23 Ιαν 2011

Βγαίνει νέο album από τον Eminem;


Την περασμένη χρονιά, ο Eminem έκανε το απόλυτο δισκογραφικό comeback με το album “Recovery” , που τον εκτόξευσε στην κορυφή των charts παγκοσμίως, ύστερα από ένα παρατεταμένο διάστημα σιωπής
Θα κυκλοφορήσει κάποιο νέο album σύντομα ο διάσημος rapper; Σύμφωνα με τον παραγωγό του “Love The Way You Lie”, Alex Da Kid, ο Marshall Mathers, βρίσκεται συνέχεια στο studio...

Διαβάστε περισσότερα...

Σήμερα - 23 Ιανουαρίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Διονύσης, Διονυσία



Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1980: Κυκλοφορεί το single του συγκροτήματος Prince, "Why You Wanna Treat Me So Bad".

1986: Ανακοινώνετε το πρώτο Rock & Roll Hall of Fame στην Νέα Υόρκη, με ονόματα όπως οι Chuck Berry, James Brown, Ray Charles, Domino, Everly Bros, B Holly, J L Lewis και ο Elvis Presley.

1988: Το συγκροτημα Nirvana ηχογραφεί ένα demo 10 τραγουδιών με τον παραγωγό Jack Endino.

1989: Ο James Brown καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκιση σχετικά με αστυνομική καταδίωξη  σε δύο πολίτείες των ΗΠΑ και παράνομη κατοχή όπλου. Εντούτις στην φυλακή έμεινε για 3 χρόνια.

1997: Η ταινία των Spice Girls, "Spice World" κυκλοφορεί στις ΗΠΑ.



Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1556: Ο καταστροφικότερος σεισμός στην ανθρώπινη ιστορία πλήττει την επαρχία Σαντζί της Κίνας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 830.000 άνθρωποι.

1803: Γεννιέται ο Arthur Guinness , ιρλανδός ζυθοποιός, ιδρυτής της ομώνυμης ζυθοβιομηχανίας. (γεν. 24/9/1725)
1956: Οι Κύπριοι μαθητές απέχουν από τα μαθήματά τους, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συλλήψεις συμμαθητών τους που διαδήλωναν υπέρ της ένωσης της Κύπρου με την Ελλάδα.Arthur Guinness

1960: Το βαθυσκάφος USS Trieste, ελβετικής κατασκευής, κάνει ρεκόρ φτάνοτας σε βάθος 10.911 μέτρων στον Ειρηνικό Ωκεανό.

1984: Γεννιέται ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής Arjen Robben.(Chelsea, Real Madrid, Bayern Munich)

Το fan club του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο no23 των World Digital Music Awards 2010!


Τα BT World Digital Music Awards, είναι ένας θεσμός - απονομή που γίνεται εδώ και μερικά χρόνια και συνδιάζει την μουσική στο χώρο του internet.
Στην κατηγορία BEST FAN SITE TOP50 το fan club του Μιχάλη Χατζηγιάννη βρέθηκε - με μεγάλη μας έκπληξη - στην θέση no23 αφήνοντας πίσω σελίδες των μεγαθύριων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.
Και όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, δείτε το και μόνοι σας κάνοντας click (εδώ).

