15 Απρ 2011

Athens Fashion Week "Πες μου πολλά" - "Docta" & Eirini Papadopoulou

"Πες μου πολλά" Konstantinos "Docta" Voulgaris & Eirini Papadopoulou @ brandsGalaxy.gr Stand, 


Athens Fashion Week - Technopolis Spring 2011

H πρώτη promo φωτογραφία για το νέο single της Beyonce


"Girls (That Rule The World)" θα λέγεται το νέο single της Beyonce από το πολυαναμενόμενο νέο album της που αναμένεται τον Ιούνιο.
Δείτε την πρώτη promo φωτογράφιση που διέρρευσε αυτήν την εβδομάδα στο Twitter και αναδημοσιεύθηκε στο blog του Perez Hilton.
Like it?
Δείτε φωτογραφίες της Beyonce από τα γυρίσματα του νέου της video clip εδώ.

H Lady Gaga και μερικές ανατριχιαστικές λεπτομέρειες…


Η Lady Gaga έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Harper`s Bazaar, αναλύοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τα νέα της καλλιτεχνικά βήματα, με το album “Born This Way”.
 Αρχικά αποκάλυψε ότι οφείλει το single “Born This Way” στον σχεδιαστή μόδας και κοντινό της φίλο Alexander McQueen, που αν και δεν βρίσκεται πια στην ζωή, νοιώθει ότι του οφείλει εξολοκλήρου την έμπνευση της: «Δεν έγραψα εγώ αυτό το τραγούδι, εκείνος ήταν!»
Σε μια ερώτηση μόδας του περιοδικού, η Lady Gaga αναφέρθηκε στην νέα της στιλιστική έμπνευση, που αποκαλεί «κέρατα προσώπου» και είναι ένα ζευγάρι «καρφιά» που ξεχωρίζουν πλέον κάτω από τα μάτια της. Η ίδια ισχυρίστηκε πως αυτή η νέα στιλιστική έμπνευση δεν είναι προϊόν πλαστικής χειρουργικής, αλλά τα ίδια της τα κόκκαλα. Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω κάνει πλαστική επέμβαση. Περίμενα πολύ καιρό μέχρι να δείξω σε όλο το σύμπαν το πραγματικό μου πρόσωπο
Η Lady Gaga μας έχει συνηθίσει πλέον σε εκκεντρικές performances, όπου μπορεί να φορέσει έναφόρεμα από κρέας ή να βάλει φωτιά στο πιάνο της και ισχυρίζεται ότι αυτά τα παράξενα κόκκαλα υπάρχουν σε όλους μας και βγαίνουν από το πρόσωπο όταν έχουμε έμπνευση, διότι είναι «το φώς που κρύβουμε μέσα μας.»

My Chemical Romance: Sing It For Japan!


Ένα από τα πιο επιδραστικά new rock συγκροτήματα της εποχής μας, οι My Chemical Romance, ηχογράφησαν μια version του single Sing” αφιερωμένη εξαιρετικά στα θύματα του σεισμού της Ιαπωνίας.
 Οι My Chemical Romance αντικατέστησαν τον ηλεκτρισμό του “Sing” με ένα μελωδικό ορχηστρικό θέμα σπάνιας ομορφιάς, εμπνευσμένο από μοτίβα ιαπωνικής κλασσικής μουσικής.
Ο Ray Toro αναφέρθηκε στην προέλευση αυτής της ιδέας: «Είμαστε αρκετά δεμένοι με την Ιαπωνία. Το φαγητό, η κουλτούρα, οι υπέροχες τοποθεσίες και η ενέργεια που αποπνέουν. Από την πρώτη φορά που βρεθήκαμε εκεί για συναυλία θέλαμε να επιστρέψουμε.» και προσέθεσε: «Η έμπνευση γι` αυτή την διασκευή, ήρθε από τους fans μας.»
Ένα νέο video για το “Sing” θα προβληθεί, με εικόνες και video υλικό που έχουν δημιουργήσει οι fansτων My Chemical Romance. Sing It For Japan λοιπόν! Τα έσοδα από την κυκλοφορία του track θα δοθούν στον Ερυθρό Σταυρό.

