20 Δεκ 2010

Eminem – Lil Wayne στο Saturday Night Live

Στο χορταστικό-εορταστικό επεισόδιο τουSaturday Night Live, που παρουσίασε ο ηθοποιόςJeff Bridges, εμφανίστηκαν ο Eminem μαζί με τονLil Wayne, χαρίζοντας στο κοινό μια μεγαλειώδηlive performance!
 Οι δυο καλλιτέχνες παρουσίασαν live το ντουέτο τους για το No Love” με μια rock μπάντα να τους συνοδεύει. Στην συνέχεια οι δυο καλλιτέχνεςχωρίστηκαν, για να ερμηνεύσουν solo, αρχικά οEminem το κομμάτι “Won`t Back Down”, εκτοξεύοντας σκληρές ρίμες όπως “How You douche bags feel?” και στην συνέχεια ο Lil Wayneανέλαβε τα ηνία, ραπάρωντας πάνω σε ένα δυναμικό guitar riff, τους στίχους από  το νέο του τραγούδι “6`7”. 
 Στα κωμικά skits του show, εμφανίστηκαν οι Blake Lively, Jessica Alba και Vanessa Bayer. Στο στόχαστρο τους,  δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί η Miley Cyrus και το videoπου διέρρευσε online από το party των γενεθλίων της και την έδειχνε να παραμιλάει, έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικών.
Ο Jeff Bridges παρουσίασε ένα δικό του κωμικό νούμερο, με τίτλο “Jeff`d”,  όπου ντυμένοςcowboy έκανε χριστουγεννιάτικες φάρσες στους φίλους του Billy Bob Thornton καιMaggie Gyllenhaal!
Πάντως, η εμφάνιση του Lil Wayne μετά και την αποφυλάκιση του τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με τον συνεργάτη του, dj Scoob Doo ανέβασε σε πρωτόγνωρα ύψη τα vibesτου SNL. Είπε: «Η ενέργεια αυτού του κτηρίου είναι ιστορική και είναι απίστευτο να βλέπεις όλο αυτό τον κόσμο να στριμώχνεται για να παρακολουθήσει live τον Lil Wayne στο SNL.»

Προκλητικές φωτογραφίες της Demi Lovato διέρρευσαν online!

Μια εβδομάδα μετά την διαρροή του video που έδειχνε την Miley Cyrus να καπνίζει μαριχουάνα,την ημέρα των 18ων γενεθλίων της, ένα ακόμα στοιχείο προκλητικής συμπεριφοράς από star της Disney διέρρευσε online.
Σε μια σειρά από αισθησιακές φωτογραφίες, η 18χρονη τραγουδίστρια-ηθοποιός Demi Lovato να αποκαλύπτει το ντεκολτέ της παίρνοντας ερωτικές πόζες, με την «βοήθεια» των φίλων της.
Στις φωτογραφίες πρωταγωνιστεί και η χορεύτριαAlex Welch, που φημολογείται ότι ήρθε στα χέρια με την Demi Lovato ύστερα από συναυλία της με τους Jonas Brothers, αναγκάζοντας την νεαρή performer να διακόψει την περιοδεία της με τα αδέλφια Jonas και να εισαχθεί σε κέντρο ψυχολογικής υποστήριξης όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα.
Kevin Jonas πρόσφατα ερωτήθηκε από το MTV για την Demi Lovato και την κατάσταση της αποθεραπείας της, αλλά δεν φάνηκε να γνωρίζει κάτι: «Δεν έχω καμία επαφή μαζί της. Της ευχόμαστε όλοι μαζί ταχεία ανάρρωση!» είπε.  

Τα Κόκκινα Χαλιά (Σάββατο 18.12) στο Public του νέου Athens Metro Mall

Τα Κόκκινα Χαλιά (Γιώργος Παπαδημητράκης, Φώτης Δελινικόλας, Λευτέρης Γιαννόπουλος και Αλέξανδρος Δημόπουλος) βρέθηκαν στο Public του Athens Metro Mall και έπαιξαν Buzz,
το Απόλυτο Μουσικό Quiz, με τους θαυμαστές τους αλλά και με γνωστούς παραγωγούς του MTV.

