29 Μαΐ 2011

To φάντασμα του Jim Morrison εισβάλλει σε γυναικεία κρεβάτια;


Μια γυναίκα από το Arlington της Βόρειας Virginia ισχυρίζεται ότι το φάντασμα του Jim Morrison ζει στο σπίτι της και κάθε βράδυ την επισκέπτεται στο κρεβάτι της!
 Η γυναικά (που μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει το όνομα της) ζει στην 28th Street της πόλης Arlington, στον ίδιο δρόμο που ήταν και το σπίτι όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Jim Morrison.
Ο τηλεοπτικός σταθμός WUSA TV φιλοξένησε μαρτυρία της: «Είχα ξαπλώσει στο κρεβάτι μου. Το πνεύμα ξάπλωσε στην άδεια πλευρά του κρεβατιού με γυρισμένη την πλάτη. Κάποια στιγμή γύρισε προς το μέρος μου και με κοίταξε. Ήταν σαν παραίσθηση…»
Η Baron συμπλήρωσε λέγοντας ότι ο Jim Morrison της εξομολογήθηκε ότι η ψυχή του ήταν δυστυχισμένη και έψαχνε να ζήσει σε ένα μέρος όπου έζησε ευτυχισμένες στιγμές ως παιδί.
 Ο Jim Morrison έφυγε από την ζωή το 1971. Μέχρι και σήμερα όμως, δεν έχουν σιγήσει οι θεωρίες «συνομωσίας», των Doors fans που υποστηρίζουν ότι ο Jim Morrison υποκρίθηκε τον θάνατο του και ζει ανάμεσα μας... 

Το ολοκαίνουριο τραγούδι του Λούκα Γιώρκα!


Μετά την πολύ τιμητική έβδομη θέση που μας χάρισε στον τελικό της Eurovision, ο Λούκας Γιώρκας επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο κομμάτι.

"Για πρώτη φορά" είναι ο τίτλος του και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Greek Idol. Η μουσική είναι του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου και της Ελεάνας Βραχάλη. Ένα κομμάτι με ροκ στοιχεία, πολύ δυναμικό και ζωντανό. Άλλη μια επιτυχία από τον Λούκα, ο οποίος ξεκινάει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.
Από τον Γρηγόρη Ραγκούση

www.tralala.gr

Η πρώτη μέρα του Σάκης Ρουβάς Weekend τελείωσε!


Η πρώτη μέρα του Σάκης Ρουβάς Weekend @ tralala.gr έφτασε στο τέλος της!
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας,ελπίζουμε να σας κρατάμε καλή συντροφιά με πολύ... Σάκη και αύριο θα είμαστε και πάλι εδώ από τις 12 το μεσημέρι!!

www.tralala.gr

Την αναγνωρίζετε;... Θα 'πρεπε!


Η ηθοποιός που (τυχαία επιλεγμένο) κομμάτι του κορμιού της βλέπετε στην φωτογραφία, έχει αναδειχθεί από τους αναγνώστες του περιοδικού Esquire ως η πιο όμορφη γυναίκα στην Αμερική...
Δεν είναι άλλη από την sexy Christina Hendricks, Αμερικανίδα ηθοποιό που πρωταγωνιστεί στην σειρά "Mad Men" και παρόλο που είναι τώρα 36 ετών... τρελαίνει τους άντρες με τις καμπύλες της!

Μάλιστα το 2010 είχε ψηφιστεί από τους αναγνώστες του περιοδικού Esquire ως η πιο όμορφη γυναίκα στις ΗΠΑ.

Πρόσφατα τα ρεπορτάζ της διεθνούς showbiz αναφέρονταν στα (πλούσια) στήθη της και το γεγονός ότι κάποιοι αμφισβητούσαν την... γνησιότητά τους. Η ίδια πάντως απάντησε στις επικρίσεις με έντονο τρόπο λέγοντας ότι όποιος έχει δει ή έχει αγγίξει ποτέ στην ζωή του γυναικείο στήθος θα έπρεπε να καταλαβαίνει ότι το δικό της είναι 100% φυσικό!

Βροχή από 'πουλιά' στο Hangover 2!


