25 Φεβ 2011

Docta --- New Song --- 1/3/2011

Ο DOCTA ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΚΠΛΗΞΗ !!! ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ!!! ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1/3/2011 !!!!!! STAY TUNED!!!


Docta
http://www.facebook.com/pages/konstandinos-voulgaris/7999463479

Photography by Fotis Pantzis
http://www.facebook.com/pages/Dark-Light-Fotis-Pantzis/126635354071954

Make-Up Artist Zoi Voulgari
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000443230095

Νέο single από τους Foo Fighters!


Οι Foo Fighters παρουσίασαν σήμερα μέσα από site και το facebook page τους, το νέο τους τραγούδι με τίτλο "Rope".
Είναι ένα δυναμικό κιθαριστικό κομμάτι σε παραγωγή του Butch Vig και προιδεάζει για το επερχόμενο έβδομο album του συγκροτήματος με τίτλο "Wasting Light" το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου.
To album ηχογραφήθηκε στο γκαράζ του σπιτιού του Dave Grohl στην Καλιφόρνια και δεν περιέχεικανένα ηλεκτρονικό ήχο ή επεξεργασία μιας και η ηχογράφηση έγινε με τον παλιό αναλογικό τρόπο.

Πριν λίγες μέρες το συγκρότημα κυκλοφόρησε ένα video για το τραγούδι "White Limo" που θα περιλαμβάνεται στο album και το οποίο για άλλη μια φορά έκανε αίσθηση με το χιούμορ του. Μέσα σε λίγες μέρες κατάφερε να συγκεντρώσει σχεδόν 1 εκατομμύριο views!

Σπάνια διάκριση για τον Dave Grohl!


O frontman των Foo Fighters και μέλος των ιστορικών Nirvana, Dave Grohl, ήταν ο νικητής του βραβείου “Godlike Genius” στα Shockwaves NME Awards!
O Dave Grohl παρέλαβε το βραβείο από τον Roger Daltrey μέσα σε ασταμάτητο standing ovation και αφου οι Jack Black, Josh Homme, John Paul Jones, Paul McCartney είχαν παρουσίασει ένα video-αφίερωμα στις καλύτερες στιγμές του διάσημου μουσικού.
Ο Grohl ανέβηκε στην σκηνή του 02 Arena και αφού πήρε  το βραβείο από τον Daltrey, σχολίασε με μπόλική αίσθηση χιούμορ: «Το πιστεύετε ότι έδωσαν αυτό το βραβείο σε  έναν drummer ; Aυτό λοιπόν είναι για όλους εσάς τους drummers!» Στην συνέχεια, ο Grohl αφιέρωσε το βραβείο στο εκλιπόνταKurt Cobain και μαζί με το συγκρότημα του έπαιξαν live 23 τραγούδια, τα περισσότερα μέσα από το νέο album “Wasting Light” αλλά και μια διασκευή του “Young Man Blues” των Who με τον Roger Daltrey στα φωνητικά.
Στο φινάλε του εκρηκτικού set των Foo Fighters, αφου τραγούδησε το “This Is A Call” ο Grohl ευχαρίστησε το κοινό λέγοντας: «Περάσαμε μαζί16 υπέροχα χρόνια. Σας είμαι ευγνώμων γι` αυτό το βραβείο!»  

Chris Brown "Fame" Νεο album!


