11 Απρ 2011

Η Britney Spears συνεργάζεται με την Rihanna!


Θα μπορούσε ποτέ η Britney να μπει στον “S&M” κόσμο της Rihanna; Κι όμως, η επιθυμία της Britney Spears για την δημιουργία ενός track ντουέτου με μια ακόμα καυτή γυναικεία παρουσία θα γίνει πραγματικότητα πολύ σύντομα.
 Η Rihanna και η Britney Spears θα συνεργαστούν σε ένα remix του “S&M” το οποίο θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Η συνεργασία αποκαλύφθηκε μέσα από το Twitter της Rihanna, που έγραψε μήνυμα: «Έχω μια sexy συνεργασία που έρχεται σύντομα. Είναι η Britney!!!!!!!!Θα υπάρχει τόση ερωτική ενέργεια στον αέρα, νομίζετε ότι μπορείτε να το αντέξετε;» για να απαντήσει η Britney: «Rihanna είσαι μεγάλο πειραχτήρι…Μου αρέσεις πραγματικά, νομίζεις ότι μπορούν να το αντέξουν;»
Αλήθεια είστε έτοιμοι;

Mέσα στο 2011 το νέο album των No Doubt!


Σας έλειψαν; Οι No Doubt θα κυκλοφορήσουν το νέο τους album μέσα στην χρονιά, όπως επιβεβαίωσε η Gwen Stefani σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στο show του Ryan Seacrest.
Η “Harajuku” Gwen είπε: «Προσπαθούμε να περάσουμε όμορφα γράφοντας νέα τραγούδια και πιστεύω ότι λογικά θα έχουμε ένα νέο album μέσα στην χρονιά.» και προσέθεσε: «Πρόκειται γενικά για έναχαρούμενο album. Έχουμε ήδη γράψει 10 τραγούδια και θα ηχογραφήσουμε μερικά ακόμα, για καλό και για κακό. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να έχουμε όμορφα σύγχρονα pop κομμάτια και μέχρι στιγμής είμαστε μέσα στον στόχο μας. Τον αγαπώ αυτό τον δίσκο!»
Το νέο album των No Doubt θα είναι η επάνοδος τους μετά το “Rock Steady” του 2001 και ένα διάλλειμα που κράτησε 10 ολόκληρα χρόνια. Στο μεσοδιάστημα, ο Tony Kanal και η παρέα του, απέκτησαν πολλούς επωνύμους fans, όπως η Hayley Williams των Paramore, που είχε γράψει πρόσφατα στο Twitter: «Θέλω καινούρια τραγούδια των No Doubt τώρα!» (Κι εμείς!) 
 Επίσης σύμφωνα με δηλώσεις της Gwen Stefani, η κυκλοφορία του νέου album των No Doubt θα συνδυαστεί με μια παγκόσμια περιοδεία με συναυλίες, κυριολεκτικά, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Λέτε να περάσουν κι από τα μέρη μας;

System Of A Down: Μια περιοδεία στα μέτρα των fans!


Oι System Of A Down επανενώθηκαν και φέτος το καλοκαίρι βγαίνουν ξανά «στο δρόμο» για συναυλίες.
Αυτή την φορά ο Serj Tarkian και η παρέα του, ζήτησαν από τους fans να επιλέξουν τα τραγούδια που θα διαμορφώσουν το setlist της περιοδείας τους. Ο διαγωνισμός τρέχει ήδη στο επίσημο site του συγκροτήματος και οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν free εισιτήρια για τις συναυλίες των SOAD.
Ένα μήνυμα των System Of A Down έλεγε τα εξής: «Θέλουμε να ξέρουμε ποια τραγούδια θέλετε να ακούσετε στις συναυλίες μας. Αν μας στείλετε τα έξι αγαπημένα σας τραγούδια, ένας νικητής από κάθε πόλη της περιοδείας μας, θα κερδίσει ένα διπλό εισιτήριο για την συναυλία που θα γίνει στην περιοχή του. Επίσης θα κερδίσει ένα setlist από την συναυλία που παρακολούθησε, υπογεγραμμένο από εμάς!»
Οι System Of A Down θα εμφανιστούν και στο Download Festival στην Αγγλία, στις 11 Ιουνίου.

Top Ten Radio Hits 04/04-10/04


Το Top Ten Radio Hits σας καλωσορίζει για ακόμη μια εβδομάδα στη στήλη που φιλοξενεί τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες. Πιστοί στο ραντεβού μας είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε τραγούδια που αγαπήσατε και επιλέξατε να ακούσετε στα ραδιόφωνα, με τις μεγαλύτερες ακροαματικότητες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
“Είσαι μια συνήθεια, μια από τα ίδια”, μας τραγουδάει οΜιχάλης Χατζηγιάννης από τη θέση νούμερο ένα, όπου και παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα. Νέα είσοδο, στη λίστα με τις ελληνικές επιτυχίες για Πάνο Κιάμο και το δικό του ολοκαίνουργιο hit  “Από Δευτέρα”, που ακούγεται δυνατά στα ραδιόφωνα. Νέα είσοδο όμως και για τους  OtherView που κάνουν δυναμικά την εμφάνισή τους με το δικό τους “Κάνε με”!!
Η Jennifer Lopez συνεχίζει να κρατάει τα σκήπτρα στη λίστα με τις ξένες επιτυχίες, αφού παραμένει στη θέση νούμερο ένα, με το πολυαγαπημένο “On the Floor”.  Νέα είσοδο για τους Akcent και το πολύ δυναμικό τους κομμάτι “My Passion”. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και δείτε όλες τις επιτυχίες που αγαπήθηκαν και ακούστηκαν δυνατά την εβδομάδα που μας πέρασε!


