11 Νοε 2010

Το Τραγούδι της Ημέρας


Kings of Leon - "Pyro"

Σήμερα - 11 Νοεμβρίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν:
Βίκτορας, Βικτωρία, Μηνάς

Επέτειοι:
Δεν υπάρχουν


Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1958: Ο Hank Ballard και οι Midnighters ηχογραφούν το "The Twist."

1967: Οι Supreme κυκλοφορούν το "In And Out Of Love" .

1970: Το βιβλίο του Bob Dylan "Tarantula" δημοσιέυεται από τον εκδοτικό οίκο Bantam Books.

1997: Οι Metallica δίνουν δωρεάν συναυλία στην Philadelphia.


Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1215: Η 4η Σύνοδος του Λατερανού υιοθετεί το Δόγμα της Μετουσίωσης (Transubstantiatio), σύμφωνα με το οποίο κατά τη Θεία Ευχαριστία ο Άρτος και ο Οίνος μετουσιώνονται σε Σώμα και Αίμα του Χριστού.

1790: Οι Άγγλοι εισάγουν για πρώτη φορά στην Ευρώπη χρυσάνθεμα από την Ιαπωνία

1912: Η Συνέλευση της Σάμου με πρόεδρο τον Θεμιστοκλή Σοφούλη κηρύσσει την ένωση με την Ελλάδα.

1940: Το πρώτο τζιπ βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής.

1950: Σμήνος Ελληνικών πολεμικών αεροσκαφών αναχωρεί για την Κορέα, προκειμένου να λάβει μέρος στις εκεί επιχειρήσεις, υπό τις δυνάμεις του ΟΗΕ

Μουσικές πρωτιές σαν σήμερα 11/11


Ακόμη μία μέρα που πρίν κάποια χρόνια αποτέλεσε ορόσημο για καλλιτέχνες και συγκροτήματα!

Ας δούμε καλύτερα τι έγινε σαν σήμερα στα charts ανά τον κόσμο!


1989: Το «When I See You Smile» των Bad English ανεβαίνει στο Νο 1 των Η.Π.Α.

http://www.youtube.com/watch?v=cu6pclWsxzs&feature=player_embedded

1989: Το «All Around The World» της Lisa Stansfield ανεβαίνει στο Νο 1 της Μεγάλης Βρετανίας.

http://www.youtube.com/watch?v=H1Cs04Z6ce8&feature=player_embedded

www.tralala.gr

To εξώφυλλο του νέου album του Justin Bieber!


To εξώφυλλο του νέου album του Justin Bieber με τίτλο “My Worlds Acoustic” αποκαλήφθηκε και σας το παρουσιάζουμε!

Το album θα περιέχει ακουστικές versions των ήδη γνωστών τραγουδιών του Justin Bieber και θα δίνει περισσότερο έμφαση στις φωνητικές ικανότητες του. Πρώτο single θα είναι το “Pray”, ένα νέο κομμάτι, με διάχυτη αισιοδοξία στους στίχους. Στο album θα ακούσουμε τον Justin να τραγουδάει παίζοντας ακουστική κιθάρα γνωστά tracks, όπως το θέμα του Karate Kid, “Never Say Never” και φυσικά το “Baby”.

Όσοι βιάζεστε να ακούσετε τον Justin Bieber στο νέο του τολμηρό εγχείρημα, το “My Worlds Acoustic” θα βρίσκεται στα ράφια του Wall-Mart στην Αμερική και στην συνέχεια στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Παράλληλα, ο Justin συμπερίλαβε άλλο ένα ρεκόρ στο ενεργητικό του, ξεπερνώντας τους έξι εκατομμύρια followers στο Twitter. Δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει με ένα όμορφο μήνυμα που έλεγε: «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη σας, είστε οι καλύτεροι. Εσείς μου μάθατε να ονειρεύομαι και ποτέ να μην λέω ποτέ!»

Ένας rapper βρίσκει τον Θεό!


