9 Ιουν 2011

H Shakira κάνει pole dancing!


H νέα μόδα στα pop music videos από εδώ και στο εξής θα είναι το pole dancing!
 Η Shakira στο νέο της video, για το κομμάτι “Rabiosa” προφανώς θα εμπνεύστηκε λίγο απόαυτή την εμφάνιση της Rihanna με την Britney Spears καθώς για μια ακόμα φορά «αποπλανεί» τις κάμερες με τον αισθησιακό της χορό που καταλήγει σε μια επίδειξη ενός καυτού pole dancing!
Η λεπτομέρεια που κάνει το "Rabiosa" να ξεχωρίζει είναι ότι αυτή την φορά συναντάμε μια Shakira με εντελώς διαφορετικό look, που θυμίζει και λίγο την "Pulp Fiction" Mia Wallace (βλ photo) που στην εξέλιξη του video γίνεται η γνωστή ultra hot blonde Shakira που δεν χορταίνουμε να παρακολουθούμε!
 Στα φωνητικά συμμετέχει ο Pitbull, χωρίς όμως να εμφανίζεται στο clip. Σύντομα στις οθόνες σας…
Εδώ ένα preview από το video στην ισπανόφωνη version του (με την συμμετοχή του El Cata)

Η Nicki MInaj υπόσχεται ότι οι συναυλίες με την Britney θα είναι ένα «αξέχαστο show»


Η Nicki Minaj βρέθηκε στα MTV Movie Awards όχι μόνο για να παρουσιάσει ένα βραβείο μαζί με τονAston Kutcher, αλλά και για να μιλήσει για την συμμετοχή της στην “Femme Fatale Tour” της Britney Spears.
Tι είχε να πει λοιπόν η star του Young Money Crew για τις προετοιμάσεις της περιοδείας “Femme Fatale” που ξεκινάει στις 16 Ιουνίου από το Sacramento: «Εγώ και η Brit προπονούμαστε εντατικά εδώ και αρκετές μέρες και πολύ σύντομα θα βρεθούμε για να συζητήσουμε κάποιες ιδέες για την συνύπαρξη μας στην σκηνή και πως θα τις κάνουμε πράξη.»
Μόλις τον περασμένο μήνα η Nicki MInaj τέλειωσε τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Lil Wayne για την περιοδεία “I Am Still” και ήδη, όπως δήλωσε η ίδια στο MTV, προσπαθεί να επινοήσει νέες «θεατρικές» ιδέες  για την συμμετοχή της στην “Femme Fatale Tour”.
Είπε: «Προσπαθώ να βάλω περισσότερη θεατρικότητα στην σκηνή. Σίγουρα με ενδιαφέρει η μουσική, αλλά πρόκειται για ένα show. Aυτός είναι ο στόχος μου, να έχω μια σκηνική παρουσία γεμάτη χορό, show και μουσική. Ακόμα δεν είμαι κοντά σε αυτόν τον στόχο, αλλά θα βάλω τα δυνατά μου να σας προσφέρω μια αξέχαστη εμπειρία!» Διαφωνείτε;

Bruce Dickinson: «Οι Iron Maiden είναι καλύτεροι από τους Metallica!»


Ο frontman των θρυλικών Iron Maiden, Bruce Dickinson, σε συνέντευξη που έδωσε σε γνωστό heavy metal περιοδικό υποστήριξε ότι το συγκρότημα του είναι «καλύτερο από τους Metallica.»
 Συγκεκριμένα ο Dickinson είπε: «Πρέπει να μπορούμε να μιλάμε άφοβα. Mπήκα σε μεγάλα προβλήματα όταν είπα ότι οι Iron Maiden είναι καλύτεροι από τους Metallica, άλλα είναι αλήθεια!»
 Ο frontman των Iron Maiden εξήγησε τα λεγόμενα του: «Μπορεί να είναι μεγαλύτερο όνομα από εμάς, να πουλάνε περισσότερα εισιτήρια, να έρχονται περισσότεροι εκπρόσωποι της μπουρζουαζίας στις συναυλίες τους, αλλά δεν είναι Maiden! Μπορεί να χαρακτηριστώ ως μαλ…κας και να τελειώσει η καριέρα μου με αυτά που λέω, αλλά δεν με πειράζει, μπορεί και να το επιδιώκω.»
Δεν μασάει τα λόγια του ο Bruce Dickinson! Nα τον θαυμάσουμε σε μια από τις καλύτερες του live εμφανίσεις με τους Maiden εδώ;

Οι Arctic Monkeys έριξαν την Lady Gaga από την κορυφή των charts!


