23 Μαρ 2011

Ο “Dr House” Hugh Laurie κυκλοφορεί blues rock album!


O Βρετανός ηθοποιός Hugh Laurie, θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαΐου ένα album με τίτλο “Let Them Talk” και συμμετοχές από τους Tom Jones, Dr John.
Στο album διασκευών “Let Them Talk” που ηχογραφήθηκε την περασμένη χρονιά, στα Ocean Studios του Los Angeles, ο “Dr House” Hugh Laurie  συνεργάστηκε με τον παραγωγό θρύλος της blues/rock, Joe Henry, έπαιξε σε όλα τα κομμάτια ηλεκτρική κιθάρα, πιάνο και φυσικά έκανε τα φωνητικά.  Ως guest vocalists συμμετέχουν οι Dr John, Tom Jones. Irma Thomas.
50χρονος Hugh Laurie σχολίασε με χιούμορ το νέο του αυτό τόλμημα: «Δεν γεννήθηκα στην Alabama το 1890. Είμαι ένα  λευκός, μεσοαστός, Άγγλος που  παραβιάζει ανοιχτά την μουσική και τους μύθους του Αμερικάνικου βορρά. Σαν να μην έφτανε αυτό το κακό, είμαι και ηθοποιός, ένα από αυτά τα κακομαθημένα μωρά, που δεν μπορούν να βρουν το δρόμο τους σε ένα αεροδρόμιο, χωρίς την babysitter τους.»
Να σημειώσουμε ότι ο Hugh Laurie έχει πρωταγωνιστήσει και στην all time classic κωμική σειρά “A Bit Of Fry And Laurie”, μαζί με τον επί πολλά έτη φίλο και συνεργάτη του, Steven Fry.

Ο Simon Cowell ψάχνει την νέα Lady Gaga!


Simon Cowell προειδοποίησε τους  διαγωνιζόμενους του US X-Factor  ότι για να πάρει κάποιος το βραβείο των 5 εκατομμυρίων δολαρίων, πρέπει να φέρει ένα στοιχείο «ανανέωσης» και πρωτοτυπίας στο γνωστό talent show!
To “X-Factor US” θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο και  θα έχει στην κριτική του επιτροπή εκτός από τον Simon Cowell και τον Antonio “LA” Reid, πρώην πρόεδρο της Def Jam Records. Σε ένα Q&A session με fans ό Simon Cowell έγραψε το εξής μήνυμα: «Ελπίζουμε να βρούμε ένα καλλιτέχνη που να μπορεί να αντέξει τον ανταγωνισμό στα charts. Το ιδανικό θα ήταν να βρούμε την επόμενη Lady Gaga. Χωρίς κανόνες!»
 Όσο για τους κανόνες της ιδανικής audition, o Simon έχει τον τρόπο: Θα συνιστούσα από τους διαγωνιζόμενους, να ερμηνεύσουν ένα γνωστό τραγούδι, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.» Φημολογείται ότι στην κριτική επιτροπή θα συμμετέχουν και οι Mariah Carey, Cheryl Cole. Πιστεύετε ότι «το` χετε»;

Shaya - In your Eyes... Δύο διαφορετικά remixes!



Μετά τη major επιτυχία του «Far From Everything» η Shaya έγινε αυτόματα το πιο fast growing πρόσωπο της εγχώριας μουσικής σκηνής.
Το νέο dance hit της Shaya έχει τον τίτλο «In Your Eyes» και απ’ ότι φαίνεται θα έχει την ίδια αποδοχή με την πρώτη της τεράστια επιτυχία. Εντυπωσιακές εμφανίσεις σε show μόδας και τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και οι υψηλές θέσεις στα radio charts είναι μόνο η αρχή μιας  δυνατής πορείας προς την κορυφή.

