13 Μαρ 2011

ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ (Παρά του Μη Έχοντος) – Η Τηλεοπτική πρόταση της Χρονιάς από το Mega!


Ιδού το ελληνικό "Southpark"
Δανειζόμενοι μία εκ των θρυλικότερων φράσεων των αρχαίων συγγραφέων, οι σεναριογράφοι Γιώργος Β. Φειδάς («Singles») και Γιάννης Τσιτσώνης μας αποδεικνύουν πως από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα όλα αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν! Το Mega φαίνεται να συμμερίζεται την ίδια άποψη και έτσι μας παρουσιάζει την τηλεοπτική πρόταση της χρονιάς. Κυρίες και κύριοι… το "ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ (Παρά του Μη Έχοντος)".
oyk_spot_inet_id228624.flv_snapshot_00.39_2010.09.17_00.18.00
Για την παρουσίαση της σειράς είναι απαραίτητο να ξεσκονίσουμε λίγο τα αρχαία ελληνικά μας (έχουμε και μία ποιότητα…) και να ανατρέξουμε στους αρχαίους συγγραφείς και φιλοσόφους. Η ανασκαφή στην αχανή βιβλιοθήκη της μαμάς μας οδήγησε στο 120 μ.χ. και στον συγγραφέα της ύστερης αρχαιότητας, Λουκιανό ο οποίος κατάγεται από την περιοχή του Ευφράτη της Συρίας. Ανάμεσα στα έργα του Λουκιανού συγκαταλέγονται και οι περίφημοι «Νεκρικοί Διάλογοι» ένα έργο με σατυρικούς διαλόγους που πραγματεύεται την σχέση των ανθρώπων με τους θεούς και τις αντιλήψεις της εποχής. Στους «Νεκρικούς Διαλόγους» συναντάμε τον Μένιππο, ένα κυνικό φιλόσοφο που πέρασε στην ιστορία ως ο μοναδικός τσαμπατζής που διέσχισε τον Αχέροντα χωρίς να πληρώσει το αντίτιμο στον βαρκάρη του κάτω κόσμου Χάροντα.
trailer_blockbuster_nyxtes_premieras_only_id227864.flv_snapshot_00.08_2010.09.17_00.19.36
Ο διάλογος μεταξύ του Μένιππου και του Χάροντα αλλά και του Θεού Ερμή (ο οποίος έφερε τον φιλόσοφο στον κάτω κόσμο) είναι πραγματικά ξεκαρδιστικοί και με αυτόν θα ξεκινήσουμε και την παρουσίαση της σειράς:
Η βάρκα του Χάροντα φτάνει στην απέναντι όχθη. Οι νεκροί κατεβαίνουν ένας-ένας πληρώνοντας το ναύλο τους στον Χάροντα και χάνονται δεξιά. Τελευταίος βγαίνει ο Μένιππος, που πάει να φύγει χωρίς να πληρώσει. Ο Χάρος τον πιάνει από τον ώμο:
ΧΑΡΟΣ: Κατέβαινε, βρε καταραμένε, τον ναύλο!
ΜΕΝΙΠΠΟΣ: Δε πα' να φωνάζεις Χάρε, όσο θές.
Χ: Πλήρωσε ρε σου λέω, για το ταξίδι που 'καμες!
Μ: Δε μπορείς να πάρεις από κάποιον που δεν έχει.(Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος)
[…]
Χ: Βρωμιάρη. Θα σε πάω στον Πλούτωνα, αν δε πληρώσεις.
Μ: Κι εγώ θα σου ρίξω μία με το κουπί και θα σου σπάσω το κρανίο.
Χ: Τζάμπα ταξίδεψες δηλαδή;
Μ: Ο Ερμής, που με κουβάλησε 'δω, αυτός να σε πληρώσει.
ΕΡΜΗΣ: Θα 'πρεπε να πουληθώ ολόκληρος αν ήταν να πληρώνω για τους πεθαμένους.
[….]
Τελικά ο Χάροντας τσακώνεται με τον Ερμή και ο Μένιππος βρίσκει την ευκαιρία και την κοπανά.
trailer_blockbuster_nyxtes_premieras_only_id227864.flv_snapshot_00.05_2010.09.17_00.21.40
