15 Δεκ 2010

O Alice Cooper στο Rock Hall Of Fame!


Είναι επίσημο, ο Alice Cooper μαζί με τους Tom Waits, Neil Diamond, Darlene Love, Dr John θα είναι τα νέα μέλη του Rock Hall Of Fame για το2011.
Η τάξη του 2011 θα ανακοινωθεί στις 14 Μαρτίουσε επίσημη τελετή που θα διοργανωθεί στο Waldorf Astoria Hotel. Όλοι, εκτός από τον Tom Waitsήταν για πρώτη φορά υποψήφιοι για το Hall Of Fame. Έκπληξη προκάλεσε ο αποκλεισμός των Bon Jovi αλλά και των βετεράνων hip hop καλλιτεχνώνBeastie Boys, LL Cool J, αλλά και της Donna Summer.
 O Alice Cooper έλαβε έστω και με καθυστέρηση την διάκριση του Rock Hall Of Fame, ύστερα από το σερί τεσσάρων πλατινένιων albums και πέντε κλασσικών top 40 hitsμέσα στην τριετία 1971-73. Επίσης την ίδια εποχή ο Alice Cooper (Vincent Furnier το αληθινό του όνομα) δημιούργησε την θρυλική glam horror περσόνα του, δίνοντας αξέχαστες συναυλίες, προκαλώντας μέχρι και σήμερα τον τρόμο!
Ο ίδιος δήλωσε ότι «ήταν θέμα χρόνου, μου φαινόταν αστείο να μην έχει λάβει καμία υποψηφιότητα το συγκρότημα μου. Τώρα είναι μια πραγματικότητα, θα ανεβούμε πάνω στην σκηνή, θα παίξουμε live για να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στο Rock Hall Of Fame.Wow!» Μια γεύση από το γλυκό δηλητήριο του Alice…

Ο Eminem επιστρέφει στην ηθοποιία!

Ύστερα από μια ένα σπουδαίο comeback στην δισκογραφία, με ένα από τα καλύτερα albums της χρονιάς παγκοσμίως, το “Recovery”, ανακοινώθηκε πως ο Eminem θα επιστρέψει και στον κινηματογράφο, υποδυόμενος έναν boxerστην ταινία “Southpaw”.
 H νέα ταινία του Eminem θα περιγράφει τιςπεριπέτειες ενός boxer που από την απόλυτη καταξίωση, βρέθηκε αντιμέτωπος με μια τραγωδία, πιάνοντας πάτο και προσπαθεί να κάνει το απόλυτο comeback.
Η υπόθεση της ταινίας δεν έχει αυτοβιογραφικά στοιχεία όπως το “8 Mile”, αλλά έχει άμεσες αναφορές στην καλλιτεχνική πορεία του Eminem μέσα στην τελευταία δεκαετία. Το σενάριο υπογράφει ο Kurt Sutter, παραγωγός και δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς “Sons Of Anarchy” και στην παραγωγή θα βρεθεί ο CEO της DreamWorks, Stacey Snider, που είχε επιλέξει τον Eminem για τον ρόλο του B` Rabbit στο “8 Mile”. Ανυπομονούμε!

Χρυσές Σφαίρες 2011 – Οι μουσικές κατηγορίες!

