18 Απρ 2012

Red Hot Chili Peppers - Γέλιο και συγκίνηση στην ένταξη τους στο Rock n` Roll Hall Of Fame...


Οι Red Hot Chili Peppers εντάχθηκαν στο Rock n` Roll Hall Of Fame από τον κωμικό Chris Rock, που με χιούμορ δήλωσε "Όταν τους πρωτοάκουσα, δεν καταλάβαινα λέξη από όσα λέγανε. Φορούσανε κάλτσες στα...πέη τους!" και συμπλήρωσε με απόλυτη σοβαρότητα: "Αν όμως, ο Brian Wilson και ο George Clinton είχαν ένα παιδί, θα ήταν πολύ άσχημο ίσως, αλλά θα ήταν οι Red Hot Chili Peppers!".
 Oι RHCP κατά την ένταξη τους μίλησαν για όλους τους ανθρώπους και όλες τις στιγμές που έγιναν κομμάτι της σχεδόν 30χρονης ιστορίας τους. Για τον κιθαρίστα Hillel Slovak που έφυγε από την ζωη το 1997, τον John Frusciante και την ηχηρή απουσία του, τον Flea που "επανέφερε" στον αληθινό κόσμο τον Anthony Kiedis μετά από τρομακτικές κραιπάλες, την...μαμά του Chad Smith που τον ανεχόταν όσο μάθαινε drums και πολλά ακόμα. Στην συνέχεια έπαιξαν Live τρία κομμάτια από την αρχή -μέση και παρόν της ιστορίας τους, τα "Give It Away", "By The Way", "The Adventures Of Raindance Maggie" Δείτε την ένταξη  τους στο παρακάτω video και εδώ το εκρηκτικό φινάλε της βραδιάς:

Όταν ο Marilyn Manson συνάντησε τον Johnny Depp και την Taylor Momsen!


Tην περασμένη εβδομάδα πραγματοποίηθηκαν στο Los Angeles τα Revolver Golden Gods, ενάς θεσμός βραβείων που είναι αντίστοιχος με τα Grammy, για την heavy metal μουσική!
Tην παράσταση έκλεψαν με την παρουσία τους θρύλοι όπως ο Alice Cooper και τα μέλη των Slipknot, αλλά η performance που όλοι θα θυμούνται από εκείνη την βραδιά, ανήκει στον Marilyn Manson, που συνοδεύτηκε στην σκηνή από τον Johnny Depp στην κιθάρα και την Taylor Momsen στα φωνητικά!
Η νεαρή Taylor συνόδευσε τον Manson στα φωνητίκά του "The Dope Show" ενώ ο Johnny Depp έπαιξε κιθάρα στα κομμάτια "Sweet Dreams", "The Beautiful People". Δείτε το video:

Video: Ο Αlice Cooper και ο Slash δίνουν το σύνθημα: "School`s out for ever!"


Όταν ο θρύλος του shock rock Alice Cooper συναντά τον σπουδαιότερο ίσως, κιθαρίστα της σύγχρονης rock, τον Slash, τότε καλύτερα να προσδεθούμε στις θέσεις μας και να απολαύσουμε τον τρόπο που γράφεται η σύγχρονη rock ιστορία!
 Δείτε τι έγινε στα Revolver Golden Gods Awards όταν ο Alice συνάντησε τον Slash! (Ψήνεστε για μια κοπάνα από το σχολείο;) και εδώ η συνάντηση Marilyn Manson με Taylor Momsen - Johnny Depp

O Axl Rose ζήτησε συγνώμη (περίπου) για την απουσία του από το Rock n`Roll Hall Of Fame...


Οι Guns n` Roses εντάχθηκαν στο Rock n`Roll Hall Of Fame 2012, χωρίς όμως την παρουσία του Axl Rose.
Επειδή όμως ο 50χρονος performer "ζήλεψε" λίγο την αποθέωση των πέντε πρώην bandmates του, αποφάσισε να φέρει στην δημοσιότητα νεο μήνυμα όπου ζητάει "συγνώμη" από τους fans για την απουσία του, έχοντας ως δικαιολογία τις "αμφιβολίες" που είχε για το κατά πόσο rock είναι ο θεσμός του Rock n`Roll Hall Of Fame.
 O Axl υποσχέθηκε στο κοινό του Cleveland να επανέλθει σύντομα και να ροκάρει μαζί τους οπως εκείνος ξέρει καλύτερα. Επικοινωνιακό πατατράκ για τον Axl Rose...;
εδώ η ένταξη των Guns n` Roses από τον Billie Joe Armstrong και εδώ τα στιγμιότυπα από την συνολική τους παρουσία.