Το single “Yeah 3x” γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο και συγκεκριμένα αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στο #1 του TV Airplay της Αγγλίας και στο #1 του iTunes Top Songs Chart της Γερμανίας ενώ στην Αυστραλία αναμένεται να γίνει το biggest selling single του, ξεπερνώντας και το “Forever”.
Στην Αμερική το ολοκαίνουριο single του Brown  “Look At Me Now” στο οποίο συμμετέχει ο Lil Wayne και ο Busta Rhymes ανεβαίνει πολύ γρήγορα στα charts: Αυτή την εβδομάδα το “Look At Me Now” είναι το No. 1 most increased song στο Urban Mainstream radio για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα και στο No. 8 στο Urban Singles chart μετά από μόλις ένα μήνα από την κυκλοφορία του.
Το “Look At Me Now” είναι η συνέχεια των προηγούμενων επιτυχιών του, των No. 1 hit singles, “Deuces” στο οποίο συμμετέχει ο Tyga και ο Kevin McCall, του “No BS” και του Top 5 hit single “Yeah 3X”. Με digital/mobile πωλήσεις που ξεπερνούν τα
1.8 εκατομμύρια μέχρι σήμερα, το “Deuces” έμεινε 10 εβδομάδες στο No.1 και ήταν υποψήφιο για βραβείο Grammy στην κατηγορία Best Rap/Sung Collaboration. Το πρόσφατο No. 1 hit του, το “No BS” παραμένει στο Top 10 του Urban Singles chart. Το   “Yeah 3X” έφτασε στο Top 10 του Rhythm και Top 40 radio charts και οι πωλήσεις του έχουν ξεπεράσει τα 1.2 εκατομμύρια σε digital/mobile.
Ο Brown, ο τραγουδιστής/χορευτής/ηθοποιός έχει γράψει τα περισσότερα τραγούδια του F.A.M.E και έχει συνεργαστεί με τους: Justin Bieber, Lil Wayne, Wiz Khalifa, Ludacris και άλλους.
“Σε αυτό το album μερικά από τα τραγούδια σου αρέσουν όλο και περισσότερο” λεει ο Chris περιγράφοντας το album του. “Υπάρχουν τραγούδια από όλα τα είδη μουσικής: Από RnB και Soul, από τραγούδια που θα ακούσεις στο club και άλλα που μιλάνε κατευθείαν στην καρδιά. Τραγούδια που μπορεί να ακούσει η μαμά και η γιαγιά και να τους αρέσουν. Συνολικά το ‘F.A.M.E.’ δίνει στους fans κάθε πτυχή του ποιος είμαι, ποια είναι η τέχνη μου, ο πολιτισμός μου και οι έννοιες μου”.

Το Track listing του F.A.M.E.  μπορείτε να το δείτε από κάτω:
1.Deuces featuring Tyga & Kevin McCall (Produced by Kevin McCall/Co-Written by Chris  Brown)
2. Up 2 You (Produced by the Underdogs)
3. No Bs featuring Kevin McCall (Produced by Tha Bizness/Co-Written by Chris Brown)
4. Look At Me Now featuring Lil Wayne & Busta Rhymes (Produced by Diplo, AfroJack and Free School/Co-Written by Chris Brown)
5. She Ain't You (Produced by Free School/Co-Written by Chris Brown)
6. Say It With Me (Produced by Harmony/Co-Written by Chris Brown)
7. Yeah 3X (Produced by DJ Frank E/Co-Written by Chris Brown)
8. Next to You featuring Justin Bieber (Produced by The Messinger/Co-Written by Chris Brown)
9. All Back (Produced by Timothy Bloom)
10. Wet The Bed featuring Ludacris (Produced by Bigg D/Co-Written by Chris Brown)
11. Oh My Love (Produced by Harmony/Co-Written by Chris Brown)
12. Should've Kissed You (Produced by Brian Kennedy & T-Wiz/ Co-Produced & Co-Written by Chris Brown)
13. Beautiful People featuring Benny Benassi (Bonus) (Produced by Benny & Alle Benassi/Co-Written by Chris Brown)

Η Deluxe version του F.A.M.E  θα περιέχει 4 περισσότερα τραγούδια:
14. Bomb featuring Wiz Khalifa (Produced by Free School/Co-Written by Chris Brown)
15. Love Them Girls featuring Game (Produced by Polow Da Don/Co-Written by Chris Brown)
16. Paper, Scissors, Rock featuring Timbaland & Big Sean (Produced by Timberland and Jroc)
17. Beg For It (Produced by the Stereotypes/Co-Written by Chris Brown)

Απόψε η πρεμιέρα για Βασίλη Καρρά-Έλλη Κοκκίνου στο Teatro !


