14 Δεκ 2010

Δείτε το νέο video clip της Άννας Βίσση, "Αγάπη είναι εσύ" στο mtvgreece.gr! | MTVGreece.gr

Δείτε το νέο video clip της Άννας Βίσση, "Αγάπη είναι εσύ" στο mtvgreece.gr! | MTVGreece.gr


Πριν από μερικές μέρες πραγματοποιήθηκαν υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση της Christine Crokos τα γυρίσματα του νέου video clip της για το τραγούδι «Αγάπη είναι εσύ», προάγγελο του ομότιτλου άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στα μέσα Δεκεμβρίου.
Ένα διαφορετικό clip.. με special computer graphics όπου παρουσιάζουν ένα φουτουριστικό κόσμο δημιουργημένο από την ομάδα της Christine Crokos.


Άννα Βίσση – Νίκος Καρβέλας
«Αγάπη είναι εσύ»
Μία μουσική συνάντηση που ήδη συζητιέται
Νέο άλμπουμ... κυκλοφορεί στις 19 Δεκεμβρίου με την Real News

Aggelos Andreatos - Na M'agapas Tora | Να Μ'αγαπας Τωρα [Teo Tzimas Remix]

Το επισημο Remix του Άγγελου Ανδρεάτου στο τραγούδι "Να μ'αγαπας τώρα" που κυκλοφορεί σε Digital single απο την warner/EGE
Άγγελος Ανδρεάτος - Να μ'αγαπάς τώρα [Τeo Tzimas REMIX]
Παραγωγη - Eνορχηστρωση: Τeo Tzimas | Μιξη - Μastering: Teo Tzimas - Παντελης Τσαντος
«Να Μ' Aγαπάς Tώρα» τραγουδάει ο πολλά υποσχόμενος Αγγελος Ανδρεατος.
Mια γνωστη σε ολους επιτυχια που αγαπηθηκε στην δεκαετια του 80 διασκευεασμενη και εξιγχρονισμενη στα ακουσματα της εποχης μας από τον Τeo Tzima. Η επανεκτελεση του τραγουδιου αναμενεται να ξεσηκωσει για ακομα μια φορα και την δικια μας γενια... | Μουσική: Pasztor-Jauab-Hatvani-Delmusa | Στίχοι: Γ.Κανελλόπουλος

Τα καλύτερα ΝΕΑ χριστουγεννιάτικα τραγούδια!

Έχετε βαρεθεί να ακούτε κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα το “Last Christmas”, το  “Jingle Bells” και όλα τα κλασσικά pop χριστουγεννιάτικα τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα; Την φετινή χρονιά μπορείτε να ανανεώσετε την playlist σας με 5 ολοκαίνουρια τραγούδια. Ποια είναι αυτά;
Coldplay – “Christmas Lights”Viva La Santa! Οι Coldplay επιστρέφουν με νέο single, γεμάτο από την χαρακτηριστική τους στιχουργική χαρμολύπη (“Christmas Night, another fight”) που περιέχει ένα ρεφρέν που μπορείτε άνετα να σιγοτραγουδήσετε στο πιάνο με όλη την οικογένεια. 
The Killers – “Boots”Ένα ακόμα χριστουγεννιάτικο single για τους Killers που μιλάει για πόνο, απώλεια, κεριά από κανέλα και χιονοπόλεμο! Το τραγούδι πρόσφατα έγινε video clip, σε σκηνοθεσία του Jared Hess (“Napoleon Dynamite”)
Rihanna  - “A Child Is Born”Τι θα μπορούσες να ευχηθείς, αν βρεθείς αποκλεισμένος από το χιόνι στο σπίτι τις μέρες των γιορτών. Ίσως ένα ταξίδι σε ηλιόλουστους, τροπικούς προορισμούς; Η Rihanna με το νέο της τραγούδι, που βρίσκεται στην συλλογή “NOW (That`s What I Call Christmas)”μπορεί να σου πραγματοποιήσει αυτή την ευχή
Hurts – “All I Want For Christmas Is New Year`s Day”To ντουέτο από το Manchester έδωσαν νέα πνοή στην electro pop με την πρώτη τους δισκογραφική παρουσία που μέτρησε πολλά hit singles. To νέο τους τραγούδια συνεχίζει στο ίδιο σκοτεινό-ρομαντικό μοτίβο, με ένα video που διαδραματίζεται σε κηδεία…
Summer Camp – “Christmas Wrapping” Μια alternative rock μπάντα, (όχι ιδιαίτερα γνωστή) διασκευάζει ένα ξεχασμένο χριστουγεννιάτικο τραγούδι από την δεκαετία του `80. Χρησιμοποιούν keyboards παιχνίδια και ο ήχος τους θυμίζει το εσωτερικό ενός μαγαζιού με παιχνίδια την περίοδο των Χριστουγέννων!

