18 Απρ 2011

Το ποδόσφαιρο στην μάχη κατά του καρκίνου…


Tην Τετάρτη 4 Μαΐου 2011 στις 5:30 μμ : ΦΛΟΓΑ – ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΥΠΟΥ Ε.Σ.Η.Ε.Α. στο γήπεδο της οδού Νότου στην Αγία Παρασκευή, ΑΘΗΝΑ.

Προεδρος του Συλλόγου ΦΛΟΓΑ κα Μαίρη Τρυφωνίδη

Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής ομάδας κος Γιώργος Τρυφωνιδης

Υπεύθυνοι Μιχάλης Πατσούρας 6947277284, Κουτσοβασίλη Μαρεβίνα 6978909409

Μα γιατί το τραγούδι να 'ναι λυπητερό.....


Μάχη με την επάρατη νόσο έδινε τα τελευταία δύο χρόνια ο Νίκος Παπάζογλου. Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός που ερμήνευσε κάποια από τα πιο συγκλονιστικά τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου έφυγε από την ζωή το πρωί της Κυριακής 17 Απριλίου...
Ο Νίκος Παπάζογλου γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1948 στην Θεσσαλονίκη από όπου και ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι.
Έβαλε την υπογραφή του σε τραγούδια που έγραψαν ιστορία...
Τα τελευταία δύο χρόνια έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο ενώ είχε επιστρέψει στο σπίτι του από το νοσοκομείο μόλις μια βδομάδα πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.
Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα στις 16:00 στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης.

Παντρεύεται η Kim Kardashian;


H 30χρονη Kim Kardashian σχεδιάζει να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Chris Humphries, αν και βρίσκονται μαζί μόλις πέντε μήνες!

'Jump around' με τους House of Pain στο TerraVibe Park


Οι House of Pain, το πασίγνωστο αμερικάνικο hip hop συγκρότημα, επιστρέφει στην ενεργό δράση και έρχεται στην Ελλάδα την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους.
Ακούγεται απίστευτο ότι οι House of Pain, που ξεκίνησαν το 1991, παραμένουν τα τελευταία είκοσι χρόνια στην επικαιρότητα, κυριαρχώντας στα charts είτε σαν συγκρότημα είτε σαν μονάδες. Με το πρώτο τους album με τίτλο το όνομά τους άλλαξαν το πρόσωπο της hip hop μουσικής. Το album έγινε πολυπλατινένιο και αυτοί γνωστοί σε ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως χάρη στο ανεπανάληπτο και ιδιαίτερα «κολλητικό» τραγούδι Jump Around.

Όπως σχολιάζει και ο Everlast “...είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε πάλι μαζί και θα ξανακάνουμε περιοδεία. Η καταλυτική στιγμή για να το αποφασίσουμε ήταν πέρυσι το καλοκαίρι στη συναυλία στο KROQ Epicenter. Είχαμε ήδη αρχίσει να δουλεύουμε πάλι μαζί για το album των La Coka Nostra, αλλά μόλις ακούστηκε το Jump Around το κοινό ανταποκρίθηκε τρελά. Μετά από αυτό αποφασίσαμε ότι τώρα πια είχε έρθει η στιγμή να κάνουμε κάτι. Κάθε show θα είναι ένα party, με όλη την τρέλα που κουβαλούν τα επετειακά πάρτι..."

Μετά τη διάλυση των HOUSE OF PAIN το 1996, τα μέλη ακολούθησαν σόλο καριέρες, κάνοντας τεράστιες προσωπικές επιτυχίες και παραμένοντας συνεχώς στην κορυφή. Η απίστευτα επιτυχημένη σόλο καριέρα του Everlast περιλαμβάνει ένα τριπλά πλατινένιο album, πληθώρα Top 10 επιτυχιών (συμπεριλαμβανομένης και της νούμερο 1 επιτυχίας “What It’s Like”) και ένα Grammy για το τραγούδι “Put Your Lights On”, που ηχογράφησε με τον Carlos Santana . O Danny Boy πάλι, άλλαξε πεδίο δράσης και στράφηκε στην τέχνη ιδρύοντας μια πολύ πετυχημένη εταιρεία τέχνης, λανσάροντας διαφορετικές σειρές ρούχων και κατάφερε τελικά την επανένωση των HOUSE OF PAIN, αφού πρώτα ίδρυσε τους LA COKA NOSTRA, που στο line up τους είχαν την αυθεντική σύνθεση των HOUSE OF PAIN μαζί με τους rappers Slaine και Ill Bill.

