8 Μαρ 2011

Photo: Η επιστροφή της Amy Winehouse!


Όχι, δεν βρισκόμαστε στο 2006, ναι είμαστε στο2011 και η Amy Winehouse κατάφερε να επιζήσει από την πιο δύσκολη περιπέτεια της ζωής της, δείχνοντας πιο cool από ποτέ!
Η Amy Winehouse φωτογραφήθηκε από το περιοδικό Look και απ` ότι φαίνεται επιτέλους είπε “Yes, Yes, Yes” στην αποτοξίνωση! Η 27χρονη ταλαντούχα τραγουδίστρια από την Βρετανία, αυτή την εποχή προετοιμάζει με ήρεμα και μεθοδικά βήματα το comeback της στην μουσική και το καλοκαίρι αναμένεται να την δούμε live στην Ελλάδα!

Τέλος για τους Slipknot;


Ο Corey Taylor δήλωσε ότι είναι σχεδόν απίθανο να προκύψει νέο album για τουςSlipknot, μετά από τον θάνατο του μπασίσταPaul Gray.
Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο μέλλον των Slipknot, κατά την διάρκεια της περιοδείας του στην Αυστραλία με το συγκρότημα των Stone Sour.  Μιλώντας στο site Undercover.com.au, o Taylor είπε: «Δεν το βλέπω να συμβαίνει. Κι αν συμβεί, θα είναι μετά από πολλά χρόνια.» Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην απώλεια του μπασίστα Paul Gray: «Υπάρχει ένα τεράστιο κενό στο συγκρότημα. Μια απουσία τόσο αισθητή, που δεν μπορούν να την αντιληφθούν ούτε οι fans.»
Οι Slipknot πάντως, θα συνεχίσουν να κάνουν συναυλίες, καθώς έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή τους στοSonisphere Festival της Αγγλίας ως headliners, αλλά και σε μια σειρά από ευρωπαϊκά festivals.
Συνοψίζοντας, ο Corey Taylor αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τις φήμες που τον θέλουν να διαδέχεται τον Scott Weiland στη θέση του τραγουδιστή των Velvet Revolver, λέγοντας αινιγματικά: “To Βe Continued…”

Eγκαταλείπει την μουσική ο Phil Collins...


O πρώην drummer-τραγουδιστής των Genesisκαι solo καλλιτέχνης για αρκετά χρόνια, Phil Collins αποκάλυψε πρόσφατα ότι το τέλος του στην μουσική έχει σχεδόν φτάσει.
Σε  συνέντευξη του σε γνωστή βρετανική εφημερίδα, ο 60χρονος συνθέτης-ερμηνευτής-που έχει αναπτύξει προβλήματα ακοής και νευρική ζημιά στα χέρια- δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι θα λείψω σε κανέναν. Παρακολουθώ τα μουσικά βραβεία κάθε χρονιάς και νοιώθω ότι δεν μπορώ να βρίσκομαι στην βιομηχανία όπως έχει γίνει τώρα.»
Ο Collins έχει δείξει ακόμα μια φορά παρόμοιες προθέσεις, όταν το περασμένο Οκτώβριο είχε πει στο Billboard: «Δεν έχω την προσδοκία να κάνω κάτι καινούριο. Αν γράψω κάποια νέα τραγούδια δεν γνωρίζω αν θα μπουν σε κάποιο album. Δεν επιθυμώ κάτι τέτοιο.» Σε ευχαριστούμε για όλα τα όμορφα τραγούδια που μας έχεις χαρίσει Phil…

O Trent Reznor επιστρέφει στους Nine Inch Nails!