Στο δρόμο για την Eurovision 2011! Τι λένε οι υποψήφιοι


Στο περιοδικό People μιλούν οι φετινοί υποψήφιοι, για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο  Διαγωνισμό της Eurovision που θα λάβει χώρα στη Γερμανία.
Η Αντιγόνη Ψυχράμη δηλώνει πως: «Αυτό που θέλω είναι να ζήσω όλη αυτή τη μεγάλη εμπειρία, να απολαύσω το δημιουργικό της κομμάτι. Χωρίς άγχος και χωρίς τίποτε άλλο. Δεν θέλω να χάσω τον εαυτό μου μέσα από αυτή τη διαδικασία». Αν και παρακολουθούσε από μικρή το θεσμό, η μόνη φορά που ψήφισε ήταν όταν διαγωνιζόταν ο Σάκης Ρουβάς με το Shake it, καθώς ο αδερφός της Αποστόλης του έκανε φωνητικά.  Ξεχωρίζει τη συμμετοχή του Alexander Rybak.
Τα Κόκκινα Χαλιά, ο Αλέξανδρος Δημόπουλος, ο Φώτης Δεληνικόλας, ο Λευτέρης Γιαννόπουλος και ο Γιώργος Παπαδημητράκης, ετοιμάζουν παράλληλα και το νέο τους δίσκο. Ο Γιώργος λέει πως τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί φανατικά τη Eurovision.Ο Αλέξανδρος δεν ψήφισε ποτέ  αλλά η αποκαλύπτει πως η μητέρα του στηρίζει την Κύπρο. Ο Λευτέρης λέει πως κατά 80% η επιτυχία εξαρτάται από το κομμάτι αλλά και από το performance. Κλείνοντας ο Φωτης δηλώνει πως το κοινό δύσκολα θα εμπιστευτεί έναν καινούριο καλλιτέχνη.
Οι Τριημιτόνιο, ο Δημήτρης Πάσιος, ο Μάριος Κούμας και ο Άγγελος ΑυγουστήςΑυτό τον καιρό δοκιμάζουνε διάφορα κομμάτια για να επιλέξουν με την εταιρεία τους αυτό που θα πούνε στο διαγωνισμό. Ο Άγγελος θεωρεί πως ο διαγωνισμός της Eurovision είναι διαγωνισμός τραγουδιού και όχι ονόματος. Ο Μάριος δηλώνει πως θα έπρεπε να δοθεί η ευκαιρία στο Γιάννη Σαββιδάκη και στο Θεοχάρη Ιωαννίδη να παρουσιάσουν τα κομμάτια τους στον κόσμο. Τέλος ο Δημήτρης αναγνωρίζει την ύπαρξη συμμαχιών ανάμεσα στις χώρες αλλά όταν στέλναμε ωραία τραγούδια παλαιότερα και έκαναν αίσθηση οι Ευρωπαίοι ψήφιζαν ανάλογα.
Για τη Nikki Ponte ο διαγωνισμός αποτελούσε ένα άπιαστο όνειρο μιας και τον παρακολουθεί αρκετά χρόνια. Είναι χαρούμενη που θα διαγωνιστεί, ενώ δεν την απασχολεί αν τελικά μας εκπροσωπήσει άλλος καλλιτέχνης.
Για τη Βαλάντω Τρύφωνος, θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία. Αν και θα προτιμούσε να διαγωνιστεί με τραγούδι που θα είχε αγγλικό στίχο, είναι υπέρ μιας δυναμικής  μπαλάντας.  Για το θέμα με τις συμμετοχές του Θεοχάρη Ιωαννίδη και του Γιάννη Σαββιδάκη δηλώνει πλήρη άγνοια και θα της άρεσε να τους δει καθώς όπως λέει είναι ταλαντούχοι.  Όλο αυτό δεν το βλέπει καθόλου ανταγωνιστικά: «Πιστεύω ότι από τη στιγμή που ένα τραγούδι επιλέγεται από το κοινό σημαίνει ότι είναι κατάλληλο για να μας εκπροσωπήσει».
Ο Λούκας Γιώρκας είναι φίλος με τους περισσότερους συνυποψήφιους του και δεν τους βλέπει ανταγωνιστικά. Αν και δεν ανήκει στο φανατικό κοινό της Eurovision η μόνη φορά που ψήφισε ήταν το 2004 τη Σερβία. Φιλοδοξεί πως ο διαγωνισμός θα του χαρίσει απλόχερα όμορφες εμπειρίες καθώς θα κάνει κάτι που αγαπά πολύ.

Από την Αριάδνη Στεφανίδου

Η Amy Winehouse ηχογραφεί νέο ντουέτο με τον Cee Lo Green!