Ο Shyne έγινε κυρίως γνωστός ως ο κύριος δράστης σε ανταλλαγή πυροβολισμών που είχε σημειωθεί το 1999, σε club της Νέας Υόρκης όπου και βρισκόταν ο μέντορας του, P.Diddy μαζί με την τότε φίλη του, Jennifer Lopez.

Το περιστατικό εκείνο, είχε χαρακτηριστεί ως ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ του Diddy και των εχθρών του. O Shyne, για να σώσει τον μέντορα του, ομολόγησε την ενοχή του και στην συνέχεια καταδικάστηκε σε φυλάκιση εννέα ετών.

Η διαμονή στην φυλακή άλλαξε σημαντικά την ζωή του και τον οδήγησε στο να ασπαστεί την θρησκεία του Ιουδαϊσμού, αλλάζοντας το όνομα του σε Moses Levi! O …Moses έχει αποφυλακιστεί και ζει πλέον στην Ιερουσαλήμ, όπου και δουλεύει πάνω σε νέα τραγούδια, άμεσα εμπνευσμένα από την αρχαία εβραϊκή Βίβλο, την Torah! Θα ακούγατε ποτέ θρησκευτικό hip hop;

Derti Live με καλεσμένο το Χάρη Ακριτίδη!


Αυτή την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, 21°° - 00°° καλεσμένος του Θανάση Γκαραβέλα στον DERTI 98,6 ο Χάρης Ακριτίδης με την ορχήστρα του ζωντανά στο studio.

Συντονιστείτε...

Στο στούντιο οι Jane’s Addiction


Κάπου μέσα στους πρώτους μήνες του νέου έτους ευελπιστούν να κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ οι Jane’s Addiction. O κιθαρίστας Dave Navarro αποκάλυψε πως το γκρουπ σκοπεύει να μπει στο στούντιο το Δεκέμβριο, για την πρώτη δισκογραφική του δουλειά με νέο υλικό από το 2003 και το Strays.
Oι Jane's Addiction επέστρεψαν στην ενεργό δράση πριν από δύο χρόνια και από τότε, όλο και ένα θέμα προκύπτει με τους μπασίστες τους. O Eric Avery αποχώρησε από το γκρουπ για 2η φορά το 2009 και ο Duff McKagan (Guns N' Roses ,Velvet Revolver) πήρε τη θέση του. Μετά από έξι μήνες όμως, συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε, έφυγε και αυτός. Oι πληροφορίες θέλουν τώρα να συνεργάζονται με τον μπασίστα Chris Chaney.

Aνασυγκροτούνται οι White Stripes


Οι White Stripes είναι έτοιμοι να μπουν ξανά στο στούντιο για ένα νέο άλμπουμ. Αυτό δήλωσε ο Jack White, που αφού έβγαλε από μέσα του όση δημιουργικότητα και απωθημένα είχε τα τελευταία χρόνια και τώρα μπορεί να συγκεντρωθεί στο σχήμα μέσα από το οποίο τον γνωρίσαμε.

“Είπαμε να κάνουμε όλα αυτά που δεν είχαμε κάνει στο παρελθόν, μια περιοδεία στον Καναδά. ένα ντοκιμαντέρ, ένα φωτογραφικό άλμπουμ, ένα live άλμπουμ και ένα box set. Ήταν ένα παρατεταμένο project που μας πήρε σχεδόν τρία χρόνια. Τώρα που εκτονωθήκαμε, μπορούμε να μπούμε στο στούντιο και να ξεκινήσουμε από την αρχή.”

Oι White Stripes αναγκάστηκαν να ακυρώσουν 18 εμφανίσεις τους το 2007, όταν η Meg White άρχισε να έχει σοβαρά προβλήματα με κρίσεις πανικού.
Ο Jack πρόσθεσε πως η Meg φαίνεται να έχει ξεπεράσει τις κρίσεις της και πως ήταν παρούσα στις ηχογραφήσεις του πρώτου με τους Dead Weather.