To επόμενο Coachella Festival θα έχει μόνο ολογράμματα;


Μετά από την εμφάνιση του 2Pac Shakur στο Coachella Festival σε μορφή ολογράμματος("ηλικίας" περίπου 25 ετών) που γνώρισε την αποθέωση από το κοίνό, κυκλοφόρησε online το πρόγραμμα εμφανίσεων τoυ επόμενου festival, που θα περιλαμβάνει μόνο ολογράμματα! Μακάβριο;
Κι όμως, φανταστείτε ένα festival  όπου θα συμμετείχαν οι Nirvana με τους Queen και οι Ramones με τον Jimi Hendrix σε κοινές εμφανίσεις. Παραμένει μακάβριο; Ναι, ευτυχώς που είναι φάρσα!

Διάσημοι rappers σε παιδική ηλικία!


Διάσημοι rappers και r&b καλλιτέχνες όπως oι Kanye West, Eminem, Kid Cudi, Usher και άλλοι, πριν από μερικές δεκαετίες ζούσαν μια ήρεμη παιδική ηλικία, χωρίς να έχουν υποψιαστεί καν την εξέλιξη της ζωής τους και την εκτόξευση στον χώρο της σύγχρονης hip hop. Κάποιοι δεν έχουν αλλάξει στην φυσιογνωμία τους σχεδόν καθόλου (βλέπε 50 Cent), κάποιοι άλλοι ήταν αγνώριστοι! (Eminem...)

Το νέο τραγούδι του Flo Rida


Ο Flo Rida κυκλοφόρησε το νέο single από το επερχόμενο album του!

O διάσημος Αμερικανός ράπερ έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο "Whistle", στις 16 Απριλίου.
Την παραγωγή του κομματιού έχει κάνει ο DJ Frank E, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την τεράστια επιτυχία του Enrique Iglesias "Tonight".
Το LP του Flo Rida με τίτλο "Οnly One Rida(Part 2)" θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.
Ακούστε το:
Dim lights
Από τον Ανδρέα Σ.
www.tralala.gr

Ακούστε το teaser για το νέο single των Slick Beats!

Έρχονται οι Slick Beats με το τρίτο κατά σειρά single τους... 
Από αύριο κυκλοφορεί το νέο single των Slick Beats με τίτλο "You Say". To ακούτε αποκλειστικά στον ENERGY 88,6 για τους ακροατές της Αθήνας, στον STAR FM 97,1 για τους ακροατές της Θεσσαλονίκης καθώς και σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της υπόλοιπης Ελλάδας.
Διαφορετική μουσική αισθητική, συναίσθημα και δυναμικότητα είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το νέο single των Slick Beats και είμαστε σίγουροι ότι θα ποζάρει μέσα στις πρώτες θέσεις των playlists και του φετινού καλοκαιριού!
Stay tuned...
Aπό τον Χρήστο Στάη
www.tralala.gr

Fan της Lady Gaga θα ήταν o John Lennon


Αν ήταν στην ζωή θα ήταν ένας από του μεγαλύτερους θαυμαστές της εκκεντρικής ποπ τραγουδίστριας ποια το δήλωσε αυτό;
Μα φυσικά η τελευταία σύντροφος του του Jonh Lennon Yoko Ono που σε συνέντευξή της σκιαγράφησε τον χαρακτήρα του "σκαθαριού" αν ήταν ακόμα εν ζωή. Όπως είπε θα ήταν ένας από του πιο θερμούς υποστηρικτές της Lady Gaga ενώ θα είχε και μανία με την τεχνολογία.

Ανέφερε ότι οι δύο μεγάλες του αδυναμίες θα ήταν το facebook και το twitter αφού θα τα χρησιμοποιούσε ως μέσα επικοινωνίας έκφρασης και κριτικής για τα διάφορα που θα διαδραματίζονταν σε όλη την χώρα.