H Ke$ha διασκευάζει Rolling Stones!

Μπορείτε να φανταστείτε μια pop star όπως η Ke$haνα τραγουδάει unplugged, χωρίς φαντασμαγορικές χορογραφίες, εκκεντρικό makeup και outfits, χωρίς auto tune «επέμβαση» στην φωνή της, αλλά μόνο με την συνοδεία μιας παρέας φίλων και μιαςακουστικής κιθάρας;
Κι όμως είναι αλήθεια! Η Ke$ha τραγούδησε το “Dead Flowers” των Rolling Stones μαζί με παρέα φίλων και το αντίστοιχο video βρίσκεται ήδη στο YouTube. Τελικά, η Ke$ha όντως βουρτσίζει τα δόντια της με ένα μπουκάλι Jack

Ποια videos είχαν τα περισσότερα views στο YouTube για το 2010;

To Baby” του Justin Bieber και το “Bed Intruder Song” των Gregory Brothers (Auto Tune The News) είχαν τα περισσότερα views στο YouTubeγια το 2010!
To Baby του Justin Bieber έχει συνολικά 408 εκατομμύρια χτυπήματα από την μέρα που προβλήθηκε για πρώτη φορά μέχρι και αυτή την στιγμή.  Ο Justin Bieber κατέχει αυτή την στιγμή, μαζί με την Lady Gaga το 3% του συνολικού web traffic, κάτι που αποδεικνύει την ασταμάτητη εξάπλωση του Bieber-fever.
To “Bed Intruder” είναι η auto-tune εκδοχή της συνέντευξης του Antoine Dodson από το Huntsville της Alabama, όπου περιγράφει πως σταμάτησε ένα άγνωστο εισβολέα από το να βιάσει την αδελφή του. Το “Bed Intruder Song” γνώρισε άπειρες παραλλαγές, έγινε hit στο iTunes Chart και έκανε τον Antoine Dodson διάσημο! Το video είχε  47 εκατομμύρια views από τον Οκτώβριο του 2010 μέχρι σήμερα.  
Στην δεύτερη θέση των πιο αγαπημένων μουσικών videos του 2010, βρέθηκε η  Shakira με το “Waka Waka” και στην τρίτη και τέταρτη θέση, ο Eminem με το Love The Way You Lie” και το “Not Afraid”. Την πεντάδα συμπλήρωσε η Rihanna με το “Rude Boy”. Η Lady Gaga βρέθηκε στην όγδοη και δέκατη θέση αντίστοιχα, με το Alejandro” και το “Telephone αντίστοιχα.
Beliebers εδώ είναι ο προορισμός σας!

Απορρίπτει την Madonna ο Piers Morgan!

