8 Φεβ 2011

Οι Black Eyed Peas έκλεψαν την παράσταση στο Super Bowl!


Στο ημίχρονο του αγώνα μεταξύ Green Bay Packers και Pittsburgh Steelers, ενώ το σκορ ήταν 21-10, οι Black Eyed Peas έδωσαν μια ανεπανάληπτη, “intergalactic” 10λεπτη συναυλία συνοδεία μιας τεράστιας ομάδας χορευτών!
Ο will.i.am και οι apl.de.ap, Fergie, Taboo απέδειξαν ότι έρχονται από άλλο πλανήτη, τραγουδώντας ένα mix από όλες τους τις μεγάλες επιτυχίες,  έχοντας τις φιλικές συμμετοχές των Slash που έπαιξε μουσική σε αυτό και Usher που τραγούδησε αυτό . 
Εδώ η performance των Black Eyed Peas.

Οι τρελές απαιτήσεις του Eminem!


Καυτές γυναίκες, γυρίσματα στο δικό του σπίτι και ηχογράφηση του δικού του τραγουδιού! Αυτά τα λίγα ζήτησε η claymation εκδοχή του Eminem, σε διαφημιστικό spot που προβλήθηκε την βραδιά τουSuper Bowl για γνωστή φίρμα παγωμένου τσαγιού!
 Όταν βέβαια ο Em δοκιμάζει το διαφημιζόμενο προϊόν αναφωνεί: “Damn this is good!”, αλλά και πάλι έχει μια τελική επιθυμία, ποια είναι αυτή; Εδώ το spot.

 Επίσης ο διάσημος rapper, που θα διαγωνιστεί, αλλά και θα εμφανιστεί live την επόμενη Κυριακή στα βραβεία Grammy, πρωταγωνίστησε και σε μια ακόμα διαφήμιση, γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας,που τον γύρισε πίσω στην γενέτειρα του, στο Detroit!

Το νέο video clip της Monika! Δείτε το...



Το νέο video clip της Monika για το τραγούδι "Never" ! Δείτε το...
Το δεύτερο video clip της Μόνικας είναι γεγονός και κάνει την πρεμιέρα του online.
Για πρώτη φορά μετά το "Over The Hill", η Μόνικα στήνεται ανεπιτήδευτα μπροστά από μια κάμερα και παρουσιάζει το "Never", την ερωτική μπαλάντα που περιλαμβάνεται στο τελευταίο της άλμπουμ "Exit", ως μια πολύ προσωπική και συναισθηματικά φορτισμένη εξομολόγηση σε ένα παιχνίδι με το φως και το σκοτάδι. Το video clip σκηνοθέτησε ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal). Σε μια συνεργασία της Archangel Music με το Dailymotion Greece, το video φιλοξενείται αποκλειστικά στο www.dailymotion.gr. 

MONIKA - NEVER (official video clip)
Ανέβηκε από ARCHANGEL_MUSIC. - Δείτε περισσότερα μουσικά video, σε HD!

Playmen Claydee Ft. Tamta για το τραγούδι "Tonight"!



Δείτε το video clip του Playmen Claydee Ft. Tamta για το τραγούδι "Tonight"!
Τα κέρδη του "Tonight" θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε ιδρύματα για την καταπολέμηση του καρκίνου ...
Συντομα θα ειναι διαθεσιμο μεσω iTunes και κάθε download Θα είναι πολύτιμο!

Music & Lyrics by : Playmen & Claydee ;)
Σκηνοθεσια Βιντεο Madwalk : Κωνσταντινος Ρηγος

Shaya - In Your Eyes


Μετά την επιτυχημένη συνεργασία της με τον Mark F. Angelo στο "Far From Everything" και λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού album, η Shaya κυκλοφορεί το πρώτο solo single "In Your Eyes", το οποίο ερμήνευσε και στο MadWalk by Vodafone την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου.
Το "In Your Eyes", σε μουσική Issy και στίχους της Shaya, είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του επερχόμενου αγγλόφωνου dance pop άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα.
Πίσω από video clip του "In Your Eyes" βρίσκεται το σκηνοθετικό δίδυμο Γιάννης Παπαδάκος - Δημήτρης Πλατανιάς (Far From Everything, H Σκοτεινή Μου Πλευρά κ.α.). Δείτε το πρώτοι εδώ! Like it?