Οι Arctic Monkeys με την κυκλοφορία του νέου τους album “Suck It And See” κατάφεραν να ρίξουν τηνLady Gaga και το “Born This Way” από την κορυφή του UK Album Chart, σύμφωνα με τις midweek μετρήσεις.
 To “Born This Way” είναι πλέον στο #4 και αν τελικά συνεχιστεί η ανοδική πορεία των Arctic Monkeys, θα μπορούμε να μιλάμε για την επιστροφή των rock bands στα charts!

H αντίδραση της Beyonce στο (πρόωρο) leak του νέου της album!


To album “4” της Beyonce διέρρευσε ολόκληρο, την Τετάρτη 8 Ιουνίου, τρεις εβδομάδες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του.
Η Queen B εξέδωσε μια ανακοίνωση γι` αυτό το θέμα, όπου εκφράσει λύπη για το πρόωρο leak αλλά καικατανόηση για την ανυπομονησία των fans της. Λέει: «Η μουσική μου διέρρευσε online και αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος για να περάσει η μουσική μου στο κοινό. Όταν ηχογραφώ μουσική, θέλω ο κόσμος να τραγουδάει τους στίχους μου και να χορεύει σε κάθε beat. Δημιουργώ μουσική για να κάνω τον κόσμο χαρούμενο και εκτιμώ το ότι όλοι είχαν τόσο άγχος για να ακούσουν τα νέα μου τραγούδια.».
Λίγο πριν το leak του album είχαν ήδη διαρρεύσει και τα κομμάτια “Party”, “Countdown”, “End Of Time”. Μήπως με τόσα early leaks χάνεται λίγο το μυστήριο της ακρόασης ενός album; 

Anthοny Mandler: «Το video του “Man Down” πέτυχε τον στόχο του»


Σύμφωνα  με τον σκηνοθέτη του video για το single “Man Down” της Rihanna, το αποτέλεσμα ήταν αυτό που όλοι περίμεναν.
Ο Anthony Mandler συμφώνησε με την Rihanna στο ότι ο βασικός στόχος του video ήταν «να αλλάξει ο τρόπος σκέψης των ανθρώπων» για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα όπως αυτό της σεξουαλικής κακοποίησης.
Ο σκηνοθέτης, που έχει δουλέψει και στο “California King Bed” με την Rihanna δήλωσε στο Hollywood Reporter: «Το video αποτυπώνει ότι ακριβώς θέλαμε να περάσουμε στον κόσμο εγώ και η Rihanna. Στόχος μας ήταν να φωτίσουμε ένα πολύ σκοτεινό ζήτημα. Όσοι θεωρούν ότι το video προσπαθεί να πείσει τα νέα κορίτσια να εκδικούνται μέσω μιας δολοφονίας, απλά χάνουν το νόημα. Το  ζήτημα της κακοποίησης είναι αρκετά πιο σοβαρό.»
Υπάρχει όμως και ο αντίλογος. Η Stephanie Niva, διευθύντρια του οργανισμού Day One, που υποστηρίζει νεαρές γυναίκες που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης μέσα σε ερωτική σχέση, δήλωσε στο MTV: «Ένα από τα μηνύματα του “Man Down” είναι ότι η βία φέρνει περισσότερη βία και εκτιμώ την Rihanna που το φέρνει στην επιφάνεια. Όμως δεν νομίζω ότι αυτό το video δείχνει υγιείς εικόνες στους τηλεθεατές.» Η γνώμη σας

Οι Locomondo επισκέφτηκαν το «Τσαντίρι» του Λάκη!


Το συγκρότημα Locomondo φιλοξένησε στο «Αλ τσαντίρι Νιουζ» ο Λάκης Λαζόπουλος την περασμένη Τρίτη.
Οι reggae ρυθμοί τους γέμισαν το στούντιο και διασκέδασαν το κοινό σε ένα μεγάλο πάρτι. «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα» και «Φραγκοσυριανή» είναι μόνο μερικά από τα πολύ γνωστά τους κομμάτια που επέλεξαν να παίξουν στην εκπομπή. Από την αντιμετώπιση του κοινού αποδείχτηκε πως δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να κλείσει η εκπομπή από τα τραγούδια της μπάντας.

