29 Αυγ 2011

Μηδενιστής Ft. Demy "Μια Ζωγραφιά"... Πάνω απο 2.000.000 views @You Tube!


Ένα χρόνο μετά τη «Πρώτη Μας Νύχτα» και λίγο μετά την καυτή εμφάνισή του στα Mad Awards με την Ήβη Αδαμου ,ο Μηδενιστής επιστρέφει με ένα νέο single αντάξιο της «βασιλικής» του φήμης.
Οι παράξενες εικόνες  της φαντασίας , γίνονται μια ζωγραφιά για δυο ερωτευμένους και μέσα σε αυτήν αποτυπώνεται ολόκληρος ο κόσμος τους .

Το hit single «Μια Ζωγραφιά»(Ο Κόσμος Μας) είναι σε μουσική/παραγωγή Lemonplay και στίχους Μηδενιστή.

Σε αυτό το τραγούδι ο Μηδενιστής μοιράζεται τις φαντασιώσεις του με την ταλαντούχα Demy ,η οποία είναι 19 ετών και το θαυμαστό ταξίδι στο κόσμο της μουσικής γ’ αυτήν μόλις ξεκίνησε.

Το video clip του τραγουδιού σε σκηνοθεσία Sherif Francis έχει σημειώσει μέσα σε 7 εβδομάδες πάνω από 2.000.000 views! Αυτό δείχνει πόσο το κοινό έχει ταυτιστεί με το νέο hit single του Μηδενιστή.

Λίγο χρώμα στη ζωή μας… 

O Μηδενιστής ολοκλήρωσε το summer tour του σε όλη την Ελλάδα με τα 50 live και ήδη προετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του.

Η Demy από την πλευρά της αρχίζει να βιώνει την επιτυχία από τα πρώτα της βήματα και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για το μέλλον.

Το single «ΜΙΑ ZΩΓΡΑΦΙΑ» κυκλοφορεί από την PANIK RECORDS under the exclusive license to HEAVEN MUSIC.

Ροκ Φεστιβάλ Λεμεσιανών Συγκροτημάτων


Το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού γιορτάζει τα 65χρονά του και μαζί με το Κανάλι 6 που γιορτάζει τα 20χρονά του, διοργανώνουν Ροκ Φεστιβάλ Λεμεσιανών συγκροτημάτων στην Πλατεία Ηρώων, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30'.
Συμμετέχουν τα συγκροτήματα: Κατακάθια, Σκιάχτρα, The Hair Band, Στέλιος Στυλιανού και οι Εκτός Ρεπερτορίου, Methexis Band, 1st Floor Band.
Σε ρόλο D.J.: Σώσης Θεοδοσίου, Φάνης Κρίγκος
Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες / κρατήσεις στο 77 77 77 45

Αγγελική Ηλιάδη - Νότης Σφακιανάκης: Μαζί το χειμώνα


Η νέα συνεργασία στο χώρο του τραγουδιού φέρει τα ονόματα των Σφακιανάκη και Ηλιάδη, οι οποίοι θα εμφανίζονται στην πίστα της Ιεράς Οδού τον ερχόμενο χειμώνα.
Οι δύο καλλιτέχνες βαδίζουν σε λαϊκά μονοπάτια και η συνεργασία αυτή είναι πολλά υποσχόμενη, ειδικά μετά την επιτυχία που άρχισε να γνωρίζει και η Αγγελική Ηλιάδη, μετά και τη σαιζόν που πέρασε. Η αξία του Νότη Σφακιανάκη είναι γνωστή, οπόταν, περιμένουμε ότι αυτή η συνεργασία θα είναι εξ ίσου επιτυχημένη.

Οι δύο καλλιτέχνες, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Ήξερες ότι...


Διαβάστε μερικές αληθινές ιστορίες και γεγονότα για τον κόσμο του θεάματος. Είναι σίγουρο ότι κάποια από αυτά θα σας ξαφνιάσουν!...
- Ο Τομ Κρουζ κέρδιζε το χαρτζιλίκι του, ως παιδί, πουλώντας εφημερίδες.

- Το ίδιο έκανε και ο Σον “Νίντι” Κομπς όταν ήταν 12.