Αdele: «Κάνω μουσική για αυτιά, όχι για μάτια…»


Η 23χρονη ερμηνεύτρια-συνθέτης Adele, που αυτή την εποχή μονοπωλεί τις κορυφαίες θέσεις των charts με το album “21”, έδωσε μια εξαιρετικά θαρραλέα και γεμάτη χιούμορ συνέντευξη στο περιοδικόRolling Stone.
H τραγουδίστρια του “Rolling In The Deep” δήλωσε ξεκάθαρα ότι έχει πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί στην ζωή της από το αν πρέπει ή όχι να κάνει δίαιτα: «Δεν μου αρέσει να πηγαίνω στο γυμναστήριο. Το διασκεδάζω όταν δοκιμάζω ένα νόστιμο φαγητό μαζί με καλό κρασί. Δεν έχω τηνπολυτέλεια χρόνου για να σκεφτώ αν τρώω πολύ ή όχι.» 
 Αντίθετα, η Adele έδειξε αρκετά cool με τις καλλίγραμμες και «αδύνατες» pop stars όπως η Lady Gaga και η Katy Perry. Είπε: «Λατρεύω το στήθος και τα οπίσθια της Lady Gaga. Λατρεύω το στήθος και τα οπίσθια της Katy Perry. Όμως ακόμα κι αν είχα το ίδιο σώμα, δεν θα μ` ένοιαζε να το δείχνω συνεχώς. Κάνω μουσική για αυτιά, όχι για μάτια
Η Adele δεν δίστασε να μιλήσει και για τον αλκοολικό πατέρα της, με τον οποίο δεν έχει πλέον καμία απολύτως επαφή: «Ποτέ δεν γνώρισα στ` αλήθεια τον πατέρα μου. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλάει για μένα
Ένα ακόμα εκπληκτικό στοιχείο της εκρηκτικής προσωπικότητας της Adele, είναι ότι φοβάται να τραγουδήσει live: «Φοβάμαι τα ακροατήρια κάθε είδους. Σε μια συναυλία στο Amsterdam φοβήθηκα τόσο πολύ, που έφυγα από την έξοδο κινδύνου!»

Η Miley Cyrus τραγούδησε μαζί με την Joan Jett!


Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε στην ίδια σκηνή, την Miley Cyrus, την Joan Jett, την Sheryl Crow, την Stevie Nicks, την Avril Lavigne και τηνPatt Benatar; Κι όμως συνέβη!
 Στο νέο επεισόδιο του show της Oprah Winfrey, η σκηνή δόθηκε σε τέσσερις συνολικά, rock stars των70s-80s και σε δυο δηλωμένες θαυμάστριες τους.
Είναι γνωστό ότι η Miley Cyrus όταν έκανε audition για την “Hanna Montana” τραγούδησε το “I Love Rock N` Roll” ενώ και η Avril Lavigne δεν έχει κρύψει τον θαυμασμό της στα πρώτα κορίτσια που τραγούδησαν onstage κρατώντας ηλεκτρική κιθάρα!
Η Miley Cyrus τραγούδησε μαζί με την Joan Jett τα τα “Cherry Bomb”, “Bad Reputation” αλλά και το “I Hate Myself For Loving You”. Who owns her heart τελικά; Μήπως το rock n` roll πρέπει να περιμένει λίγο;

Η οικογένεια Osbourne ξεπλήρωσε το χρέος της


Ο Ozzy Osbourne και η γυναίκα του Sharon, ξεπλήρωσαν το χρέος τους στην αμερικάνικη εφορία, που έφτασε τα 1,7 εκατομμύρια δολάρια, μια εβδομάδα αφού πληροφορήθηκαν γι`αυτό μέσα από ενημερωτικά δελτία. 
 Την Πέμπτη 14 Απριλίου, η Sharon Osbourne ανακοίνωσε ότι εκείνη και ο σύζυγος της ξεπλήρωσαν το χρέος τους, ξεκινώντας παράλληλα μια έρευνα για να ανακαλύψουν πως βρέθηκαν ένα βήμα πριν από την κατάσχεση περιουσιακών τους στοιχείων στην πόλη του Los Angeles.
 H Sharon Osbourne, μαθαίνοντας για την εντολή κατάσχεσης, είχε ρίξει έμμεσα το φταίξιμο στους οικονομικούς συμβούλους της οικογένειας: «Επειδή πληρώνουμε κάποιους ανθρώπους, δεν σημαίνει ότι θα κάνουνε την δουλειά τους σωστά. Δεν πρέπει να βασίζεσαι σε κανένα, εκτός από τον εαυτό σου, πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι για τα οικονομικά μας. Το λάθος είναι δικό μου, έμαθα το μάθημα μου.»
Σύμφωνα με την εντολή κατάσχεσης, η οικογένεια Osbourne χρωστούσε 718.000 δολάρια για το 2008 και 1.024.000 για το 2009. Η κατάσχεση αφορούσε το σύνολο της περιουσίας του Ozzy Osbourne και μπορούσε να έχει τον πρώτο λόγο σε αυτοκίνητα, σπίτια και οτιδήποτε άλλο κάλυπτε το ποσό. Δεν θα επέτρεπε κάτι τέτοιο ο Prince Of Darkness… 

