23 Ιουν 2011

MAD VMA 2011 HQ (ONIRAMA SANJURO K.DOCTA VOULGARIS - ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ)

MAD VMA 2011 HQ (ONIRAMA SANJURO K.DOCTA VOULGARIS - ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ)

Έτοιμο το νέο album των Blink 182!


O frontman των Blink 182, Mark Hoppus, αποκάλυψε ότι οι ηχογραφήσεις για το νέο  τους album έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.
 Οι Blink 182, που ανέβαλαν πολλές από τις καλοκαιρινές τους συναυλίες για να επιστρέψουν στο studio και να δώσουν μορφή στο νέο τους album, αναμένεται να ξεκινήσουν κάποιες εμφανίσεις on stage μαζί με τους My Chemical Romance, από τον Αύγουστο.
Ο τραγουδιστής-μπασίστας των Blink 182, Mark Hoppus ανέβασε μήνυμα στο Twitter που έλεγε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Έχουμε φτάσει στο σημείο που μπορούμε να μιλάμε για την τελική μίξη των τραγουδιών, πάνω στην ολοκληρωμένη τους μορφή. Το album θα παραδοθεί στην εταιρεία στις 31 Ιουλίου. Τα τελευταία τραγούδια που μπήκαν στο tracklist είναι και τα καλύτερα που γράψαμε ever. Μάλλον θα κυκλοφορήσει κατά την διάρκεια της περιοδείας μας.»
 Το νέο LP των Blink 182 θα είναι το πρώτο τους ύστερα από οκτώ χρόνια απουσίας από την δισκογραφία.

Τον Σεπτέμβριο η επετειακή επανακυκλοφορία του “Nevermind” των Nirvana


H Universal, θα γιορτάσει τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του κλασσικού album “Nevermind” τωνNirvana με μια χορταστική επανακυκλοφορία.
Το ανανεωμένο “Nevermind” θα περιλαμβάνει σπάνια τραγούδια, b-sides και ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις των Nirvana μέσα σε τέσσερα συνολικά cds και ένα DVD.Η κυκλοφορία αυτού του συλλεκτικού re-issue έχει προγραμματιστεί για τις 19 Σεπτεμβρίου.
Το all time classic “Nevermind” έχει πουλήσει παγκοσμίως συνολικά περισσότερα από 30 εκατομμύρια αντίτυπα.
Enjoy some good Nirvana!

Fresh Beach Party με special guests τα Κόκκινα Χαλιά!



Το πρώτο fresh beach party του καλοκαιριού είναι γεγονός!
Την Παρασκευή 24 Ιουνίου, στις 15.00, στο Yabanaki της Βάρκιζας, ο Fresh 88.6 σε περιμένει στο πρώτο μεγάλο party του καλοκαιριού, παρέα με τα Κόκκινα Χαλιά! Αν θέλεις να είσαι εκεί μπορείς να κερδίσεις διπλά free pass την Πέμπτη και τη Παρασκευή από τους Radio Crashers! Συντονίσου στον Fresh 88.6 και στους Radio Crashers (8:00 – 11:00) και έλα και εσύ στο Yabanaki!

Τα καλοκαιρινά beach party δε σταματάνε εδώ!
Η Ήβη Αδάμου μαζί με τις Μέλισσες θα είναι επίσης στο Καράβι του Σχοινιά την 1/7, ενώ στις 22 Ιουλίου θα βρεθούν εκεί και οι OtherView. Συντονίσου στον Fresh 88.6 για περισσότερες λεπτομέριες!

Η εμφάνιση του Δήμου Αναστασιάδη και της Νάντιας Μπουλέ στα βραβεία του MAD!


Ένα ντουέτο έκπληξη πραγματοποιήθηκε στη σκηνή των Mad Awards και μιλάμε για την εμφάνιση της Νάντιας Μπουλέ και του Δήμου Αναστασιάδη!
Οι δύο νέοι εμφανίστηκαν με το Δήμο να ερμηνεύει το νέο του Καλοκαιρινό τραγούδι με τίτλο : "Τα Καλοκαίρια" και τη Νάντια να τραγουδάει το πολυδιασκευασμένο "Summertime"!
Η εμφάνισή τους μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!