Οι HOUSE OF PAIN επανένωνονται λόγω του πάθους που έχουν για τη μουσική. Επανέρχονται για να γιορτάσουν με τους fans τους τα 20 χρόνια και να τραγουδήσουν τους αθάνατους ύμνους των επαναστατημένων εφήβων σε ολόκληρο τον κόσμο. Επιστρέφουν για να δείξουν στους νεότερους πόσο “σκληρή, ενοχλητική και βρώμικη” μπορεί να γίνει η hip-hop - για να αποδείξουν ότι δεν έχει σημασία η ηλικία, η φυλή, η θρησκεία ή αν είσαι hip-hop, rock ή metal fan. Οι HOUSE OF PAIN με τα τραγούδια τους μιλούν σε όλους μας.

Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους θα τους δούμε στο TerraVibe Park την Τρίτη 21 Ιουνίου, και υπόσχονται να μην αφήσουν κανέναν στη θέση του...




Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει σύντομα

Τα πρώτα εισιτήρια θα κοστίζουν 25 ευρώ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
TICKET HOUSE

Αθήνα
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλ.: 210 3608366

Θεσσαλονίκη
Μητροπόλεως 102
Τηλ.: 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Greek Idol: 10 συνεχίζουν μετά το πρώτο live


15 υποψήφιοι μπήκαν στο πρώτο live του δεύτερου κύκλου του Greek Idol και έβαλαν τα δυνατά τους αλλά μόνο 10 από αυτούς κατάφεραν να κρατήσουν την θέση της στην σκηνή...
Πρώτο live με νέα πρόσωπα, άσχημος ήχος, πρώτη δημόσια εμφάνιση της Πέγκυς Ζήνα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και ομαδική αποχώρηση 5 υποψηφίων.
Αυτά με λίγα λόγια είδαμε το βράδυ του Σαββάτου με την έναρξη του νέου κύκλου του δημοφιλούς talent show.

Μετά από τηλεψηφοφορία που διεξαγόταν καθ όλη την διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, ανακοινώθηκαν οι 8 παίκτες με τις περισσότερες ψήφους. Από τους υπόλοιπους 7 η κριτική επιτροπή κλήθηκε να επιλέξει άλλους 3 που θα συμπλήρωναν την τελική δεκάδα.
Οι τρεις εκλεχτοί των κριτών ήταν η Ερωφίλη Τζάνου, ο Κωνσταντίνος Φραντζής και η Κέρεν Ταμάμη.





Από το πρώτο live αποχώρησαν:



1. Χρύσα Μπαντέλη

2. Κατερίνα Μορένα

3. Μαριάννα Μαλατζή

4. Χρήστος Τσουμάνης

5. Χρύσανθος Καντέρες






Συνεχίζουν:






1. Δημήτρης Τικτόπουλος

2. Άρης Πλασκασοβίτης

3. Παναγιώτης Τσακαλάκος

4. Μαρία Θεοδότου

5. Μαρία (Μαλού) Κυριακοπούλου

6. Κέρεν Ταμάμη

7. Κωνσταντίνος Φραντζής

8. Ερωφίλη Τζάνου

9. Κατερίνα Κουκουράκη

10. Χρήστος Ξυλούρης

Πόσο σωστά ακούτε;


Η δυνατότητα που έχει κάποιος να τραγουδά σωστά είναι άμεσα συνδεδεμένη με την δυνατότητά του να ακούει σωστά. Για να είμαστε πιο ακριβείς, κάποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει με την φωνή του μια γραμμή μελωδίας γιατί δεν μπορεί να την ακούσει σωστά...
Είναι λοιπόν το πρώτο και σημαντικότερο στοιχείο που πρέπει να έχει ένας μουσικός, είτε ασχολείται με το τραγούδι είτε με κάποιο όργανο.
Δοκιμάστε αυτό το τεστ, προσπαθήστε να αναγνωρίσετε τους ήχους και τους ρυθμούς και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα...





Αν θέλεις να δοκιμάσεις το ταλέντο σου, η OK! Music, η δισκογραφική εταιρεία της Κύπρου περιμένει το δικό σου υλικό για την επόμενη δισκογραφική κυκλοφορία.

Σήμερα - 18 Απριλίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή
                       Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς


Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1819: Γεννιέται ο Φραντς φον Σουπέ, Αυστριακός μουσικοσυνθέτης
1965: Η Μαριάν Άντερσον ολοκληρώνει την 30χρονή  σταδιοδρομία της στο τραγούδι  με μια συναυλία στο Carnegie Hall στη Νέα Υόρκη.
1989: Οι Great White κυκλοφορούν τοalbum "Twice Shy".
 
Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1902: Η Δανία είναι η πρώτη χώρα που χρησιμοποιεί τα δακτυλικά αποτυπώματα ως αποδεικτικό μέσο.
1951: Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία και οι τρεις χώρες της BENELUX (Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο) υπογράφουν στο Παρίσι την ιδρυτική πράξη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας Άνθρακα και Χάλυβα (ΕΚΑΧ), που αποτέλεσε προπομπό της ΕΟΚ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
1955: Πεθαίνει ο  Άλμπερτ Αϊνστάιν, γερμανός φυσικός, «πατέρας» της θεωρίας της σχετικότητας, για την οποία βραβεύτηκε με Νόμπελ το 1921
1956: Η κερκυραία Μαρία Δεσύλλα είναι η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται δήμαρχος.

Από Δευτέρα... σφύριξα κι έληξες!


Στην μουσική δεν υπάρχει παρθενογένεση... αλλά λίγη πρωτοτυπία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν... Δύο τραγούδια που που ερμηνεύονται από τον Πάνο Κιάμο, είναι ίδια κατά περίπου 80% και κυκλοφορούν (με επιτυχία) σε δύο διαφορετικούς δίσκους του καλλιτέχνη...


Τραγούδι 1:

Τίτλος: "Από Δευτέρα"
Συνθέτης: Δημήτρης Χάρμας
Album: "Ολοκαίνουργιος" / Απρίλιος 2011


Τραγούδι 2:

Τίτλος: "Σφύριξα κι έληξες"
Συνθέτης: Βασίλης Γαβριηλίδης
Album: "Θα ζήσω για μένα" / Μάρτιος 2010


Ο Πάνος Κιάμος μας "σερβίρισε" το ίδιο τραγούδι με μικρές παραλλαγές σε δύο διαφορετικά του album...
Το "Σφύριξα κι έληξες" έκανε μεγάλη επιτυχία πέρσι, ακούστηκε πολύ και ακόμα ακούγεται σε ραδιόφωνα και clubs, έτσι ο καλλιτέχνης και η δισκογραφική του σκέφτηκαν: Γιατί δεν το ξαναβγάζουμε;... Έτσι έκαναν ακριβώς αυτό. Το έβαλαν για λίγο στο μίξερ, το ανακάτεψαν, το ονόμασαν "Από Δευτέρα" και το συμπεριέλαβαν στον νέο δίσκο, 13 μήνες μετά.
Το περίεργο μάλιστα είναι ότι τα δύο τραγούδια έχουν γραφτεί από διαφορετικούς ανθρώπους!

Αυτά θα μου πείτε τα έχουμε ξανακούσει, η pop μουσική ανακυκλώνεται, δεν υπάρχει παρθενογένεση, κάθε τραγούδι μοιάζει με κάποιο άλλο... αλλά ελάτε τώρα!
Αυτά τα δύο είναι σε γενικές γραμμές τα ίδια!
  
Μάριος Παπασάββας
marios@scenariogroup.com

O Liam Gallagher βρήκε τον Θεό!


Ο τραγουδιστής των Beady Eye και πρώην φωνή των Oasis, Liam Gallagher, σύμφωνα με δηλώσεις του στην εφημερίδα Liverpool Echo, ανακάλυψε τον Θεό και νοιώθει πλέον έντονη πνευματικότητα μέσα του.
Οι μέρες της αλητείας και του “Cigarettes And Alcohol” των Oasis βρίσκονται πλέον στο παρελθόν για τον Liam Gallagher, που δήλωσε: "Είμαι πλέον ένας πνευματικός άνθρωπος."

Εκρηκτικό Live Party απο τους 48 Ώρες στο Strasse


Το βράδυ της Τετάρτης 13 Απριλίου οι 48 Ωρες ξεκίνησαν τα live parties τους στο νέο bar-stage της περιοχής Γκάζι, το Strasse.
Ένα μοναδικό live party με αγαπημένες ξένες rock, dance & r'n'nb επιτυχίες-από τα 80s μέχρι σήμερα-από τους 48 Ωρες που απογείωσαν την διάθεση του κόσμου από το πρώτο λεπτό. Το δημοφιλές group θα εμφανίζεται κάθε Τετάρτη στο Strasse, προσφέροντας βραδιές με πολύ ρυθμό, fun διάθεση και χορό. Let's Party λοιπόν κάθε Τετάρτη βράδυ με τους 48 Ωρες.