21 Ιουν 2011

Super Summer Beach Party - DJ S7S


Όλοι θυμόμαστε τι έγινε πέρσι γιαυτό διοργανώνεται και φέτος το πιο μεγάλο beach party στην παραλία Μακρόνησσος!
Σάββατο 25 Ιουνίου 2011 στις 22:30

FIREWORK DISPLAY | CO2 GUNS | BUBBLE CANNONS | LIGHT SHOW

Οι πρώτοι 1000 ravers θα πάρουν δώρα έκπληξη!

Στα decks ο πολυβραβευμένος DJ S7S.
Μαζί του ANDREANO | KOYN | MASS | LPS | SNIPES | STREET

Πληροφορίες: 96 218 587
Παράδοση Εισιτηρίων: 99 576 726

* Επίσημος υποστηρικτής του event είναι το music.net.cy


Εισιτήρια: €20 Open bar (Presale)

• Λευκωσία:
Jack’s Engomi : 22 410 070
Micromania : 22 661 517

• Περίπτερα (Λευκωσία):
Armenias : 22 420 503
Dragoumel : 22 358 288

• Λεμεσός:
Legend Cafe Enaerios : 25 343 435
Choice FM : 25 590 940

• Λάρνακα:
Jack’s Ay.Lazaros : 24 624 900
Amalfi Cafe : 99 617 559


Με μόνο 10 ευρώ επιπλέον:
- Μεταφορά με λεωφορείο από και προς Λευκωσία και Λεμεσό
- Preparty στην Αγ. Νάπα
- Free Shots
- Δώρα S7S

Κυκλοφορεί σήμερα το "Planet Pit" του Pitbull


Tον γνωρίσαμε πριν από δυο περίπου καλοκαίρια, όταν με το single “I Know You Want Me (Calle Ocho)” πούλησε μόνο στην Αμερική 2,6 εκατομμύρια αντίτυπα και προκάλεσε έντονες σεισμικές δονήσεις στα dancefloors όλου του πλανήτη.
Στην συνέχεια, ο Pitbull βρήκε τον τρόπο για να δώσει την φωνή του, ως ένα «αναγκαίο» συστατικό για την επιτυχια των καλύτερων dance pop hits, όπως το “Dj Got Us Fallin` In Love” του Usher και τα “On The Floor” και “Rabiosa” των Jennifer Lopez και Shakira αντίστοιχα μαζί με αμέτρητα άλλα.
Σήμερα ο Pitbull με την συνδρομή των hitmakers Dr Luke, Benny Bianco, RedOne και τις συμμετοχές των Enrique Iglesias, Kelly Rowland, Chris Brown, Ne-Yo, Mark Anthony κυκλοφορεί το έκτο προσωπικό του album, με τίτλο “Planet Pit”.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του Pitbull (Armando Christian Perez) το “Planet Pit” έχει έναν στόχο: «Να δημιουργήσουμε ένα album που κάθε τραγούδι θα μπορεί να σταθεί ως single. Ακούγοντας τα τραγούδια να λέει ο κόσμος “Wow”.» Και πως εξηγείται ο παράγοντας “Wow”; Ο Pitbull απαντά: «Ρωτώ τον εαυτό μου, αν ακούσω αυτό το τραγούδι σε μια συναυλία ή σε ένα club θα με κάνει να τρελαθώ στον χορό;»
Μάλλον το “Planet Pit” θα γίνει ο ορισμός του “Wow” album!
Εδώ μια γεύση από το "Planet Pit"...

Πρεμιέρα για τον Αντώνη Ρέμο!


