21 Απρ 2011

Το εξώφυλλο του νέου single της Beyonce!


To νέο single της Beyonce με τίτλο “Run The World (Girls)” κυκλοφορεί σήμερα στο iTunes και ήδη έγιναν και τα αποκαλυπτήρια του artwork για το εξώφυλλο.
Οι πρώτες εντυπώσεις δεν ήταν και τόσο ενθαρρυντικές, καθώς με ένα τόσο εκρηκτικό club banger track όπως το “Girls” οι fans της Queen B θα περίμεναν περισσότερη πρωτοτυπία στο εξώφυλλο του single.
Αλήθεια μπορείτε να διακρίνετε τι απεικονίζει το background της ολόσωμης φωτογραφίας τηςBeyonce; Είναι μια παραλία; Ένας αρχαίος ναός; Μία μίξη και των δυο;

Ο Weird Al Yankovic παρωδεί την Lady Gaga!


Τις τελευταίες δυο δεκαετίες, αρκετοί γνωστοί pop stars έχουν πέσει στην «παγίδα» της σάτιρας του Weird “Al” Yankovic και οι περισσότεροι το έχουν απολάυσει!
Η Lady Gaga όμως, έχει διαφορετική γνώμη.  Ο διάσημος κωμικός παρουσίασε την δική του version στο “Born This Way” με τίτλο “I Perform This Way” που ύπο κανονικές συνθήκες θα ήταν το πρώτο single από το νέο του album, αλλά η Lady Gaga δεν έδωσε την έγκριση της.
 Αργότερα, ο Weird “Al” τράβηξε ακόμα περισσότερο το σχοινί, ανεβάζοντας ένα μακροσκελές blog post με τίτλο “The Gaga Saga” εξηγώντας τους λόγους της απαγόρευσης, υποσχόμενος παράλληλα free downloads του “Perform This Way”. 
 “I`ll Be A Troll Or Evil Queen, I`ll Be A Human Jelly Bean, Cause Every Day Is Halloween..For Me”. Υπονοεί κάτι ο Weird “Al” Yankovic;
Εδώ ένα κλασσικό video του Weird Al Yankovic!

Arctic Monkeys “Suck It And See” Το εξώφυλλο!


Αποκαλύφθηκε το εξώφυλλο του νέου album τωνArctic Monkeys με τίτλο “Suck It And See”. 
Όπως βλέπετε στην φωτογραφία, η παρέα του Alex Turner προτίμησε να τονίσει το μήνυμα του τίτλου του album μπροστά από ένα λευκό φόντο, χωρίς εκκεντρικά «στολίδια» και χωρίς χρώματα!
Το album θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει το single “Don` t Sit Down Cause I`ve Moved Your Chair” αλλά και το κομμάτι “Brick By Brick” που ήταν το πρώτο δείγμα του δίσκου που κυκλοφόρησε online. H παραγωγή του “Suck It And See” έγινε από τον James Ford (Simian Mobile Disco).

Οι Black Eyed Peas διδάσκουν στους νέους μουσική παραγωγή

Οι Black Eyed Peas ιδρύουν μουσική σχολή, όπου οι έφηβοι θα διδάσκονται μουσική παραγωγή και παραγωγή βίντεο χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
Το βραβευμένο με 6 Grammy μουσικό γκρουπ ανακοίνωσε την Τρίτη 19 Απριλίου ότι το ίδρυμά τους "Peapod Foundation", σε συνεργασία με το ίδρυμα "Adobe", δημιουργεί την ακαδημία μουσικής και πολυμέσων "Peapod Adobe Youth Voices" για τη νεολαία της περιοχής του νότιου Manhattan.
Από τη Λία Κατσανά


Πηγή:tralala.gr

O Roger Waters για δύο συναυλίες στην Ελλάδα.


