20 Ιαν 2011

Η Britney Spears στην κορυφή των charts!


H Britney Spears στην νέα μέτρηση του Billboard Hot 100 Singles Chart αναμένεται να βρεθεί στην κορυφή, με το νέο της single “Hold It Against Me”.
Θα είναι η τέταρτη φορά που η εκρηκτική performer θα βρεθεί στην κορυφή του Singles Chart, καθώς έχει προηγηθεί η ίδια επίδοση με το 3”, τον Οκτώβριο του 2009, με το “Womanizer”  μέσα στο 2008 και με το ντεμπούτο single “Baby One More Time” το 1999.
 Η Britney βρίσκεται πλέον και στην κορυφή του chart των Digital Songs, καθώς το “Hold It Against Me” έχει πουλήσει 411.000 αντίτυπα, δημιουργώντας νέο εισπρακτικό ρεκόρ και καταρρίπτοντας το αντίστοιχο της Taylor Swift που σημείωσε τον Φεβρουάριο του 2010 με το single “Today Was A Fairytale” με 325.000.
Μια δυνατή ανταγωνίστρια για την Britney Spears, θα είναι σίγουρα η Avril Lavigne, που με το νέο της single “What The Hell” βρέθηκε στην έκτη θέση του Digital Songs Chartκαι στο νούμερο 13 του Billboard Hot 100. Φανταστείτε τι θα γίνει στις 13 Φεβρουαρίου όταν και θα γίνει η πρεμιέρα του “Born This Way” της Lady Gaga. Ποιος θα είναι ο νικητής των charts; 

HELLOWEEN! Το show της Αθήνας είναι sold out!


HELLOWEEN
The 7 Sinners World Tour 2010 – 2011
Very special guest: STRATOVARIUS
Opening Act: AVATAR
Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011 - Fuzz Club, Αθήνα
Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011 – Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη
Το show των Helloween της Παρασκευής 21 Ιανουαρίου, στο Fuzz Club είναι ήδη sold out!
Για το show της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 22 Ιανουαρίου υπάρχουν εισιτήρια!
Οι Helloween, οι πρωτοπόροι του power metal έρχονται στην Ελλάδα για δύο εκρηκτικές βραδιές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
Very special guest σε αυτές τις δύο μοναδικές εμφανίσεις το συγκρότημα που δεν χρειάζεται συστάσεις, οι Stratovarius.
Opening Act οι Σουηδοί Avatar με την ανεπανάληπτη σκηνική παρουσία.
Doors open: 19:30
Avatar on stage:20:00
Stratovarius on stage: 20:50
Helloween on stage: 22:20
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Το εισιτήριο γενικής εισόδου κοστίζει 38€
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
TICKET HOUSE
Αθήνα
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.:             210 3608 366      
Θεσσαλονίκη
Μητροπόλεως 102, τηλ.:             2310 264880      
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr  |www.tickethouse.gr
FUZZ CLUB
Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Αθήνα
(Λ. Πειραιώς και Χαμοστέρνας)
PRINCIPAL CLUB THEATER
17ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών, Ν.Ρύσιο, Θεσσαλονίκη

Μουσικές πρωτιές σαν σήμερα 20/1


Ακόμη μία μέρα που πρίν κάποια χρόνια αποτέλεσε ορόσημο για καλλιτέχνες και συγκροτήματα!
Ας δούμε καλύτερα τι έγινε σαν σήμερα στα charts ανά τον κόσμο!


1990: Το «How Am I Supposed To Live Without You» του Michael Bolton ανεβαίνει στο Νο 1 των Η.Π.Α.

1991: Το «Innuendo» των Queen ανεβαίνει στο Νο 1 της Μεγάλης Βρετανίας.

2002: Το «My Sweet Lord» του George Harrison ανεβαίνει και πάλι στο Νο 1 της Μεγάλης Βρετανίας, 31 χρόνια μετά την πρώτη φορά.

