13 Απρ 2011

H Lady Gaga συνεργάστηκε με τον παραγωγό των AC-DC!


Lady Gaga κατά την ηχογράφηση του νέου της album συνεργάστηκε με τον παραγωγό των AC-DC,John Lange, για το track “You And I”.
Η 25χρονη τραγουδίστρια είχε προϊδεάσει τους fans της γι` αυτή την συνεργασία, όταν με μήνυμα στο Twitter είχε αποκαλύψει ότι έχει δουλέψει «με έναν θρυλικό παραγωγό». Στην συνέχεια, ο διάσημος blogger Perez Hilton αποκάλυψε ότι η Gaga και ο Lange ηχογράφησαν μαζί το κομμάτι “You And I”.
Ο γεννημένος στην Zambia, Βρετανός παραγωγός έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με τους Def Leppard, The Corrs, Nickelback. To κομμάτι “You And I” έχει συμπεριληφθεί στο album “Born This Way” που κυκλοφορεί στις 23 Μάιου, ενώ η Lady Gaga το έχει ήδη παρουσίασει στις συναυλίες της. 

U2: “360” Η πιο επιτυχημένη περιοδεία όλων των εποχών!!


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Live Nation και «προφητικό» δημοσίευμα του Billboard Biz, η “360” tour των U2, είναι η πιο επιτυχημένη περιοδεία όλων των εποχών! 
 Οι U2 με την sold-out συναυλία τους στο στάδιο Morumbi του Sao Paolo, κατάφεραν να ξεπεράσουν σε εισπράξεις τους Rolling Stones και την “Bigger Bang” tour που το διάστημα 2005-2007 είχε απολογισμό 554 εκατομμύρια δολάρια. Οι U2 έχουν ακόμα 26 συναυλίες μέχρι το τέλος της περιοδείας τους τον Ιούλιο στον Καναδά και αναμένεται να ξεπεράσουν τα 700 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.
 Ο manager των U2, Paul McGuiness δήλωσε στο περιοδικό Billboard: «Τα κέρδη είναι τεράστια! Φυσικά δεν μπορώ να σας πω τον προσδοκώμενο στόχο μας, αλλά το σίγουρο είναι ότι το συγκρότημα έχει ξοδέψει τεράστια ποσά για το κοινό που παρακολουθεί τις συναυλίες. Οι fans μας σε όλο τον κόσμο συμφωνούν ότι ένα εισιτήριο των U2 αξίζει πάντα τα λεφτά του. Είμαστε περήφανοι γι` αυτό το κατόρθωμα.» Αν θυμάστε καλά..οι U2 πέρασαν και από τα μέρη μας τον περασμένο Σεπτέμβριο!

11 Απριλίου 1991: Πρεμιέρα για το “Smells Like Teen Spirit”


Πέρασαν κιόλας είκοσι χρόνια (και μια μέρα) από την πρώτη φορά που ακούστηκε live το κλασσικόSmells Like Teen Spirit” των Nirvana!
 Οι Nirvana έπαιξαν  για πρώτη  φορά live μια ανολοκλήρωτη εκδοχή του “Smells Like Teen Spirit” κατά την διάρκεια συναυλίας τους στο Ok Hotel του Seattle. Εδώ είναι το video-ντοκουμέντο αυτή την συναυλία.
Άραγε πόσοι θα μπορούσαν να προβλέψουν ότι το “Smells..” θα γινόταν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμαrock classics μέσα από ένα albums που μας έδωσε αξέχαστα tracks και videos όπως αυτό και αυτό;

Νέες κυκλοφορίες από τους White Stripes!


Οι White Stripes επιστρέφουν εκεί από όπου έκαναν το ξεκίνημα τους και αποχαιρετούν τους fans τους με αρκετά limited edition releases.
Η Third Man Records ανακοίνωσε ότι οι White Stripes σύντομα θα κυκλοφορήσουν ένα live album, με τίτλο “Live In Mississippi”  που βασίζεται στην τελευταία τους, όπως αποδείχθηκε, συναυλία. Αν και το album περιέχει τραγούδια από όλο το φάσμα της δισκογραφίας τους, μεγαλύτερη έμφαση δίνεται σε «κολασμένες» διασκευές» των Jack-Meg White σε θρυλικά blues τραγούδια των Robert Johnson, Son House, Leadbelly
Σύντομα επίσης θα κυκλοφορήσει ένα single που θα περιλαμβάνει την διασκευή των White Stripes στο “Signed DC” των Love και ως b-side το “I `ve Been Loving You Too Long” του Otis Redding.  To σημαντικότερο σε αυτές τις ηχογραφήσεις, είναι ότι πρόκειται για ένα «ζευγάρι» από τα πρώτα τραγούδια που έπαιξαν μαζί ο Jack White και η Meg White, πριν ακόμα κυκλοφορήσουν το πρώτο τους single “Let`s Shake Hands”. Το single αλλά και το live album, θα κυκλοφορήσουν σε μορφή 7ίντσου και διπλού βινυλίου αντίστοιχα.
Tέλος, η Third Man Records θα κυκλοφορήσει και ένα DVD με ακυκλοφόρητο υλικό, που θα λέγεται “Under Moorhead Lights All Fargo Night” και προήλθε από την εμφάνιση των Stripes στο Ralph`s Corner Bar της Minnesota στις 13 Ιουνίου 2000. Το DVD αυτό, αποτελεί  ένα σπάνιο οπτικό ντοκουμέντο της πρώτης περιοδείας των White Stripes επί αμερικάνικου εδάφους, μετά την κυκλοφορία του album “De Stijl”. 

