11 Μαρ 2011

Η φωτογράφιση της Britney Spears για το OUT


Μια αποκαλυπτική φωτογράφιση έκανε η Britney Spears για το περιοδικό OUT. H Britney πόζαρε στο φακό φορώντας ένα sexy μαύρο κορμάκι και μίλησε στο περιοδικό μεταξύ άλλων για τα είδωλά της.
Η "Femme Fatale", που κυκλοφορεί νέο album σε λίγες μέρες, αποκάλυψε ότι η καλύτερη συμβουλή που πήρε ποτέ ήταν από την μητέρα της όταν της είχε πει: "όταν έχεις κακή μέρα, ...να τρως ένα παγωτό!" Όσο για το ποιo είναι το πρότυπό της, η Britney δήλωσε χωρίς δεύτερη σκέψη: "Η Madonna. Δεν το συζητώ. Είναι φοβερή στη δουλειά της."Εκτός από τη Madonna, η Britney αποκάλυψε ότι θαυμάζει την Sarah Jessica Parker "για την καριέρα της και τη συλλογή παπουτσιών της!"
Δείτε παρακάτω τη φωτογράφιση της Britney για το OUT. Το νέο της album "Femme Fatale" κυκλοφορεί στις 29 Μαρτίου.

Behind the scenes με την Alicia Keys και τη Beyonce!


Παρόλο που τα γυρίσματα του video για το ντουέτο της Alicia Keys με την Beyonce Knowles "Put It in a Love Song" έγιναν τον Μάρτιο του 2010, η πρεμιέρα έχει καθυστερήσει πολύ λόγω "καθυστερήσεων στο μοντάζ".

Το video, σε σκηνοθεσία Melina Matsoukas (Rihanna - S&M) έγιναν στο Rio de Janeiro, ενώ κάποιες σκηνές γυρίστηκαν στην περιοχή Morro da Conceicao, όπου είχε γυριστεί και το video του Michael Jackson για το "They Don't Care About Us".

Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο τελευταίο album της Alicia Keys "The Element of Freedom", από  το οποίο έχει ήδη κυκλοφορήσει ως single και το "Un-Thinkable (I'm Ready)" featuring Drake.

Στάχτη έκαναν το αυτοκίνητο του Λάκη Γαβαλά


Άγνωστοι περιέλουσαν με εύφλεκτη ύλη την Porsche Cayenne του γνωστού σχεδιαστή, που ήταν σταθμευμένη έξω από τα γραφεία της εταιρείας του, στο Κολωνάκι.
Γνωρίζοντας πως η μηχανή του αυτοκινήτου βρίσκεται στο πίσω μέρος, οι εμπρηστές επικεντρώθηκαν σε αυτό, με αποτέλεσμα να την καταστρέψουν ολοσχερώς.

Για τη φωτιά στο πολυτελές αυτοκίνητο ενημέρωσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία οι κάτοικοι της περιοχής που το είδαν να φλέγεται.

Η Αστυνομία τώρα διερευνά όλα τα ενδεχόμενα που προκάλεσαν το δυσάρεστο περιστατικό, καθώς δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για άτομα που έχουν προσωπικές διαφορές με το Λάκη Γαβαλά ή για εμπρηστές που απλώς αρέσκονται στην πρόκληση ζημιών.

Ποτέ μην πείτε πως τα είδατε όλα!


Γιατί, αν δούμε και το Σάκη Ρουβά στην Επίδαυρο να ερμηνεύει αρχαία Ρωμαϊκά κείμενα, τότε δεν ξέρουμε ποτέ τι μας ξημερώνει το αύριο!
Σύμφωνα με ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης, ο Έλληνας σούπερσταρ δέκτηκε πρόταση από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Σταμάτη Φασουλή να πρωταγωνιστήσει σε παράσταση του Εθνικού Θεάτρου στην Επίδαυρο, το προσεχές καλοκαίρι.

Ο πληροφορίες λένε πως πρόκειται για μια παράσταση στην οποία θα παρουσιαστεί μια συρραφή αρχαίων Ρωμαϊκών κειμένων.

Εμείς τι πανεπιστήμιο βγάλαμε...!


