7 Οκτ 2011

“Immortal” το «νεό» album του Michael Jackson κυκλοφορεί 21 Νοεμβρίου!


Ένα ακόμα album με ακυκλοφόρητο υλικό του Michael  Jackson αναμένεται να κυκλοφορήσει, στον απόηχο της πολύκροτης δίκης του γιατρού Conrad Murray, που κατηγορείται για την δολοφονία του διάσημου star!
To album λέγεται “Immortal” και θα περιέχει κυρίως εναλλακτικές versions των hits του Michael Jackson, uplifting mashups-έκπληξη και demos των τραγουδιών του που δεν έχουν ακουστεί ποτέ μέχρι σήμερα.
Μέσα στο tracklist θα ακούσουμε κομμάτια όπως το “They Don`t Care About Us” με συνοδεία χορωδίας, αλλά και μια εναλλακτική version του κλασσικού “ABC” των Jackson 5, ανάμεσα σε πολλά αλλά tracks που θα ενθουσιάσουν τους συλλέκτες της pop μουσικής και τους φίλους του King Of Pop!

Oι Kiss θέλουν να συνεργαστουν με την Lady Gaga


Οι glam-shock rockers θρύλοι Kiss που αυτή την εποχή βρίσκονται στο studio για την ηχογράφηση του 20ου κατά σειρά album τους, δεν έκρυψαν την επιθυμία τους να συνεργαστούν σε κάποιο από τα νέα τους τραγούδια με την Lady Gaga!
Oι Kiss έχουν γνωρίσει και από κοντά την διάσημη pop star που έχει δηλώσει επανειλημένα fan τους. Ο frontman των Kiss, Paul Stanley δήλωσε πρόσφατα στο LA Weekly: « Όλα είναι πιθανά, δεν είναι κάτι πολύ δύσκολο το να βρεθούμε μαζί στο studio.» Οι Kiss θα κυκλοφορήσουν το νέο τους album “Monster” τον Ιανουάριο του 2012.

Οι Red Hot Chili Peppers live στη σκηνή των 2011 MTV EMA!





ΟΙ ΠΟΛΥΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΙ KAI ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕ GRAMMY

RED HOT CHILI PEPPERS 

ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ LIVE ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΩΝ 2011 MTV EMA!


ΤΟ MTV ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ BELFAST

Η 18η ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ MTV EMA ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ 
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22.00


Είναι επίσημο! Οι Red Hot Chili Peppers θα εμφανιστούν ζωντανά στη σκηνή των 2011 MTV EMA στο Belfast. Έχοντας στις αποσκευές τους αμέτρητες πλατινένιες επιτυχίες, βραβεία GRAMMY, βραβεία MTV και την πρόσφατη ολοκαίνουρια κυκλοφορία τους «I’m With You» που βρίσκεται στην κορυφή των album charts, οι θρυλικοί Καλιφορνέζοι funk-rockers δεσμεύονται να χαρίσουν στους fans στο Belfast - και στο τηλεοπτικό κοινό του MTV σε όλο τον κόσμο - μια αξέχαστη εμφάνιση, απόδειξη του τίτλου που τους έχει δοθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα rock συγκροτήματα στον πλανήτη. Με παρουσιάστρια την πολυτάλαντη τραγουδίστρια και ηθοποιό Selena Gomez, τα 2011 MTV EMA θα μεταδοθούν ζωντανά την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου στις 22:00 από το Belfast της Βόρειας Ιρλανδίας. Χορηγοί των 2011 MTV EMA είναι οι Dell, Replay, Hyundai και Swatch.

«Δεν έχουμε παίξει στο Belfast εδώ και πολύ καιρό. Ανυπομονούμε για το live στα 2011 MTV EMA και για να συναντήσουμε όλους τους fans μας!», δήλωσαν οι Red Hot Chili Peppers.

Το MTV ανακοίνωσε επίσης, ότι για πρώτη φορά στην ιστορία των βραβείων, τα MTV EMA θα παρουσιαστούν από τρία διαφορετικά σημεία της πόλης που θα φιλοξενήσει το show. Το Belfast’s Odyssey Arena θα αποτελέσει την κεντρική σκηνή της τελετής, ενώ λεπτομέρειες για το πού θα στηθούν τα υπόλοιπα δύο stages θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που σε μια πόλη με τόσο πλούσια μουσική κληρονομιά όπως το Belfast, θα δημιουργήσουμε μια τόσο γιορτινή ατμόσφαιρα, με τις ζωντανές performances της βραδιάς των MTV EMA να γίνονται σε πολλά διαφορετικά σημεία της πόλης. Οι 3 σκηνές που θα στηθούν στα διάφορα σημεία, θα δώσουν στους fans μια μοναδική, άνευ προηγουμένου ευκαιρία να βιώσουν τη ζωντανή μουσική των 2011 EMA», δήλωσε ο Bruce Gillmer, Executive Vice President of Talent and Music Programming / Events της Viacom International Media Networks.


