13 Ιουλ 2011

Lady Gaga "Born This Way Metal Version": Μα πως έγινε αυτό;


Το πρώτο single από το album Born This Way” της Lady Gaga, ήταν το ομότιτλο, electro-house track που έκανε πολλούς haters να προσπαθούν διαρκώς να βρουν κοινά σημεία της Mother Monster με τηνMadonna.
 Όμως η Lady Gaga είναι ένα ανήσυχο μουσικό μυαλό, που δεν κουράζεται να προκαλεί και να ξαφνιάζει με κάποιες ultra crazy ιδέες με rock ηχόχρωμα και άποψη. Μπορεί να υπάρχει ήδη στο album “Born This Way” ένα κομμάτι με τίτλο “Heavy Metal Lover”, αλλά ηχητικά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την metal/rock.
Βέβαια, οι δυνατοί hard rock ήχοι κάνουν την εμφάνιση τους στο κομμάτι “Electric Chapel” αλλά και πάλι πρόκειται για ένα track που δεν μπορεί να «τρομάξει» τους metalheads. Την αδικία αυτή, προσφέρθηκε να επανορθώσει ο κιθαρίστας της Gaga, ηλικίας 27 ετών, Ol` Drake, δημιουργώντας μια thrash metal version του single “Born This Way”. Μετά από αυτό, ακόμα και οι Metallica θα περιμένουν στο ακουστικό τους για συνεργασία! 

Νέο album για τις Sugababes!


Oι Sugababes, έχοντας φτάσει αισίως στην τέταρτη ανανέωση της σύνθεσης τους, ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν ένα ακόμα album με πιο «ακραίο και σκοτεινό» ήχο από ότι τις έχουμε συνηθίσει.
 Το συγκρότημα έχει ολοκληρώσει την διαδικασία ηχογράφησης και πλέον βρίσκεται στην διαδικασία επιλογής τραγουδιών για το νέο τους album. Ηχητικά, το album θα είναι εμπνευσμένο από το “Freedom”, ένα single όπου ακούσαμε δείγμα του σε πρόσφατη διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας.
Πλέον στην σύνθεση των Sugababes, υπάρχουν τρείς κοπέλες, οι Heidi Range, Amelie Barrabah, Jade Ewan, που καμμία τους δεν βρισκόταν στο αρχικό lineup του συγκροτήματος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει από το 2009 μια σκληρή δικαστική διαμάχη, με κύριο αίτημα την κατάργηση του ονόματος του συγκροτήματος από το πρώην μέλος Mutya Buena, που αποχώρισε το 2005.  Get Sexy Right Now!

Έτοιμο το νέο album του Lil Wayne!


Lil Wayne, σε συνέντευξη του στα MTV News, αποκάλυψε ότι το νέο τους album “Tha Carter IV” είναι πλέον έτοιμο για να κυκλοφορήσει στις 19 Αυγούστου.
 Το comeback του Weezy είχε προγραμματιστεί αρχικά για τον Μάιο του 2011, στην συνέχεια μετατέθηκε για τον Ιούνιο, αλλά o Lil Wayne χρειάστηκε παραπάνω χρόνο για να δουλέψει πάνω στους στίχους των τραγουδιών, όποτε το release του album μετατέθηκε για τον Αύγουστο.
 Ο Wayne επίσης, αποκάλυψε και μια επιρροή του από τον αδικοχαμένο Tupac, στο single “How To Love”.
 Είπε: «Το πρώτο μου single “How To Love” είναι σαν το “Keep Your Head Up” του Tupac, που προέτρεπε τις γυναίκες να κρατήσουν ψηλά το κεφάλι όσο άσχημες κι αν είναι οι καταστάσεις που βιώνουν γύρω τους. Το ίδιο μήνυμα επιχειρεί να περάσει και το τραγούδι μου.»
 Ο Lil Wayne, αφού ολοκλήρωσε την ποινή του για οπλοκατοχή, τον Νοέμβριο του 2010, ξεκίνησε να δουλεύει πάνω σε νέο υλικό.  

Οι Onirama κλείνουν δέκα χρόνια μουσικής πορείας!


Στην εκπομπή Life του Σκαι μίλησε το δημοφιλές γκρουπ Onirama.
«Ο κόσμος μας έχει γνωρίσει τα τελευταία πέντε με έξι χρόνια, αλλά η δημιουργία του γκρουπ κρατάει μια δεκαετία. Ειδικά στα live είμαστε δέκα χρόνια στη σκηνή και προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που μας αρέσει» λέει ο Θοδωρής Μαραντίνης . Συνεχίζουν τις περιοδείες τους και μίλησαν για τον τίτλο της τελευταίας τους δισκογραφικής δουλειάς «Στη Χώρα των τρελλών».
Δείτε το απόσπασμα:

Τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης

Ξέρετε ποια φεστιβάλ μαζεύουν τους περισσότερους θεατές; Τα 10 πιο μεγάλα σε χωρητικότητα festival της Ευρώπης.