2.300 χρόνια μετά τίποτα δεν έχει αλλάξει και το πρώτο γραφειοκρατικό κόλλημα στην ιστορία της ανθρωπότητας παραμένει άλυτο. Ο Μένιππος εξακολουθεί να μην θεωρείτε νεκρός στα επίσημα κιτάπια αφού ακόμη δεν πλήρωσε το αντίτιμο στο Χάροντα, ο οποίος ζητάει ακόμη από τον Ερμή να πληρώσει “το μάρμαρο”. Εξαιτίας αυτής της οικονομικής εκκρεμότητας, τόσο ο Χάροντας όσο και ο Ερμής αδυνατούν να συνταξιοδοτηθούν, όπως έκαναν και οι υπόλοιποι Ολύμπιοι, και να αποσυρθούν στο Μαϊάμι. Μέχρι να αναλάβει κάποιος το χρέος και ο Χάροντας να κάνει επιτέλους ταμείο, δεν φεύγει κανείς! Και ενώ ο Μένιππος δείχνει να την έχει καταβρεί με την διαιώνιση του προβλήματος, ύστερα από τις ασφυκτικές πιέσεις τόσο του Χάροντα όσο και του Ερμή υποκύπτει και έτσι η λύση βρίσκεται προ τον πυλών: Ο Μένιππος θα πρέπει να βρει μία καθόλα νόμιμη δουλειά και έτσι να εξασφαλίσει το απαραίτητο αντίτιμο στον Χάροντα. Και όλα αυτά στην Ελλάδα του σήμερα. Μία Ελλάδα στην οποία όλα έχουν αλλάξει και όλα τα ίδια μένουν, αφού ακόμη και για να πεθάνεις χρειάζεται να πληρώσεις πολλούς «Χάροντες» και άλλους τόσους «Ερμίδε». Μία Ελλάδα της οποία το χρέος, αν και κατά πολύ νεότερο σε ηλικία, ξεπερνάει το αντίστοιχο του Μένιππου ακόμη και αν συνυπολογιστούν όλοι οι νόμιμοι τόκοι 2.300 ετών!
trailer_blockbuster_nyxtes_premieras_only_id227864.flv_snapshot_00.31_2010.09.17_00.20.37
Το «ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ (Παρα του μη έχοντος)» αποτελεί την πρώτη σατυρική σειρά καρτούν στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Τα επεισόδια θα είναι διάρκειας 30 λεπτών ενώ η προβολή της προγραμματίζεται για τα μεσάνυχτα προκειμένου να αποφευχθούν οι όποιες παρεμβάσεις (ανεξήγητες στην πλειοψηφία τους μέχρι στιγμής) από το ΕΣΡ. Το σενάριο βασίζεται σε μία ιδέα του Γιάννη Τσιτσώνη και φέρει την υπογραφή των Γιώργου Β. Φειδά και Γιάννη Τσιτσώνη. Οι δύο τους μάλιστα έχουν αναλάβει και την σκηνοθεσία. Και το Cast όμως των ηθοποιών που θα δανείσουν τις φωνές τους στους ήρωες είναι μοναδικό: Στο ρόλο του Μένιππου ο Πάνος Μουζουράκης, Χάροντας ο, Λευτέρης Ελευθερίου και η φωνή του Ερμή ανήκει στον Γιάννη Σαρακατσάνη. Θα απολαύσουμε επίσης τις φωνές των: Σάννυ Χατζηαργύρη, Ζήση Ρούμπο, Θανάση Τσαλταμπάση, Νάστια Βραχάτη. Πολλές όμως θα είναι και οι συμμετοχές - έκπληξη: Γιάννης Μπέζος, Υρώ Μανέ, Σάκης Μπουλάς, Ρένος Χαραλαμπίδης, Χρήστος Σιμαρδάνης, Καίτη Κωνσταντίνου, Ιωάννης Παπαζήσης, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Μαρία Σολωμού.
trailer_blockbuster_nyxtes_premieras_only_id227864.flv_snapshot_00.35_2010.09.17_00.20.50
Το team της σειράς είναι εκπληκτικό, σίγουρη συνταγή επιτυχίας, ενώ πολύ καλή είναι και η δουλειά των σκιτσογράφων και animators! Το «ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ (Παρά του Μη έχοντος)» δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από το «Southpark!»
oyk_spot_inet_id228624.flv_snapshot_00.22_2010.09.17_00.18.42


get_infoΗ σειρά θα προβάλλεται από την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010 και κάθε Πέμπτη στις 24:00

