18 Νοε 2010

Ησαΐας Ματιάμπα: Καλώς ορίσατε στην επίσημη ιστοσελίδα μου! http://www.matiaba.gr


Ο
 Ησαΐας Ματιάμπα ξεκινώντας από την εκπομπή του Mega Channel «Να η Ευκαιρία», κερδίζει το πρώτο βραβείο και υπογράφει το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο με την Universal Music.

Το καλοκαίρι του 2002
 τον πλησιάζει η Ελευθερία Αρβανιτάκη και του προτείνει να συνεργαστούν στις χειμερινές της εμφανίσεις. Έτσι λοιπόν, ο χειμώνας 2002-2003 βρίσκει τον Ησαΐα Ματιάμπα δίπλα στην Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο VOX της Αθήνας και αμέσως μετά στη Θεσσαλονίκη στην Σκηνή του Fix Community.

Το καλοκαίρι του 2003 ο Ησαΐας εμφανίστηκε μαζί με την Ελένη Πέτα, τον Γιώργο Αλουπογιάννη και τον Δημήτρη Τσεκούρα σε συναυλίες σ' ολόκληρη την Ελλάδα.

Το φθινόπωρο του 2003
 κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Λόγια που δεν Ξέχασα". Το album περιλαμβάνει τραγούδια που έγραψε τόσο ο ίδιος όσο και ο Σόλων Αποστολάκης, ο Νίκος Βαξαβανέλης, η Ελεάνα Βραχάλη, ο Τάσος Βογιατζής, ο Τάκης Δαμάσχης, ο Νίκος Μωραϊτης, η Μαρία Παπαδοπούλου και ο Θάνος Παπανικολάου.

Στις αρχές του 2004
, ξεκίνησε τις χειμερινές του εμφανίσεις στο πλάι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στο VOX, για μια σειρά 25 παραστάσεων. Η επιτυχία συνεχίστηκε την άνοιξη της ίδιας χρονιάς στο Fix Community της Θεσσαλονίκη αλλά και στην καλοκαιρινή περιοδεία του σχήματος σε όλη την Ελλάδα.

Τον χειμώνα του 2004 ξεκίνησε τις κοινές του εμφανίσεις με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τους Creal  στο Οξυγόνο Live.

Το φθινόπωρο του 2005 κυκλοφόρησε το 2ο προσωπικό του cd με τίτλο «Τον κόσμο κοιτάζω», με τραγούδια που έγραψε τόσο ο ίδιος, όσο και οι: Μανώλης Φάμελλος, Στάθης Δρογώσης, Εβίτα Σκουρλέτη και Ίρις Λουκά. Σ’ αυτό το album μοιράζεται ένα τραγούδι με την Ειρήνη Ψυχράμη.

Τον χειμώνα 2005 - 2006
 εμφανίζεται στο ΚΛΙΚ Stage μαζί με τον Νίκο Μίχα και τον Γρηγόρη Πετράκο.

Τον επόμενο χειμώνα 2006 – 2007 εμφανίζεται στο VOX μαζί με τη Τάμτα, τη Ραλία Χρηστίδου, τη Σοφία Στρατή, τη Δόμνα Κουντούρη, τον Νίκο Μίχα και τον Γρηγόρη Πετράκο. Αργότερα ακολουθούν οι εμφανίσεις με το ίδιο σχήμα στο Fix Community της Θεσσαλονίκης.

Τον Μάϊο του 2008
 κυκλοφόρησε το cd single με τίτλο «Σε μισώ» όπου περιλαμβάνει δύο τραγούδια. Το ομότιτλο του cd, στο οποίο συμμετέχουν οι Goin’ Through,σε μουσική του Μιχάλη Παπαθανασίου και σε στίχους του Νίκου ‘ Nivo ’ Βουρλιώτη και το «Don’t walk away» .

Αρχές του 2009 ακολουθούν διάφορα live σε μαγαζιά της Αθήνας και της επαρχίας..Τον Μάρτιο ξεκινάει μία πετυχημένη σειρά εμφανίσεων στο New York live bar της Θεσσαλονίκης.. Η επιτυχία αυτή μεταφέρεται στην Αθήνα και τον Μάιο εμφανίζεται στο Koo Koo.. Παράλληλα τελειώνει και η συνεργασία του με την Universal Music.

