14 Νοε 2011

H Beyonce σε μια performance που απλά ΔΕΝ υπάρχει!


Χρησιμοποιούμε μια πολυφορεμένη αργκώ έκφραση για να περιγράψουμε την εμφάνιση της Beyonce στοLate Night show του Jimmy Fallon (ναι τον τελευταίο καιρό είναι ο αγαπημένος μας showman) γιατί πραγματικά είναι μια performance από άλλο γαλαξία!
Πως γίνεται μια pop star να έχει βελτιώσει ακόμα περισσότερο το τρόπο που τραγουδάει live ενώ είναι έγκυος, χωρίς να δείχνει ούτε στο ελάχιστο κάποια κόπωση;(το video γυρίστηκε όταν η Queen B ήταν ήδη στον τρίτο μήνα). Σας χαρίζουμε το “Countdown” από την μέλλουσα μαμά και κυρία Jay –Z, Beyonce! Δεν είναι μοναδική στο είδος της;

Ένα αστρονομικό κέρδος από την επανένωση των Black Sabbath!


Τα έσοδα που αναμένεται να μπουν στο "ταμείο" των Black Sabbath από την περιοδεία τους μέσα στο2012 και τις εμφανίσεις σε σπουδαία festivals όπως το Download Festival, θα ανερχόνται συνολικά στο ιλιγγιώδες ποσό των 100 εκατομμυρίων λιρών! (περίπου 120 εκατομμύρια ευρώ).
Το περιοδικό People σε δημοσίευμα του έκανε αυτόν τον ανεπίσημο υπολογογισμο, χωρίς να προσμετρηθούν οι εισπράξεις από την κυκλοφορία του νέου τους album. To comeback των Sabbath στην δισκογραφία "ψήνεται" αυτή την εποχή στο studio με την συμβολή του παραγωγού Rick Rubin και τον Ozzy να έχει δηλώσει πως έχουν ήδη έτοιμα "7 ή 8" νέα τραγούδια.
Βέβαια οι Black Sabbath είχαν επιχείρήσει να κυκλοφορήσουν νέο album και το 2001, χωρίς να καταφέρουν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.
Πάντως αυτή την φορά φαίνονται λίγο πιο αποφασισμένοι και αν τελικά αυτές θα είναι αυτές οι "εισπράξεις" τους, ποιός διαφωνεί ότι τις αξίζουν;

www.mtvgreece.gr

Οι WhiteNoiz διασκευάζουν το "Rock n' Roll Queen"!


Οι WhiteNoiz διασκευάζουν το γνωστό κομμάτι των "The Subways", το "Rock n' Roll Queen", και μας παρουσιάζουν ένα ολοζώντανο unplugged cover!

Όσο για το ποιοι είναι οι WhiteNoiz; Eίναι μια νέα Power Pop / Rock / Electro μπάντα, που ήρθε για να κάνει ''θόρυβο''. Ο Ανδρέας Καπάταης στα φωνητικά, ο Γιώργος Κουτσογεωργάκης στις κιθάρες- στα φωνητικά και στο programming και ο Χάρης Γρυπαίος στα drums και στα φωνητικά, ένωσαν τη μεγάλη μουσική εμπειρία τους, το δυναμισμό τους, τη διάθεση για διασκέδαση και δημιούργησαν τους WhiteNoiz.
Από τη Λίζα Μάτσα.