Η Lady Gaga στην Ελλάδα; Όχι.


Με σκοπό να στηρίξουν τη θεωρία τους ότι τα media παραπληροφορούν το κοινό και συχνά διαδίδουν ειδήσεις χωρίς να ελέγχουν τις πηγές των πληροφοριών, η ομάδα του socialFAIL έστησε μια πανέξυπνη φάρσα.
Έστησε μία εταιρεία παραγωγής (που δεν υπάρχει), δημιούργησε μία ψεύτικη αφίσα και βομβάρδισε τα media με δελτία τύπου ότι η Lady Gaga έρχεται στην Ελλάδα για συναυλία το Μάιο στο ΟΑΚΑ.
Το αποτέλεσμα; Θρίαμβος! Όχι μόνο τα... ειδησεογραφικά sites δημοσίευσαν την είδηση, ζήτησαν μάλιστα και διαπιστεύσεις και προσφέρθηκαν να γίνουν χορηγοί επικοινωνίας.
"Θα το τραβούσαμε και άλλο το αστειάκι μας, μέχρι τις ειδήσεις του Star αλλά ο ατζέντης της, Solomon Parker δεν ήταν και τόσο ενθουσιασμένος με την ιδέα."
Περισσότερα εδώ.

«Άννα Βίσση, 24 Ώρες»


Ο Μάρτιος πλησιάζει και μαζί του η πρεμιέρα του νέου ριάλιτι που θα αφορά την ζωή και την καθημερινότητα της Άννας Βίσση....
Συσκέψεις επί συσκέψεων στην Κάντζα όπου οι άνθρωποι του Alpha προσπαθούν να αποφασίσουν για τις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν την νέα εκπομπή.
Στο κανάλι έχει ήδη γίνει η προβολή του πρώτου αμοντάριστου υλικού ενώ η συζήτηση τώρα κινείται γύρω από το ποιος θα πρέπει να είναι ο τίτλος της εκπομπής.
Σύμφωνα με online δημοσιεύματα δύο από τα ονόματα που έπεσαν ήδη στο τραπέζι είναι τα "Όσο έχω φωνή" και "Άννα Βίσση, 24 Ώρες", ενώ το πρώτο έχει απορριφθεί.

Αμάν, η Adriana...


Η Adriana Sklenarikova βρίσκεται την Ελλάδα, από την Παρασκευή, για χάρη ελληνικής, επώνυμης εταιρείας ρούχων, για λόγους προώθησης της καλοκαιρινής κολεξιόν.
Η γυναίκα του πρώην ποδοσφαιριστή, Κριστιάν Καρεμπέ, έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος με σπορ εμφάνιση. Ολόκληρο το Σαββατοκυρίακο το πέρασε στο στούντιο φωτογράφισης του γνωστού Έλληνα φωτογράφου Τάσου Βρεττού, για τις ανάγκες της διαφημιστικής καμπάνιας. Παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, όμως, η ξανθιά καλλονή, το βράδυ του Σαββάτου διασκέδασε στους Onirama και σε γνωστό club της ελληνικής πρωτεύουσας.

Η Adriana, πάντως, δεν θα λείψει στην Ελλάδα, καθώς θα πηγαινοέρχεται και τους προσεχείς μήνες, καθώς συμφώνησε να φωτογραφηθεί και για τη χειμερινή κολεξιόν.

Ο Μιχάλης για όλα και τη Ζέτα...


Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, σε συνέντευξη του στην ελλαδική εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", μίλησε για θέματα της καθημερινής του ζωής, τις εμπνεύσεις του και την καλλιτεχνική του δραστηριότητα και, φυσικά, για τη Ζέτα.
Ο Κύπριος δημιουργός, πρώτα απ' όλα, μίλησε για την επιτυχία του δίσκου του "Το καλύτερο ψέμα" (πέντε φορές πλατινένιος) και είπε πως ο δίσκος είναι αφιερωμένος σε όσους ανθρώπους τον στήριξαν και έγιναν η αιτία της επιτυχίας του, όπως και στον άνθρωπο που του έδωσε δύναμη και διάθεση να γράψει αυτά τα τραγούδια.