Το καλοκαίρι του 2009 ανεξάρτητος πλέον από δισκογραφική εταιρεία, κυκλοφορεί σε digital μορφή το καινούριο του τραγούδι «Θα περιμένω» σε μουσική του ιδίου και σε στίχους  της Ελένης  Κουφοπούλου .

Επίσης το καλοκαίρι αυτό ο Ησαΐας Ματιάμπα και η Δέσποινα Ολυμπίου ενώνουν τις φωνές τους για να ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα..

Τον Οκτώβριο εμφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη , στην Πύλη Αξιού για 13 εμφανίσεις μαζί με τους Γιώργο Μαζωνάκη , Τάμτα και Κέλλυ Καλτσή , σε ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα...

Τον χειμώνα του 2009 κάνει πραγματικότητα ένα απ' τα μεγαλύτερά του όνειρα. Συμμετέχει στο πολυβραβευμένο ροκ μιούζικαλ της Νέας Υόρκης RENTτου Jonathan Larson που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο θέατρο ΧΩΡΑ.

Το RENT είναι μια δυνατή, πολυπρόσωπη παραγωγή που έχει αναλάβει ο παραγωγός Γιώργος Λυκιαρδόπουλος (Highway Productions), με ζωντανή επί σκηνής ροκ μπάντα, έμπειρους και πολύ ταλαντούχους συντελεστές και ένα θίασο νέων ηθοποιών και τραγουδιστών με σκοπό να εξασφαλίσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα για τις μεγάλες απαιτήσεις του είδους.

Την άνοιξη του 2010 πραγματοποίησε μια σειρά πετυχημένων εμφανίσεων στο Σταυρό του Νότου Club, έχοντας μαζί του ως guests σε κάθε του εμφάνιση τους Τάμτα, Ευριδίκη και το cast από το Rent.

Τον Ιούνιο για λίγες παραστάσεις πρωταγωνίστησε στο μοναδικό και ιδιαίτερο rockumentary ''The Return'' στο ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑ.

Από τον Ιούλιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2010, συνέχισε με live εμφανίσεις, παρουσιάζοντας ένα τρίωρο μουσικό πρόγραμμα μαζι με την μπάντα του, σε διάφορες μουσικές σκηνές (Σταυρός του Νότου Club, Κοο Κοο, Enzzo Cafe Nuevo κ.α., έχοντας τις περισσότερες φορές στο πλευρό του τον Μίνω Θεοχάρη αλλά και πολλούς Guests.

17 Οκτωβρίου 2010 συναντάει για πρώτη φορά την Μαριάννα Πολυχρονίδη στο ’’Just the two of us’’ …τραγουδάνε και παίζουν για να κερδίσουν στην καινούρια μουσική εκπομπή του Mega  που έχει φιλανθρωπικό σκοπό με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη .

29 Οκτωβρίου 2010
 πρωταγωνιστεί και φέτος στο πολυβραβευμένο Rent.Το υπέροχο μιούζικαλ που αγαπήθηκε και ανεβαίνει στην σκηνή της Σφεντόναςγια δεύτερη χρονιά.

5 Νοεμβρίου 2010 συναντάει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Θανάση Αλευρά στο stage του Σταυρού του Νότου plus και κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα παρουσιάζουν όλο το χειμώνα ένα πρόγραμμα χωρίς συστολές και αναστολές, με τραγούδια που αγαπάνε και αγαπάμε. 




Επισκεφθείτε την Νέα επίσημη ιστοσελίδα του Ησαΐα Ματιάμπα http://www.matiaba.gr/(designed n' developed by neted d&d team)

Σήμερα - 18 Νοεμβρίου

Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν:
Δεν υπάρχουν

Επέτειοι:
Παγκόσμια Ημέρα Φιλοσοφίας



Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1985: Πεθαίνει ο Δημήτρης Γκόγκος ή Μπαγιαντέρας, σημαντικός συνθέτης και ερμηνευτής του ρεμπέτικου τραγουδιού. [γεν. 1903]

1988: Ο Phil Collins κάνει κινηματογραφικό ντεμπούτο στην ταινία "Buster".

1990: Το πιστοποιητικό γέννησης του Paul McCartney πουλιέται για $18,000 σε δημοπρασία.

1996:
 Οι Metallica κυκλοφορούν το "Mama Said".



 Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα : 

1095: Αρχίζει η Σύνοδος του Κλερμόν, με πρωτοβουλία του Πάπα Ουρβανού Β', η οποία έδωσε το πράσινο φως στην Πρώτη Σταυροφορία.

1307: Ο θρυλικός ελβετός πατριώτης Γουλιέλμος Τέλος σημαδεύει με το τόξο του και από απόσταση 50 μέτρων πετυχαίνει το μήλο στο κεφάλι του γιου του, κερδίζοντας το στοίχημα που είχε βάλει με τον αυστριακό κατοχικό διοικητή Χέρμαν Γκέσλερ.

1902: 
Τις εκλογές της 17ης Νοεμβρίου ακολουθεί κυβερνητική αστάθεια και συγκρούσεις ανάμεσα στους οπαδούς των δύο μεγάλων παρατάξεων, Δεληγιαννικών και Θεοτοκικών. («Σανιδικά»)

1916: Απόβαση συμμαχικών αγημάτων στο Φάληρο και συγκρούσεις με τον ελληνικό στρατό. («Νοεμβριανά»)

1928: Παρουσιάζεται στη Νέα Υόρκη η πρώτη ομιλούσα ταινία με ήρωα τον διάσημο ήρωα κινουμένων σχεδίων Μίκυ Μάους. Πρόκειται για την οκτάλεπτη ταινία του Γουόλτ Ντίσνεϊ «Steamboat Willie» («Το Ατμόπλοιο Γουίλι»).

Νέο τραγούδι από τον Δήμο Αναστασιάδη!

Το δεύτερο στοίχημα του Δήμου Αναστασιάδη κινείται σε Αντίθετη τροχιά   –όπως δηλώνει και τοομώνυμο πρώτο single του δίσκου του, μιαδυναμική rock μπαλάντα που εδώ και μήνες βρίσκεται στις πρώτες θέσεις  του ραδιοφωνικού airplay.
Ο άνθρωπος όμως πίσω από την Αντίθετη τροχιά, o 25χρονος Δήμος Αναστασιάδης δεν ακολουθείκαμία συνταγή, μόνο το ένστικτο του.
Τι κι αν από παιδί κόλλησε στο rock; Τι κι αν έφτιαξε τους «Δύτες του Χρόνου», το πρώτο του γκρουπ για να παίζουν rock μουσική; Τι  κι αν άμεσα μας απευθύνθηκε με το «Εσύ» ή αν το τραγούδι του έκανε μια «Προσευχή»; Κι αν όταν άνοιξε τη συναυλία τουJames Blunt ένιωσε την τεράστια ενέργεια της σκηνής; Μες στο μυαλό του δεν έπαψε ποτέ να ακούει ήχους από ένα οικουμενικό πανηγύρι… και να γράφει μέσα από τα βιώματα και τα ακούσματά του.
Τραγούδια που πιάνουν τις κρυφές του σκέψεις, αλλά και τραγούδια-στιγμιότυπα συναντιούνται στην Αντίθετη τροχιά του  Δήμου Αναστασιάδη, κομμάτια αληθινά του εαυτού του και της παρέας του την εποχή αυτή...  Κάθε τραγούδι κρύβει μια στιγμή, όλα έχουν νόημα κι είναι δρόμος... που οδηγεί στη Μουσική! Και ο νεαρός δημιουργός με την χαρακτηριστική φωνή και μουσική δεν παύει να πειραματίζεται. Έτσι λοιπόν, ο μουσικός παίρνει το πάνω χέρι, ξεφεύγοντας από τη δέσμευση του τρίλεπτου τραγουδιού, στο διάρκειας 6μισυ λεπτών κομμάτι, «Στα αστέρια κάπου εκεί θα ζεις», σε στίχουςΚωνσταντίνου Ρουκά. Ενώ μια αυθόρμητη ηχογράφηση ενός παραδοσιακού βλάχικουμετεξελίσσεται σε ροκ κομμάτι στο «Α.», ένα τραγούδι για την Απουσία. Η ζωντάνια της συνάντησης καταγράφεται στο «’Ολα για όλα» που προέκυψε ένα βράδυ παρέα με τοΛάκη Παπαδόπουλο. Στο «Πόσο μοιάζουμε κι δυο» και στο «Μικρό κορίτσι» ο Δήμος συνεργάζεται στο στίχο με τη Βίκυ Γεροθόδωρου, που υπογράφει 10 από τα τραγούδια του άλμπουμ, του οποίου την ενορχήστρωση έκανε ο Χρήστος Σούμκα. Στο «Αδιέξοδο» συμμετέχει η Krida στα φωνητικά, ενώ το άλμπουμ ανοίγει με ένα φρέσκο, αισιόδοξο κι άμεσο κομμάτι, «Σε κάθε τέλος και μια αρχή»...
Η  Αντίθετη τροχιά του Δήμου Αναστασιάδη κυκλοφορεί σε δυο εκδόσεις. Τη standard που περιλαμβάνει 10 τραγούδια και 4σέλιδο booklet και την deluxe με 11 κομμάτια και πολυσέλιδο booklet. Στην τελευταία έκδοση, το άλμπουμ κλείνει ένα κομμάτι με αγγλικό στίχο, το “Blow my mind”. 