Mad VMA 2011 by Vodafone CU - The Vote Campaign: Stavento!


Την Παρασκευή 10 Ιουνίου τελευταία μέρα του Vote Campaign, το Mad Radio 106,2 υποδέχεται τους Stavento να ρίξουν το τελευταίο ψηφοδέλτιο στην κάλπη!
Υποψήφιοι σε 5 κατηγορίες στα φετινά βραβεία οι Stavento έρχονται να ψηφίσουν σε όλες τις κατηγορίες, στην εκπομπή Της Ωρας (17:00-19:00) live από το στούντιο του Mad Radio 106,2 από το Metropolis @ The Mall Athens.

Mad Video Music Awards 2011 by Vodafone CU - Summer Of Love
Dance. Feel. Get2Gether.
Από την Αθανασία Βογιάρη

www.tralala.gr

Πάτησαν το…REC για ένα καλοκαίρι σε ρυθμούς «Chocolat»!


Το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας , οι REC , που αυτό το μήνα συμπληρώνουν 1 χρόνο καλλιτεχνικής ζωής, ετοιμάζονται και… «φοράνε» την πιο καλοκαιρινή τους διάθεση με ολοκαίνουριο πρόγραμμα για την περιοδεία τους!
Με την καλοκαιρινή τους επιτυχία “Chocolat” στις αποσκευές τους, ξεκινούν το ταξίδι της περιοδείας με ημερομηνία έναρξης 12.06 και ημερομηνία λήξης …μέχρι να πιάσουν τα κρύα !

Θα πραγματοποιήσουν εμφανίσεις σε περισσότερους από 50 προορισμούς σε Ελλάδα και Κύπρο παρασύροντάς σας στους πιο καλοκαιρινούς ρυθμούς!

Μετά τις δύο επιτυχίες τους  «Σε όνειρα χαμένα» και «ΑλλάZω»  που έφτασαν στις πρώτες θέσεις των πιο αγαπημένων τραγουδιών, έρχονται να συνεχίσουν την πορεία των επιτυχιών με το καινούργιο τους τραγούδι “Chocolat” που φέρει  την υπογραφή στη μουσική του Χριστόδουλου Σιγανού και στίχους του Χριστόδουλου Σιγανανού, Valentino και REC.

Η αφίσα του σχήματος παρουσιάστηκε σήμερα και ενσωματώνει τεχνολογία MobileTag, καθώς όποιος έχει κινητό με λογισμικό Android ή iOS κατεβάζοντας τη δωρεάν εφαρμογή από το αντίστοιχο διαδικτυακό κατάστημα μπορεί σαρώνοντας το ειδικό Barcode στο κάτω μέρος της αφίσας, να επισκέπτεται την επίσημη σελίδα των REC στο Facebook, να κατεβάζει δωρεάν αποκλειστικές Version των τραγουδιών τους ή και ακόμη να κερδίζει δωρεάν προσκλήσεις για τις συναυλίες τους !

www.tralala.gr

Στις 4 Ιουλίου το νέο single της Adele


Η Adele ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της single με τίτλο "Set Fire To The Rain".
Το τραγούδι, που θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου, αποτελεί το τρίτο single από τον επιτυχημένο δίσκο της "21".
Ήδη το "Set Fire To The Rain" έχει ανεβεί στην πρώτη δεκάδα των charts σε πλήθος χωρών, ανάμεσά τους η Μεγάλη Βρετανία, οι Η.Π.Α., ο Καναδάς, η Γερμανία, η Ολλανδία και το Βέλγιο.
Στο βίντεο μπορείτε να ακούσετε την Adele σε μία ζωντανή ερμηνεία του τραγουδιού.
Από τη Λία Κατσανά

www.tralala.gr

«Όταν Ξαναπεράσει» νέο single απο τους Professional Sinnerz... Ακούστε το!