Όλα έτοιμα για την αποψινή πρεμιέρα του Βασίλη Καρρά και της Έλλης Κοκκίνου στο Teatro Music Hall.
Οι δύο καλλιτέχνες μετά την επιτυχημένη τους συνεργασία στη Θεσσαλονίκη έρχονται στην πρωτεύουσα για να μας ανεβάσουν το κέφι στα ύψη με νέες και παλιές τους επιτυχίες. Μαζί τους η Μαρία Ιακώβου και οι Αλχημιστές.

Χορηγός επικοινωνίας : Tralala.gr

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Μάνος Χατζιδάκις


Ο τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς εξομολογείται στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly, τη συνάντησή του με το Μάνο Χατζιδάκι, για τα τραγούδια του και για τη συνεργασία του με το Θανάση Βέγγο.
Τα τραγούδια της νέας του δουλειάς τα έγραψε θεραπευτικά μετά από ένα χωρισμό. Ο τίτλος που είχε σκεφτεί αρχικά ήταν «Ο Μεγάλος νευρωτικός» μιας και σχεδόν όλα τα τραγούδια του μιλάνε για απώλεια.
Από τη Sony πήγε στην Inner Ear και ο ήχος του έγινε πιο ηλεκτρονικός συνοδευμένος με μουσικά όργανα όπως το στυλόφωνο, μουσικά πριόνια και theremin αυτό έγινε γιατί έγραψε κάποια τραγούδια για τα οποία γνώριζε, πως η ενορχήστρωση θα είναι διαφορετική και αναφέρει τη συνάντηση του με το Γιώργο Κατσάνο.
Μιλά και για συμβιβασμούς που έκανε στο παρελθόν: «Κάθε καλλιτέχνη πρέπει να τον ακούν άνθρωποι που του μοιάζουν. Δεν χρειάζεται το κοινό του Πασχάλη Τερζή να ακούει Φοίβο Δεληβοριά ούτε το αντίστροφο-δεν το λέω «ρατσιστικά», ούτε ελιτίστικα. Αισθανόμουν ότι ήθελαν από μένα περισσότερο να πάω σε mainstream ραδιόφωνο ή στο Mega Star, παρά να κάνω μια σούπερ παράσταση, βασισμένη σε ένα δίσκο. Δεν θέλω βέβαια να απαξιώσω την ιστορία μου στην προηγούμενη δισκογραφική εταιρεία, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχε η «παρθενικότητα» και ο ενθουσιασμός που κάνουν έναν καλλιτέχνη να αισθάνεται μέλος μιας ομαδικής δουλειάς».
Στην ερώτηση αν αντιμετώπισε θέματα που τώρα είναι παγκόσμια για τη διεθνή μουσική σκηνή «Το εύκολο κέρδος έφερε «μορφώματα» στυλ Britney Spears και διαφόρων boy bands, αλλά και στην Ελλάδα έφερε υβρίδια μουσικής σε ρυθμούς λαϊκοπόπ».
Ο Φοίβος Δεληβοριάς βρίσκει τον τίτλο «έντεχνος» πομπώδη: «Ένα τραγούδι με εμπορικές αξιώσεις μπορεί να περιέχει κάποια τέχνη. Αυτό το βόλεμα βοήθησε πολλούς ανθρώπους να μπουν από το παράθυρο και να διεκδικήσουν τον αέρα μιας ποιότητας. Μια καλλιτεχνική αρπαχτή με καλλιτεχνικό άλλοθι..Από αυτό θέλω να απέχω. Όχι όμως και από τους καλλιτέχνες που γέννησαν αυτό το ρεύμα, όπως ο Χατζηδάκις, ούτε από συναδέλφους μου που φέρουν την ταμπέλα του «έντεχνου», όπως ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ή ο Μάλαμας».
Πίστευε πως ήταν ο μόνος 15χρονος που ακούει Χατζιδάκι, καθώς πήγε και του συστήθηκε τότε σαν συνάδελφός του: «Είχα μια ψευδή αίσθηση οικειότητας με τον Χατζiδάκη. Στο σχολείο ήμουν σαν εξωγήινος. Ήταν γύρω στο 1987 και όλοι ακούγαμε Peter Gabriel, Prince, Smiths κάποια ελληνικά – τα «Ζεστά Ποτά», τους Φατμέ ή το «Γκάλοπ» της Πλάτωνος. Ήμουν ο μόνος που άκουγε Χατζιδάκι». Όταν τον πλησίασε, ο Χατζιδάκις γέλασε και του είπε: «Εντάξει, κύριε συνάδελφε, έχετε κάποια κασέτα»;
Δηλώνει πως τα περισσότερα τραγούδια του είναι βιωματικά, καθώς όσες φορές αγαπημένοι φίλοι του, του ζήτησαν να γράψει τραγούδι γι αυτούς τελικά το τραγούδι πατά πάνω στην « ατσουμπαλοσύνη » του και δεν γίνεται να το πουν αυτοί.
Τέλος αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με το Θανάση Βέγγο σε ένα χιπ χοπ τραγούδι, και μιας και θεωρεί το κύριο Βέγγο όπως χαρακτηριστικά αναφέρει χιπ χοπερ το είπαν μαζί.
Από την Αριάδνη Στεφανίδου
www.tralala.gr