Η γνωστή τραγουδίστρια Amy Winehouse φαίνεται να έχει ολοκληρώσει ήδη το νέο της άλμπουμ ενώ έγινε γνωστό πως μέσα σ' αυτό θα υπάρχει και ένα ντουέτο-έκπληξη με τον εκκεντρικό Cee Lo Green
Το κομμάτι ηχογραφήθηκε σε στούντιο της Σάντα Λουτσία, περιοχή στην οποία η Amy Winehouse έχει σπίτι αλλά και ο Cee Lo ηχογραφεί καινούργια κομμάτια με τον παραγωγό του Salaam Remi. Αξίζει να σημειωθεί ότι δισκογραφική δουλειά της Amy Winehouse έχει να κυκλοφορήσει από το 2006 και το άκρως επιτυχημένο άλμπουμ Back to Black.
Από την Αθανασία Βογιάρη

www.tralala.gr

LISTEN: Jessie J feat. B.o.B. - Price Tag


Με ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα του 2010, συνεργάστηκε η 23χρονη Jessie J  για το νέο της single "Price Tag" που αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλη του μήνα, ως follow-up στο debut single της "Do It Like A Dude". O λόγος για τον rapper B.o.B. που απασχόλησε πολύ τον μουσικό τύπο πέρυσι με τα hit singles του "Nothin' On You" feat. Bruno Mars και "Airplanes" feat. Hayley Williams και κέρδισε 5 υποψηφιότητες στα φετινά βραβείαGrammy.
Ακούστε το "Price Tag" εδώ και stay tuned γιατί στις 30 Ιανουαρίου κυκλοφορεί και το clip.
It's not about the money,
we don't need your money,
we just wanna make the world change,
forget about the price tag.

Νέο single από τους Linkin' Park


Το 'Burning in the Skies' από το 'A Thousands Suns' θα είναι το νέο single των Linkin' Park που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Μαρτίου.

Το 2010 ήταν μία πολύ καλή χρονιά για το συγκρότημα από την California, αφού το 'A Thousand Suns', πέρα από το ότι έλαβε πολύ θετικές κριτικές, ήταν το πέμπτο album τους που κατέκτησε μία θέση στο Top 5. Το Billboard μάλιστα έχει ανακηρύξει τους Linkin' Park ως το πιο πετυχημένο εμπορικά rock/alternative σχήμα (με πάνω από 50 εκατομμύρια πωλήσεις ).
Αν και οι Linkin' Park έκλεισαν το 2010 με sold-out συναυλίες στη Μ.Βρετανία, έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι θα επιστρέψουν τον Ιούνιο στην Μ.Βρετανία, ως headliners του rock festival "Download", ενώ στις 4 Ιουλίου θα δώσουν και μία πιο prive συναυλία στο Camden.

Πέγκυ Ζήνα live στο RED για τρεις εμφανίσεις


Η Πέγκυ Ζήνα, έχοντας στις αποσκευές της το πιο προσεγμένο της ρεπερτόριο με επιτυχίες που αγαπήθηκαν και αντέχουν στο χρόνο, αλλά και με τα μοναδικά τραγούδια του διπλά πλατινένιου της cd «Ευαίσθητη ή λογική» του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου και της Ελεάνας Βραχάλη, «προσγειώνεται» στη μουσική σκηνή  RED στη Λευκωσία για τρεις εμφανίσεις στις 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου...
Η καλύτερη τραγουδίστρια της γενιάς της , παράλληλα με τις επιτυχημένες της εμφανισεις στο πλευρό του Δημήτρη Μητροπάνου στην «Ιερά Οδό», έρχεται στην Κύπρο για να μας παρουσιάσει τον καλύτερό της εαυτό με τραγούδια ψυχής αλλά και ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα που μόνο η ίδια ξέρει να προσφέρει στον κόσμο.

Μαζί της σ’αυτό το μουσικό ταξίδι θα είναι δύο ταλαντούχα παιδιά από την Κύπρο, ο Λούκας Γιώρκας, νικητής του X-Factor 1 και η Ευδοκία Καδή. Η Πέγκυ Ζήνα είναι μία από τις καλύτερες φωνές της εποχής μας, με εξαιρετικό, γνήσιο λαικό ηχόχρωμα και έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ένα αξιοζήλευτο ρεπερτόριο, τόσο στη δισκογραφία της, όσο και στις ζωντανές της εμφανίσεις.

