25 Ιαν 2011

Νέο album για τους Korn!


Οι Korn έχουν ξεκινήσει να γράφουν τα νέα τους τραγούδια, για ένα  album που θα ηχογραφηθεί τονΑπρίλιο, με έντονες επιρροές  από τουςSoundgarden!
To νέο τους album θα είναι το δέκατο κατά σειρά μετά το “Korn III: Remember Who You Are”και σύμφωνα με τον κιθαρίστα τους, James “Munky” Shaffer: «Η δημιουργία του ξεκίνησε μερικούς μήνες πριν, όταν γράψαμε μερικά τραγούδια, ο Jonathan (Davis: frontman) τα ηχογράφησε στο pc του και στα συνέχεια παίξαμε live και «πειράξαμε» λίγο το αποτέλεσμα. Ο ήχος θυμίζει αρκετά τους Soundgarden, την γενιά του Seattle.» Σας αρέσουν οι Korn;  

Μουσικές πρωτιές σαν σήμερα 25/1


Ακόμη μία μέρα που πρίν κάποια χρόνια αποτέλεσε ορόσημο για καλλιτέχνες και συγκροτήματα!
Ας δούμε καλύτερα τι έγινε σαν σήμερα στα charts ανά τον κόσμο!





1842: Το «Γαμήλιο Εμβατήριο» του Mendelssohn γίνεται δημοφιλές καθώς παίζεται στο γάμο της πριγκίπισσας της Αγγλίας Βικτώρια και του πρίγκιπα της Πρωσίας Φρειδερίκου.

1958: Το «Jailhouse Rock» του Elvis Presley ανεβαίνει στο Νο 1 της Μεγάλης Βρετανίας.

1986: Το «The Sun Always Shines On T.V.» των A-ha ανεβαίνει στο Νο 1 της Μεγάλης Βρετανίας.

Δες όλα τα μουσικά ιστορικά γεγονότα της ημέρας στο «Σαν σήμερα στη μουσική»

Νέο video clip από τις Melisses «Lonely heart».


Μετά τις μεγάλες επιτυχίες «Κρυφά», «Κινέζος» και «Επικίνδυνα φιλιά», το συγκρότημα Melisses μας παρουσιάζει το νέο τους video clip από το άλμπουμ «Το μυστικό».
Πρόκειται για ένα τραγούδι με ξενόγλωσσο στίχο σε μουσική και στίχους του ίδιου του συγκροτήματος.

Δείτε το :

Χιπ Χοπ Χωριό 13


Κινέζοι. Σπουδαίος λαός. Ξέρεις τι πιστεύουνε για την αποτυχία; «Η αποτυχία είναι το θεμέλιο της ευτυχίας και το μέσο με το οποίο την πετυχαίνουμε» δια στόματος Λάο Τσε. Στην άλλη άκρη της γης τα μεγάλα πνεύματα θα συγκλίνουν και αιώνες μετά ο σπουδαίος κύριος Τσώρτσιλ θα συμπληρώσει: «Επιτυχία είναι να προχωράς από αποτυχία σε αποτυχία, χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου». Έτσι κι εγώ, όντας ένας αποτυχημένος αρθρογράφος νιώθω σαφώς καλύτερα!





Καλησπέρα αγαπητοί αναγνώστες και καλωσήρθατε στο νέο hip hop χωριό. Εδώ θα βρίσκετε τα hip hop νέα της εγχώριας hip hop σκηνής. Βέβαια θα τα βρίσκετε εφόσον αυτά υπάρχουν. Αυτή τη βδομάδα οι απανταχού hip hoppers αράξανε, κάνανε δύο αρωματικά τσιγάρα παραπάνω και δεν έχουμε νέα. Φταίω εγώ; Πες μου φταίω;
Μετά από μισό πακέτο Malboro lights, αυτά των 3,20 ευρώ και αρκετό ψάξιμο στο internet διαπίστωσα πως τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά. Απλά θα διεισδύσουμε λίγο περισσότερο στην υπόγεια σκηνή. Ψάξε ψάξε, βρήκα δύο clip να κάνουμε τη δουλειά μας και να δικαιολογήσουμε τον παχυλό μισθό μας!




Foxy_lady

Θα ξεκινήσω με την νεοεισερχόμενη FoxyLady ή αλλιώς Χρίσμα, η οποία κάνει την παρθενική της εμφάνιση με το video «Μια φορά και έναν καιρό». Καλογυρισμένο και άκρως ενδιαφέρον καθώς θα βρείτε στο τραγούδι μια διαφορετική θεματολογία από τα συνηθισμένα, την ενδοοικογενειακή βία. Το κομμάτι είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, η παραγωγή ανήκει στον Cenobite ενώ το clip γυρίστηκε από την Ownstuff.