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Μία Από Τα Ίδια


Δείτε το νέο video clip του Μιχάλη Χατζηγιάννη για το τραγούδι "Μία Απο Τα Ίδια" σε μουσική δική του και στίχουςΕλεάνας Βραχάλη.
Το κομμάτι συμπεριλαμβάνεται στο τελευταίο album του Μιχάλη "Το Καλύτερο Ψέμα", ενώ τη σκηνοθεσία του clip έχει αναλάβει ο Αλέξανδρος Γραμματόπουλος.
Τα σχόλια δικά σας!

Sonisphere Festival 2011 - όλες οι λεπτομέρειες!


Πηγή: Δελτίο Τύπου
SONISPHERE FESTIVAL
Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011
TerraVibe Park, Αθήνα

IRON MAIDEN
SLIPKNOT
MASTODON
GOJIRA
VIRUS

Το Sonisphere Festival επιστρέφει στην Ελλάδα για 2η συνεχόμενη χρονιά με ένα ασυναγώνιστο line up και υποδέχεται ως headliners το κορυφαίο live rock συγκρότημα στον πλανήτη, τους IRON MAIDEN!
Οι Iron Maiden ιδρύθηκαν από τον μπασίστα Steve Harris στα μέσα της δεκαετίας του '70 και, είχαν ήδη εδραιωθεί σαν μία από τις πιο φωτεινές ελπίδες της heavy metal μουσικής, το 1982, όταν κατέκτησαν ολόκληρο τον κόσμο με το τρίτο τους album, 'The Number Of The Beast'. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας που ακολούθησε, οι Maiden ηχογραφούσαν και περιόδευαν ακατάπαυστα - επτά καινούρια studio albums και επτά Παγκόσμιες Περιοδείες μόνο στη δεκαετία του '80. Επιβεβαιώνοντας τη φήμη τους σαν το συγκρότημα που κάνει τις περισσότερες περιοδείες στον πλανήτη και με τη χαρακτηριστική φιγούρα του Eddie, μασκότ του συγκροτήματος, να κοσμεί το εξώφυλλο κάθε album τους και κάθε T-shirt, οι Iron Maiden δημιούργησαν το δικό τους σύμπαν. Ένα σύμπαν που καλωσορίζει τους fans από κάθε πολιτισμό, θρησκεία και κοινωνική θέση και τους υπόσχεται ολόψυχη συμμετοχή και θεαματική live δράση.
Με ορόσημα στην καριέρα τους, όπως, η μαραθώνια παγκόσμια περιοδεία του 1984/5 Slavery Tour, η headlining εμφάνισή τους στο Rock in Rio το 1985 και το 2001 και το Monsters Of Rock φεστιβάλ, στο κάστρο Donington το 1988, (που ακόμα και σήμερα θεωρείται το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός που έχει γίνει ποτέ με 107.000 θεατές), οι Maiden έθεσαν καινούρια πρότυπα, και δεν σταματούν να ξαναανακαλύπτουν τους εαυτούς τους τόσο μουσικά όσο και από πλευράς θεάματος, που παρουσιάζουν.