«Ευαίσθητη ή Λογική» η Πέγκυ Ζήνα έρχεται στο RED στις 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου για τα πιο όμορφα μουσικά μας βράδια σε ένα μουσικό ταξίδι που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστο!

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.30
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:             22767711      
EMAL: red@music.net.cy

Η Παπαρίζου μας θυμίζει κάτι από τα παλιά


Ίσως οι πιο πολλοί από εμάς να έχουμε κρατήσει στο μυαλό μας την πρωτιά που έφερε η Έλενα στην Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision όμως...
Η Παπαρίζου μας είχε εκπροσωπήσει πιο παλιά και συγκεκριμένα το 2001 με τους τότε Antique και ένα κομμάτι το οποιό ήταν hit για μεγάλο χρονικό διαστημα το "Die For You" και μάλιστα κατέκτησαν την 3η θέση. Έτσι με  τον διαγωνισμό της Eurovision να είναι στο προσκήνιο είπαν να βγάλουν μια νέα εκτελέση του κομματιού.  Το κομμάτι αναρτήθηκε στο επίσημο κανάλι της τραγουδίστριας στο You tube με τίτλο "(I Would) Die For You (Extended Version)"

Απολαύστε το:

Πώς οι γυναίκες και οι άντρες αντιλαμβάνονται τα χρώματα... Clopyandpaste


Είναι πάντως αλήθεια ότι οι γυναίκες ζούνε σε έναν πιο... χρωματιστό κόσμο...


Η Ελλάδα στις 10 πιο ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου. e-vivlia


Η Ελλάδα έχει γίνει η 10η πιο ισχυρή χώρα παγκοσμίως, τα ταμεία του κράτους είναι γεμάτα σε αποθέματα χρυσού, έχει άρτια οργάνωσή που γίνεται αντικείμενο μίμησης από άλλες χώρες και οι πολιτικοί της τιμωρούνται διά της... αφάνειάς τους αν δεν πραγματοποιήσουν ό,τι υπόσχονται! Μα είναι ποτέ δυνατόν; Η Ελλάδα;
Ναι, αλλά για να ακριβολογούμε, η... εικονική Ελλάδα του eRepublik, του δημοφιλούς διαδικτυακού παιχνιδιού στρατηγικής το οποίο τον τελευταίο καιρό απόκτα όλο και περισσότερους θαυμαστές, οι οποίοι προσπαθούν να ξεχάσουν τα καθημερινά προβλήματα της πατρίδας μας. Αφήστε λοιπόν για λίγο τα βιβλία κι ελάτε μαζί μου για ένα ταξίδι σε μια διαφορετική Ελλάδα!

Στο erepublik απεικονίζεται ο εικονικός κόσμος -μια αντιγραφή του πραγματικού- με το όνομα New World- και ο κάθε παίκτης έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει ενεργά στον οικονομικό τομέα (ως επιχειρηματίας), στην πολιτική σκηνή (μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και την προεδρία ενός κόμματος) και στον στρατό. Δημιουργοί του on line παιχνιδιού είναι οι ρουμανικής καταγωγής Τζορτζ Λεμναρού και Αλέξις Μποντέ, δυο παιδιά-θαύματα που εργάζονται στον υπέροχα πολύπλοκο ηλεκτρονικό κόσμο.

Η συμμετοχή για κάποιον παίκτη είναι άκρως δελεαστική, καθώς έχει τη δυνατότητα να αλλάξει την ροή της ιστορίας σε μια τεράστια εικονική κοινότητα, να εκπληρώσει τους οικονομικούς, πολιτικούς και στρατιωτικούς του στόχους και γενικά να ακολουθήσει μια παράλληλη εικονική ζωή. Έχει δηλαδή την ευκαιρεία να φτιάξει μια κοινωνία όπως αυτός την θέλει!