Έτοιμο το νέο album των REM!

To νέο, δέκατο πέμπτο κατά σειρά, album των REM, λέγεται “Collapse Into Now”  και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2011!
  Τι μας επιφυλάσσουν οι βετεράνοι rockers από την Αθήνα της Georgia αυτή τη φορά; Σύμφωνα με πολύ-οργανίστα  Mike Mills, έναν πιο πολυδιάστατο ήχο και κάποιες εκλεκτές συμμετοχές από τους Eddie Vedder (Pearl Jam), Patti Smith, Peaches!
O Mills δήλωσε στο περιοδικό SPIN: «Με το albumAccelerate προσπαθήσαμε να βρούμε ένα πιογρήγορο και απλoποιημένο ήχο σε συνδυασμό με έντονα πολιτικοποιημένο στίχο. Το album αυτό είναι  περισσότερο προσωπικό και ανθρώπινο, στον τρόπο που τραγουδάει οMichael (Stipe) αλλά και στους στίχους. Επίσης δεν περιοριζόμαστε σε ένα τύπο τραγουδιού, υπάρχουν slow κομμάτια, μερικά πολύ όμορφα mid-tempos και τρία τέσσερα εκρηκτικά rock tracks!»
Στην παραγωγή του album βρέθηκε ο Garret “Jacknife” Lee,  που είναι γνωστός από τις συνεργασίες του με τους Snow Patrol, U2. Η ανατρεπτική Peaches, χαρίζει τα φωνητικά της σε ένα κομμάτι που πιθανόν θα λέγεται “Alligator” και η Patti Smith τραγουδά το album closing track “Blue”. Στο “Ιt Happened Today” πίσω από τα φωνητικά βρίσκεται οEddie Vedder.
Για να ηχογραφήσουν το νέο τους album, οι REM ξεκίνησαν από το Βερολίνο, έκαναν μια στάση στο Nashville και κατέληξαν στην Νέα Ορλεάνη! Αναμένοντας το αποτέλεσμα, ακούστε και αυτό!

H Amy Winehouse επιστρέφει σε συναυλίες!

Είναι επίσημο  πλέον, η Amy Winehouse  επιστρέφει σε πλήρη συναυλιακή δράση, όπως αποκάλυψε χθες η εφημερίδα The Sun.
Η ταλαντούχα βρετανίδα τραγουδίστρια έχειδιαγράψει πλέον την σοβαρή περιπέτεια καταχρήσεων που έζησε τα τελευταία δυο χρόνιακαι μετά από την συμμετοχή της στο album-tribute του Quincy Jones προετοιμάζεται ξανά για συναυλίες.
Η Amy έχει εξασφαλίσει έξι συναυλίες στηνΒραζιλία μέσα στον Ιανουάριο, στις πόλεις Sao Paolo, Florianopolis, Recife και μια εμφάνιση στην Ρωσία. Support act στην Amy Winehouse θα είναι η neo-soul τραγουδίστρια Janelle Monae. Τον Οκτώβριο η Wino τραγούδησε live στο fashion show της εταιρείας Fred Perry, λανσάροντας παράλληλα την δικιά της φίρμα ρούχων.

Το νέο video clip του Νικηφόρου

Ο Νικηφόρος επιστρέφει με νέο video clip για το τραγούδι του "Σε ένα φιλί".  Δες το...

Cavalera Conspiracy: Έτοιμος ο νέος δίσκος!