Ο Trent Reznor αποκάλυψε στο forum του site των Nine Inch Nails ότι σύντομα θα ηχογραφήσει νέο υλικό μαζί με το συγκρότημα που τον ανέδειξε!
 Αν και το 2009, ο Reznor κήρυττε το τέλος των Nine Inch NaIls και την στροφή του προς τον κινηματογράφο, ο μάγος του industrial φαίνεται πως άλλαξε γνώμη.
 Σε εκτεταμένο post που δημοσιεύτηκε στο Forum.nin.com έγραψε: «Oι Nine Inch Nails δεν είναι νεκροί και σκοπεύω σύντομα να επικεντρωθώ σε αυτούς». Επίσης ο συνθέτης τοποθέτησε την κυκλοφορία του album των How To Destroy Angels (side project με την γυναίκα του Maureen Mandig) για το επόμενο καλοκαίρι ή ενδεχομένως το φθινόπωρο και επιβεβαίωσε ότι αυτή την εποχή συνθέτει το soundtrack της ταινίας “Abraham Lincoln:Vampire Hunter” όπου και κάνει σύντομη εμφάνιση. Πολυάσχολός ο Trent Reznor! 

Αλχημιστές «Όλα γυρίζουν» ! Νέο Promo single και video clip !


Δείτε το νέο video clip των Αλχημιστών «Όλα γυρίζουν»....
που αποτελεί και το νέο τους Promo single.