Ο ηλεκτρονικός πλανήτης New World αποτελείται από 61 e-χώρες με κοινό πολίτευμα αυτό της Προεδρικής Δημοκρατίας. Σε κάθε χώρα υπάρχει ξεχωριστό νόμισμα, ενώ ο χρυσός χρησιμοποιείται για τις ανταλλαγές νομισμάτων και θεωρείται μέσο σύγκρισης τιμών για αγορές διαφορετικών χωρών, οι δε εκλογικές αναμετρήσεις λαμβάνουν χώρα κάθε 25 του μήνα!

Η εικονική Ελλάδα, γνωστή σαν e-Greece, διατηρεί την δραχμή, έχει πρωτεύουσα την Αλεξανδρούπολη και στην πολιτική σκηνή της συμμετέχουν συνολικά έξι κόμματα. Για όσους θέλουν να μάθουν τα τελευταία γεγονόντα, πριν από ένα χρόνο έληξε η πολεμική εμπλοκή της με την Τουρκία, ενώ δυο ημέρες μετά την ίδρυση της συμμαχίας PEACE (26/8/2008) ενεπλάκη στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο... Οχι και λίγα για ένα παιχνίδι που έκανε το μεγάλο του ντεμπούτο τον Νοέμβριο του 2007.

Tο «Εθνος» συνομίλησε με τον πρόεδρο της εικονικής Ελλάδας, ο οποίος εμφανίζεται με το ψευδώνυμο Tall Niki και τον βουλευτή αντιπολίτευσης Andrea Βο. Και οι δύο εξελέγησαν στις εκλογές του περασμένου Μαρτίου.

«Η μεγάλη επιτυχία της ηλεκτρονικής Ελλάδας οφείλεται στις υποδομές, στην οργάνωση και στους θεσμούς που έχουν δημιουργηθεί», αναφέρει ο πρόεδρος της χώρας μας και ηγέτης του κόμματος Κίνημα Εθνικής Ενότητας, Tall Niki. «Η οικονομική της άνθηση είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Εχει από τους μικρότερους φόρους εισοδήματος και ΦΠΑ στον κόσμο του eRepublik. Ενας άλλος παράγοντας είναι η σταθερότητα της οικονομίας. Υπάρχει ολόκληρος μηχανισμός για την προστασία της δραχμής έναντι των κερδοσκόπων».

O βουλευτής του κόμματος «Εθνική Πατριωτική Δράση», Ανδρέας, ζει στην Αλεξανδρούπολη και είναι νεαρός επιχειρηματίας. Χωρίς πολιτικές βλέψεις στην πραγματική του ζωή, ο Ανδρέας δίνει τη δική του εξήγηση για την άνθηση της eΕλλάδας:«Οταν κάποιος εκλέγεται βουλευτής, αυτόματα η αμοιβή του δωρίζεται στο κράτος. Το σημαντικότερο είναι η διαφάνεια η οποία επιδιώκουμε να υπάρχει παντού, σε κάθε συναλλαγή. Κάθε μήνα η κυβέρνηση θέτει συγκεκριμένους στόχους, τους οποίους αν δεν τους πετύχει, ο ψηφοφόρος θα στραφεί σε άλλο κόμμα. Μάλιστα, όταν οι πολιτικοί απομακρύνονται από τον κόσμο απλά δεν ξαναεκλέγονται!».Η οικονομική κρίση χτύπησε όμως και την πόρτα του ηλεκτρονικού πλανήτη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τρόπος που η Ελλάδα κατάφερε να ορθοποδήσει ξανά: «Πολλά κράτη επέλεξαν να αυξήσουν τη φορολογία σε πολλά προϊόντα, η ελληνική κυβέρνηση διατήρησε την ίδια φορολογία και έκανε μειώσεις στα έξοδα.

Η ταυτόχρονη αναδιοργάνωση των δημόσιων οργανισμών και του στρατού έδειξε ότι τα έξοδα έχουν αρχίσει να μειώνονται, κάτι το οποίο μας οδηγεί να έχουμε ακόμη και εν μέσω κρίσης θετικό ισοζύγιο», δηλώνει ο πρόεδρος.