Πάντως, στο πανεπιστήμιο Northwestern του Chicago, ένας καθηγητής ψυχολογίας είχε την ασύλληπτη ιδέα να παρουσιάσει ζωντανό παράδειγμα γυναικείου οργασμού, στα πλαίσια του μαθήματος του για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα.
Ο καθηγητής Τζων Μπέιλι, με τη χρήση μηχανοκίνητου σεξουαλικού βοηθήματος, προκάλεσε οργασμό σε μια γυναίκα. Τη ζωντανή επίδειξη παρακολούθησαν 100 προπτυχιακοί φοιτητές, που παρεβρέθηκαν στη διάλεξη του καθηγητή με θέμα το γυναικείο οργασμό, την ύπαρξη ή όχι του σημείου G και τη γυναικεία "εκσπερμάτιση".

Η διαδικασία ήταν διάρκειας μόλις τριών λεπτών, αλλά ο στόχος επετεύχθη και με το παραπάνω, καθώς το μηχάνημα-ερωτικό βοήθημα προκάλεσε στη γυναίκα πολλαπλούς οργασμούς. Το πρόβλημα, όμως, ήταν πως η διαδικασία αυτή προκάλεσε οξείες αντιδράσεις εκ μέρους μερίδας φοιτητών και γονέων.

Προσκεκλημένοι του Τζων Μπέιλι ήταν ο παραψυχολόγος Κεν Μελβόιν - Μπεργκ και τρεις βοηθοί του, οι οποίοι προέβησαν, στο τέλος της διάλεξης, στη ζωντανή επίδειξη γυναικείου οργασμού, αφού, φυσικά, είχαν ενημερώσει πρώτα τους περεβρισκόμενους για το τι θα ακολουθούσε.

Επακόλουθο των αντιδράσεων, ήταν η απολογία του προέδρου του Πανεπιστημίου, Μόρτον Σαπίρο. Ο καθηγητής Τζων Μπέιλι, αν και αρχικά υποστήριξε πως οι φοιτητές είναι ενήλικες και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται, αργότερα, αναγκάστηκε να απολογηθεί κι αυτός με τη σειρά του.

Και διερωτώμαι: Τι μαθαίναμε εμείς στην ψυχολογία;;;

Σήμερα - 11 Μαρτίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Θαλλής,Θεοδώρα,Σαβίνα,Σωφρόνης



Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :
1964: Ο Elvis Presley's κυκλοφορεί την 14η ταινία του με τίτλο  "Kissin' Cousins".
1967: Οι Pink Floyd κυκλοφορούν το πρώτο τους τραγούδι  (Arnold Layne).
1968: Ο Ότις Ρέντινγκ τιμάται μεταθανάτια με χρυσό δίσκο για την επιτυχία του «(Sittin' on) The Dock of the Bay».
1978:  Πεθαίνει η Σοφία Βέμπο, κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός
1991: Η Janet Jackson υπογράφει συμβόλαιο με την Virgin Records  για δύο albums αξίας $50 εκατομμύρίων.
2000: Οι KISS ξεκινούν την περιοδεία τους με τίτλο "Farewell Tour".


Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1302: Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα ενώνονται με τα δεσμά του γάμου, σύμφωνα με το Σαίξπηρ.
1901: Στη Γαλλία, εγκαινιάζεται το μετρό του Παρισιού.
1912: Νικητής των ελληνικών βουλευτικών εκλογών είναι και πάλι ο Ελευθέριος Βενιζέλος και το Κόμμα των Φιλελευθέρων.
1918: Το πρώτο περιστατικό ισπανικής γρίπης καταγράφεται στις ΗΠΑ. Θα εξελιχθεί σε θανατηφόρα πανδημία, με τους νεκρούς να υπολογίζονται παγκοσμίως σε 20 - 40 εκατομμύρια τη διετία 1918 - 1919.
1985: Ο Μιχαήλ Γκορμπατσώφ εκλέγεται Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σοβιετικής Ένωσης.

Λιάγκας: '... σκοπεύω να της ζητήσω διαζύγιο'!