Πέγκυ Ζήνα: γεννήθηκε σαν σήμερα το 1975


Η Πέγκυ Ζήνα ή αλλιώς Καλλιόπη όπως ονομάστηκε από τους γονείς της γεννήθηκε στην Αθήνα στις 8 Μαρτίου του 1975.Η καταγωγή της είναι από τα Γιάννενα και το χωριό Συταρία. Από 5 χρονών άρχισε μαθήματα πιάνου και έκανε μαθήματα χορού Jazz.
Αποφοίτησε από την Jeanne D' Ark (Ελληνογαλλική σχολή Πειραιώς) Συμμετείχε σε όλες τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες του σχολείου (από θεατρικές μέχρι χορωδίες) Μετά το σχολείο δούλεψε στο θέατρο μετά από οντισιόν στο Βαγγέλη Σειλινό σε μουσικοχορευτική παράσταση στο Δελφινάριο.
Αμέσως μετά ξεκίνησε η καριέρα της ως τραγουδίστρια. Δούλεψε χωρίς δίσκο δίπλα στον Λευτέρη Πανταζή. Ο πρώτος της δίσκος κυκλοφορεί στα τέλη του 1995 και έχει σουξέ ένα τραγούδι που τότε είχαν σχολιαστεί πολύ τα λόγια του «Αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι».
Κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος της με τίτλο "Ανέβαινες" σε μουσική Αλέκου Χρυσοβέργη και στίχους Σπύρου Γιατρά. Στη συνέχεια συνεργάζεται στο LIDO με τον Νίκο Κουρκούλη και τον Γιάννη Πλούταρχο. Κυκλοφορεί ένα cd single με τέσσερα κομμάτια με τίτλο "Τι θ 'ακούσω ακόμα", προπομπός του τρίτου δίσκου που κυκλοφόρησε το Φθινόπωρο του 2000, σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου, από τη νέα δισκογραφική της εταιρεία NITRO MUSIC.
Το φθινόπωρο του 2001 κυκλοφόρησε το CD "Ένα χάδι" που είναι μία από τις καλύτερες δουλειές της Πέγκυς.
Στην συνέχεια συνεργάζεται ύστερα από πρόταση του Θάνου Καλλίρη προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision το 2002. Η Πέγκυ δέχεται με χαρά να ερμηνεύσει το κομμάτι. Το Φεβρουάριο του 2002 η Πέγκυ λαμβάνει μέρος στον τελικό για την επιλογή τραγουδιού για την Eurovision. Το τραγούδι ονομαζόταν "Love is a wonderful thing", όμως ακόμα και αν η Πέγκυ ήταν το φαβορί για την πρώτη θέση δεν πέτυχε τον στόχο της και βγήκε 2η αφήνοντας στην πρώτη θέση τον Μ. Ρακιτζή με το τραγούδι "S.A.G.A.P.O.".
Το τραγούδι "Love is a wonderful thing" την απογείωσε στην κυριολεξία και η Πέγκυ γνώρισε την αγάπη του κόσμου. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης Γιάννης Πάριος του οποίου η συνεργασία με την Πέγκυ είχε σχολιαστεί πάρα πολύ χάρισε 3 τραγούδια στην Πέγκυ που ετοίμαζε το νέο της CD με τίτλο "Βρες έναν τρόπο" και κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2002. Η επιτυχία που γνώριζε ήταν τεράστια, γέμιζε καθημερινά τις "Μάσκες" που εμφανιζόταν. Το καλοκαίρι έκανε την μεγάλη έκπληξη αφού εμφανιζόταν μόνη της στα "Αστέρια" της Γλυφάδας. Οι εμφανίσεις της έσπασαν κάθε ρεκόρ αφού έγινε η μόνη τραγουδίστρια που κατάφερε να σπάσει το 'φράγμα' των 100 εμφανίσεων στα 35 χρόνια λειτουργίας του μαγαζιού.
Μετά από 5 χρόνια στην NITRO η Πέγκυ αλλάζει δισκογραφικό "σπίτι" και μετακομίζει στην MINOS-EMI, το 2003. Από την νέα δισκογραφική της εταιρία κυκλοφόρησε το πέμπτο της CD με τίτλο "Μαζί σου" όπου πολύ γρήγορα έγινε χρυσό. Το CD αυτό στην κυριολεξία απογείωσε την Πέγκυ με τραγούδια που ακούστηκαν και ακούγονται πολύ όπως : Μαζί σου, Είμαι καλά, Δυστυχώς κτλ. Το "Μαζί σου" ήταν το πρώτο CD της Πέγκυς που έγινε πλατινένιο τον Ιανουάριο του 2004.Οι συντελεστές αυτού του CD ήταν : Γιώργος Μουκίδης, Εύη Δρούτσα, Ηλίας Φιλλίπου, Στέλιος Χρόνης, Γιώργος Καφετσόπουλος, Πέτρος Ίμβριος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αλέξης Σέρκος.
Το άλμπουμ της επανακυκλοφορεί με 3 bonus track. Δύο ντουέτα με τον Ν.Βέρτη ("Χανόμαστε & "Είμαστε χώρια") και ένα τραγούδι που έγινε διασκευή του Tarkan Dudu "Δεν αξίζεις". Το καλοκαίρι εμφανίστηκε μαζί με τον Θάνο Πετρέλη τον Νίνο και την Αποστολία Ζώη στην "Πύλη Αξιού", το χειμώνα μετακόμισε στην Αθήνα όπου εμφανιζόταν στο "Apollon" (Λ.Συγγρού και Αμφιθέας, Αθήνα) μαζί με τον Ν.Βέρτη, τον Θάνο Πετρέλη και την Αποστολία Ζώη. Το σχήμα ήταν ένα από τα καλύτερα του 2004 και είχε σαρώσει στην νυχτερινή Αθήνα.
Στις 17 Ιουνίου του 2004 κυκλοφόρησε το άλμπουμ της "Ματώνω", και πάρα πολύ γρήγορα έγινε χρυσό. Η πλατίνα δεν άργησε να' ρθεί καθώς τον Ιανουάριο του 2005 έγινε πλατινένιο. Η Πέγκυ συνέχισε με συναυλίες το καλοκαίρι στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας, τον Σεπτέμβριο με Οκτώβριο ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη, μαζί της ήταν οι Φίλοι Για Πάντα και άλλοι νέοι ταλαντούχοι τραγουδιστές.
Στην συνέχεια, η Πέγκυ κατέβηκε στην Αθήνα και εμφανίζεται και πάλι στο "Apollon" μαζί με τον Κώστα Καραφώτη και τον Νίνο. Δεν άργησε να' ρθει καθόλου το ντουέτο της με τον Κώστα Καραφώτη που ακούει στο όνομα "Στης ζωής τα μονοπάτια". Έτσι αφού έγινε το ντουέτο, επανακυκλοφόρησε και το "Ματώνω".
