31 Ιουλ 2011

Μεγάλο video αφιέρωμα στην Amy Winehouse


Tο «MTV SPECIAL: A TRIBUTE TO AMY WINEHOUSE» περιλαμβάνει σπάνιο υλικό με συνεντεύξεις της ταλαντούχας τραγουδίστριας / στιχουργού  
Παρασκευή 29 Ιουλίου στις 20:00 και σε επανάληψη Σάββατο 30 Ιουλίου στις 12:00 και Κυριακή 31 Ιουλίου στις 18:00
Δείτε εδώ μερικά αποσπάσματα:
Το MTV για να τιμήσει τη ζωή και τη μουσική κληρονομιά που μας χάρισε η Amy Winehouse, προβάλει το MTV Special: A Tribute To Amy Winehouse, ένα ειδικό αφιέρωμα για την εκφραστική τραγουδίστρια και τους θαυμαστές της. Συντονιστείτε στο MTV την Παρασκευή 29 Ιουλίου στις 20:00 και δείτε τα τραγούδια που άγγιξαν την κορυφή των charts και σπάνιες συνεντεύξεις της Amy Winehouse με θέματα από τον έρωτα μέχρι την προβολή της και τα φώτα της δημοσιότητας. Το αφιέρωμα περιλαμβάνει επίσης μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες εμφανίσεις της Winehouse, όπως αυτή το 2003 στην εκπομπή Baselounge του MTV UK, το 2007 στα MTV EMAs όταν τραγούδησε το «Back to Black», την ακουστική ερμηνεία που έδωσε για το τραγούδι «Rehab» στο MTV TRL Italy, καθώς και αξέχαστες εμφανίσεις της στις ΗΠΑ όπως στα βραβεία Grammy το 2008 και στο VH1 Unplugged.
Το MTV Special: A Tribute To Amy Winehouse θα δώσει στους fan της μια μοναδική εικόνα του μοναδικού ταλέντου και της ψυχής της Amy Winehouse, ξεκινώντας από τις πρώτες κιόλας στιγμές που οκόσμος άρχισε να συνειδητοποιεί το βάθος και τη δύναμη της φωνής της, το μοναδικό της ήχο και τη μουσική της ιδιοφυία, μέχρι το μεταγενέστερο στάδιο της σταδιοδρομίας της, όταν πλέον είχε γίνει σούπερ σταρ. Αυτό το νέο special αφιέρωμα θα προβληθεί στα διεθνή κανάλια του MTV σε όλη την Ευρώπη, την Ασία, τη Λατινική Αμερική, την Αυστραλία και τη Μέση Ανατολή.
Από το Σάββατο 23 Ιουλίου τα video clips της Amy μαζί με ένα spot εις μνήμην της παίζουν σε high rotation σε όλα τα διεθνή κανάλια της Viacom παγκοσμίως. Συντονιστείτε στο MTV την Παρασκευή 29 Ιουλίου στις 20:00 και σε επανάληψη το Σάββατο 30 Ιουλίου στις 12:00 και την Κυριακή 31 Ιουλίου στις 18:00. Δείτε ένα ανατρεπτικό αφιέρωμα για μια από τις μεγαλύτερες καλλιτέχνιδες που δυστυχώς έφυγε νωρίς…

Ο Βρετανικός τύπος μιλά για τους Oasis


Είναι από τις μπάντες που αγαπιέται ακόμα και από τους σημερινούς πιτσιρικάδες, σε σημείο που οι fan τους, τους συγχωρούν ακόμα και το γεγονός ότι διαλύθηκαν, ύστερα από τις έντονες διαφωνίες και τους ομηρικούς καυγάδες που είχαν μεταξύ τους τα δύο αδέλφια Gallagher.
Να, όμως που έχουμε καλά νέα για τους Oasis: O Noel Gallagher – ο μεγαλύτερος αδελφός – αφού πέρασε το διάστημα της αποχής από τα μουσικά δρώμενα του πλανήτη, μέχρι να ξεπεράσει το σοκ της διάλυσης του γκρουπ, αποφάσισε να επιστρέψει δριμύτερος!
Έτσι, πρόκειται πολύ σύντομα να κυκλοφορήσει το νέο του single που ήδη ο βρετανικός Τύπος το έχει στολίσει με πολύ κολακευτικά σχόλια: «Ο ήχος του θυμίζει πολύ τους παλιούς καλούς Oasis», γράφουν όλοι.