Από τη Θωμαή Καραθάνου
Δείτε το Video:

Απόψε οι Asteroids Galaxy Tour στο Dream City


Τον Lars Iversen και την Mette Lindberg ή αλλιώς τους υπέροχους Asteroids Galaxy Tour τους γνωρίσαμε από το κομμάτι "The Golden Age" που ακούγεται στην τηλεοπτική διαφήμιση της Heineken.
To ντεμπούτο άλμπουμ τους έχει τίτλο "Fruit" και είναι -τουλάχιστον αυτή την χρονιά- το πιο εξαγώγιμο προϊόν της Δανίας. Στα live τους μεταμορφώνονται σε εξαμελή μπάντα με σαξοφωνίστα και τρομπετίστα. Αλλά μην αναρωτιέστε για το 'πώς είναι άραγε' γιατί πολύ σύντομα θα το διαπιστώσουμε μόνοι μας.

Επισκέπτονται την χώρα μας για μία εμφάνιση σήμερα 23/6 στο καλοκαιρινό Dream City.

Tiesto: Θα δούμε τη ζωή του μέσα από online series


Ο δημοφιλής Ολλανδός DJ, με έσοδα 13 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, θα είναι το υποκείμενο μιας νέας σειράς με σκηνές «πίσω από τα παρασκήνια».
Το φθινόπωρο του 2011 αναμένεται να κυκλοφορήσει η σειρά, «In The Booth» η οποία θα μας δείχνει τη ζωή του 42άχρονουμουσικού μέσω σκηνές που τραβήχτηκαν «πίσω από τα παρασκήνια». Θα έχει ύφος ντοκιμαντέρ και θα προβληθεί online το επερχόμενο φθινόπωρο.


Η εταιρεία υπεύθυνη γι’ αυτή τη κίνηση είναι η Believe Entertainment Group, βασισμένη στη Νέα Υόρκη και δήλωσαν ότι διάλεξαν τον Tiesto γιατί είναι ηγέτης και πρωτοπόρος πάνω στη σκηνή.

Η Μαρίνα Φιλίππου ανάβει φωτιές


Το ανερχόμενο μοντέλο, υποψήφια στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Ομορφιάς 2011, Μαρίνα Φιλίππου υπόσχεται να δώσει πολλά στο χώρο της Μόδας αφού ασχολείται με το μόντελινγκ από μικρή και έχει στο ενεργητικό της αρκετές επιδείξεις μόδας, φωτογραφίσεις σε περιοδικά αλλά και εμφανίσεις σε διαφημιστικά σποτ.
Η Μαρίνα γνωρίζει στην κυριολεξία πως να κάνει καλά τους άντρες αφού σπουδάζει νοσηλευτική στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Η γυναίκα «φαντασίωση» δε σταματάει εδώ... Μην ξαφνιαστείτε αν ποτέ τη δείτε μεταξύ αντρών να επιβάλει την τάξη... Ως διαιτητής βέβαια, σε αγώνα ποδοσφαίρου, αφού η 21χρονη καλλονή παρακολουθεί μαθήματα διαιτησίας..!


1. Αλήθεια πως σκέφτηκες να αρχίσεις τα συγκεκριμένα μαθήματα;
Από μικρή, όσο παράξενο κι αν σας φανεί, λατρεύω το ποδόσφαιρο. Ήθελα κάτι έτσι ώστε να είμαι όσο πιο κοντά του μπορώ. Και επειδή γενικά στη ζωή μου προσπαθώ να υπάρχει τάξη και πειθαρχεία, η διαιτησία τα συνδυάζει και τα δυο, αφού βρίσκομαι κοντά στο άθλημα που αγαπώ αλλά και το βοηθώ στο να γίνεται με το σωστό και δίκαιο τρόπο.



2. Το να μπορείς να ελέγξεις ένα άντρα και να τον βάλεις σε τάξη μοιάζει με όνειρο απατηλό για τις περισσότερες γυναίκες. Εσύ πως τα καταφέρνεις στο γήπεδο;
Στη ζωή μου όπως ανέφερα και πιο πάνω θέλω να υπάρχει τάξη και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο σε ό,τι κι αν κάνω. Για να το πετύχω λοιπόν στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπορώ να γίνω όσο αυστηρή, ακόμα και κακιά αν θέλετε, χρειαστεί .. ανάλογα με την περίπτωση πάντα...