Η τελευταία μέρα στην ζωή του John Lennon


H τραβηγμένη με φλάς φωτογραφία σε ένα δρόμο του Manhattan, πριν από τριάντα, χρόνια, που απεικόνιζε τον John Lennon να υπογράφει το αυτόγραφο του θαυμαστή του και λίγο αργότερα δολοφόνου του, Mark Chapman, αποτελεί το προοίμιο μιας τραγωδίας που συγκλόνισε την ανθρωπότητα.
Την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, συμπληρώνονται τριάντα χρόνια, από την μέρα που ο σημαντικότερος ίσως, μουσικός, ανθρωπιστής και οραματίστης του σύγχρονου κόσμου, o John Lennon, έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 40 ετών.

Με αφορμή αυτό το σημαντικό γεγονός, ο βρετανός σκηνοθέτης Michael Waldman δημιούργησε το ντοκιμαντέρ “The Day John Lennon Died” που περιλαμβάνει τις διηγήσεις όλων των ανθρώπων που έζησαν από κοντά την τελευταία μέρα του John Lennon. Μιλούν: ο φωτογράφος και φανατικός θαυμαστής των Beatles, Paul Garesh, που αποθανάτισε την μοιραία συνάντηση του Lennon με τον Chapman, ο αστυνομικός που συνέλαβε τον δολοφόνο, ο γιατρός Steven Lynn, που κράτησε την καρδιά του John Lennon στα χέρια του, λίγο πριν ξεψυχήσει μια για πάντα, η Yoko Ono, για την στιγμή που άκουσε από τους γιατρούς την είδηση του θανάτου του Lennon και το blackout πληροφοριών που ακολούθησε, μέχρι να μάθει ο γιός του, Sean, τι είχε συμβεί. Eπίσης εμφανίζεται η παιδική φιλη του John, Cilia Black και ο τραγουδιστής Liam Gallagher.

Φυσικά το όνομα του Chapman δεν αναφέρεται σε καμιά στιγμή του ντοκιμαντέρ. Αξίζει να αναφερθεί η στιγμή που ο φωτογράφος Paul Garesh, σοκάρει τους fans του μεγάλου καλλιτέχνη, αποκαλύπτοντας πως είχε μιλήσει με τον Mark Chapman πριν εκείνος πλησιάσει και δολοφονήσει τον Lennon και τον είχε ακούσει να λέει: «Είμαι από την Χαβάη, ήρθα για να πάρω αυτόγραφο.» για να μάθει λίγο αργότερα, πως ο John Lennon δολοφονήθηκε από «κάποιον που είχε έρθει από την Χαβάη…»

Πώς να απολυθείς και να μην τρελαθείς


Η κατά συρροήν απολυμένη, Αθηναΐς Νέγκα, συντάσσει τους κανόνες της απόλυσης.
Ο μιντιάς είναι σαν τον ηθοποιό ή τον πλανόδιο κλαρινοπαίχτη. Όλο για δουλειά ψάχνεις, οπότε, αν έχεις ταλαιπωρηθεί στο σκληρό κόσμο των ΜΜΕ, έχεις δικαίωμα να λες πως είσαι ειδικός στην απόλυση και στην τέχνη τού να επιβιώνεις όταν μένεις ξεκρέμαστος.

Μια απόλυση μοιάζει πολύ με ένα χωρισμό. Είναι σαν να σε παρατάνε. Μπορείς να παρακαλέσεις και να κλάψεις ή να δεχτείς την κατάσταση σαν κυρία. Όμως υπάρχει μια βασική διαφορά: Αν σε αφήσει η γκόμενα ή ο αρραβωνιαστικός σου, αν σε παρατήσει η γυναίκα σου ή ο άντρας της ζωής σου, το ρίχνεις στην εργασιοθεραπεία, που είναι το καλύτερο βάλσαμο για να συνέλθεις από τις περισσότερες καταστροφές. Πού το ρίχνεις, όμως, αν δεν έχεις πια εργασία; Οι δέκα κανόνες που ακολουθούν δεν έχουν σκοπό να σου εξηγήσουν πώς να γίνεις ο καλύτερος στη δουλειά σου, ώστε να μη σου δείξουν ποτέ την έξοδο. Αντιθέτως: Σκοπό έχουν να σε προετοιμάσουν κατάλληλα, προκειμένου να δεχτείς το αναπόφευκτο. Και να επιβιώσεις με το κεφάλι ψηλά.

Κανονας 1ος

Από τη στιγμή που θα σου πουν «συγχαρητήρια, προσλαμβάνεσαι» θεώρησε τον εαυτό σου απολυμένο. Διότι όπως λέει ο...