Onirama | Νέο video clip "Εκεί για σένα εγώ" - Δείτε το ΕΔΩ!


Το νέο video clip των ONIRAMA για το τραγούδι “Εκεί για σένα εγώ” αφιερωμένο στην ελληνική αποστολή των Special Olympics Αθήνα 2011



Οι ONIRAMA, το πιο αγαπημένο και πετυχημένο μουσικό συγκρότημα, με την εθελοντική συμμετοχή τους στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics Αθήνα 2011 μετέδωσαν ρυθμό και θετική ενέργεια με την παρουσία τους και έδειξαν την έμπρακτη στήριξή τους σε αυτό το θεσμό.
Το τραγούδι “Εκεί για σένα εγώ” το οποίο έγραψαν ειδικά για τα Special Olympics και αποτέλεσε το Special Olympics Team Hellas Song, παρουσιάστηκε στο Global Youth Rally των Special Olympics που φιλοξενήθηκε στο Τοίχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ και στην Τελετή Λήξης των Αγώνων στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Το video clip “Εκεί για σένα εγώ” μας μεταφέρει το μοναδικό κλίμα της διοργάνωσης μέσα από το υλικό που καταγράφηκε ακολουθώντας τους ONIRAMA καθ’ όλη τη διάρκεια της συμμετοχής τους, σε πρόβες, soundcheck, backstage και on stage στις δύο εμφανίσεις τους, υπό τη σκηνοθετική ματιά του Δημήτρη Συλβέστρου.
Το τραγούδι “Εκεί για σένα εγώ” σε στίχους και μουσική του Θοδωρή Μαραντίνη, περιλαμβάνεται στο CD  των Onirama «Στη χώρα των τρελών» που κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία Lyra.

Νέο τραγούδι από τους ZZ Top



Κυκλοφόρησε το νέο single των ZZ Top με τίτλο "Flying High".
Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο τελευταίο άλμπουμ του συγκροτήματος, ενώ η πρώτη μετάδοσή του έγινε μέσα σε ένα διαστημόπλοιο!

www.tralala.gr

Ο Σάκης Ρουβάς αρχίζει τον χορό... στον πάγο;


Ναι μοιάζει περίεργο αλλά οι φήμες έτσι λένε: ότι θα δούμε δηλαδή τον Σάκη Ρουβά να χορεύει στο Dancing on ice!

Σύμφωνα με το mtvgreece.gr, τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν κάποιες φήμες που θέλουν τον μεγάλο Έλληνα σταρ να συμμετέχει στη νέα εκπομπή του ANT1 για τον χειμώνα.
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε τον Σάκη να χορεύει και ακόμα πιο ενδιαφέρον όλο αυτό να γίνεται... στον πάγο. Θα είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί τον αγαπημένο καλλιτέχνη να κάνει και να η ευκαιρία. Αν οι φήμες αληθεύουν και ο Σάκης δεχτεί την πρόταση τότε σίγουρα οι τηλεθέαση θα πάρει φωτιά και οι πάγοι θα λιώσουν. Αναμφίβολα!
Από τον Γρηγόρη Ραγκούση

www.tralala.gr

Σήμερα - 31 Ιουλίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...

Γιορτάζουν: Ιωσήφ


Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :
  
1951: Ο Αμερικανός τραγουδιστής, συνθέτης και πιανίστας της Τζαζ, Ray Charles παντρεύεται την Eileen Williams. Το ζευγάρι θα χωρίσει ένα χρόνο μετά.
1969: Γεννιέται ο Μίλτος Πασχαλίδης, τραγουδοποιός από την Καλαμάτα.

1992: Ο Michael Jackson ενώ βρισκόταν στο Λονδίνο για μια σειρά συναυλιών, εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου του για να ηρεμήσει έναν φανατικό θαυμαστή που είχε κρεμαστεί στο μπαλκόνι του απέναντι κτηρίου και απειλούσε ότι θα έπεφτε στο κενό αν δεν έβλεπε τον Michael. Ο Jackson πέρασε δύο λεπτά χαιρετώντας τον οπαδό του που αργότερα επέστρεψε ασφαλής στο εσωτερικό του κτηρίου.