Τη μικρογραφία της παγκόσμιας πραγματικότητας ζουν στο Internet πάνω από ένα εκατομμύριο παίκτες, οι οποίοι διαρκώς αυξάνονται. Οι πολίτες που διαθέτουν ελληνική ταυτότητα είναι περί τους 8.500. Πρώτη χώρα σε πληθυσμό είναι η Πολωνία με 58.729 πολίτες.

Η κυριαρχία της κάθε χώρας εξαρτάται κατά πολύ από τον αριθμό των πολιτών της. Εντούτοις η Ελλάδα έχει καταφέρει μέσα από την άψογη συνεργασία των πολιτών της και την ολοένα και προοδευτική πολιτική της να πλασαριστεί στη 10η θέση των ισχυρών χωρών, με προοπτική ανόδου ακόμα και στην 5η!

Σε αυτό συμβάλλουν οι εξαγωγές που αποφέρουν τεράστια κέρδη σε χρυσό και στο γεγονός ότι οι οικονομικοί δείκτες κινούνται σε υψηλά επίπεδα.

Η επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού είναι www.erepublik.com, αλλα αν μπείτε από το κάτωθεν link, θα βοηθήσετε στην ανάπτυξη της e-Ελλάδας καθώς μόλις φτάσετε στο level 6 το κράτος θα κερδίσει 5 τεμάχια χρυσού, ποσό πολύ σημαντικό για την οικονομία μας.


10 πράγματα που δεν ξέρατε για τον Michael Jackson


Ο θρύλος της pop μουσικής είχε κάνει πολλά περίεργα στην ζωή και την καριέρα του. Ξέρουμε πολλά από αυτά αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα που λίγοι ξέρουν και άλλα που δεν θα μάθουμε ποτέ...
10. Το τραγούδι του Michael Jackson, Billie Jean ήταν το πρώτο βίντεο κλιπ από μαύρο καλλιτέχνη που έδειξε ποτέ το MTV.

9. Ο Michael Jackson κατέθεσε αίτηση πατέντας για την χορευτική κίνηση “leaning forward a bit” που εκτέλεσε στο video του Smooth Criminal.


8. Ο αγαπημένος υπερήρωας του Michael ήταν ο Morph από τους X-men


7. Ο Michael Jackson εμφανίστηκε στο video “Land of Confusion” του Genesis, ενός παλιού show με μαριονέτες.


6. Ο Michael ήταν αυτός που ξεκίνησε την φήμη για τον εαυτό του ότι κοιμήθηκε σε θάλαμο υπερπίεσης.


5. Ο Michael πίστευε ότι αν αφαιρέσεις το δέρμα από ένα κομμάτι Fried Chicken τότε γίνεται οργανικό.


4. Κάποτε είχε συνάψει σχέση με την Brooke Shields και την Tatum O’Neal.


3. Ο μπαμπάς του τον αποκαλούσε “Big Nose” για την μεγάλη του μύτη.


2. Ο rapper MC Hammer κάποτε προκάλεσε τον Michael Jackson για τις χορευτικές του ικανότητες. Από εκείνη τη μέρα κανένας δεν λάμβανε πια υπόψη τον MC Hammer.


1. Οι στενοί του φίλοι τον αποκαλούσαν “smelly”
 

H Ke$ha θα διασκευάσει Beastie Boys!


Μια νέα περιοδεία ξεκινάει για την Ke$ha με τίτλο “Get Sleazy” και θα περιλαμβάνει κάποιες δυνατές εκπλήξεις.
Η περιοδεία σύμφωνα με την ίδια, θα είναι: «Σαν μια πρόσκληση σε party στο σπίτι μου. Όλοι εσείς οι καλεσμένοι θα μπορείτε να εκφραστείτε με όση ελευθερία επιθυμείτε και σίγουρα θα συναντήσετε μια αρκετά ασυνήθιστη πλευρά του εαυτού μου...


Διαβάστε περισσότερα...