Κανονας 2ος

Καμία δουλειά δεν είναι για πάντα. Εκτός αν δουλεύεις στο Δημόσιο (αν και ούτε αυτό είναι σίγουρο πια). Μην υπολογίζεις ότι θα αναπτυχθείς μαζί με την εταιρεία, ότι θα ανθήσεις ως άνθρωπος και ως προσωπικότητα και ότι κάποτε θα γίνεις πρόεδρος στη θέση του προέδρου. Όπως εσύ αντιπαθείς κατά βάθος το αφεντικό σου, έτσι και το αφεντικό σου σε αντιπαθεί. Κάθε Χριστούγεννα εύχεται να πάθεις ηλεκτροπληξία, ώστε να μη χρειαστεί να σου καταβάλει το δώρο – εκτός, βέβαια, αν είναι παλαιοκομμουνιστής ή άγιος.

Κανονας 3ος

Ποτέ μη δημιουργείς υποχρεώσεις που προϋποθέτουν ότι για να αντεπεξέλθεις πρέπει πάντα να έχεις δουλειά. Ο εργοδότης σου θέλει να μείνεις σε ακριβό διαμέρισμα, να κάνεις κουτσούβελα και να πάρεις αυτοκίνητο με δόσεις, ώστε να τρέμεις την απόλυση (που, είπαμε, είναι βέβαιη κατάληξη) και γι’ αυτό να δουλεύεις σαν σκυλί.

Κανονας 4ος

Μάθε να διακρίνεις το κακό. Υπάρχουν σημάδια: Αργούν να σε πληρώσουν, υπάρχει γκρίνια στη δουλειά, δεν αναπτύσσεται η επιχείρηση... Αν βλέπεις πως τα πράγματα πάνε άσχημα, μην το συζητάς με κανέναν, μη σπέρνεις φήμες και κουτσομπολιά. Ο σοβαρότερος επαγγελματίας είναι ο κουλ επαγγελματίας. Φαντάσου πως το αίμα σου είναι ψυχρό σαν του φιδιού – και άσε τις υστερίες καιτα κουτσομπολιά για τις κατίνες του γραφείου.

Κανονας 5ος

Αγόραζε ρούχα που θα σε βοηθήσουν να είσαι καλοντυμένος όταν θα έχεις χάσει τη δουλειά σου και θα ψάχνεις την επόμενη. Πάρε ένα κοστούμι. Μην παίρνεις μόνο φορέματα για να πας στα μπουζούκια, αγόρασε και κάτι που θα μπορείς να φορέσεις σε ένα επικείμενο ίντερβιου. Ο καλοντυμένος δε μένει για πολύ καιρό άνεργος.

Κανονας 6ος

Μη δένεσαι με τους ανθρώπους της δουλειάς. Μη νομίζεις, ούτε για ένα λεπτό, πως ο εργοδότης σου είναι το κολλητάρι σου, μην κάνεις κουμπαριές με το διευθυντή σου. Λέγε πάντα μισές αλήθειες για τα προσωπικά σου δε θέλεις να ξέρουν πως ο άντρας σου σε κερατώνει. Στον ανταγωνιστικό, σκληρό κόσμο της αγοράς εργασίας, αυτές οι σχέσεις αποτελούν γνωριμίες περιστασιακές. Μην καλείς στο σπίτι σου συναδέλφους – πήγαινε στα δικά τους, αν σε καλούν, αλλά μην έχεις την ψευδαίσθηση πως κάτι δυνατό σας δένει. Κράτα την κοινωνική σου ζωή ξεχωριστή, διαφορετικά όλη μέρα θα βλέπεις τις ίδιες φάτσες. Αν η δουλειά σου απαιτεί κάποιο είδος κοινωνικότητας, προσπάθησε να κυκλοφορείς με ανθρώπους από την πιθανή επόμενη δουλειά σου. Επένδυσε σε γνωριμίες στο χώρο που θα σε βοηθήσουν όταν μείνεις άνεργος. Και ποτέ μη γεμίζεις το γραφείο σου με προσωπικά, αγαπημένα σου αντικείμενα. Ό,τι έχεις πρέπει να μπορείς να το μαζέψεις σε τριάντα δευτερόλεπτα – εκτός αν θέλεις να ζήσεις τη στιγμή που όλοι θα σε λυπούνται, κι εσύ θα μαζεύεις τα μπογαλάκια σου.