Τα μέλη του συγκροτήματος μοίρασαν αυτόγραφα και στη συνέχεια έδωσαν μια live συναυλία στο χριστουγεννιάτικο και γεμάτο κόσμο Metro Mall. Ξεσήκωσαν το κοινό ερμηνεύοντας δικά τους τραγούδια όπως το ''Εμείς'', το ''Σε θέλω απόψε'' και το ''Γυαλίζω'', τα οποία θα περιλαμβάνονται στο νέο τους δίσκο, αλλά και διασκευές αγαπημένων καλλιτεχνών. Ευχήθηκαν σε όλους καλές γιορτές και έκλεισαν δυναμικά τη συναυλία.
Εκεί ήταν και μέλη του νέου συγκροτήματος Revolt.
απο την Ντίνα Κιοσέ


kokkina_xalia_mall_1_Medium
kokkina_xalia_mall_4_Medium
kokkina_xalia_mall_5_Medium
kokkina_xalia_mall_6_Medium
kokkina_xalia_mall_7_Medium



www.tralala.gr

Μουσικές πρωτιές σαν σήμερα 20/12

Ακόμη μία μέρα που πρίν κάποια χρόνια αποτέλεσε ορόσημο για καλλιτέχνες και συγκροτήματα!
Ας δούμε καλύτερα τι έγινε σαν σήμερα στα charts ανά τον κόσμο!






1986: Το «Walk Like An Egyptian» των Bangles ανεβαίνει στο Νο 1 των Η.Π.Α.
www.tralala.gr

Σπάνιο video : Η Καίτη Γαρμπή στο μπαλέτο του Φλωρινιώτη!

Δείτε ένα σπάνιο οπτικό ντοκουμέντο όταν η Καίτη Γαρμπή, στη δεκαετία του ‘80 ήταν εντελώς άγνωστη και χόρευε στο μπαλέτο του Γιάννη Φλωρινιώτη.
Μετρώντας από αριστερά προς τα δεξιά είναι η δεύτερη ξανθιά.

www.tralala.gr

Ο Γιώργος Μαζωνάκης απόψε στο ΟΛΑ 11!

Καλεσμένος του Θέμου Αναστασιάδη στο ΟΛΑ 11 θα είναι απόψε ο Γιώργος Μαζωνάκης...
Σίγουρα θα παρακολουθήσουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση...
Ευχαριστούμε το fan club του Γιώργου Μαζωνάκη

Οι REC στο "Πρωινό μου"!!!

Αύριο Τρίτη 21.12 οι REC θα εμφανιστούν ολοζώντανα στο "Πρωϊνό μου" στο MEGA.
Το συγκρότημα που μέσα σε ένα μόλις Καλοκαίρι κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά και τις καρδιές των νέων του φίλων με το τραγούδι "Σε όνειρα Χαμένα", αύριο θα εμφανιστεί στο "Πρωινό μου" παρουσιάζοντας το νέο του τραγούδι με τίτλο: "ΑλλάΖω", από τον ομότιτλο δίσκο τους που κυκλοφορεί από την δισκογραφική LYRA.

Ραντεβού στους δέκτες μας στις 10:00

Top Ten Radio Hits 13/12-19/12

Λίγες μέρες πριν από τις γιορτές και το Top Ten Radio Hitsείναι εδώ για ακόμη μία τραλαλό Δευτέρα. Έτοιμο να σας παρουσιάσει ελληνικές και ξένες επιτυχίες, που εσείς επιλέξατε να ακούσετε την εβδομάδα που μας πέρασε. Ο Σάκης Ρουβάς είναι νούμερο ένα και το αποδεικνύει με τη παραμονή του σε αυτή τη θέση εδώ και 3 βδομάδες με το τραγούδι του “Παράφορα”. Η ταλαντούχα ΚολομβιανήShakira πέρασε αυτή την εβδομάδα πρώτη στη λίστα των ξένων επιτυχιών, με το Vo1 Hit της  “Loca”, αφήνοντας πίσω της το Written in the Stars του Tinie Tempha. Ενώ στο rock top ten το αγαπημένο συγκρότημα των My Chemical Romance κατέλαβε τη θέση νούμερο ένα με το τραγούδι τους “Nah Nah Nah”. Δείτε λοιπόν τις λίστες των αγαπημένων μουσικών επιλογών σας γι αυτή την εβδομάδα!!