Μια νέα εποχή ξεκινάει στο τηλεοπτικό κανάλι CNN,με την αποχώρηση του βετεράνου anchorman Larry King και την αντικατάσταση του από τον ραγδαία ανερχόμενο δημοσιογράφο-celebrity judge, Piers Morgan (Britain`s Got Talent).
To show του Piers Morgan θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο και ο γνωστός δημοσιογράφος ήδη ξεκινήσει να φτιάχνει κλίμα δηλώνοντας ότι ηMadonna είναι «πολύ χορτοφάγος για την τηλεόραση» και ότι θα προτιμούσε να πάρει συνέντευξη από τον Mel Gibson, την Lindsay Lohan, τον Barrack Obama και άτομα που είναι γνωστά στο κοινό.
 «Ο κόσμος ασχολείται με την Lady Gaga τώρα, οπότε η Madonna κόβεται από το show μου» είπε ο Piers Morgan για να απαντήσει η Madonna μέσω του εκπροσώπου της «Είμαι fan της Lady Gaga, αλλά τον κύριο Piers Morgan δεν τον γνώριζα μέχρι τώρα.» Ο πόλεμος ξεκίνησε!
Εσείς προτιμάτε Madonna ή Lady Gaga;

Η επιστροφή του Aris Tomas με νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι

O Aris Tomas επιστρέφει με νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι. Πρόκειται για το "Blue Christmas" του Elvis Presley διασκευασμένο στα ελληνικά!

Σε αυτές τις "μαύρες μέρες" της οικονομικής κρίσης ο καλλιτέχνης μιλάει για...Μαύρες Γιορτές...Χωρίς εσένα!...
Ακούστε το :

Κύπρος - Top 10 Radio hits 06/12-12/12

Μάθετε ποια είναι τα δημοφιλέστερα τραγούδια των μεγαλύτερων σε ακροαματικότητα σταθμών της Κύπρου! ΤοTop 10 Radio Hits της Κύπρου είναι για ακόμη μια εβδομάδα κοντά σας και σας παρουσιάζει τις μεγαλύτερες επιτυχίες ραδιοφωνικών σταθμών της Κύπρου. Στο top10 με τα ελληνικά τραγούδια στη πρώτη θέση ανέβηκε ο Σάκης Ρουβάς με το "beatato" τραγούδι του «Παράφορα»αφήνοντας πίσω τους Onirama που βρίσκονταν την προηγούμενη εβδομάδα στη 1η θέση. Επιπλέον στο top10 με τα ξένα τραγούδια ο Tinie Tempah με το τραγούδι του«Written In The Stars» κατέβασε την Rihanna και το «Only Girl (In The World)» από την 1η στην 2η θέση.



Δείτε πιο κάτω αναλυτικά τα τραγούδια που παίκτηκαν περισσότερο την εβδομάδα που μας πέρασε, 6/12/2010-12/12/2010, σύμφωνα με τους μεγαλύτερους σε ακροαματικότητα σταθμούς της Κύπρου.


Ξένο

1.    (2)     Tinie Tempah – Written in the stars
2.    (1)     Rihanna – Only Girl (In the world)
3.    (3)     Cee Leo – Forget you
4.    (10)   Michael Jackson (ft. Akon) – Hold My Hand
5.    (4)     Shakira - Loca
6.    (8)     Black Eyed Peas – The time (the dirty beat)
7.    (7)     Far East Movement – Like A G6
8.    (Ν.Ε.) Bruno Mars – Just The Way You Are
9.    (6)     Armin Van Buuren feat. Sophie Ellis Bextor – Not giving up on love
10.  (Ν.Ε.) Marc Angelo – Far from everything


      Ελληνικό

      1.    (2)     Σάκης Ρουβάς - Παράφορα
      2.    (3)     Αντώνης Ρέμος – Κομμένα πια τα δανεικά
      3.    (1)     Onirama – Ο Φτωχός
      4.    (5)     Νίκος Οικονομόπουλος – Ξημαιρώνει (Καλημέρα)
      5.    (4)     Άννα Βίσση – Προτεραιότητα
      6.    (Ν.Ε.) ΒΟ featKristina – Κάνε με να τρελαθώ
      7.    (7)     Έλενα Παπαρίζου – Γύρναμε στο χτές
      8.    (10)   Μιχάλης Χατζηγιάννης – Το καλύτερο ψέμα
      9.    (Ν.Ε.) Vegas featMarc Angelo – Μη σε νοιάζει
      10.   (9)     Ελένη Φουρέρια – Το ‘χω


        Μουσικές πρωτιές σαν σήμερα 14/12

        Ακόμη μία μέρα που πρίν κάποια χρόνια αποτέλεσε ορόσημο για καλλιτέχνες και συγκροτήματα!
        Ας δούμε καλύτερα τι έγινε σαν σήμερα στα charts ανά τον κόσμο!