Greek Airplay (03-10/04/11)


Για 4η συνεχόμενη εβδομάδα παραμένει στην κορυφή του ελληνικού airplay η Jennifer Lopez με το "On The Floor", ενώ συνεχίζει να ακολουθεί η Adele με το Rolling In The Deep.

Στο #3 θα ανεβεί ο Σάκης Ρουβάς με το "Οι Δυο Μας" ενώ στο #5 από #8 θα ανεβεί το "Μια από τα ίδια" του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Μια θέση πιο κάτω, η Έλενα Παπαρίζου με την τελευταία της επιτυχία "Baby It's Over", το video clip του οποίου κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα, με άνοδο 5 θέσεων. Νέες είσοδοι στο Top20 για τους Black Eyed Peas και το "Just can't get enough" (στο #11 από #22), για τον Αντώνη Ρέμο με το νέο του single "Φεγγάρια Χάρτινα" (στο #17 από #26) καθώς επίσης και για τη συνεργασία Playmen & Claydee ft Tamta στο "Tonight" (στο #18 από #25) ενώ στο τέλος της εικοσάδας θα προλάβει να μπει και ο Πάνος Κιάμος με το ολοκαίνουριο single του "Από Δευτέρα" (στο από το #36)

1 1 On The Floor Jennifer Lopez & Pitbull Uni
2 2 Rolling In The Deep Adele Sme
3 4 Οι Δυό Μας Ρουβάς Σάκης Emi
4 5 Tonight Enrique Iglesias & Ludacris Uni
5 8 Μια Από Τα Ίδια Χατζηγιάννης Μιχάλης Uni
6 11 Baby It's Over Παπαρίζου Έλενα Sme
7 3 Call Me Claydee & Dimension X Sme
8 9 Born This Way Lady Gaga Uni
9 7 Mr Saxobeat Alexandra Stan Uni
10 6 Loca Shakira Sme
11 22 Just Can't Get Enough Black-Eyed Peas Uni
12 10 Written In The Stars Tinie Tempah Emi
13 13 Απόχρωση Του Γκρίζου Παπαδόπουλος Γιώργος Ege
14 20 Far From Everything Mark Angelo & Shaya Sme
15 19 Κομμένα Πιά Τα Δανεικά Ρέμος Αντώνης Hvn
16 18 Higher Taio Cruz & Kylie Minogue Uni
17 26 Φεγγάρια Χάρτινα Ρέμος Αντώνης Hvn
18 25 Tonight Playmen & Τάμτα Sme
19 17 Αν Μ' Αγαπάς Αναστασιάδης Δήμος Uni
20 36 Από Δευτέρα Κιάμος Πάνος Uni

απο τον Γιάννη Αμανατίδη

www.tralala.gr

Ακούστε το νέο τραγούδι των Sade με τον Jay-Z



Η τραγουδίστρια Sade από το ομώνυμο συγκρότημα κυκλοφορεί τη νέα της συλλογή The Ultimate Collection.
Το διπλό CD θα περιλαμβάνει 25 γνωστές επιτυχίες αλλά και 4 ακυκλοφόρητα κομμάτια, ένα εκ των οποίων αποτελεί και το Act του τραγουδιού "The Moon And The Sky" σε συνεργασία με τον Jay-Z.
Ακούστε εδώ το τραγούδι...

Britney Spears - Till The World Ends ( Alex Suarez Radio Remix )


Άλλο ένα remix για το νέο smash hit της Britney Spears "Till The World Ends".
Αυτή τη φορά το remix το έκανε ο Alex Suarez. Το album της Britney "Femme Fatale" καρφώθηκε κατευθείαν στο #1 του Billboard Top200 πουλώντας σχεδόν 300.000 αντίτυπα.

Σύντομα νέα τραγούδια από τον Νίκο Γκάνο!


Μετά τις μεγάλες επιτυχίες από το πρώτο του άλμπουμ ''Κοίτα τι έκανες'', ''Last Summer'' και ''Πόσο ακόμα'' ο Νίκος Γκάνος μας ενημερώνει μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook πως βρίσκεται στο στούντιο ηχογραφώντας νέα τραγούδια!
Πολυαναμενόμενη η νέα δουλειά του γνωστού pop τραγουδιστή, καθώς το περασμένο καλοκαίρι κατάφερε με τα τραγούδια του να δώσει ρυθμό σε όλα τα clubs και τα ραδιόφωνα!