Στις 12 Σεπτεμβρίου του 2005 κυκλοφόρησε ο έβδομος δίσκος της Πέγκυς με τίτλο "Νόημα", σε στίχους και μουσική του Γιώργου Θεοφάνους μια πολυσυζητημένη συνεργασία. Έπειτα από κάποιους μήνες κυκλοφόρησε και το "Νόημα plus" με 3 video clips....
Μετά από ένα χρόνο και κάτι ήρθε και ο όγδοος δίσκος της Πέγκυς μας με τίτλο "Ένα" που πραγματικά για άλλη μια φορά την απογείωσε. Ένας δίσκος που συνδυάζει ερωτικές μπαλάντες και χορευτικά κομμάτια που πραγματικά αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό της. Το καλοκαίρι του ιδίου χρόνου η Πέγκυ ανέβηκε Θεσ/νίκη σε μια συνεργασία έκπληξη με τον Χρήστο Δάντη!
Στις 4 Δεκεμβρίου του 2007 κυκλοφόρησε ο 9ος και πολυσυλλεκτικός δίσκος της Πέγκυς με τίτλο "Τρέξε" και παράλληλα σημειώνει επιτυχία με τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Πασχάλη Τερζή σε μεγάλη αθηναϊκή πίστα. Έξι μήνες μετά τραγουδάει σε μεγάλη πίστα της Θεσ/νίκης με τον Σάκη Ρουβά.
Στις 26 Ιουνίου του 2008 κυκλοφορεί ο Βest of δίσκος της Πέγκυς. Ένας δίσκος που εκτός από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Πέγκυς περιλαμβάνει δικά της αγαπημένα τραγούδια που δεν έχουν ακουστεί όσο τα άλλα. Επίσης περιλαμβάνει και τρία νέα τραγούδια που έγραψε ο μόνιμος συνεργάτης της Γιώργος Μουκίδης τα: "Παραδώσου", "Το καλοκαίρι" και το "Γεια σου".
Η Πέγκυ Ζήνα λατρεύει πάρα πολύ την μητέρα της την κ. Στέλλα Χρυσικοπούλου, όπου πολλές φορές γίνεται και η δασκάλα της σε ορισμένα δύσκολα λαϊκά τραγούδια, μιας και η ίδια έχει πολύ πείρα πάνω στο τραγούδι. Επίσης λατρεύει πάρα πολύ τους φίλους της και τους συνεργάτες της. Στις 10 Ιουνίου του 2007 της ευχηθήκαμε βίον ανθόσπαρτον για τον πολυσυζητημένο της γάμο με τον επί 10 χρόνια σύντροφο της Γιώργο Λύρα. Ο γάμος έγινε σε ανοιχτό κύκλο στο Τρίκορφο Φωκίδας. Κουμπάροι ήταν ο Ηλίας Ψινάκης και η Κική Τσόλκα. Η μεγάλη έκπληξη ήταν το τραγούδι που αφιέρωσε η Πέγκυ στον σύντροφο της με πολύ αγάπη. Ο τίτλος του είναι "Μυστικό" σε στίχους και μουσική του Γ. Μουκίδη, μια εξαιρετική ερωτική μπαλάντα.
Η Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει δισκογραφικά στις 4 Δεκεμβρίου με το 9ο άλμπουμ με τίτλο «Τρέξε», το οποίο περιλαμβάνει 15 τραγούδια.
Το Μάιο του 2008 η Πέγκυ τραγουδάει στο Πολιτεία studio της Θεσσαλονίκης με το Σάκη Ρουβά. Συμμετέχει στην 5η απονομή των MAD VIDEO MUSIC AWARDS. Τραγούδησε το "Two hearts" της Kylie Minogue και κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο fashion icon της χρονιάς με το τραγούδι «Τρέξε».
Στις 6 Μαΐου κυκλοφορεί ο νέος δίσκος της με τίτλο το "Πάθος είναι αφορμή". Κομμάτια που ξεχώρισαν πριν βγει καν ο δίσκος είναι τα: "Αναθεώρησα" και "Όταν σωπαίνει ένα κορμί". Παράλληλα κυκλοφορεί στις 23 Απριλίου το βίντεο κλιπ "Αναθεώρησα" σε σκηνοθεσία του Κων/νου Ρήγου. Στη συνέχεια κυκλοφορεί στις 25 Ιουνίου το «'Έλα νύχτα» και ακολουθεί 18 Δεκεμβρίου το «Χάνομαι».
Συμμετέχει και αυτή τη χρονιά στα MAD VIDEO MUSIC AWARDS με νέα ρεμίξ εκτέλεση του «Αναθεώρησα» μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη και κλέβει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.
Το 2009 δέχεται πρόταση συνεργασίας από τον μεγαλύτερο λαϊκό τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνο. Στις 30 Οκτωβρίου ενώνουν τις φωνές τους στην «Ιερά Οδό».
Το 2010 γίνεται το cd της «Το πάθος είναι αφορμή» γίνεται διπλή πλατίνα.
Στις 31 Μαΐου συμμετέχει στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια προσφοράς του Γιάννη Σπανού στο ελληνικό τραγούδι στο Καλλιμάρμαρο ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες του όπως: «Μαρκίζα», «Αγάπη δίκοπη», «Αν μ 'αγαπάς», «Φίλε», «Τις Κυριακές στην Κατερίνη».
Στις 9/10 κυκλοφορεί το νέο της cd με τίτλο «Ευαίσθητη η Λογική» σε στίχους Ελεάνας Βραχάλη και μουσική Γιάννη Χριστοδουλόπουλου. Το cd περιέχει 10 τραγούδια αλλά και τη δισκογραφική συνεργασία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο στο τραγούδι «Δεν γλιτώνω».
Η πολύ πετυχημένη συνεργασία της περασμένης χρονιά δημιούργησε στους καλλιτέχνες την επιθυμία για την ανανέωση της πρώτης τους συνάντησης. Έτσι, οι δυο καλλιτέχνες εμφανίζονται και φέτος στην Ιερά Οδό.
Επίσης, η Πέγκυ κάνει πολύ υγιεινή διατροφή όπως επίσης και πάρα πολύ γυμναστική αφού το σπίτι της στην Γλυφάδα το 'χει μετατρέψει σε γυμναστήριο. Καπνίζει λίγο, και δεν πίνει αλκοολούχα ποτά, μόνο κόκκινο κρασί. Αγαπημένο της φαγητό είναι ότι έχει σχέση με ζυμαρικά, και αγαπημένο της cartoon ο Tweety, του οποίου έχει και μια αφίσα έξω από τα καμαρίνια της. Επίσης ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων και λατρεύει το κουνελάκι που της χάρισε ο Ν. Βέρτης στα γενέθλια της (2004) τον Λευτεράκη!