Proklisi

Θα συνεχίσουμε σε διαφορετικό πλαίσιο με τους Πρόκληση, δηλαδή τον Δημήτρη και τον Αρσένη από Γλυφάδα. Το συγκρότημα ομολογουμένως έχει φανατικούς φίλους και εχθρούς, fans και haters όπως θα λέγαμε και στο χωριό μου. Το νέο τους τραγούδι λέγεται «Απλή Αριθμητική» και όπως λένε και οι ίδιοι είναι το μόνο videoclip με δύο intro! Μάλιστα στο τέλος του clip, το συγκρότημα μας παραπέμπει να δούμε το «Θέλει μπαλτά η δουλειά», ένα άκρως ενδιαφέρον b movie, ίσως cult video clip, το οποίο όμως έχει και αυτό την καλλιτεχνική του αξία! Απολαύστε υπεύθυνα και απομακρύνετε τους μπαλτάδες από τους νευρικούς!

Αυτά τα λίγα αγαπητοί, σιγά μη σκάσουμε κιόλας. Αισίως την επόμενη εβδομάδα αισίως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Εξάλλου οι φίλοι Κινέζοι το λένε και σε μια παροιμία τους: «Αποτυχία δεν είναι να πέφτεις κάτω. Αποτυχία είναι να μη ξανασηκώνεσαι!»



Για επικοινωνία, συμβουλές επιτυχίας, χάρες και νταηλίκια παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου:  xwrianos@gmail.com

by tralala.gr

NRJ Awards 2011: οι νικητές και οι live εμφανίσεις


Ανακοινώθηκαν στις Κάννες το Σάββατο 22 Ιανουαρίου οι νικητές των Γαλλικών μουσικών βραβείων NRJ Music Awards. Την λαμπερή τελετή, που είναι μία συνδιοργάνωση του ραδιοφωνικού σταθμού NRJ και του τηλεοπτικού σταθμού TF1, παρουσίασε ο Νίκος Αλιάγας.
Shakira, Justin Bieber, Lady GaGa και Black Eyed Peas ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που διακρίθηκαν ενώ οDavid Guetta εκτός από το βραβείο Hit of the Year για το "Club Can't Handle Me" feat. Flo Rida, κέρδισε και το τιμητικό βραβείο NRJ Award of Honor.

Οι Black Eyed Peas, η Shakira, ο Usher, ο Enrique Iglesias και ο Stromae χάρισαν λίγη από τη λάμψη τους στη glamourous βραδιά, τραγουδώντας live στο stage των NRJ Awards.
Ακολουθεί η λίστα με τους νικητές των NRJ Awards 2011. Δείτε παρακάτω videos με τις live performance της βραδιάς.

Francophone Revelation of the Year: Joyce Jonathan
International Revelation of the Year: Justin Bieber
Francophone Female Artist of the Year: Jenifer
International Female Artist of the Year: Shakira
Francophone Male Artist of the Year: M. Pokora
International Male Artist of the Year: Usher
Francophone Group/Duo of the Year: Justin Nozuka & Zaho
International Group/Duo of the Year: Black Eyed Peas
Francophone Song of the Year: M. Pokora - "Juste Une Photo De Toi"
International Song of the Year: Shakira - "Waka Waka (This Time for Africa)"
Concert of the Year: Black Eyed Peas
Music Video of the Year: Lady GaGa and Beyonce Knowles - "Telephone"
Hit of the Year: Flo Rida ft. David Guetta - "Club Can't Handle Me"
NRJ Award of Honor: David Guetta

Backstage με την Jennifer Lopez!


Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του clip για το ολοκαίνουργιο single της Jennifer Lopez 'On The Floor' (feat. Pitbull).
Τις σκηνοθετικές οδηγίες έχει αναλάβει ο Taj ενώ οι χορογραφίες ανήκουν στον Frank Gatson. Το 'On The Floor' ήδη προωθείται πολύ από τα media (από την ημέρα κυκλοφορίας του στις 18 Ιανουαρίου, υπολογίζεται ότι έχει ακουστεί στα ραδιόφωνα πάνω από 3 εκατομμύρια φορές)
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και video από τα γυρίσματα του 'On The Floor' της J-Lo feat. Pitbull.

Ελεονώρα Ζουγανέλη - Είναι Η Αγάπη


Στο Dailymotion έκανε online πρεμιέρα το νέο video clip της Ελεωνόρας Ζουγανέλη για το τραγούδι 'Είναι η Αγάπη', από το soundtrack της τηλεοπτικής σειράς "Το Νησί".
Τη μουσική του τραγουδιού έχει γράψει ο Μίνως Μάτσας, καθώς και τους στίχους σε συνεργασία με την συγγραφέα του βιβλίου "Το Νησί" Victoria Hislop. Πίσω από τη σκηνοθεσία του video βρίσκεται ο Βαγγέλης Καλαϊτζής.
Δείτε το νέο video clip της Ελεονώρας Ζουγανέλη εδώ! Τα σχόλια δικά σας!

Eleonora Zouganeli - Ine I Agapi (Official Videoclip)
Ανέβηκε από EMI_MUSIC_GREECE. - Μουσικά videos, συνεντεύξεις καλλιτεχνών, κονσέρτα και άλλα.

Η Megan Fox με εσώρουχα...