Μετά την επιτυχία του Σάκη Ρουβά και τη Τάμτα στο κέντρο Thalassa στην παραλιακή, ο Αντώνης Ρέμος παίρνει τη σκυτάλη.
Με πολύ κέφι, μπρίο και με αέρα πρόσφατα βραβευμένου (Mad VMA 2011), ο Αντώνης Ρέμος εμφανίζεται στη σκηνή και ξεσηκώνει το κοινό. Με νέες επιτυχίες από τον τελευταίο του δίσκο "κλειστά τα στόματα" αλλά και με παλιές, γνωστές σε όλους μας, επιτυχίες, θα περάσουμε ένα ακόμα καλοκαίρι που πρόκειται να μείνει αξέχαστο σε όλους.
Στο σχήμα συμμετέχουν και νέα ονόματα. Ο Δημήτρης Τικτόπουλος, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Κώστας Δόξας, παρέα με τον Αντώνη Ρέμο μας υπόσχονται ένα τέλειο πρόγραμμα.
Από τις 17 Ιουνίου ως και το τέλος Ιουλίου ο Αντώνης Ρέμος θα βρίσκεται στο Thalassa για όποιον τον αναζητήσει.
Από τον Γρηγόρη Ραγκούση

www.tralala.gr

Η Avril Lavigne ηχογραφεί το νέο της album!


Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του “Goodbye Lullaby” η Avril Lavigne ετοιμάζει ήδη την νέα της δισκογραφική κυκλοφορία.
 Η τραγουδίστρια του “Girlfriend απαντώντας σε ερώτηση μέσα από το fansite της, δήλωσε: «Έχω ήδη έτοιμα 8 τραγούδια. Θα ήθελα να κυκλοφορήσω το πέμπτο μου album πολύ γρήγορα. Ξέρω ότι τα νέα μου τραγούδια θα είναι πιο pop n` funny από αυτά του προηγούμενου δίσκου. Ήδη έχω γράψει ένα κομμάτι που μπορεί να γίνει hit
Παράλληλα, η Avril Lavigne αποκάλυψε ότι στις επερχόμενες συναυλίες της, θα ερμηνεύσει το “Fix You” των Coldplay σε μια δική της, προσωπική διασκευή…

Ακούστε το νέο τραγούδι της INNA ft. Flo Rida



Η ρουμάνα τραγουδίστρια INNA επιστρέφει μετά την τεράστια επιτυχία των προηγούμενων τραγουδιών της.
Η τραγουδίστρια αφού κατέκτησε τα παγκόσμια charts με τις μεγάλες της επιτυχίες τώρα επιστρέφει σε μια συνεργασία έκπληξη. Συνεργάζεται με τον αμερικανό rapper Flo Rida στο τραγούδι Club Rocker.
Ακούστε το εδώ...

’Συνεργασία Bono και David Guetta’’


Πολύ πιθανή είναι όπως ακούστηκε, μια συνεργασία μεταξύ του Bono των U2 και του πασίγνωστου Dj David Guetta σε ένα νέο κομμάτι.
 Η απόφαση πάρθηκε στο Παρίσι, το πότε όμως θα απολαύσουμε αυτή την συνεργασία μένει άγνωστο προς το παρόν.
Από την Άνια Καστρινάκη

www.tralala.gr

Manu Chao: γεννήθηκε σαν σήμερα το 1961


Ο Μάνου Τσάο (ισπαν. Manu Chao) γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου του 1961. Είναι, γεννημένος στη Γαλλία, τραγουδιστής, με ισπανική, (γαλικιανή και βασκική) καταγωγή. Τραγουδά στα γαλλικά, τα ισπανικά, τα αραβικά, τα γαλικιανά και τα αγγλικά.