Top 10 Ξένο

1.     (2)   Shakira - Loca
2.     (3)   Rihanna – Only girl (In the World)
3.     (1)   Tinie Tempah ft Eric Turner – Written in the stars
4.     (5)   Andreea Banica – Love in Brazil
5.     (NE) Tom Boxer ft Antonia - Morena
6.     (6)   Enrique Iglesias ft Nicole Scherzinger - Heartbeat
7.     (4)   Far East Movement – Like a G6
8.     (9)   B.O.B. ft Haley Williams - Airplanes
9.     (8)   Mark Angelo ft Shaya – Far from Everything
10.  (10)  Mattyas ft Kristina – Secret love


www.tralala.gr

Κύπρος - Top 10 Radio hits 13/12-19/12

Μάθετε ποια είναι τα δημοφιλέστερα τραγούδια των μεγαλύτερων σε ακροαματικότητα σταθμών της Κύπρου! ΤοTop 10 Radio Hits της Κύπρου για τελευταία φορά για φέτος είναι κοντά σας και σας παρουσιάζει τις μεγαλύτερες επιτυχίες ραδιοφωνικών σταθμών της Κύπρου της εβδομάδας που έχει περάσει.
Στο top10 με τα ελληνικά τραγούδια στη πρώτη θέση παραμένει ο Σάκης Ρουβάς με το τραγούδι «Παράφορα» και στη 2η θέση παραμένει επίσης και ο Αντώνης Ρέμος με τα«δανεικά» του. Ενώ στο top10 με τα ξένα τραγούδια το«Hold My Hand» των Michael Jackson και Akon φέρνει τα πάνω κάτω και ανεβαίνει ανοδικά από την 5η στη 1η θέση κατεβάζοντας τον Tinie Tempah με το τραγούδι του«Written In The Stars» στη 2η θέση. Επιπλέον είχαμε μια νέα είσοδο με χρώμα χριστουγεννιάτικο, στο ξένο top10 από την Ήβη Αδάμου με το «Santa Claus Is Coming ToTown» στην 9η θέση.

Δείτε πιο κάτω αναλυτικά τα τραγούδια που παίκτηκαν περισσότερο την εβδομάδα που μας πέρασε, 13/12/2010-19/12/2010, σύμφωνα με τους μεγαλύτερους σε ακροαματικότητα σταθμούς της Κύπρου.

Ξένο

1.   (4)   Michael Jackson (ft. Akon) – Hold My Hand
2.   (1)   Tinie Tempah – Written in the stars
3.   (2)   Rihanna – Only Girl (In the world)
4.   (3)   Cee Leo – Forget you
5.   (7)   Far East Movement – Like A G6
6.   (5)   Shakira - Loca
7.   (6)   Black Eyed Peas – The time (the dirty beat)
8.   (ΝΕ) Nikki & Rich feat. Fabolous – City Lights
9.   (NE) Ήβη Αδάμου - Santa Claus Is Coming To Town
10.   (8)  Bruno Mars - Just The Way You Are

www.tralala.gr

Δείτε το! Τα computers στην αρχαιότητα από το Ράδιο Αρβύλα

Πραγματικά τα άτομα είναι αστείρευτη πηγή γέλιου. Είναι στιγμές που απορείς που τα βρίσκουν όλα αυτά. Είναι ίσως το πιο πετυχημένο video που είδαμε από το Ράδιο Αρβύλα μέχρι σήμερα δείτε το και θα καταλάβετε.
Όπως θα καταλάβατε και από τον τίτλο το video μας παραπέμπει στο πώς η τεχνολογική εξέλιξη ξεκίνησε από την αρχαία Ελλάδα πάντα όμως με την υπογραφή του Ράδιο Αρβύλα.