Οι Slick Beats,  το νέο electro pop duo από την Ολλανδία είναι η νέα ανακάλυψη της MY group. Αυτό το μουσικό δύδιμο έδωσε μια άλλη διάσταση στο  «In Your Eyes» με 2 remixes, acoustic και deep house rmx, που θα κάνουν τους φίλους της ηλεκρονικής μουσικής να τα ακούνε στο repeat!

Στην Υγειά μας 26/3 αφιερωμένο στον Κώστα Βουτσά!


Το Σάββατο βράδυ 26 Μαρτίου, στη NET στις 22:00 ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα έχει κεντρικό καλεσμένο και ψυχή της παρέας τον κύριο Κώστα Βουτσά.
Την παρέα θα πλαισιώνουν συνεργάτες και φίλοι του όπως:ο Κώστας Κόκλας, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Παύλος Ορκόπουλος, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης με τον οποίο συμπρωταγωνιστούν σε θεατρική παράσταση τον τελευταίο χρόνο, ο σκηνοθέτης των επιτυχιών Μανούσος Μανουσάκης, ο Βασίλης Βαφέας, η Βίλμα Τσακίρη, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, η Kάτια Νικολαϊδου, η Ελένη Φιλίνη, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, η κόρη του επίσης ηθοποιός Θεοδώρα Βουτσά, η Κατερίνα Γερονικολού, η Στέλλα Γιαμπουρά, η Bίκυ Κουμούτσου, ο Χρήστος Μαγγίρας, ο Nίκος Μανάκης και ο Μάκης Πεταλούδης.
Οι καλεσμένοι θα αποκτήσουν και την ιδιότητα του τραγουδιστή, καθώς θα κλιθούν να τραγουδήσουν μαζί με την Κατερίνα Κούκα, τον Φίλιππο Νικολάου, το Μανώλη Καραντίνη, το Μιχάλη Δημητριάδη και την Μαρία Εγγλέζου γνωστές και αγαπημένες μας επιτυχίες.
Από την Αριάδνη Στεφανίδου
www.tralala.gr

Σήμερα - 23 Μαρτίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή
                        Παγκόσμια Ημέρα Μετεωρολογίας


Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1933: Ανοίγει η φημησμένη Kroll Opera στο Βερολίνο.
1961: O Elvis Presley ηχογραφά το  "Can't Help Falling in Love."
1964: Κυκλοφορεί το πρώυο βιβλιο του John Lennon με τίτλο "In His Own Write".
1999: O Michael Jackson ανκοινώνει οτι θα δωρίσει όλα τα έσοδα από τις δύο επόμενες παραστάσεις του στα ίδρυμα για άπορα παιδιά του Nelson Mandela και στο ερυθρό σταυρό.

Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1839: Καταγράφεται για πρώτη φορά η λέξη ΟΚ.
1904: Ιδρύεται το «Χημικόν Εργαστήριον του Υπουργείου Οικονομικών», το οποίο αργότερα θα μετονομαστεί σε «Γενικό Χημείον του Κράτους».
1983: Ο αμερικανός πρόεδρος Ρόναλντ Ρίγκαν ανακοινώνει για πρώτη φορά την πρωτοβουλία στρατηγικής άμυνας για την αντιμετώπιση των εχθρικών διηπειρωτικών πυραύλων. Έμεινε στην ιστορία ως «Πόλεμος των Άστρων».
1998: Η ταινία του Τζέιμς Κάμερον «Τιτανικός» αποσπά 11 βραβεία Όσκαρ και ισοφαρίζει το ρεκόρ που κατείχε η ταινία «Μπεν Χουρ».

Κώστας Τουρνάς στο Οξυγόνο Live


Ο Κώστας Τουρνάς θα ζωντανέψει επί σκηνής μια ολόκληρη εποχή σε ένα πρόγραμμα με τα χαρακτηριστικά και πολύ αγαπημένα τραγούδια του.
«Ήλιε Μου – Ήλιε Μου», «Άνθρωπε Αγάπα», «Λεν», «Κυρίες και Κύριοι», «Η Μηχανή του Χρόνου», «Όμορφη», «Ο Πιο Καλός Τραγουδιστής», «Δεν Μετανιώνω», «Ο Αχιλλέας από το Κάϊρο» και άλλα πολλά!