Βιογραφία
Η μητέρα του Τσάο ήταν Ισπανίδα από το Μπιλμπάο, στη χώρα των Βάσκων, στη Βόρεια Ισπανία. Ο πατέρας του, ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Ραμόν Τσάο, ήταν Γαλικιανός, από τη Βιλάλμπα. Μετακόμισαν στο Παρίσι εξαιτίας της δικτατορίας του Φράνκο, η οποία διάρκεσε μέχρι τον θάνατο του δικτάτορα, το 1975. Σύντομα μετά τη γέννηση του Μάνου, η οικογένεια Τσάο μετακόμισε στα απομακρυσμένα προάστια του Παρισιού, και ο Μάνου πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής ηλικίας του στη Βουλώνη και τις Σέβρες. Καθώς μεγάλωνε συναναστρεφόταν με καλλιτέχνες και διανοούμενους, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν γνωστοί του πατέρα του, με μια ευρεία πολυπολιτισμική ποικιλομορφία που επηρέασε την προσωπικότητά του σε μεγάλο βαθμό. Μεγάλωσε με τις ιδέες της κοινωνικής ισότητας και με μια δίψα για την ποικιλομορφία, που παρουσιάζεται κατά ένα μεγάλο μέρος στο μίγμα του ευδιάκριτου και χωρίς όρια εξωτικού ήχου στη μουσική του.
Καριέρα
Μάνο Νέγκρα (Mano Negra)
Επηρεασμένος από τη βρετανική πανκ, και ιδιαίτερα από τους The Clash, ο Τσάο μαζί με άλλους μουσικούς δημιούργησε στα μέσα της δεκαετίας του 1980, το ισπανο-αγγλόφωνο ροκαμπίλυ συγκρότημα Hot Pants. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε ένα ντέμο με τον τίτλο Mala Vida το 1984, που κέρδισε λίγη προσοχή. Ώσπου να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους album το 1986, η εναλλακτική σκηνή του Παρισιού είχε ξεφτίσει, και ο Μάνου, ο αδελφός του, Αντουάν, και φίλοι του, έφτιαξαν τους Los Carayos, αλλάζοντας λίγο τον ήχο τους. Οι Los Carayos ήταν πάντα στα δεύτερα πλάνα του Μάνου Τσάο και κυκλοφόρησαν συνολικά 3 albums.
Το 1987, οι αδελφοί Τσάο και ο ξάδελφός τους, Σαντιάγο Κασαριέγκο, ίδρυσαν τους Μάνο Νέγκρα. Με μια μικρή εταιρία αρχικά, το συγκρότημα κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του Mala Vida, που έγινε γρήγορα επιτυχία στη Γαλλία. Σύντομα μετακινήθηκαν προς τη Virgin, και το πρώτο τους albumPatchanka κυκλοφόρησε το επόμενο έτος. Αν και το συγκρότημα δεν κέρδισε ποτέ μια βάση στην αγγλική αγορά, η αύξηση της δημοτικότητάς του στον υπόλοιπο κόσμο ακολούθησε σύντομα, φτάνοντας στην 5η θέση σε Ολλανδία, Ιταλία και Γερμανία. Από το 1992, το συγκρότημα κέρδισε φήμη στη Νότια Αμερική, με την περιοδεία του Cargo.
Ρωγμές άρχισαν να αυξάνονται μεταξύ των μελών του συγκροτήματος, κατά τη διάρκεια εκείνης της περιοδείας και στα τέλη του 1994, πολλοί άφησαν το συγκρότημα. Την επόμενη χρονιά οι Μάνο Νέγκρα κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους album, Casa Babylon, ο Μάνου Τσάο μετακίνησε την έδρα του συγκροτήματος στη Μαδρίτη, αλλά οι νομικές διαμάχες με τα προηγούμενα μέλη οδήγησαν τον Τσάο στο να διαλύσει τους Μάνο Νέγκρα το 1995.
Ο ήχος των Μάνο Νέγκρα χαρακτηρίζεται συνήθως από τους ζωηρούς ρυθμούς που μεταδίδουν μια δονούμενη ενέργεια, κάτι που φαίνεται από τον τίτλο του πρώτου album, "Patchanka" (πάρτυ), και από μια ευδιάκριτη ανεπισημότητα που επιτρέπει στο ακροατήριο να αναμιχθεί και να αισθανθεί κοντά στον ήχο τους. Η μίξη ειδών μουσικής είναι παρούσα σε όλες τους τις δουλειές και μπορεί γενικά να χαρακτηριστεί ως ένα ιδιαίτερα καινοτόμου φύσης, φολκ, πανκ, ροκ με στοιχεία ρέγκε.
Σόλο καριέρα με το Ράδιο Μπέμπα (Radio Bemba)
Αφού πήγε στη Μαδρίτη, ο Τσάο και άλλα μέλη από τους Μάνο Νέγκρα διαμόρφωσαν ένα νέο γκρούπ, που το ονόμασαν Radio Bemba Sound System (από το σύστημα επικοινωνιών που χρησιμοποιούταν στην Sierra Maestra, από τον Φιντέλ Κάστρο και τον Τσε Γκεβάρα κατά την Κουβανική επανάσταση), που συμπεριλάμβανε καλλιτέχνες από το Μεξικό, τη Βραζιλία και την Αργεντινή. Το αποτέλεσμα ήταν η μουσική να διαφέρει ουσιαστικά από αυτή των Μάνο Νεγκρα και να χρησιμοποιεί κυρίως ισπανικούς στίχους (και λιγότερο γαλλικούς).
Το 1998 ο Μάνου Τσάο κυκλοφόρησε το Clandestino που περιείχε επιτυχίες όπως τα Clandestino καιBongo Bong, και το 1999 κέρδισε ένα βραβείο Victoires de la Musique. Το 2001 κυκλοφόρησε τοPróxima Estación: Esperanza το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία. Ένα ζωντανό album το Radio Bemba Sound System, κυκλοφόρησε την επόμενη χρονιά. Δύο χρόνια αργότερα, ο Τσάο επέστρεψε στις γαλλικές ρίζες του με το Sibérie m'était contée.
Το τελευταίο album του, το La Radiolina κυκλοφόρησε στις 4 Σεπτεμβρίου του 2007. Αυτή θα είναι η πρώτη διεθνής κυκλοφορία από το Próxima Estación: Esperanza του 2001. Το Rainin in Paradise, πρώτο single από το album, κάνει μια έντονη κριτική στην κατάσταση που επικρατεί σε διάφορα μέρη του κόσμου σήμερα, καθώς και στην κυβέρνηση του Τζωρτζ Μπούς σχετικά με την επέμβαση των ΗΠΑ στο Ιράκ.
Θέματα της μουσικής του και πολιτικοποίηση
Πολλοί από τους στίχους του Μάνου Τσάο, μιλούν για την αγάπη, για την ζωή στα γκέτο, τα ναρκωτικά, τη μετανάστευση, και φέρνουν συχνά ένα αριστερό μήνυμα. Αυτό απεικονίζει τις πολιτικές του θέσεις (η υποστήριξη του για το κίνημα των Ζαπατίστας είναι φανερή στο Radio Bemba Sound System). Ο Τσάο είναι ανοιχτά επικριτικός προς την κυβέρνηση του Μπους, και έχει πολλούς οπαδούς μεταξύ της ευρωπαϊκής αριστεράς και του κινήματος της αντιπαγκοσμιοποίησης.