Πραγματικά θύμωσε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον Real FM χθες. Πάνω στον θυμό του είπε ότι σκοπεύει να ζητήσει διαζύγιο από την Φαίη...
Ένα γραπτό μήνυμα από ακροατή ήταν αρκετό για να θέσει τον παρουσιαστή εκτός ορίων!
Το μήνυμα έλεγε "Αναρωτιέμαι τι σου βρήκε η Φαίη"...
Ο Γιώργος τα πήρε στο κρανίο και απάντησε:
«Αναρωτιέμαι τι σου βρήκε η Φαίη», είχε γράψει στο SMS ο εν λόγω κύριος, για να ακολουθήσει το ξέσπασμα Λιάγκα: «Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ κάθε πρωί που βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη! Αφού σκοπεύω να της ζητήσω και διαζύγιο γιατί δεν της αξίζω»

και συνέχισε:
«Πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος για να στέλνει μήνυμα - ανώνυμο μάλιστα - και να μην καταλαβαίνει ότι για να φθάνει στο σημείο μία κοπέλα να παντρευτεί έναν άνθρωπο πρέπει να του έχει βρει κάποια πράγματα...»

πηγή: markos.tv

Ξυπόλυτος στ' αγκάθια ο Λούκας;


Η Ελληνική συμμετοχή για το διαγωνισμό της Eurovision δεν έχει τίποτα να επιδείξει όσον αφορά το video clip του "Watch my dance", γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει video clip.
Και ούτε πρόκειται να υπάρξει, αφού η ΕΡΤ δεν πρόκειται να αναλάβει τα έξοδα για τη δημιουργία video clip, λόγω οικονομικής κρίσης. Ελπίζουμε η Ελλάδα να μην βρεθεί σε μειονεκτική θέση έναντι των αντιπάλων της, αφού όλες οι άλλες χώρες έχουν ετοιμάσει τα video clips τους και τα διαδίδουν με όλους τους δυνατούς τρόπους.

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που η ΕΡΤ αποφασίζει να μην ξοδέψει για video clip. Πέρσι η δημόσια τηλεόραση της Ελλάδας έπραξε με τον ίδιο τρόπο και για το τραγούδι του Γιώργου Αλκαίου. Παρ' όλ' αυτά, ο Γιώργος Αλκαίος έκανε video clip, χρηματοδοτούμενο από τη δισκογραφική του εταιρεία.

Η δισκογραφική του Λούκα Γιώρκα δεν προτίθεται να κάνει το ίδιο, έτσι το μοναδικό video που θα συνοδεύσει την ελληνική αποστολή θα αποτελείται από αποσπάσματα από τη βραδιά του ελληνικού τελικού, από την παρουσίαση του "Watch my dance".

Η Φουρέιρα καίει καρδιές


Όταν, πριν κάποιους μήνες, η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στην Κύπρο για συναυλίες, ένας νεαρός της φώναζε πως την αγαπά και την θέλει, σκίζοντας τα ρούχα του.
Η Ελένη μας προσπάθησε να μην αποσπάται από τις εκδηλώσεις υπέρμετρου θαυμασμού του νεαρού Κύπριου, αν και φαίνεται πως το σοκ της το έπαθε.

Τελειώνοντας τη συναυλία, η τραγουδίστρια πλησίασε το θαυμαστή της και, μιλώντας του όσο πιο ήρεμα και ευγενικά μπορούσε, προσπάθησε να τον πείσει ότι δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι περισσότερο μεταξύ τους.

Νομιζόμενη πως η μέθοδος της πέτυχε, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της, αλλά στο δρόμο, τον ξαναβρήκε μπροστά της. Aυτή τη φορά, ο νεαρός θαυμαστής της τής ζήτησε να του επιτρέψει να την αγγίξει. Εννοείται πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Ούτε και με την επιστροφή της στην Αθήνα η Ελένη Φουρέιρα βρήκε ησυχία, αφού ακόμα και τα ξημερώματα, ο Κύπριος θαυμαστής της την έπαιρνε με απόκρυψη στο κινητό της, ζητώντας να της μιλήσει. Αυτή τη φορά, δεν ενοχλήθηκε μόνο η Φουρέιρα, αλλά και ο σύντροφος της.

Παρ' όλ' αυτά, το ερωτοκτυπημένο Κυπριόπουλο δεν πτοήθηκε και ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα. ανακάλυψε το σπίτι της και της έκανε μέχρι και καντάδα!

Η ωραία Ελένη (!), όμως, θέλησε να λύσει το θέμα ήρεμα, χωρίς την εμπλοκή της δικαιοσύνης, όπως και τελικά έγινε.

Πηγή: Νάσος-blog