Με την επιτυχία τους να συνεχίζεται και στον 21ο αιώνα οι Maiden έχουν δει τα albums τους να πετυχαίνουν πωλήσεις πάνω από 80 εκατομμύρια μέχρι τώρα, ενώ και το 2010 αποδείχθηκε μια ακόμα χρονιά ? σταθμός στην καριέρα τους, με την κυκλοφορία του 15ου studio album τους, 'The Final Frontier', που έγινε η μεγαλύτερη επιτυχία τους στα charts μέχρι σήμερα. Το album έφτασε κατευθείαν στο No.1 στον εντυπωσιακό αριθμό των 28 χωρών σε ολόκληρο τον κόσμο. Από το Λίβανο, την Αραβία, την Ιαπωνία και την Ινδία στην Ανατολή, τον Καναδά στη Δύση, τη Νέα Ζηλανδία νοτιοανατολικά, το Ηνωμένο Βασίλειο και στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, όπου έφτασε στο Νο.1 του IFPI chart, και σε όλη τη Λατινική Αμερική, καθώς επίσης έφτασε στο Νο.1 στα Ευρωπαϊκά Billboards, στο Tastemaker και στα Rock Charts και No. 4 στις Η.Π.Α., κατακτώντας την υψηλότερη θέση που έχει φτάσει ποτέ album των Iron Maiden σε αυτή τη χώρα. Στις 13 Φεβρουαρίου 2011 οι Iron Maiden τιμήθηκαν με το βραβείο Grammy για την "Best Metal Performance" για το τραγούδι "El Dorado" από το album "The Final Frontier".
Η παγκόσμια περιοδεία The Final Frontier World Tour ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2010, έδωσαν 25 shows στη Βόρεια Αμερική και μετά ακολούθησαν επιλεγμένα headlining shows σε στάδια και μεγάλα φεστιβάλ της Ευρώπης. Το 2011 το συγκρότημα συνεχίζει την περιοδεία The Final Frontier Tour πετώντας στους αιθέρες με το ειδικά διαμορφωμένο αεροσκάφος τους, Boeing 757 airliner Ed Force One, το οποίο πιλοτάρει ο ίδιος ο τραγουδιστής τους, Bruce Dickinson, που είναι πτυχιούχος κυβερνήτης αεροσκαφών, και το οποίο, για ακόμη μια φορά, θα μεταφέρει το συγκρότημα, τους τεχνικούς και την 10 τόνων παραγωγή τους, 50.000 μίλια μακριά, σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα σε 66 ημέρες. Η περιοδεία θα συνεχίστεί στην Ευρώπη με τo Sonisphere και άλλες headlining εμφανίσεις σε στάδια, φεστιβάλ και αρένες και θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο στο Λονδίνο, και όπου μέχρι τότε οι Maiden θα έχουν δώσει 101 shows και θα έχουν εμφανιστεί σε πάνω από δυο εκατομμύρια fans, από τότε που ξεκίνησε η παγκόσμια περιοδεία, The Final Frontier World Tour.