        1968: Το «I Heard It Through The Grapevine» του Marvin Gaye ανεβαίνει στο Νο 1 των Η.Π.Α.

        1979: Οι Clash κυκλοφορούν το άλμπουμ τους «London Calling», ένα από τα σημαντικότερα της ροκ μουσικής.

        1985: Το «Saving All My Love For You» της Whitney Houston ανεβαίνει στο Νο 1 της Μεγάλης Βρετανίας.

        Meet & Greet 4 (με τις Μέλισσες)

        Την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 4ο Meet & Greet του tralala.gr με καλεσμένους τις Μέλισσες.
        Τέσσερις τυχερές fans τους, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μέλη του συγκροτήματος από κοντά σε μία μοναδική prive συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Café – Bar «Egomio» στην Γλυφάδα. H λέξη group δηλώνει από μόνη της μία ένταση, ένα vibe που μόνο έτσι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το συγκεκριμένο συγκρότημα. Χρήστος, Θάνος, Κώστας, Παντελής, Ιάκωβος απαρτίζουν τις γνωστές σε όλους μας "Μέλισσες". Με ένα περίπου χρόνο στο μουσικό προσκήνιο, δύο hits που σκαρφάλωσαν τα ραδιοφωνικά charts και δεκάδες εμφανίσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα έχουν σίγουρα αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό.


        melisses_16

        Διαβάστε παρακάτω σημαντικά bullets από την συζήτηση μεταξύ των μελών του συγκροτήματος και των fans τους:

        • Το όνομα του συγκροτήματος προέκυψε εντελώς τυχαία. Καθώς συζήταγαν διάφορα ονόματα ξαφνικά περνάει από μπροστά τους ένας πλανόδιος που πουλούσε μέλι. Δεν άργησαν να το σκεφτούν και κατάληξαν στο όνομα "Μέλισσες".
        • H συμμετοχή τους στην Eurovision ήρθε πολύ ξαφνικά. Δεν μετανιώνουν που πήγαν με ελληνικό στίχο, ωστόσο για την ώρα δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους μία ακόμα συμμετοχή.
        • Διασκεδάζουν απίστευτα τις περιοδείες παρόλο που δεν τους μένει καθόλου ελεύθερος χρόνος να εξερευνήσουν το μέρος. Διαθέτουν ένα tour van όπως βλέπουμε στις αμερικάνικες ταινίες και ένα σκύλο – μασκότ τον "Ιντεφίξ".
        • Έχουν να μας διηγηθούν πολλές ιστορίες με θαυμάστριές τους που τους έφεραν άλλες φορές σε ευχάριστες άλλα και σε αμήχανες καταστάσεις.
        • Τον τελευταίο καιρό έχουν μειώσεις τις εμφανίσεις τους γιατί βρίσκονται στο studio και προσπαθούν να δημιουργήσουν και να εμπνευστούν τα τραγούδια του νέου τους δίσκου.
        • Τους στίχους και τη μουσική στα τραγούδια τους, τα γράφουν οι ίδιοι.
        • Θεωρούν πολύ σημαντικό να φτιάχνουν mainstream ακούσματα. Έτσι μπορούν μέσα από τα δεδομένα της εποχής να επικοινωνήσουν με τον κόσμο.
        • Όταν άκουσαν για πρώτη φορά το "Κρυφά" στο ραδιόφωνο άργησαν να συνηδειτοποιήσουν πως ήταν αυτοί. Μάλιστα ο Παντελής καθόταν για ένα εικοσάλεπτο στον καναπέ και χαιρόταν μόνος του όπως μας είπε.
        • Αγαπούν τις γυναίκες και παραδέχονται ότι έχουν περισσότερες κατακτήσεις από το group και μετά.
        • Εκτός της σκηνής, κάνουν παρέα, βγαίνουν μαζί και συχνάζουν στα ίδια μέρη και στέκια.
        • Είναι όλοι χρήστες του facebook εκτός από τον Θάνο. Ο Χρήστος μάλιστα έχει και twitter.
        • Ο Χρήστος αν και δηλώνει οτί προσέχει λίγο τη διατροφή του, τα υπόλοιπα μέλη του σιγκροτήματος φαίνεται να μη συμφωνούν.