Τι μας απάντησε το Τρίφωνο στην ερώτηση... by Tralala.gr


Ασκούν πολιτική οι εταιρίες πάνω στο ραδιόφωνο;

Ερωφίλη: Βέβαια.
Κουρουπάκης. Βέβαια
Ερωφίλη: Δηλαδή εκτός από κάποιους σταθμούς που υπάρχουν παραγωγοί ή υπήρχαν, τώρα υπάρχει play list και ένας ολόκληρος μηχανισμός. Παλιά ακούγαμε καλές εκπομπές ή το κρατικό ραδιόφωνο που ακόμα κρατάει. Τώρα η πλειονότητα των ραδιοφώνων παίζει άλλα πράγματα.
Υφαντής: Νομίζω ότι βάζουν τα χεράκια τους και βγάζουν τα μάτια τους...Γιατί τα ραδιόφωνα που στηρίζονται στην μουσική εγκλωβίζονται και παίζουν 5 δίσκους από τους 100 που θα βγουν, και τι γίνεται; Κάνεις την δισκογραφική εταιρία να παράγει όσο το δυνατόν λιγότερους δίσκους. Και αυτή είναι μια κατάσταση ντόμινο. Μέχρι που κάποια στιγμή δεν θα υπάρχει καινούργιο τραγούδι. Είναι τραγικό αυτό. Παλιά οι εταιρίες έκαναν παραγωγές 70 με 80 το χρόνο. Σήμερα μετά βίας κάνουν 10. Κανείς σήμερα δεν κάνει παραγωγή. Έρχεται και σου λέει η εταιρία «φέρε την παραγωγή σου και χάρη σου κάνω». Εγώ σαν Υφαντής πρέπει να έχω τουλάχιστον 30 χιλιάδες ευρώ στην άκρη για να κάνω μια αξιοπρεπή παραγωγή. Να κόψω δίσκους, να πληρώσω στούντιο, μουσικούς. Λεφτά που δεν πρόκειται να τα πάρω ποτέ. Εγώ σαν μουσικός θα πάω σε μια ταβέρνα να δουλέψω αν δεν βρω μια μουσική σκηνή. Οι παραγωγοί του ραδιοφώνου τι θα κάνουν; Άρα οι ίδιοι ουσιαστικά σκάβουν τον λάκκο τους.

Τρίφωνο @ tralala.gr

H Lady Gaga ψάχνει... τρανσέξουαλ για το νέο της video


Σε ένα party για... transexuals στην Νέα Υόρκη βρέθηκαν οι συνεργάτες της Lady Gaga αυτό το Σαββατοκύριακο προκειμένου να "ψαρέψουν" άτομα για το νέο video clip της "Born This Way".
Σύμφωνα με τον Perez Hilton, τα γυρίσματα του clip ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα και το concept είναι να πλαισιώσουν τη Gaga στο video άνδρες που έχουν υποστεί αλλαγή φύλου.
Ως γνωστόν η Lady Gaga είναι υπερασπίστρια της ισότητας -για αυτό άλλωστε μιλά και το νέο της τραγούδι- και έχει πολύ συχνά μιλήσει και δημοσίως για τις θέσεις της σχετικά με την ομοφυλοφιλία, την σεξουαλικότητα και τη διαφορετικότητα.
Τι περιμένετε από το νέο video clip της Gaga;

Miley Cyrus: θρίαμβος!


Μπορεί να αποχώρησε, αλλά αποχώρησε θριαμβευτικά. Η Miley Cyrus είναι και επισήμως πλέον "μεγάλο κορίτσι" αφού η τηλεοπτική σειρά της Disney 'Hannah Montana', που την έκανε διάσημη, έφτασε στο τέλος της αυτήν την Κυριακή.
Το τελευταίο επεισόδιο σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης για το Disney Channel, προσελκύοντας 6,2 εκατομμύρια τηλεθεατές και την υψηλότερη τηλεθέαση στις ηλικίες 6-11. Η τελευταία σεζόν της σειράς, με τίτλο 'Hannah Montana Forever' ήταν μάλιστα το πιο δημοφιλές σήριαλ του Disney Channel στις ηλικίες 9 έως 14.
Οι 6,2 τηλεθεατές μπορεί να στεναχωρήθηκαν που η σειρά τελείωσε, η Miley ωστόσο δεν νομίζουμε να τα έχει βάψει μαύρα,  αφού ουκ ολίγες φορές έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της ότι ήθελε αφού ενηλικιωθεί να διώξει από πάνω της την εικόνα της Hannah Montana.