Soundgarden: Νέο album και συναυλίες!


Ύστερα από 13 χρόνια σιωπής, οι Soundgarden βγαίνουν ξανά στον δρόμο αυτό το καλοκαίρι. Οι συναυλίες των ανανεωμένων grunge pioneers θα γίνουν κυρίως σε πολιτείες της Αμερικής (Toronto, Philadelphia, Denver, Los Angeles) μέσα στον Ιούλιο, με περισσότερες ημερομηνίες να ανακοινώνονται σύντομα.
Οι Soundgarden βρέθηκαν ξανά οn stage τον Απρίλιο του 2010, δίνοντας ένα live έκπληξη στοShowbox At The Market, ενώ επέστρεψαν σε φεστιβαλική δράση, τον περασμένο Αύγουστο στοLollapalooza.
 Όμως οι Chris Cornell, Matt Cameron, Ben Shepherd  και Kim Thayil δουλεύουν και σε ένα νέο album, follow-up του “Down On The Upside” του 1996. Οι τέσσερις Soundgarden ηχογραφούν το νέο τους album στην «πατρίδα» του grunge rock, το Seattle.
Ο Chris Cornell είχε να πει στο περιοδικό Billboard γι` αυτό το νέο εγχείρημα: «Στ` αλήθεια δεν ξέρω πώς να περιγράψω τον ήχο μας. Είναι ένα κλασσικό album των Soundgarden. Κάθε φορά που γράφουμε ένα τραγούδι, παίρνουμε τα κυρίαρχα στοιχεία του και τα φτάνουμε στο έπακρο της δυναμικής τους. Είναι έναπολυσυλλεκτικό album, σίγουρα.» Ανυπομονείτε;
Εδώ το "πείραμα" του Chris Cornell με τον Timbaland!

Το MTV Unplugged Session με τους Goin' Throught στις οθόνες μας!


Η πολύ διαφορετική συναυλία MTV Unplugged Session, που έδωσαν οι Goin' Through για τους θαυμαστές τους και τους φίλους του MTV, θα προβληθεί πολύ σύντομα στην τηλεόραση.
Την Δευτέρα 18 Απριλίου το MTV θα προβάλει την συναυλία των Goin' Through, κατά τις 22:00 και για όσους δεν το προλάβουν, θα υπάρξει επανάληψη. Στις 28 Απριλίου στις 22:00 και τη Δευτέρα 16 Μαΐου, πάλι στις 22:00!

Μια μοναδική και πολύ διαφορετική συναυλία, με πολλούς καλεσμένους έκπληξη, που έδωσαν ένα άλλο χρώμα στο live αυτό. Αναμένουμε για να απολαύσουμε.
Από τον Γρηγόρη Ραγκούση
www.tralal.gr

Η Lady Gaga στο MTV Music AID Japan


Η Lady Gaga θα πραγματοποιήσει μια ζωντανή εμφάνιση στο Τόκυο της Ιαπωνίας, στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής εκδήλωσης «MTV Music AID Japan».
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Makuhari Messe του Τόκυο στις 25 Ιουνίου, και θα μεταδοθεί παγκοσμίως ζωντανά από το δίκτυο MTV.
Το πρόγραμμα αυτό θα αποτελέσει την κορύφωση της σειράς του MTV Ιαπωνίας «Music of Hope», η οποία ξεκίνησε στις 11 Μαρτίου έπειτα από τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι που ακολούθησε. Στόχο του προγράμματος αποτελεί η ευαισθητοποίηση της νεολαίας για την προσφορά βοήθειας στις πληγείσες περιοχές, έτσι ώστε να δρομολογηθεί η ανοικοδόμησή τους.