Παράλληλα, όπως μας ενημερώνει και ο χορογράφος του Νίκου Γκάνου, Νίκος Μαριάνος, που χορογραφεί και τη φετινή συμμετοχή της Μάλτας στη Eurovision, ετοιμάζει ήδη την χορογραφία για το video clip του νέου του κομματιού που πρόκειται να γίνει το hit του καλοκαιριού!

από την Αθανασία Βογιάρη

www.tralala.gr

Η Αντιγόνη Ψυχράμη εκφράζει απόψεις


Η πρώην υποψήφια για εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision, Αντιγόνη Ψυχράμη, δίνει απαντήσεις που αφορούν τη σχέση της με το Σωτήρη Καλυβάτση, την υποψηφιότητα της για το διαγωνισμό, αλλά και το "star quality".
Πως επήλθε η συμμετοχή της ως υποψήφιας για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision; Η νεαρή τραγουδίστρια απαντά πως της το πρότεινε η Minos και δέκτηκε γιατί την ενδιέφερε η προοπτική της συμμετοχής στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό. Παρ' όλ' αυτά, έθεσε ως όρο να μην ασχοληθεί με τα κανάλια και τις φωτογραφήσεις. Επίσης, ήθελε να της γράψει το τραγούδι ο αδερφός της, ο οποίος ξέρει καλύτερα απ' όλους τη φωνή της. Μέσα από αυτή την προσπάθεια, η Αντιγόνη, τόνισε πως ήθελε να αποδείξει πως εξελίχθηκε, από την εποχή του Greek Idol. Ετοιμάζει και τη δισκογραφική της δουλειά, έτσι επιδίωξε και την προβολή.

Για τη σχέση της με το Σωτήρη Καλυβάτση, η Αντιγόνη, δέχεται συνεχώς ερωτήσεις, από τα μέσα ενημέρωσης. Νιώθει, όμως, ενοχλημένη; Η ίδια απαντά πως δεν την ενοχλεί το γεγονός ότι την ρωτούν συνέχεια για τη σχέση της με τον παρουσιαστή, αλλά λέει πως, ενώ επιμένει να μην απαντά, οι δημοσιογράφοι εξακολουθούν να της θέτουν πάντα το ίδιο ερώτημα. Ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να απαντήσει ποτέ αυτή την ερώτηση, επειδή, έτσι κι αλλιώς, με το Σωτήρη δεν προκαλούν.

Τι είναι "star quality" για την ανερχόμενη τραγουδίστρια; Η πρώην παίκτρια του Greek Idol δεν συμφωνεί με τον όρο "star". Επισημαίνει πως, όταν λέμε τον όρο "star quality", φέρνουμε στο μυαλό μας το Σάκη Ρουβά. Αλλά, κι ο Σάκης, όταν ξεκινούσε, όλοι τον "έκραζαν", ενώ σήμερα λάμπει. Προσθέτει πως ένας καλλιτέχνης δημιουργείται μέσα από το πέρασμα του χρόνου, αλλά και από το πως διαχειρίζεται τον εαυτό του και αυτό που είναι.

Η Kim Kardashian επιλέγει τις νέες Pussycat Dolls!


Μετά το ξεκίνημα solo καριέρας από την Nicole Scherzinger, οι Pussycat Dolls έμειναν χωρίς την lead τραγουδίστρια τους και στην συνέχεια παρέδωσαν την «σκυτάλη» στην επόμενη γενιά!
Η νέα γενιά “Dolls” θα επιλέγει από ένα talent show όπου παραγωγός θα είναι η Kim Kardashian. Στην επιλογή των νέων sexy “Pussycat” Performers, τον σπουδαιότερο ρόλο θα έχει ο δημιουργός των πρώτων Pussycat Dolls, Robin Antin.

'Κλειστά τα στόματα': Επανακυκλοφορεί


Το νέο άλμπουμ του Αντώνη Ρέμου, "Κλειστά τα στόματα", εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί, στο σύντομο χρονικό διάστημα, μόλις ενός μηνός.
Περιέχει πέντε τραγούδια τα οποία έγιναν μεγάλες επιτυχίες σε ραδιόφωνο και διαδίκτυο: "Κομμένα πια τα δανεικά", "Είναι στιγμές", Κλειστά τα στόματα", "Χάρτινα Φεγγάρια", "Η νύχτα δυο κομμάτια".

Επίσης, την προσεχή Κυριακή, 17 Απριλίου, ο Αντώνης Ρέμος ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στο "Διογένης Studio" και, στη συνέχεια, αναχωρεί για δύο μεγάλες συναυλίες σε Ντουμπάι και Νότια Αφρική. Όταν επιστρέψει στην Ελλάδα, θα αρχίσει τις πρόβες για τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις στο "Θάλασσα".

Αυτό τον Σάκη τον ξέρετε;


Δείτε τις σπάνιες φωτογραφίες του σταρ που κυκλοφόρησαν πολύ λίγο ή πολύ παλιά...
Παλιές φωτογραφήσεις, παλιές συνεργασίες και σπάνιες εμφανίσεις. Όλες αυτές οι στιγμές στην ζωή του Σάκη Ρουβά που δεν βλέπουμε συχνά...





Αυτό τον Σάκη τον ξέρετε;
photos in gallery: 27