Για δύο παραστάσεις, Σάββατο 26 Μαρτίου & 2 Απριλίου, στο Οξυγόνο Live!
Κώστας Τουρνάς: κιθάρα, φωνή
Ποίμης Πέτρου: πλήκτρα, κιθάρα
Μιχάλης Καπηλίδης: ντραμς
Δημήτρης Τσοπανέλης: κιθάρα, φωνή
Άλεξ Σάιμον: μπάσο

Ώρα εισόδου: 22:30
Είσοδος με ποτό: 15€

Νίκος Καρβέλας - Μεταγραφή στην Heaven


Στο δυναμικό της Heaven ανήκει πλέον ο μουσικοσυνθέτης Νίκος Καρβέλας και αναμένεται μάλιστα σύντομα να κυκλοφορήσει το νέο του album με την νέα του εταιρεία...
Ο Νίκος Καρβέλας συνεργαζόταν για χρόνια με την Sony Music, όπου έκανε και τις μεγαλύτερες του επιτυχίες πριν μεταφερθεί στην Legend λίγα χρόνια πριν.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι πλέον θα ανήκει στην Heaven και ότι θα κυκλοφορήσει σε 10 περίπου ημέρες το νέο του CD με τίτλο "Όλα είναι στο μυαλό" το οποίο θα περιλαμβάνει 3 διασκευές μεγάλων επιτυχιών του που αγαπήσαμε, "Βλάκα", "Νάντια" και "Ποτέ μη λες ποτέ". Τα υπόλοιπα θα είναι νέα τραγούδια.

Σύμφωνα πάντως με τον διευθυντή της Heaven Μάκη Πουνέντη, θα ακούσουμε σύντομα ένα ακόμα μεγάλο όνομα που θα αποκτηθεί από την εταιρεία του και πρόκειται για πολύ γνωστή τραγουδίστρια... Ποια να είναι άραγε;

Και ο Ζαμπίδης φαν του Τρύφωνα!


Μεταξύ των καλεσμένων της Ευγενίας Μανωλίδου, χθες βράδυ, στο Dancing with the Stars Daily, ήταν και ο Μιχάλης Ζαμπίδης.
Όπως ήταν φυσικό, ο Iron Mike μίλησε πρώτα για την πρόσφατη επιτυχία του επί του Τούρκου αντιπάλου του και τη διατήρηση του παγκόσμιου τίτλου. Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής στο kick-boxing, δήλωσε πως θα άλλαζε χώρα, αν δεν κέρδιζε στην Ελλάδα, με όλους τους Έλληνες να περιμένουν από αυτόν μόνο επιτυχίες.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, όμως, υπήρξε και ένας από τους περσινούς Stars που χόρεψαν στο πρώτο Dancing, έτσι η Ευγενία του ζήτησε να εκφράσει τα συναισθήματα του για την εμπειρία του στο show. Ο ίδιος παραδέκτηκε πως η περσινή του συμμετοχή στο Dancing with the Stars αποτελούσε πρόκληση γι αυτόν, καθώς θα έπρεπε να κάνει πολύ προσεκτικά τον προγραμματισμό του για να τα βγάζει πέρα με πρόβες χορού και προπονήσεις.

Όσο για το πως βλέπει φέτος τους διαγωνιζόμενους, ο πρωταθλητής μας, είπε ότι τους βρίσκει πιο εκπαιδευμένους από αυτούς που έλαβαν μέρος την περσινή χρονιά. Πιστεύει, επίσης, ότι φέτος ο πήχης είναι πιο ψηλά.