Δισκογραφία:
1995 Πέγκυ Ζήνα
1998 Ανέβαινες
2000 Tι θα ακούσω ακόμα(cd-single)
2001 Ένα χάδι
2002 Love is a wonderful thing(cd-single)
2002 Βρες ένα τρόπο
2003 Μαζί σου
2004 Ματώνω
2005 Νόημα
2005 Τα πρώτα χρόνια (1995-1998)
2006 Ένα
2007 Τρέξε
2008 Βest of+
2009 Το πάθος είναι η αφορμή
2010 Ευαίσθητη ή λογική


www.tralala.gr

Θεoχάρης Ιωαννίδης - I'm Flying


Πηγή: Δελτίο Τύπου
Νέο Video Clip Θεοχάρης Ιωαννίδης - "I’ m Flying"
Μουσική: Νίκος Τερζής, Στίχοι: Αντώνης Καϊτατζίδης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μικρός
Guests: Χάρης Χριστόπουλος, Αθηναϊς Νέγκα, Ηλίας Πανταζόπουλος
Δράση, μυστήριο, κινηματογραφική ατμόσφαιρα στο πρώτο video clip του Θεοχάρη Ιωαννίδη που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα!
Τα γυρίσματα που πραγματοποιηθήκαν πρόσφατα, διήρκεσαν 2 μέρες σε 3 διαφορετικά locations. Μια παραγωγή κινηματογραφικού επιπέδου, γραφής και δράσης, μια ταινία μικρού μήκους, που αναδεικνύει ένα νέο είδωλο!
"I' m flying" είναι ο τίτλος του πρώτου single του Θεοχάρη Ιωαννίδη που κυκλοφορεί σε μορφή digital από τη Heaven. Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μας "απογειώνει" με μια νέα ραδιοφωνική επιτυχία και μας καθηλώνει κυριολεκτικά με το νέο του video clip.
Σύμφωνα με το σενάριο ο Θεοχάρης υποδύεται έναν "assassin" (πληρωμένο δολοφόνο) και έρχεται από το εξωτερικό για μια αποστολή. Η δράση εκτυλίσσεται σε αεροδρόμια, ξενοδοχεία και club με συμπρωταγωνιστές τοΧάρη Χριστόπουλο, τον Ηλία Πανταζόπουλο και την Αθηναΐδα Νέγκα σε ρόλους-έκπληξη!
Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδύεται με άνεση τον ρόλο, μια και ως ηθοποιός κατέχει την τέχνη της υποκριτικής, και ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του ρόλου, του σεναρίου και των πολύωρων γυρισμάτων με εξαιρετικό επαγγελματισμό.
Ένα νέο αστέρι γεννήθηκε! Παρακολουθήστε τον στις οθόνες σας και "πετάξτε" μαζί του!
Πηγή: Δελτίο Τύπου