Σχετικά με τους RED HOT CHILI PEPPERS:
Το «I'm With You», το νέο άλμπουμ των Red Hot Chili Peppers, έρχεται μετά το διπλό «Stadium Arcadium» το οποίο κατέκτησε την πρώτη θέση των charts σε 28 χώρες σε όλο τον κόσμο, αλλά και στις ΗΠΑ και έγινε πρώτο «Νumber Οne» album στην καριέρα του συγκροτήματος, στην χώρα τους. Το άλμπουμ αυτό γέννησε τρεις κορυφαίες rock επιτυχίες: το «Dani California» που παρέμεινε 14 εβδομάδες στη θέση #1 και τα «Tell Me Baby» και «Snow (Hey Oh)» που κατέβαλαν την πρώτη θέση αμέσως μετά την κυκλοφορία τους – πράγμα πρωτόγνωρο για την ιστορία του Billboard Alternative Chart. Το 2007, για την προώθηση του άλμπουμ «Stadium Arcadium», οι Peppers έπαιξαν ζωντανά σε εκατομμύρια θαυμαστές τους σε όλο τον κόσμο με τη sold-out περιοδεία τους που περιλάμβανε σταθμούς σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική, εμφανίσεις στο Fuji Festival στην Ιαπωνία και το Live Earth. Τέλος, οι Red Hot Chili Peppers  ήταν headliners στα μεγαλύτερα festival όπως Lollapalooza στο Σικάγο, Reading και Leeds Festivals στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ένα από τα πιο πετυχημένα συγκροτήματα της rock σκηνής, οι Red Hot Chili Peppers έχουν πουλήσει συνολικά περισσότερα από 60 εκατομμύρια άλμπουμ, μεταξύ των οποίων πέντε πολυπλατινένια. Έχουν κερδίσει έξι βραβεία GRAMMY, συμπεριλαμβανομένου του «Best Album Rock» για το «Stadium Arcadium», του «Best Rock Performance By a Duo or Group» για το «Dani California», του «Best Rock Song» για το «Scar Tissue» και του «Best Hard Rock Performance With Vocal» για το «Give It Away». Τα μέλη συγκροτήματος Red Hot Chili Peppers είναι ο τραγουδιστής Anthony Kiedis, ο μπασίστας Flea, ο ντράμερ Chad Smith και ο κιθαρίστας Josh Klinghoffer.


Σχετικά με τα 2011 MTV EUROPE MUSIC AWARDS

Οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους EMA καλλιτέχνη στο www.mtvema.com. ΗLady Gaga κυριαρχεί με έξι υποψηφιότητες στα 2011 MTV Europe Music Awards καθώς την ακολουθούν οι Katy Perry και Bruno Mars με τέσσερις. Οι Adele, Justin Bieber και Thirty Seconds To Marsδιεκδικούν βραβείο σε τρείς κατηγορίες ο καθένας. Οι Foo Fighters, Snoop Dogg, My Chemical Romance, Jennifer Lopez, LMFAO, Jessie J, Beyonce, Coldplay, Eminem, Arcade Fire, Red Hot Chili Peppers, Far East movement, Kanye West, Linkin Park, Wiz Khalifa και Kings of Leonεπίσης ξεχωρίζουν με τις υποψηφιότητες τους στα φετινά βραβεία EMA.

Οι Richard Godfrey και Bruce Gilmer είναι Executive Producers στα 2011 MTV EMA. Για όλα τα νέα και τις ανακοινώσεις των 2011 MTV EMA κάντε like στο EMA on Facebook και follow στο EMA Twitter. Για press kit επισκεφτείτε το press.mtvema.com.


Σχετικά με το MTV:
Το MTV είναι το κορυφαίο youth entertainment brand στον κόσμο. Με παγκόσμια κάλυψη σε πάνω από μισό δισεκατομμύρια νοικοκυριά, το MTV είναι το πολιτιστικό σπίτι της γενιάς των «millennials» - fans της μουσικής και των καλλιτεχνών - καθώς και ένα πολύ πρωτοπόρο brand στη δημιουργία καινοτόμων νεανικών προγραμμάτων. Το MTV αντανακλά και δημιουργεί pop κουλτούρα με το βραβευμένο του περιεχόμενο, το οποίο είναι χτισμένο γύρω από τη ρεαλιστική απεικόνιση ιστοριών, τη μουσική ανακάλυψη και τον ακτιβισμό μέσα από την τηλεόραση, το διαδίκτυο και την κινητή τηλεφωνία. Έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το MTV αποτελεί μέρος της Viacom International Media Networks, τμήμα της Viacom Inc (NYSE: VIA, VIA.B), ενός από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους δημιουργούς προγράμματος και περιεχομένου σε όλες τις πλατφόρμες των μέσων ενημέρωσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα 2011 MTV EMA, παρακαλώ επισκεφθείτε τη διεύθυνση: press.mtvema.com 

O Justin συναντά την Mimi!