Προσωπική δισκογραφία
Studio Albums
  • Clandestino (Virgin – 1998)
  • Próxima Estación: Esperanza (Virgin – 2001)
  • Sibérie m'était contéee (Virgin – 2004)
  • La Radiolina (2007)
Live album
  • Radio Bemba Sound System (live album) (Virgin – 2002)
DVD
  • Babylonia en Guagua (2002)
Singles
  • Bongo Bong (1999)
  • Clandestino (2000)
  • Merry Blues (2001)
  • Me Gustas Tú (2001)
  • Mr. Bobby (2002)
  • Rainin In Paradize (2007)

    Πηγή: el.wikipedia.org
    Επιμέλεια-προσαρμογή: Σοφία Παφτούνου

    www.tralala.gr

    O Fred Durst για την επιστροφή των Limp Bizkit


    O Fred Durst, δήλωσε ότι το επερχόμενο Gold Cobra,
    δεν αποτελεί reunion του group αλλά το δυναμικό comeback τους.
    Το Gold Cobra θα είναι το πρώτο album που κυκλοφορούν από το 2005, και με την αρχική σύνθεση των Limp Bizkit, συμπεριλαμβανομένου και του κιθαρίστα Wes Borland.
    Πιο συγκεκριμένα ο Fred Durst δήλωσε στο billboard ότι « Έπρεπε να μείνουμε πιστοί στο ποιοι είμαστε πραγματικά. Και αυτό που είμαστε είναι μια rap-rock μπάντα, οι Limp Bizkit. Μπορεί να μην ακούμε όλοι μας rap ή rock, αλλά όταν είμαστε μαζί σε ένα δωμάτιο, αυτό το είδος κάνουμε. Δεν νομίζω ότι πρέπει να αποδείξουμε κάτι».
    Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το comeback των Limp Bizkit ξεκίνησε το 2009, όταν ο Borland ξανασυναντήθηκε με το group για δεύτερη φορά, και μαζί ξεκίνησαν για μια περιοδεία στην Ευρώπη, την πρώτη μετά από 8 ολόκληρα χρόνια. «Αυτό που δεν μπορούμε να αποφύγουμε με τίποτα, είναι το γεγονός ότι μας λείπει να παίζουμε έξω live», υποστήριξε κλείνοντας ο Durst.

    Marilyn Monroe: Πωλήθηκε το φόρεμά της για $4.6 εκατομμύρια!


    Το διάσημο φόρεμα που το παίρνει ο αέρας στην ταινία «The Seven Year Itch» του 1955 πωλήθηκε για 4.6 εκατομμύρια δολάρια (3.23 εκατομμύρια ευρώ).
    Το φόρεμα τέθηκε σε δημοπρασία από την ιδιοκτήτρια Debbie Reynolds, Αμερικανίδα ηθοποιό, τραγουδίστρια και χορεύτρια, η οποία είχε αγοράσει μεγάλη συλλογή από τα ρούχα της Marilyn Mornoe το 1971 όταν τέθηκαν προς πώληση από την 20th Century Fox.

    Σχεδιαστής του φορέματος ήταν ο William Travilla που πέθανε το 1990.

    Η εικόνα της Marilyn να της φυσά ο αέρας το φόρεμα είναι από τις πιο αξέχαστες στιγμές στην ιστορία των ταινιών.

    O Robbie Williams παρηγορεί την Joss Stone


    O Robbie Williams ήταν ένας από τους πρώτους καλλιτέχνες που έσπευσαν να παρηγορήσουν την Joss Stone, όταν αποκαλύφθηκε πως ήταν ο στόχος μιας βίαιης επιδρομής και ληστείας στο σπίτι της στο Devon.
    Οι δυο τους παραμένουν φίλοι περισσότερο από πέντε χρόνια, έχοντας γνωριστεί το 2005 στα Brit Awards, όπου τραγούδησαν μαζί.

    Γνωρίστε τις 12 υποψήφιες Star Κύπρος 2011


    Ο Παγκύπριος Επίσημος Διαγωνισμός Ομορφιάς θα διεξαχθεί στις 7 Ιουλίου.
    Η Star Κύπρος και η Μiss Kύπρος θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στα Διεθνή Καλλιστεία για την ανάδειξη της Μiss Υφήλιος και Μiss Κόσμος αντίστοιχα.

    Βιογραφικά:

    1. Ελένη Βαττή:

    Είναι 19 ετών, έχει ύψος 1.78 και κατάγεται από την επαρχία Λάρνακας. Είναι ιδιωτική υπάλληλος και γνωρίζει αγγλικά. Είναι σκορπιός στο ζώδιο και χαρακτηρίζει τον εαυτό της ευαίσθητο, αυθόρμητο και κοινωνικό. Στον ελεύθερο της χρόνο της αρέσει να ασχολείται με το κολύμπι, τη γυμναστική, την πετόσφαιρα, ενώ παράλληλα δηλώνει πως της αρέσουν τα λογοτεχνικά βιβλία. Όνειρό της είναι να σπουδάσει κοινωνική λειτουργός και να κάνει διακοπές στο Miami. Πρότυπά της είναι η μητέρα της και ο Σάκης Ρουβάς.

     

    2. Ιασονία Μάγια:

     H Ιασονία κατάγεται από τη Λευκωσία, είναι 21 ετών και έχει ύψος 1.78. Ασχολείται με το επαγγελματικό μακιγιάζ και μιλάει αγγλικά. Είναι ταύρος στο ζώδιο και δηλώνει πως είναι πεισματάρα, δυναμική και ευχάριστη προσωπικότητα. Της αρέσει η μουσική, ο χορός και η γυμναστική. Ονειρεύεται να κάνει μια ευτυχισμένη οικογένεια με αρχές και να πετύχει στον επαγγελματικό της τομέα. Σαν πρότυπό της έχει τους γονείς της καθώς και όλους τους γονείς που κάνουν τα πάντα για τα παιδιά τους.

