22 Φεβ 2011

Ο Eminem συναντά την πορνοσταρ Sasha Grey!


Τα γυρίσματα για το video του νέου single του Eminem, με τίτλο “Space Bound” έχουν ήδη ξεκινήσει και πρωταγωνίστρια αυτή την φορά, δεν είναι η Megan Fox, ούτε η Rihanna, αλλά η διάσημη porn starSasha Grey. 
Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, ο Eminem και η Sasha μοιράζονται όλες τις σκηνές του videoπου έχει «έντονο story» παρόμοιο με το αντίστοιχο video του “Love The Way You Lie”.
Η Sasha Grey εκτός από μια εντυπωσιακή παρουσία σε ερωτικές ταινίες, έχει εμφανιστεί στην ταινία “The Girlfriend Experience”, στην γνωστή τηλεοπτική σειρά του HBO, “Entourage” και είναι μέλος της industrial μπάντας aTelecine.
 Μετά το “Love The Way You Lie” και το “Not Afraid” πόσο πιο καθηλωτικό μπορεί να είναι το επόμενο video του Eminem;

Εγκαταλείπει η Duffy την μουσική;


Σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων, η Duffyσκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει την μουσική, ύστερα και από τις απογοητευτικές πωλήσεις του τελευταίου της album “Endlessly”.
 Άτομο που ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της 24χρονης τραγουδίστριας από την Ουαλία αποκάλυψε στην εφημερίδα Daily Mirror ότι η Duffy είναι αρκετά απογοητευμένη από το “Endlessly”.
 Είπε: «Το album δεν πούλησε καλά και τα πήγε απαίσια στα charts. Εκείνη σκέφτεται πλέον να ξεκινήσει πάλι από την αρχή την ζωή της. Η Duffy κέρδισε αρκετά χρήματα από το πρώτο της album και από της διαφημίσεις που έκανε για γνωστό αναψυκτικό, άρα μπορεί πια να αποσυρθεί για λίγο καιρό. Αυτή την εποχή δεν έχει manager και περνάει κάθε μέρα μαζί με λίγους αγαπημένους της ανθρώπους.»
 Bye bye Duffy…

Οι Red Hot Chili Peppers αποκαλύπτουν τον τίτλο του νέου τους δίσκου


Εντελώς παρανοϊκός είναι ο τίτλος του νέου δίσκου των Red Hot Chili Peppers που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά. Ο frontman και τραγουδιστής Anthony Kiedis αποκάλυψε ότι ο τίτλος του album προέκυψε από τις παραισθήσεις που είχε κάποτε ένας φίλος του που είχε πάρει acid.
Το album λοιπόν ενδέχεται να λέγεται (wait for it) "Dr Johnny Skinz's Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine-head" (επίδοξοι μεταφραστές ενωθείτε).

"Ένας φίλος θυμήθηκε ότι μια φορά που ήταν high είχε πείσει τον εαυτό του ότι έπαιζε live, η συναυλία ήταν sold-out και το Νο1 hit του ήταν, ε, αυτό." Ο Kiedis δήλωσε ωστόσο ότι παρόλο που ο ίδιος θα θελε να κρατήσουν αυτόν τον τίτλο για το album, τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας, μπορεί να θελήσουν να τον αλλάξουν.

"Του έχουμε υποσχεθεί πάντως ότι όσο δουλεύουμε το νέο δίσκο, αυτός θα είναι ο τίτλος του project."

Το νέο album θα είναι η πρώτη δισκογραφική δουλειά των Red Hot Chili Peppers μεά το 'Stadium Arcadium' του 2006 αλλά και την αποχώρηση του κιθαρίστα John Frusciante από το συγκρότημα.

Otherview - Runaway (Rivaz Radio Mix)


RunAway
Next single!
Cutting edge!
Ultimate dance!

Μετά τα singles 'So Long', 'La Luna' και 'Κάνε με' οι Otherview μας παρουσιάζουν το τέταρτο single τους, από το album 'So Long'. Ακούστε το νέο dance anthem των Otherview παρακάτω και θυμηθείτε την εμφάνισή τους στοMadWalk by Vodafone εδώ!

Because music always speaks louder than words...just Play! Keep OtherViewing <3
Πηγή: Δελτίο Τύπου

Οι 30 Seconds To Mars στην Αθήνα!


Οι Αμερικανοί rockers έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία στις 6 Ιουλίου 2011 στο Κέντρο Ιππασίας στο Πάρκο Γουδή - Ολυμπιακά Ακίνητα.
Stay tuned for more news!

Σιντορέλα Τόλη: Η νικήτρια του Next Top Model 2


Ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων του Αντ1 έφτασε στο τέλος του με την 17χρονη Αλβανίδα να κατακτά την πρώτη θέση...
Η Σιντορέλα βρέθηκε στον τελικό απέναντι στην Ευαγγελία.

Κοτέντος και Μπαλατσινού στήριζαν την Ευαγγελία ενώ Καγιά και Χριστόπουλος την Σιντορέλα.

Το αποτέλεσμα του τελικού ωστόσο είχε διαρρεύσει από το περασμένο Σάββατο παρόλο που οι παράγοντες του καναλιού προσπάθησαν να προλάβουν την αποκάλυψη του ονόματος της νικήτριας.

Στο τελευταίο φετινό επεισόδιο του show τα κορίτσια ταξίδεψαν μέχρι την Κωνσταντινούπολη για να συμμετάσχουν σε casting για μεγάλο τηλεοπτικό σόου της χώρας.