Για δύο συναυλίες στην Ελλάδα θα εμφανιστεί στην Ελλάδα σύμφωνα με το επίσημο site του ο Roger Waters.
Πιο συγκεκριμενα επαναπρογραμμάτισε τις συναυλίες που είχε στο Μιλάνο τρείς μέρες νωρίτερα, ώστε να μπορέσει να έρθει στην Ελλάδα στις 6 και 7 Ιουλίου. Ακόμα ανακοινώνει ότι σκοπεύει να μαγνητοσκοπήσει τη συναυλία της Ελλάδας!
Περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας...

Πηγή:tralala.gr

Πασχαλινό Amstel Live με Βασίλη Παπακωνσταντίνου


Ετοιμαστείτε για μια AMSTEL LIVE μουσική συνάντηση χωρίς προηγούμενο! Μαζί μας σε μια πραγματική συναυλία ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, ερμηνευτής και δημιουργός με σημαντική ιστορία.
Ο Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην σκηνή του AMSTEL LIVE και σε μια εκρηκτική παράσταση!

Την Κυριακή 24 Απριλίου ο μοναδικός Βασίλης Παπακωνσταντίνου καταφέρνει να ενώσει και να ξεσηκώσει όλες τις γενιές των φίλων του, σε μια βραδιά διαφορετική. Μαζί του επί σκηνής, η εξαιρετική Τάνια Κικίδη. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης μας μιλάει για τα 35 χρόνια που συμπληρώνει στην ελληνική δισκογραφία και για το πως καταφέρνει να συνδυάσει στα τραγούδια του την ανθρώπινη αγωνία και το συναίσθημα μέσα από την μουσική.
Σε μια αλλιώτικη AMSTEL LIVE βραδιά, την Κυριακή του Πάσχα για 2 ώρες τραγουδάμε δυνατά με τον «δικό μας» Βασίλη, τον εκρηκτικό αιχμηρό και πάντα ροκ Βασίλη Παπακωνσταντίνου!

Πηγή: Tralala.gr

Ένας άλλος 'Ιησούς'


Ο Robert Powell είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής των γιορτών του Πάσχα. Είναι η μορφή που μας έρχεται αμέσως στο μυαλό, όταν μιλούμε για τον Ιησού Χριστό! Είναι ο ένας και μοναδικός "Jesus of Nazareth"!
Ο Robert Powell, γεννηθής την 1η Ιουνίου 1944 στο Salford της Βόρειας Αγγλίας, έχει υποδυθεί δευτερεύοντες ρόλους σε κινηματογραφικές ταινίες εποχής, ενώ αργότερα προχώρησε αρκετούς πρωταγωνιστικούς ρόλους, όπως: «Μάλερ», «Τα τέσσερα φτερά», «Φρανκεστάιν» κτλ.

Το 1974 δέχεται πρόσκληση να συμμετάσχει στο casting για την υπερπαραγωγή "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ", του Ιταλού σκηνοθέτηΦράνκο Τζεφιρέλλι. Συνυποψήφιοι του για το ρόλο ήταν μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου, όπως οι Αλ Πατσίνο και Ντάστιν Χόφμαν.

Παρ' όλ' αυτά, ο Powell κατάφερε να κερδίσει το ρόλο και να γίνει ο πιο γνωστός Ιησούς. Στη μετέπειτα καριέρα του, προσπάθησε να χρησιμοποιήσει την αναγνωρισιμότητα που του προσέδωσε ο ρόλος, όμως, οι μεγάλοι σκηνοθέτες δεν του εμπιστεύονταν άλλους χαρακτήρες, λόγω της ταύτισης του με τον "Ιησού από τη Ναζαρέτ".

Ο ίδιος ο ηθοποιός δηλώνει πως όταν κλήθηκε να ενσαρκώσει τον Μεσσία, ήταν 31 ετών, χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη θρησκεία. Μετά το ρόλο, όμως, άρχισε να πιστεύει στον Ιησού, ακόμα κι αν δεν πηγαίνει τακτικά στην εκκλησία. Παραδέχεται πως στη σκηνή της Σταύρωσης ήταν νευρικός, κάτι που οφειλόταν και στην εξάντληση που τον κατέβαλε μετά και τη 12ήμερη νηστεία, στην οποία υπέβαλε τον εαυτό του, για να είναι πιο πειστικός. Τόσο πολύ ένιωθε το ρόλο του, που κάποια στιγμή, κοιτώντας στον καθρέφτη, αναγνώρισε στο είδωλο του τον Ιησού, με βάση και την εικόνα που έχουμε όλοι οι άνθρωποι γι Αυτόν.

Σήμερα - 21 Απριλίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Ιανός, Ιανή




Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1956:  Γεννιέται ο Ρομπερτ Σμιθ, τραγουδίστης των Cure
1961:Οι  Beatles κάνουν το ντεπούτο τους στο Liverpool, England.
1970: Ο Elton John πραγματοποιεί το ντεπούτο του στην έναρξη του T. Rex in London.
2003: Πεθαίνει η Νίνα Σιμόν, καλλιτεχνικό ψευδώνυμο της Γιουνίς Κάθλιν Γουέιμον, αμερικανίδα τραγουδίστρια της τζαζ και της σόουλ.

Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1864: Γεννιέται ο Μαξ (Μαξιμίλιαν) Βέμπερ, γερμανός κοινωνιολόγος, από τους θεμελιωτές της επιστήμης της κοινωνιολογίας.
1912: Οι Ιταλοί καταλαμβάνουν τη Ρόδο από τους Οθωμανούς.
1945: Ο Κόκκινος Στρατός εισέρχεται στα περίχωρα του Βερολίνου.
1986: Καθιερώνεται επισήμως η Σημαία της Ευρώπης, με δώδεκα χρυσά άστρα που σχηματίζουν κύκλο πάνω σε μπλε φόντο.

Η μουσουλμάνα που 'παραβίασε' τα ήθη












Η Sila Sahin είναι το αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στον μουσουλμανικό πληθυσμό της Γερμανίας, μετά την αισθησιακή της φωτογράφιση στο περιοδικό Playboy.
Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν ανάμεσα στους μουσουλμάνους της Γερμανίας και περισσότερο στην οικογένεια της, είναι έντονες και αρνητικές.

Η μητέρα της δεν θέλει να της μιλάει, αλλά ακόμη χειρότερη ήταν η αντιδραση του παππού και της γιαγιάς της, όπως δηλώνει η 25χρονη ηθοποιός. Η ίδια έχει αντίθετη άποψη, αφού υποστηρίζει ότι η κίνηση της αυτή δηλώνει την απελευθέρωση, την οποία είχε ανάγκη, μετά και τους περιορισμούς που είχε μικρή. Επίσης, με τη φωτογράφιση της, η Sila επιδιώκει να γίνει το παράδειγμα και για τις υπόλοιπες μουσουλμάνες κοπέλες που βιώνουν τους ίδιους περιορισμούς.

Ο πατέρας της, ο οποίος είναι κι αυτός ηθοποιός, πήρε πιο "μαλακά" την επαγγελματική κίνηση της Sila, αλλά της επεσήμανε ότι τώρα θα απομονωθεί από τη μουσουλμανική κοινότητα της Γερμανίας.
Sahin για το Playboy - Photo Gallery
photos in gallery: 6

Ο Πετρολούκας Χαλκιάς στο TerraVibe Park


Την Πρωτομαγιά θα στηθεί ένα μεγάλο γλέντι με πρωταγωνιστή τον Πετρολούκα Χαλκιά και την ορχήστρα του!
Ο Πέτρος (Πετρολούκας) Χαλκιάς είναι ένας από τους ζωντανούς μύθους της ελληνικής μουσικής κληρονομιάς. Στο κλαρίνο του αναστενάζει, δακρύζει, μοιρολογά, χαμογελά και χορεύει η Ήπειρος και όχι μόνο. Η μουσική του διαθέτει τέχνη, ύφος, λυρισμό και σπάνια δεξιοτεχνία.

Ο Πέτρος (Πετρολούκας) Χαλκιάς είναι μουσικός, μέλος μιας οικογένειας ξακουστής για τη συνεισφορά της στην ελληνική παραδοσιακή μουσική. Γεννήθηκε στο Δελβινάρι της Ηπείρου το 1934 και ασχολήθηκε με την τέχνη του κλαρίνου που ήταν παράδοση στην οικογένειά του.

Το όνομα του είναι Πέτρος Χαλκιάς. Μετά από ένα τυπογραφικό λάθος στον πρώτο του δίσκο όμως (όπου είχε γραφεί Τ. Χαλκιάς αντί Π. Χαλκιάς) ο Πέτρος αποφάσισε να ονομάζεται Πέτρος-Λουκάς από το όνομα του παππού του Λουκά Χαρισιάδη.

Ο Πετρολούκας Χαλκιάς άρχισε την ενασχόλησή του με το κλαρίνο στην ηλικία των 11 ετών, σε πείσμα της άρνησης του πατέρα του, ο οποίος ήταν επίσης μουσικός. Μαθήτευσε δίπλα στον Φίλιππα Ρούντα με την βοήθεια του οποίου έκανε και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στην ηλικία αυτή.

Ύστερα από το γεγονός αυτό πηγαίνει στην Αθήνα όπου παίζει μαζί με τον πατέρα του και κάνει και την πρώτη ραδιοφωνική του εμφάνιση. Το 1960 μεταναστεύει στην Αμερική όπου παραμένει 20 χρόνια και διαδίδει την παραδοσιακή μουσική της Ελλάδας.

Στην Αμερική αναγνωρίστηκε και έπαιξε για πολλά χρόνια αποδεικνύοντας πόσο όμορφη και περίτεχνη είναι η παραδοσιακή μουσική αφού επανειλημμένα έπαιξε γυρίσματα από τραγούδια της Ηπείρου που κανένας μουσικός στην Αμερική δεν μπορούσε να συνοδέψει και κατάφερε να διαφυλάξει και να διαδώσει την παραδοσιακή μουσική.

Το 1979 επιστρέφει στην Ελλάδα και εγκαθίσταται στην Αθήνα. Παίζει σε γνωστά μουσικά κέντρα, σε συναυλίες σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές και συμμετέχει σε ηχογραφήσεις και δίσκους με γνωστούς καλλιτέχνες.

"Όταν παίζω, πάω εκεί που µε πάει το συναίσθηµα και εκείνο που φτιάχνω εκείνη τη στιγµή είναι κάτι καινούργιο", λέει ο Πετρολούκας Χαλκιάς.
Το κλαρίνο του Πετρολούκα Χαλκιά είναι κλαρίνο που αναπνέει. Που τραγουδάει. Και που σίγουρα καταφέρνει να ανεβάζει στον ουρανό την έµπνευση της στιγµής, όπως συµβαίνει στις περιπτώσεις των µεγάλων αυτοσχεδιαστών που έχουν τη µουσική σαν δεύτερη αναπνοή τους.

Το μεγάλο γλέντι με τον Πετρολούκα θα στηθεί στο καταπράσινο δάσος του Terravibe Park, που είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να αποδράσουν από την πρωτεύουσα. Οι επισκέπτες του βρίσκονται σε ένα ήσυχο και χαλαρωτικό περιβάλλον κοντά στη φύση ενώ παράλληλα στο εστιατόριο BBQ Vibes έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά από πιάτα, φτιαγμένα από φρέσκα και βιολογικά υλικά, σε ένα χώρο που χαρίζει στιγμές ξεγνοιασιάς σε όλη την οικογένεια.

Οι μικροί μας φίλοι, μπορούν να παίξουν με ασφάλεια συμμετέχοντας σε οργανωμένες δραστηριότητες και ομαδικά παιχνίδια. Παιχνίδια πρωτότυπα και διασκεδαστικά βρίσκονται στο χώρο και στις εγκαταστάσεις του πάρκου. Bungee τραμπολίνο και τραμπολίνο με δίχτυ για όσους θέλουν να “πετούν” ελεύθεροι, τέρματα ποδοσφαίρου, και για τους μικρότερους της παρέας έχει στηθεί ένα ολόκληρο φουσκωτό κάστρο, για να ανακαλύψουν τι κρύβει! Επίσης μπορούν να δουν από κοντά τα υπέροχα και ζωηρά ζωάκια που φιλοξενούνται στο πάρκο. Τέλος, όλοι, μικροί και μεγάλοι, μπορούν να φέρουν τα ποδήλατα τους και να περιπλανηθούν μέσα στο πάρκο, με ασφάλεια.

Τραγούδι:
Αντώνης Κυρίτσης, Γιώτα Παππά

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 10:00'.
Το γλέντι θα ξεκινήσει στη μία το μεσημέρι και θα συνεχιστεί μέχρι που θα νυχτώσει.
Το εισιτήριο για την εκδήλωση είναι 8€.

Ο Καραφώτης έπαιξε ποδόσφαιρο για φιλανθρωπικό σκοπό


Το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας, ο Κώστας Καραφώτης βρέθηκε στη γενέτειρα πόλη του, τα Τρίκαλα, όπου στις 18:00' μπήκε στο ποδοσφαιρικό γήπεδο για να αγωνιστεί για ιερό σκοπό.
Συγκεκριμένα, ο αγώνας διοργανώθηκε για να μαζευτούν λεφτά για τις άπορες οικογένειες των Τρικάλων και ο Κώστας Καραφώτης δεν μπορούσε να μην δώσει το παρόν του.

Για όσους ήθελαν να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα, υπήρχε προαιρετικό εισιτήριο.

Ο αγώνας στήθηκε ώστε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των "οπαδών". Η ομάδα των Τρικάλων αποτελείτο από Τρικαλινούς επίλεκτους και η αντίπαλη από Έλληνες ηθοποιούς, όπως τους Γιάννη Αϊβάζη, Κώστα Κρομμύδα και Κώστα Φραγκολιά. Η ομάδα των ηθοποιών  αγωνίστηκε υπό τις προπονητικές οδηγίες του Διονύση Τσακνή, ενώ την ενθάρρυνση των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων ενέλαβε ο Δημήτρης Σταρόβας!

Περιτριγυρισμένη από 'Μέλισσες', η Ήβη Αδάμου


Η νεαρή Κύπρια τραγουδίστρια συνεργάζεται με το επίσης νεανικό συγκρότημα και μαζί κυκλοφορούν το τραγούδι "Κράτα τα μάτια σου κλειστά", με το οποίο θα μας κρατήσουν συντροφιά το καλοκαίρι.
Το τραγούδι είναι σε μουσική και στίχους των "Μελισσών" και πρόσφατα έγιναν τα γυρίσματα του video clip, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Η πρώτη μετάδοση του video clip θα πραγματοποιηθεί το Μεγάλο Σάββατο στη σελίδα της Sony Ericsson στο Facebook.

Μεγάλη Πέμπτη


Τὴ Aγία καὶ Mεγάλη Πέμπτη, οἱ τὰ πάντα καλῶς διαταξάμενοι θεῖοι Πατέρες, ἀλληλοδιαδόχως ἔκ τε τῶν θείων Ἀποστόλων, καὶ τῶν ἱερῶν Εὐαγγελίων, παραδεδώκασιν ἡμῖν τέσσαρά τινα ἑορτάζειν, τὸν ἱερὸν Νιπτήρα, τὸν μυστικὸν Δεῖπνον (δηλαδὴ τὴν παράδοσιν τῶν καθ' ἡμᾶς φρικτῶν Μυστηρίων), τὴν ὑπερφυὰ Προσευχήν, καὶ τὴν Προδοσίαν αὐτήν.
ο βράδυ της ημέρας αυτής, που ήταν η προ των αζύμων ημέρα, δηλαδή παραμονή του Εβραϊκού Πάσχα, ο Ιησούς δείπνησε στην πόλη με τους δώδεκα Μαθητές του. Ευλόγησε το ψωμί και το κρασί και μ’ αυτό τον τρόπο παρέδωσε το Mυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, η οποία θα τελείται στο διηνεκές ως η αέναη παρουσία Του στην Εκκλησία.
Αφού κάθισαν στο τραπέζι του δείπνου, ο Κύριος θέλησε κατ’ αρχήν να ξεκαθαρίσει την υπόθεση του προδότη μαθητή. Δεν ήταν δυνατόν να καθίσει ο άνομος εκείνος μαζί τους στην παράδοση του Μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας, πολλώ δε μάλλον να κοινωνήσει σε αυτό.
Τότε, ο Κύριος αποσύρεται στο όρος των Ελαιών, όπου μόνος του προσεύχεται γονατιστός και ο ιδρώτας του σαν κόμβοι πηκτού αίματος, πέφτουν στη γη. Προσεύχεται στον Ουράνιο Πατέρα για την ενότητα των μαθητών Του. Δεν εύχεται να τους άρει από τον κόσμο, αλλά να τους διαφυλάξει από τον πονηρό και τα έργα του. Είναι η περίφημη αρχιερατική προσευχή του Κυρίου.
Μόλις τελειώνει την προσευχή, φτάνει ο Ιούδας με τους στρατιώτες και πολύ όχλο. Αφού φίλησε τον Κύριο στο πρόσωπο, τον παραδίδει. Συλλαμβάνεται λοιπόν ο Ιησούς και οδηγείται δεμένος στους Αρχιερείς Άννα και Καϊάφα. Οι Μαθητές σκορπίζονται και ο θερμόαιμος Πέτρος, που τον είχε ακολουθήσει μέχρι την αρχιερατική αυλή, τον αρνείται και αυτός λίγο πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις φορές.
Ο Κύριος οδηγείται μπροστά στο παράνομο συνέδριο και εξετάζεται για τους Μαθητές του και τη διδασκαλία του. Εξορκίζεται στον Θεό να πει αν ο ίδιος είναι πράγματι ο Χριστός και λέγοντας την αλήθεια, κρίνεται ένοχος θανάτου, επειδή δήθεν βλαστήμησε. Στη συνέχεια τον φτύνουν στο πρόσωπο, τον χαστουκίζουν και τον εμπαίζουν με κάθε τρόπο όλη τη νύχτα μέχρι το πρωί.

Κραουνάκης: Είναι άχρηστη η τηλεόραση, άχρηστη!


Ο Σταμάτης Κραουνάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ελλαδικό μέσο ενημέρωσης, "τα έχωσε" κανονικά στην ελληνική τηλεόραση και στα όσα προβάλλει καθημερινά. Σε έντονο, μάλιστα, ύφος, τόνισε πως δεν γνωρίζει ποια είναι η Ευγενία Μανωλίδου.
Η Μανωλίδου; Ποια Μανωλίδου; "Με ρωτάνε όλοι για τη Μανωλίδου! Ποια είναι, πια, η Μανωλίδου; Δεν την ξέρω, ρε παιδιά, τι να κάνω; Δεν την ξέρω!", απάντησε ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης, στην σχετική ερώτηση.

Γιατί, όμως, δεν βλέπει τηλεόραση; "Δεν βλέπω τηλεόραση. (...) Να δω τι; Τα ψέματα που λένε στα δελτία ειδήσεων; Το κακό θέατρο τους; Τον έναν να καλεί τον άλλο για να γεμίσουν τις ώρες τους; Πέρα από δυο-τρεις εκπομπές ουσίας, υπάρχει κάτι αξιόλογο; Είναι άχρηστη η τηλεόραση, άχρηστη! Να κλείσει, δεν με νοιάζει! Σε τριάντα χρόνια, τρεις εκπομπές έγιναν που να αξίζουν: Χάριτες, Ντόλτσε Βίτα και Παρά Πέντε! Τι να δω; Ριάλιτι που είναι φτηνά απ' όλες τις απόψεις και που φωνάζουν τα ψώνια να κάνουν τον κομπάρσο; Άσε με, να χαρείς! Ανοίγεις και σε παίρνει η μαύρη μπόχα!"