30 Μαρ 2011

Η Britney Spears σε καλοκαιρινή περιοδεία με τον Enrique Iglesias!


Britney Spears κατά την εμφάνιση της στο show Good “Morning America” θα ανακοινώσει τελικά ότι το καλοκαίρι θα ξεκινήσει μια νέα περιοδεία με τον Enrique Iglesias στο πλευρό της!
 Η περιοδεία της Britney Spears θα έχει ως πρώτη σταθμό το Sacramento, στις 17 Ιουνίου, ενώ θα ακολουθήσουν 25 ακόμα συναυλίες σε πολιτείες της Αμερικής.
Ο Enrique Iglesias αυτή την περίοδο βρίσκεται σε περιοδεία στην Ευρώπη, για την προώθηση του album “Euphoria”, με τραγούδια στην Αγγλική και την Ισπανική γλώσσα.
Η κοινή τους περιοδεία, θα είναι μια παραγωγή της Live Nation, ενώ χρέη tour promoter θα αναλάβει ο –γνωστός από συνεργασίες με NSync, Backstreet Boys- Brad Wavra.
Η τελευταία περιοδεία της Britney Spears, με αφορμή την κυκλοφορία του album “Circus” απέφερε συνολικές εισπράξεις 120 εκατομμυρίων δολαρίων, με 1,3 εκατομμύρια θεατές να παρακολουθούν τις συναυλίες της.

H επιστροφή του The Game!


O rapper The Game  αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο του album με τίτλο “R.E.D” μέσα στο 2011 και θα είναι «το καλύτερο της χρονιάς
 Ο The Game πιστεύει ότι το νέο του album θα είναι ότι καλύτερο θα ακούσουμε την φετινή χρονιά, καθώς είπε στο Billboard: «Είμαι ένας από τους λίγους καλλιτέχνες που ενδιαφέρονται πραγματικά για το hip hop, για την αληθινή κουλτούρα του δρόμου, όχι για την rap, τα ακριβά αμάξια, τις αλυσίδες και οτιδήποτε συνοδεύει αυτά.»
Στο μεταξύ, ο The Game προσπαθεί να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των fans του, καθώς φέτος κυκλοφόρησε μέσω του Internet δυο mixtapes (“Purp & Patron, “The Hangover”), με συνολικά 44 τραγούδια μιξαρισμένα. Ο The Game συνέκρινε τα mixtapes με το νέο του album και είχε να πει: «Νομίζω ότι το “Purp & Patron” βοήθησε τους fans μου να «χαλαρώσουν» περιμένοντας το νέο μου album. Αρκετοί περιμένουν να ακούσουν το “R.E.D” και αυτό το mixtape απέδειξε ότι μπορώ να κάνω ακόμα καλή μουσική.»
 Γιατί όμως αξίζει να περιμένουν οι hip hop fans για το album “R.E.D”, (που σημαίνει “Rededication”):«Νομίζω ότι το R.E.D είναι 20 φορές καλύτερο από τα mixtapes. Έχω ασχοληθεί με αυτό περισσότερο από ενάμιση χρόνο, είναι σαν το «μωρό» μου και το έχω φροντίσει πολύ» δήλωσε ο The Game. Στο νέο album του The Game συμμετέχουν οι: Dr Dre, Justin Timberlake, Nelly Furtado, Robin Thicke, Rick Ross, Pharell, Snoop Dog, Beanie Sigel, Jay Electronica!

Vegas – Φιλί ! Το νέο Hit single !



Η season 2 των Vegas συνεχίζεται με εξαιρετική επιτυχία!

Μετά το «Μη σταματάς» και το smash «Mad About You», οι Vegas παρουσιάζουν το τρίτο single με τίτλο «Φιλί» από το νέο τους album. Το καλύτερο«Φιλί» μόνο για σας! Hit music!

Vegas – Φιλί ! Το νέο Hit single.

Κυκλοφορεί τώρα και...κολλάει στα χείλη!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράσταση της Ορχήστρας των Χρωμάτων!


Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το βράδυ, στην αίθουσα Αριστοτέλης Ωνάσης της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, η παράσταση της Ορχήστρας των Χρωμάτων
σε έργα νέων Ελλήνων δημιουργών, που αποτέλεσε και την τέταρτη δράση του Κύκλου για το Ελληνικό Τραγούδι,με τίτλο ‘’ Ο Άγνωστος Ελληνισμός’’.

Στο πλαίσιο του κύκλου αυτού και έπειτα από τρεις εκδηλώσεις στις οποίες παρουσιάστηκε ένα τεράστιο μέρος του ελληνικού πολιτισμού το οποίο παρέμενε στο σκοτάδι ή έστω στο ημίφως, ήρθε η στιγμή με αυτή την τέταρτη εκδήλωση, να παρουσιαστούν τρεις νέοι Έλληνες συνθέτες, απόλυτα ολοκληρωμένοι   τόσο στην ορχηστρική μουσική όσο και στα τραγούδια.
so

Η Νίκη Πόντε στην τηλεόραση του Καναδά!