Chart show your countdown: το πιο επιτυχημένο τσιφτετέλι την Κυριακή 13/3


Στο Chart Show your countdown, αυτή την Κυριακή 13 Μαρτίου, μετρώντας αντίστροφα από το 30 στο 1, θα μάθουμε ποιο είναι το πιο επιτυχημένο τσιφτετέλι όλων των εποχών στην Ελλάδα.
Η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της, Πέτρος Δραγουμάνος και Κώστας Ζήκος, θα μας παρουσιάσουν τραγούδια που αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε και, προπάντων,  χορέψαμε σε ρυθμούς τσιφτετελιού. Καλεσμένοι της θα είναι η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Νίκος Γεωργιάδης και ο Στράτος Τζόρτζογλου.

Από τη βραδιά δε θα λείπουν λαμπεροί καλλιτέχνες, οι οποίοι θα μας ξεσηκώσουν, τραγουδώντας αυτές τις επιτυχίες. Στη σκηνή του Chart Show θα εμφανιστούν η Φωτεινή Δάρρα, η Ελεάνα Παπαϊωάννου, ο Στάθης Ραφτόπουλος, η Θέλξη, η Κατερίνα Κούκα, ο Χάρης Κωστόπουλος και ο Θάνος Τζάνης.

Από τη Νίκη Δέλλα
www.tralala.gr

Rec : Υπάρχει κόντρα με τους Stavento ;


Το αγαπημένο συγκρότημα Rec, μέσω της εκπομπής «Life Style» του Alter μιλούν για την επιτυχία τους και παράλληλα αποκαλύπτουν πτυχές που δεν γνωρίζαμε.
Ο Γιάννης, η Ναυσικά και ο Άρης δημιούργησαν το συγκρότημα κάνοντας ήδη μεγάλη αίσθηση στα μουσικά δρώμενα με τις επιτυχίες τους. Με πολύ δουλειά, όπως δηλώνουν πραγματοποιείται το όνειρό τους ανέλπιστα και λίγο απότομα.
Το όνομα Rec δόθηκε εντελώς ξαφνικά από τη λέξη «Recording», που σημαίνει η διαδικασία εγγραφής των τραγουδιών στο στούντιο και όταν έφτιαχναν το δίσκο η λέξη αυτή κυριαρχούσε. Ο Γιάννης και ο Αρης πριν τους Rec ήταν μέλη των Stavento, κατά την αρχική μορφή του γκρουπ, και έτσι γνωρίστηκαν και έδεσαν. 'Όταν αποχώρησαν από το συγκρότημα, είχαν στο μυαλό τους το project ενός νέου γκρουπ. Η γνωριμία με την Ναυσικά έγινε από τις audition των Stavento και έτσι με τη δημιουργία των Rec ήταν η πρώτη επιλογή.
Για την αποχώρηση τους από τους Stavento για την φημολογούμενη κόντρα τους, αλλά και για τις φήμες πως εκδιώχθηκαν από το συγκρότημα από τον Μιχάλη τον «αρχηγό» αυτού, οι δύο άντρες δίνουν την δική τους ρεαλιστική απάντηση. Ο Γιάννης απαντά πως κανείς δεν τον έδιωξε από το γκρουπ, αλλά αποφάσισε ο ίδιος να αποχωρήσει διότι δεν συμφωνούσε με τη γραμμή των συνεργατών του, τον τρόπο ζωής και τις προτεραιότητες που είχαν θέσει. Δηλώνει με καυστικότητα «Αφού ο Μιχάλης ήταν ο αρχηγός του project, εγώ δεν έχω μάθει να ζω με αρχηγούς γι' αυτό και αποχώρησα οικειοθελώς με πολύ φιλικό τρόπο».
Ο Άρης δίνει την δική του απάντηση και αναρωτιέται γιατί οι Stavento έχουν την τάση να αλλάζουν συνεχώς συνεργάτες ; και πως δεν δόθηκε στον ίδιο η ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του.
Από τον Νίκο Ψωμά !
www.tralala.gr

Ο Stereo Mike μιλάει αποκλειστικά στο MTV!