3. Σ’ έχουν απατήσει ποτέ; Αν ναι, τους έχεις συγχωρήσει για το «αμάρτημα» τους; (γέλια)
Ναι, με έχουν απατήσει. Και ΝΑΙ τον έχω συγχωρέσει...Βλέποντας όμως το αποτέλεσμα μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως δεν πρόκειται να κάνω το ίδιο λάθος...



4. Το πρώτο πράγμα που προσέχει πάνω σου ένας άντρας;
Συνήθως τα μάτια μου,αν και πολλοί μου λένε πως βρίσκουν ιδιαίτερα χαριτωμένη τη μύτη μου..



5. Ποια η σχέση σου με τη μουσική;
Η μουσική είναι μέρος της ζωής μας νομίζω. Και στις χαρές και στις λύπες πάντα μας κάνει συντροφιά. Αν και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ επαγγελματικά με τη μουσική, τη νιώθω και εγώ σαν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Ακούω μουσική από το πρωί μέχρι και τα τελευταία λεπτά πριν με πάρει ο ύπνος. (γέλια) Αλήθεια, σκεφτήκατε τη ζωή μας ποτέ χωρίς μουσική; Εγώ ΠΟΤΕ..



6. Ποιο είδος μουσικής ακούς περισσότερο; Αγαπημένοι σου καλλιτέχνες;
Ακούω διάφορα είδη μουσικής.. και από ελληνικό αλλά και από ξένο ρεπερτόριο. Κάποιες στιγμές όμως το παραδέχομαι πως το έντεχνο το έχω ανάγκη.. Είναι ίσως η αδυναμία μου αν θέλετε. Αγαπημένους καλλιτέχνες έχω διάφορους, αλλά από μικρή η μεγάλη μου αγάπη είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Επίσης ιδιαίτερα μου αρέσει και η Δέσποινα Βανδή, και αυτό το συνειδητοποίησα στη Παγκύπρια συναυλία της το 2008 όταν την παρακολούθησα ζωντανά για πρώτη φορά.


Η Μαρίνα είναι υποψήφια στο διαγωνισμό Star & Miss Κύπρος 2011 !



Μαρίνα Φιλίππου: Ανάβει φωτιές
photos in gallery: 9

Ο έρωτας θέλει trio: Ένα έργο για 3 φωνές και 1 πιάνο


Για 2 μοναδικές παραστάσεις η Έλια Ιωαννίδου ως Guest-Star σε ρόλο τραβεστί, η Αντριάνα Αθανασίου, η Κριστιάνα Γεωργίου, ο Χρίστος Κρασίδης και η Χριστίνα Χριστοφή σε απρόβλεπτους ρόλους, στην ερωτική μουσική παράσταση του kappa MYSTA.
Ο kappa MYSTA, καλλιτέχνης με δράση σε πολλά καλλιτεχνικά πεδία και με επίκεντρο τη μουσική, συνθέτει και σκηνοθετεί ένα μουσικο-θεατρικό δρώμενο, συνδυάζοντας προσωπικές και ερωτικές ιστορίες ανθρώπων με εντελώς διαφορετικές συνθήκες ζωής, φέρνοντας αγαπημένα μας τραγούδια σε σύμπραξη με πρωτότυπες συνθέσεις του, για να μας θυμίσει ότι στον έρωτα μοιάζουμε όλοι περισσότερο από όσο φανταζόμαστε.

Σκοτώνει τον άντρα της για να την εγκαταλείψει ο εραστής της και να γίνει καλόγρια. Είναι γυναίκα ή άντρας; Η’ μήπως είναι κάτι άλλο; Το σίγουρο είναι ότι ψάχνει την αλήθεια στις σχέσεις και αναρωτιέται τι μένει μετά από έναν μεγάλο έρωτα. Τι κοινό μπορεί να έχουν μια 16χρονη που είναι έγκυος, με μια 39χρονη που δεν μπορεί να κάνει πια παιδιά, και με έναν trans άντρα που αλλάζοντας φύλο επέλεξε να χάσει τη δυνατότητα ν' αφήσει απογόνους; Και όμως μια πόρνη έχει κοινά μια παρθένα...