SLIPKNOT
Την τελευταία φορά, που οι θεοί της αμερικάνικης metal, οι SLIPKNOT, κατέκλυσαν με την εκρηκτική εμφάνισή τους το TerraVibe Park, ήταν το καλοκαίρι του 2009! Στο μεγαλύτερο rock γεγονός αυτού του καλοκαιριού στην Αθήνα, το Sonisphere, τα "σκουλήκια" -The Maggots- θα αναστατώσουν και πάλι την Ελλάδα. Με μία εμφάνιση, φόρο - τιμής στο αρχικό μέλος τους, Paul Gray, ο οποίος έφυγε τον περασμένο χρόνο, υπόσχονται ότι κανένας δεν θα μείνει ανέπαφος αυτό το καλοκαίρι. Οι εννέα "μασκοφόροι" επέστρεψαν και υπόσχονται να τα δώσουν όλα πάνω στη σκηνή!
"Περιμένουμε με αγωνία να ξεκαλοκαιριάσουμε στην Ευρώπη. Αυτή η περιοδεία είναι για εμάς. Είναι για να γιορτάσουμε τη ζωή του αδερφού μας, Paul και της κληρονομιάς του. Η πόρτα δεν είναι ούτε ανοιχτή ούτε κλειστή. Αυτή η περιοδεία είναι για να γκρεμίσουμε αυτήν την πόρτα. Τα λέμε το καλοκαίρι.", Slipknot
MASTODON
Ο εκρηκτικά μεταλλικός ήχος των MASTODON θα ηχήσει επιτέλους στο φετινό Sonisphere. Οι πρωτοπόροι της new wave αμερικάνικης metal σκηνής "γεννήθηκαν" το 1999 στην Ατλάντα από τέσσερα τυπάκια που θαύμαζαν συγκροτήματα όπως οι Melvins, οι Neurosis και οι Thin Lizzy. Δώδεκα χρόνια μετά, τέσσερα albums, χαρακτηρισμούς όπως "οι καινούριοι Metallica" και κουβαλώντας στην πλάτη τους πλήθος περιοδειών και live εμφανίσεων έρχονται να επανορθώσουν και εμείς είμαστε έτοιμοι να ουρλιάξουμε "Mastodon !!! Mastodon !!!".
GOJIRA
Με όνομα που παραπέμπει στο γιαπωνέζικο τέρας Godzilla, με μουσική ένα μείγμα από death, thrash, groove & progressive metal, με τέσσερα albums στο ενεργητικό τους, με στίχους ευρηματικούς και με οικολογική συνείδηση - δεν μπαίνουν εύκολα σε καλούπια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, με το δυνατό τους ήχο, τα brutal φωνητικά τους, την απερίγραπτη ενέργεια τους, οι Γάλλοι θα είναι ισοπεδωτικοί επάνω στη σκηνή τουSonisphere.
VIRUS
Οι VIRUS, το νορβηγικό avant-garde rock συγκρότημα, που δημιουργήθηκε το 2000 από τον Carl-Michael Eide, με παραγωγή ήδη τριών albums, θα γεμίσουν με το χαρακτηριστικό τους ήχο και τους ασυνήθιστους πειραματισμούς τους τη σκηνή του Sonisphere.

