27 Απρ 2011

Eminem - Foo Fighters - Muse σε καυτό συναυλιακό event!


Ανακοινώθηκε το Line-up του Lollapalooza Festival 2011 και στις θέσεις των headliners θα βρεθούν οι:Eminem, Foo Fighters, Muse, Coldplay!
To Lollapalooza Festival θα διεξαχθεί το τριήμερο 5-7 Αυγούστου στο Grant Park του Chicago, ενώ ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν live βρίσκονται και οι: Cee-Lo Green, Arctic Monkeys, Deadmau5, Deftones, My Morning Jacket, Bright Eyes.
Να θυμίσουμε ότι στο περασμένο Lollapalooza Festival είχαν εμφανιστεί ως headliners οι: Lady Gaga, Soundgarden, The Strokes, Arcade Fire, με την Mother Monster να αποδεικνύει στην πράξη την ερωτική της σχέση με τους fans! Πάμε μια βόλτα;

Τον Αύγουστο το νέο album των Red Hot Chilli Peppers!


Οι Red Hot Chilli Peppers έχουν φτιάξει το δικό τους όνομα-θρύλο στην rock μουσική, ύστερα από σχεδόν τρείς δεκαετίες ασταμάτητων πειραματισμών που κατέληγαν συνήθως σε all-time classic albums. Το comeback τους είναι κοντά!
 Σύμφωνα με δηλώσεις του μπασίστα Flea στο περιοδικό Rock It Out, το album-follow up του “Stadium Arcadium” του 2006, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο και ήδη τα μέλη του συγκροτήματος βρίσκονται στην διαδικασία διαμόρφωσης του tracklist!
Οι RHCP μπήκαν στο studio χωρίς τον κιθαρίστα John Frusciante, που αντικαταστάθηκε από τον Josh Klinghoffer. O προσωρινός τίτλος του νέου τους album είναι: 'Dr. Johnny Skinz's Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine-Head'
Dream of Californication....Ένα αφιέρωμα εδώ!

Η Lady Gaga επικοινωνεί με τον Θεό!


Όλα θα τα ακούσουμε από την Lady Gaga, μέχρι και το ότι ο Θεός παρευρίσκεται στις συναυλίες τις και είναι εκείνος υπεύθυνος για όλο τον«θόρυβο» που προκαλούν οι fans της!
 Κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης, που δόθηκε με αφορμή τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ για την ζωή της από το κανάλι HBO, η Mother Monster εξομολογήθηκε ότι δεν πιστεύει πως είναι  εκείνη υπεύθυνη για όλη την επιτυχία που γνωρίζουν τα τραγούδια της.
Είπε: «Όταν κάνω μια συναυλία και βλέπω τον κόσμο από κάτω να ουρλιάζει από χαρά, ποτέ δεν πιστεύω ότι είμαι εγώ αυτή που το προκαλώ. Ο Θεός είναι κοντά μου και με ακούει, εκείνος δημιουργεί όλο αυτό το κύμα χαράς γύρω μου.» Να περιμένουμε την Lady Gaga να εμφανιστεί με ράσο κάποια στιγμή;
Lady Gaga - "Judas"  video: Σύντομα στις οθονες σας...

Γιώργος Παπαδόπουλος: « Είμαι ευγνώμων για όλα όσα μου έχουν συμβεί»


Ο νεαρός τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος, μίλησε στο περιοδικό People, για την επιτυχία που γνώρισε από την πρώτη στιγμή, για το αν καβάλησε το καλάμι και για τη ζωή του.
Δεν περίμενε να γνωρίσει από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά τόση επιτυχία, αυτό ήταν κάτι που τον ξάφνιασε: «Είμαι ευγνώμων για όλα όσα μου έχουν συμβεί τα τελευταία τρία χρόνια».
Τα κομμάτια του βρίσκονται στα Top 10 των ραδιοφώνων: «Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα ελληνικά ραδιόφωνα για τη στήριξη και τον κόσμο που αγάπησε τα τραγούδια μου. Μετά τον πρώτο μου δίσκο είχα ανησυχία για τη συνέχεια».
Δεν καβάλησε ούτε στιγμή το καλάμι, όπως δηλώνει κατηγορηματικά: «Είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένος και πατάω γερά στη γη και στα πόδια μου».
Από την Αριάδνη Στεφανίδου

www.tralala.gr

Δείτε νέο βίντεο κλιπ της Beyoncé


Μπορεί η αμερικανίδα τραγουδίστρια Beyoncé να κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες το νέο της τραγούδι Who Run The World και να αναμένουμε για το βίντεο κλιπ, όμως ένα άλλο δικό της βίντεο κυκλοφόρησε πριν λίγο.
Ο λόγος για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού Move Your Body με αφορμή την εκστρατεία κατά της παχυσαρκίας Let's Move! Flash Workout.

Δείτε εδώ το νέο βίντεο...

www.tralala.gr

Η Ελισάβετ Σπανού απόψε ζωντανά στο Ράδιο Αρβύλα!

Απόψε η Ελισάβετ Σπανού τραγουδά ζωντανά στο studio της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα!

17χρονος Μιχάλης Χατζηγιάννης - σπάνιο video


Το αστέρι του Μιχάλη είχε αρχίσει να λάμπει στην Κύπρο προτού ακόμα βγει από το σχολείο. Ιστορία σαν αυτή του Bieber, ο έφηβος - αστέρι που καταφέρνει να φτάσει στην κορυφή με μια πορεία τόσο έντονη που δεν πρόλαβε ποτέ ο ίδιος να την αμφισβητήσει...
Σε ηλικία 17 ετών ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συμμετέχει το 1995 με το τραγούδι "Το γράμμα" στον κυπριακό τελικό για την επιλογή του τραγουδιου που θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision.
Την ίδια χρονιά ο έφηβος Μιχάλης κάνει την πρώτη του μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι "Η αγάπη δεν φοβάται" που μονοπολεί τα ραδιόφωνα αλλά μένει εντός των συνόρων της Κύπρου...

Την ίδια περίοδο, η 17χρονη Ζέτα Μακρυπούλια έκανε την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση στην σειρά "Χωρισμένοι με παιδιά" του Αντ1...

Celebrities ποζάρουν στον φακό της αστυνομίας


Οι πρωταγωνιστές του χώρου της showbiz έχουν τα πάντα, λεφτά, θαυμαστές, όλες τις ανέσεις. Αυτό που τους λείπει μερικές φορές είναι λίγη ένταση, λίγη αδρεναλίνη. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που τους κάνει να θέλουν να παραβούν τον νόμο και καταλήγουν τελικά πίσω από τα κάγκελα...
Στην gallery που ακολουθεί θα δείτε μια σειρά φωτογραφιών από διάσημους του χώρου της διασκέδασης. Τις φωτογραφίες αυτές δεν τις τράβηξε κάποιος παπαράτσι, αλλά ένα όργανο του νόμου...

Οι Celebrities αυτοί έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για διάφορους λόγους... Διαβάστε την περιγραφή κάτω από κάθε φωτογραφία...



Celebrities χαμογελούν στον φακό της αστυνομίας...
photos in gallery: 19

Νίκος Αλιάγας - Αντώνης Ρέμος Όπως συνήθως (My way)


Νίκος Αλιάγας και Αντώνης Ρέμος ηχογραφούν μαζί το τραγούδι Όπως συνήθως...
Κλαρίνο παίζει ο Βασίλης Σαλέας

Η Nicole Scherzinger μίλησε στο MTV για το νέο της album 'Killer Love'


H Nicole Scherzinger άφησε πίσω τις Pussycat Dolls και αυτή την εποχή ετοιμάζει ένα solo album έκπληξη, με την συμμετοχή των καλύτερων παραγωγών της σύγχρονης pop μουσικής!
Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι η Nicole έχει συνεργαστεί με τον 50 Cent για το κομμάτι “Right There” ενώ το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής ανέλαβε ο RedOne, γνωστός από την συμμετοχή τους σε albums των Lady Gaga, Katy Perry, Jennifer Lopez.

Πέφτει το μαλλί της Gaga από τις πολλές βαφές!


Αυτό αποκάλυψε η pop star σε συνέντευξή της... Τα φυσικά μελαχρινά μαλλιά της δεν αντέχουν άλλο την τόση ταλαιπωρία και τα σημάδια της κούρασης έχουν αρχίσει να φαίνονται...

Στην αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε η Gaga σε βρετανικό έντυπο, μίλησε για τα πρότυπα ομορφιάς της που εκτός από την μητέρα της Cynthia ήταν και η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Λέει ακόμα ότι νοσταλγεί την εποχή που ήταν μελαχρινή, ότι βάφει τα μαλλιά της στο χρώμα που ξέρουμε από την εποχή που μπήκε στην δισκογραφία. Ενώ ξέρει ότι δεν πρέπει να κοιμάται με το make up, πολλές φορές κρατάει το ίδιο makeup για μια βδομάδα και αυτό κάνει πολύ κακό στο δέρμα.

Η Gaga όπως πάντα δεν φοβάται να τσαλακωθεί, το αντίθετο θα μας έκανε εντύπωση...

Σήμερα - 27 Απριλίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή
                        Παγκόσμια Ημέρα Σχεδίου (Design)


Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1748: Γεννιέται ο Αδαμάντιος Κοραής, Έλληνας ποιητής & λόγιος
1810: Ο Μπετόβεν ολοκληρώνει την περίφημη πιανιστική του σύνθεση «Fur Elise».
1935: Γεννιέται ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος, Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός του κινηματογράφου.
1988: Οι Poison κυκλοφορούν το album τους  "Open Up and Say...Ahh!"

Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1908: Τελετή έναρξης των 4ων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο. Διαρκούν 6 μήνες έως τις 31 Οκτωβρίου και κατέχουν το ρεκόρ της μεγαλύτερης διάρκειας. Συμμετέχουν 1999 αθλητές και 36 αθλήτριες.
1941: Τα γερμανικά στρατεύματα καταλαμβάνουν την Αθήνα.
1961: Η Σιέρα Λεόνε αποκτά την ανεξαρτησία της από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Και φωνή και κορμάρα


Συνδυασμό και των δύο προσόντων προσπαθεί να κάνει η Μάρω Λύτρα, η οποία εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη την αγάπη της για τη γυμναστική, αλλά και τα νέα της επαγγελματικά βήματα που αφορούν τον τομέα της άθλησης.
Δεν έκρυψε το γεγονός ότι έχει μπει συνέταιρος σε ένα γυμναστήριο στη Γλυφάδα, από το οποίο ξεκίνησε αρχικά ως πελάτισσα. Είπε πως πάντα της άρεσε η γυμναστική και, όταν είδε το περιβάλλον του συγκεκριμένου γυμναστηρίου και το βίωσε καλύτερα, πρότεινε στον ιδιοκτήτη να μπει συνέταιρος κι ο ίδιος δέκτηκε. Ο λόγος που η τραγουδίστρια θέλησε να γίνει συνέταιρος σε γυμναστήριο είναι τα επόμενα της επαγγελματικά σχέδια που είναι η δημιουργία ενός δικού της γυμναστηρίου.

Δεν κρύβει πως επιδιώκει τα επαγγελματικά ανοίγματα, λόγω της αβεβαιότητας που προκαλεί η οικονομική κρίση. Θέλει να έχει και δεύτερη πηγή εσόδων, αν και εφ όσον η οικονομική κρίση υποβαθμίσει περισσότερο το επάγγελμα του τραγουδιστή.

Παραδέκτηκε πως δεν μπορεί να αντισταθεί στα pop corn και στα πατατάκια. Αποφεύγει, όμως, να καταναλώνει τηγανητά και junk food. Στην ερώτηση αν θεωρεί τον εαυτό της όμορφη γυναίκα, απάντησε θετικά, τονίζοντας, όμως, πως δεν το κάνει από ψώνιο.

Ο συνέταιρος και γυμναστής της, είπε πως η Μάρω είναι "πορωμένη" με την προπόνηση της. Η γυμνάστρια της τραγουδίστριας είπε πως η Μάρω είναι πολύ δυνατή κι αυτό της δίνει ώθηση να την γυμνάζει κάπως πιο σκληρά, μέχρι να της πει πως δεν αντέχει άλλο!