Eίναι σίγουρα το πρόσωπο των ημερών. Η συμμετοχή του στο τραγούδι του Λούκα Γιώρκα για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision όχι μόνο απέσπασε τα καλύτερα σχόλια ακόμα και από τους πιο απαιτητικούς ανθρώπους του χώρου αλλά διέδωσε το hip hop τη μουσική δηλαδή του υπηρετεί και στα πιο μεγάλα ηλικιακά στρώματα.
Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου προσωπικού του δίσκου με τίτλο "ANELI3H" μιλάει αποκλειστικά στο MTV για τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά του σχέδια.

Σήμερα - 13 Μαρτίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Λέανδρος
Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού, Παγκόσμια Ημέρα Δράσης των Σιδηροδρομικών.

Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1961: Ο Rick Nelson ηχογραφεί το "Travelin' Man".
1968: Οι Beatles κθκλοφορούν το  "Lady Madonna" στην Αγγλία.
1973: Οι Pink Floyd κυκλοφορούν released το άλμπουμ "Dark Side of the Moon".
1984: Τα MTV ξεκινούν σε εβδομαδιαίο πρόγραμμα τα "Top 20 Video Countdown".
2004: Ο Luciano Pavarotti δίνει την τελευταία του παράσταση στην όπερα στο Metropolitan Opera στην Νέα Υόρκη.

Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1489: Αρχίζει η περίοδος της Βενετοκρατίας στην Κύπρο, που θα λήξει το 1571 με την κατάληψη της Μεγαλονήσου από τους Οθωμανούς.
1900: Στη Γαλλία μειώνεται με νόμο η διάρκεια των ωρών εργασίας για τις γυναίκες και τα παιδιά στις 11 ώρες την ημέρα.
1935: Πρωτοεισάγονται στη Μ. Βρετανία οι εξετάσεις για τη χορήγηση άδειας οδήγησης Ι.Χ. αυτοκινήτου.
1976: Η Ευρώπη «δημιουργεί» το πρώτο (λογιστικό) νόμισμά της... Ονομάζεται ECU (Ευρωπαϊκή Νομισματική Μονάδα), δεν κυκλοφορεί στη φυσική μορφή του, αλλά αποτελεί τον πρόδρομο του Ευρώ.

«Μουσική από τον 20ο Αιώνα – Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη», από τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου


Μετά τη μεγάλη επιτυχία των συναυλιών με Μουσική 20ου αιώνα από την Ιταλία, η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου παρουσιάζει τη δεύτερη σειρά συναυλιών με Μουσική 20ου αιώνα αυτή τη φορά από την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.
Το πρόγραμμα είναι αφιερωμένο σε μεγάλους συνθέτες του αιώνα που μόλις διανύσαμε και σε έργα που αγαπήθηκαν όπως η Εισαγωγή για ορχήστρα του Μαρτινού, το Κοντσέρτο για βιολί Αρ. 2 του Προκόφιεφ, οι Πέντε Ελληνικοί Χοροί του Σκαλκότα, οι Ρουμανικοί Χοροί του Μπάρτοκ και οι Χοροί Γκαλάντα του Kodály. Οι συναυλίες πραγματοποιούνται υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Adrian Prabava και με σολίστ το βιολιστή Domenico Nordio, ο οποίος θα εκτελέσει το 2ο Κοντσέρτο για Βιολί του Προκόφιεφ.

Οι βραδινές συναυλίες θα δοθούν την Τετάρτη 16 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία (22 313010), την Πέμπτη 17 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας (24 665795) και τηνΠαρασκευή 18 Μαρτίου 2011, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσού (77777745). Όλες οι παραστάσεις αρχίζουν στις 8:30μμ. Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία των θεάτρων προς €12 και €7. Η είσοδος είναι ελεύθερη για παιδιά, μαθητές, στρατιώτες και κάτοχους κάρτας νέων (EURΟ <26). Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο Πολίτης, η Cyprus Mail και η Vestnik Kipra και επίσημος αερομεταφορέας οι Κυπριακές Αερογραμμές. Πληροφορίες στο22 463144 και www.cyso.org.cy.