Μας είχε λείψει η χαρακτηριστική φωνή του Αδάμαντα, οι έξυπνοι στίχοι που φτιάχνουν συναρπαστικές ιστορίες και ο σύγχρονος ήχος του Tyler που συνδέει αριστουργηματικά το urban-pop με το punk και το electro.
Όμως τώρα, λίγο καιρό μετά τα mega hits «Όταν Σε Είχα Πρωτοδεί», «Θα ‘ρθω να Σε Βρω» και «Πες Ό,τι Θες», οι εκπληκτικοί Professional Sinnerz επιστρέφουν με το single «Όταν Ξαναπεράσει», ένα τραγούδι που θα γίνει ο εναλλακτικός ύμνος αυτού του καλοκαιριού και θα ακούγεται (και θα χορεύεται) από τα clubs μέχρι τις παραλίες.

Όπως πάντα τη μουσική υπογράφει ο Tyler και τους στίχους ο Αδάμαντας.

Το single «Όταν Ξαναπεράσει» κυκλοφορεί από την Universal Music.

www.tralala.gr

Σήμερα - 9 Ιουνίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Δεν υπάρχει κάποια γνωστή γιορτή




Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1865: Γεννιέται ο συνθέτης Carl August Nielsen.
1924: Το "Jelly-Roll Blues" ηχογραφείτε απο τον Jelly Roll Morton και την μπάντα του.
1962: Ο Tony Bennett κάνει ντεπούτο στο Carnegie Hall.
1970: Το Princeton University απονέμει τιμητική διακρισή στον Bob Dylan για το έργο του στην μουσίκη.
1989: Ο Prince κυκλοφορεί το τραγούδι  "Batdance".


Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα : 

1934: Ο Ντόναλντ Ντακ κάνει το κινηματογραφικό ντεμπούτο του, ως πρωταγωνιστής στην ταινία κινουμένων σχεδίων «Η μικρή σοφή πουλάδα».
1967: Τα ισραηλινά στρατεύματα φτάνουν στη διώρυγα του Σουέζ, κατά τη διάρκεια του Πολέμου των Έξι Ημερών1958: Πρεμιέρα του 6ου Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στη Σουηδία.
1983: Στη Βρετανία, η «σιδηρά κυρία» Μάργκαρετ Θάτσερ σαρώνει στις βουλευτικές εκλογές.
1995: Εγκαινιάζεται το κλειστό γήπεδο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων (ΟΑΚΑ) με τουρνουά μπάσκετ.

To ενδυματολογικό ατύχημα της Lady Gaga!


H Lady Gaga είχε ένα μικρό ενδυματολογικό… ατύχημα κατά την παρουσία της στα CFDA Fashion Awards της Νέας Υόρκης.
Το φόρεμα που επέλεξε η Mother Monster αποδείχτηκε πως είχε τραβήξει την προσοχή των φωτογράφων για τον λάθος λόγο, καθώς αποκάλυπτε μια πλήρη εικόνα του… στήθους της!

Τρύφωνας Σαμαράς: Ήταν ένα απολαυστικό show


Ο γνωστός κομμωτής και πρώην διαγωνιζόμενος στο Dancing, ήταν καλεσμένος του Θέμου Αναστασιάδη στην εκπομπή "Όλα 11". Μίλησε για το φιλανθρωπικό show κι έκανε και τα παραπονάκια του για την κριτική επιτροπή...
Το ότι δεν πήρε ποτέ ένα βαθμό άνω του 9, έχει να το λέει ο Τρύφωνας. Βέβαια, αναρωτιέται αν όντως χόρεψε τόσο χάλια, αφού ο κόσμος του λέει πως ήταν καλός χορευτής. Το γεγονός αυτό, όμως, δεν αναιρεί το ότι το Dancing ήταν για τον ίδιο ένα απολαυστικό show, μέσα από το οποίο πέρασε πολύ όμορφα.

Σε τελική ανάλυση, όμως, ξέρει πως δεν θα μπορούσε να βγει νικητής, αφού δεν έχει ταλέντο στο χορό. Πιστεύει πως η πρώτη θέση αξίζει σε ανθρώπους που τουλάχιστον χορεύουν καλά.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς έδωσε την απάντηση του σε όσους τον κατηγόρησαν ότι οι ατάκες του ήταν υποκινούμενες από την παραγωγή: "Η επιτροπή με καταπίεζε. Μου έλεγε να μαζευτώ και να είμαι προσεκτικός σε αυτά που λέω!".