O εκρηκτικός Tonino Carotone στο Half Note


TONINO CAROTONE
Canzonissima!
Παρασκευή 19/11 έως Πέμπτη 25/11 @ Half Note

Το χιούμορ του αλλά και η σοβαρή, γεμάτη αγάπη, προσέγγιση της παλιάς ιταλικής ποπ παίζει με τις αναμνήσεις μας – αλλά, παράλληλα, ενισχύει την κοινωνικοπολιτική μας συνείδηση. Ο Tonino Carotone παίζει με την εμφάνιση και τη στάση του – φορώντας εκπληκτικά old-time κοστούμια και μάγκικα καπέλα, και υιοθετώντας την ερμηνευτική αντίληψη ενός Gino Paoli ή ενός Rocky Roberts – όμως πίσω από την εικόνα βρίσκεται πάντα η ουσία.

Ο Tonino Carotone είναι ένας καθαρά ιταλικών προδιαγραφών Βάσκος καλλιτέχνης, με ελληνοϊταλικό image, που συνδυάζει δημιουργικά την κοινωνικοπολιτική α λα Manu Chao θέαση με την πλούσια ιταλοπόπ τραγουδοποιητική παράδοση, δίνοντας σύγχρονες καντσονέτες και σερενάτες ή διερμηνεύοντας αισθήματα που δένουν με τον λυρισμό και την μπριγιαντίνη με μεγάλη επιτυχία.

Με punk παρελθόν πίσω του, ο Antonio de la Cuesta (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) αποδίδει τον δέοντα σεβασμό και τιμή στον μετρ Renato Carosone και προχωράει επάξια στην παράδοση του Andriano Celentano. Έτσι γίνεται ένας αυθεντικός εκφραστής μιας σύγχρονης λαϊκής μουσικής που φέρει το πνεύμα του δρόμου – σε συνδυασμό με ethnic και world μουσικές, με χιούμορ και έκδηλη κοινωνική ευαισθησία, ανοίγοντας πια τον δικό του δρόμο…

Tonino Carotone: φωνή
Piluka: φωνητικά
Andrea Dainotti: ηλεκτρική κιθάρα
Antonello Gini: μπάσο
Guglielmo Facchinetti: σαξόφωνο
Matteo Pozzi: πλήκτρα, κλαρινέτο
Piergiorgio Muccio: τρομπόνι
Francesco Meles: ντραμς

HALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Μετς
11636, Αθήνα

Το νέο τραγούδι του Liam Galagher με τους Beady Eye!


Το πρώτο single των Beady Eye, της νέας μπάντας που έστησε ο Liam Gallagher με μέλη των Oasis (Andy Bell, Gem Archer και Chris Sharrock) πλην του αδελφού του Noel Gallagher που εγκατέλειψε (οριστικά;) την μπάντα τον Αύγουστο του 2009, είναι εδώ!

Οι Beady Eye διέθεσαν το debut single τους σε μορφή free download μέσα από το site τους, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ανέβασαν στο YouTube και ένα teaser trailer για το νέο συγκρότημα.

Το "Bring The Light" είναι καθαρόαιμη rock'n'roll, με πιάνο, κιθάρες, γυναικεία χορωδιακά φωνητικά και ο ρυθμός του παραπέμπει σε Beatles.

Ακούστε το πρώτο single των Beady Eye εδώ και κατεβάστε το κι εσείς στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας αυτό το widget (θα χρειαστεί να συμπληρώσετε το e-mail σας).

Baby c'mon! ♫

http://www.youtube.com/watch?v=Rh3xmZ0q9ys

Άφησε το σχόλιό σου!

Γιατί η Avril Lavigne καθυστερεί το νέο album της;


Απευθείας με στους fans της θέλησε να μιλήσει η Avril Lavigne, και γιαυτό ανέβασε χθες Τετάρτη 10 Νοεμβρίου ένα γράμμα στο επίσημο site της εξηγώντας τους λόγους που έχουν καθυστερήσει τόσο την κυκλοφορία του νέου album της.