Οι καλλιτέχνες:
O Adrian Prabava είναι εξίσου άνετος τόσο στη συμφωνική μουσική όσο και στην όπερα, διαθέτοντας ένα εντυπωσιακό και ποικίλο ρεπερτόριο. Προσεχείς εμφανίσεις που ξεχωρίζουν περιλαμβάνουν συναυλίες με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Στρασβούργου, τη Royal Concertgebouw, την Ορχήστρα Het Gelders και επανεμφανίσεις στο Θέατρο του Magdeburg για συναυλίες συμφωνικής μουσικής και μια παραγωγή της όπερα του Μπρίττεν The Turn of the Screw. Ο Adrian Prabava θα κάνει το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ στο Φεστιβάλ Round Top τον Ιούλιο του 2011. Έχει επίσης συνεργαστεί με ορχήστρες όπως το Ensemble Orchestral του Παρισιού, την Εθνική Ορχήστρα του Καπιτωλίου της Τουλούζης. To Νοέμβριο του 2007 του απονεμήθηκε το Χορήγημα/Υποτροφία Bernard Haitink για Νεαρά Ταλέντα της Ορχήστρας Royal Concertgebouw. Την περίοδο που προηγήθηκε εργάστηκε στενά με τον Kurt Masur και τέλεσε Βοηθός Μαέστρος της Orchestre National της Γαλλίας για δύο χρόνια. Τον Απρίλιο του 2010 διηύθυνε ξανά την Orchestre National της Γαλλίας σε μια συναυλία στο Théâtre des Champs-Élysées. Από το 2006-2008 υπήρξε Resident Μαέστρος και Συνεργάτης Μουσικός Διευθυντής του Θεάτρου και της Φιλαρμονικής της Thüringen στη Γερμανία, περίοδο κατά την οποία διηύθυνε περισσότερες από εβδομήντα παραστάσεις όπερας, οπερέτας, συμφωνικής μουσικής και μπαλέτου.

Γεννημένος στη Βενετία, και έχοντας σπουδάσει με υποτροφία με τους Corrado Romano και Michèle Auclair, ο Domenico Nordio είναι γνωστός ως ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς της γενιάς του. Το εντατικό του πρόγραμμα συναυλιών ως σολίστ τον ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο. Έχει εμφανιστεί ανάμεσα σε άλλα, στο Barbican Centre του Λονδίνου, Salle Pleyel του Παρισιού, Suntory Hall του Τόκυο, Victoria Hall της Γενεύης, Κονσερβατόριο Tchaikovsky της Μόσχας, Carnegie Hall Νέας Υόρκης, Konzerthaus Βιέννης, Colon Theatre του Μπουένος Άιρες, Teatro Alla Scala Μιλάνου, Accademia της Santa Cecilia στη Ρώμη, Tonhalle Ζυρίχης. Είναι Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Διεθνούς Διαγωνισμού Βιολιού “Città di Brescia”, μέλος του WFIMC (World Federation of International Music Competitions).

Ο Γκλέτσος...


Πολλές είναι οι ομάδες που έχουν δημιουργηθεί σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα που στηρίζουν τον Απόστολο Γκλέτσο για τις τελευταίες του ενέργειες αλλά και διασκεδάζουν με το γεγονός...