Δείτε το

10 αλήθειες που δεν ξέρατε για την Rock N' Roll

Μάθετε λίγα ακόμα πράγματα που δεν ακούστηκαν πολύ στην δημοσιότητα αλλά δίνουν μια πιο καθαρή εικόνα για τους θρύλους της Rock N' Roll και την δουλειά τους...
1. Η τελευταία συγχορδία στο τραγούδι "A day in the life" των Beatlesχρειάστηκε για να παιχτεί 10 χέρια σε 3 πιάνα την ίδια στιγμή.

2. Το τραγούδι "London Calling" των The clash πήρε τον τίτλο του από μια ατάκα πρωινής εκπομπής του BBC που μεταδιδόταν κατά τη διάρκεια του 2ου παγκοσμίου πολέμου και ο κιθαρίστας του συγκροτήματος ήταν fan. Η φράση έλεγε "Good morning America, this is the London Calling!".

3. Το τραγούδι των Led Zeppelin "Black Dog" ονομάστηκε έτσι γιατί κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης, ένας μεγάλος μαύρος σκύλος εισέβαλε στο στούντιο.

4. "Smells Like Teen Spirit" ήταν το σλόγκαν μιας μάρκας αρωμάτων.

5. Στις 20 Μαρτίου 1991, ο γιος του Eric Clapton, Connor, έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός τους στην Νέα Υόρκη. Το πασίγνωστο τραγούδι του Clapton "Tears in heaven" είναι αφιερωμένο σ' αυτόν. (vid)

6. Το πρώτο όνομα του συγκροτήματος Pink Floyd ήταν "Sigma 6".

7. Η φράση "Here we are now, entertain us" από το "Smells like teen spirit" των Nirvana, ήταν η φράση που συνίθηζε να χρησιμοποιεί οKurt Cobain για να σπάσει τον πάγο όταν έφτανε σε ένα πάρτι.

8. Ο Elvis Presley ήταν γενναιόδωρος. Μια μέρα, καθώς περνούσε με το καινούργιο του αυτοκίνητο δίπλα από έναν εργάτη που επιδιόρθωνε την περίφραξή του (είχε συνεχώς ζημιές από θαυμαστές), ο εργάτης του είπε ότι εύχεται να είχε κι εκείνος ένα αμάξι σαν κι αυτό. Ο Elvis τοτε του είπε: "Έχεις ένα δολάριο;", ο εργάτης του έδωσε το δολάριο και ο Elvis έδωσε το αυτοκίνητό του.

9. Το τραγούδι "Yesterday" των Beatles, κυκλοφόρησε το 1965. Μέχρι το 1967 υπήρχαν 466 διαφορετικές διασκευές του τραγουδιού. Σήμερα υπάρχουν περισσότερες από 4000.

10. Το συγκρότημα Lynyrd Skynyrd πήρε το όνομά του από έναν καθηγητή με το όνομα Leonard Skinner που είχε αποβάλει πολλούς μαθητές γιατί είχαν μακριά μαλλιά.

Οι top στίχοι τραγουδιών που έχουν σημαδέψει την ανθρωπότητα: kai-pou-sai-akoma

Είναι κάποια τραγούδια που απλά κρύβουν μια βαθύτερη αλήθεια για την ανθρώπινη φύση. Και αυτή τη στιγμή κυριολεκτώ όσο δεν κυριολέκτησα ποτέ πριν στη ζωή μου...
Ας πάμε λοιπόν μαζί να δούμε τους στίχους που, πολλοί πιθανώς να παρεξηγήσουν, αλλά ειλικρινά χέστηκα:

Locomondo: Απ'το σπίτι δε θα βγω/ πίνω μπάφους και παίζω Προ
(εγώ, βέβαια, από την ελάχιστη πείρα που έχω από Προ-ειδή παιχνίδια -είχα κάποτε το FIFA 06 αλλά το έδωσα σε ένα συμμαθητή μου και δεν το επέστρεψε ποτέ και όσο για το Προ που κατέβαζα το Σάββατο την Κυριακή ανακάλυψα ότι το σαράβαλό μου δεν μπορεί να το υποστηρίξει- μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι παίκτης που πίνει μπάφους ενώ παίζει προ είναι ικανός να πάρει τη Μπαρτσελόνα και να χάσει από τον Παναθηναϊκό, αλλά για να το λέτε εσείς...)

Διονύσης Σαββόπουλος: Ο ντιρ-λα-ντα-ντιρ-λα-ντα-ντα/νταρλα-ντιρ-λα-ντα-ντα
(ο-ντιρ-λα-ντα δε λες τίποτα φίλε μου Διονύση)

Νίκος Ξυλούρης: Ζαβαρακατρανέμια/Ζαβαρακατρανέμια/Αλληλούια
(πόσο τεράστιο δίκιο έχεις)

Alphaville: When you're big in Japan tonight
(Χα! Το μόνο πράγμα που είναι Big in Japan είναι οι ουρές για το μετρό του Τόκιο!)

Πέγκυ Ζήνα: Άμα πας με άλλη/θα σου σπάσω το κεφάλι
(τώρα ξέρω με ποιαν διάσημη ΔΕΝ πρόκειται να πήγαινα αν μου δινόταν η επιλογή)

Ελπίδα: Σωκράτη εσύ Σούπερ Σταρ
(Σε λίγο, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αρχαίου Σταρ με τον Περικλή: Καταδικάζεται σε κώνειο ο Σωκράτης. Είναι ένας επικίνδυνος αιρετικός ή απλά ένας πεφωτισμένος διδάσκαλος; Όλες οι λεπτομέρειες για την αμφιλεγόμενη σχέση του με τον Πλάτωνα. Συνεντεύξεις από την κομμώτρια, τον ψιλικατζή και τον τύπο που έβγαζε βόλτα το σκύλο της ξαδέρφης του Πλάτωνα. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αρχαίου Σταρ με τον Περικλή (ε, μα πήγαινες κι εσύ γυρεύοντας)

Lady Gaga: I wanna take a ride on your disco stick
(Να κορίτσι, να μάλαμα!)

Γιώργος Ξανθιώτης: Αιντεμάλε/τσικουλάτα τσικιντά, τσίκι τσίκι τσίκι ντα/ αιντεμάλε/τσικουλάτα τσικιντά, τσίκι τσίκι τσίκι ντα
(Χωρίς μαλακίες τώρα; Απεδείχθη τέτοιο πράγμα;)

Σάκης Κούκος: Ρεντ μπουλ/Σέξι μπουλ/Μιούζικ Χολ/Ρεντ Μπουλ/Σεξι Μπουλ/Άιντε/Ντούπουρντουπουρντουπουρντουπουρ σεξ
(Και να σκεφτείς ότι στην αρχή κορόιδευα τον Ουγγαρέζο όταν έλεγε αυτά τα λόγια σοφίας...)

Eminem: Damn, I think Kim Cardashian is a man/ she stomped him, just cause he asked to put his hand/ on her massive Gluteus Maximus again/ squeeze it and squash it and pass it to a friend/ can he come back as nasty as he can?/ yes he can come, don't ask me this again/ he does not mean to lesbian offend/ but Lindsay, please come back to seeing men/ Samantha's a two, you practically a ten/ I know you want me girl, in fact I see a grin
(το παιδί είναι ευγενέστατο, δεν μπορείτε να πείτε...είχε πολύ καλή ανατροφή από την οικογένειά του)

Michael Jackson: Billie Jean is not my lover/ she just a girl who claims that I am the one/ but the kid is not my son
(όπα και Πασχάλης ο Μικές!)

