15 Μαρ 2011

Η Kelly Rowland επιστρέφει στα dancefloors


Αφού χάρισε ένα ακόμα ρομαντικό και sexy ντουέτο στο νέο album του Nelly, με τίτλο “Gone” και συνεργάστηκε με τον Lil Wayne στο “Motivation” η ακούραστη Kelly Rowland συνεργάζεται και με τον dj Alex Gaudino για το ultra groovy track “What A Feeling”. 
 Η Kelly Rowland αποδεικνύει ακόμα μια φορά ότι έχει την ικανότητα να αλλάζει πρόσωπα και να κινείται σε πολλά μουσικά είδη, από την urban pop  στην dance και στο R&B, αυξάνοντας τον ανταγωνισμό με την κολλητή της φίλη Beyonce.
 Nα υπενθυμίσουμε ότι η Kelly Rowland έκλεισε το 2010 με μια ακόμα δυνατή συνεργασία, με τον «καυτό» ανερχόμενο Tinie Tempah, κυκλοφορώντας αυτό το video.

Ένα αλλιώτικό βραχιόλι από την Lady Gaga..


Η Lady Gaga θέλει να συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στην ανακούφιση των πληγέντων από τον σεισμό8,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στην Ιαπωνία και πυροδότησε ένα tsunami 10 μέτρων που απειλεί πλέον όλες τις εκτάσεις που βρέχονται από τον Ειρηνικό ωκεανό.
 Η 24χρονη τραγουδίστρια σχεδίασε ένα limited edition βραχιόλι, με τα έσοδα από τις πωλήσεις να πηγαίνουν στην ενίσχυση των θυμάτων του καταστροφικού σεισμού. Η ίδια παρουσίασε αυτή την κίνηση μέσω μηνύματος στο Twitter: «Σχεδίασα ένα βραχιόλι προσευχής για την Ιαπωνία, Αγοράστε/Δωρήστε χρήματα εδώ και όλα τα έσοδα θα δοθούν για την ανακούφιση των θυμάτων από το tsunami.» 
Στην συνέχεια η Gaga ανέβασε ένα link φωτογραφίας που απεικόνιζε το βραχιόλι με το μήνυμα “We Pray For Japan”. Αρκετοί celebrities μέσα στο Σαββατοκύριακο, εξέφρασαν την λύπη τους για τον καταστροφικό σεισμό και το tsunami που ακολουθήσε στην Ιαπωνία, μέσω μηνύματος στο Twitter, μεταξύ αυτών ήταν και οι: Justin Bieber, Kim Kardashian, Βritney Spears.

O Alice Cooper μιλά για τα «όνειρα» και τους «εφιάλτες» του!


O Alice Cooper αυτή την εποχή προετοιμάζεται για να εκπληρώσει ένα «όνειρο», που είναι η εισαγωγή του στο Rock N` Roll Hall Of Fame, ενώ έχει στα σκαριά και ένα «εφιάλτη», που δεν είναι άλλος από το νέο του album!
O θρύλος του shock rock προετοιμάζει το νέο του album, ένα sequel του κλασσικού “Welcome To My Nightmare” από το 1975, με τίτλο “Welcome 2 My Nightmare”. Ο Alice μίλησε στο περιοδικό Billboard γι` αυτό το στόχο: «Η αρχική μου ιδέα ήταν να γράψω την συνέχεια του album “Along Came The Spider” του 2008, το έδωσα στον Bob Ezrin να το ακούσει και μου είπε: «Θα προτιμούσα το “…Spider” να είναι μοναδικός δίσκος.» στην συνέχεια ξεκινήσαμε να μιλάμε για τα 35 χρόνια από την κυκλοφορία του “Welcome To My Nightmare” και με ρώτησε: «Πως θα σου φαινόταν αν ο Alice είχε ένα νέο εφιάλτη;» Το μόνο που ήθελα ήταν να συνεργαστώ ξανά με τον Bob Ezrin, όποτε βρήκαμε ένα κοινό σημείο στο “Nightmare 2”.
Στο νέο album του Alice Cooper, θα συμμετέχουν και οι Michael Bruce, Dennis Dunaway και Neal Smith από την original Alice Cooper Band, αλλά και οι Steve Hunter, Dick Wagner, Vince Gill. To “Welcome 2 My Nightmare” θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, ενώ η εισαγωγή του Alice στο Rock N` Roll Hall Of Fame θα γίνει στις 14 Μαρτίου, σε μια εορταστική τελετή, με παρουσιαστές τους Elton John, Paul Simon. O Alice Cooper θα παρουσιάσει live τρία τραγούδια, ανάμεσα τους και το “School`s Out”.

Το νέο τραγούδι του Νίκου Βέρτη!



Ο Νίκος Βέρτης ενώνει τη φωνή του με την Ισραηλινή Sarit Hadad για το νέο του τραγούδι “Εμείς οι δυο ταιριάζουμε”.
Με το νέο αυτό τραγούδι, μας δίνει μια γεύση από την καινούρια του δισκογραφική δουλειά.

Μάλιστα, τις επόμενες μέρες θα μπορούμε να ακούσουμε και άλλο νέο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ του τραγουδιστή.
Προς το παρόν, ο Νίκος Βέρτης, ετοιμάζεται για να κάνει μια μίνι περιοδεία στην Αυστραλία τον επόμενο μήνα.

Από τον Γρηγόρη Ραγκούση
www.tralala.gr

US Singles Top20 (03-08/03/11)


4η συνεχόμενη εβδομάδα στην κορυφή του US Top20 η Lady Gaga με το "Born This Way", ενώ ακολουθεί για ακόμα μια φορά το "Forget You" του Cee Lo Green.
Η Jennifer Lopez και το "On The Floor" κλείνουν την πεντάδα με άνοδο 4 θέσεων, ενώ στο #12 το "Down On Me" των Jeremih ft 50 Cent σημειώνει άνοδο 8 θέσεων. Είσοδος στην εικοσάδα με άνοδο 9 θέσεων για το "Look At Me Now" του Chris Brown ft Lil Wayne & Busta Rhymes στο #15, καθώς επίσης και για την Christina Perri και το "Jar Of Hearts" (στο #17 από #21). Στο τέλος της εικοσάδας η Britney Spears επανέρχεται με νέο single από το album της "Femme Fatale", "Till The World Ends".


01 - 01 - Born This Way, Lady Gaga
02 - 02 - F**k You (Forget You), Cee Lo Green
03 - 05 - S&M, Rihanna
04 - 04 - F**kin' Perfect, P!nk
05 - 09 - On The Floor, Jennifer Lopez feat Pitbull
06 - 03 - Grenade, Bruno Mars
07 - 11 - Blow, Ke$ha
08 - 08 - E.T., Katy Perry feat Kanye West
09 - 07 - Tonight (I'm Lovin' You), Enrique Iglesias feat Ludacris & DJ Frank E
10 - 06 - Firework, Katy Perry
11 - 10 - I Need A Doctor, Dr. Dre feat Eminem & Skylar Grey
12 - 20 - Down On Me, Jeremih feat 50 Cent
13 - 15 - Moment 4 Life, Nicki Minaj feat Drake
14 - 14 - Hey Baby (Drop It To The Floor), Pitbull feat T-Pain
15 - 24 - Look At Me Now, Chris Brown feat Lil Wayne & Busta Rhymes
16 - 12 - Hold It Against Me, Britney Spears
17 - 21 - Jar Of Hearts, Christina Perri
18 - 13 - Rolling In The Deep, Adele
19 - 17 - More, Usher
20 - new - Till The World Ends, Britney Spears

'Παίξε στο Οξυγόνο live!'


Το Οξυγόνο live! γιορτάζει τα 8 χρόνια λειτουργίας του και σε συνεργασία με το faltso.gr δίνουν τη δυνατότητα σε 4 νέα συγκροτήματα να ερμηνεύσουν live τα τραγούδια τους στις 24 Μαρτίου!
Επιπλέον, ένα συγκρότημα θα κερδίσει video clip αξίας 1.000€!
Ενημερωθείτε για τους όρους του διαγωνισμού και δηλώστε συμμετοχή στις σελίδες της νέας ελληνικής μουσικής κοινότητας faltso.gr.

Πληροφορίες, όροι διαγωνισμού και διευκρινιστικές απαντήσεις θα βρείτε στα
www.faltso.gr & www.oxygonolive.gr

Ώρα εισόδου: 21:30
Είσοδος με ποτό: 13€

Η παράξενη παιδική ηλικία του Johnny Depp


Ο Johnny Depp παραδέχτηκε ότι κατά την παιδική του ηλικία αισθανόταν εντελώς «φρικιό».
Ο πρωταγωνιστής της ταινίας “Rango”, που είναι πατέρας της 11χρονης Lilly Rose και του 8χρονου Jack και έχει παντρευτεί την Vanessa Paradis, περίγραψε με ειλικρίνεια την μοναχική παιδική του ηλικία: «Πέρασα μια περίεργη παιδική ηλικία.

Ο Σάκης Μπουλάς σε νέες περιπέτειες


Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής, αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και μεταφέρθηκε άρον-άρον στο νοσοκομείο την περασμένη Πέμπτη.
Η υγεία του Σάκη Μπουλά είναι καταπονημένη, αφού διαθέτει ένα ιστορικό δυσάρεστο, το οποίο περιλαμβάνει και έμφραγμα. Στην πρόσφατη του περιπέτεια υγείας, όσο να 'ναι, συνέβαλαν όλα: τα πολύωρα γυρίσματα για την κωμική σειρά "50-50" και οι πρόβες του για τις εμφανίσεις που κάνει στην "Ακτή Πειραιώς". Από την Πέμπτη, νοσηλεύεται στη Νευρολογική Μονάδα του Νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε. Ο κίνδυνος ξεπεράστηκε, αλλά ο γνωστός ηθοποιός παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ο ίδιος δήλωσε σε ελλαδικά μέσα πως δεν φοβήθηκε. Είχε την συντροφιά φίλων, με το που βγήκε από το χειρουργείο. Επίσης, είχε διάθεση να κάνει χρήση του χιούμορ που τον χαρακτηρίζει, ρωτώντας, μάλιστα, το γιατρό του αν θα υπήρχε πρόβλημα να κάνει σεξ!

Ηθικόν... ακμαιότατον (!), λοιπόν, για το Σάκη Μπουλά!

Τριετής αναστολή στον Mel Gibson


Επιτέλους τέλος δόθηκε στην δικαστική διαμάχη μεταξύ του ηθοποιού Mel Gibson και της πρώην συζύγου του, Oksanna Grigorevia.
O 54χρονος ηθοποιός καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών με αναστολή, με την κατηγορία του ξυλοδαρμού της πρώην γυναίκας του.

Σήμερα - 15 Μαρτίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Αγάπιος
Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή



Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1944: Γεννιέται ο  Σλάι Στόουν, καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Σιλβέστερ Στιούαρντ, αμερικανός μουσικός, από τις κορυφαίες προσωπικότητες της μαύρης μουσικής.
1956: Ο Colonel Tom Parker αναλαμβάνει το manager του  Elvis Presley.
1976: Οι KISS κυκλοφορούν το "Destroyer".
1978: Η ταινία  "American Hot Wax" κάνει πρεμιέρα.

Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1311: Επί φραγκοκρατίας, ιδρύεται το Καταλανικό Κράτος των Αθηνών. Θα διαρκέσει έως το 1337.
1892: Ιδρύεται η ποδοσφαιρική ομάδα της Λίβερπουλ.
1906: Ιδρύεται η εταιρεία Rolls-Royce.
1926: Ο δικτάτωρ Θεόδωρος Πάγκαλος εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας, χωρίς αντίπαλο.
1945: Απελευθερώνονται τα Δωδεκάνησα και ζητούν να ενωθούν με την Ελλάδα.
2003: Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας ανακοινώνει ότι η άτυπη πνευμονία συνιστά παγκόσμια απειλή για την υγεία και εκδίδει προειδοποίηση για τους ταξιδιώτες και τις αεροπορικές εταιρείες σχετικά με τα συμπτώματα.

Ροκ συναυλία από το ραδιοφωνικό σταθμό Atlantis 105.2


Ο ραδιοφωνικός σταθμός Atlantis 105.2 διοργανώνει συναυλία στο Passport στις 27 Μαρτίου και ώρα 20:00' το βράδυ.
Θα εμφανιστούν οι καλλιτέχνες:
Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Λεωνίδας Μπαλάφας
Rous
Πάνος Μουζουράκης
Motivo 4
Δημήτρης Καρράς
Μαρία Λούκα
Φώτης Ανδρικόπουλος
Σπύρος Γραμμένος
Lexicon Project
Κάρμα
Αντίπερα Όχθη
Psyclinic Tactix
Totem
9mm
Steve Tesser


Για την ιστορία, το δελτίο τύπου του Σταθμού:

Άνοιξη 1991
Γεννιέται ο ραδιοφωνικός σταθμός Atlantis

27/03/2001
O Atlantis (ο οποίος τότε εξέπεμπε στους 90 στα Fm) είναι ένας από τους πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς που κλείνουν με απόφαση της τότε κυβέρνησης. Η είδηση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και μέσα σε 2 ημέρες o Atlantis οργάνωσε συναυλία υποστήριξης. Με τη βοήθεια της μουσικής σκηνής Σφεντόνα που μας παραχώρησε το χώρο του Χριστόφορου Κροκίδη που βοήθησε τα μέγιστα στην οργάνωση και με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου να τραγουδάει, χιλιάδες ακροατές έσπευσαν να κατακλύσουν όχι μόνο το μαγαζί, αλλά και τη λεωφόρο Αλεξάνδρας της οποίας η κυκλοφορία διεκόπη από το πλήθος. Ο Atlantis ήταν ο σταθμός που έδωσε χώρο και ζωή στην ελληνική ροκ σκηνή και θεωρήθηκε ένας από τους λόγους της άνθισης της τη δεκαετία του 90, αλλά και ένας σταθμός που ήταν αυτό ακριβώς που πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι το ραδιόφωνο. Μια μεγάλη παρέα...

27/03/2011
Μετά από10 χρόνια...
Μετά από πολλές κατασχέσεις και πολύ κυνηγητό
Μετά από πολλές (κερδισμένες) δικαστικές διαμάχες
Μετά από πολύ κόπο και πολύ επιμονή
Ο Atlantis είναι ακόμα εδώ με όλη την όρεξη και την αγάπη που είχε και τότε για την ελληνική ροκ σκηνή.
Γιορτάζουμε λοιπόν – όχι τα 10 χρόνια από εκείνη την μαύρη για εμάς ημέρα – αλλά το γεγονός ότι είμαστε ακόμα εδώ. Γιορτάζουμε το γεγονός ότι ο Atlantis 105,2 ένας σταθμός που αποτελεί κομμάτι της ιστορίας της ελληνικής ροκ σκηνής, είναι ακόμα ζωντανός και πιο φρέσκος από ποτέ.
Κι επειδή τις γιορτές τις κάνεις πάντα με φίλους, διοργανώνουμε μια συναυλία με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες.