30 Σεπ 2011

Enrique Iglesias-Jennifer Lopez “Mouth2Mouth” o έρωτας ξεκινά…


Ένα από τα νέα tracks του Enrique Iglesias λέγεται “Mouth2Mouth” και συμμετέχει η Jennifer Lopez.
Στο κομμάτι αυτό ο 36χρονος Enrique εξομολογείται τον πόθο του για την Jlo σε μια groovy dance pop μελωδία τραγουδώντας: "She called me up late at night/ We called an innocent crime/ She's such a good waste of time/ But in the back of my mind/ You know you're all I'm thinking of."  Στόμα με στόμα, ένας καυτός έρωτας ξεκινά…

Η Courtney Love θα εκδώσει την αυτοβιογραφία της…


Μια όχι και τόσο αγαπημένη φιγούρα της rock, η χήρα του Kurt Cobain, Courtney Love συμφώνησε να εκδώσει την αυτοβιογραφία και να δώσει την δική της εκδοχή στον γάμο της με τον Kurt, στην πορεία της μέσα στην μουσική και την καριέρα της στην ηθοποιία.
 Η Courtney θα γράψει ένα –προς το παρόν άτιτλο- βιβλίο για τον εκδοτικό οίκο HarperCollins που αναμένεται να εκδοθεί μέσα στην φετινή χρονιά. Να σημειωθεί ότι πριν από μερικούς μήνες η Courtney Love είχε εξομολογηθεί στον δημοσιογράφο Neil Strauss ότι είχε αποπειραθεί να καπνίσει τις στάχτες του Kurt Cobain..

Chris Cornell: «Δεν ξέρω να γράφω ή να διαβάζω μουσική»


Ο frontman των Soundgarden, Chris Cornell, σε συνέντευξη του στο Indiewire.com αποκάλυψε ότι ποτέ του δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές του στην μουσική!
Ο Cornell παραδέχτηκε ότι μετανιώσει που ποτέ δεν κατάφερε να μάθει μουσική, αλλά δήλωσε ότι για όλα φταίει «μια κακή δασκάλα». Είπε: «Έκανα μαθήματα μουσικής και πιάνου όταν ήμουν δέκα ετών. Δυστυχώς αυτά τα μαθήματα ποτέ δεν μου έδωσαν κάποια κατεύθυνση στην μουσική μου. Για όλα έφταιγε μια κακή δασκάλα. Έκανε την μουσική να είναι ίδια με ένα οποιοδήποτε άλλο μάθημα του σχολείου. Ευτυχώς έμαθα να κατανοώ ένα μουσικό κείμενο πολύ γρήγορα, αλλά όταν πρόκειται να το εξηγήσω, δεν έχω ιδέα….»
Αυτές οι δυσκολίες πάντως, δεν έφεραν ιδιαίτερα προβλήματα στον Cornell που έξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους τραγουδοποιούς της grunge!

Katrina Bowden: Η πιο sexy γυναίκα στον πλανήτη!


To περιοδικό Esquire διεξήγαγε για δεύτερη φορά μέσα στην φετινή χρονιά μια ψηφοφορία για την ανάδειξη της πιο sexy γυναίκας παγκοσμίως.
Στον «θρόνο» ανέβηκε η Katrina Bowden, η 22χρονη ηθοποιός που έχουμε γνωρίσει από την τηλεοπτική σειρά “30 Rock” που υποδύεται την βοηθό της Tina Fey και καταφέρνει με άνεση να «σοκάρει» με τις sexy εμφανίσεις της τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές.

Ξεκίνησε η δίκη του Michael Jackson με πρωταγωνιστή τον… ίδιο


Η δίκη για την δολοφονία του Michael Jackson με κύριο κατηγορούμενο τον γιατρό αναισθησιολόγο Conrad Murray ξεκίνησε χθες, με την προβολή ανατριχιαστικών εικόνων από το σώμα του λίγες ώρες μετά τον θάνατο του.
Η δίκη για την δολοφονία του Michael Jackson με κύριο κατηγορούμενο τον γιατρό αναισθησιολόγο Conrad Murray ξεκίνησε χθες, με την προβολή ανατριχιαστικών εικόνων από το σώμα του λίγες ώρες μετά τον θάνατο του, όπως και την αναπαραγωγή μιας τηλεφωνικής συνομιλίας με τον γιατρό Murray, όπου ο φανερά άρρωστος Michael εξομολογείται στον γιατρό πόσο ανυπομονεί να ξεκινήσει νέες συναυλίες.

Σήμερα - 30 Σεπτεμβρίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...

Γιορτάζουν: Δεν υπάρχουν
 Επέτειοι: Διεθνής Ημέρα Μετάφρασης



 Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1961: Ο Bob Dylan παίζει φυσαρμόνικα για το πρώτο άλμπουμ της Caroline Hester.

1971: Οι Yes ξεκινούν την πρώτη τους περιοδεία με τον Rick Wakeman στην Αγγλία. 

1991: Η Liza Minnelli αποκτά το δικό της αστέρι στην περίφημη Hollywood Walk of Fame.

1997: Το άλπουμ του Bob Dylan "Time Out of Mind"  κυκλοφορεί. 



 Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα : 

1846: Ο δρ Γουίλιαμ Μόρτον χρησιμοποιεί για πρώτη φορά τον αιθέρα ως αναισθητικό για την εξαγωγή δοντιού, στο Τσάρλεστον της Μασαχουσέτης.

1922: Η ελληνική κυβέρνηση αποδέχεται τη συμφωνία της Διάσκεψης των Μουδανιών, με την οποία δίδεται στους Τούρκους και η Ανατολική Θράκη μέχρι τον Έβρο.

1941: Ολοκληρώνεται η πρώτη πράξη της ανθρωποσφαγής στο Μπάμπι Γιαρ της Ουκρανίας. Σύμφωνα με την επίσημη αναφορά, 33.771 Εβραίοι εκτελέστηκαν.

1960: Οι «Φλίντστοουνς» κάνουν το τηλεοπτικό τους ντεμπούτο στις ΗΠΑ.


1988: Ο Ανδρέας Παπανδρέου υποβάλλεται σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς στο Χέρφιλντ του Λονδίνου.