10) Oxegen, Ιρλανδία

Που γίνεται: Νάας, Ιρλανδία
Πότε: 7-10 Ιουλίου 2011
Ποιοι εμφανίζονται: Coldplay, Arctic Monkeys, Beyonce, Foo Fighters
Χωρητικότητα80,000

9) Rock Werchter, Βέλγιο

Που γίνεται: Λέβεν, Βέλγιο
Πότε: 30 Ιουνίου - 3 Ιουλίου 2011
Ποιοι εμφανίζονται: Coldplay, Linkin Park, Kings of Leon, Iron Maiden
Χωρητικότητα: 80,000

8) Wacken Open Air, Γερμανία

Που γίνεται: ΓουάκενΓερμανία
Πότε: 4-6 Αυγούστου 2011
Ποιοι εμφανίζονται: Motorhead, Judas Priest, Ozzy Osbourne
Χωρητικότητα: 80,000

7) V Festival, Βρετανία

Που γίνεται: Σταφορντσάιρ, Αγγλία, Βρετανία
Πότε: 20-21 Αυγούστου 2011
Ποιοι εμφανίζονται: Eminem, Rihanna, Arctic Monkeys, Plan B
Χωρητικότητα: 85,000

6) T in the Park, Βρετανία

Που γίνεται: Κίνρος, Σκωτία, Βρετανία
Πότε: 8-10 Ιουλίου 2011
Ποιοι εμφανίζονται: Coldplay, Arctic Monkeys, Foo Fighters, Beyonce
Χωρητικότητα: 85,000

5) Rock Am Ring, Γερμανία

Που γίνεται: Νίρμπουργκ, Γερμανία
Πότε: 3-5 Ιουνίου 2011
Ποιοι εμφανίζονται: Coldplay, System of A Down, Kings of Leon, Interpol
Χωρητικότητα: 85,000

4) Reading Festival, Βρετανία

Που γίνεται: Ρέντινγκ, Αγγλία, Βρετανία
Πότε: 26-28 Αυγούστου 2011
Ποιοι εμφανίζονται: Muse, The Strokes, My Chemical Romance, The Offspring, Pulp
Χωρητικότητα: 90,000

3) Graspop Metal Meeting, Βέλγιο

Που γίνεται: Ντέσελ, Βέλγιο
Πότε: 24-26 Ιουνίου 2011
Ποιοι εμφανίζονται: Ozzy Osbourne, Slipknot, Scorpions, Judas Priest
Χωρητικότητα: 90,000

2) Download Festival, Βρετανία

Που γίνεται: Κάστρο του Ντόνινγκτον, Λέτσεστερσάιρ, Αγγλία, Βρετανία
Πότε: 10-12 Ιουνίου 2011
Ποιοι εμφανίζονται: Def Leppard, System of A Down, Linkin Park, The Darkness
Χωρητικότητα: 110,000

1) Glastonbury Festival, Βρετανία

Που γίνεται: Worthy Farm, Πίλτον, Σόμερσετ, Αγγλία, Βρετανία
Πότε: 22-26 Ιουνίου 2011
Ποιοι εμφανίζονται: U2, Coldplay, Beyonce, Morrissey, Paul Simon, Chemical Brothers
Χωρητικότητα: 180,000



Τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης
photos in gallery: 10

Cartel feat. Giorgina - I Wanna Know (Like a Bass)

Νέο τραγούδι από τους Cartel και Giorgina - I Wanna Know (Like a Bass)
Απολαύστε το νέο τραγούδι των Cartel και Giorgina!

Θετικές αντιδράσεις στο προσωρινό break των Black Eyed Peas από την μουσική!

Την προηγούμενη εβδομάδα, οι Black Eyed Peas, μέσω του will.i.am ανακοίνωσαν ότι το τέλος της περιοδείας τους για το album “The Beginning” θα είναι η αφορμή για ένα παρατεταμένο διάλλειμα του συγκροτήματος από την μουσική.
Παράλληλα, o will.i.am διέψευσε τις φήμες περί οριστικής διάλυσης των Black Eyed Peas. Θα ήταν φυσιολογικό, η αναγγελία μιας τέτοιας είδησης σε μουσικά sites να φέρει θλίψη και απογοήτευση στους fans.

Μηδενιστής και Demy νέο video clip

Το νέο βίντεο του μουσικού κομματιού, "Μια Ζωγραφιά (Ο Κόσμος Μας)" του Μηδενιστή σε συνεργασία με την Demy.
Δείτε το πιο κάτω και εκφράστε την άποψή σας με ένα απλό σχόλιο

«Φωτιά στα παραμύθια» έβαλε ο Μιχάλης Εμιρλής στη Χαλκιδική

"Φωτιά στα παραμύθια" έβαλε ο Μιχάλης Εμιρλής στην ηλιόλουστη Χαλκιδική. Όσοι ήταν εκεί τον απόλαυσαν. Άκρως ανανεωμένος γέμισε με ενέργεια τους παρευρισκόμενους.
Ο κόσμος άκουσε τραγούδια από τις τρεις δισκογραφικές του δουλειές, αλλά και ελληνικές διασκευές, συμμετείχε, χόρευε και μπήκε σε καλοκαιρινούς ρυθμούς. Φωνές, χαμόγελα... Επίμονα ζητούσε το τραγούδι του «Να σε ξεχάσω προσπαθώ» αλλά και το «Φωτιά στα Παραμύθια» (πάλι και πάλι).