Ο τραγουδιστής ρωτήθηκε ποιες ήταν οι πηγές έμπνευσης του. Φυσικά, απάντησε πως εκτός από την καθημερινότητα και τις προσωπικές εμπειρίες, υψηλή θέση κατέχει κι ο έρωτας, εννοώντας τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Αποκαλυπτική ήταν και η απάντηση του Μιχάλη, σε ερώτηση του για το πότε ένιωσε ερωτευμένος με την όμορφη ηθοποιό. Η απάντηση που έδωσε ήταν πως ένιωσε ερωτευμένος μαζί της πέρσι, όταν εκείνη του παρέδιδε το βραβείο στα Mad Awards!

Άλλα, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για δηλώσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη για κοινή εμφάνιση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια επί σκηνής στην Κύπρο, τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, όχι, όμως, σαν ζευγάρι. Συγκεκριμένα, θα συναντηθούν στα βραβεία "Άνδρες της Χρονιάς".

Η Ζέτα θα έχει το ρόλο της παρουσιάστριας μαζί με τον Τάσο Τρύφωνος, ενώ ο Μιχάλης, σύμφωνα με φήμες, θα παραλάβει βραβείο από την αγαπημένη του.

Νέα κυκλοφορία από τον Ορφέα Περίδη


Είκοσι χρόνια στη δισκογραφία κλείνει φέτος ο Ορφέας Περίδης και το γιορτάζει με το νέο του άλμπουμ «Ονειροπόλων μόχθοι», ένα θεματικό άλμπουμ αφιερωμένο στους 12 μήνες του χρόνου.
Πρόκειται για έναν κύκλο τραγουδιών που ο Ορφέας Περίδης έγραψε στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων, παίρνοντας την ιδέα και την έμπνευση από ένα εξαιρετικό αφιέρωμα της Καθημερινής στους μήνες μία δεκαετία πριν.

Δώδεκα τραγούδια, ένα για κάθε μήνα, περιλαμβάνει το «Ονειροπόλων μόχθοι» και μέσα από αυτά ο αγαπημένος τραγουδοποιός, πάντα ονειροπόλος και δημιουργικός, μας ταξιδεύει στον κόσμο των συναισθημάτων.

Κάθε τραγούδι γεννά εικόνες γεμάτες χρώματα από τη φύση και τη ζωή στην ελληνική ύπαιθρο και κατά την ακρόασή τους σχεδόν νιώθεις τις μυρωδιές της γης και της θάλασσας καθώς οι μήνες εναλλάσσονται από το ένα τραγούδι στο άλλο.

Το γνώριμο μουσικό ύφος του Ορφέα Περίδη ‘παίζει’ ανάμεσα στο ροκ και την ελληνική παράδοση. Η μουσική και οι στίχοι είναι του Ορφέα Περίδη. Στον Σεπτέμβριο συνεργάζεται στους στίχους με τον Θεόδωρο Πετράκογλου ενώ το κείμενο του Νοεμβρίου είναι του Ηλία Αναγνωστάκη.

Ένα επιπλέον ενδιαφέρον στοιχείο είναι η ενορχήστρωση των τραγουδιών την οποία υπογράφει ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, ιδρυτικό μέλος των Human Touch και κορυφαία μουσική προσωπικότητα της χώρας μας όπως άλλωστε και τα άλλα δύο ιδρυτικά μέλη, ο Σταύρος Λάντσιας και ο David Lynch που συμμετέχουν στο παρόν άλμπουμ.

Μαζί τους συνεργάζεται φέτος και στις ζωντανές του εμφανίσεις ο Ορφέας Περίδης, παρουσιάζοντας μεταξύ άλλων τα καινούρια τραγούδια αυτού του άλμπουμ.

Η Αθήνα σε reggae ρυθμούς


Οι Θρυλικοί Wailers θα πραγματοποιήσουν μία και μοναδική εμφάνιση στη Ελλάδα, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011 στο Fuzz Club στην Αθήνα.
Οι Wailers, το συγκρότημα ζωντανός - θρύλος της reggae μουσικής, έρχεται στην Ελλάδα για ένα εκρηκτικό live, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στο Fuzz Club, στην Αθήνα.

Ο αρχικός πυρήνας των Wailers – του συγκροτήματος που ανέδειξε τη reggae μουσική στο διεθνές προσκύνιο - δημιουργήθηκε το 1969, όταν οι Bob Marley, Bunny Wailer και Peter Tosh "στρατολόγησαν" από τους “Upsetters” τους αδερφούς Barrett – τον μπασίστα Aston “Family Man” και τον ντράμερ Carly- για να ηχογραφήσουν μαζί επιτυχίες όπως το Lively Up Yourself, Trenchtown Rock, Duppy Conqueror και πολλά άλλα.