Αφήστε λοιπόν κάθε προκατάληψη και αφεθείτε σε τραγούδια που αγαπήσατε από την Άννα Βίσση, τη Lady GAGA, τη Σοφία Βόσσου, τους ABBA, τη Βίκυ Μοσχολιού, τη Δήμητρα Παπίου, την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, το Χρήστο Δάντη, το Γιώργο Μαζωνάκη και τη Μαρινέλλα, να ανακατευτούν με τις πρωτότυπες συνθέσεις του kappa MYSTA, για να εκφράσουν τη δική σας περίπλοκη ερωτική ιστορία.




Η παράσταση είναι κατάλληλη για ενήλικες άνω των 17 ετών.

8 Ιουλίου | ώρα 20:30 Ι Κοσμικό Κέντρο Αντωνάκη Ι Λευκωσία
9 Ιουλίου | ώρα 20:30 Ι Veni Vedi Vici Ι Λεμεσός

Είσοδος €15 με ένα ποτό | Τηλέφωνο κρατήσεων: 97674783

Σήμερα - 23 Ιουνίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...

Γιορτάζουν: Αριστοκλής
Επέτειοι: Ολυμπιακή Ημέρα 




Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1941: Η Lena Horne ηχογραφεί το "St. Louis Blues."
1965: Ο Smokey Robinson & οι The Miracles κυκλοφορούν "Tracks Of My Tears".
1967: Ο John Entwistle (The Who) παντρέυεται την Alison Wise.
1975: Ο Alice Cooper πέφτει κατα την διαρκεια της περιοδείας του "Welcome To My Nightmare"  και σπάζει 6 πλευρά.
1996: Το "You Wanted The Best, You Got The Best" κυκλοφορείτε από τους KISS.





 Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα : 

1775: Η πρώτη κωπηλατοδρομία μεταξύ των πανεπιστημίων Οξφόρδης και Κέιμπριτζ διεξάγεται στον Τάμεση. Την παρακολουθούν 200.000 άτομα και σημειώνονται επτά πνιγμοί μεταξύ των θεατών.
1868: Ο αμερικανός τυπογράφος και εκδότης Κρίστοφερ Λάθαμ Σολς λαμβάνει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη γραφομηχανή όπως τη γνωρίζουμε. Πέντε χρόνια αργότερα θα πουλήσει την εφεύρεσή του λόγω οικονομικών προβλημάτων στην εταιρεία Remington αντί 12.000 δολαρίων.
1902: Το όνομα «Mercedes» υιοθετείται για πρώτη φορά ως εμπορική επωνυμία από τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Daimler.
1936: Γιεννιέται ο Κώστας Σημίτης, τέως πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
1989: Ο «Μπάτμαν» κάνει πρεμιέρα στους αμερικανικούς κινηματογράφους.
1996: Πεθαίνει ο Ανδρέας Παπανδρέου, ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός (1981-1989, 1993-1996). [γεν. 5/2/1919]


Μαλού: Το Greek Idol ήταν πιο καλό απ' ό,τι περίμενα


Η Μαλού Κυριακοπούλου, η φιναλίστ του Greek Idol, μίλησε για το show και τις εντυπώσεις της πριν και μετά τη συμμετοχή της, αλλά και το όνειρο που είχε από πάντα να γίνει τραγουδίστρια.
Σε συνέντευξη της στο περιοδικό "In Style", παραδέκτηκε πως το Greek Idol ήταν καλύτερο απ' ό,τι περίμενε, αφού "βλέποντας" το απ' έξω, είχε κάποιες αμφιβολίες. Από τη στιγμή, όμως, που άρχισε να το ζει, νιώθει κάθε φορά και περισσότερο ενθουσιασμένη. Όσο για την απουσία της από την πόλη της, Καλαμάτα, η νεαρή διεκδικήτρια του "τίτλου" λέει πως της λείπει η πόλη της, αλλά το συναίσθημα αυτό ισορροπείται με την ενασχόληση της με τη μουσική, που τη γεμίζει πολύ.

Από τα εφηβικά της χρόνια, το όνειρο της ήταν να γίνει τραγουδίστρια, αλλά ντρεπόταν να το πει ανοικτά. Το ότι δεν προερχόταν από μουσική οικογένεια, ο φόβος για το πως θα αντιμετώπιζε την απόφαση της ο περίγυρος της, ίσως και το γεγονός ότι δεν ήταν ξεκάθαρο μέσα της, την έκαναν να το καταπιέζει και να αφοσιώνεται στο διάβασμα, που όμως δεν τη χαροποιούσε.