Το Sonisphere είναι μια εμπειρία που σημαδεύει ολόκληρη τη ζωή σου. Είναι ένα ταξίδι που απογειώνει τη λατρεία της μουσικής. Είναι το ηγετικό ροκ φεστιβάλ του πλανήτη.

Μόνο οι Sonisphere goers μπορούν να περιγράψουν την εμπειρία του Sonisphere Festival. Όσοι βρέθηκαν πέρυσι, την Πέμπτη 24 Ιουνίου στο TerraVibe Park, μοιράστηκαν την ίδια ανεπανάληπτη και για πολλούς πρωτόγνωρη εμπειρία, βίωσαν τον παλμό της ροκ μουσικής, ένιωσαν αυτόν τον παλμό να μεταδίδεται από τον ένα θεατή στον άλλο και έγιναν, όλοι μαζί, ένα ανθρώπινο κύμα που δονείται στον ίδιο ρυθμό, που μοιράζεται την ίδια συγκίνηση.

Το Sonisphere δεν μπαίνει μέσα σε φράσεις, δεν φυλακίζεται σε εικόνες, δεν προσφέρεται για αναλύσεις. Είναι η απόλυτη μυσταγωγία του ροκ. Γι’ αυτό κάθε χρόνο αποδεικνύει, ξανά και ξανά, πως είναι το κορυφαίο παγκόσμιο φεστιβάλ, με "πιστούς" που φανατικά προσκυνούν το ρυθμό του και το λατρεύουν σε 12 χώρες κάθε χρόνο.

Ετοιμαστείτε να το ζήσετε!

ΤΟ SONISPHERE FESTIVAL ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011
TERRA VIBE PARK, ΑΘΗΝΑ
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: www.sonispherefestivals.com 
Η προπώληση ξεκινά
Τετάρτη 2 Μαρτίου, στις 10:30
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου είναι 59 €
Μετά την εξάντλησή τους η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 65 €
Η τιμή των εισιτηρίων για το Pitch A είναι 80 €

Η τιμή των εισιτηρίων της διακεκριμένης θέσης είναι 100 €

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

TICKET HOUSE

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3608366
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα ? Τετάρτη: 10:30 ? 18:30
Τρίτη ? Πέμπτη ? Παρασκευή: 10:30 ? 21:00
Σάββατο: 10:30 ? 16:00

Θεσσαλονίκη
Ticket House, Μητροπόλεως 102
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 264880
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα με Παρασκευή: 10:30 ? 14:00 & 17:30 ? 20:30
Σάββατο: 10:30 ? 15:00

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr 
Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Δευτέρα κάνει πρεμιέρα το video του 'Born This Way'


Τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου θα κάνει πρεμιέρα το νέο video clip της Lady Gaga για το Νο1 hit της "Born This Way".
Το video έχει σκηνοθετηθεί από την ίδια τη Gaga, το χορογράφο της Laurieann Gibson και το φωτογράφο μόδαςNick Knight.

Γράψτε μας σε σχόλιο τι περιμένετε από το νέο clip της Gaga, δείτε το video της Britney Spears για το 'Hold It Against Me' και πάρτε μέρος στο MAD Poll για το ποιο single σας αρέσει περισσότερο εδώ.

Dr. Dre feat. Eminem - I Need A Doctor


Δείτε το νέο video του Dr. Dre για το τραγούδι 'Ι Need A Doctor' που έκανε πρεμιέρα online πριν λίγη ώρα. Στο τραγούδι συμμετέχει ο Eminem και η Skylar Grey ενώ η σκηνοθεσία του video ανήκει στον Allen Hughes, σκηνοθέτη των ταινιών The Book of Eli και Menace II Society.
Δείτε το video και αφήστε την άποψή σας σε ένα σχόλιο.

Ο έρωτας κι η μουσική παίζονται μόνο live'


Η Εβελίνα Παπούλια, η Μαρία Σολωμού και ο Απόστολος Ψυχράμης ανεβαίνουν στη σκηνή του club του Μύλου, την Τσικνοπέμπτη, 24 Φεβρουαρίου.
Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ομάδα Zand the Band μας παρασύρει σε ένα θέαμα γεμάτο μουσική, έρωτα, χιούμορ και συγκίνηση, όπως δεν τα έχουμε ξαναζήσει ποτέ.

Η οµάδα παρουσιάζει, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ένα περισσότερο μουσικό παρά θεατρικό θέαμα, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Πρόκειται για ένα θεατροποιημένο live στο οποίο μουσικές διασκευές από γνωστά τραγούδια μιουζικαλ, ερµηνεύονται με όρους θεατρικής ροής, καθώς υπάρχει “πίσω τους” ένα story με πρόζα και χιούμορ.

Στο μοναδικό αυτό θέαμα η πλοκή εξελίσσεται μέσα από τα μάτια ενός Ex hell angel που υποδύεται η Εβελίνα Παπούλια, ο οποίος κατεβαίνει στη γη πέφτοντας από “somewhere over the rainbow”, ελπίζοντας στο “love reign over me”. Στόχος του, να κάνει δύο ανθρώπους να ερωτευτούν ταυτόχρονα και να μείνουν για πάντα μαζί.