H Rihanna στα γυρίσματα του S&M


Με κατακόκκινα σγουρά μαλλιά, γυμνούς ώμους, κοσμήματα, ένα "eye-patch" σε σχήμα καρδιάς και ένα λαχταριστόπαγωτό στο χέρι, η Rihanna ποζάρει λάγνα στο φακό της κάμερας, στα γυρίσματα του νέου της video clip για το single της 'S&M'.
H διάσημη popstar από τα Barbados ανέβασε τη φωτογραφία στη σελίδα της στο twitter για να δώσει στους fans της μία μικρή γεύση από το clip. Τη σκηνοθεσία του video έχει αναλάβει η Ελληνοκουβανή Melina Matsoukas που βρίσκεται πίσω από αμέτρητα music videos, μεταξύ των οποίων τα 'Rude Boy' (Rihanna), 'Just Dance' (Lady Gaga), 'Why Don't You Love Me?' (Beyonce), 'Closer' (Ne-Yo) και πολλά άλλα.
Ακούστε το S&M εδώ! Τι περιμένετε από το νέο video clip της Rihanna;

Γιώργος Τσαλίκης - Πάρτο απόφαση

O Γιώργος Τσαλίκης τραγουδά "Πάρτο απόφαση" και άλλο ένα smash hit της νέας χρόνιας!
Μετά την μεγάλη επιτυχία του "Τα περαστικά μου", οι MASTER TEMPO μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντζή (MTP) γράφουν, συνθέτουν και παράγουν αποκλειστικά για τον Γιώργο ένα κομμάτι δυναμίτη, που θα επιχειρήσει να "ανατινάξει" στο πέρασμα του ραδιόφωνα και clubs!!!

Σήμερα - 20 Ιανουαρίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Ευθύμης, Θέμης, Ευθυμία, Φαβιανος, Θυρσός, Θύρσα



Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1952: Γεννιέται ο Paul Stanley, κιθαρίστας και τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος των Kiss.

1964: Το άλμπουμ των Beatles, "Meet the Beatles" κυκλοφορεί στις ΗΠΑ από την Capitol Records.

1971: Γεννιέται ο Gary Barlow, τραγουδιστής, στιχουργός και πιανίστας του συγκροτήματος Take That που θεωρείται από τους πιό πετυχημένους στιχουργούς όλων των χρόνων στην Βρετανία.

1974: Την πρώτη του συναυλία δίνει ο Stevie Wonder, 5 μήνες μετά από το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που παρολίγο να  χάσει την ζωή του.

2002: Ο Sting κερδίζει το πρώτο του βραβείο στα Golden Globe Αwards με το τραγούδι "Until" από το soundtrack της ταινίας "Kate & Leopold".



Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1775: Γεννιέται ο André-Marie Ampère, γάλλος μαθηματικός και φυσικός, που διατύπωσε τους θεμελιώδεις νόμους του ηλεκτρομαγνητισμού και της έντασης του ηλεκτρικού ρεύματος. Προς τιμήν του, η μονάδα μέτρησης του ρεύματος πήρε το όνομά του. (θαν. 10/6/1836)

1898: Βάσκοι φοιτητές που σπουδάζουν στην Αγγλία ιδρύουν την ποδοσφαιρική ομάδα της Athletic Bilbao.

1920: Γεννιέται ο  Federico Fellini, ιταλός σκηνοθέτης. («Ντόλτσε Βίτα», «Οκτώμισι») (θαν. 31/10/1993)

1932: Ο πρωθυπουργός Ελευθέριος Βενιζέλος αναχωρεί για την Ευρώπη, ελπίζοντας να πετύχει δάνειο ύψους 3 εκατομμυρίων λιρών.

2009: Ο Barack Obama ορκίζεται ως 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Music.net.cy - Multimedia Section: Η μουσική θέλει εικόνα!


