1 Ιουν 2011

To νέο τραγούδι των Kaiser Chiefs


Οι Kaiser Chiefs έχουν έτοιμο το νέο τους single με τίτλο “Little Shocks”.
Το τραγούδι αυτό θα βρίσκεται στο track list του νέου τους, τέταρτου κατά σειρά, album που θα κυκλοφορήσει πιθανότατα μέσα στο καλοκαίρι, ενω διατίθεται ήδη σε μορφή streaming σε κάποια μουσικά blogs.
 Το συγκρότημα των Ricky Wilson βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο σε διαδικασία ηχογραφήσεων, για το follow up του “Yours Truly, Angry Mob”. Αλήθεια, θυμάστε ποιος έφερε τους Kaiser Chiefs στην Ελλάδα για πρώτη φορά; Κάπως έτσι ήταν εκείνο το αξέχαστο live…
(Update: Το video του "Little Shocks" υπάρχει στο επίσημο YouTube κανάλι του συγκροτήματος).

“How To Love” μαθαίνει ο Lil Wayne…


O σκληροπυρηνικός rapper Lil Wayne κάνει την ολική επαναφορά στην δισκογραφία με το album “Tha Carter IV” που περιέχει το single “How To Love”.
 Στο νέο του single o Lil Wayne δείχνει την πιο τρυφερή και ευαίσθητη πλευρά του, καθώς απαγγέλει σεballad-style ρυθμό: “See you had a lot of crooks try to steal your heart/ Never really had luck, couldn't never figure out how to love.”.
 O rapper του Young Money crew, από τις 14 Ιουνίου ξεκινάει το δεύτερο σκέλος της περιοδείας του με τίτλο “I Am Still” και καλεσμένους τους: Rick Ross, Keri Hilson, Far East Movement.
Ο Lil Wayne δήλωσε στο MTV για το νέο του single: «Όποτε το ακούω παθαίνω ανατριχίλες. Ποτέ δεν είχα ένα τραγούδι σαν αυτό. Πιστεύω ότι μπορεί να με ταξιδέψει στην μουσική μου σε μέρη που δεν έχω βρεθεί ποτέ ξανά.» Ο Lil Wayne θα εμφανιστεί στην σκηνή του MTV Unplugged  τον Ιούνιο!

Αλλαγή Χώρου Διεξαγωγής Συναυλίας των Thirty Seconds to Mars


Αλλαγή χώρου διεξαγωγής συναυλίας των Thirty Seconds to Mars!
Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011
Νέος Χώρος: Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου
Opening act: Marsheaux
Μετά την εντυπωσιακή ανταπόκριση που ακολούθησε την  ανακοίνωσης της συναυλίας των Thirty Seconds to Mars και με δεδομένα τα στοιχεία της δυναμικής προπώλησης, η απόφαση ήταν μονόδρομος  και πλέον η πιο δυναμική μπάντα του πλανήτη  θα μας παρουσιάσει το εκρηκτικό τους show, την Τετάρτη 6 Ιουλίου σε νέο χώρο στην Πλατεία Νερού, στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου.
Η μεταφορά της μεγαλειώδους αυτής παραγωγής από το Γουδί στην Πλατεία Νερού, κρίθηκε παραπάνω από αναγκαία μιας και η ιδιαίτερα θερμή υποδοχή του κοινού, με βάση την προπώληση των εισιτηρίων, ωθούν τη διεξαγωγή της σε νέο, μεγαλύτερο χώρο. Τα εισιτήρια που έχουν πουληθεί ισχύουν κανονικά, ενώ η προπώληση συνεχίζεται στα γνωστά σημεία και θα ισχύουν τα ίδια εισιτήρια, με τις ίδιες τιμές για οποιαδήποτε κατηγορία.
Η Πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό  Πόλο  Φαλήρου, λόγω της τοποθεσίας και της αρχιτεκτονικής της έχουν τη δυνατότητα προσφέρουν την απόλυτη συναυλιακή εμπειρία, για το εκπληκτικό show που θα μας παρουσιάσουν οι Thirty Seconds to Mars.
Είναι ένας ξεχωριστός, άνετα προσβάσιμος χώρος, από οποιαδήποτε σημείο της Αθήνας.
Εξυπηρετείται από το Τραμ και αρκετά δρομολόγια λεωφορείων, ενώ έχει μεγάλο πάρκινγκ χωρητικότητας 2500 αυτοκινήτων.
Η Πλατεία Νερού βρίσκεται ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley. Πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο, ανοιχτό χώρο ακριβώς πάνω στη θάλασσα, με θέα στην πανέμορφη Μαρίνα Φαλήρου και το Ιστορικό Θωρηκτό Αβέρωφ.
Το  πιο δροσερό «ΗΟΤ» spot της πόλης στη καρδιά του καλοκαιριού
Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011
Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου
Opening act: Marsheaux
Περισσότερες πληροφορίες
Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται!
Τιμές εισιτηρίων
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Τα διακεκριμένα στην κερκίδα κοστίζουν 75 euro
Τα εισιτήρια στο Pitch A κοστίζουν 60 euro
Τα εισιτήρια Γενικής εισόδου Αρένας κοστίζουν 40 euro
ΤΑΜΕΙΟ
Τα εισιτήρια Γενικής εισόδου Αρένας θα κοστίζουν 55euro
Σημεία προπώλησης
Σε όλα τα καταστήματα Vodafone
Επικοινωνία με media: Γιάννης Βλάσσης promo@thespicyeffect.com 
Χορηγός επικοινωνίας MTV