Top Ten Radio Hits 07/11-13/11


Μα τι μουντή εβδομάδα αυτή που μας πέρασε; Συννεφιασμένη, ενίοτε βροχερή και με αρκετό κρύο. Χειμώνιασε μπορείς να πεις πια, το Top Ten Radio Hits, είναι εδώ όμως όπως κάθε Δευτέρα, για να σας παρουσιάσει τις ελληνικές και ξένες μουσικές επιλογές που ακούστηκαν επαναλαμβανόμενα και δυνατά στα ραδιόφωνα με τις μεγαλύτερες ακροαματικότητες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Επιστρέφει στη θέση νούμερο ένα στη λίστα με τις ελληνικές επιτυχίες ο αγαπημένος Σάκης Ρουβάς με το τραγούδι του“Κάνε με να μη Σ’αγαπήσω”. Νέα είσοδο για τον ταλαντούχο Κωνσταντίνο Αργυρό και το τραγούδι του “Μάλλον κάτι ξέρω”. Επανεμφάνιση του Γιάννη Πλούταρχου με το δικό του “Δεν Τηλεφώνησες”.
“We Found Love” μας τραγουδάει η Rihanna από τη θέση νούμερο ένα στη λίστα με τις ξένες επιτυχίες. Νέα είσοδο για τον David Guetta που παρέα με τον Usher που μας τραγουδούν δυνατά “Without you”. Μη φοβηθείτε να το πείτε ούτε εσείς :)

Όλες οι μεγάλες επιτυχίες στις λίστες που ακολουθούν!!! Ακούστε δυνατά!!!

Ξένο



1.   (2)  Rihanna - We found love
2.   (1)  Maroon 5 Ft C. Anguilera - Moves like Jagger
3.   (5)  Imany - You will never know
4.   (4)  Jennifer Lopez - Papi
5.   (3)  Pitbull & Marc Anthony - Rain Over Me
6.   (6)  Playmen & Alex Leon ft T-Pain - Out of my head
7.   (7)  Adele - Someone like you
8.   (8)  Lucky man Project - Pumpin
9.   (NE)David Guetta ft Usher - Without you
10. (10)Nicko - This love is killing me

Dim lights

Ελληνικό

    1.   (2)  Σάκης Ρουβάς - Κάνε να μη Σ’αγαπήσω
    2.   (7)  Νίκος Βέρτης - Αν είσαι ένα αστέρι
    3.   (3)  Mηδενιστής & Demy - Μια ζωγραφιά
    4.   (4)  Μιχάλης Χατζηγιάννης – Σ’αγαπώ
    5.   (1)  Πάνος Κιάμος - Ολοκαίνουργιος
    6.   (6)  Πέγκυ Ζήνα - Είχα πει θα φύγω
    7.   (ΝΕ)Γιάννης Πλούταρχος - Δεν Τηλεφώνησες
    8.   (10)Θάνος Πετρέλης - Απ’έξω ποιος
    9.   (5)  Sanjuro & Onirama - Να τη προσέχεις
    10. (ΝΕ)Κωνσταντίνος Αργυρός - Μάλλον κάτι ξέρω

    Dim lights

    ()    = Θέση προηγούμενης εβδομάδαςNΕ  = Νέα Είσοδος

    Θεσσαλονίκη: Κοσμοράδιο, Plus Radio, Ράδιο ΕΝΑ, Star fm, Zoo fm, Παλμός, Πανόραμα
    Αθήνα: Athens Dj, Best Radio, Happy, Love Radio, Kiss fm, Sfera, Fresh, Λάμψη, Ρυθμός, Δρόμος, Δίεση, Vfm, Derti, Nitro, Mad Radio



      Μουσικά νέα και Top Ten Radio Hits έφτασαν στο τέλος τους και γι’ αυτή την εβδομάδα. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Δευτέρα. Εως τότε να περνάτε καλά και μην αφήνετε τίποτα να σας χαλάσει τη διάθεση. Αααα και ντυθείτε καλά γιατί έρχεται κρύοοοοο!!!
       Σας φιλώ και μη ξεχνάτε , μένετε πάντα συντονισμένοι στο tralala.gr και τη στήλη του Top Ten Radio Hits!!!