Εικόνα... μια ένδειξη, ένα ντοκουμέντο για το αληθές της είδησης και την τεκμιριωποίηση του γεγονότος ή απλά λίγα λεπτά διασκέδασης. Το music.net.cy κάνει την θεωρία πράξη. Φέρνει μουσική, εικόνα και video στις οθόνες σας... 
Με νέες φωτογραφίες αλλά και ιστορικές, με videos από live εμφανίσεις, συναυλίες, συνεντεύξεις τύπου, το music.net.cy και τοmelodia.com.cy θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μουσικής επικαιρότητας.

Η ενότητα είναι online από τις 20 Ιανουαρίου 2010. Το πλούσιο υλικό που αναρτήθηκε μέχρι τώρα και θα συνεχίσει να αναρτάται στο κάτω μέρος των ειδήσεων θα μπορεί να βρεθεί αρχειοθετημένο στην ενότητα Multimedia. Η ενότητα multimedia χωρίζεται σε Videos και Φωτογραφίες ενώ κάτω από κάθε video και κάτω από κάθε gallery σας παραπέμπουμε στο άρθρο στο οποίο το υλικό που βλέπετε είχε δημοσιευτεί αρχικά (σχετικά νέα).

Στην υποενότητα Videos θα βρείτε νέες κυκλοφορίες, τραγούδια που ακούσατε πρώτα από το music.net.cy, νέα αλλά και παλιά video clips και videos από τα ρεπορτάζ του music.net.cy σε συναυλίες και μουσικές σκηνές.

Στην υποενότητα Φωτογραφίες θα βρείτε όλες τις φωτογραφίες που σχετίζονται με τις μουσικές και κοσμικές εξελίξεις, οργανωμένες και πάντα στην μέγιστη δυνατή ποιότητα.

Απολαύστε την λοιπόν γιατί μια εικόνα είναι ίσον με χίλιες λέξεις.

Στείλτε κι εσείς το δικό σας υλικό! Φωτογραφίες και videos που τραβήξατε από συναυλίες, parties και events για να μπουν στην πιο μεγάλη κυπριακή συλλογή multimedia!

Τι γίνεται με Ρέμο και Υβόννη;


Πολλά ακούγονται για την σχέση του γνωστού τραγουδιστή με την σύντροφό του Υβόννη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό δεν είναι και στα καλύτερά του.
Ο λόγος σύμφωνα πάντα με εβδομαδιαίο περιοδικό είναι η συνάντηση της της Υβόννης με τον γιο του Καντάφι, Μουτασίμ. Οι δύο του βρέθηκαν σε πάρτι και συνέχισαν την γνωριμία του σε μπαράκι αλλά και εστιατόριο. Ο Αντώνης Ρέμος στο άκουσμα αυτής της είδησης έγινε έξαλλος και ζήτησε από την σύντροφό του να μείνει λίγο μόνος.

Το μοντέλο προσπάθησε να εξηγήσει στον Αντώνη ότι δεν συμβαίνει κάτι αφού όλα αυτά είναι στο πλαίσιο της δουλειάς της. Ακόμα δεν ξέρουμε αν είναι όντως το ζευγάρι είναι στα μαχαιριά ή αν όλο αυτό είναι κάποια φήμη που πήρε διαστάσεις, Πάντως καπνός χωρίς φωτιά δεν γίνεται όπως λέει και ο σοφός λαός.

Νέο single του Chris Brown!


Μετά την τεράστια επιτυχία του No1 single “Deuces” ο υποψήφιος για Grammy και πολύ-πλατινένιος τραγουδιστής / ηθοποιός Chris Brown κυκλοφορεί το νέο του single, “Yeah 3X”. Ένα πολύ αισιόδοξο τραγούδι, το οποίο ήδη κερδίζει έδαφος στο airplay chart πολλών χωρών. Το τραγούδι είναι διαθέσιμο στο iTunes.
Το “Yeah 3X” (η παραγωγή ανήκει στον DJ Frank E (Justin Franks)), το έγραψε ο Brown, με τους Franks, Kevin McCall και Amber Streeter. Το γεμάτο ενέργεια video που περιέχει απίστευτες χορευτικές σκηνές έχει ξεπεράσει τα 1,5 million views ήδη...