Τις ειδήσεις του καναλιού CTV Channel του Καναδά απασχόλησε η γλυκιά Νίκη Πόντε,
η ανερχόμενη ελληνικαναδέζα τραγουδίστρια που μετά την συμμετοχή στον X-Factor 3 αλλά και στον ελληνικό τελικό της Eurovision βλέπει τις μετοχές της στο χρηματιστήριο της ελληνική μουσικής βιομηχανίας να ανεβαίνουν ολοένα και περισσότερο!

Αναφερόμενη σε παιδιά με πραγματικό ταλέντο που εξελίχθηκαν σε αστέρια παρά το δειλό τους ξεκίνημα, η καναδική τηλεόραση σχολίασε και την περίπτωση της Νίκης Πόντε. Προβάλλοντας βίντεο από σχολικές παραστάσεις στις οποίες η ίδια έπαιξε και τραγούδησε σε νεαρότερη ηλικία και στη συνέχεια εμφανίσεις της στο talent show  που συμμετείχε στη χώρα μας, τόνισαν τη εξέλιξή της.

Στην κάμερα μίλησε και η, περήφανη για την κόρη της, μητέρα της Νίκης που δηλώνει εξαιρετικά ευχαριστημένη για το δυναμικό ξεκίνημα της κόρης της, παρ'όλο που αυτό την κρατά μακρυά της!

Δείτε το σχετικό βίντεο

http://watch.ctv.ca/news/clip407473#clip407473

από την Αθανασία Βογιάρη
www.tralala.gr

Η τούρτα γενεθλίων της Lady Gaga!


Η Ellen DeGeneres, αποφάσισε να συμπαρασταθεί στην Gaga, με το να της ευχηθεί χρόνια πολλά μέσω τηλεφώνου και να της προσφέρει μια τούρτα εμπνευσμένη από το ενδυματολογικό στυλ της “Mother Monster”!
Νομίζετε ότι η Lady Gaga πέρασε τα γενέθλια της οργανώνοντας ένα ξέφρενο party γεμάτο από εκκεντρικούς καλεσμένους; Κι όμως κάνετε λάθος!

Σήμερα - 30 Μαρτίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή



Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1719: Γεννιέται ο Sir John Hawkins, ο οποίος συντάσει την πρώτη ιστορία της μουσικής.

1872: Πεθαίνει ο Νικόλαος Μάντζαρος, συνθέτης του εθνικού μας ύμνου.

1975: Ο Jeff Beck κυκλοφορεί το πρώτο του album, "Blow by Blow," στην Αμερική.

1988: Διοργανώνονται τα Δεύτερα Soul Train Music Awards.



Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1822: Οι Τούρκοι σφαγιάζουν τους κατοίκους της Χίου, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων σε όλη την Ευρώπη.

1961: Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την είσοδο της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή οικογένεια, με την υπογραφή του συμφώνου σύνδεσης με την ΕΟΚ.

1981: Ο Τζον Χίνκλεϊ αποπειράται να δολοφονήσει έξω από ξενοδοχείο της Ουάσινγκτον τον αμερικανό πρόεδρο Ρόναλντ Ρίγκαν. Ο αμερικανός πρόεδρος τραυματίζεται σοβαρά στο στήθος, αλλά διασώζεται.

1983: Τίθενται σε ισχύ στην Ελλάδα το πενθήμερο και οι 40 ώρες εργασίας για τους εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα.

Όλοι παρακολούθησαν το χορό του


Λούκας Γιώρκας και Stereo Mike ξεκίνησαν την περιοδεία τους στην Ευρώπη για την προώθηση του τραγουδιού "Watch my dance", που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision.
Ο δυνατός ρυθμός του τραγουδιού ξεσήκωσε τους Άγγλους, αλλά και τους Έλληνες, που βρέθηκαν στο εμπορικό κέντρο στο Westfield του Λονδίνου και παρακολούθησαν τους δύο εκπροσώπους της Ελλάδας να ερμηνεύουν το τραγούδι.

Πολλά ξεφωνητά και χειροκροτήματα ακούγονταν κατά τη διάρκεια της εμφάνισης των δύο Ελλήνων καλλιτεχνών στη σκηνή, από τους παρευρισκόμενους που φαίνεται να ενθουσιάστηκαν από το ζεϊμπέκικο.

Μάλιστα, ο Λούκας χόρεψε το ζεϊμπέκικο που με τόσο μεράκι του δίδαξε ο Δημήτρης Μητροπάνος.

Στη συνέχεια, οι δηλώσεις που ακολούθησαν από Λούκα και Stereo Mike ξεχείλιζαν από αισιοδοξία και υπερηφάνεια. Μαζί με τους ερμηνευτές, στην αποστολή ήταν και ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο χορογράφος της ελληνικής συμμετοχής

Σαρμπέλ - 'Καυτό καλοκαίρι'


Ο Σαρμπέλ κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, με τίτλο "Καυτό καλοκαίρι".
Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, ο Σαρμπέλ μας πάει σε νησιά και ακρογυαλιές, όπου και θα εκτυλίσσονται οι έρωτες του καθενός μας.

Ακούστε το τραγούδι που θα μας κρατήσει συντροφιά στο επερχόμενο"Καυτό καλοκαίρι"!