Πρόκειται για μια μοναδική παράσταση, με βασικό μότο το: “ο έρωτας και η μουσική παίζονται μόνο live”, που αναμένεται να καθηλώσει τους θαυμαστές του είδους.




Πληροφορίες
‘’Club’’ Μύλος
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21:00
Τηλ κρατήσεων: 2310 510081
Τιμή εισιτηρίου: 15€, Φοιτητικο, μαθητικο: 12€
On line ticket price: 15€, On line ticket:http://zandtheband2011.eventbrite.com/

H Cameron Diaz λατρεύει να βλέπει πορνό!!!


Η ηθοποιός της ταινίας "Άγγελοι του Τσάρλι" - που αυτήν την περίοδο βγαίνει με τον παίκτη του μπέιζμπολ Alex Rodriguez - αγαπά να βλέπει ερωτικά βίντεο στα δωμάτια των ξενοδοχείων που διαμένει!
Είπε: «Λατρεύω το πορνό! Ξέρεις τι μου αρέσει στα ξενοδοχεία; Μου αρέσει το πόσο διακριτικά είναι.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας για μια μοναδική εμφάνιση


Ο καλλιτέχνης θα δώσει μια και μοναδική συναυλία στη σκηνή του κινηματοθεάτρου "Αστόρια - Cyta", το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας επιστρέφει στην ελληνική μουσική επικαιρότητα και έρχεται στον Ηράκλειο για να ανέβει στη σκηνή του Aστόρια-Cytaαγκαλιά με έναν νέο, ακόμα πιο ηλεκτρικό δίσκο, με τίτλο «Την αλήθεια Να Πω» και βέβαια, με αγαπημένες μελωδίες του παρελθόντος, που κρατούν από τα χρόνια των Πυξ Λαξ.

Με γεμάτες τις αποσκευές, με τραγούδια όπως το ολοκαίνουριο «Μια γρατζουνιά για να θυμάσαι», αλλά και τα δοκιμασμένα «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις», «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη», «Μοναξιά μου όλα», «Τι δεν έμαθε ο Θεός», «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα», «Όλο μ' αφήνεις να σ' αφήσω» θα ξεδιπλώσει τη μουσική του πραμάτεια και θα μας αποκαλύψει παλιούς και κυρίως νέους θησαυρούς.

Μαζί του μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών: ο Αλέκος Αράπης στο μπάσο, ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Γιώργος Γιαννόπουλος στα τύμπανα και ο Βασίλης Σπυρόπουλος στην ηλεκτρική κιθάρα. Η ενορχήστρωση των τραγουδιών πιο ηλεκτρική από ότι μας έχει συνηθίσει έως τώρα.




Πληροφορίες
Aστόρια-Cyta
Πλατεία Ελευθερίας
Τηλ. Επικοινωνίας: 2810 226 191

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει!
Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 € και 15 €
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
AΣΤΟΡΙΑ - CYTA 
Πλατεία Ελευθερίας
Τηλ. Επικοινωνίας : 2810 226 191
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ 
Οδός 1821 10
Τηλ. Επικοινωνίας: 2810 227 500
ΑΕΡΑΚΗΣ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ 
Δαιδάλου 37
Τηλ. Επικοινωνίας : 2810 225 758

To bachelorette party της Kate Moss!


To 37χρονο supermodel Kate Moss, που πρόσφατα αρραβωνιάστηκε με τον rocker Jamie Hince (The Kills) πρόκειται να διοργανώσει ένα «επικών διαστάσεων» bachelorette party στο Ritz Hotel στο Παρίσι!
Η Kate Moss επέλεξε αυτό το ξενοδοχείο, διότι εκεί επιτρέπεται το κάπνισμα σε συγκεκριμένους χώρους και της δόθηκε η άδεια να διοργανώσει ένα 1930`s Cabaret Style party.