• Ο Γκλέτσος μπορεί να σπάσει αποκλεισμό του ΠΑΜΕ
• Γκλέτσος έχει όλα τα badges στο foursquare!
• Ο Γκλέτσος καταλαβαίνει C++ από τις διαφάνειες του ΙΧ
• Οταν ο Μάκης συνάντησε τον Απόστολο έγινε της Ζούγκλας
• Ο Γκλέτσος φοράει original Louis Vuitton. Γιατί μπορεί.
• Τσακ Νόρις ζεί παρασητικά πάνω σε μια τρίχα στα @@ του Γκλέτσου. Του προκαλεί περιστασιακά φαγούρα.
• Οι Γερμανοί είναι τυχεροί που έμπλεξαν με τον Γλέζο και όχι με τον Γκλέτσο
• Αν ο Γκλέτσος ήταν υπουργός μεταφορών τα λεωφορεία θα κυκλοφορούσαν χωρίς οδηγούς από τον φόβο τους!
• Ο Γκλέτσος είπε πρώτος το «κάτσε κάτω απ' τη μπάρα». Ο Χρήστος Ιακώβου απλά του το έκλεψε..
• Ο Γκλέτσος δεν είναι μέρος του Συστήματος. Το σύστημα είμαι μέρος του Γκλέτσου
• Τη μπουγάτσα στη Θεσσαλονίκη την έφερε ο Γκλέτσος!
• H karakitsos secuirity εξαγοράστηκε από την gkletsos
• Τι τρώει ο Γκλέτσος για πρωινό; «Μπάρες» δημητριακών
• Στην πραγματικότητα το «Βιετνάμ» στο «Όλα είναι δρόμος» το γκρέμισε ο Γκλέτσος
• Ο Γκλέτσος ξέρει που βρίσκεται η Στυλίδα
• Το Wikileaks είναι ακόμα online γιατί έτσι γουστάρει ο Γκλέτσος.
• Ο Γκλέτσος έχει αμφισβητήσει την Αλέκα μπροστά στον Στάλιν.
• Ο Γκλέτσος πίνει τσίλι και τρώει ξυράφια για πρωινό.
• Γκλέτσος σταυρώθηκε για τις αμαρτίες μας
• Ο Γκλέτσος έχει βρεθεί σε εκπομπή με τον Άδωνι Γεωργιάδη και έχει μιλήσει χωρίς να τον διακόψει ο @bubukos ούτε μία φορά!
• Λεφτά υπάρχουν: τα έχει ο Γκλέτσος
• Ο Απόστολος είναι ο 13ος Γκλέτσος.
• Ο Απόστολος μπορεί να μιλήσει σε τηλεδιάσκεψη με τον Chewbacca και τον R2-D2 και να σώσει το γαλαξία
• Ο Γκλέτσος στέκεται κάτω από το twitter και το σπρώχνει προς τα πάνω, χαλώντας το scrolldown
• Τα Windows του Γκλέτσου μπουτάρουν σε 5 δευτερόλεπτα
• Όταν ο Γκλέτσος ακουμπάει το μάτι, καίγεται η κουζίνα
• Αγαπημένο φαγητό του Γκλέτσου είναι το μπαρ-μπέκιου.
• Ο Γκλέτσος βάζει την αλυσίδα στο ποδήλατο εν κινήσει. Χωρίς να πέσει.
• Ο Γκλέτσος παίζει με το iPhone 5 εδώ και μήνες
• Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει παίξει και στα 6 Star Wars. As The force
• Το CERN έκλεισε. Ο Γκλέτσος είναι το σωματίδιο του Θεού
• Ο Γκλέτσος βάζει το χέρι στην πρίζα και τινάζεται το ρεύμα
• Ο χάρος νομίζει ότι ο Γκλέτσος είναι σωματοφύλακας του Μητσοτάκη
• Όταν ο Γκλετσος βγει απ τη φυλακή θα κάνει μεταμεσονυχτίο τηλεμάρκετινγκ για όργανα γυμναστικής. Βαράκια συγκεκριμένα
• Μόνο ο Γκλέτσος μπορεί να φάει ένα μόνο lays
• Ο Γκλέτσος μπορεί να πληρώσει στα διόδια με λεφτά από την Monopoly
• Ο Γκλέτσος αποφοίτησε από το Hogwarts μέσα σε 1 βδομάδα
• Κωδικός Ντα Βίντσι 2: O Γκλέτσος είναι ο 14ος Απόστολος. (13ος ήταν ο Καλδάρας)
• Κορόιδα πιαστήκαμε.... γιατί δε στείλαμε το Γκλέτσο να διαπραγματευτεί με το ΔΝΤ;;;;
• Δε βρέχει. Συμπάσχει ο Θεός με το Γκλέτσο.
• Ο Γκλέτσος μπορεί να εφαρμόσει τον υπαρκτό σοσιαλισμό.
• H ζεμπεκιά του Γκλέτσου στη Στυλίδα δημιουργεί ανεμοστρόβιλο στην Αθήνα...
• O Γκλέτσος ξέρει που πάει ο Καραμήτρος
• O Γκλέτσος θα είναι ζωντανός το 2013
• Όταν ο Γκλέτσος έκανε δήλωση έναρξης επαγγέλματος, δεν του ζήτησαν κανένα χαρτί. Τους άφησε να ζήσουν

Το Πρώτο Θέμα