16 Φεβ 2011

Ο Tinie Tempah κέρδισε το Best British Single!


Ο Tinie Tempah κέρδισε το βραβείο “Best British Single” στα Brit Awards για το “Pass Out”, παραμερίζοντας δυνατούς αντιπάλους όπως οιFlorence & The Machine, η Cheryl Cole  και ο Taio Cruz
Στην απονομή του βραβείου, ο Tempah ευχαρίστησε τον συνεργάτη του, Labyrinth για την δημιουργία του μουσικού θέματος του “Pass Out” και στην συνέχεια ερμήνευσε live το νέο του, ultra hot single “Wonderman” μαζί με την Ellie Goulding. O Tinie Tempah κέρδισε και το βραβείο “Best British Breakthrough Act”.

Εντυπωσίασε η Rihanna στα Brit Awards!


Rihanna κέρδισε το βραβείο “International Female Solo Artist” στα Brit Awards 2011 και έπειτα αποθεώθηκε από το ενθουσιώδες κοινό  της βραδιάς, δίνοντας μια λαμπερή και sexy performance των τραγουδιών “(Only Girl) In The World”. “S&M”, “What`s My Name”!
Η Rihanna παραλαμβάνοντας το βραβείο από την Cheryl Cole, ευχαρίστησε το κοινό της Βρετανίας για την υποστήριξη τους.  Η 22χρονη τραγουδίστρια υπερίσχυσε των: Kylie Minogue, Robyn, Alicia Keys, Katy Perry.
 Στην αντίστοιχη κατηγορία των άντρων, ο Cee  Lo Green παρέλαβε το βραβείο “International Μale Solo Artist” κερδίζοντας καλλιτέχνες όπως ο Eminem και ο Bruce Springsteen. Ο Cee Lo έκλεισε και την βραδιά των Brit Awards, τραγουδώντας το “F** U” μαζί με την Paloma Faith.

Νέο album από τον Lenny Kravitz το καλοκαίρι


"Είναι επίσημο. Το Black and White America θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι και μετά θα ξεκινήσω παγκόσμια περιοδεία." έγραψε ο Lenny Kravitz στο twitter του.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο Billboard, το νέο του album αφορά τη ζωή του. "Μεγάλωσα σε έναν ασπρόμαυρο κόσμο. Η ζωή μου ήταν πάντα γεμάτη αντιθέσεις, ο δίσκος μιλά για τη ζωή μου, τους γονείς μου, τα βιώματά μου, αλλά μιλά και για το που βρίσκεται η χώρα όσον αφορά το μαύρο και το άσπρο - ο τωρινός μας πρόεδρός είναι Αφροαμερικανός."
Ο Lenny Kravitz ξεκίνησε την ηχογράφηση του "Black and White America" το 2009 στις Μπαχάμες. Πρόκειται για την πρώτη του δισκογραφική δουλειά μετά την αποχώρησή του από την Virgin και την επιστροφή του στηνRoadrunner/Atlantic

Ακούστε το "Come On Get It" το οποίο χρησιμοποιείται σε διαφημιστικό spot του NBA.

Φοβάται τα ναρκωτικά ο Χρήστος Δάντης


Πολλά ακούγονται για την Ελληνική show biz για το θέμα των καταχρήσεων από δημοσιότητες. Όμως  ο Χρήστος Δάντης μιλάει για τον εαυτό του και το πως αντιμετωπίζει το θέμα των ναρκωτικών.
Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι είναι ο μεγάλος του φόβος άλλωστε με τα όσα συμβαίνουν γύρω του δεν έχει και άλλη επιλογή. Κάποιες φορές όπως λέει σημαντικό ρόλο παίζει και η διαπαιδαγώγηση και ο τρόπος που μεγαλώνεις. Το ναρκωτικό του τονίζει είναι η μουσική.

Σήμερα - 16 Φεβρουαρίου



Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Πάμφιλος, Σελεύκος


 Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1709: Γεννιέται ο συνθέτης Charles Avison.
1961: Γεννιέται ο κιθαρίστας και τραγουδιστής, Andy Taylor.(Duran Duran)
1971: Η Aretha Franklin ηχογραφεί το "Spanish Harlem".
1988: Ο Billy Vera αποκτά το δικό του αστέρι στο Hollywood Walk Of Fame.
2007: Η Britney Spears κάνει δημόσια εμφάνιση με ξυρισμένο κεφάλι.


Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1825: Ο γάλλος συγγραφέας Σατομπριάν, γνωστός στην Ελλάδα ως Σατοβριάνδος, συνιστά τη Φιλελληνική Εταιρία.
1923: Ο αρχαιολόγος Χάουαρντ Κάρτερ ανακαλύπτει τη σαρκοφάγο του Φαραώ Τουταγχαμών.
1959: Ο Φιντέλ Κάστρο ανακηρύσσεται πρόεδρος της Κούβας, μετά την ανατροπή του Μπατίστα.
1964: Ο Γεώργιος Παπανδρέου και η Ένωση Κέντρου κερδίζουν τις εκλογές με ποσοστό 52,8%. Η ΕΡΕ έλαβε 35,2% και η ΕΔΑ 11,8%.
1979: Γεννιέται ο Valentino Rossi, ιταλός αναβάτης του MotoGP.
1985: Ο πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου εγκαινιάζει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, παρουσία 12.000 φιλάθλων, κατά την τελετή έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου.

'Σφάχτηκαν' για τα αγόρια!