Ξεκίνησε η προπώληση για το Sonisphere Festival

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011
TerraVibe Park, Αθήνα

IRON MAIDEN
SLIPKNOT
MASTODON
GOJIRA
VIRUS

Η προπώληση ξεκίνησε!

Το Sonisphere Festival επιστρέφει στην Ελλάδα για 2η συνεχόμενη χρονιά με ένα ασυναγώνιστο line up και υποδέχεται ως headliners το κορυφαίο live rock συγκρότημα στον πλανήτη, τους IRON MAIDEN!

Οι Iron Maiden ιδρύθηκαν από τον μπασίστα Steve Harris στα μέσα της δεκαετίας του ’70 και, είχαν ήδη εδραιωθεί σαν μία από τις πιο φωτεινές ελπίδες της heavy metal μουσικής, το 1982, όταν κατέκτησαν ολόκληρο τον κόσμο με το τρίτο τους album, "The Number Of The Beast". Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας που ακολούθησε, οι Maiden ηχογραφούσαν και περιόδευαν ακατάπαυστα - επτά καινούρια studio albums και επτά Παγκόσμιες Περιοδείες μόνο στη δεκαετία του '80. Επιβεβαιώνοντας τη φήμη τους σαν το συγκρότημα που κάνει τις περισσότερες περιοδείες στον πλανήτη και με τη χαρακτηριστική φιγούρα του Eddie, μασκότ του συγκροτήματος, να κοσμεί το εξώφυλλο κάθε album τους και κάθε T-shirt, οι Iron Maiden δημιούργησαν το δικό τους σύμπαν. Ένα σύμπαν που καλωσορίζει τους fans από κάθε πολιτισμό, θρησκεία και κοινωνική θέση και τους υπόσχεται ολόψυχη συμμετοχή και θεαματική live δράση.

Με ορόσημα στην καριέρα τους, όπως, η μαραθώνια παγκόσμια περιοδεία του 1984/5 Slavery Tour, η headlining εμφάνισή τους στο Rock in Rio το 1985 και το 2001 και το Monsters Of Rock φεστιβάλ, στο κάστρο Donington το 1988, (που ακόμα και σήμερα θεωρείται το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός που έχει γίνει ποτέ με 107.000 θεατές), οι Maiden έθεσαν καινούρια πρότυπα, και δεν σταματούν να ξαναανακαλύπτουν τους εαυτούς τους τόσο μουσικά όσο και από πλευράς θεάματος, που παρουσιάζουν.
Με την επιτυχία τους να συνεχίζεται και στον 21ο αιώνα οι Maiden έχουν δει τα albums τους να πετυχαίνουν πωλήσεις πάνω από 80 εκατομμύρια μέχρι τώρα, ενώ και το 2010 αποδείχθηκε μια ακόμα χρονιά ? σταθμός στην καριέρα τους, με την κυκλοφορία του 15ου studio album τους, 'The Final Frontier', που έγινε η μεγαλύτερη επιτυχία τους στα charts μέχρι σήμερα. Το album έφτασε κατευθείαν στο No.1 στον εντυπωσιακό αριθμό των 28 χωρών σε ολόκληρο τον κόσμο. Από το Λίβανο, την Αραβία, την Ιαπωνία και την Ινδία στην Ανατολή, τον Καναδά στη Δύση, τη Νέα Ζηλανδία νοτιοανατολικά, το Ηνωμένο Βασίλειο και στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, όπου έφτασε στο Νο.1 του IFPI chart, και σε όλη τη Λατινική Αμερική, καθώς επίσης έφτασε στο Νο.1 στα Ευρωπαϊκά Billboards, στο Tastemaker και στα Rock Charts και No. 4 στις Η.Π.Α., κατακτώντας την υψηλότερη θέση που έχει φτάσει ποτέ album τω ν Iron Maiden σε αυτή τη χώρα. Στις 13 Φεβρουαρίου 2011 οι Iron Maiden τιμήθηκαν με το βραβείο Grammy για την "Best Metal Performance" για το τραγούδι "El Dorado" από το album "The Final Frontier".