The Black Eyed Peas: Boom boom pow (gotta get get) (x4)/ boom boom pow (yeah) (x4)
(Μέσω της μυστικιστικής μεθόδου της τετραπλής επανάληψης, οι Black eyed Peas προσπαθούν να περάσουν ένα σημαντικό μήνυμα στην Ανθρωπότητα. Δήλωση Λιακόπουλου: "Μα δεν είναι προφανές; Το τραγούδι αυτό προμηνύει την έλευση του Πολέμαρχου με τα εξωγήινα όπλα υψηλής τεχνολογίας, δηλαδή όλα εγώ πρέπει να σας τα λέω;")

Άννα Βίσση: Μπορείς απόψε να βγεις/ μ'όλες τις τσούλες της γης/βγες μπροστά δυνατά για νέους έρωτες/να βρεις κορίτσια σωστά/ για να χαρεί η μαμά/ στην πυρά, στην πυρά με τις ξενέρωτες
(Μόνο εμένα μου κύλησε ένα δάκρυ στο άκουσμα αυτών των θείων στίχων;)

Αυτά...και να προσέχετε.

Αλήθειες που ίσως δεν ξέρατε για τον 50 Cent

Ο 50Cent είναι σήμερα ένας από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες στον χώρο της Hip Hop. Πριν γίνει διάσημος όμως ήταν απλά ένας φτωχός έγχρωμος έφηβος στις ΗΠΑ...

-- Το αληθινό του όνομα είναι Curtis James Jackson III

-- Αποβλήθηκε δια παντός από το σχολείο οταν ήταν πρώτη λυκείου για κατοχή ναρκωτικών (crack)

-- Πήρε το απολυτήριό του ενώ ήταν στην φυλακή

-- Στα εφηβικά του χρόνια οι φίλοι τον φώναζαν Boo-Boo

-- Έγινε γνωστός με την κυκλοφορία του Album του "Get Rich or Die Tryin'"

-- Μπλέχτηκε σε πολλές κόντρες με άλλους rappers μεταξύ των οποίων οι Ja Rule, The Game, Cam'ron, Fat Joe, Lil Wayne και Rick Ross.

-- Έχει κυνηγήσει καριέρα ηθοποιού με την συμμετοχή του στην ταινίαGet Rich or Die Tryin' το 2005, την ταινία για τον πόλεμο στο ΙράκHome of the Brave το 2006 kai to Righteous Kill το 2008.

-- Εϊναι ένας από τους πιο πλούσιους rapper στον κόσμο με την περιουσία του να αγγίζει τα 440 εκατομμύρια δολάρια

Το νέο album των Beastie Boys

To  “Hot Sauce Committee Part 2” είναι γεγονός! Το θρυλικό συγκρότημα των Beastie Boys, με σχεδόν τριάντα χρόνια πορείας στο χώρο της hip hop, επιστρέφει στην δισκογραφία...
Ύστερα από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε ο Adam “MCA” Yach την περασμένη χρονιά.

Αυτή ήταν και η αιτία της αναβολής της κυκλοφορίας του “…Committee Part 1” που τα περισσότερα όμως από τα κομμάτια αυτού του album συμπεριλήφθηκαν στο “Committee Part 2” (μείον το “Bundt Cake”).

Tην άνοιξη του 2011 λοιπόν, οι Beasties θα κυκλοφορήσουν τα νέα τους τραγούδια από την Capitol Records, με επιβεβαιωμένες εως τώρα, συμμετοχές από τους Nas, Santigold. Πρόσφατα ανακοινώθηκε και η υποψηφιότητα τους για το Rock n`Roll Hall Of Fame. Το tracklist του “Hot Sauce Committee Part 2” αναλυτικά έχει ως εξής:

1. Tadlock's Glasses
2. B-Boys In The Cut
3. Make Some Noise
4. Nonstop Disco Powerpack
5. OK
6. Too Many Rappers (featuring NAS)
7. Say It
8. The Bill Harper Collection
9. Don't Play No Game That I Can't Win (featuring Santigold)
10. Long Burn The Fire
11. Funky Donkey
12. Lee Majors Come Again
13. Multilateral Nuclear Disarmament
14. Pop Your Balloon
15. Crazy Ass Shit
16. Here's A Little Something For Ya

Οι Aerosmith επιστρέφουν στο studio!