H τηλεοπτική σειρά-μιούζικαλ Glee” είναιυποψήφια στις Χρυσές Σφαίρες 2011 σε πέντε κατηγορίες, ενώ το κινηματογραφικό μιούζικαλ“Burlesque” διεκδικεί τρία βραβεία, σύμφωνα με την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων  για την 68η απονομή που θα γίνει τον Ιανουάριο του 2011.
Το "Glee" θα είναι ξανά υποψήφιο για το βραβείο της καλύτερης κωμικής σειράς που είχε κερδίσει και στην περασμένη τελετή και επίσης οι πρωταγωνιστές της σειράς, Matthew Morrison, Lea Michele και Jane Lynch, Chris Colfer θα είναι υποψήφιοι στις κατηγορίες Best Actor-Actress καιBest Supporting Actor-Actress αντίστοιχα. 
To Burlesque” θα διαγωνιστεί στην κατηγορία “Best Motion Picture, Musical Or Comedy” και η πρωταγωνίστρια Christina Aguilera είναι υποψήφια στην κατηγορία “Best Original Son In a Motion Picture” με το τραγούδι “Bound To You”. Η συμπρωταγωνίστρια της Aguilera, Cher, θα είναι και εκείνη υποψήφια στην ίδια κατηγορία, με το τραγούδι “You Haven`t Seen The Last Of Me”.
 Στην «δύσκολη» κατηγορία του "Best Original Score In A Motion Picture” θα διαγωνιστεί και ο συνθέτης-frontman των Nine Inch NailsTrent Reznor, που έχει υπογράψει την μουσική της ταινίας “The Social Network”. Ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός, καθώς στην ίδια κατηγορία είναι υποψήφιος  ο έμπειρος Hans Zimmer με το score του “Inception και ο Danny Elfman με το “Alice in Wonderland”.

Μουσικές πρωτιές σαν σήμερα 15/12

Ακόμη μία μέρα που πρίν κάποια χρόνια αποτέλεσε ορόσημο για καλλιτέχνες και συγκροτήματα!
Ας δούμε καλύτερα τι έγινε σαν σήμερα στα charts ανά τον κόσμο!







1979: Το «Another Brick In The Wall» των Pink Floyd ανεβαίνει στο Νο 1 της Μεγάλης Βρετανίας.

1984: Το «Do They Know It's Christmas?» των Band Aid ανεβαίνει στο Νο 1 της Μεγάλης Βρετανίας.

1991: Το «Bohemian Rhapsody» των Queen ανεβαίνει ξανά στο Νο 1 της Μεγάλης Βρετανίας, 16 χρόνια μετά την πρώτη του έκδοση.
 www.tralala.gr

Δείτε το video clip του "Μη Σε Νοιάζει"


MARK F. ANGELO FEAT. VEGAS
ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ
THE VIDEO!
Για πρώτη φορά στην ιστορία των Eλληνικών music videos, urban super heroes αναλαμβάνουν να σώσουν τον πλανήτη!
Βασισμένο σε video game και sci-fi αισθητική, το νέο video υπερπαραγωγή του Mark F. Angelo και των Vegas σε περιμένει να πατήσεις play.

Μη σε νοιάζει, ο Mark F. Angelo, οι Vegas και η Shaya σε προστατεύουν.
Συμβουλή: Μην το δοκιμάσεις στο σπίτι...

Αποκλειστικά και για μία μόνο μέρα στο www.my-group.gr!

VIDEO: James Blunt - So Far Gone


Πρεμιέρα έκανε online αυτήν την εβδομάδα το νέο clip του Βρετανού τραγουδιστή James Blunt για το "So Far Gone", το δεύτερο single από το τελευταίο album του "Some Kind of Trouble".
Το τραγούδι, που έχει γράψει ο James Blunt μαζί με τον Ryan Tedder, θα κυκλοφορήσει στη Μ.Βρετανία στις 3 Ιανουαρίου.
Το "So Far Gone" ακολουθεί το πρώτο single "Stay The Night" που κατάφερε να φτάσει το Top 5 σε πέντε Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά όχι στην Αγγλία όπου έφτασε μόλις τη θέση 26!
Δείτε το νέο video του James Blunt εδώ! Like it?

Νέο album από τον Ricky Martin


Μετά από 6 ολόκληρα χρόνια απουσίας ο Ricky Martin επιστρέφει με νέα δισκογραφική δουλειά. Το νέο album που, σύμφωνα με δημοσίευμα του Billboard, θα λέγεται "Musica+Alma+Sexo" ("Μουσική+Ψυχή+Sex") και θα κυκλοφορήσει την 1η Φεβρουαρίου του 2011.
Το πρώτο single του δίγλωσσου νέου δίσκου είναι το "Lo Mejor De Mi Vida Eres Tu" (feat. Natalia Jimenz) -το οποίο ήδη βρίσκεται στο No.3 του Billboard Latin Pop Songs chart, ενώ η Αγγλική version του "The Best Thing About Me Is You" (feat. Joss Stone), αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα αρχές Ιανουαρίου.
Ωστόσο, μπορείτε να ακούσετε από τώρα το κομμάτι με ένα κλικ εδώ!

Προκάλεσε αντιδράσεις η εμφάνιση της Riahanna και της Aguilera στο X - Factor

Σε προηγούμενο μας άρθρο είχαμε αναφέρει ότι η Rihanna κατάφερε με την hot εμφάνισή της να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης στον τελικό του Βρετανικού X - Factor... Τα τηλεφωνήματα και τα υψηλά νούμερα όμως  ήρθαν γιατί κάποιοι είναι πολύ συντηρητικοί.

Ναι καλά το ακούσατε εξαγριωμένοι γονείς άρχισαν να παίρνουν τηλέφωνα στον σταθμό μόλις είδαν τις sexy τραγουδίστριες να βγαίνουν στην σκηνή. Όπως υποστήριζαν είναι απαράδεχτο να προβάλλονται τέτοιες σκηνές σε show με κοινό με μικρές ηλικίες.

Που να έβλεπαν οι αγαπητοί Βρετανοί την Πετρούλα και την Τζούλια στην Ελληνική TV 3 εγκεφαλικά στην σειρά θα τα είχαν πάθει έτσι για πλάκα. Αλλά επειδή εμείς είμαστε Μεσογειακός λαός πάρτε ακόμα μία δόση από Rihanna.

Σήμερα - 15 Δεκεμβρίου

Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...

Γιορτάζουν
 : Ελευθέριος, Ελευθερία, Ανθή




Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής:

1770 : Γεννιέται ο Ludwig van Beethoven, Αυστριακός συνθέτης της κλασσικής περιόδου.

1967 : Οι Beatles κυκλοφορούν το "Christmas Time is Here Again".

1969 : Ο John Lennon δίνει τη τελευταία Live παράσταση στο Λονδίνο.

1993 : Μεταδίδεται από το MTV το περίφημο «Unplugged» των Nirvana.



Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα:

1832 : Γεννιέται ο Gustave Eiffel, γάλλος μηχανικός, που σχεδίασε και ύψωσε το σύμβολο του Παρισιού.

1939 : Πρεμιέρα της θρυλικής ταινίας «Όσα Παίρνει ο Άνεμος».

1955 : Ο πρώτος νεκρός του κυπριακού αγώνα. Ο Χαράλαμπος Μούσκος, αντάρτης της ΕΟΚΑ, φονεύεται κατά τη διάρκεια μάχης με τους Άγγλους στους Αρχαίους Σόλους. Ήταν ξάδελφος του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.

1966 : Πεθαίνει ο Walt Disney, αμερικανός καρτουνίστας, σε ηλικία 65 ετών.

1971 : Ο Παναθηναϊκός, εκπροσωπώντας την Ευρώπη στον τελικό του διηπειρωτικού κυπέλλου, δίνει τον πρώτο αγώνα του στο Στάδιο Καραϊσκάκη με αντίπαλο τη Νασιονάλ του Μοντεβιδέο. Ο αγώνας λήγει ισόπαλος 1-1 με γκολ των Φυλακούρη και Αρτίμε.

1941 : Ολοκαύτωμα: Γερμανικα στρατεύματα εκτελούν πάνω από 15.000 Εβραίους στο Drobytsky Yar, ένα φαράγγι κοντά στην πόλη Kharkiv της Ουκρανίας.

1995 : Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης «βαφτίζουν» το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα «ευρώ».

Σαν το παλιό καλό κρασί ο Bob Dylan

Είναι αποδεδειγμένο ότι όταν είσαι μεγάλη προσωπικότητα συνεχίζεις να πουλάς έστω και αν είσαι σε ηλικία που δεν είναι και τόσο παραγωγική. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Bob Dylan...
Tι και αν είναι 70 χρονών το έργο όσο περνάει ο χρόνος φαίνεται να το εκτιμούν όλο και πιο πολλοί και πολύ περισσότερο. Σε δημοπρασία που έγινε πρόσφατα χειρόγραφο του τραγουδιού "The Times They Are A-Changin" πωλήθηκε έναντι 340,000 ευρώ παρακαλώ.

Το τραγούδι έγινε μεγάλη επιτυχία στην δεκαετία του 60 και το συγκεκριμένο χειρόγραφο γράφει μόνο τους στίχους με μολύβι. Ο γνωστός τραγουδιστής πάρα την ηλικία του δεν φαίνεται να είναι διατέθημενος να αφήσει το τραγούδι συνεχίζει τις περιοδείες του σε μια πιο μπλουζ διάθεση αποσπώντας μάλιστα τα καλύτερα σχόλια.

Μάριος Φραγκούλης και Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε ένα μουσικό υπερθέαμα

Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν το μέγεθος αυτών των δύο καλλιτεχνών. Μια μουσική παράσταση η οποία φτάνει ένα βήμα πριν το μιούζικαλ που σε μια δύσκολη εποχή σε ταξιδεύει σε μια απίστευτη μουσική διαδρομή.
Ήδη η προπώληση εισιτηρίων έδειξε το τι θα γίνει στην μουσική συνεύρεση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και του Μάριου Φραγκούλη. Μιλάμε για ένα αριθμό 14,000 εισιτηρίων που πωλήθηκαν σε χρόνο ντε-τε. Το πρόγραμμα θα επιμεληθούν ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Λίνα Νικολακοπούλου.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης σε δηλώσεις του είπε ότι θα είναι ένα συνοπτικό μουσικό ακρόαμα ευρωπαϊκών προδιαγραφών ενώ από την μεριά της η γνωστή στιχουργός τόνισε ότι πως το ελληνικό τραγούδι έχει περιεχόμενο που του επιτρέπει να αντέξει σε όλο τον κόσμο.

Η φράση της Άλκηστις "Η μουσική είναι η γλώσσα της ψυχής, που όταν την ακούσεις νιώθεις πως ανακαλύπτεις τον Θεό" μας προετοιμάζει για το τι θα δούμε αλλά το κυριότερο τι θα ακούσουμε.

Πληροφορίες: Σκηνοθεσία Γιάννης Κακλέας, σκηνικά Μανώλης Παντελιδάκης, ενορχηστρώσεις Κώστας Παπαδούκας, χορογραφία Κυριάκος Κοσμίδης. Παλλάς (Βουκουρεστίου 5, 210-3213100),

Hμέρες παραστάσεων: 17, 18, 19, 21, 22, 23, 28, 29 και 30/12, 2, 3, 5, 6, 8 και 9 Ιανουαρίου.

Εισιτήρια: 20, 30, 40, 50, 60, 70 ευρώ .

Η λίστα δώρων του Kanye West!

To Buzzworthy Blog μπήκε στο μυαλό του Kanye West και εντόπισε την λίστα με τα δώρα που ο διάσημος hip hop καλλιτέχνης θα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη. Ιδού τέσσερα «συμβολικά» δωράκια για τον Kanye West.
Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που χαρακτηρίζεται για τις ανταλλαγές δώρων που γίνονται ανάμεσα σε φίλους, ζευγάρια ή και μέσα σε μια οικογένεια. Ίσως τα έντονα οικονομικά προβλήματα της εποχής μας να επηρεάσουν την τσέπη αρκετών από εμάς τους "κοινούς θνητούς", αλλά υπάρχει ένας καλλιτέχνης που δεν παίρνει στα σοβαρά κάτι τέτοια και διατηρεί ακριβά γούστα μέχρι σήμερα. To Buzzworthy Blog μπήκε στο μυαλό του Kanye West και εντόπισε την λίστα με τα δώρα που ο διάσημος hip hop καλλιτέχνης θα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη. Ιδού τέσσερα «συμβολικά» δωράκια για τον Kanye West.

Μια lego replica του εαυτού του! Ο πιο αυτάρεσκος και εκκεντρικός hip hop καλλιτέχνης της σύγχρονης μαύρης μουσικής μπορεί να θαυμάζει τον εαυτό του με τον πιο πρωτότυπο, τρελό και μοδάτο τρόπο. Ο καλλιτέχνης Nathan Shaya αναλαμβάνει να συνθέτει real life lego ομοιώματα με το ποσό των 55.000 δολαρίων!

Ένα νησί στην Χαβάη! Ο Kanye ηχογράφησε το τελευταίο του album-έπος “My Beautiful Dark Twisted Fantasy” νοικιάζοντας ένα studio στο νησί Oahu της Χαβάης. Γιατί να νοικιάσεις το studio, όταν μπορείς να αγοράσεις ολόκληρο το νησί, πληρώνοντας μόλις 5,5 εκατομμύρια ;

Το “Introducing The Beatles” σε έκδοση βινυλίου. Ο ιδανικός δίσκος για τον πιο τολμηρό «κλέφτη» samples από κάθε είδος μουσικής. Ο Kanye West ξέρει πώς να μεταμορφώνει rock/funk/electro classics σε urban/hip hop hits. Κοστίζει "μόνο" 125.000 δολάρια…

Την δισκογραφία της Taylor Swift! Φέτος αποφάσισε να ζητήσει συγνώμη από την νεαρή pop star αφού μέχρι και ο Barrack Obama τον στόλισε με αρκετά «γαλλικά» για το παραλήρημα του στα VMAs 2009. Kanye, αν θέλεις να δείξεις αληθινή μεταμέλεια, άκουσε όλο το “Speak Now” 10 φορές!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παιδική παράσταση της Κόκκινης Σκηνής

Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΚΗΝΗ, προσκάλεσε την γνωστή στιχουργό Όλγα Βλαχοπούλου από την Ελλάδα, συγγραφέα του Χριστουγεννιάτικου Παραμυθιού Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑ και τα Χριστούγεννα των ανάποδων πραγμάτων το οποίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Τετράγωνο.
Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΚΗΝΗ πραγματοποίησε τη μεγάλη αυτή γιορτή όπου παρουσία της Όλγας Βλαχοπούλου παρέα με ηθοποιούς, εμψυχωτές και με την συμμετοχή των παιδιών, παρουσίασαν σε δραματοποίηση το πρωτότυπο αυτό παραμύθι. Στο τέλος η συγγραφέας υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της για τους μικρούς αναγνώστες.


Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑ και τα Χριστούγεννα των ανάποδων πραγμάτων διατίθεται προς πώληση στα βιβλιοπωλεία Πάργα. Ιδανικό για τα παιδιά για δώρο Χριστουγέννων.

Επιστροφή στο σπίτι για το νέο album των Paramore!

H Hayley Williams αποκάλυψε ότι οι Paramore θα ηχογραφήσουν το νέο τους δίσκο μέσα στο 2011, γυρνώντας στην γενέτειρα τους, στο Tennessee των Ηνωμένων Πολιτειών.
Σε συνέντευξη της στα MTV News, η Hayley εξομολογήθηκε ότι το 2010 ήταν μια χρονιά γεμάτη σπουδαίες στιγμές για τους Paramore, άρα το 2011 θα απέχουν από συναυλίες και live εμφανίσεις για να ηχογραφήσουν το νέο τους δίσκο. Είπε χαρακτηριστικά: «Παίξαμε live στα VMAs, είχαμε την μεγαλύτερη αμερικάνικη περιοδεία της καριέρας μας, κάναμε δυο συναυλίες στην O2 Arena του Λονδίνου, ανεβήκαμε πολύ ψηλά την φετινή χρονιά. Ελπίζω η ανοδική πορεία μας να συνεχιστεί.»

Η συνταγή της επιτυχίας για τους Paramore σύμφωνα με την Hayley, είναι η επιστροφή στα πάτρια εδάφη και η προσήλωση στην σκληρή δουλειά. «Θα ολοκληρώσουμε τις συναυλίες μας στην Βόρεια Αμερική και στην συνέχεια θα γυρίσουμε σπίτι για να γράψουμε τον νέο μας δίσκο. Μας αρέσει περισσότερο να δουλεύουμε στο σπίτι, να κάνουμε διάλλειμα από κάθε άλλη δραστηριότητα και να ασχολούμαστε μόνο με την μουσική.»

O Αλκίνοος Ιωαννίδης επιστρέφει στα live

Μετά από μια καλοκαιρινή μουσική περιδιάβαση και μετά από την παρουσίαση του έργου του για συμφωνική ορχηστρα ο Αλκινοός Ιωαννίδης έχει επιστρέψει στις live εμφανίσεις.
Απολαύστε τον στο PassPort στις 17 και 18 Δεκεμβρίου. Όσοι από εσάς έχετε πάει σε καποιά από τις καλοκαιρινές του συναυλίες θα έχετε δεί ότι είναι μια ορχηστρά από μόνος του. Αυτή την τεχνική του live looping την έχει υοθετήσει και στις εμφανίσεις του στο PassPort.

Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας
Φωτισμοί: Κωνσταντίνος Αλεξίου

Εισιτήρια: 20 eur (όρθιοι με ποτό) - 30 eur (τραπέζι)
'Ωρα έναρξης: 22.30

PassPort
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιά, τηλ. 210429640, 6940 558558

Οι 9ΜΜ γιορτάζουν τον πρώτο τους δίσκο

Οι 9ΜΜ γιορτάζουν την κυκλοφορία της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς με τον καλύτερο τρόπο. Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, στο φιλόξενο χώρο του Οξυγόνο Live, οι 9MM παίζουν ζωντανά τα τραγούδια από το πρώτο τους άλμπουμ, μαζί με επιλεγμένες διασκευές.
Από τη γιορτή αυτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι φίλοι με τους οποίους μοιράστηκαν και μοιράζονται μουσικές εμπειρίες. Έτσι λοιπόν οι 9ΜΜ θα συνευρεθούν διαδοχικά στη σκηνή με τον Γιώργο Γκικοδήμα, τους Εκτός Μάχης, την Ευριδίκη, τα Κίτρινα Ποδήλατα, τον Δημήτρη Κοργιαλά και τον Δημήτρη Φάκο.

Ο ομώνυμος δίσκος των 9ΜΜ κυκλοφορεί από την ανεξάρτητη εταιρεία “ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ”. Μελωδικές αλλά και ηλεκτρονικές στιγμές συνθέτουν έναν progressive ήχο και ο στίχος “θυμός” για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και στη ζωής μας.

Τα μέλη των 9ΜΜ, υπογράφουν τη μουσική, τους στίχους, την ηχοληψία και την μίξη, με τη στιχουργική συνδρομή σε τρία τραγούδια της Βανέσσα Καραγιώργου, του Προμηθέα Βαφειάδη και του Wee.

Μέσα σ’ αυτό το εορταστικό κλίμα των ημερών, οι 9ΜΜ έχουν το δικό τους λόγο να γιορτάζουν. Η κυκλοφορία της πρώτης τους δισκογραφικής δουλείας, είναι η αφορμή για μια νέα μουσική περιπλάνηση με αφετηρία το Οξυγόνο Live, όπου θα ξεδιπλώσουν τις αγωνίες τους και μαζί με φίλους θα μας πουν: «Μ’ έχει κουράσει η ανάγκη τα όνειρα μου ακριβά, να κολυμπάω στην απάτη για χρόνια πολλά. Μα τώρα πια δε θάμαι αυτό που σε ‘χω μάθει, ‘σπάσαν τα όρια και με ‘καναν τρελό, δεκάρα πια δε δίνω, δεν πληρώνω λάθη, βάλτο καλά στο μυαλό προτού στο βάλω εγώ.»

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, στις 10!!!
Οξυγόνο Live
Βούρβαχη & Κορυζή 4
τηλ 210 9240740
Είσοδος: 10€