Η παγκόσμια περιοδεία The Final Frontier World Tour ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2010, έδωσαν 25 shows στη Βόρεια Αμερική και μετά ακολούθησαν επιλεγμένα headlining shows σε στάδια και μεγάλα φεστιβάλ της Ευρώπης. Το 2011 το συγκρότημα συνεχίζει την περιοδεία The Final Frontier Tour πετώντας στους αιθέρες με το ειδικά διαμορφωμένο αεροσκάφος τους, Boeing 757 airliner Ed Force One, το οποίο πιλοτάρει ο ίδιος ο τραγουδιστής τους, Bruce Dickinson, που είναι πτυχιούχος κυβερνήτης αεροσκαφών, και το οποίο, για ακόμη μια φορά, θα μεταφέρει το συγκρότημα, τους τεχνικούς και την 10 τόνων παραγωγή τους, 50.000 μίλια μακριά, σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα σε 66 ημέρες. Η περιοδεία θα συνεχίστεί στην Ευρώπη με τo Sonisphere και άλλες headlining εμφανίσεις σε στάδια, φεστιβάλ και αρένες και θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο στο Λονδίνο, και όπου μέχρι τότε οι Maiden θα έχουν δώσει 101 shows και θα έχουν εμφανιστεί σε πάνω από δυο εκατομμύ ρια fans, από τότε που ξεκίνησε η παγκόσμια περιοδεία, The Final Frontier World Tour.

SLIPKNOT
Την τελευταία φορά, που οι θεοί της αμερικάνικης metal, οι SLIPKNOT, κατέκλυσαν με την εκρηκτική εμφάνισή τους το TerraVibe Park, ήταν το καλοκαίρι του 2009! Στο μεγαλύτερο rock γεγονός αυτού του καλοκαιριού στην Αθήνα, το Sonisphere, τα "σκουλήκια" -The Maggots- θα αναστατώσουν και πάλι την Ελλάδα. Με μία εμφάνιση, φόρο - τιμής στο αρχικό μέλος τους, Paul Gray, ο οποίος έφυγε τον περασμένο χρόνο, υπόσχονται ότι κανένας δεν θα μείνει ανέπαφος αυτό το καλοκαίρι. Οι εννέα "μασκοφόροι επέστρεψαν και υπόσχονται να τα δώσουν όλα πάνω στη σκηνή!

"Περιμένουμε με αγωνία να ξεκαλοκαιριάσουμε στην Ευρώπη. Αυτή η περιοδεία είναι για εμάς. Είναι για να γιορτάσουμε τη ζωή του αδερφού μας, Paul και της κληρονομιάς του. Η πόρτα δεν είναι ούτε ανοιχτή ούτε κλειστή. Αυτή η περιοδεία είναι για να γκρεμίσουμε αυτήν την πόρτα. Τα λέμε το καλοκαίρι.", Slipknot

MASTODON
Ο εκρηκτικά μεταλλικός ήχος των MASTODON θα ηχήσει επιτέλους στο φετινό Sonisphere. Οι πρωτοπόροι της new wave αμερικάνικης metal σκηνής "γεννήθηκαν" το 1999 στην Ατλάντα από τέσσερα τυπάκια που θαύμαζαν συγκροτήματα όπως οι Melvins, οι Neurosis και οι Thin Lizzy. Δώδεκα χρόνια μετά, τέσσερα albums, χαρακτηρισμούς όπως "οι καινούργιοι Metallica" και κουβαλώντας στην πλάτη τους πλήθος περιοδειών και live εμφανίσεων έρχονται να επανορθώσουν και εμείς είμαστε έτοιμοι να ουρλιάξουμε "Mastodon !!! Mastodon !!!".

