19 Φεβ 2011

O Ozzy Osbourne ακόμα "φρικάρει" άσχημα...


Ο 62χρονος heavy metal θρύλος Ozzy Osbourne φιλοξενήθηκε σε στήλη του περιοδικού Rolling Stoneόπου εξομολογήθηκε ότι αν και παραμένει καθαρός από τα ναρκωτικά, ακόμα νοιώθει έντονα τιςπαρενέργειες τους στην ζωή του.
Ο Ozzy χαρακτήρισε τα ναρκωτικά: «Κάτι τέλειο που σύντομα σταματάει να είναι τέλειο. Την μια στιγμή τρέχεις στην Miami Beach παίζοντας αφρό-πόλεμο και την άλλη έχεις κολλήσει ένα πιστόλι στο κεφάλι του καλύτερου σου φίλου. Ακόμα νοιώθω τις παρενέργειες των ναρκωτικών. Είναι σαν δυνατά ρίγη στην πλάτη μου. Επίσης, κάθε φορά που έχω ένα πρόβλημα, νομίζω ότι έχει έρθει το τέλος του κόσμου.»
Ο Ozzy Osbourne, που έχει τρία παιδιά από την Sharon Osbourne και τρία από την πρώην γυναίκα του, Thelma Riley έχει δηλώσει  ότι τα ναρκωτικά τον έφτασαν σχεδόν στο θάνατο και η ζωή του πλέον μοιάζει με «δανεικό χρόνο». Είπε: «Είμαι τυχερός που επέζησα. Έκανα αρκετά ναρκωτικά και σε καθημερινή βάση. Έζησα χάρη στη θέληση του Θεού. Ο χρόνος μου πλέον είναι δανεικός.»

Η Madonna αποκαλύπτει δημόσια την απάτη της Lady Gaga!!


Κίνηση εντυπωσιασμού πήγε να κάνει η Lady Gaga αλλά μάλλον αυτό που κατάφερε ήταν να γίνει ρεζίλι!
Μετά τα Grammys η γνωστή τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην εκπομπή , The Jay Leno Show και γνωρίζοντας ότι όλος ο κόσμος μιλάει για την καθαρή ομοιότητα του Born This Way με το Express Yourself, υποστήριξε πως η Βασίλισσα της Pop βρίσκεται στο πλευρό της! Συγκεκριμένα δήλωσε ότι η ομάδα της Madonna της έστειλε ένα mail υποστηρίζοντάς την! 
Καλά ως εδώ.. Το κακό έγινε όταν οι άνθρωποι της Madonna, οι πραγματικοί έστειλαν mail στο CNN λέγοντας ότι ποτέ δεν επικοινώνησαν με την Lady Gaga, η οποία δεν έχει απαντήσει ακόμα!

www.tralala.gr

«Ο James Brown μου άλλαξε τη ζωή»!


...δήλωσε ο Bruno Mars. O νεαρός τραγουδιστής αποκαλύπτει πως από μικρός παρακολουθούσε πιστά τον «Νονό της soul»,
όπως αποκαλούν τον James Brown και τον ενέπνεε να δουλεύει σκληρά για τη μουσική του καριέρα και μόρφωσή του. Συνεχίζει λέγοντας πως η φήμη δεν είναι κάτι που συμβαίνει από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και ατελείωτων ωρών στο στούντιο.
Από τον Γιάννη Μπράτσo
www.tralala.gr

To νέο άλμπουμ της Aretha Franklin!


Όπως σας είχαμε αναφέρει πριν λίγες μέρες, η Aretha Franklin μετά από τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της ξεκινάει το Μάιο τις ζωντανές εμφανίσεις,
ενώ σύντομα θα μπει στο στούντιο για να ηχογραφήσει τα νέα της τραγούδια. Το άλμπουμ θα έχει τίτλο "Aretha: A Woman Falling Out of Love" και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 3 Μαίου, ενώ έχουν επιβεβαιωθεί και δύο guest εμφανίσεις από τον R. Kelly και Billy Dee Williams.
Από τον Γιάννη Μπράτσo
www.tralala.gr

Eurovision 2011: H Έλενα Παπαρίζου στην κριτική επιτροπή του ελληνικού τελικού;


Μεγάλα ονόματα προσεγγίζει, σύμφωνα με δημοσιεύματα η ΕΡΤ, για την κριτική επιτροπή του ελληνικού τελικού για την επιλογή του καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision.
Μεταξύ τους η Έλενα Παπαρίζου. η Δάφνη Μπόκοτα, ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Ναταλία Γερμανού.
Δείτε εδώ τα videos με τις live εμφανίσεις των υποψήφιων του φετινού διαγωνισμού Eurovision.

Νέο video clip: Γιώργος Μαζωνάκης - Εγώ τη ζωή μου


Tο video clip του νέου single του Γιώργου Μαζωνάκη «Εγώ τη ζωή μου» (σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Γιάννη Δόξα) από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά «Τα Ισια ανάποδα»
Τη σκηνοθεσία του video clip υπογράφει ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Το νέο επίσημο video clip του Νίκου Οικονομόπουλου - 'Δώρο για σένα'


Το νέο video clip του Νίκου Οικονομόπουλου, "Δώρο για σένα", είναι γεγονός και έχει κυκλοφορήσει.
Δείτε το ολοκαίνουριο video clip του Νίκου Οικονομόπουλου για την μπαλάντα "Δώρο για σένα".

O Tinie Tempah φτιάχνει την μουσική των 00s!