Mα πόσο περισσότερο στα άκρα μπορεί να φτάσει το χιούμορ τους;
Το “Hangover 2”, σύμφωνα με spoiler-δημοσίευμα του Hollywood Reporter με την προβολή του σε τουλάχιστον 3.500 αίθουσες μόνο στην Αμερική, θα καταρρίψει το τελευταίο στερεότυπο του αμερικάνικου κινηματογράφου, την εμφάνιση ανδρικών γεννητικών οργάνων στην μεγάλη οθόνη!

Μάθετε το μυστικό για την τέλεια κοιλιά από την Ελένη Πετρουλάκη!


Προς έκπληξη όλων, η Ελένη δεν είχε να προτείνει απαιτητικά προγράμματα γυμναστικής και εξοντωτικές δίαιτες. Αντιθέτως, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές ένα εύκολο και εντελώς ανέξοδο τρικ!
H Ελένη Πετρουλάκη στο ΜTV: "Θέλετε ένα τέλειο κορμί για το καλοκαίρι; Όπλο σας η θερμαντική αλοιφή και το σελοφάν!"

Αλκίνοος Ιωαννίδης για συναυλία στη Ρωσία


Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μετά από σειρά εμφανίσεων στην Ευρώπη ανηφόρισε προς την Ρωσία για μια συναυλία...
Η συναυλία, που δόθηκε στην πρωτεύουσα της Καρελίας, στην πόλη Πετροζαβότσκ, είχε ενταχθεί στα πλαίσια του ετήσιου μουσικού φεστιβάλ "Λευκές νύχτες της Καρελίας" αλλά και στο πρόγραμμα "Μέρες Κύπρου" που διοργανώνει το κυπριακό προξενείο στην Αγ. Πετρούπολη.

Στην αίθουσα της Φιλαρμονικής,η Συμφωνική Ορχήστρα,υπό τη διεύθυνση του νεαρού Κύπριου μαέστρου Γιώργου Κουντούρη ερμήνευσε το έργο για ορχήστρα και χορωδία"Αθύρ".Την ορχήστρα συνόδευε η χορωδία Lege Artis της Αγίας Πετρούπολης. Δίπλα στον Αλκίνοο ήταν ο Γιώργος Καλούδης,ως σολίστας στην κρητική λύρα.

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας,η ορχήστρα ερμήνευσε σε παγκόσμια πρεμιέρα το έργο του Κύπριου συνθέτη Αντρέα Καμέρη"Συμφωνικοί Συλλογισμοί".

Το πρόγραμμα συμπλήρωσαν τα έργα του Αλκίνοου Ιωαννίδη"Τάλαντο"και"Απόγευμα στο δέντρο"και δύο μεσαιωνικά τραγούδια της Κύπρου.

Την όλη προσπάθεια των Κυπριών καλλιτεχνών χορήγησαν οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και στήριξαν ευγενώς η Τράπεζα Κύπρου,μέσω της θυγατρικής της στη Ρωσία Uniastrum Bank,η Cybarco,η εταιρεία Limassol Marina και η Karelia Granit,που ανήκει στον ομογενή Λεωνίδα Τατάροβ.

Ο νέος έρωτας της Jennifer Aniston


Η Jennifer Aniston είναι αχώριστη με τον ηθοποιό Justin Theroux τον τελευταίο καιρό!

Σήμερα - 29 Mαΐου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός




Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1922: Γεννιέται ο Ιάννης Ξενάκης, ελληνικής καταγωγής συνθέτης.
1971: Το single των Rolling Stones "Brown Sugar" γίνεται νούμερο 1 στα hits στην Αμερική.
1987: Ο George Michael κυκλοφορεί το single "I Want Your Sex".

Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1924: Ανήμερα της ιστορικής επετείου της Άλωσης της Πόλης, γίνεται η ιδρυτική συνέλευση της Αθλητικής Ενώσεως Κωνσταντινούπολης (ΑΕΚ).
1954: Ιδρύεται η «Λέσχη Μπίλντεμπεργκ», που πήρε το όνομά της από το ξενοδοχείο «Μπίλντεμπεργκ» της ολλανδικής πόλης Ούστερμπεκ, όπου πρωτοσυνέδρίασε.
1985: 39 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους στο στάδιο Χέιζελ των Βρυξελλών, κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ Ιταλών και Βρετανών φιλάθλων, πριν από την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ομάδων Ευρώπης ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Λίβερπουλ.