Η Megan Fox με αυτή την φωτογράφηση για την νεα collection εσωρούχων Armani αποδεικνύει γιατί είναι μια από τις πιο sexy γυναίκες παγκοσμίως…
Η ηθοποιός, που έγινε γνωστή από την ταινία Transformers βάζει τέλος στις φήμες που την ήθελαν ανορεξική με αυτή την φωτογράφηση για την ανοιξιάτικη collection των εσωρούχων Armani.

Διαβάστε περισσότερα...

Σήμερα - 25 Ιανουαρίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Μαργαρίτα, Ρίτα



Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1817: Η όπερα του Rossini, "La Cenerentola", κάνει πρεμιέρα στην Ρώμη.

1925: Γεννιέται ο Γιώργος Ζαμπέτας, λαϊκός συνθέτης και βιρτουόζος του μπουζουκιού. (θαν. 10/3/1992)

1835: Η όπερα του Vincenzo Bellini, "I Puritani", κάνει πρεμιέρα στο Παρίσι.

1958: Το single του Elvis Presley, "Jailhouse Rock" γίνεται το πρώτο single που μπαίνει στα Βρετανικά Charts στο Νο.1.

1980: Ελευθερώνετε το σκαθάρι Paul McCartney από της φυλακές του Τόκυο μετα από φυλάκιση 9 ημερών για κατοχή ναρκωτικών.

1984: Η γυναίκα του John Lennon, Yoko Ono κάνει $375.000 δωρεά στον Οίκο Ευγηρίας Strawberry του Λίβερπουλ.



Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1858: Το γαμήλιο εμβατήριο του Felix Mendelssohn ακούγεται για πρώτη φορά στο γάμο της πριγκίπισσας της Αγγλίας Βικτόριας και του πρίγκιπα της Πρωσίας.

1919: Ιδρύεται η Κοινωνία των Εθνών, πρόδρομος του ΟΗΕ.

1938: Μονογράφεται η τελική συμφωνία μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της γερμανικής εταιρείας Telefunken για την εγκατάσταση Ραδιοφωνικού Σταθμού στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.

1947: Πεθαίνει ο Αλ Καπόνε, αμερικανός γκανγκστερ(γεν.17/1/1899)

1955: Οι αγγλικές αρχές κατοχής συλλαμβάνουν στην Πάφο το ιστιοφόρο «Άγιος Γεώργιος», το οποίο μεταφέρει από την Ελλάδα πολεμικό υλικό για την έναρξη του αγώνα της ΕΟΚΑ.

Emigre feat. Stavento: Γυρνώ την ρόδα μου (Δείτε το)


Ένα καταπληκτικό κομμάτι από τους Emigre με την συμμετοχή των Stavento που σκοπό έχει να μας προβληματίσει για τα όσα συμβαίνουν γύρω μας.
"Γυρνώ τη Ρόδα μου να πάω παρακάτω, να προχωρήσω, ...να φύγω λίγο από τον κόσμο τους τον ίσιο, τον δήθεν που μοιράζεται σε πράξη και απραξία, που ασχήμυνε λες και έχει πάθει νευρική ανορεξία...Έκλεισα την πόρτα μου, πίσω μου κ έφυγα, μακριά. Πηγα πίσω κοίταξα, δίστασα, μα έφυγα μακριά. Γύρισα τη Ρόδα μου.." λένε οι στίχοι του τραγουδιού που εκφράζουν ένα μεγάλο ποσοστό του μέσου Έλληνα. Η μουσική είναι του  Γιάννης (emigre) Χανιωτάκης ενώ οι στίχοι του Μιχάλης Κουινέλης (ΜΕΘ).

Απολαύστε το:

Η αυτοκριτική του Κώστα Μαρτάκη


Σε δηλώσεις του ο Κώστας Μαρτάκης διευκρίνισε ότι τους λόγους για τους οποίους δεν κατάφερε να προχωρήσει η συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη.

Αρχικά τόνισε ότι δεν έχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα με τον Ηλία αφού υπάρχει αμοιβαία αγάπη μετά τα όσα έζησαν. Χαρακτηριστικά λέει ότι μέχρι και σήμερα σε κάποια θέματα τον ζητάει την συμβουλή του. Γιατί όμως δεν τους "έκατσε" η συνεργασία;


Ο τραγουδιστής αποδίδει την αποτυχία στο γεγονός ότι είναι και οι δύο εγωιστές και ισχυρογνώμονες. Τέλος εξέφρασε τις ανησυχίες για την συνέχεια της καριέρας του λέγοντας ότι δουλεύει πολύ σκληρά για να υπάρξει και αύριο.

Η Christina Aguilera κάνει αταξίες...


Σύμφωνα με δημοσίευμα του US Weekly, η Christina Aguilera στις 18/1 παρευρέθηκε στο party του ηθοποιού Jeremy Renner (απρόσκλητη) και στην συνέχεια βρέθηκε στο κρεβάτι του οικοδεσπότη, υπερβολικά μεθυσμένη και με τον φίλο της, Matthew Rutler να της χαρίζει ένα αισθησιακό μασάζ!
Όπως αναφέρει το US Weekly, o ηθοποιός έπιασε «στα πράσα» το ζευγάρι στο κρεβάτι του και το μόνο που μπόρεσε να τους πει ήταν.

Διαβάστε περισσότερα...