24 Ιαν 2011

Κόκκινα Χαλιά - Δείτο το νέο video clip!

Δείτε το Video Clip του νέου single «Σε Θέλω Απόψε» από εδώ: http://bit.ly/setheloapopse

http://www.facebook.com/sonymusicgreece?v=app_7146470109

“California” songs: Μια ατέλειωτη λίστα τραγουδιών!


Νομίζετε ότι το μόνο τραγούδι που έχει περιγράψει την ηλιόλουστη California είναι το  “California Gurls” της Katy Perry;  Κάνετε λάθος! Από τους Mammas And The Pappas και τους Beach Boysμέχρι τους Red Hot Chilli Peppers, η  “Golden Coast” έχει εμπνεύσει εκατοντάδες! καλλιτέχνες κατά την διάρκεια των τελευταίων πέντε δεκαετιών. Ποιά είναι τα πιο γνωστά;
The Mammas And The Pappas: California Dreamin` (1965)Το πιο γνωστό και ίσως το πιο αγαπημένο από όλα! Το “Dreamin” που μιλάει για την ανάμνηση της ζεστής  California μέσα σε μια κρύα και παγωμένη μέρα, έγινε διαχρονική επιτυχία, που διασκευάστηκε από τους R.E.M, Beach Boys, America, Bobby Womack, Jose Feliciano, Four Tops και ακούστηκε σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες (“Forrest Gump”, “The Hills Have Eyes”)
The Beach Boys: “California Girls”  (1965)Ένα από τα πιο γνωστά κομμάτια των Beach Boys, που έγινε ξανά επίκαιρο λόγω της  κυκλοφορίας του“California Gurls” της Katy Perry που χρησιμοποίησε ξανά τον στίχο “I wish they all could be California girls”. To “California Girls” έφτασε στην θέση #3 του Billboard Chart και αποτέλεσε την έμπνευση για το κλασσικό “Back To The U.S.S.R” των Beatles. Στην συνέχεια το κομμάτι ακούστηκε σε αρκετές ταινίες, όπως το “James Bond: A View To A Kill” με πιο πρόσφατο το “Rush Hour 2”
Eagles:  “Hotel California” (1977)Ποιος δεν έχει σιγοτραγουδήσει αυτή την διαχρονική επιτυχία;  Το “Hotel California” μαζί με το ομώνυμο album, θεωρούνται ένα από τα σημαντικότερα της αμερικάνικης rock, με συνολικές πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 15 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο την χρονιά της κυκλοφορίας του δίσκου. Οι στίχοι του κομματιού αποτελούν μια σκοτεινή αλληγορία για την ηδονιστική ατμόσφαιρα παρακμής που επικρατούσε στην California την δεκαετία του 70…
Dead Kennedys: “California Uber Alles” (1979)To πρώτο single των επαναστατικών punk rockers Dead Kennedys κυκλοφόρησε το 1979 και φέτος έκανε μια δεύτερη καριέρα, όταν συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της ταινίας “The Social Network”. To “California Uber Alles” είναι ένα δριμύ κατηγορώ προς τον κυβερνήτη της California, Jerry Brown, με αναφορές στο “1984” του  George Orwell και στο Julius Caesar” του Shakespeare. 
2Pac feat Dr Dre: “California Love” (1995)
“California Knows how to party
” τραγουδούσε ο Roger Troutman και τα cool rap verses των 2Pac και Dr Dre συνέθεταν την hip hop επιτυχία της χρονιάς. Το video του κομματιού ήταν μια από τις πρώτες υπερπαραγωγές της rap, με αναφορές στην ταινία “Mad Max”  και σκηνοθεσία από τον περιζήτητο πλέον “Hype Williams”.  Τον Σεπτέμβριο του 1996, ο 2Pac απεβίωσε, το “California Love” όμως, του χάρισε δυο μετά-θάνατον υποψηφιότητες στα βραβεία Grammy! (“Best Rap Solo Performance”, “Best Rap Performance By A Duo Or A Group”.)
Red Hot Chilli Peppers: “Dani California” (2006)Ο χαρακτήρας της Dani, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο τραγούδι “Californication” των Red Hot Chilli Peppers, από το 1999. Η Dani ήταν μια κοπέλα από τον αμερικανικό βορρά, που έγινε μητέρα σε νεαρή ηλικία, έζησε μια δύσκολη ζωή στην California και πέθανε άδοξα, από το χέρι ενός πιστολέρο από την Βόρεια Dakota. To single έφτασε εύκολα στο top 3 των ευρωπαϊκών και αμερικάνικων charts και συνοδεύτηκε από ένα video-παρωδία όλης της rock ιστορίας,  το οποίο κέρδισε δέκα υποψηφιότητες στα MTV VMA 2006! 
Eπίσης, διαφορετικές εκδοχές της California έχουν γίνει τραγούδια από τους: 
Led Zeppelin 
Sophie B. Hawkins
Εδώ η λίστα με όλα τα "Californian" songs!