Στις 3 Ιουνίου κυκλοφορεί το νέο τραγούδι των Coldplay


Ένα νέο τραγούδι, με τίτλο “Every Teardrop is A Waterfall” θα κυκλοφορήσουν αυτή την Παρασκευή (3 Ιουνίου) ως digital download οι Coldplay.
 Το κομμάτι θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Αμερική και από τις 4 Ιουνίου θα γίνει διαθέσιμο στην Βρετανία και στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστό ένα το “Every Teardrop…” θα είναι ένα από τα singles του album ή απλώς ένα δείγμα από το tracklist του album. To album follow-up του “Viva La Vida” υπολογίζεται ότι θα έχει κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2011.
Coldplay live can Fix You!

Ο Slash έχει νέα τραγούδια…


Ο πρώην κιθαρίστας των Guns N`Roses, Slash αποκάλυψε πρόσφατα ότι έχει ήδη ξεκινήσει να ηχογραφεί τα νέα τραγούδια του δεύτερου προσωπικού του album με την βοήθεια του frontman των Alter Bridge, Myles Kennedy.
 Σε συνέντευξη του στο Planet Rock Radio, ο Slash αναφέρθηκε σε αυτή την συνεργασία: «Εγώ και ο Myles έχουμε γράψει αρκετά τραγούδια κατά την διάρκεια της περιοδείας μου, άρα έχω αρκετό υλικό. Τον Ιούνιο θα μπούμε στο studio για την διαδικασία του pre-production, τον Ιούλιο θα συνεχίσουμε με συναυλίες και τον Σεπτέμβριο θα μπούμε ξανά στο studio για να είναι έτοιμο το album μέσα στον Μάρτιο-Απρίλιο (της επόμενης χρόνιας).
 Ο Slash συνεργάστηκε με τον Myles Kennedy σε δυο κομμάτια από το πρώτο album του, το “Back To Cali” και το “Starlight”.  

Κόκκινα Χαλιά feat. Νέβμα "Ημερολόγιο" - Νέο Βίντεο Κλιπ!


Φαίνεται ότι τα Κόκκινα Χαλιά έχουν βάλει στόχο κάθε καινούριο βίντεο κλιπ που κυκλοφορούν να είναι πιο τέλειο από το προηγούμενο!
Ένταση, καταδίωξη, συναίσθημα σε ένα σενάριο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχες παραγωγές του εξωτερικού… Οι Νέβμα με τη συμμετοχή τους τόσο στο τραγούδι όσο και στο βίντεο κλιπ δίνουν την ένταση και έναν τόνο επιθετικότητας  όπως μόνο αυτοί ξέρουν τόσα χρόνια!
Τα λόγια είναι περιττά! Απολαύστε το! 



Σκηνοθεσία - Δημήτρης Πλατανιάς, Γιάννης Παπαδάκος
Παραγωγή - Θοδωρής Νιάρχος

Το Ακρωτήρι Boutique 1/6 υποδέχεται τις υποψήφιες Playmates 2011!

Ο Διευθυντής του περιοδικού PLAYBOY Κώστας Ν. Τσίτσας και οι υποψήφιες Playmates 2011 σας προσκαλούν στο Sex Me Up Party που θα γίνει την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011 και ώρα 22.30 στο club restaurant Ακρωτήρι Boutique για τον πιο sexy διαγωνισμό ομορφιάς.


www.tralala.gr

To νέο video clip της Rihanna “Man Down”



Δεν προλαβαίνει να γυρίζει videos για την προώθηση του album 'Loud'
η Rihanna..
Το πέμπτο κατά σειρά video από το CD, εκτός ταπό τα τραγούδια του album
η Riri κάνει συνεχώς συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες σε videos, σύντομα θα τη δούμε μάλιστα σε video clip για το ντουέτο της με την Nicki Minaj "Fly".
Στο 'Man Down' επίσης θα δείτε την Rihanna να προωθεί το "νερό από καρύδα" όπως σας είχαμε ενημερώσει παλιότερα..

www.tralala.gr

Ρεκόρ πωλήσεων σημειώνει ο νέος δίσκος της Lady Gaga



H Lady Gaga αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι είναι η πιο ισχυρή ποπ σταρ του πλανήτη.
Ο νέος της δίσκος Born This Way κατακτά τα παγκόσμια charts ένα ένα μετά την κυκλοφορία του. Ο δίσκος βρέθηκε στο νούμερο ένα των μεγαλύτερων μουσικών αγορών όπως Βρετανία(215,639), Γαλλία (55,059), ιαπωνια(184,000), γερμανια(100,000) και αυστραλια(70,000). Όμως η μεγαλύτερη αγορά στον πλανήτη ακόμα δεν έχει μιλήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πωλησεις του δίσκου θα ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο συγκεκριμένα θα φτάσουν μέχρι το 1 εκατομμύριο και 150 χιλιάδες αντίτυπα.