24 Νοε 2010

Το Τραγούδι της Ημέρας


Rihanna - Te Amo

"Sex Me Up" at Boutique (Deluxe Entertainment & Masterminds)


RnB - Hip Hop - House - Funk - Sexy Soul DjDoc , Djz MrK. & Jay Kay THE ULTIMATE MAINSTREAM RnB and Dance PARTY BY DELUXE & Masterminds Productions Deluxe Entertainment presents "Sex Me Up" events every Wednesday @ Boutique club. Opening Wednesday 20 Octomber
Hometown:
Athens
Record label:
Deluxe & MisterMind Productions

Detailed info



Website:
http://www.deluxe.com.gr/deluxe/
Current Location:
49 Davaki str
General manager:
Jeff - Dimitris
Artists we also like:
Dj Doc, Djz MrK. And Jaykay
Biography:
Tα SeX Me Up Parties παρουσιάζονται απο την Deluxe Entertainment & Mastermind κάθε τετάρτη στο Boutique club. Οι DJs, DOC, Djz Mr K και Jay Kay στα decks του boutique μιξάροντας τις πιο hot hip hop R’n’B και Dance επιτυχίες από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, συνοδευόμενοι από τις καλύτερες "Sex Me Up" χορευτριες!!! * Η Τετάρτη παραμένει η απόλυτη ημέρα των R’n’B & Dance parties... Φιλελλήνων 15, Συνταγμα. Για κρατησεις και πληροφοριες. 6909726213 Djz Constadinos: 6942702569 Fitas Konstantinos: 6972634688 Mixalis Triantafilou: 6947740744 (read less)

Ακούστε το νέο τραγούδι του Χάρη Ακριτίδη!

Ακούστε το νέο τραγούδι του Χάρη Ακριτίδη με τίτλο "Τώρα τι να λέμε"


Μουσική: Χριστόδουλος Σιγανός
Στίχοι: Χριστόδουλος Σιγανός & Valentino

Μουσικές πρωτιές σαν σήμερα 24/11

Ακόμη μία μέρα που πρίν κάποια χρόνια αποτέλεσε ορόσημο για καλλιτέχνες και συγκροτήματα!
Ας δούμε καλύτερα τι έγινε σαν σήμερα στα charts ανά τον κόσμο!

1979: Το «No More Tears (Enough Is Enough)» των Barbra Streisand και Donna Summerανεβαίνει στο Νο 1 των Η.Π.Α.

Σήμερα - 24 Νοεμβρίου

Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
 
Γιορτάζουν:
Δεν υπάρχουν
Επέτειοι:
Δεν υπάρχουν



Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1923: Ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio Belgium εκπέμπει για πρώτη φορά

1934
: Γεννήθηκε ο συνθέτης Alfred Schnittke

1950
: Κάνει πρεμιέρα το μιούζικαλ "Guys and dolls"

1966
: Οι Beatles ξεκινούν τις ηχογραφίσεις για τον δίσκο "Sgt Pepper"

1976
: Το αμερικανικό συγκρότημα «The Band» δίνει το αποχαιρετιστήριο κοντσέρτο του στο Σαν Φρανσίσκο, με την παρουσία κορυφαίων ονομάτων της ροκ σκηνής. Η συναυλία απαθανατίστηκε από τον Μάρτιν Σκορσέζε στην ταινία - ντοκουμέντο «The Last Waltz» («Το Τελευταίο Βαλς»).

1985
: Ο τραγουδιστής Big Joe Turner πεθαίνει από καρδιακή προσβολή

1991
: Ο Freddy Mercury πεθαίνει από επιπλοκές λόγω AIDS σε ηλικία 45 ετών




Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα:

1822: Ο Παλαιών Πατρών Γερμανός και ο Γεώργιος Μαυρομιχάλης πηγαίνουν στην Ιταλία ως αντιπρόσωποι του Έθνους για να ζητήσουν την υποστήριξη του Πάπα στον αγώνα της ανεξαρτησίας. Ο Ποντίφικας θα αρνηθεί συνάντηση μαζί τους, κατόπιν υποδείξεως του Μέτερνιχ.

1901
: Θεμελιώνεται το Εθνικό Θέατρο, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου

1944
: Οι Αμερικανοί βομβαρδίζουν για πρώτη φορά το Τόκιο, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

1953: Στην Ελλάδα εκδίδεται εσωτερικό προαιρετικό δάνειο. Εξαλείφονται τα τρία μηδενικά όλων των χαρτονομισμάτων και κόβονται κέρματα από 5λεπτο μέχρι 10δραχμο.

Ο Jay-Z μιλά για τον νεκρό του αδελφό

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, ο Jay-Z αναφέρθηκε στην τραγική στιγμή όπου πυροβόλησε και σκότωσε τον αδελφό του, σε ηλικία 12 ετών. Είπε: «Νόμιζα ότι η ζωή μου θα έφτανε στο τέλος της, θα πήγαινα στην φυλακή, ήμουν μικρό παιδί ακόμα.»
Ο rapper έχει διηγηθεί με ανατριχιαστικό τρόπο το περιστατικό, στο τραγούδι “You Must Love Me” από το album “In My Lifetime Vol.1” ραπάρωντας: «"Saw the devil in your eyes, high off more than weed / Confused, I just closed my young eyes and squeezed.»

Σε άλλα Jay-Z news, αυτές τις μέρες διέρρευσε online το remix των Prodigy στο κλασσικό κομμάτι “99 Problems” που έχει σημαδέψει την hip hop generation των 00s!

Kanye West vs Quincy Jones?

Σε ερώτηση που έγινε πρόσφατα στον 77χρονο βετεράνο παραγωγό της jazz/soul/funk Quincy Jones, για το εάν ο Kanye West είναι το ίδιο ικανός παραγωγός με εκείνον και αν μπορεί να τον ξεπεράσει.
O Quincy ξεκαθάρισε ότι είναι εντελώς διαφορετικός καλλιτέχνης, λέγοντας : «Μπορεί ο Kanye να διευθύνει μια jazz ορχήστρα; Μπορεί να συνθέσει για μια συμφωνική ορχήστρα; Είναι μονάχα ένας rapper! Δεν υπάρχει σύγκριση!»

Πάντως ο Kanye με το νέο του album “My Beautiful Dark Twisted Fantasy” που ήδη κυκλοφορεί και έχει πάρει άριστες κριτικές, βάζει υποψηφιότητα για μια θέση στο πάνθεον των hip hop δημιουργών.

LISTEN: Μιχάλης Χατζηγιάννης - Το Καλύτερο Ψέμα


Αυτήν την εβδομάδα κυκλοφόρησε το καινούργιο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη "Το Καλύτερο Ψέμα" από το πολυαναμενόμενο νέο album του, που κυκλοφορεί στις αρχές Δεκεμβρίου.
Τη μουσική έχει γράψει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ενώ τους στίχους του κομματιού έχει γράψει ο Νίκος Γρίτσης, με τον οποίο ο Μιχάλης είχε συνεργαστεί και στο "Καλοκαίρι μου".
Ακούστε "Το καλύτερο Ψέμα" εδώ! Τα σχόλια δικά σας!