Οι Cavalera Conspiracy - το project των πρώην μελών των Sepultura Max (κιθάρα, φωνητικά) και ο Igor Cavalera (ντραμς) - έχουν θέσει το "Blunt Force Trauma", ως τίτλο του νέου άλμπουμ τους, που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο μέσω της Roadrunner Records.  
"Blunt Force Trauma" track listing:
01. Warlord
02. Torture
03. Lynch Mob
04. Killing Inside
05. Thrasher
06. I Speak Hate
07. Target
08. Genghis Khan
09. Burn Waco
10. Rasputin
11. Blunt Force Trauma

από τον Γιώργο Θεοφανόπουλο

www.tralala.gr

Έρχεται νέα ταινία για τον Joe Strummer

Mετά τα “Joe Strummer: The Future Is Unwritten” και “Strummervile”, άλλο ένα φιλμ για τον τραγουδιστή των Clash βρισκεται στα σκαριά. Η ταινία που θα αφηγείται τη ζωή του εκλιπόντα frontman, θα φέρει τον τίτλο “Joe Public”. Το σενάριο θα αναλάβει ο Paul Viragh, υπέυθυνος και για την βιογραφική ταινία Ian Dury: Sex and Drugs and Rock and Roll.
Το project βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο, γι αυτό και δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες. Περιμένουμε με ενδιαφέρον πάντως να μάθουμε ποιος θα υποδυθεί τον Strummer…

Ακουστικό album ετοιμάζει ο Adam Lambert


Φαίνεται πως είναι της μοδός τα ακουστικά albums, αφού μετά τον Justin Bieber και ο Adam Lambert ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ένα ακουστικό EP. Ο δίσκος, που αναμένεται να κυκοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου θα περιλαμβάνει πέντε κομμάτια και θα έχει τον τίτλο Acoustic Live!
Το ΕP θα κυκλοφορήσει μόνο ψηφιακά, ενώ μερικά μόνο συλλεκτικά "πραγματικά" αντίτυπα θα διατεθούν μέσα από το adamofficial.com.

To tracklist του album θα περιλαμβάνει σε ακουστικές εκτελέσεις το "Whataya Want From Me", το "Music Again", το "Aftermath", το "Soaked" και τη διασκευή του "Mad World".

LISTEN: Eminem ft Dr Dre - I Need A Doctor


Ο Eminem και ο μέντοράς του ενώνουν ξανά τις δυνάμεις του στο "I Need A Doctor" που διέρρευσε αυτήν την εβδομάδα online.
Το κομμάτι είναι μία παραγωγή του Alex Da Kid ("I Love The Way You Lie") και στα φωνητικά συμμετέχει εκτός από τον Eminem και τον Dr Dre, η Skylar Grey, ενώ οι στίχοι αφηγούνται την κλονισμένη σχέση ανάμεσα στον μέντορα και τον προστατευόμενο.
You keep questioning yourself, second guessing, it's almost like you're begging for my help/ Like I'm your leader, you're supposed to be my mentor/ I can endure no more/ Don't you remember who you are.
Went through friends, some of them I put on, but they just left, they said they was riding to the death/ But where the f--- are they now, now that I need them?/ I don't see any of them, all I see is Slim.
To αν το κομμάτι θα περιληφθεί στο νέο album του Dr Dre "Detox" ή σε μία επανέκδοση του "Relapse" τουEminem, δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.
Ακούστε το "I Need a Doctor" εδώ!

Eminem Ft Dr Dre - I Need A Doctor - www.kingsofbeats.com by KingsOfBeats.Com

www.mad.tv

VIDEO: Paramore - Playing God


Στη θρησκεία και τον... σαδισμό αναφέρεται το νέο video clip των Paramore "Playing God".
H φαινομενικά "αθώα" Hayley Williams δηλητηριάζει τους συνεργάτες της στο συγκρότημα Josh Farro, Zac Farro,Taylor York και Jeremy Davis και τους κρατάει αιχμάλωτους στο υπόγειο του σπιτιού της, όπου τους ανακρίνει, τους βασανίζει κι έπειτα τους δένει από το λαιμό για να τους κρατήσει μαζί της για πάντα!
Δείτε το νέο video των Paramore εδώ! Τα σχόλια δικά σας!


www.mad.tv

LISTEN: Nicki Minaj feat. Rihanna - Fly


Ακούστε ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα τραγούδια από το νέο album της Nicki Minaj "Pink Friday" που αναμένεται στα δισκοπωλεία στις 22 Νοεμβρίου.
Πρόκειται για τη δεύτερη συνεργασία της Rihanna με την Nicki, μετά το "Raining Men" από το ολοκαίνουργιο album της Rihanna "LOUD!".
Ακούστε το "Fly" εδώ! Like it?