         καφεδάκι και κουβεντούλα
        melisses_2
        melisses_9
        melisses_10
        melisses_12
        melisses_11

        Με τις νικήτριες του διαγωνισμού
        melisses
        melisses_1
        melisses_14
        melisses_15

        Ώρα για πόζες
        melisses_3
        melisses_13



         Οι Μέλισσες είναι:


        melisses_4melisses_5
        Χρήστος Μάστορας στη φωνή                               Ιάκωβος Σαμψάκης στα ντραμς
        melisses_6melisses_7
        Παντελής Κυραμαργιός στα πλήκτρα                              Θάνος Λαϊτσας στην κιθάρα
        melisses_8
        Κώστας Μαυρογένης στο μπάσο




        Facebook_icon_Medium
        Μείνετε συντονισμένοι μέχρι το επόμενο Meet & Greet  
        Και που ξέρεις μπορεί να είσαι εσύ ο επόμενος νικητής!

        Τα "Top10" τραγούδια και albums του 2010 σύμφωνα με το "Time"

        Το περιοδικό Time, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, δημοσίευσε μία σειρά από "Top10" λίστες για πάνω από 50 κατηγορίες αναζητώντας σε κάθε περίπτωση τα κορυφαία 10.

        Δύο από τις "The Top 10 Everything of 2010 " λίστες αφορούν τη μουσική και πρόκειται για τα 10 κορυφαία albums και τραγούδια για τη χρονιά που πέρασε(σύμφωνα πάντα με το περιοδικό):




        Top 10 Albums
        1. Kanye West, My Beautiful Dark Twisted Fantasy
        2. Arcade Fire, The Suburbs
        3. LCD Soundsystem, This Is Happening
        4. The National, High Violet
        5. Drake, Thank Me Later
        6. Sufjan Stevens, Age of Adz
        7. The Black Keys, Brothers
        8. Yeasayer, Odd Blood
        9. Big Boi, Sir Lucious Left Foot: The Son of Chico Dusty
        10. Beach House, Teen Dream

        Top 10 Songs
        1. Cee Lo Green, "F___ You"
        2. Janelle Monáe, "Tightrope"
        3. Kanye West, "Power"
        4. Arcade Fire, "Sprawl II (Mountains Beyond Mountains)"
        5. Eminem featuring Rihanna, "Love the Way You Lie"
        6. Yeasayer, "Ambling Alp"
        7. Jónsi, "Animal Arithmetic"
        8. Drake, "Find Your Love"
        9. Elizabeth Cook, "All the Time"
        10. Sleigh Bells, "Rill Rill"

        Δείτε τους Stavento στο Mad Secret Concert

        Για όλους εσάς που δεν καταφέρατε να κερδίσετε προσκλήσεις για το Mad Secret Concert οι Stavento δίνουν μία ακόμα ευκαιρία : σήμερα (14/12/2010) στις 9 το βράδυ μπείτε στην fan page των Stavento
        και οι πρώτοι 30 που θα απαντήσουν πρώτοι θα κερδίσουν διπλή πρόσκληση !!

        Το Mad Secret Concert θα γίνει την Πέμπτη στις 18:00 κάπου στα βόρεια της Αθήνας. Όλα τα τραγούδια έχουν διασκευαστεί από φιλαρμονική ορχήστρα (the foux orkestar) ενώ θα συμμετέχουν και 3 guests έκπληξη !
        Το fan page των Stavento έχει ξεπεράσει τα 230.000 μέλη ενώ ο διαγωνισμός περισσότερες από 10,000 συμμετοχές!

        Βιαστείτε

        Τα Κόκκινα Χαλιά τραγούδησαν "Τρίγωνα-Κάλαντα"!

        Την αυλαία της 7ης Ονειρούπολης, την μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή - δράση που πραγματοποιείται στην χώρα μας άνοιξαν τα "Κόκκινα Χαλιά",
        που βρέθηκαν εκεί και έδωσαν μια μεγάλη συναυλία, παρά το τσουχτερό κρύο και την παγωνιά, διασκευάζοντας το παραδοσιακό και γνωστό σε όλους μας τραγούδι "Τρίγωνα Κάλαντα". Την εκδήλωση κάλυψε ο γνωστός παρουσιαστής του Mega Χρήστος Νέζος για δεύτερη χρονιά με την εκπομπή του «Ταξιδεύοντας».
        Δείτε το σχετικό video.

        Χιπ Χοπ Χωριό 8

        «Μια μάχη μαίνεται μέσα μου», είπε το αγόρι στον παππού του. «Είναι μια σκληρή μάχη ανάμεσα σε δύο λύκους. Ένας είναι κακός – γεμάτος μοχθηρία, μνησικακία, ζήλια, λαγνεία, ψέμα, ψεύτικη υπερηφάνεια, υπεροψία και εγωισμό. Ο άλλος είναι καλός – φέρνει στη ψυχή γαλήνη και γεμίζει το είναι μου με ευτυχία, αγάπη, ελπίδα, ηρεμία, ταπεινοφροσύνη, συμπάθεια, συμπόνια, αλήθεια, κατανόηση και πίστη». Το βλέμμα του αιωρήθηκε στο άπειρο και μετά γυρνώντας πάλι στον παππού του είπε: «Ποιός λύκος θα νικήσει τελικά;». Ο γέρος αναστέναξε, γιατί ήξερε. Τελικά απάντησε: «Αυτός που τρέφεις…»





        Η μυθοπλασία συναντά την αλήθεια όπως ο συντάκτης του παρόντος συναντά τους αναγνώστες, στην προσπάθεια να καταδείξει (χωρίς κάποιο εμφανή λόγο) πως η στάση μας απέναντι στον εαυτό μας είναι αυτή που διαμορφώνει και την όψη αυτού του κόσμου στα μάτια μας. Καλησπέρα αγαπητοί και καλωσήρθατε στο άρθρο που συνδυάζει την χαμηλής ποιότητας φιλοσοφία με μετεφηβικές εξυπνάδες τόσο αναγκαίες όσο και το μνημόνιο, και παρουσιάζει στον υπόλοιπο κόσμο τι γίνεται στη hip hop σκηνή στην Ελλάδα. Επειδή έχω ήδη καθυστερήσει το άρθρο και ο κύριος αρχισυντάκτης θα με (ξανα)βρίζει, αφήνω τα προκαταρκτικά και εισέρχομαι στο θέμα όπως ο Ίαν Σκότ σε ξανθιά εγχώρια σελέμπριτι (αυτές είναι οι εξυπνάδες που προανέφερα).



        Τι γίνεται στα ανώγεια (εδώ βρίσκονται οι έχοντες μοίρα στον μιντιακό ήλιο)

        komisX
        Κυρίες και κύριοι, στο προηγούμενο άρθρο είχαμε πει ότι Δευτέρα περιμέναμε 2 κλιπ του αμέθυστου σκηνοθέτη Δημήτρη Συλβέστρου. Πάραυτα, η ελληνική τυπικότητα του hip hop τομέα δούλεψε πάλι και δεν έχουμε κανένα κλιπ. Δεν μου κάνει εντύπωση, το ομολογώ! Πάλι καλά που υπάρχει καιο Λευτέρης Κόμης Χ Παναγιωτίδης, ο οποίος μόλις χθες έκανε release μια πολύ ωραία διασκευή με τίτλο «Πίνω και Μεθώ». Το τραγούδι αυτό γυρίστηκε με πολύ κέφι από την παρέα του Family, η οποία προβάλλεται εντός του κλιπ σε μεγάλες στιγμές. Επίσημοι αλλά και απροσδόκητοι εμφανιζόμενοι στο κλιπ τα Ημισκούμπρια και ο Γιάννης Ζουγανέλης. Οέο! Παρακαλώ βάλτε ένα ποτάκι και απολαύστε το ακόλουθο video:



        Τι γίνεται στα ισόγεια (εδώ στριμώχνονται οι έχοντες συννεφιά στο μιντιακό ήλιο και σελήνη στον Ερμή…)

        gelos
        Η αλήθεια είναι πως σε αυτή την κατηγορία δεν έπαιξε τίποτα ιδιαίτερο αυτή την εβδομάδα. Οπότε θα κάνουμε ένα μικρό flash back και θα σας θυμίσω τον πολύ καλό δίσκο του Γέλου (Σκοτεινή Πλευρά, Άγνωστοι Γνωστοί) ο οποίος κυκλοφόρησε πρόσφατα και δεν έλαβε της πρέπουσας προσοχής, τουλάχιστον από τον έξω κόσμο. Η Ηχοκρατορία μέσω της 33 1/3 Entertainment έφερε λοιπόν στα ράφια των καταστημάτων το πραγματικά “Μεταξύ Ουρανού και Γής”. Ο δίσκος αυτός βρισκόταν στο εργαστήριο για τρία περίπου χρόνια μέχρι να ολοκληρωθεί και σηματοδοτεί το νέο μουσικό δυνάμωμα του Γέλου. Απλός και λιτός σε ύφος, ανανεωμένος στιχουργικά και δυνατός τεχνικά, ο Γέλος κατάφερε να με κερδίσει. Πάρτε το πρώτο του clip το οποίο είναι αφιερωμένο στο graffiti.



        Τι γίνεται στα κατώγεια (εδώ συνωστίζονται όσοι καλύπτονται από μιντιακό σκοτάδι και όσων ο Κρόνος είναι κρίμα


        aythentia
        Πάμε προς Πειραιά μεριά. Οι Αυθεντία επιστρέφουν στο προσκήνιο χαρίζοντας τον 5ο τους δίσκο, έναν δίσκο με ποικίλες ηχητικές και στιχουργικές αποχρώσεις και ιδιαίτερη έμφαση στην λεπτομέρεια. Για όσους δεν γνωρίζουν οι Αυθεντία αποτελούνται από τον Αντιρρησία ή Γόνο, τον Κατάδηλο ή Stealth Fighter και τον Dj Element πρώην Seismic Shift. Πολύ ψευδώνυμο ρε παιδί μου! Τέλωσπάντων, η παρέα επέστρεψε με το δίσκο «Σημείο Αναφοράς», ένα σαφώς προσεγμένο ηχητικό πακέτο που αξίζει της προσοχής σας. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, πατήστε πάνω στο linkγια να κατεβάσετε το δίσκο και όσο διαρκεί το download δείτε και το νέο του video clip.




        Αυτά τα λίγα αγαπητοί και αγαπητές δεν έχω εύκαιρη καμία εξυπνάδα για αποχαιρετιστήρια ατάκα. Να περνάτε καλά, να μην πιστεύετε ότι Κάπου εδώ αγαπητοί, θα πάω για ύπνο γιατί ένα κορμί έχω και εγώ και μάλιστα ταλαιπωρημένο από την αϋπνία και τον έρωτα (τς τς τς!) να προσέχετε, να ντύνεστε καλά μην την αρπάξετε (με την καλή έννοια!) και να βγείτε να διαδηλώσετε, νομίζω ότι η ώρα έχει έρθει. Ραντεβού στο δρόμο λοιπόν, με ένα ζευγάρι ακουστικά στο αυτί, το mp3 να παίζει ραπ και τα μάτια στο δρόμο… Το νου…
        Με ανυπόκριτα ανιδιοτελή εκτίμηση,
        Ο Χωριανός!
        Για επικοινωνία με το συντάκτη, χάρες και απειλές xwrianos@gmail.com

        www.tralala.gr