Κανονας 7ος

Μη χρησιμοποιείς ποτέ το σεξ για να κρατήσεις τη δουλειά σου. Δεν είμαστε στα 80s. Σεξ υπάρχει παντού, οπότε μην πιστεύεις πως, αν κάτσεις στο αφεντικό σου, θα κρατήσεις τη δουλειά σου την περίοδο που γίνονται περικοπές. Κανείς δε σε σέβεται περισσότερο και δε σε σώζει επειδή απλώς του κάθεσαι. Αν είναι να πουλήσεις το κορμί σου, κάν’ το για μετρητά.

Κανονας 8ος

Τη στιγμή που θα σε πετάξουν στο δρόμο, μη δείξεις ότι στεναχωρήθηκες. Η εμφανής στεναχώρια του εργαζόμενου εξοικειώνει τον προϊστάμενο με το σαδισμό και του δίνει ευχαρίστηση.

Κανονας 9ος

Δες την απόλυσή σου ως λύτρωση. Πάνω από τις μισές φορές που έχασα τη δουλειά μου δεν έφταιγα, στις υπόλοιπες –που έφταιγα– την απόλυση τη φχαριστήθηκα γιατί η δουλειά που έκανα μου καθόταν στο λαιμό. Οι δουλειές που σε κάνουν να νιώθεις δυσάρεστα είναι αυτές που δεν έχουν χώρο για σένα. Είσαι πρώτος στη λίστα για τις περικοπές αν είσαι ο πιο βαριεστημένος του γραφείου. Η βαρεμάρα δεν κρύβεται, ούτε η λούφα. Όταν σε απολύσουν, βγες έξω και μύρισε το καθαρό αεράκι. Δες πώς είναι ο ήλιος το απόγευμα, την ώρα που κανονικά ήσουν κλεισμένος στο γραφείο. Πήγαινε για μπάνιο, σερφ ή για πικ νικ την πρώτη μέρα της ελευθερίας σου και μούντζωσε προς τη μεριά της παλιάς σου δουλειάς, τώρα που είσαι επιτέλους ελεύθερος ωραρίου.

Κανονας 10ος

Την ώρα που σου ανακοινώνουν την απόλυσή σου, γίνε όσο κωλόπαιδο θες. Μην κάτσεις να ακούσεις τις μπούρδες που σου λέει ο καθένας για να νιώσει ο ίδιος καλύτερα, όπως: «Στο μέλλον, αν έχουμε κάποιο κενό, θα επικοινωνήσουμε» και «Χάρηκα πολύ που συνεργαστήκαμε». Βρίσε, φτύσε, βγάλε το άχτι σου για το κακό που σου προκαλούν. Σκέψου ότι, αν όλοι κάνουμε την απόλυση δυσάρεστη, απρόβλεπτη και τρομακτική, ίσως δυσκολέψουμε τη διαδικασία. Και οπωσδήποτε μην κάνεις καμία διευκόλυνση στον εργοδότη που σε διώχνει. Μη δεχτείς σε δόσεις την αποζημίωσή σου, μη ζητήσεις συγγνώμη, βγες από πάνω και, βεβαίως, μην πεις ποτέ «Θα έρχομαι να πίνουμε πότεπότε κάνα καφεδάκι». Γιατί, αν το πεις, έχουν δίκιο που σ’ έδιωξαν.

Πηγή: Nitro

Vegas: Πιο ψηλά - Η μεγάλη επιτυχία στο Youtube


Το διαδίκτυο αποτελεί, πλέον, ένα σημαντικό μέσο προώθησης των καλλιτεχνών και της δουλειάς τους και οι διαδικτυακές επιτυχίες τυγχάνουν μεγάλης αναγνώρισης. Κατ' αυτό τον τρόπο, αναγνωρίζεται και η μεγάλη επιτυχία που γνωρίζουν οι Vegas στο youtube.com, με το τραγούδι τους "Πιο ψηλά".
Η ολοένα αυξανόμενη απήχηση του τραγουδιού στο κοινό, έχει αποφέρει το μεγάλο αριθμό των 5,365,957 θεάσεων (μέχρι τη συγγραφή αυτού του κειμένου), κάτι που αποτελεί μεγάλη επιτυχία για το συγκρότημα.