Ξένο

1.    (1)    Jennifer Lopez ft Pitbull – On the Floor
2.    (4)    Playmen & Claydee ft Tamta – Tonight
3.    (2)    Enrique Iglesias – Tonight
4.    (3)    Alexandra Stan – Mr Saxobeat
5.    (6)    Britney Spears – Hold it Against me
6.    (NE)  Black Eyed Peas -  The Time
7.    (7)    Adele – Rolling In The Deep
8.    (NE)  Akcent – My Passion
9.    (5)    Claydee Lupa ft Dimension X – Call me
10.  (9)    Lady Gaga – Born This Way


Ελληνικό

    1.    (1)    Μιχάλης Χατζηγιάννης – Μια από τα ίδια
    2.    (4)    Άννα Βίσση – Δε θα υπάρξει άλλο
    3.    (2)    Σάκης Ρουβάς – Οι δυο μας
    4.    (5)    Δήμος Αναστασιάδης – Αν Μ' αγαπάς
    5.    (3)    Γιάννης Πλούταρχος & Albano Carrisi – Με μια ματιά σου (Felicita)
    6.    (7)    Έλλη Κοκκίνου - Ερωτεύτηκα
    7.    (6)    Αντώνης Ρέμος - Στιγμές
    8.    (10)  Γιώργος Μαζωνάκης – Εγώ τη ζωή μου
    9.    (ΝΕ)  OtherView – Κάνε με
    10.  (ΝΕ)  Πάνος Κιάμος – Από Δευτέρα

    Σήμερα - 11 Απριλίου


    Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
    Γιορτάζουν: Θωμάς, Θωμαή
                            Παγκόσμια Ημέρα κατά της Aσθενείας Πάρκινσον


    Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

    1956: Ο James Brown κάνει ντεπούτο στα  R&B charts με το "Please, Please, Please."
    1963:  Γεννιέται η Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ελληνίδα τραγουδίστρια
    1966: Ο Frank Sinatra ηχογραφά το  "Strangers in the Night."
    1994: O δίσκος "In Utero" των Nirvana γίνεται διπλός-πλατινένιος.

    Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

    1727: Πρεμιέρα του ορατόριου του Μπαχ «Τα Κατά Ματθαίον Πάθη» στην εκκλησία του Αγίου Θωμά στη Λειψία. Ήταν Μεγάλη Παρασκευή.
    1905: Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν δημοσιεύει άρθρα όπου διατυπώνει τη Θεωρία της Σχετικότητας.
    1955: Κυκλοφορεί το πρώτο φύλλο της εβδομαδιαίας αθλητικής εφημερίδας «Αθλητικό Φως», που αργότερα μετονομάζεται σε «Φως των Σπορ» και εκδίδεται καθημερινά έως σήμερα, πάντα στο πλευρό του Ολυμπιακού.
    2005: Πεθαίνει ο Αρχιεπίσκοπος πρώην Αμερικής Ιάκωβος, ιερωμένος με πολιτικές και διπλωματικές ικανότητες, ο «CIAκωβος» της Αριστεράς.

    Αυτοί είναι οι 15 του Greek Idol


    Γνωρίστε τους 15 που κέρδισαν μια θέση στα live του φετινού Greek Idol!
    Το πρώτο live του δεύτερου κύκλου του Greek Idol έρχεται το επόμενο Σάββατο 16 Απριλίου.
    Τα επεισόδια των ακροάσεων έχουν φτάσει στο τέλος και οι 15 εκλεκτοί των κριτών, 8 κορίτσια και 7 αγόρια ρίχνονται στην μάχη των live.



    Γνωρίστε τους:



    Χρύσα Μπαντέλη [Ακούστε την](Ιωάννινα)


     Δημήτρης Τικτόπουλος [Ακούστε τον]


    Άρης Πλασκασοβίτης [Ακούστε τον](Αθήνα)


    Παναγιώτης Τσακαλάκος [Ακούστε τον](Αθήνα)


    Κατερίνα Μορένα [Ακούστε την](Νάουσα)


    Μαριάννα Μαλαντζή [Ακούστε την](Κεφαλονιά)


    Μαρία Θεοδότου [Ακούστε την](Κύπρος)


    Μαρία (Μαλού) Κυριακοπούλου [Ακούστε την](Καλαμάτα)


    Κέρεν Ταμάμη [Ακούστε την](Λαμία)


    Κωνσταντίνος Φραντζής [Ακούστε τον]


    Ερωφίλη Τζάνου [Ακούστε την](Κρήτη)


