί τους, και να τους προσκηνούν γιατί αυτοί τους φέρνουν στην επιφάνεια.Μερικοί δεν έχουν τα κότσια και να έρθουν στην επιφάνεια. Αυτή είναι σήμερα η κατάσταση. Βέβαια μετά απο ένα χρόνο, έρχεται άλλος στην επιφάνεια και παίρνει τη θέση του υποτιθέμενου στάρ. Εκεί αρχίζει το μαράζι τους."
Για την αχαριστία που έχει βιώσει απο νέα άτομα που βοήθησε:" Πολλοί με το που με έβλεπαν, μου έδιναν φιλιά και αγκαλιές, και πίσω απο την πλάτη μου τα πέντε φάσκελα!" Δηλώνει ότι υπεραγαπά την Δέσποινα Βανδή και την Έλλη Κοκκίνου: "Τη Βανδή την άκουσα σε κάποιο μαγαζί να λέει λαϊκά τραγούδια και μου άρεσε πολύ. Ειναι μία καλή τραγουδίστρια για το λαικό τραγούδι, άσχετα αν πήγε απο την άλλη πλευρά. Τι να το κάνουμε το ποπ και το μοκ; Δεν έχουν καμία σχέση με την πατρίδα μας αυτά!"
Ο δημοφιλής τραγουδιστής συνεχίζει λέγοντας πως έχει παραδείγματα τραγουδιστών που κάνουν καριέρα με ποπ, αλλά έχουν τραγουδήσει τραγούδια λαϊκά σε δεύτερη εκτέλεση και τα έχουν πει καλύτερα απο τα δικά τους! Για το λόγο που δεν επιλέγουν να βάζουν στους δίσκους τους λαϊκά τραγούδια:" Είναι κάποιο κύκλωμα που τους προωθεί προς αυτή την κατεύθυνση και δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά. Όταν απο μικρά παιδιά ξεκίνησαν έτσι, άντε ν 'αλλάξουν τώρα...Δεν είναι εύκολο."
Για τον ίδιο δεν υπάρχουν μόνο τα κυκλώματα αλλά και αν αξίζει και αν έχει κάποιος αντοχή. Δεν παραλείπει να πεί πως:" Πολεμήθηκα-και δεν είμαι ο μόνος. Όλα αυτά είναι μέσα στο επάγγελμα. Πρέπει να έχεις στομάχι για να το αντέξεις." Για το ξεκίνημά του στην ελληνική μουσική λαϊκή σκηνή:"Ανήκω στους λαϊκούς τραγουδιστές που υπηρέτησαν το λαϊκό τραγούδι μια δεκαετία και μετά έγιναν γνωστοί. Κανένας δεν μπορεί να πει αμέσως <<Γίνομαι μάστορας>>. Άσε που πάντα θα είσαι μαθητής-για μιά ζωή!"

απο την Αριάδνη Στεφανίδου

www.tralala.gr

Ποιο είναι το περιεχόμενο του νεότερου single του Dr.Dre?

Νέο Single για τον Dr Dre σε συνεργασία με τον Snoop Dogg με τίτλο Kush!
Το συγκεκριμένο τραγούδι μάλιστα είναι ένα τραγούδι που «εξυμνεί» το... χόρτο και το κάπνισμα αυτού! Ο Dr Dre όμως προλαβαίνοντας όσους θα τρέξουν να δηλώσουν ότι ο δίσκος του ασχολείται αποκλειστικά με αυτό το αντικείμενο, δηλώνει:
«Το concept του δίσκου είναι το χόρτο και το κάπνισμα αλλά δε θέλω οι άνθρωποι να νομίζουν ότι αυτό είναι το περιεχόμενο του δίσκου , αυτό στην ουσία είναι το περιεχόμενο μόνο του ενός συγκεκριμένου τραγουδιού»!

Ο Dr Dre μάλιστα είπε ότι αυτός θα είναι ο τελευταίος του δίσκος!

www.tralala.gr

LISTEN: The Black Eyed Peas - Do It Like This


"Do It Like This" λέγεται το νέο promo single των Black Eyed Peas, που κυκλοφόρησε online, στα πλαίσια της καμπάνιας των iTunes "Countdown to The Beginning".
Ο Will.i.am, που ανέλαβε την παραγωγή του κομματιού δήλωσε σχετικά "το beat ξεπερνά κάθε "ύφος"... πάει σε ένα μέρος που κανένας hip-hopper δεν έχει πάει μέχρι σήμερα".
Το "Do It Like This", στο οποίο η Fergie περιέργως δεν συμμετέχει παρά ελάχιστα, θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο album των Black Eyed Peas "The Beginning" που κυκλοφορεί στις 30 Νοεμβρίου.
Ακούστε το πρώτοι εδώ και αφήστε μας τις εντυπώσεις σας σε σχόλιο!



http://www.youtube.com/watch?v=QAWvjgZnANc

Mad About You: το νέο single των Vegas με τον Tomer G


"Mad About You" λέγεται το ολοκαίνουργιο single των VEGAS σε συνεργασία με τον διάσημο παραγωγό Tomer G, που μεταξύ άλλων έχει κάνει remixes σε τραγούδια των White Stripes, Britney Spears, Kylie Minogue και Lady Gaga!
Το τραγούδι θα συμπεριληφθεί σε μία νέα Γαλλική συλλογή, και το όνομα των VEGAS θα φιγουράρει πλάι σε καλλιτέχνες όπως Flo Rida, Cee-Lo Green, B.o.B., Plan B και Estelle!

Ακούστε πρώτοι το "Mad About You" των VEGAS σε συνεργασία με τον Tomer G εδώ!
 Like it?