1999: Η Christina Aguilera ανεβαίνει για πρώτη φορά στην κορυφή του αμερικανικού Chart με το "Genie In A Bottle"


Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα : 

1919: Τίθεται σε ισχύ το Σύνταγμα της Βαϊμάρης στη Γερμανία, το οποίο θα προκαλέσει ένα ασταθές πολιτικό σκηνικό που θα διευκολύνει μερικά χρόνια αργότερα την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ και των ναζιστών στην εξουσία.

1922: Ο 18χρονος Ραλφ Σάμουελσον είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που κάνει θαλάσσιο σκι.

1976: Ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΔΟΕ, λόρδο Κιλάνιν, προτείνει τη μόνιμη τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα.




5 πράγματα που δεν ξέρατε για τους Beatles


Το ροκ συγκρότημα των Beatles πρωτοπόρησε σε στυλ και ύφος και δημιούργησε ένα νέο κύμα μουσικής με τους μιμητές του να εντοπίζονται ακόμα και σήμερα...
Το music.net.cy σας αποκαλύπτει πέντε πράγματα που μάλλον δεν ξέρατε για τα τέσσερα αγόρια από το Liverpool.

1. Στα νεότερα τους χρόνια, οι Beatles έκαναν περιοδείες στην Βρετανία και όπως ήταν φυσικό, ασκούσαν μεγάλη γοητεία στο γυναικείο φύλο, περισσότερο από όλους ο Paul McCartney. Όταν έγιναν διάσημοι, μια γυναίκα ισχυρίστηκε ότι είχε γεννήσει το παιδί του McCartney. Το θέμα αποσιωπήθηκε με μια χρηματική αποζημίωση. Αργότερα αποδείχθηκε ότι ο Paul δεν ήταν ο πατέρας. Ωστόσο οι φήμες λένε ότι άφησε αρκετούς απόγονούς του κατά τη διάρκεια της καριέρας του.
 
2. Στο απόγειο της καριέρας τους, οι Beatles έπαιζαν ζωντανά 6 φορές την εβδομάδα και το πρόγραμμά τους διαρκούσε πολλές φορές ολόκληρη τη νύχτα. Έτσι βρήκαν τη λύση στις αμφεταμίνες. Για ένα μεγάλο μέρος της καριέρας τους οι Beatles έπαιρναν το χάπι σε μεγάλες ποσότητες.
 
3. Για ένα διάστημα, οι Beatles βρίσκονταν κάτω από την έντονη επιρροή ενός Ινδού γκουρού και ακολουθούσαν τις θεραπείες και τα λόγια του. Όταν ο γκουρού Maharishi τους κάλεσε σε ένα θέρετρο την Ινδία για κάποιες θεραπείες, ανακάλυψαν ότι προσκαλούσε νεαρές μαθήτριες στο σπίτι του και προσπαθούσε να τις αποπλανήσει, έτσι απομακρύνθηκαν από κοντά του.
 
4. Ο μάνατζερ των Beatles και πιο σημαντικός άνθρωπος στην καριέρα τους, Brian Epstein, ήταν ομοφυλόφιλος, κάτι που την δεκαετία του 60 και σε μια αριστοκρατική πόλη της Αγγλίας δεν ήταν καθόλου αποδεκτό. Ο Epstein όμως είχε ανάγκες, έτσι συνελήφθη από την αστυνομία περισσότερες από μία φορά, να κάνει σεξ σε τουαλέτες δημόσιων χώρων.

5. Ο John Lennon δεν είχε και την καλύτερη δυνατή παιδική ηλικία. Η μητέρα του δεν μπορούσε να τον μεγαλώσει και ο πατέρας του αναγκάστηκε να μείνει μακριά του. Έτσι μεγάλωσε με την πολύ αυστηρή θεία του Mimi. Αργότερα καθώς μεγάλωνε, η μητέρα του μπήκε στη ζωή του σαν μια καλή φίλη που υποστήριζε τις μουσικές του τάσεις και ανέπτυξαν μια πολύ στενή σχέση. Φήμες λένε ότι ο Lennon είχε ερωτικές επιθυμίες για την μητέρα του και ότι αυτό το είχε εξομολογηθεί σε ένα αριθμό κοντινών του ανθρώπων.