Αντιγόνη Ψυχράμη και Νίκη Πόντε έχουν εμπλακεί σε μεταξύ τους κόντρα, καθώς οι χορευτές της πρώτης την εγκατέλειψαν για τη δεύτερη.
Κι έγινε μεγάλη φασαρία, ξέσπασε κόντρα μεταξύ των δύο, εν όψει και της Eurovision, αφού οι χορευτές της Αντιγόνης, που θα την πλαισίωναν και στο διαγωνισμό τραγουδιού, την άφησαν στα κρύα του λουτρού για τη Νίκη. Η Αντιγόνη έγινε - όπως φαντάζεστε - έξω φρενών, αλλά στη συνέχεια προσπάθησε να το παίξει υπεράνω, λέγοντας πως ανυπομονεί να γνωρίσει τους νέους της χορευτές!

Όμως, οι δύο ανθυποψήφιες για εκπροσώπηση της Ελλάδας έμειναν με τον καημό, αφού τους χορευτές τούς "έκλεψε" η νεαρή τραγουδίστρια Βέρα Μπούφη. Η ανηψιά της Άννας Βίσση πλαισιώθηκε από τους συγκεκριμένους χορευτές στο νέο της video clip.

Στο video clip της η Βέρα, αλλά και οι χορευτές (που έγιναν αντικείμενα διαμάχης), εμφανίζονται πολύ αισθησιακοί. Συγκεκριμένα, η Βέρα Μπούφη, είναι πιο σέξυ από ποτέ.

Πάντως, συγχαρητήρια στη Βέρα! Καλά τους την κατάφερε!

Λούκας Γιώρκας - Watch my dance


Ένα από τα φαβορί του φετινού ελληνικού τελικού για την Eurovision. Η συνεργασία του Λούκα Γιώρκα με τον Stereo Mike για το τραγούδι Watch my dance...
Η ιστορία ενός τραγουδιού
Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες ξεκινάει η αναζήτηση για τον διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού, που μεταδίδεται σε άπειρες χώρες, μετράει εκατομμύρια φανατικούς και κατά περίπτωση αναδεικνύει μεγάλα αστέρια που ξεκινούν μια λαμπρή καριέρα.
Φέτος η ΕΡΤ έδωσε το πράσινο φως σε νέους σχεδόν πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες και μάλιστα διατυπώθηκε άτυπα μία ευχή τα τραγούδια να έχουν άρωμα της χώρας μας.
Ερχόμαστε τώρα στην ιστορία του συγκεκριμένου τραγουδιού «Watch my Dance».
Πριν λίγο καιρό οι δημιουργοί του τραγουδιού άκουσαν τον Λούκα Γιώρκα στον χώρο που εμφανίζεται και εντυπωσιάστηκαν από την φωνή, την παρουσία και την ερμηνευτική του δύναμη. Δεν είχαν διανοηθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή ότι θα έπαιζαν ένα τόσο σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Λίγες μέρες αργότερα τους ανατέθηκε η δημιουργία του τραγουδιού με την υπενθύμιση να θυμίζει την δική μας μουσική.
Η Ελεάνα Βραχάλη βυθίστηκε στο δικό της συναίσθημα, διατύπωσε ιδανικά την δική της αγωνία, τη δύναμη και την ελπίδα, καθρεφτίζοντας πιστεύουμε την πλειοψηφία των νέων μας και ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος συνέθεσε με ιδιαίτερη ευαισθησία, ταλέντο και αλήθεια την μελωδία. Από την μία ο αθάνατος ελληνικός ρυθμός του ζεϊμπέκικου και από την άλλη η σύγχρονη μουσική τάση –κραυγή με τον ράπερ να διηγείται όλα αυτά που οι νέοι νοιώθουν. Εκρηκτικός και τολμηρός ο συνδυασμός, μεγάλη βουτιά παράλληλα για έναν τόσο νέο ερμηνευτή. Συμπαραστάτης ουσιαστικός στη προσπάθεια ο STEREO MIKE, ο ράπερ ερμηνευτικά, που ταξίδεψε από την Αγγλία που ζει για να συμμετέχει. Πιστεύουμε ότι ερμηνευτικά και δημιουργικά το αποτέλεσμα δικαίωσε όλους.

Η παρουσίαση του τραγουδιού θα γίνει υπό τη σκηνοθετική και καλλιτεχνική επιμέλεια του Κωνσταντίνου Ρήγου. Η ανατρεπτική του ματιά θα αποδώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ένταση και το πάθος του τραγουδιού.

Θεωρώντας ότι η μουσική και τα τραγούδια κάθε τόπου εκπροσωπούν την κουλτούρα και την ιστορία του και η Ελλάδα έχει να στηριχτεί σε γερές ρίζες, οι δε στίχοι δείχνουν την ατμόσφαιρα κάθε εποχής, πιστεύουμε ότι οι καλλιτέχνες στην ιστορία που σας διηγηθήκαμε κατέθεσαν την αλήθεια όλων μας ……. ΣΗΜΕΡΑ.

Στίχοι:
I was born so betrayed, who am I - what I'll be?
What is mine in this life? Just the heaven and sea
no I won't give them up, they're my fortune, my proof
don't believe what you hear, cause their truth kills the truth

The duty I've got is my war against fear
and I want you with me, I want you so near
Watch my dance Head up high Hands like wings and I'll fly
Το κεφάλι ψηλά και τα χέρια ανοιχτά!

Την έχει η ψυχή μου τη φωτιά
τους φόβους όλους καίει μοναδικά
τα βήματά μου κάνω ως το Θεό
κι αν πέσω εγώ ξανά θα σηκωθώ

I have heard many words but I still won’t forget
the language of my body the sound my heart makes
so I'm staying alive and my losses won’t let
my soul to surrender, the power of loss is my bet

Watch my dance Head up high Hands like wings and I'll fly
Το κεφάλι ψηλά και τα χέρια ανοιχτά!