“Mimi” είναι το ψευδώνυμο της Mariah Carey, ενώ “Justin” είναι ένα όνομα, που συχνά ταιράζει στο επώνυμο “Bieber”.
Ναι καλά μαντέψατε, ο Justin Bieber θα τραγουδήσει μαζί με την Mariah Carey σε ένα ντουέτο για το νέο του album με χριστουγεννιάτικα τραγούδια “Under The Mistletoe”. Ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσουν ο Justin και η Mariah; Μα το κλασσικό “All I Want For Christmas Is You”.
 H ίδια η Maria Carey επιβεβαίωσε την πληροφορία δηλώνοντας «ενθουσιασμένη» για την συνεργασία, προειδοποιώντας τους fans της ότι θα έκπλαγούν με το αποτέλεσμα! Τι εννοείς Mariah;

Η Lady Gaga μέλος των Queen!


Lady Gaga συμφώνησε να γίνει προσωρινά η frontman των Queen σύμφωνα με δηλώσεις τουBrian May στην εφημερίδα Daily Star.
 O κιθαρίστας των Queen είπε: «Διαπραγματευόμαστε την παραγωγή ενός τηλεοπτικού show, όπου αρκετοί γνωστοί τραγουδιστές θα ερμηνεύουν τα τραγούδια μας.  Η Gaga μας απάντησε: «Ναι, φυσικά θα ήθελα να κάνω κάτι μαζί σας!» άρα το μόνο εμπόδιο που μένει, είναι η διαθεσιμότητα και ο χρόνος που μπορεί να διαθέσει ο καθένας μας γι` αυτό το show.» Φαντάζεστε το “We Will Rock You” με τα φωνητικά της Lady Gaga;
Eδω το "You And I" από τα VMAs!

Ο Πάνος Μουζουράκης την Παρασκευή στο MTV Live at yout place!


Την Παρασκευή ο Πάνος Μουζουράκης τραγουδάει από το... σπίτι!
Η πρεμιέρα του MTV Live at your place γίνεται με τον Πάνο Μουζουράκη από ένα σπίτι στην Αγία Παρασκευή. Την Παρασκευή στις 21:00 το MTV θα παρουσιάσει το μοναδικού live του Πάνου.
"Φίλα με ακόμα", "Σαλάμι", "Ο Δρόμος" είναι λίγα από τα τραγούδια του Πάνου τα οποία θα ακούσουμε να ερμηνεύει ζωντανά αλλά και άλλες μεγάλες επιτυχίες. Πιο Live at your place δε γίνεται.
Από τον Γρηγόρη Ραγκούση

www.tralala.gr

Δείτε το καινούριο βιντεοκλίπ της Beyonce



Η Beyonce, κυκλοφόρησε το καινούριο της βιντεοκλίπ, για το κομμάτι Countdown.
Το εν λόγω κομμάτι, περιέχει sample, από την επιτυχία των Boyz II Men, Uhh Ahh, του 1991.
Εσείς μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ. Εντυπώσεις;
Από τον Γιώργο Βαννό
www.tralala.gr

Beyoncé - Countdown from Luis Adolfo on Vimeo.

Το ChartShow – Your Countdown επιστρέφει αυτή την Κυριακή 9/10


Και φέτος θα μετράμε μουσικά αντίστροφα μαζί με τη Ναταλία Γερμανού και την παρέα της κάθε Κυριακή στις 21:00.
Πρεμιέρα για την πρώτη εκπομπή της φετινής σεζόν στις 9 Οκτώβρη. Και φέτος ειδικοί συνεργάτες που γνωρίζουν τα πάντα όσον αφορά το εκάστοτε chart, θα είναι ο Πέτρος Δραγουμάνος και ο Κώστας Ζήκος.
Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 21:00 το βράδυ , θα μετρήσουμε αντίστροφα για να μάθουμε τα 30 πιο επιτυχημένα CD singles όλων των εποχών στην Ελλάδα!Μαζί με την οικοδέσποινα θα βρίσκονται στο studio, ο Μίλτος Καρατζάς, η Δέσποινα Καμπούρη, η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Θέμης Γεωργαντάς. Ενώ θα τραγουδήσουν γνωστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες, όπως ο Γιάννης Σαββιδάκης, ο Νίκος Γκάνος, ο Διονύσης Σχοινάς και ο Θάνος Πετρέλης.
Ποιο θα είναι το νικητήριο single και πολλές ακόμη εκπλήξεις, σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.
Από την Αριάδνη Στεφανίδου
www.tralala.gr

Sfera my Sunday’s @ Divine με live act τον Μύρωνα Στρατή!