     

    3. Κρίστυ Αγαπίου:

    Η Κρίστυ είναι 18 ετών, κατάγεται από τη Λεμεσό και έχει ύψος 1.75. Εργάζεται ως επαγγελματίας μοντέλο και καθηγήτρια σε σχολή μοντέλων. Γνωρίζει αγγλικά και είναι Αιγόκερος στο ζώδιο. Δηλώνει πως είναι ευχάριστη, γενναιόδωρη και φιλική. Της αρέσει στον ελεύθερο της χρόνο να ασχολείται με τη γυμναστική, τη μαγειρική και να βγαίνει έξω με φίλους. Ονειρεύεται να τελειώσει τις σπουδές της και παράλληλα να συνεχίσει να ασχολείται με το μόντελιγκ. Πιστεύει ότι η ζωή είναι ένα βιβλίο που γράφεις τη δική σου ιστορία. Έχει ως πρότυπά της τα μοντέλα Hilary Rhoda και Αλεσάνδρα Αμβρόσιο, καθώς και τη μητέρα της.

    4. Άννα Τζούλια Τρίαρου:

    Είναι 18 ετών, κατάγεται από τη Λευκωσία και είναι μαθήτρια της 7ης τάξης σε ιδιωτικό σχολείο. Έχει ύψος 1.75, γνωρίζει αγγλικά και είναι καρκίνος στο ζώδιο. Περιγράφει τον εαυτό της αυθόρμητη, υπομονετική και αποφασιστική. Στον ελεύθερο της χρόνο της αρέσει να χορεύει, να ακούει μουσική και να βγαίνει έξω με τις φίλες της. Όνειρό της είναι να γίνει χορεύτρια στο West End του Λονδίνου και έχει ως πρότυπο τη μητέρα της.

     

    5. Στεφανία Κωνσταντίνου:

    Κατάγεται από τη Λευκωσία, είναι 22 ετών και έχει ύψος 1.76. Είναι ελεύθερη μεταφράστρια και γνωρίζει αγγλικά, ισπανικά και ιταλικά. Δηλώνει πως είναι αποφασιστική, ειλικρινής και αισιόδοξη. Λατρεύει το χορό, τη μουσική και τις ταινίες, ενώ το πιο σημαντικό της όνειρο είναι να ακολουθήσει την καριέρα της ως διερμηνέυτρια. Πρότυπο για τη Στεφανία είναι η μητέρα της, καθώς και όλες οι γυναίκες - ηρωίδες που καταφέρνουν μόνες τους να κρατούν μια οικογένεια μαζί.

     

    6. Μαρίνα Φιλίππου:

    Κατάγεται από τη Λινού της επαρχίας Λευκωσίας, είναι 21 ετών και έχει ύψος 1.75. Είναι φοιτήτρια Νοσηλευτικής και είναι παρθένος στο ζώδιο. Δηλώνει αρκετά πεισματάρα, αλλά ταυτόχρονα και πειθαρχημένη. Της αρέσει η ειλικρίνεια, η διασκέδαση και η ένταση. Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με τη διαιτησία ποδοσφαίρου, το οποίο χαρακτηρίζει ως «λατρεία». Ένα από τα όνειρά της είναι το μόντελιγκ, ενώ έχει ως πρότυπο τη Βίκυ Καγιά, την οποία θεωρεί ένα καταξιωμένο μοντέλο.

     

    7. Έλενα Θεοδώρου:

    Είναι 19 ετών, κατάγεται από τη Λεμεσό και έχει ύψος 1.74. Είναι φοιτήτρια Επικοινωνίας, μιλάει αγγλικά και βουλγάρικα, και είναι ιχθύς στο ζώδιο. Η ίδια περιγράφει τον εαυτό της ως συνεπή και υποστηρίζει πως της αρέσει η αλήθεια και να δίνει τα πάντα γι’ αυτούς που αγαπά. Της αρέσει στον ελεύθερο της χρόνο να ακούει μουσική, να τραγουδά και να βγαίνει έξω με καλή παρέα. Ονειρεύεται να τελειώσει τις σπουδές της, να βρει μια καλή δουλειά και να φτιάξει μια όμορφη οικογένεια. 