O 22χρονος rapper Tinie Tempah, που κέρδισε δυο Brit Awards αυτή την εβδομάδα, πιστεύει ότι τα τραγούδια του μπορούν να αποτελέσουν ένα σημείο αναφοράς για την δεκαετία που διανύουμε.
Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Δημιουργώ αγνή, φρέσκια, avant–garde, πρωτοποριακή μουσική, μουσική που σε δέκα χρόνια θα θυμίζει στους νέους πως ήταν να μεγαλώνεις στα 00s.

Σήμερα - 19 Φεβρουαρίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Φιλοθέη, Φιλόθεος

Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1948: Γεννιέται ο Tony Iommi, κιθαρίστας των Black Sabbath.
1971: Ο Paul McCartney κυκλοφορεί το "Another Day" στο Ηνωμένο Βασίλειο.
1985: Ο Mick Jaggeer κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο σαν σόλο με τίτλο "She's The Boss".
1986: Γεννιέται η νορβηγήδα τραγουδίστρια της ποπ, Maria Mena.
1995: Το συγκρότημα Roxette δίνουν συναυλία στο Πεκίνο. Η τελευταία συναυλία "δυτικου" καλιτέχνη στην Κίνα ήταν το 1984 με τον George Michael.

Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1844: Ψηφίζεται το πρώτο Σύνταγμα της Ελλάδας, με το οποίο καθιερώνεται η συνταγματική μοναρχία.
1878: Ο αμερικανός εφευρέτης Τόμας Έντισον λαμβάνει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον φωνόγραφο, τον οποίο ονομάζει «Ομιλούσα Μηχανή».
1936: Μυστική συμφωνία μεταξύ του αρχηγού των Φιλελευθέρων Θεμιστοκλή Σοφούλη και του ηγέτη της κοινοβουλευτικής ομάδας του Παλλαϊκού Μετώπου (ΚΚΕ) Στυλιανού Σκλάβαινα, σύμφωνα με την οποία το Παλλαϊκό Μέτωπο δεσμεύεται να υποστηρίξει τον Σοφούλη για πρόεδρο της Βουλής και οι Φιλελεύθεροι να καταργήσουν το «Ιδιώνυμο» και να αμνηστεύσουν ηγετικά στελέχη του ΚΚΕ.
1945: Αρχίζει η επίθεση των Αμερικανών στο ιαπωνικό νησί Ιβοζίμα, κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
1956: Εκλογές στην Ελλάδα με επικράτηση της ΕΡΕ του Κωνσταντίνου Καραμανλή, λόγω του «τριφασικού» εκλογικού συστήματος. Για πρώτη φορά ψηφίζουν οι Ελληνίδες.
1978: Μακελειό στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. Αιγύπτιοι κομάντος επεμβαίνουν χωρίς την άδεια των κυπριακών αρχών για να σώσουν 12 αιγύπτιους ομήρους, που κρατούν δύο άραβες τρομοκράτες σε αεροπλάνο των Κυπριακών Αερογραμμών.

'Ανέλιξη' - Ο νέος δίσκος του Stereo Mike


Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, ο Stereo Mike επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Πειραιά, και παρουσιάζει στο Passport το νέο του δίσκο με τίτλο ANELI3H (ΕΜΙ).
Το δεύτερο κομμάτι της δισκογραφικής τριλογίας του καλλιτέχνη (XLI3H - ANELI3H - KATALH3H) είναι πλέον έτοιμο και ο Stereo Mike μετά από πολύμηνη απουσία από τα συναυλιακά πράγματα, επιστρέφει πιο ώριμος από ποτέ.

Στο live κομμάτι της βραδιάς, εκτός από τον Stereo Mike, θα συμμετάσχουν και οι Νέα Τάξη Πραγμάτων και ο κύριος Μέγας, ενώ δίπλα του επί σκηνής θα βρεθούν οι Tus, Evnus, Free Spirit και η Helena Micy.

Κατά τη διάρκεια του event στα decks θα βρίσκεται η Ino Mei, η οποία θα κρατήσει την ενέργεια της βραδιάς σε υψηλά επίπεδα.

Το event συνδυάζει θετική ενέργεια, rap με στιχουργική συνειδητότητα και δυνατά beats, τα οποία σίγουρα θα σας ανεβάσουν τη διάθεση και όχι μόνο!

Ο Ησαΐας Ματιάμπα δοκιμάζει και την υποκριτική


Ο τραγουδιστής με την ιδιαίτερη και ζεστή φωνή θα σταματήσει για λίγο το τραγούδι, όσο, δηλαδή, θα διαρκέσουν τα γυρίσματα των επεισοδίων της σειράς "Η Πολυκατοικία", στα οποία θα πρωταγωνιστεί.
Η πρόταση ήρθε από το Βασίλη Θωμόπουλο, ο οποίος είδε στο πρόσωπο του Ησαΐα τον ιδανικό άνθρωπο για να ενσαρκώσει έναν Βραζιλιάνο που την περσινή περίοδο είχε γίνει η αιτία να αφήσει η "Μαργαρίτα" το "Θανάση" της.

Ο νεαρός τραγουδιστής, αν και παλαιότερα είχε δηλώσει πως δεν θα εγκατέλειπε το τραγούδι και τη μουσική για κανένα λόγο, τώρα αποφάσισε να το κάνει. Φυσικά, αυτό θα είναι προσωρινό για τον ίδιο, αλλά και για εμάς τους τηλεθεατές, που θα "αξιολογήσουμε" τις δυνατότητες του και στην υποκριτική.

Για να δούμε... Θα μας πείσει;