23 Νοε 2011

American Music Awards 2011: Oι νικητές!


Τελικά κανείς δεν έφυγε δυσαρεστημένος από τα φετινά American Music Awards,( ίσως λίιιγο η Britney Spears και η Lady Gaga, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία) με την Rihanna να κερδίζει το “Favorite Soul/R&B Album” βραβείο για το “Loud” και την Nicki MInaj να κάνει ποδαρικό στα μουσικά τρόπαια με το “Favorite Rap/Hip Hop Album” βραβείο για το “Pink Friday”.
 Στις κατηγορίες Country Artist/Country Album κυριάρχησε η Taylor Swift όπως ήταν αναμενόμενο, ενώ η Adele κέρδισε άλλο ένα βραβείο για το super επιτυχημένο album της "21" στην κατηγορία “Favorite Pop/Rock Album”.
Η μεγάλη έκπληξη σημειώθηκε στην κατηγορία “Artist Of The Year” με την Taylor Swift να αποσπά το βραβείο κλείνοντας όλα τα στόματα που την ήθελαν να είναι το outsider της βραδιάς. Ακολουθεί η λίστα με τους νικητές!
Artist of the Year: Taylor Swift
Favorite Pop/Rock Album: Adele, 21
Favorite Soul/R&B Female Artist: Beyoncé
Favorite Latin Music Artist: Jennifer Lopez
Favorite Country Female Artist: Taylor Swift
Favorite Rap/Hip-Hop Artist: Nicki Minaj
Favorite Pop/Rock Male Artist: Bruno Mars
Favorite Country Band/Duo/Group: Lady Antebellum
Favorite Rock/Pop Band, Duo or Group: Maroon 5
Sprint New Artist of the Year: Hot Chelle Rae
Favorite Rap/Hip-Hop Album: Nicki Minaj, Pink Friday
Favorite Soul/R&B Album: Rihanna, Loud
Favorite Country Album: Taylor Swift, Speak Now

O Martin Gore των Depeche Mode σε νέο συγκρότημα μαζί με τον Vince Clark!


O βασικός συνθέτης των Depeche Mode, Martin Gore και η ψυχή των σπουδαίων electro-pop σχημάτων Yazoo και Erasure, Vince Clark, αναμένεται να συνεργαστούν  σε ένα νέό project, τριάντα χρόνια μετάτην αποχώρηση του Clark  από τους DM!
 To νέο τους project θα λέγεται VCMG και θα κινείται σε techno ήχους. Ο Gore έχει αναφερθεί σε αυτό: «Ξαφνικά μέσα στην χρονιά έλαβα ένα mail που ο Clark με ρωτούσε «Θέλεις να συνεργαστούμε σε έναtechno album; Χωρίς προθεσμίες και περιορισμούς!» Σε αυτό δουλεύω εδώ και 6 μήνες»
 Τον περασμένο Ιούνιο κυκλοφόρησε και η νέα συλλογή με τα remixes των Depeche Mode με τίτλο “Remixes 2: 81-11”. 

Νέο video: Amy Winehouse “Our Day Will Come”


Σαν να μην έφυγε ποτέ από δίπλα μας και να συνέχισε να τραγουδάει αυτές τις reggae/soul/r&b μελωδίες με το γνωστό αλήτικο στυλ της, η Amy Winehouse επιστρέφει στις οθόνες μας με το video του “Our Day Will Come”.
Το κόμμάτι είναι το πρώτο single από το album “Amy Lioness: Hidden Treasures” και αποτελεί μια διασκευή στο ομώνυμο track των Ruby And The Romantics από το 1963.
Το video αποτελείται από ένα μοντάζ σκηνών από music videos, συναυλίες και προσωπικές στιγμές της Amy, που ηχογράφησε για πρώτη φορά αυτό το κομμάτι το 2002. Ακούστε το! Ανεβάζει πολύ την διάθεση....

O Ozzy Osbourne στο δικό του radio show!


O “Prince Of Darkness since 1979” Ozzy Osbourne από τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσει το προσωπικό του ραδιοφωνικό πρόγραμμα, φιλοξενούμενος του σταθμού Sirius Xm!
Στο πρόγραμμα ο Ozzy θα επιλέγει τα αγαπημένα του τραγούδια ενώ θα διηγείται και πολλές προσωπικές ιστορίες από την solo διαδρομή του και την κοινή του πορεία με τους Black Sabbath.
Συμμετοχές αναμένεται να έχουν και ο γιός του, Jack και φυσικά η Sharon Osbourne! Στις 11 Νοεμβρίου του 2011, ο Ozzy μαζί με τους υπόλοιπους Black Sabbath ανακοίνωσαν την επανένωση του συγκροτήματος για την δημιουργία ενός νέου album και το ξεκίνημα μιας περιοδείας μέσα στο 2012. Υπάρχουν ακόμα ανοιχτές ημερομηνίες στο πρόγραμμα των συναυλιών των Black Sabbath….

Adele "Live At The Royal Albert Hall" Το trailer!


Αν μπορείτε να κάνετε ένα όμορφο μουσικό δώρο σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα στις γιορτές των Χριστουγέννων που έρχονται, το DVD "Live At The Royal Albert Hall" της Adele είναι σίγουρα μια καλή περίπτωση... (διαφορετικά και το album με τα ακυκλοφόρητα τραγούδια της Amy Winehouse super είναι!)
 Περιμένωντας την ανάρρωση της αγαπημένης Βρετανίδας τραγουδίστριας, που έχει καταφέρει να πουλήσει περίσσότερα από 12 εκατομμύρια αντίτυπα με το album "21¨, ας ρίξουμε μια ματιά και στοtrailer!

Ξεχάστε τους Nickelback, ήρθε το Nickelblock!


Ένα μουσικό blog αποφάσισε να λανσάρει ένα νέο εργαλείο για τον αφανισμό κάθε πληροφορίας από το Internet σχετικά με τους Nickelback! Είναι το Nickelblock! 
Το blog Aux.com προσφέρει σε μορφή download την συγκεκριμένη υπηρεσία και ήδη τα requests είναι πολλά! Οι Nickelback αν και μετράνε ήδη 15 χρόνια καριέρας, εκτός από φανατικούς φίλους έχουν και φανατικούς εχθρούς.
 Κατά την ανακοίνωση μιας εμφάνισης τους στο γήπεδο της ομάδας American fooball Detroit Lions, οι αντιδράσεις από τους fans οδήγησαν στην δημιουργία μιας online εκστρατείας για να μην εμφάνιστουν live οι Nickelback! Αν και μαζεύτηκαν συνολικά 50.000 συμμετοχές, η εκστρατεία δεν είχε θετική κατάληξη....

Britney Spears: "H Adele και η Jessie J με βοηθούν να γίνομαι καλύτερη"


Η Britney Spears αφού προκάλεσε τον δικό της ξεχωριστό πανικό στο Λονδίνο με τα γυρίσματα του video για το “Criminal” σε συνέντευξη της στο περιοδικό Stylist αναφέρθηκε με σεβασμό στις pop starsπου έχουν ξεχωρίσει φέτος από την Βρετανία.
Είπε: «Είναι πάρα πολύ cool να γράφεις μουσική αυτή την εποχή. Υπάρχουν κάποιες σπουδαίες soulful τραγουδίστριες από την Βρετανία, όπως η Adele και η Jessie J που προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον στον ανταγωνισμό. Μας εμπνέουν (όμαδα Britney) να γράφουμε καλύτερα τραγούδια!»
Η Adele και η Jessie J τον περασμένο Ιανουάριο είχαν βρεθεί στην κορυφή της λίστα του BBC Sound Of 2011 και στην συνέχεια η Adele έγινε η πρώτη καλλιτέχνης με πωλήσεις ενός εκατομμυρίου αντίτυπων στο ευρωπαικό iTunes ενώ η Jessie J κέρδισε τέσσερα MOBO Awards. Προφητικό το BBC!

Ο rapper Zac Galifianakis!


Διαβάζοντας την λίστα με τους άντρες της χρονιάς από το περιοδικό People,  προβληματιστήκαμε έντονα με την απουσία του Zac Galifianakis από την κορυφή (αν και ο Bradley Cooper έχει κερδίσει τον σεβασμό μας).
Ο Zac έχει κάνει τα πάντα, το δικό του web tv show (όπου ρωτάει κυριολεκτικά ότι θέλει τον κάθε καλεσμένο), μια σειρά από ταινίες με κορυφαίες εισπρακτικές επιδόσεις, μια τεράστια καριέρα ωςstandup comedian και το σπουδαίοτερο: Είναι και rapper! 
Ανακαλύψαμε έναν κρυφό – lip synching- θυσαυρό με τον Zac και το “Can`t Tell Me Nothing” του Kanye West. Δεν ραπάρει στ`αλήθεια βέβαια, αλλά το style το έχει ήδη! Σας το παρουσιάζουμε παρακάτω. Αν σας κάνουν παρατήρηση καθώς γελάτε, δεν φέρουμε καμία ευθύνη!

The RE-MIX Καίτη Γαρμπή Project! Πάρε και εσύ μέρος στον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό!


Άκουσε το τραγούδι "Τα Φύλλα" από τον δίσκο "Πάζλ" της Καίτης Γαρμπή, φτιάξε το REMIX σου και πάρε μέρος στον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό του tralala.gr!
Ο μουσικός online διαγωνισμός για το Official Remix του τραγουδιού "Τα φύλλα" της Καίτης Γαρμπή αποτελείται από 3 φάσεις:

1. Συγκέντρωση των remix μέχρι και τις 4/12/2011
2. Επιλογή 3 remix από την Καίτη Γαρμπή και το tralala.gr
3. Υποβολή των 3 επιλεγμένων remix σε ανοιχτή ψηφοφορία για το κοινό

Κατέβασε το απαραίτητο υλικό για τον διαγωνισμό και μόλις έχεις έτοιμο το remix σου στείλε το στοpress@kaitigarbi.net αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο σου με θέμα "the RE-MIX Καίτη Γαρμπή Project".

Μάθε περισσότερα και δήλωσε συμμετοχή απο

ΕΔΩ

Οι Coldplay σε φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο show


Οι Coldplay ανακοίνωσαν ότι θα είναι οι headliners σε ένα φιλανθρωπικό show που θα γίνει τον επόμενο μήνα στην O2 Arena του Λονδίνου
προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για το kids Company.
Η μπάντα θα εμφανιστεί στον τεράστιο αυτόν χώρο των 20.000 ατόμων στις 10 Δεκεμβρίου σε ένα event που θα ονομάζεται "Under 1 Roof". Θα συμμετέχουν επίσης οι: Tinie Tempah και Emeli Sande καθώς και οι κωμικοί Rob Brydon και Steve Coogan.
Οι Coldplay είναι ενεργοί υποστηρικτές του Kids Company καθώς έχουν ήδη δωρίσει ένα εκατομμύριο στον οργανισμό από την φιλανθρωπία του 2009.
Dim lights
Από τη Νάντια Χαλκιά
www.tralala.gr

Οι 30 Seconds to Mars «χρυσοί» στην Αμερική!


Το πολυβραβευμένο εναλλακτικό συγκρότημα, οι 30 Seconds to Mars, πριν λίγο καιρό μπήκαν στο βιβλίο Guinness για την περιοδεία This is War με τις περισσότερες-300- συναυλίες για την υποστήριξη ενός μόνο δίσκου.
Η περιοδεία πέρασε και από τη χώρα μας με μεγάλη επιτυχία τον Ιούλιο του 2011. Αυτήν την εβδομάδα ο δίσκος «This is War» πιστοποιήθηκε χρυσός, δηλαδή πως πούλησε πάνω από 500.000 αντίτυπα στην Αμερική. Από τον δίσκο αυτό έχουν κυκλοφορήσει 4 singles (Kings and Queens, Closer to the edge, Hurricane, This is War) και στην ουσία είναι ο δίσκος που εδραίωσε το συγκρότημα όχι μόνο στην Αμερική αλλά και στα charts πολλών χωρών, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.
Ας θυμηθούμε εδώ το κλιπ του «This is War»:
Dim lights
Από τον Αναστάση Πινακουλάκη


www.tralala.gr

Παπαρίζου: 'Δεν περιμένω τα Χριστούγεννα για να φέρουν το μεγάλο έρωτα'


Η Έλενα Παπαρίζου φέτος θα περάσει τις γιορτές μόνη, όπως παραδέχτηκε. Εντελώς μόνη δε θα είναι, όμως, αφού θα έχει στο πλευρό της την οικογένεια της.
Μιλώντας στην "Πρωινή Μελέτη", η τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως, μετά το χωρισμό της, από τον Τόνυ Μαυρίδη, είναι μόνη και έτσι θα περάσει τα Χριστούγεννα. Παρ' όλ' αυτά, δεν περιμένει πως οι γιορτές θα φέρουν γι' αυτή το μεγάλο έρωτα, αφού αυτό είναι κάτι που έρχεται από μόνο του.

Τα φετινά Χριστούγεννα θα βρουν την Έλενα με την οικογένεια της και τα πέντε βαφτιστήρια της. Αυτά θα στολίζουν το δέντρο και εκείνη θα τα βλέπει και θα τα χαίρεται.

Στο "Dancing on Ice", η κριτής περνάει πολύ όμορφα, αφού εξ ίσου όμορφο είναι και το όλο κλίμα που δημιουργούν οι άνθρωποι που δουλεύουν γι' αυτό. Άλλωστε, θεωρεί πως πρέπει να υπάρχει όμορφη ατμόσφαιρα, ώστε και ο κόσμος που το βλέπει να περνάει ωραία.

Jennifer Lopez: Έβγαλε μάτια στα American Music Awards 2011


Τι κι αν η Taylor Swift ανεδείχθη η μεγάλη νικήτρια στα AMA 2011; Η JLo ήταν εκείνη που έκλεψε την παράσταση με τις εκπληκτικές της χορογραφίες, αλλά και με το ημιδιάφανο στενό ρούχο που φορούσε.
Ειδικά, τη στιγμή που ερμήνευε επί σκηνής τη μεγάλη της επιτυχία "On the floor", φορώντας αυτό που περιγράψαμε πιο πάνω, έγινε Ο χαμός. Το κοινό παραληρούσε, ενώ η ίδια, νιώθοντας την ενέργεια του κόσμου προέβη σε άκρως αισθησιακές κινήσεις, κουνώντας τα οπίσθια της, αγγίζοντας το σώμα της και όλα όσα θα δείτε παρακάτω, στο video που ακολουθεί!

Σήμερα - 23 Νοεμβρίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν:
Μερόπη, Φιλουμένη
 
 Επέτειοι:
Δεν υπάρχουν




Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :


1889: Λειτουργεί το πρώτο jukebox στο saloon Palais Royale στο Σαν Φρανσίσκο

1903: Το ντεμπούτο του Enrico Caruso στις ΗΠΑ (Metropolitan Opera House, Νέα Υόρκη), με το «Rigoleto»

1943: Ξεκινά να εκπέμπει ο σταθμός των Βρετανικών ενόπλων δυνάμεων


1976: Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Jerry Lee Lewis έξω από τις πύλες του Graceland αφού για δεύτερη φορά εμφανίστηκε κάνοντας φασαρία, φωνάζοντας και απειλώντας με ένα πιστόλι για να του επιτρέψουν να δει τον Elvis Presley.

1990: Το MTV αποκλείει το video της Madonna “Justify my love”

1993: Το άλμπουμ των Metallica “Garage Inc.” κυκλοφορεί παγκοσμίως. Στην Αμερική θα κυκλοφορήσει την επόμενη ημέρα.





Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα : 

1824: Ο Ιμπραήμ φθάνει με τη στρατιά του στη Σούδα της Κρήτης, καθ' οδόν προς την Πελοπόννησο.

1889: Το πρώτο τζουκ-μποξ τίθεται σε λειτουργία σε σαλούν του Σαν Φρανσίσκο.

 1916: Η κυβέρνηση της Θεσσαλονίκης, υπό τον Ελευθέριο Βενιζέλο, κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Γερμανίας.

1959: Ο Πρόεδρος της Γαλλίας Σαρλ Ντε Γκολ διακηρύσσει σε λόγο του στο Στρασβούργο το όραμα του για μια Ευρώπη από τον Ατλαντικό ως τα Ουράλια.

1964: Ο αμερικανός καρδιοχειρουργός Μάικλ ΝτιΜπέικι πραγματοποιεί την πρώτη παράκαμψη στεφανιαίας αρτηρίας (μπάι-πας).