     

    8. Ραφαέλλα Χαραλάμπους:

    Είναι 19 ετών, έχει ύψος 1.71 και κατάγεται από τα Λατσιά της Λευκωσίας. Γνωρίζει αγγλικά, ισπανικά και είναι φοιτήτρια Νοσηλευτικής. Περιγράφει τον εαυτό της ως ευαίσθητη, αλλά ταυτόχρονα εγωίστρια και πεισματάρα. Στον ελεύθερο της χρόνο απολαμβάνει να βγαίνει έξω με τους φίλους της και να διαβάζει λογοτεχνικά βιβλία. Ονειρεύεται να ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Νοσηλευτική και να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελιγκ. Ως πρότυπα έχει τους γονείς της και το καταξιωμένο μοντέλο Ζιζέλ, για το λόγο ότι κατάφερε να συνδυάσει καριέρα και οικογένεια.

     

    9. Γαλάτεια Εργατίδη:

    Είναι 21 ετών, κατάγεται από τη Λεμεσό και έχει ύψος 1.71. Σπουδάζει Δημοσιογραφία, είναι παρθένος στο ζώδιο και χαρακτηρίζει τον εαυτό της αυθόρμητη και πεισματάρα. Της αρέσει να αθλείται στον ελεύθερο της χρόνο και ονειρεύεται να τελειώσει τις σπουδές της και να κάνει μια πετυχημένη καριέρα στο χώρο του μόντελιγκ.

     

    10. Άντρη Καραντώνη:

    Κατάγεται από τη Λάρνακα, είναι 18 ετών και έχει ύψος 1.70. Είναι φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κύπρου και γνωρίζει αγγλικά. Είναι ζυγός στο ζώδιο και δηλώνει πως είναι ευαίσθητη, αλλά συνάμα δυναμική και τελειομανής. Της αρέσει ο χορός, το τραγούδι και το θέατρο. Όνειρό της είναι να τελειώσει επιτυχώς τις σπουδές της και να καταξιωθεί στο χώρο της μόδας. Η ίδια έχει ως πρότυπο της την Καρολίνα Πελενδρίτου, την οποία θαυμάζει για τη δύναμη ψυχής, το θάρρος της και τις διακρίσεις της στο χώρο του αθλητισμού.

     

    11. Κριστίνα Χατζημιχαήλ:

    Κριστίνα είναι 18 ετών, κατάγεται από την πόλη της Λεμεσού και έχει ύψος 1.72. Είναι απόφοιτη λυκείου και γνωρίζει αγγλικά, ρωσικά και ισπανικά. Είναι ιχθύς στο ζώδιο και υποστηρίζει πως είναι ευαίσθητη, πεισματάρα, εγωίστρια, και με καλή αίσθηση του χιούμορ. Η μεγάλη της αδυναμία είναι το clubbing και ο χορός. Σχεδιάζει να σπουδάσει Ρωσική Φιλολογία και ευελπιστεί να της δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χορό και το μόντελιγκ. Πρότυπό της είναι η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, την οποία θεωρεί πολύ όμορφη γυναίκα.

     

    12. Ορθοδοξία Παναγή:

    Είναι 19 ετών, κατάγεται από τη Λάρνακα και έχει ύψος 1.69. Είναι φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κύπρου και γνωρίζει αγγλικά. Πιστεύει πως τα θετικά της στοιχεία είναι το γεγονός ότι είναι δυναμική και υπομονετική, ενώ τα αρνητικά της είναι ότι είναι δύσπιστη και καχύποπτη. Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με τη γυμναστική και το μόντελιγκ. Όνειρό της είναι να ολοκληρώσει τις σπουδές της, να πετύχει σαν εκπαιδευτικός και να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Δηλώνει πως πρότυπό της είναι η μητέρα της, η οποία την έμαθε να αγαπά και να εκτιμά τη ζωή. 

    Γνωρίστε τις 12 υποψήφιες Star Κύπρος 2011
    photos in gallery: 12