- Ο Μπραντ Πιτ δεν είχε πρόβλημα να κάνει οτιδήποτε για να βγάλει λεφτά, ενώ προσπαθούσε να εισχωρήσει στον κόσμο του Χόλιγουντ. Μια εποχή, ντυνόταν… κοτόπουλο, ως η μασκότ του εστιατορίου Pollo Loco.

- Έχετε ποντίκια στο σπίτι; Καλέστε τον Ουόρεν Μπίτι. Πριν χτυπήσει χρυσό στο Χόλιγουντ, δούλευε ως εξολοθρευτής τρωκτικών!

- Σαν έφηβος ο Τομ Χανκς πουλούσε ποπκόρν και φυστίκια, ενώ όταν ενηλικιώθηκε δούλευε ως αχθοφόρος σε ξενοδοχείο.

- Όταν διευθυντικό στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας πρωτογνώρισε τους Pink Floyd ρώτησε: Ποιος από σας είναι ο Pink?

- Ο Jimi Hendrix αποβλήθηκε δια παντός από το σχολείο του γιατί πιάστηκε να κρατάει το χέρι μιας λευκής συμμαθήτριάς του στην τάξη.

- Το 1978 το συγκρότημα ΑΒΒΑ ήταν το πιο επικερδές εμπόρευμα εξαγωγής της Σουηδίας. Η αυτοκινητοβιομηχανία Volvo ερχόταν δεύτερη.

- Ο Eric Clapton γεννήθηκε από μια ανύπαντρη 17χρονη έφηβη μητέρα. Για να αποφύγει την ντροπή μεγάλωσε πιστεύοντας ότι ο παππούς και η γιαγιά του ήταν οι γονείς του και η μητέρα του ήταν η αδερφή του.
 
- Όταν οι Pink Floyd έκαναν μια συναυλία στο Crystal Palace Bowl του Λονδίνου μπροστά από μια μεγάλη λίμνη, έπαιξαν τόσο δυνατά που ένας αριθμός ψαριών πέθανε.

- Ο μπασίστας των Rolling Stones, Bill Wyman όταν ήταν 47 χρονών σύναψε σχέση με την 13χρονη Mandy Smith. Έξι χρόνια αργότερα την παντρεύτηκε. Ο γάμος κράτησε μόνο για 17 μήνες. Αργότερα, ο 30χρονος γιος του Wyman, Stephen, παντρεύτηκε την μητέρα της Mandy (46 ετών) και έτσι έγινε πατριός της πρώην μητριάς του.

Πες μου τι εσώρουχο φοράς να σου πω ποια είσαι!


Την προσωπικότητα της γυναίκας στον ερωτικό τομέα φαίνεται ότι δείχνει το χρώμα των εσωρούχων που επιλέγει.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η έρευνα της ψυχολόγου Ντόνα Ντάουσον. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 72 των γυναικών προτιμά τα εσώρουχα που βρίσκονται στην τονική παλέτα των χρωμάτων του δέρματος, ενώ αποφεύγουν το λευκό, το κλασικό μαύρο αλλά και τις περίεργες και πολύχρωμες τιράντες.

Το βρετανικό κατάστημα εσωρούχων “Debenhams” αναφέρει ότι οι πωλήσεις στα εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος έχουν αυξηθεί πολύ, καθώς μόνος για το έτος 2010 παρουσιάζουν θεαματική αύξηση που φτάνει το 38%.
Γιατί λοιπόν οι γυναίκες ξαφνικά άρχισαν να αγοράζουν εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος εγκατλείποντας το δημοφιλές μαύρο το οποίο σύμφωνα με μετρήσεις, προτιμούς οι άνδρες; Μάλλον οι γυναίκες επηρεάζονται από τις διάσημες ηθοποιούς και μοντέλα.

Η ειδικός Ντόνα Ντάουσον βάσει των αποτελεσμάτων, δημιούργησε μια λίστα με το τι υποδηλώνει το χρώμα του εσωρούχου της γυναίκας, ώστε την επόμενη φορά οι ενδιαφερόμενες να είναι πιο προσεκτικές στην επιλογή των εσωρούχων τους, και τι “μήνυμα” θέλουν να περάσουν.

Κόκκινα εσώρουχα:
Δηλώνουν φλογερή προσωπικότητα, δυναμική και ενεργητική γυναίκα, που δεν διστάσει να δηλώσει τι ακριβώς ζητάει. Η ροπή προς το μελόδραμα και την υπερβολή είναι επίσης στοιχείο της γοητείας της γυναίκας που προτιμά κόκκινα εσώρουχα.
Σε τόνους του δέρματος:
Υποδηλώνει γυναίκα καλόβολη και ισορροπημένη, ένα χαρακτήρα προσγειωμένο.

Μαύρα εσώρουχα:
Το μαύρο δείχνει μια προσωπικότητα ισχυρή όμως ταυτόχρονα και αποπνικτική! Αυτή η γυναίκα έχει λεπτή γοητεία και είναι πολύ παθασμένη.

Ροζ εσώρουχα:
Υποδηλώνουν προσωπικότητα ρομαντική, ευγενική που επιζητεί τη στοργή. Είναι θηλυκή, ευαίσθητη και δεν θα πάρει ποτέ τον έλεγχο στα χέρια της, περιμένοντας από τον άνδρα πρωτοβουλίες

Χωρίς εσώρουχα:
Η γυναίκα που προτιμά να μη φορά εσώρουχα έχει πολλή αυτοπεποίθηση στο σεξ και έχει ανοιχτό χαρακτήρα

Λευκά εσώρουχα:
Δείχνουν μια γυναίκα που είναι αθώα, αλλά ανοιχτή σε νέες προκλήσεις. Μια γυναίκα που προτιμά τα λευκά εσώρουχα συνήθως είναι πρόθυμη “μαθήτρια” στο σεξουαλική

Χρωματιστά εσώρουχα (πορτοκαλί, κίτρινο):
Το έντονο χρώμα δημιουργεί συναισθήματα ενθουσιασμού και ζωντάνιας, ενώ παράλληλα ανεβαίνουν ο παλμός της καρδιάς, η πίεση του αίματος και ο ρυθμός της αναπνοής. Η προτίμηση σε αυτά τα εσώρουχα δείχνει γυναίκα με τάση να προκαλεί.

Πηγή: typografikos.blogspot.com

Το πρώτο ντουέτο με δύο φλάουτα σε Γη και διάστημα!


Ο πασίγνωστος φλαουτίστας των Jethro Tull Ian Anderson πατούσε τα πόδια του γερά στην γη ενώ την ίδια στιγμή η αστροναύτης της NASA Cady Coleman περιστρεφόταν γύρω από την γη σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας...
Αυτοί ήταν οι πρωταγωνιστές του πρώτου ντουέτου από φλάουτα που συντέθηκε ποτέ ανάμεσα σε Γη και διάστημα.
Anderson και Coleman έπαιξαν μαζί απόλυτα συνδυασμένοι σε απευθείας σύνδεση για να τιμήσουν τον Ρώσο κοσμοναύτη Yuri Gagarin που ακριβώς 50 χρόνια πριν έγινε ο πρώτος άνθρωπος που βγήκε από τα σύνορα της γης...

Η Coleman βρισκόταν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ενώ ο Anderson βρισκόταν στην πόλη Perm της Ρωσίας.

Σήμερα - 29 Αυγούστου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...

Γιορτάζουν: Θεοπίστη



Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1921: Γεννιέται η Σωτηρία Μπέλλου, ρεμπέτισσα.

1931:Γεννιέται ο Στέλιος Καζαντζίδης, λαϊκός τραγουδιστής.

1966: Οι Beatles δίνουν την τελευταία συναυλία τους, στο Candlestick Park του Σαν Φρανσίσκο.

1970: Οι Kinks κυκλοφορούν το single "Lola".


Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα : 

1885: Ο γερμανός μηχανικός Γκότλιμπ Ντάιμλερ κατασκευάζει την πρώτη μοτοσικλέτα.
1922: Οι Τούρκοι πυρπολούν τη Σμύρνη.

2004: Τελετή Λήξης των 28ων Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα. Λαμπρή η αυλαία με ένα γνήσιο ελληνικό γλέντι. Ο απολογισμός των αγώνων έφερε στην πρώτη θέση των μεταλλίων τις ΗΠΑ με 103 (35 - 39 - 29), ενώ η χώρα μας κατέλαβε τη 16η θέση με 16 (6 - 6 - 4).