Τα μεγαλύτερα party της πόλης επιστρέφουν δυναμικά! Sfera my Sunday's @ Divine
Κάθε Κυριακή οι αγαπημένοι σας καλλιτέχνες Live στο Divine! Αυτή την Κυριακή 9 Οκτωβρίου ο Μύρωνας Στρατής!

Special Guest Dj's
Valentino και Nikos Souliotis

Rihanna: «Η λέξη μ**νι είναι προσβλητική;»


Η Rihanna έγινε στόχος επιθέσεων στο Twitter, ύστερα από την συνεχιζόμενη χρήση της λέξης «μ**νι» στο Twitter. Η ίδια δήλωσε ότι δεν ήξερε πως αυτός ο χαρακτηρισμός είναι προσβλητικός για μια γυναίκα!
Σε συνέντευξη της στην Vogue είπε: «Όπως οι άντρες αφρο-αμερικάνοι έχουν τον χαρακτηρισμό “Nigger” όταν μιλάνε μεταξύ τους, έτσι και εμείς έχουμε το “cunt”. Όταν πρωτοήρθα εδώ, ήμουν πολύ cool με αυτό το θέμα. Έλεγα ας πούμε στην στιλίστα μου, “Hey Cunt!” όλη την ώρα! Όταν μου είπε «σταμάτα, αυτό είναι προσβλητικό!» τότε κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει.

Άλλος για το sextape του (νεκρού) Tupac;


Αυτές τις μέρες διέρρευσε online μια ερασιτεχνική ταινία που απεικόνιζε τον rapper Tupac Shakur σε πικάντικες ερωτικές στιγμές μαζί με μια θαυμάστρια του.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, ήδη έχει ξεκινήσει πόλεμος προσφορών ανάμεσα σε εταιρείες πορνό για την αποκλειστική προβολή του sextape με το YouPorn να έχει προσφέρει 160.000 δολάρια στο άτομο που έχει στην κατοχή του το υλικό, χρονολογίας 1991.

H Jessie J σάρωσε τα MOBO Awards!


H Jessie J έκλεψε την παράσταση στα MOBO Awards καθώς κέρδισε τέσσερα από τα πέντε βραβεία για τα οποία ήταν υποψήφια.
Η τραγουδίστρια του “Price Tag” συνολικά μάζεψε τα εξής βραβεία: Best UK Act, Best Newcomer, Best Song (Do It Like A Dude), Best Album (Who You Are). Το βραβείο Best Video για το οποίο ήταν επίσης υποψήφια, πήγε στους TInchy Stryder-Dappy για το “Spaceship”.

Σήμερα - 07 Οκτωβρίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...

Γιορτάζουν: Πολυχρόνης, Σέργιος




 Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1967: Γεννίεται Τόνι Μπράξτον, αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ.

1974: Η  Veronique Sanson δίνει την πρώτη της παράσταση στο Παρίσι.

1978: Το  "Hold The Line" κυκλοφορεί από τον Toto.

2004: Ανακοινώνεται οτι η Melissa Etheridge ακυρώνει την περιοδεία της για τον λόγο οτι θα ακολουθήσει θεραπεία για καρκίνο του μαστού .




 Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα : 

1571: Στη Ναύπακτο, ο χριστιανικός στόλος υπό τον Δον Χουάν ντε Αούστρια καταστρέφει τον τουρκικό του σουλτάνου Σελίμ Β', σταματώντας οριστικά την οθωμανική επέκταση προς τη Δύση. Κατά τη διάρκεια της ναυμαχίας σκοτώνεται ο ναύαρχος των τουρκικών δυνάμεων Αλί Πασά.

1825: Εκδίδεται το πρώτο φύλλο της Γενικής Εφημερίδος της Ελλάδος, προδρόμου της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.


1831: Καταδικάζεται σε θάνατο στο Ναύπλιο ο δολοφόνος του Ιωάννη Καποδίστρια, Γεώργιος Μαυρομιχάλης. Πρόεδρος του δικαστηρίου ο στρατηγός Τσόκρης.

1973: Νέα απόπειρα δολοφονίας κατά του Μακάριου στην Κύπρο, με παγίδευση του δρόμου από τον οποίο θα διερχόταν το αυτοκίνητό του. Σώθηκε λόγω πρόωρης έκρηξης.