To 2011, οι Aerosmith θα ηχογραφήσουν τα τραγούδια για το νέο τους album όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο site Spinnermusic ο drummer Joe Krammer...
Είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ και τα αδέλφια μου θα γράψουμε ένα ακόμα δίσκο, με τον τρόπο που το κάναμε παλιά, όλη η μπάντα να ηχογραφεί στο ίδιο δωμάτιο». Ο Kramer δεν αποκάλυψε πότε θα ξεκινήσουν οι ηχογραφήσεις, αλλά τόνισε ότι όλοι τους ανυπομονούν να ξεκινήσουν δουλειά.

Επίσης, δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως, το μόνο που μπορεί να διακόψει την πορεία του συγκροτήματος, είναι ένας θάνατος. Παρά τις συνεχιζόμενες κρίσεις που έχουν προκύψει κατά καιρούς στις σχέσεις του group, οι δεσμοί μεταξύ τους παραμένουν το ίδιο ισχυροί και όπως λέει και ο Joe: «Έχουμε περάσει όσα έχουμε περάσει, έχουμε αντέξει την φθορά του χρόνου, το μόνο που μπορεί να μας σταματήσει θα είναι ένας θάνατος. Τι άλλο μπορεί να είναι χειρότερο από αυτό;» Too old to die, too young to rock n` roll?

Οι ζωντανές εμφανίσεις του Χρήστου Μόραλη στο 'DOORS'

Ο Χρήστος Μόραλης, μετά την κυκλοφορία του πρώτου και ομότιτλου του album, από την Universal Music, συνεχίζει δυναμικά τις εμφανίσεις του στο DOORS, το πιο 'hot spot' του Kολωνακίου στην καρδιά της Αθήνας...
Μαζί του τραγουδάει η Άννα Τζαφέρη

Οι ρυθμοί και ο υδράργυρος ανεβαίνουν στα ύψη καθώς ξετυλίγονται αγαπημένες rock και dance επιτυχίες μέσα από ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα. Ο Χρήστος Μόραλης παρουσιάζει δύο τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά. Το 'Ονειρο Κακό', που παίζεται δυνατά σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας, σε στίχους και σύνθεση του Άρη Κλεισούρα, και το Όσο Mακρια Tόσο Kοντά' σε στίχους της Σάννυς Μπαλτζή και μουσική των Dream Sequence.


SUNDAY & THE CITY SHOWS
CHRISTOS MORALIS feat Anna Tzaferi.
Κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ στο DOORS
Καρνεάδου 25-29, Κολωνάκι, Αθήνα.
Έναρξη 10/10/2010 στις 21:00

Όλοι ξεκινάμε από κάπου... Τι έκαναν πριν γίνουν αστέρια;

Πολλοί από τους διάσημους που βλέπουμε σήμερα να λάμπουν στο κόκκινο χαλί είχαν ένα πολύ ταπεινό και φυσιολογικό τρόπο ζωής πριν. Μάθε με τι ασχολούνταν τα αστέρια του Hollywood πριν πέσουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας...
1. Ως έφηβος, ο Μικ Τζάγκερ πουλούσε παγωτά, ενώ αργότερα, όταν ήταν φοιτητής στο LSE, δούλευε ως… αχθοφόρος σε ένα ψυχιατρείο!

2. Ο Τζάγκερ δεν ήταν ο μόνος από τους Rolling Stones που είχε καταπιαστεί με “κουφό” επάγγελμα. Ο Κιθ Ρίτσαρντς ήταν το παιδί που μάζευε τα… μπαλάκια των πλούσιων μελών σε ένα tennis club.

3. Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έδινε παραστάσεις στο δρόμο, ως μίμος.

4. Η Μαντόνα δούλευε ταμίας στα Dunkin’ Donuts.