Με αυτό το line up και φιλοδοξώντας να δώσουν στη reggae μουσική και στη φιλοσοφία των ρασταφάρι διεθνή διάσταση - υπογράφουν το 1971 στην Island Records. Ο Bunny και ο Peter εγκατέλειψαν το συγκρότημα δύο χρόνια αργότερα. Και τότε ήρθε η στιγμή των αδελφών Barrett – που με τους ρυθμούς τους είχαν «ντύσει» reggae επιτυχίες της δεκαετίας του 70 – να υιοθετήσουν το όνομα Wailers και να συνοδεύσουν τον Marley στο album σταθμό στη διεθνή καριέρα του, Natty Dread.

Οι Wailers γνωρίζουν τη reggae όσο κανένας άλλος και έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στη μουσική, σαν το συγκρότημα που συντρόφευε τον Bob Marley τόσο στις ηχογραφήσεις όσο και στις ζωντανές εμφανίσεις του, από την αρχή της καριέρας του έως το τέλος και συνεισέφεραν στην επιτυχία των singles και των albums του, που τον έκαναν παγκόσμιο μουσικό σύμβολο.

Μαζί με τον Bob Marley έχουν πουλήσει πάνω από 250 εκατομμύρια albums παγκοσμίως και συνεχίζουν να κρατούν τον μύθο του Bob Marley ζωντανό μέχρι σήμερα! Έχουν συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Sting, Τhe Fugees, Stevie Wonder, Carlos Santana, Alpha Blondy και πολλοί άλλοι.

Το ιστορικότερο συγκρότημα της reggae, οι αδιαφιλονίκητοι βασιλιάδες της, οι Wailers έρχονται στη χώρα μας για να μας χαρίσουν δύο συγκλονιστικές βραδιές γεμάτες δυνατούς ρυθμούς, τραγούδι και χορό.

O χαρισματικός τραγουδιστής τους, Koolant, θα ερμηνεύσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο όλα τα αγαπημένα μας τραγούδια όπως το “I Shot the Sherif”, “No Woman No Cry”, “Could You Be Loved”, “ Get Up, Stand Up” αλλά και τα καινούργιά τους, “Shining Star” & A Step For Mankind”, μεταφέροντας το μήνυμα του Bob Marley “none but ourselves can free our minds”.



Πληροφορίες

Προπώληση: 27 ευρώ
Ταμείο: 30 ευρώ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
TICKET HOUSE
Αθήνα Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608 366
Θεσσαλονίκη Μητροπόλεως 102, Τηλ.: 2310 264880
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο

FUZZ CLUB
Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος (Λ. Πειραιώς και Χαμοστέρνας)
τηλ.: 210 3450 817

Σήμερα - 8 Φεβρουαρίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Ζαχαρίας, Ζαχαρούλα

Σήμερα κλείνει τα 30 η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά.



Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1972: Φεύγει από τη ζωή ο ρεμπέτης Μάρκος Βαμβακάρης.

1980: 
Φεύγει από τη ζωή ο μεγάλος τραγουδιστής και λυράρης Νίκος Ξυλούρης.

1988: 
Οι The Who (χωρίς τον Keith Moon) επανενόνωνται για την 25η επέτειό τους στην τελετή των London Awards



Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1405: Γεννιέται ο Κωνσταντίνος 11ος Παλαιολόγος, ο τελευταίος αυτοκράτορας του Βυζαντίου.

1833: 
Με διάταγμα της αντιβασιλείας, η δραχμή αντικαθιστά ως νομισματική μονάδα τον φοίνικα.

1981: 
Η τραγωδία της Θύρας 7 του σταδίου «Καραϊσκάκη».

Απορρίφθηκε η συνεργασία Muse – Lady Gaga!


Όργιο φημών είχε δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με το ενδεχόμενο μιας onstage συνεργασίας μεταξύ των space-glam rockers Muse και της Lady Gaga στα βραβεία Grammy.
Όργιο φημών είχε δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με το ενδεχόμενο μιας onstage συνεργασίας μεταξύ των space-glam rockers Muse και της Lady Gaga στα βραβεία Grammy.