GOJIRA
Με όνομα που παραπέμπει στο γιαπωνέζικο τέρας Godzilla, με μουσική ένα μείγμα από death, thrash, groove & progressive metal, με τέσσερα albums στο ενεργητικό τους, με στίχους ευρηματικούς και με οικολογική συνείδηση ? δεν μπαίνουν εύκολα σε καλούπια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, με το δυνατό τους ήχο, τα brutal φωνητικά τους, την απερίγραπτη ενέργεια τους, οι Γάλλοι θα είναι ισοπεδωτικοί επάνω στη σκηνή του Sonisphere.

VIRUS
Οι VIRUS, το νορβηγικό avant-garde rock συγκρότημα, που δημιουργήθηκε το 2000 από τον Carl ? Michael Eide, με παραγωγή ήδη τριών albums, θα γεμίσουν με το χαρακτηριστικό τους ήχο και τους ασυνήθιστους πειραματισμούς τους τη σκηνή του Sonisphere.

Το Sonisphere είναι μια εμπειρία που σημαδεύει ολόκληρη τη ζωή σου. Είναι ένα ταξίδι που απογειώνει τη λατρεία της μουσικής. Είναι το ηγετικό ροκ φεστιβάλ του πλανήτη.

Μόνο οι Sonisphere goers μπορούν να περιγράψουν την εμπειρία του Sonisphere Festival. Όσοι βρέθηκαν πέρυσι, την Πέμπτη 24 Ιουνίου στο TerraVibe Park, μοιράστηκαν την ίδια ανεπανάληπτη και για πολλούς πρωτόγνωρη εμπειρία, βίωσαν τον παλμό της ροκ μουσικής, ένιωσαν αυτόν τον παλμό να μεταδίδεται από τον ένα θεατή στον άλλο και έγιναν, όλοι μαζί, ένα ανθρώπινο κύμα που δονείται στον ίδιο ρυθμό, που μοιράζεται την ίδια συγκίνηση.

Το Sonisphere δεν μπαίνει μέσα σε φράσεις, δεν φυλακίζεται σε εικόνες, δεν προσφέρεται για αναλύσεις. Είναι η απόλυτη μυσταγωγία του ροκ. Γι’ αυτό κάθε χρόνο αποδεικνύει, ξανά και ξανά, πως είναι το κορυφαίο παγκόσμιο φεστιβάλ, με "πιστούς" που φανατικά προσκυνούν το ρυθμό του και το λατρεύουν σε 12 χώρες κάθε χρόνο.

Ετοιμαστείτε να το ζήσετε!

ΤΟ SONISPHERE FESTIVAL ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011
TERRA VIBE PARK, ΑΘΗΝΑ
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το:
www.sonispherefestivals.com
Η προπώληση ξεκινά
Τετάρτη 2 Μαρτίου, στις 10:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου είναι 59 €
Μετά την εξάντλησή τους η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 65 €
Η τιμή των εισιτηρίων για το Pitch A είναι 80 €

Η τιμή των εισιτηρίων της διακεκριμένης θέσης είναι 100 €

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

TICKET HOUSE
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3608366
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα ? Τετάρτη: 10:30 ? 18:30
Τρίτη ? Πέμπτη ? Παρασκευή: 10:30 ? 21:00
Σάββατο: 10:30 ? 16:00

Θεσσαλονίκη
Ticket House, Μητροπόλεως 102
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 264880
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα με Παρασκευή: 10:30 ? 14:00 & 17:30 ? 20:30
Σάββατο: 10:30 ? 15:00

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr
Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Άφησε το σχόλιό σου!