5. Για να ξεφύγει από την ανιαρή καθημερινότητα του Τέξας, ο Μάθιου Μακ Κόναχι πέρασε ένα χρόνο στην Αυστραλία. Αλλά, επειδή χρειαζόταν χρήματα για τη διαμονή του εκεί, έπρεπε να κάνει πολλές δουλειές, μια εκ των οποίων ήταν να… φτυαρίζει κοπριά σε αγρόκτημα με κότες.

6. Η Γκουέν Στεφάνι πριν γίνει μέλος των No Doubt, καθάριζε πατώματα σε αλυσίδα fast food.

7. Ο Ροντ Στούαρτ έκανε πολλές δουλειές πριν απογειωθεί ως τραγουδιστής, αλλά σίγουρα η πιο ενδιαφέρουσα ήταν η καριέρα του στο σκάψιμο… τάφων.

8. Ο Τομ Κρουζ κέρδιζε το χαρτζιλίκι του, ως παιδί, πουλώντας εφημερίδες.

9. Το ίδιο έκανε και ο Σον “Νίντι” Κομπς όταν ήταν 12.

10. Ο Μπραντ Πιτ δεν είχε πρόβλημα να κάνει οτιδήποτε για να βγάλει λεφτά, ενώ προσπαθούσε να εισχωρήσει στον κόσμο του Χόλιγουντ. Μια εποχή, ντυνόταν… κοτόπουλο, ως η μασκότ του εστιατορίου Pollo Loco.

Η έκπληξη του Vandiworld...

Μια μεγάλη έκπληξη ετοιμάζει το fanclub της Δέσποινας Βανδή vandiworld που συνεργάζεται και με το κυπριακό vandaimonio fanclub...

Πριν λίγες ημέρες δημοσιεύτηκαν στο forum του fanclub κάποια promo videos ανεβάζοντας την αγωνία των βανδικών στα ύψη, αφού οι διαχειριστές του www.vandiworld.gr κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό το τι ετοιμάζουν..! Η έκπληξη αναμένεται να μαθευτεί με το νέο χρόνο λογικά, σαν δώρο από το vandiworld στα μέλη του, και εννοείται έχει άμεση σχέση με τη Δέσποινα Βανδή..!

Τι λέτε να ετοιμάζει το vandiworld?

Δείτε τα videos...!

Στην Κύπρο βρίσκεται ο Πάνος Καλλίδης

Ο αγαπημένος τραγουδιστής βρίσκεται στην Κύπρο για την εμφάνισή του στο Get on Stage live του Mega και έχει ένα βαρύ πρόγραμμα εμφανίσεων σε κυπριακά μέσα για τις επόμενες ημέρες...
Ο Πάνος Καλίδης επισκέπτεται για 2 μέρες την Κύπρο.
Σήμερα , σε λίγη ώρα θα είναι καλεσμένος της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην εκπομπή «Για σένα»  στις 14:00 ενώ απόψε θα ανέβει στην σκηνή του «Get on Stage» στις 22:00.

Αύριο 21/12 θα βρίσκεται στην εκπομπή «Καλημέρα» στις 9:00 αλλά θα έχετε και την ευκαιρία να τον ακούστε το πρωί στο «Ράδιο Sfera» στις 8 και στο «Ράδιο πρώτο» στις 10 και να απολαύσετε το νέο του τραγούδι δια χειρός Φοίβου «Μη μου το χαλάς».

Σήμερα η Άννα γίνεται....

Γενέθλια έχει σήμερα η πιο αγαπημένη Κύπρια τραγουδίστρια. Χιλιάδες θαυμαστές και φίλοι θυμήθηκαν και τίμησαν την αγαπημένη τους Άννα στην ημέρα των γενεθλίων της. Η Άννα Βίσση γίνεται σήμερα...

53 ετών!

Βέβαια η σταρ δεν έκρυψε ποτέ την ηλικία της. Γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου του 1957 στο χωριό Πύλα της επαρχίας Λάρνακας.