Το καλοκαίρι είναι εδώ… και ο Μιχάλης Εμιρλής αποδεικνύει πως ξέρει να βάζει φωτιά στα παραμύθια, αλλά και σε καλοκαιρινά πάρτι...

Jessie J: «Είμαι bisexual, το ξέρουν και οι γονείς μου!»

Η bisexuality διπλασιάζει τις πιθανότητες για να μην μείνεις μόνος το βράδυ του Σαββάτου, είχε πει κάποτε ο Woody Allen και αυτό φαίνεται ότι το γνωρίζει καλά η Jessie J.
H τραγουδίστρια του “Price Tag” που έχει αποκαλύψει νωρίτερα μέσα στην χρονιά την bi σεξουαλικότητα της, δεν δίστασε να εξομολογηθεί σε συνέντευξη της, ότι οι γονείς της είναι απόλυτα cool με κάτι τέτοιο.

Σήμερα - 13 Ιουλίου

Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Σάρα


Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :
  
1909: Γεννιέται ο συνθέτης Paul Constantinescu .
1939: Ο Frank Sinatra έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο με το συγκρότημα του Harry James με τα τραγούδια "Melancholy Mood" και "From the Bottom of My Heart."
1959: Κυκλοφορεί το "Dedicated To The One I Love" των The Shirelles'.
1968: Κυκλοφορεί το "Born To Be Wild" των Steppenwolf's.
1964: Οι The Supremes έκαναν studio ηχογράφηση του "Come See About Me."
1974: Κυκλοφορεί το "I Shot The Sheriff" του Eric Clapton's.
1985: Ξεκίνησαν Live-Aid συναυλία σε Φιλαδέλφεια, και Λονδίνο, Αγγλία.
1995: Ο Geddy Lee (Rush) τραγούδησε το "Oh Canada" πριν το All-Star Game στο Baltimore's Camden Yards.
1998: Ανακοινώθηκε ότι ο Marilyn Manson θα ακύρωνε τις εμφανίσεις του στο έβδομο European rock festivals λόγω του ότι ο drummer τους Ginger Fish έπασχε από τον ιό mononucleosis.
1999: Η Sandy y Papo σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην ηλικία των 23.




Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα : 

1922: Αρχίζει η μεγάλη τουρκική αντεπίθεση στο μέτωπο Αφιόν Καραχισάρ - Εσκί Σεχίρ, που θα καταλήξει στη Μικρασιατική Καταστροφή.
1925: Ο δικτάτορας Θεόδωρος Πάγκαλος καταργεί την ελευθεροτυπία.
1930: Το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου ξεκινά στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης με τον αγώνα Γαλλίας - Μεξικού (4-1). Ο γάλλος Λισιέν Λοράν πετυχαίνει το πρώτο γκολ στην ιστορία των παγκοσμίων κυπέλλων.
1939: Ο Φρανκ Σινάτρα κάνει το ντεμπούτο του στη δισκογραφία.
1985: Διεξάγεται ταυτόχρονα στη Φιλαδέλφεια και το Λονδίνο το κοντσέρτο με την επωνυμία «Live Aid», που ως σκοπό έχει να συγκεντρώσει την προσοχή του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά και χρήματα, για τους λιμοκτονούντες κατοίκους της Αφρικής. Εμφανίζονται, μεταξύ άλλων, ο Μικ Τζάγκερ, η Τίνα Τάρνερ, η Μαντόνα, ο Μπομπ Nτίλαν και ο Πολ ΜακΚάρτεϊ. Ψυχής της εκδήλωσης είναι ο τραγουδιστής των «Boomtown Rats» Μπομπ Γκέλντοφ.



Shakira - Το Rabiosa στην κορυφή

Η Κολομβιανή superstar κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο το album της “Sale El Sol”, το οποίο έχει ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.
Έχει γίνει 3 φορές πλατινένιο στην Γαλλία, 2 φορές πλατινένιο σε Ιταλία, Πολωνία, Ισπανία και Ελβετία ενώ πλατινένιο έχει γίνει στην Ελλάδα, την Αργεντινή, την Ουγγαρία, την Πορτογαλία και την Ρωσσία.

Το πρώτο single “Loca” ανέβηκε στο #1 του Ελληνικού airplay chart και έμεινε για 18 συνεχόμενες εβδομάδες κάνοντάς το έτσι το τραγούδι με τις περισσότερες εβδομάδες στο νούμερο ένα στην ιστορία του airplay chart.

Το νέο της single έχει τίτλο “Rabiosa” και σκαρφάλωσε αυτή την εβδομάδα στην κορυφή. Στο τραγούδι συμμετέχει και ο Pitbull.