    Χρήστος Τσουμάνης [Ακούστε τον]


    Κατερίνα Κουκουράκη [Ακούστε την](Κρήτη)


    Χρήστος Ξυλούρης [Ακούστε τον](Κρήτη)


    Χρύσανθος Καντέρες [Ακούστε τον]

    Πέγκυ Ζήνα αντί Σάκη στο πρώτο Greek Idol live


    Ποδαρικό στο Greek Idol 2 θα κάνει η Πέγκυ Ζήνα που θα είναι η πρώτη καλεσμένη της Ρούλας Κορομηλά το επόμενο Σάββατο...
    Αρχική επιλογή της παραγωγής ήταν ο Σάκης Ρουβάς. Οι άνθρωποι του παιχνιδιού θεώρησαν ότι το όνομα του μεγάλου pop star θα βοηθούσε στο να γίνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο Greek Idol 2.

    Ωστόσο το γεγονός ότι το όνομα του Σάκη έχει συνδεθεί με το X-Factor έκανε την παραγωγή αλλά και την παρουσιάστρια του παιχνιδιού να το ξανασκεφτούν αφού θα ήταν περίεργο επικοινωνιακά να βρίσκονταν μαζί στην σκηνή του Greek Idol Σάκης και Ρούλα.

    Η δεύτερη πολύ καλή επιλογή ήταν η Πέγκυ Ζήνα. Η λαϊκή τραγουδίστρια στην πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της θα παρουσιάσει στην σκηνή του Greek Idol τα νέα της τραγούδια.

    Ηλίας Βρεττός: Νέος δίσκος «Μέτρα τ’ αστέρια»


    Ο Ηλίας Βρεττός έχει χαρακτηριστεί ως τον πιο γρήγορα ανερχόμενο καλλιτέχνη των τελευταίων ετών. Με την καριέρα του να βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία , με προσεγμένες συνεργασίες σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα δίπλα σε σημαντικά ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού, και με καταξιωμένους συντελεστές να υπογράφουν τα νέα του τραγούδια, μας παρουσιάζει το νέο του δίσκο με τίτλο «Μέτρα τ’ αστέρια».
    Με το ομότιτλο τραγούδι να έχει σκαρφαλώσει για πολλές εβδομάδες στην κορυφή του Ελληνικού Airplay και να αποτελεί ένα απ’ τα αγαπημένα των ραδιοφωνικών παραγωγών και djs της χώρας ο Ηλίας Βρεττός επιστρέφει πολύ δυναμικά με δέκα νέα τραγούδια που σίγουρα θα αγαπήσουμε απ’ το πρώτο άκουσμα.

    Την μουσική στα νέα τραγούδια υπογράφουν γνωστοί δημιουργοί όπως: Χριστόδουλος Σιγανός, Βαλεντίνο, Ναταλία Γερμανού , Βασίλης Γαβριηλίδης, Χάρης Γαλανός, Μάριος Ψιμόπουλος, Πάνος Καπίρης, Κώστας Μηλιωτάκης Γιάννης Ιερεμίας, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι Χριστόδουλος Σιγάνος, Βαλεντίνο, Ναταλία Γερμανού, Θάνος Παπανικολάου, Χάρης Γαλανός, Μαργαρίτα Δρουτσα, Αντώνης Παππάς, Νίκος Βαξαβανέλης.

    Ο δίσκος επίσης περιέχει την επιτυχία «Μαζί σου πάω παντού» αλλά και ως Bonus track το τραγούδι «Τα πάντα όλα» τα οποία έχουν ήδη γνωρίσει μεγάλη επιτυχία.

    Ο Ηλίας Βρεττός μας καλεί να «Μετρήσουμε τ’ αστέρια»
    και μία προς μία τις επιτυχίες του νέου του δίσκου.

    Κυκλοφορεί απ’ την Universal Music Greece

    Ο Κώστας Τουρνάς στην τελευταία του παράσταση στο Οξυγόνο Live


    Ο Κώστας Τουρνάς, μετά από τις τρεις επιτυχημένες παραστάσεις του στο Οξυγόνο live, παίρνει παράταση το Σάββατο, 16 Απριλίου.
    Θα ζωντανέψει επί σκηνής μια ολόκληρη εποχή σε ένα πρόγραμμα με τα χαρακτηριστικά και πολύ αγαπημένα τραγούδια του: «Ήλιε Μου – Ήλιε Μου», «Άνθρωπε Αγάπα», «Λεν», «Κυρίες και Κύριοι», «Η Μηχανή του Χρόνου», «Όμορφη», «Ο Πιο Καλός Τραγουδιστής», «Δεν Μετανιώνω», «Ο Αχιλλέας από το Κάϊρο» και άλλα πολλά!

    Κώστας Τουρνάς: κιθάρα, φωνή
    Ποίμης Πέτρου: πλήκτρα, κιθάρα
    Μιχάλης Καπηλίδης: ντραμς
    Δημήτρης Τσοπανέλης: κιθάρα, φωνή
    Άλεξ Σάιμον: μπάσο

    Ώρα εισόδου: 22:30'
    Είσοδος με ποτό: 15€