Η Avril εξήγησε ότι ολοκλήρωσε τον νέο της -και 4ο κατά σειρά δίσκο της- πριν από ένα χρόνο και ότι "πέθαινε" να επιστρέψει στη μουσική. Οι συνεχείς καθυστερήσεις, όπως έγραψε, οφείλονταν σε γραφειοκρατικά κωλύματα και δεν ήταν δική της επιλογή, ενώ πρόσθεσε ότι αυτός ο δίσκος είναι ο πιο "προσωπικός" και "ειλικρινής" που έχει κάνει μέχρι τώρα.

"Από την αρχή της καριέρας μου το μήνυμα που ήθελα να περάσω ήταν να είσαι ο εαυτός σου και να υποστηρίζεις αυτά που πιστεύεις. Να ακολουθείς την καρδιά σου."

Τέλος η Avril αποκάλυψε ότι το πρώτο single του νέου album κυκλοφορεί τον Ιανουάριο, λέγεται "What The Hell" και είναι "fun" και πολύ pop, ενώ πρόσθεσε ότι θα γυρίσει το videoclip για αυτό το κομμάτι σε δύο εβδομάδες.

"Κατά τα άλλα είμαι υπορβολικά busy με τη (σειρά ρούχων) Abbey Dawn, τρέχω και με το "The Avril Lavigne Foundation" αλλά προσπαθώ να κρατήσω και μια ισορροπία ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα προσωπικά μου. Love you guys! xo Avril"

Άφησε το σχόλιό σου!

Mad Fanatics by What’s Up - U2 tribute


ΜAD FANATICS by What's Up:

U2 TRIBUTE

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ/ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΚ ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!

LIVE ACTS:

ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ, ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ,

NO PROFILE, PALE FACES, LEXICON PROJECT, THE FADE

Special Guest Star οι ONIRAMA

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 20:00

ΣΤΟ FUZZ LIVE MUSIC CLUB

Είσοδος Ελεύθερη

To MAD FANATICS by What's Up, το απόλυτο tribute στη μεγαλύτερη ροκ μπάντα του πλανήτη, έρχεται μόνο για τους... πολύ φανατικούς...

Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη συναυλία/αφιέρωμα στους U2, την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, στις 20.00, στο Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατρ. Ιωακείμ 1 Ταύρος) , για να απολαύσετε live τους Μύρωνα Στρατή, Στάθη Δρογώση, No Profile, Pale Faces, Lexicon Project, The Fade, σε πρωτότυπες διασκευές των αγαπημένων κομματιών της μεγαλύτερης ροκ μπάντας του πλανήτη, όπως τα ψήφισε το κοινό. Η βραδιά θα κορυφωθεί με τους ONIRAMA σε μια special εμφάνιση!

Γιατί στον κόσμο του What's Up όλα είναι δυνατά. Με την υποστήριξη των Out of control U2 fan club Hellas.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00 - Είσοδος Ελεύθερη

Συντονιστείτε λίγο μετά τις 20:00 στο www.mad.tv για live review από τον χώρο της συναυλίας, φωτογραφίες και όλες τις λεπτομέρειες από τη μεγάλη συναυλία/αφιέρωμα στους U2!

Stay Tuned!

Άφησε το σχόλιό σου!

http://www.youtube.com/watch?v=JGpB9GCImG4&feature=player_embedded

H Susan Boyle με νέο video clip


H Susan Boyle έχει έτοιμο το νέο της video clip με τίτλο ΄Perfect Day' το οποίο είναι επανεκτέλεση.
Το τραγούδι γράφτηκε από τον Lou Reed το 1972 όπου γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Κάποιες δεκαετίες μετά και συγκεκριμένα το 1995 οι Duran Duran το ξαναθύμισαν στο κοινό . Διασκευή του Perfect Day έγινε και στην Ελλάδα από τον Διονύση Σαββόπουλο με τίτλο Μέρα Όμορφη. Μπορεί εμφανισιακά η Boyle να μην το έχει αλλά φωνητικά είναι υπέροχη


Ας απολαύσουμε το Video:

H Lady Gaga ανάγκασε ζευγάρι σε χωρισμό!