Αργότερα είδαμε τις φιναλίστ να συμμετέχουν σε casting για πρακτορείο μοντέλων με επικεφαλής τον Cemal Dindar. Ευαγγελία και Έλενα επιλέχθηκαν από τον Τούρκο σχεδιαστή ενώ Σιντορέλα και Ιωάννα από μεγάλο περιοδικό μόδας.

Στο τέλος η επιτροπή κλήθηκε να αποφασίσει για το ποια θα ήταν η τελική νικήτρια.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η νικήτρια 17χρονη Αλβανίδα δήλωσε:

"«Είμαι η νικήτρια και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Άρχισε να χτυπάει τόσο δυνατά η καρδιά μου και έβαλα τις φωνές, δεν το περίμενα, δεν το πίστευα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και θέλω να τους κάνω περήφανους όπως τους κάνει και η Σεράινα. Ένα μέρος των ονείρων μου έγινε πραγματικότητα» είπε η Σιντορέλα. Η συγκινημένη Βίκυ Καγιά της είπε «να προσέχεις τον εαυτό σου και να μην αφήσεις κανέναν να σε πληγώνει»"

Σήμερα - 22 Φεβρουαρίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Ανθούσα




Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1956: Ο Elvis Presley κάνει για πρώτη φορά είσοδο στα music charts με το τραγούδι "Heartbreak Hotel".
1968: Οι Genesis κυκλοφορούν το πρώτο τους single με τίτλο "The Silent Sun".
1974: Γεννιέται ο άγγλος τραγουδοποιός James Blunt.
1989: H Milli Vanilli κερδίζει το Grammy για τον Καλύτερο Νέο Τραγουδιστή.
1989: Οι Metallica τραγούδισαν το "One" στα μουσικά βραβεία Grammy.

 Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1630: Ο ινδιάνος Κουαντεκίνα γνωρίζει στους βρετανούς αποίκους το ποπ κορν.
1821: Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης διαβαίνει τον Προύθο για να κηρύξει την Επανάσταση στη Μολδοβλαχία.
1848: Ξεσπά η λεγόμενη «Φεβρουαριανή Επανάσταση» στη Γαλλία, που οδήγησε στην κατάργηση της βασιλείας και στην εγκαθίδρυση της B' Γαλλικής Δημοκρατίας.
1913: Ο ελληνικός στρατός εισέρχεται στα Ιωάννινα.
1973: Με τη συμπαράσταση πλήθους λαού, οι φοιτητές αποχωρούν από τη Νομική Σχολή, την οποία είχαν καταλάβει την προηγούμενη μέρα.
1986: Το Τριμελές Εφετείο Πειραιά αθωώνει τους πέντε φύλακες, που είχαν θεωρηθεί πρωτόδικα υπεύθυνοι για την τραγωδία της «Θύρας 7» και είχαν καταδικασθεί σε φυλάκιση 10 ετών.

Πολίτες Γαλλίας Brad Pitt – Angelina Jolie!


O Brad Pitt πρόσφατα γνωστοποίησε ότι ανακαινίζει ένα παλιό διαμέρισμα που βρίσκεται στο κτήμα Chateau Miraval στην Γαλλία, για να μετακομίσει εκεί μαζί με την αγαπημένη του, Angelina Jolie, τα έξι παιδιά τους, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox και Vivienne αλλά και τους γονείς του Pitt, Bill και Jane.
Ένας φίλος του ζευγαριού δήλωσε σε γνωστή αγγλική εφημερίδα: «Όλη η οικογένεια θα μετακομίσει εκεί μόνιμα όταν τελειώσει η ανακαίνιση.

Ο Λαζόπουλος πίστεψε σ' αυτούς


Οι "κηπουροί" της ομώνυμης εκπομπής του Mega είναι, κατά κάποιο τρόπο, προϊόν της πίστης του Λάκη Λαζόπουλου προς το πρόσωπο τους.
Ο τηλεοπτικός "γύφτος" του "Τσαντιριού" ήταν αυτός που ανακάλυψε τους τρεις νέους (μπορούμε να τους αποκαλέσουμε και καλλιτέχνες), διέκρινε σ' αυτούς το ταλέντο και τους προέτρεψε να ασχοληθούν πιο σοβαρά με αυτό που αγαπούν. Ως γνωστό, ο Λαζόπουλος στηρίζει και πιστεύει πολύ σε νέους ανθρώπους με όραμα.

Η ιδέα γεννήθηκε όταν, άγνωστοι ακόμα, οι τρεις κηπουροί έφτιαξαν και τον κήπο του ιδίου του Λάκη Λαζόπουλου. Τότε, αυτός τους είπε ότι θα ήταν καλή ιδέα, αν αυτό γινόταν κάτι σε τηλεοπτική εκπομπή και τους βοήθησε να προτείνουν αυτή την ιδέα στους ανθρώπους του Mega.

Τα ονόματα των τριών κηπουρών είναι Μάκης Τσόκας, Σωτήρης Βρεττός και Γιάννης Παναγιωτόπουλος. Όπως δηλώνουν από τη δική τους πλευρά, πάντα τους άρεσε να βιντεογραφούν τις δουλειές που έκαναν κι αυτός ήταν ο λόγος που ο Λάκης Λαζόπουλος "γέννησε" την ιδέα της τηλεοπτικής εκπομπής.

Αρχικά, η πρόταση κατατέθηκε στον Άλφα, το κανάλι στο οποίο βρίσκεται και ο Λαζόπουλος, αλλά εκεί η πρόταση δεν βρήκε έδαφος. Αργότερα, όμως, το Mega έδωσε βήμα στους τρεις ταλαντούχους κηπουρούς.