Fly by RU2010

Δεν είναι ζωντανή κι όμως εμφανίζεται ζωντανά σε συναυλίες

Και όταν λέμε εμφανίζεται εννοούμε ότι τραγουδά έχει εκπληκτική σκηνική παρουσία και παρασέρνει το πλήθος αλλά δεν έχει ούτε σάρκα ούτε οστά...
Ο λόγος για την Χατσούνε Μίκου η οποία εξελίσσεται στην απόλυτη ποπ σταρ της Ιαπωνίας. Η μόνη διαφορά είναι ότι η Μίκου είναι ένα ψηφιακό ολόγραμμα με χιλιάδες θαυμαστές. Η Μίκου, ένας από τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στο επιτυχημένο λογισμικό φωνητικής σύνθεσης της εταιρείας Crypton Future Μedia, αποτελεί σήμερα ένα εκπληκτικό ψηφιακό «σουξέ»

Το ολόγραμμα είναι μόλις 16 ετών και τα τραγούδια της φιγουράρουν στην κορυφή των Charts. Τα μέλη της ορχήστρας της είναι αληθινοί άνθρωποι ενώ τα οι χώροι όπου διεξάγονται οι συναυλίες είναι ασφυκτικά γεμάτοι από κόσμο.

'Το 'χω' - Το ολοκαίνουργιο video clip από την Ελένη Φουρέιρα - Δείτε το

Το επίσημο video clip για το τραγούδι "Το 'χω" από την Ελένη Φουρέιρα κυκλοφόρησε και παίζει δυνατά...
Δείτε το:

H Beyonce πιο sexy από ποτέ

Η Beyonce λάνσαρε το νέο της  άρωμα με ένα πολύ αισθησιακό διαφημιστικό clip
Το όνομα του αρώματος HEAT και πραγματικά η sexy τραγουδίστρια ανέβασε την θερμοκρασία στο κατακόρυφο. Η διαφήμηση θεωρήθηκε ακατάλληλη και θα παίζει μετα τις 19:00.

Δείτε το video και τα συμπεράσματα δικά σας :

O Hovig 'Ξανά' κοντά μας με νέο τραγούδι ακούστε το

Ο Hovig γνωστός μέσω του X-FACTOR κυκλοφορεί το παρθενικό του τραγούδι στην δισκογραφία με τίτλο ΞΑΝΑ σε στίχους της Βάλιας Καλαντζή και σύνθεση του Γιάννη Κυφωνίδη (παραγωγός της Άννας Βίσση).
Ο Hovig τoν χειμώνα θα εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη στο Barbarella πλάι στους Δέσποινα Ολυμπίου, Γιώργο Σαμπάνη και Γιώργο Τεντζεράκη ενώ παράλληλα θα επισκέπτεται την Κύπρο για κάποια Live σε μουσικές σκηνές.

Πόσο σωστά ακούτε;

Η δυνατότητα που έχει κάποιος να τραγουδά σωστά είναι άμεσα συνδεδεμένη με την δυνατότητά του να ακούει σωστά. Για να είμαστε πιο ακριβείς, κάποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει με την φωνή του μια γραμμή μελωδίας γιατί δεν μπορεί να την ακούσει σωστά...
Είναι λοιπόν το πρώτο και σημαντικότερο στοιχείο που πρέπει να έχει ένας μουσικός, είτε ασχολείται με το τραγούδι είτε με κάποιο όργανο.
Δοκιμάστε αυτό το τεστ, προσπαθήστε να αναγνωρίσετε τους ήχους και τους ρυθμούς και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα...

H Christina Aguilera απέκτησε το δικό της αστέρι

Από χτες η Christina Aguilera  είναι και επίσημα κάτοχος του δικού της χρυσού αστεριού....
Και συγκεκριμένα στο περιβόητο Hollywood Walk Of Fame, όπου και άλλοι αστέρες έχουν το δικό τους . Η Aguilera έγινε η 2.432η καλλιτέχνης που έχει αυτή την τιμή η τραγουδίστρια ήταν φανερά ικανοποιημένη και και δεν έχανε ευκαιρία να το δείχνει