Η Lady Gaga, που δεν εμφανίστηκε καθόλου στα EMAs 2010 λόγω υποχρεώσεων με την περιοδεία της, κατάφερε και πάλι να κλέψει την παράσταση, κερδίζοντας συνολικά τρία βραβεία στις κατηγορίες “Best Pop”, “Best Song” και “Best Female”.
Στην συνέχεια, μια συνέντευξη της ηθοποιού Alex Stebbins, αποκάλυψε μια ενδιαφέρουσα πτυχή της Lady Gaga, (αληθινό όνομα: Stefanie Germanotta) και της σχέσης της με τον Luc Karl.

Σύμφωνα με την 21χρονη ηθοποιό, που αυτή την εποχή πρωταγωνιστεί στην σειρά “Law And Order”, η σχέση της με τον barman Luc Karl κράτησε μόνο τρείς μήνες και διακόπηκε όταν η Lady Gaga επέστρεψε στην ζωή του! Είπε: «Βγαίναμε για τρεις μήνες, αλλά το καλοκαίρι χωρίσαμε, γιατί αποφάσισε να προσπαθήσει ξανά με την Lady Gaga. Δεν τα βάζεις μαζί της, είναι η πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο!»

Έντονες φήμες, που ούτε διαψεύδονται, ούτε επιβεβαιώνονται, λένε πως η Lady Gaga έχει ήδη παντρευτεί τον αγαπημένο της, Luc Karl.

Η Φωτεινή Δάρρα του έρωτα και της αμαρτίας


Η Φωτεινή Δάρρα, μία από τις σημαντικότερες νέες τραγουδίστριες του σήμερα, ερμηνεύει κάποια από τα δυσκολότερα ελληνικά τραγούδια όλων των εποχών και τιμά την… παράνομη και αμαρτωλή μας σχέση με τα άδικα απαξιωμένα αλλά πασίγνωστα τραγούδια της δεκαπενταετίας ’60-’75.
Σήμερα πια, ο Έλληνας μπορεί να επανεξετάσει αυτό το είδος με μια πιο χαλαρή και σοφή προσέγγιση: αυτή της ίδιας της ζωής του. Τα τραγούδια αυτά θέλοντας και μη, μεγάλωσαν, στοίχειωσαν και έθρεψαν τα παιδικά και εφηβικά χρόνια μιας ολόκληρης γενιάς: ανέμελα και (αλήθεια τί περίεργο!) από τότε ήδη να νοσταλγούν προκαταβολικά το καλοκαίρι της νεότητας, που δυστυχώς τόσο σύντομα θα ήταν παρελθόν. Υπέροχα ακόμα και στην υπερβολή τους, τα “αισθηματικά” ελαφρά και ελαφρολαϊκά τραγούδια που ερμηνεύτηκαν συνταρακτικά από σπουδαίες φωνές και που ποτέ δεν ξανατραγουδήθηκαν από τότε, ακούγονται και από το νεότερο ακροατήριο με δίψα πρωτόγνωρη. Γιατί είναι τραγούδια που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και μιλούν στο κοινό αίσθημα χωρίς υπεκφυγές.

Η Φωτεινή Δάρρα με τα τραγούδια “του έρωτα και της αμαρτίας” τολμά να προσεγγίσει ταπεινά και να ξανασυστήσει με σύγχρονο τρόπο και χωρίς ταμπού την υπέροχη -στην υπερβολή της- ευαισθησία των τραγουδιών της δεκαπενταετίας ’60-’75, φέρνοντας τα σημαντικότερα από αυτά στο σήμερα, με νέες ερμηνευτικές προσεγγίσεις και ενορχηστρώσεις. Δεκαπέντε τραγούδια αυτής της εποχής που υπογράφουν οι: Μίμης Πλέσσας, Νίκος Μαμαγκάκης, Γιώργος Μουζάκης, Αργύρης Κουνάδης τη μουσική και Ηλίας Λυμπερόπουλος, Κώστας Κινδύνης, Κώστας Πρετεντέρης, Μίνως Αργυράκης, Δανάη, Νίκος Φώσκολος, Γιώργος Γιαννακόπουλος τους στίχους.

Ερμηνεύτρια υψηλών προδιαγραφών η Φωτεινή Δάρρα ξεχωρίζει για τις ερμηνευτικές και φωνητικές επιδόσεις της τολμώντας να ερμηνεύσει με αλήθεια και πάθος τραγούδια που μετά την πρώτη τους εκτέλεση έμειναν ανέγγιχτα από επανεκτελέσεις λόγω υπερβολικών ερμηνευτικών αλλά και τεχνικών δυσκολιών.

«Αν σ’ αρνηθώ, αγάπη μου», «Σε βλέπω στο ποτήρι μου», «Σ’ αγαπώ (η αγάπη αυτή με πεθαίνει)», «Η σκλάβα», «Ο αναμάρτητος», «Από σένα αρχίζουν όλα», «Τώρα», είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που περιλαμβάνονται σε αυτό το cd που κυκλοφορεί από τη Lyra.

www.fotinidarra.gr

Οι ΟΝΑΡ με νέο άλμπουμ - Όσα αντίο μας μένουν


Οι Όναρ, ένα από τα πιο αξιόλογα και αγαπητά γκρουπ της εναλλακτικής ελληνικής σκηνής, κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Όσα αντίο μας μένουν» από τη Legend.
Έντεκα καινούρια τραγούδια συνθέτουν το νέο άλμπουμ του Λευτέρη Πλιάτσικα και της Πένυς Ραμαντάνη, στα περισσότερα από τα οποία υπογράφουν οι ίδιοι τη μουσική και τους στίχους ενώ υπάρχουν μελοποιημένα ένα ποίημα του Μπέρτολτ Μπρεχτ (απόδοση στα ελληνικά Νάντια Βαλαβάνη) καθώς και φράσεις από το βιβλίο Χάρτινος έρωτας της Ζοέλ Λοπινό – Μαστραντώνη.

Τραγούδια που μιλούν για τον αγώνα που χρειάζεται για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας, τη γενιά που έρχεται και την οποία σχεδόν καταδικάζουμε με την συμπεριφορά μας, τη ζωή η οποία δεν έχει πρόβα και πρέπει να την ζούμε σαν παράσταση, για τα αντίο που μένει να ειπωθούν καμιά φορά, για να απελευθερωθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά... Ο ήχος υπηρετεί τις μελωδίες, τις ορχηστρικές στιγμές, είναι ατμοσφαιρικός και σκληρός όπου χρειάζεται. Είναι ένα βελούδινο χαλί, που συνοδεύει γλυκά , μια βόλτα με το αυτοκίνητο, έναν έρωτα, ένα δάκρυ, ένα χαμόγελο...

Η ενορχήστρωση είναι των Όναρ και του Λευτέρη Περγάμαλη και η επιμέλεια παραγωγής των ‘Οναρ.

Ήδη το ομότιτλο του δίσκου τραγούδι «Όσα αντίο μας μένουν» ξεχωρίζει ραδιοφωνικά.


Στο τέλος όλα θα πάνε καλά.
Αν δεν πάνε, δεν είναι το τέλος.

Δείτε το νέο video clip του Κώστα Καραφώτη


Το video clip του τραγουδιού του Κώστα Καραφώτη «Δεν σου αξίζει» (μουσική-στίχοι: Θάνος Παπανικολάου) έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε αυτήν την εποχή στις οθόνες μας. Πώς βιώνει ένας άνδρας έναν χωρισμό.
Θα φτάσει σε ακραίες συναισθηματικές αντιδράσεις; Μια υπέροχη παραγωγή, με κινηματογραφική ροή και ατμοσφαιρικά πλάνα όπου παρακολουθούμε τον Κώστα Καραφώτη να 'διανύει' την ζωή του...μέχρι το τέλος της!

Απολάυστε το: