20 Σεπ 2011

H Demi Lovato διασκευάζει Lil Wayne!


Αυτό θα πει να είσαι ριψοκίνδυνος καλλιτέχνης! Σε συναυλία της το περασμένο Σαββατοκύριακο, η νεαρή pop star Demi Lovato διασκεύασε την ήδη all time classic rap ballad “How To Love” του Lil Wayne.
H 20χρονη pop star προκάλεσε πανικό στους fans της λέγοντας: «Θέλω να τραγουδήσω ένα rap τραγούδι, από έναν πασίγνωστο rap καλλιτέχνη. Το κομμάτι του βρίσκεται ήδη στα charts και είναι πολύ αγαπημένο, ξέρετε μήπως ποιο είναι;» Πριν από αυτό το φιλόδοξο cover, η Demi Lovato είχε παρουσιάσει και το νέο της single “Skyscraper”.

Οι Lonely Island και ο Michael Bolton προκαλούν πανικό στα Emmys 2011!


To comedy rap τρίο των Andy Sandberg, Yorma Taccone, Akiva Schaffer έκανε την εμφάνιση του στο stage των Emmys 2011 την περασμένη Κυριακή και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσαν ντελίριο ενθουσιασμού!
Οι Lonely Island αρχικά εμφανίστηκαν μαζί με τον… Michael Bolton για να τραγουδήσουν το “Jack Sparrow” (Mε τον Bolton στο ρόλο του… πειρατή!). Στην συνέχεια τους πλαισίωσαν στην σκηνή οι Ed Helms, John Stamos, Maya Rudolph και χωρίς πολλά λόγια ξεκίνησαν ένα δυνατό “3-Way” για να τους συναντήσει στο τέλος ο Akon και να φωνάξουν όλοι μαζί “I Just Had Sex”  φτάνοντας στην κεντρική σκηνή για την ανακοίνωση του «#1st sex champion» Καμία τελετή βραβείων δεν γίνεται βαρετή με τους Lonely Island!

H Jennifer Lopez μαγεύει τους άντρες στο video του “Papi”


H Jlo έχει βάλει σκοπό να τρελάνει τους άντρες όλης της υφηλίου και το αποδεικνύει και με το νέο της video “Papi”.
Στο video, η 40χρονη κριτής του American Idol γίνεται το απόλυτο θήραμα για όλους τους άντρες της πόλης της, που την παίρνουν στο κυνήγι, αφού δοκιμάσει ένα μυστηριώδες μπισκότο που της προσφέρει η συγκάτοικος της, Lisa. 
Στην αρχή του video, η Jennifer είναι απελπισμένη καθώς έχει χάσει τον αγαπημένο της. Όμως η συγκάτοικος της, Lisa, της αποκαλύπτει ένα μυστηριώδες μπισκότο λέγοντας: «Με μια μικρή δαγκωνιά, ο αγαπημένος σου θα επιστρέψει πίσω σε σένα.» Όμως η «λαίμαργη» για αγάπη Jennifer Lopez γεύεται σχεδόν όλο το μπισκότο, με αποτέλεσμα όλος ο αντρικός πληθυσμός της πόλης της να την παίρνει στο κυνήγι και κανένας να μην κάνει πίσω! Σύντομα στις οθόνες σας!

Blink 182: «Σε κάποιος δεν θα αρέσει το νέο μας album»


Ο κιθαρίστας των Blink 182 Mark Hoppus σε συνέντευξη του στο Alternative Press δεν δίστασε να «φωτογραφήσει» μια ομάδα από fans του συγκροτήματος που ίσως να μην ενθουσιαστούν με το νέο τους album.
Είπε για το νέο τους album “Neighborhoods” που κυκλοφορεί στις 26 Σεπτεμβρίου: «Είμαι περήφανος για τον δίσκο στο σύνολο του. Οι απαιτήσεις είναι τεράστιες για εμάς και αυτό είναι μεγάλη τιμή. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που περιμένουν με ανυπομονησία το νέο μας CD ύστερα από οκτώ χρόνια. Υπάρχουν και άλλοι που θα το ακούσουν και θα πουν «Αυτό το album είναι χάλια!»
Στην συνέχεια ο Hoppus εξήγησε ότι πολλοί θα ήθελαν μια επιστροφή στον punk pop ήχο της μπάντας που τους καθιέρωσε στα πρώτα τους χρόνια, εκείνοι όμως μένουν πάντα συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλουν να κάνουν: «Υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να κάνουμε ξανά το “What`s My Age Againφορώντας φαρδιά shorts και t-shirts. Εμείς μένουμε συγκεντρωμένοι στο να κάνουμε αυτό που μας αρέσει κάθε φορά. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους»

US Singles Top20 (12-18/09/11)


Επιστροφή στην κορυφή για το «Moves Like Jagger» των Maroon 5 & Christina Aguilera, μετά από 1 εβδομάδα απουσίας, αφού η Adele θα υποχωρήσει από την κορυφή στο #2 με το «Someone Like You».
Στο #3 θα παραμείνει το «Pumped Up Kicks» των Foster The People, και στο #4 το «Party Rock Anthem» των LMFAO ft Lauren Bennett & GoonRock, ενώ στο #5 θα σημειώσει άνοδο 2 θέσεων το «Lighters» των Bad Meets Evil ft Bruno Mars.
Μια θέση πιο κάτω, στο #6 με άνοδο 6 θέσεων θα βρεθεί το «Stereo Hearts» των Gym Class Heroes ft Adam Levine, στο #9 από #14 θα ανεβεί ξανά το «How To Love» του Lil Wayne ενώ στην δεκάδα θα προλάβει να ανεβεί και η Rihanna με το «Cheers (Drink To That)».
Πιο κάτω, στο #18 θα κάνει το ντεμπούτο του το νέο single της Kelly Clarkson «Mr. Know It All», ενώ στο #20 από #28 θα ανεβεί η DEV με το «In The Dark» το οποίο σημειώνει σταθερή άνοδο κάθε εβδομάδα.

01 - 02 - Moves Like Jagger, Maroon 5 feat Christina Aguilera
02 - 01 - Someone Like You, Adele
03 - 03 - Pumped Up Kicks, Foster The People
04 - 04 - Party Rock Anthem, LMFAO feat Lauren Bennett & GoonRock
05 - 07 - Lighters, Bad Meets Evil feat Bruno Mars
06 - 12 - Stereo Hearts, Gym Class Heroes feat Adam Levine
07 - 05 - Super Bass, Nicki Minaj
08 - 06 - You And I, Lady Gaga
09 - 14 - How To Love, Lil Wayne
10 - 11 - Cheers (Drink To That), Rihanna
11 - 08 - You Make Me Feel..., Cobra Starship feat Sabi
12 - 10 - Last Friday Night (T.G.I.F.), Katy Perry
13 - 09 - Give Me Everything, Pitbull feat Ne-Yo, Afrojack & Nayer
14 - 13 - I Wanna Go, Britney Spears
15 - 15 - Good Life, OneRepublic
16 - 18 - Tonight Tonight, Hot Chelle Rae
17 - 17 - Rolling In The Deep, Adele
18 - new - Mr. Know It All, Kelly Clarkson
19 - 19 - If I Die Young, The Band Perry
20 - 28 - In The Dark, Dev

Vanessa Mae: «Η Βιολιστής στο Ηρώδειο»


Λένε συχνά ότι η σιωπή δημιουργεί τα πιο δυνατά συναισθήματα... και στην περίπτωση της μουσικής, μπορεί κανείς να καταλάβει ότι πολλές φορές δεν χρειάζονται λόγια και δυνατές ερμηνείες! Η μουσική αυτούσια και οι νότες, μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν εικόνες και συναισθήματα, ίσως πολύ πιο δυνατά... πόσο μάλλον όταν ηχούν από το βιολί της Vanessa Mae!
Είναι γνωστή και ως ''Βασίλισσα του Βιολιού'' και είναι η πιο διάσημη, επιτυχημένη και νεαρή βιολιστής του κόσμου! Μόλις στα 33 της, κατάφερε να έχει μια πολυετή καριέρα με αμέτρητες επιτυχίες, και να κάνει όλο τον πλανήτη να αγαπήσει ακόμη περισσότερο τον μοναδικό ήχο του βιολιού! Η Vanessa Mae γεννήθηκε τον Οκτώβρη του 1978 στη Σιγκαπούρη, την ίδια μέρα με τον καλύτερο βιολιστή όλων των εποχών, Nicolo Paganini. Μετακόμισε μαζί με την οικογένειά της στο Λονδίνο όταν ήταν 4 ετών και άρχισε αμέσως μαθήματα κλασικού βιολιού. Tο επιτυχημένο ντεμπούτο της, έγινε όταν ήταν 10 ετών και μέχρι τα 13 της χρόνια είχε στο ενεργητικό της 3 κλασικούς δίσκους ως η νεότερη σολίστ που ηχογράφησε κοντσέρτα για βιολί των Τσαϊκόφσκι και Μπετόβεν. Το 1995 ηχογράφησε το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ με τίτλο "The violin player", που έφτασε στην κορυφή των charts σε πάνω από 25 χώρες δημιουργώντας ένα νέο πεδίο για την ορχηστρική μουσική. Η ίδια έχει χιλιάδες θαυμαστές ανά τον κόσμο και αδιάψευστη απόδειξη αποτελούν τα περίπου 8 εκατομμύρια δίσκων που έχει πουλήσει διεθνώς, ενώ έχει βραβευτεί με περισσότερα από 40 διεθνή βραβεία μουσικής!
RES_DSC2685_Small
Η μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργεί η ορχήστρα, οι μουσικοί αλλά και οι έμπειροι τεχνικοί της σε συνδυασμό με την μαγική της ενέργεια που μεταδίδει στο κοινό, δημιούργησαν το βράδυ της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου ένα μοναδικό κλίμα!
Δεν είναι η πρώτη φορά που η σκηνή και ο υπέροχος χώρος του Ηρωδείου φιλοξενούν την Vanessa Mae, αφού έχει εμφανιστεί άλλες 2 φορές υπό την σκιά της Ακρόπολης! Παρόλα αυτά, το Ηρώδειο ήταν για ακόμη μια φορά ασφυκτικά γεμάτο, με φίλους της ορχηστρικής μουσικής αλλά και ανθρώπους που απλά αγαπούν την εξαιρετική δουλειά της με ηλεκτρονικό βιολιού της, με βάση το οποίο καταφέρνει να ισορροπεί, μία δεκαπενταετία τώρα, μεταξύ του κλασικού και του ποπ ρεπερτορίου!
Vanessa_Mae-0052_MediumΠαρά την καθυστέρηση στην έναρξη της συναυλίας, η πρωταγωνίστρια της βραδιάς καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές του Ρωμαϊκού ιστορικού θεάτρου, και ξεκίνησε εκρηκτικά το live show της με το πασίγνωστο ''Storm'' που απογείωσε αμέσως την ατμόσφαιρα! Έχοντας επί σκηνής 5 εξαιρετικούς μουσικούς που την ακολουθούν εδώ και χρόνια στα concept που παρουσιάζει ανά τον κόσμο, αλλά και άλλα 9 βιολιά που την συνόδευαν μαζί με άλλα έγχορδα, ξεκίνησε ένα μουσικό ταξίδι υπό την διεύθυνσή της!
Τόσο ακουστικά, όσο και οπτικά, οι παραστάσεις της Vanessa Mae δεν αφήνουν ποτέ κανέναν απογοητευμένο! Τεράστια visual που σχημάτιζαν φωτεινά οπτικά εφέ πάνω στις πέτρες του Ηρωδείου αναλόγως με το θέμα του κάθε κομματιού που παρουσίαζε, σε συνδυασμό με την δυναμική της, συνέθεταν ένα show με σφραγίδα που έχουν παρακολουθήσει κατά καιρούς χιλιάδες θεατές!
Πέρα απ' όλα αυτά όμως, η Vanessa Mae είναι και μια πολύ λαμπερή παρουσία που με την ενέργεια και το πάθος που την χαρακτηρίζουν, σε συνδυασμό με την μοναδική της ομορφιάς (είναι μια από τους 50 πιο όμορφους ανθρώπους σύμφωνα με το περιοδικό People), σου κεντρίζει αποκλειστικά το ενδιαφέρον!
Το βράδυ της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου λοιπόν ακούσαμε Μπαχ, Μπετόβεν, Μπράμς, Βιβάλντι αλλά και tango, Ινδική μουσική, pop κομμάτια, μελωδίες από γνωστές μπαλάντες, αλλά και ένα εξαιρετικό rock αφιέρωμα στο πρώτο μέρος του προγράμματος συνδυασμένο με κλασσικά όργανα σε ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα! Η Vanessa Mae δεν παρέλειψε να πει πολλές φορές πόσο πολύ αγαπάει το συγκεκριμένο χώρο και πόσο συγκινείται που παρουσιάζει το show της κάτω από ένα τόσο σημαντικό μνημείο όπως είναι η Ακρόπολη! Ακόμη, ευχαρίστησε πολλές φορές θερμά το κοινό της Αθήνας που γεμίζει πάντα τους χώρους όπου εμφανίζεται, ενώ λίγο αργότερα αντιμετώπισε με χιούμορ ένα τεχνικό πρόβλημα του βιολιού της συνεχίζοντας ωστόσο κανονικά το πρόγραμμα! Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, ο συνδυασμός του ηλεκτρονικού βιολιού με διάφορα κρουστά μουσικά όργανα και ήχους που έβγαιναν από παιδικά παιχνίδια!
Vanessa-Mae-Feet-136224_Small
Φυσικά οι θαυμαστές της Mae δεν θα επέτρεπαν σε μια τέτοια συναυλία να μην υπάρξει και το απαραίτητο encore, με την σολίστ να πετάει το παπούτσια της και να συνεχίζει ενθουσιασμένη το πρόγραμμά της μέσα σε δυνατές ενορχηστρώσεις.
Σίγουρα ο χώρος, η Ακρόπολη και η πανσέληνος σε συνδυασμό με το μοναδικό αυτό οπτικοακουστικό περιτύλιγμα, μπορούν να βεβαιώσουν ότι αυτή η συναυλία της Vanessa Mae στο Ηρώδειο στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών, ήταν ένα από τα καλύτερα live του φετινού καλοκαιριού, που κλείνει σιγά σιγά τον μουσικό του κύκλο!
Οπότε... ραντεβού σε μια επόμενη συνάντηση με πρωταγωνιστή ένα βιολί και μια τόσο λαμπερή perfomer!

Mad Men: Η κορυφαία δραματική σειρά της αμερικάνικης τηλεόρασης


Για τέταρτη συνεχόμενη φορά το “Mad Men” κέρδισε το βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς στα βραβεία Emmy 2011.
Αν και οι πρωταγωνιστές του, Jon Hamm και Elisabeth Moss, δεν κατόρθωσαν να κερδίσουν το βραβείο στις αντίστοιχες κατηγορίες (“Outstanding Leading Actor-Actress In A Drama”) αλλά το βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς πήγε ξανά στο “Mad Men” που ξεπέρασε τα φιλόδοξα και αρκετά εμπορικά φέτος, “Game Of Thrones”, “The Good Wife”, “Dexter”.

H Courteney Cox επαναφέρει το Friends;


Τελικά, κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει τους φίλους του, ακόμα κι αν έχουν περάσει 10 χρόνια.
Η εταιρεία παραγωγής της Courteney Cox και του David Arquette επεξεργάζεται την δημιουργία μιας νέας σειράς σε συνεργασία με το ABC με τίτλο "10 Years", που θα διηγείται τις αλλαγές και τις μεταβολές στις σχέσεις μιας παρέας φίλων μέσα σε μια δεκαετία.

Φημολογείται ότι το νέο αυτό project θα έχει πολλές ομοιότητες με το κλασσικό πλέον “Friends”, με την Cox όμως, να βρίσκεται πίσω και όχι μπροστά από τις κάμερες.

Σήμερα - 20 Σεπτεμβρίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...

Γιορτάζουν: Ευστάθιος, Ευσταθία, Σαμουήλ




 Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1971: O Peter Frampton αφήνει τους Humble Pie για σόλο καριέρα.

1975: Το  "Born to Run" κυκλοφορεί από Bruce Springsteen. 

1976: Tο  Captain & Tennille show κάνει πρεμιέρα στο ABC-TV. 
1995: Η Natalie Merchant αρχίζει την σόλο της καριέρα μετά  που έφυγε  από τους 10,000 Maniacs.



 Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα : 

490 π.Χ: Έλληνες και Πέρσες συγκρούονται στο Μαραθώνα. Οι Πέρσες, υπό τον Δάτι και τον Αρταφέρνη, αφήνουν στο πεδίο της μάχης 6.500 νεκρούς, ενώ οι απώλειες από την ελληνική πλευρά είναι μόλις 192, ανάμεσά τους και ο Καλλίμαχος. Η ακριβής ημερομηνία αμφισβητείται από πολλούς ιστορικούς, οι οποίοι υπολογίζουν ότι η μάχη διεξήχθη στις 13 ή 14 Αυγούστου.

1821: Οι Οθωμανοί του Ομέρ Βρυώνη ανακαταλαμβάνουν την Αθήνα.

1912: Το ελληνικό πολεμικό ναυτικό παραλαμβάνει τέσσερα νέα αντιτορπιλικά: «Λέων», «Πάνθηρ», «Αετός» και «Ιέραξ».

1946: Ξεκινά το πρώτο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών.

1989: Η Βουλή, με ψήφους 169 υπέρ, 2 κατά και 2 αποχές, και χωρίς την παρουσία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, παραπέμπει τον Ανδρέα Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο για την υπόθεση των υποκλοπών.