      Επιμέλεια – Έρευνα: Κατερίνα Τσαμπάζη

      Σάκης Ρουβάς: 'Άμα θέλεις να δουλέψεις, θα βρεις'


      Ο τραγουδιστής στενοχωριέται πολύ για την οικονομική κατάσταση της χώρας του, αλλά δεν παύει να ελπίζει και να ονειρεύεται πως θα αποκτήσει ξανά την αίγλη που της αξίζει.
      Ο Σάκης ήταν καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και είπε πως θεωρεί απόλυτα δικαιολογημένη την αντίδραση του κόσμου στα σκληρά οικονομικά μέτρα και σε όλα όσα συνετέλεσαν να φτάσει η Ελλάδα στο σημείο που είναι τώρα. Καταλαβαίνει πως η οργή είναι φυσικό επακόλουθο, αλλά δεν πιστεύει πως με τον τρόπο αυτό, τη βία και τις ύβρεις προς τους πολιτικούς μπορεί να αλλάξει κάτι. Ο μόνος τρόπος για ανατροπή των δεδομένων είναι η πιο ώριμη σκέψη και η διαφορετική σκοπιά από την οποία θα δουν όλοι τα πράγματα.

      Ο ίδιος δε θα ήθελε να εγκαταλείψει την Ελλάδα, αφού τη θεωρεί μια συγκλονιστική χώρα, η οποία κάποια στιγμή θα βρεθεί εκεί που της αξίζει. Δε φοβάται τη φτώχεια, γιατί δεν ήταν πάντα πλούσιος κι ευκατάστατος. Τα παιδικά του χρόνια ήταν δύσκολα. Οι γονείς του χώρισαν όταν εκείνος ήταν 12 ετών. Έμενε με τη μητέρα του και τα αδέρφια του σε ένα σπίτι το οποίο ήταν γεμάτο υγρασία, οι τοίχοι έσταζαν και δεν υπήρχε κανένας τρόπος για να ζεσταθούν. Η μητέρα του εργαζόταν πολλές ώρες την ημέρα για να μεγαλώσει τα παιδιά της και τα κατάφεραν. Γι' αυτό και δεν συμμερίζεται την άποψη των πλείστων που λένε πως δεν υπάρχουν δουλειές για να δουλέψουν.

      Κατά το Σάκη Ρουβά, "άμα θέλεις να δουλέψεις, θα βρεις να δουλέψεις!"

      Σήμερα - 14 Νοεμβρίου


      Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
      Γιορτάζουν:
      Φίλιππος, Φιλιππία

      Επέτειοι:
      Παγκόσμια Ημέρα κατά του Διαβήτη



      Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :


      1946: Πεθαίνει ο Μανουέλ Ντε Φάλια, ισπανός μουσουργός. («Ο μάγος έρωτας») [γεν. 23/11/1876]

      1949: Γεννιέται ο Βαγγέλης Γερμανός, τραγουδιστής και συνθέτης.

      1989: Ο Μάνος Χατζιδάκις ιδρύει την «Ορχήστρα των Χρωμάτων».

      2000: Η δίκη του Michael Abram αρχίζει. Επιτέθηκε στον George Harrison και στην γυναίκα του τον Δεκέμβριο του 1999.



       Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα : 


      1851: Ο αμερικάνος συγγραφέας Χέλμαν Μέλβιλ εκδίδει στις ΗΠΑ το μυθιστόρημά του «Μόμπι Ντικ», ένα από τα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας.


      1910: Η πρώτη απονήωση στην ιστορία της αεροπορίας. Ο αμερικανός πιλότος Γιουτζίν Ιλάι σηκώνει ένα αεροπλάνο από το κατάστρωμα του καταδρομικού «Μπέρμιγχαμ».


      1919: Υπογράφεται στη Γαλλία η Συνθήκη του Νεϊγύ, που ρυθμίζει τις ελληνοβουλγαρικές σχέσεις. Στην Ελλάδα παραχωρούνται η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη.


      1926: Ιδρύεται η ΕΠΟ (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) με μετατροπή της ΕΠΣΕ.

      1940: Ελληνική αντεπίθεση στο μέτωπο της Πίνδου, με την απώθηση των ιταλικών δυνάμεων από το ελληνικό έδαφος.