Ερωτηθής αν έχει προτίμηση στο πρόσωπο κάποιου διαγωνιζόμενου, ο Μιχάλης Ζαμπίδης είπε πως στο πρώτο live ξεχώρισε τον Τρύφωνα Σαμαρά, γιατί ήταν πολύ εκφραστικός.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ερμηνεύει το soundtrack σειράς


Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου θα ερμηνεύσει το τραγούδι τίτλων στην πολύαναμενόμενη τηλεοπτική σειρά “To μυστικό του λόφου”.
Η συγκεκριμένη σειρά είναι ίσως η πιο εντυπωσιακή παραγωγή που έγινε στην χώρα μας καθώς πρόκειται για την πρώτη σειρά επιστημονικής φαντασίας στην Ελλάδα.

Ο Άγγελος Διαμαντουλάκης (σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειράς) μετά την διαδικτυακή τηλεόραση που έφερε πρώτος στην Ελλάδα το 2005 δημιουργώντας το TvOnline συνεχίζει να πρωτοπορεί και φέρνει ένα είδος τηλεοπτικής σειράς που δεν έχουμε ξαναδεί.
Ο Κωνσταντίνος έδειξε εντυπωσιασμένος από την υπόθεση της σειράς και την μέχρι σήμερα δουλειά της παραγωγής και συμφώνησε να είναι αυτός ο ερμηνευτής του τραγουδιού.
Πληροφορίες και νέα για την σειρά, βρείτε στο προφίλ της στο Facebook:

Led Zeppelin – Rolling Stones στον γάμο της Kate Moss;


Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, η Kate Moss βρίσκεται σε επαφή με μια σειρά από κλασσικούς pop-rock`n`roll καλλιτέχνες για να παίξουν live στον γάμο της!
Η Kate Moss αναμένεται να παντρευτεί τον Jamie Hince, κιθαρίστα των The Kills και βρίσκεται σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές με τους Led Zeppelin, Rolling Stones, Duran Duran, τα εναπομείναντα μέλη των Clash, την Beth Ditto και τον Kanye West.

Έφυγε σε ηλικία 79 ετών η Elizabeth Taylor


Μια από τις μεγαλύτερες σταρ όλων των εποχών, η ηθοποιός Elizabeth Taylor έφυγε από την ζωή σήμερα σε ηλικία 79 ετών αφήνοντας πίσω της πλούσιο έργο...
Η Elizabeth Taylor γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 1932 στο Λονδίνο. Η πρώτη ταινία στην οποία πρωταγωνιστησε ήταν η "Σιωπηλός Κατήγορος" το 1943. Έχει κερδίσει δύο βραβεία Όσκαρ, ενώ ήταν προτεινόμενη για το χρυσό αγαλματάκι συνολικά πέντε φορές.

Έχει παντρευτεί οκτώ φορές, τις δύο από αυτές με τον ίδιο άντρα, τονΡίτσαρντ Μπάρτον. Επίσης, φημιζόταν για τη μεγάλη συλλογή διαμαντιών και κοσμημάτων που διατηρούσε.

Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου κατέταξε την Elizabeth Taylor στην έβδομη θέση, μεταξύ των είσκοσι-πέντε μεγαλυτέρων σταρ όλων των εποχών.



Μερικές από τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε ήταν:

Σιωπηλός κατήγορος (Lassie Come Home, 1943)
Λάσι ένας γενναίος σκύλος (Courage of Lassie, 1945)
Μια θέση στον ήλιο (A Place in the Sun, 1951)
Όσα δε σβήνει ο χρόνος (Raintree County, 1957)
Ξαφνικά πέρυσι το καλοκαίρι (Suddenly Last Summer,1959)
Ζήσαμε στην αμαρτία (Butterfield 8, 1960) - Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου
Κλεοπάτρα (Cleopatra, 1963)
Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ (Who's Afraid of Virginia Woolf?, 1966) -Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου
Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι (The Taming of the Shrew, 1967)