Μια γεύση απο το νέο album των Roxette!


Το νέο comeback album των Roxette "Charm School" κυκλοφορεί στις 11 Φεβρουαρίου.
Ήδη το πρώτο single "She's Got Nothing On (But the Radio)" αρχίζει να ξεχωρίζει στα ραδιόφωνα της Ευρώπης. Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε ένα video στο οποίο μπορείτε να πάρετε μια γεύση κι από τα 12 τραγούδια:

Stavento feat Αδάμαντας - Ότι άφησα πίσω


Ακούστε το
Stavento feat Αδάμαντας - Ότι άφησα πίσω

Top Ten Radio Hits 18/01-24/01


 Μια ακόμα τραλαλοδευτέρα το Top Ten Radio Hits είναι κοντά σας, παρέα με τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες των ραδιοφώνων για την εβδομάδα που μας πέρασε. Ελπίζω να είχατε ένα super Σαββατοκύριακο, γεμάτο ρυθμό και μουσική!!!
Πάμε λοιπόν να δούμε τι αλλαγές έφερε η προηγούμενη εβδομάδα στις λίστες των επιτυχιών. “Το καλύτερο ψέμα”, του Μιχάλη Χατζηγιάννη αγαπήθηκε πολύ και παραμένει για ακόμη μία εβδομάδα στη θέση νούμερο ένα των ελληνικών επιτυχιών. Ψηλά στις προτιμήσεις σας όμως και το Παράφορα του  Σάκη Ρουβά  που γνωρίζει αντίστοιχη  επιτυχία αφού κατάφερε να παραμείνει στις πρώτες θέσεις εδώ και αρκετές εβδομάδες. Onirama και Αντώνης Ρέμος σταθερές αξίες στο ελληνικό top ten εδώ και καιρό. 
Το απόλυτα ρυθμικό κομμάτι Only Girl, της Rihannaπαραμένει και αυτή την εβδομάδα στη θέση νούμερο ένα, με το Written in the Stars του Tinie Tempah να ακολουθεί στη δεύτερη θέση. Νέα είσοδο για τον Αμερικάνο Dj Duck Sauce και το super δυναμικό κομμάτι του Babra Streisand!!! Δείτε λοιπόν τις προτιμήσεις σας καταγεγραμμένες στις λίστες του Top Ten Radio Hits.


Ξένο

1.    (1)   Rihanna – Only girl (In the World)
2.    (5)   Tinie Tempah ft Eric Turner – Written in the stars
3.    (2)   Claydee Lupa ft Dimension X – Call me
4.    (3)   Shakira – Loca
5.    (8)   Luca Cassani ft Max C – Into the Light
6.    (NE) Duck Sauce – Barbra Streisand
7.    (7)   Enrique Iglesias ft Nicole Scherzinger - Heartbeat
8.    (10) Rihanna – What's my Name
9.    (6)   The Black Eyed Peas – The Time (The Dirty Bit)
10.  (NE) Andreea Banica – Love in Brazil


    Ελληνικό

    1.    (1)   Μιχάλης Χατζηγιάννης – Το καλύτερο ψέμα
    2.    (2)   Σάκης Ρουβάς – Παράφορα
    3.    (3)   Onirama – Ο Φτωχός
    4.    (4)   Αντώνης Ρέμος - Στιγμές
    5.    (10) Ελεονώρα Ζουγανέλη – Η αγάπη αργεί
    6.    (6)   Νίνο - Θεός
    7.    (8)   Αντώνης Ρέμος – Κομμένα πια τα Δανεικά
    8.    (9)   Δέσποινα Βανδή – Έρωτα θέλει η ζωή
    9.    (ΝΕ) ΒΟ ft Christina – Κάνε με να τρελαθώ
    10.  (ΝΕ) Θάνος Πετρέλης – Θέλω και τα παθαίνω


    ()    = Θέση προηγούμενης εβδομάδαςNΕ  = Νέα Είσοδος



      Μουσικά νέα και Top Ten Radio Hits έλαβαν τέλος για αυτή την εβδομάδα. Αυτές ήταν οι μεγαλύτερες επιτυχίες της εβδομάδας που μας πέρασε. Όσο εσείς ακούτε και επιλέγετε μουσικά κομμάτια, τόσο εμείς θα καταγράφουμε τις επιλογές σας. Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για την επόμενη Δευτέρα. Έως τότε καλή ακρόαση και Φιλιά πολλά!!!

      Θεσσαλονίκη: Κοσμοράδιο, Plus Radio, Ράδιο ΕΝΑ, Star fm, Zoo fm, Παλμός, Πανόραμα
      Αθήνα: Athens Dj, Best Radio, Happy, Love Radio, Kiss fm, Sfera, Fresh, Λάμψη, Ρυθμός, Δρόμος, Δίεση, Vfm, Derti, Nitro, Mad Radio

      Επιμέλεια – Έρευνα: Κατερίνα Τσαμπάζη
      www.tralala.gr

      "Εγώ τη ζωή μου" νέο promo single απο το Γιώργο Μαζωνάκη!!


      Ακούστε το νέο promo single του Γιώργου Μαζωνάκη "Εγώ τη ζωή μου"!!!!!
      Μετά τη μεγάλη επιτυχία του «Η καρδιά μου», «Τα ίσια ανάποδα», «Δύσκολα φεγγάρια», αυτό είναι το νέο radio hit του Γιώργου Μαζωνάκη!

      Το 4Ο single που ξεχώρισε από το album «Τα ίσια ανάποδα» έχει τον τίτλο «Εγώ τη ζωή μου»

      Λάκης Λαζόπουλος: «Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος θα είναι το πρόσωπο της δεκαετίας στη μουσική»!


      Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος ήταν σήμερα καλεσμένος στο "Πρωινό μου" και με τη συνοδεία πιάνου, παρουσίασε μερικές απ' τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.
      Για τον ταλαντούχο συνθέτη-ερμηνευτή μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος είπε ότι μουσικά ο Γιάννης θα είναι το πρόσωπο της δεκαετίας!

      Από τη Σοφία Παφτούνου

      Tinie Tempah feat. Ellie Goulding - Wonderman


      To πέμπτο single από το debut album του "Disc-overy", παρουσιάζει μέσα από ένα κινηματογραφικό clip ο Βρετανός rapper Tinie Tempah που αναμένεται να σαρώσει φέτος στα Brit Awards.
      Στο "Wonderman" τον συνοδεύει στα φωνητικά η βραβευμένη με Brit Award και πρώτη στο poll του BBC Sound Of 2010, Ellie Goulding.
      Δείτε το νέο video του Tinie Tempah εδώ! Τα σχόλια δικά σας!

      Tinie Tempah - Wonderman (feat. Ellie Goulding)
      Ανέβηκε από EMI_Music. - Δείτε περισσότερα μουσικά video, σε HD!

      Avril Lavigne - What The Hell


      Mετά από τρία χρόνια απουσίας η Avril Lavigne έχει επισήμως επιστρέψει και το επιβεβαιώνει μέσα από το ολοκαίνουργιο video clip της για το single της "What The Hell".
      Το γυρισμένο σε 3D clip έκανε πρεμιέρα χθες Κυριακή 23 Ιανουαρίου και παρακολουθεί την Avril να προσπαθεί να ξεφύγει από το αγόρι που μετά από ένα ερωτικό καβγαδάκι την έχει πάρει από πίσω και προσπαθεί να της μιλήσει. Εκμεταλλευόμενη το video για να προωθήσει και τα προϊόντα που φέρουν το όνομά της, η Avril κατά τη διάρκεια του clip φοράει το άρωμά της Forbidden Rose και ψωνίζει ρούχα από τη σειρά της Abbey Dawn.
      "To αγαπημένο μου σημείο στο video είναι προς το τέλος, όταν ανεβαίνω στη σκηνή με την μπάντα μου και ροκάρουμε" δήλωσε η Avril. "Όταν κάναμε τα γυρίσματα και είδα το αποτέλεσμα με 3-D γυαλιά ήταν πολύ cool, έβλεπες τον κόσμο από κάτω κι ήταν σαν να σε σηκώνει όντως στα χέρια του το κοινό."
      Δείτε το ολοκαίνουργιο video της Avril Lavigne εδώ! Τα σχόλια δικά σας!

      David Guetta feat Rihanna: Ένα κολλητικό τραγούδι!


      Ο David Guetta έχει δημιουργήσει ένα σερί εντυπωσιακών συνεργασιών με τεράστια απήχηση στα US Charts, που περιλαμβάνει τους Black Eyed Peas, Taio Cruz, Fergie, Madonna, Lil Wayne, Flo Rida.
      Τελευταία προσθήκη σε αυτή την επιτυχημένη ομάδα είναι η Rihanna, που χάρισε το φωνητικά της στο single “Who`s That Chick”. Το single αυτό είναι το πρώτο δείγμα από το Greatest Hits album του David Guetta που κυκλοφορεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες και ο ίδιος διηγήθηκε την ιστορία του στο MTV US...

      5 τύποι γυναικών που ξενερώνουν κάθε άντρα


      Εμείς τα κορίτσια μπορούμε να είμαστε πολύ επιλεκτικά στον άντρα που θα διαλέξουμε να έχουμε στο πλευρό μας! Υπάρχουν γυναίκες που απορρίπτουν ένα αρσενικό απλά επειδή δεν έχει γυαλίσει τα παπούτσια του ή επειδή το εσώρουχό του δεν ήταν διάσημης φίρμας! Από την άλλη, οι άντρες δεν είναι τόσο επιλεκτικοί! Κι όμως, υπάρχουν 5 τύποι γυναικών που μπορούν να κάνουν κάθε αρσενικό να τρέχει και να μην φτάνει!
      Η κυρία Εξυπνίδου:

      Κάθε άντρας θέλει να έχει στο πλευρό του μια έξυπνη γυναίκα που μπορεί να αρθρώσει μια πρόταση χωρίς λάθη και που ξέρει τι συμβαίνει στον κόσμο και δεν ασχολείται μόνο με τα νύχια ή τα μαλλιά της. Φυσικά, άλλο να είσαι χαρισματική στον λόγο και άλλο να ηχούν τα τύμπανα του πολέμου κάθε φορά που συμμετέχεις σε μια συζήτηση, ειδικά όταν είσαι μαζί του. Ας το παραδεχτούμε! Πολλές γυναίκες ανοίγουν κόντρες και κάνουν σαματά όταν συμμετέχουν σε μια συζήτηση, απλά για να δηλώσουν το παρόν και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο έτερον ήμισυ.
      Έλα όμως που εκείνος καθόλου δεν εντυπωσιάζεται από μια τέτοια τακτική αλλά αντίθετα θα το σκεφτεί πολύ να μείνει στο πλευρό μιας γυναίκας που νομίζει πως ξέρει τα πάντα, έχει άποψη για όλα και τον διορθώνει διαρκώς, ακόμα και για το τυχαίο ορθογραφικό λάθος που έκανε στο γραπτό μήνυμα που της έστειλε στο κινητό!


      Αυτή που θέλει να βολευτεί:

      Κάθε γυναίκα θέλει να καλοπερνάει στο πλευρό του συντρόφου της και σίγουρα δεν υπάρχει κορίτσι που να μην του αρέσουν τα λουλούδια, τα δωράκια και η καλοπέραση (άντε και να σου ανοίγουν ένα ωραίο μπουκάλι κρασί σε ένα κουλ εστιατόριο). Μέχρι εκεί όλα καλά! Μην έχεις όμως την αυταπάτη πως το αγόρι που φλερτάρεις δεν θα καταλάβει την προσπάθεια που κάνεις να βολευτείς και να του τα φας! Μπορεί να μην είναι εκατομμυριούχος αλλά εκείνος θα καταλάβει πολύ γρήγορα αν έχει στο πλευρό του μια γυναίκα που το μόνο που θέλει είναι να της κάνει όλα τα χατίρια, να χρεώνει με μανία την πιστωτική του κάρτα, να την πηγαίνει στα πιο ακριβά ξενοδοχεία και εστιατόρια και να την κάνει από πάνω και τον ταξιτζή (πήγαινέ με εδώ, πήγαινέ με εκεί)!
      Αν απορείς γιατί τα αγόρια σε παρατάνε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, αναρωτήσου: μήπως οι απαιτήσεις σου ήταν υπερβολικές;;;


      Η επίδοξη νύφη:

      Ναι, το όνειρο κάθε γυναίκας (εκτός από την Ελεονώρα Μελέτη) είναι να ντυθεί νυφούλα και να περπατήσει με τούλια, πέπλο και τα παρανυφάκια ξωπίσω σε μια μεγάλη στολισμένη εκκλησιά! Και δεν είναι ότι όλοι οι άντρες ακούνε γάμο και τρέχουν αλλά πιθανότατα έχει βρεθεί στο δρόμο τους η επίδοξη νύφη. Το κορίτσι αυτό κοιτάζει νυφικά προτού κλείσει μια εβδομάδα στο πλευρό ενός αγοριού, έχει επιλέξει ήδη τα μπουζούκια στα οποία θα πραγματοποιήσει το μπάτσελορ πάρτυ της, ενώ στο αριστερό της χεράκι υπάρχει μια θέση ανοιχτή για το πολύτιμο μονόπετρο.
      Αν περιμένεις και δείχνεις ότι περιμένεις να σε στεφανωθεί από τον πρώτο μήνα λες και είσαι η Μεγκ Ράιαν σε κάποια σαχλορομαντική κομεντί, κατέβα από το συννεφάκι γιατί έχει κρύο εκεί ψηλά.


      Το ψυχάκι:

      Το κορίτσι αυτό δείχνει πέρα για πέρα φυσιολογικό, όμως ένας άντρας μπορεί εύκολα να αναγνωρίζει το κορίτσι-ψυχάκι. Η κοπέλα αυτή τηλεφωνεί κάθε 10 λεπτά στον καλό της, βλέπει επίδοξες ανταγωνίστριες σε κάθε 1 τετραγωνικό μέτρο, χώνεται στη ζωή του αγαπημένου της μέχρι αηδίας και μπορεί να κάνει τη ζωή του μαρτύριο ακόμα και στο χώρο εργασίας του. Αν πιάνεις τον εαυτό σου να μην μπορεί να σκεφτείς κάτι πέραν του καλού σου, αν ζεις και αναπνέεις για να ακούσεις τη γλυκιά φωνούλα του, αν ξυπνάς και κοιμάσαι για να τον φροντίζεις, αν δεν υπάρχει τίποτα πέρα από εκείνον, αν το μάτι σου γυαλίζει ελαφρά ή πιο βαριά, έχεις αρχίσει να μεταμορφώνεσαι σε ψυχάκι! Προσοχή: το δύσκολο κομμάτι είναι πως δεν ψυχοπαθιαζόμαστε με κάθε άντρα αλλά πάντα ελοχεύει ο κίνδυνος!


      Αυτή που θέλει να ξεπεράσει τον πρώην:

      Οι φίλοι του του λένε πως τον έχεις για καβάντζα, τα σημάδια που του αφήνεις φωνάζουν πως τον έχεις στο πλευρό σου μόνο για να ξεπεράσεις τον πρώην που σου έκανε την καρδιά χίλια κομμάτια, αλλά όπως και να έχει ο άντρας αυτός (και πολλοί χιλιάδες ακόμα) την πατάνε με γυναίκες που το μόνο που ψάχνουν είναι να ξεπεράσουν τον πρώην!
      Πολλές φορές, ακόμα κι εμείς οι ίδιες δεν καταλαβαίνουμε πως χρησιμοποιούμε ένα αγόρι που γνωρίζουμε με σκοπό να μαλακώσουμε τον πόνο της φυγής του πρώην. Το άκυρο σημείο στην ιστορία αυτή είναι πως σε κάποιο σημείο εσύ ερωτεύεσαι την καβάντζα αλλά η καβάντζα έχει ήδη καταλάβει το ρόλο που έπαιξε, ξενερώνει και φεύγει. Κι εσύ μένεις να ψάχνεις τον επόμενο αντικαταστάτη και ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται.

      Πηγή: womenonly.gr

      Σήμερα - 24 Ιανουαρίου


      Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
      Γιορτάζουν: Ξένιος, Ξένια, Φίλωνας, Ζωσιμάς



      Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

      1776: Γεννιέται ο Γερμανος Ernst Theodor Wilhelm Hoffmann, συνθέτης, συγγραφέας,μουσικός.

      1934: Η όπερα του Dmitri Shostakovich, "Lady Macbeth", κάνει πρεμιέρα στο Maly Operny του Leningrad.

      1962: Ο Brian Epstain υπογράφει ως μάνατζερ με τους Beatles και τους οδηγεί στις επιτυχίες.

      1982: Η Diana Ross τραγουδά τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ στα 16α Super Bowl (Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο).



      Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

      1837: Ψηφίζεται στην Ελλάδα ο πρώτος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας.

      1924: Η ρωσική πόλη Αγία Πετρούπολη μετονομάζεται σε Λένινγκραντ.

      1935: Η τουρκική κυβέρνηση αποφασίζει τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας από τέμενος σε μουσείο.

      1961: Η Μέριλιν Μονρόε χωρίζει με τον τρίτο της σύζυγο και θεατρικό συγγραφέα Άρθουρ Μίλερ.

      7 φορές πλατινένιος ο Μιχάλης


      Είναι ίσως ο πιο πετυχημένος Κύπριος καλλιτέχνης. Από την μέρα που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα δεν σταματά να εκπλήσσει τους πάντες με το μουσικό του ταλέντο τόσο στην ερμηνεία όσο και στην σύνθεση...
      Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δήλωσε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή ότι δεν ξεχωρίζει κάποιο είδος μουσικής αλλά είναι λάτρης της καλής μουσικής. Αυτό το επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο μέσα από τις δισκογραφικές του δουλειές.
      Συγκεκριμένα η τελευταία του δουλεία, ο δίσκος "Το καλύτερο Ψέμα" που κυκλοφόρησε πριν από ένα μήνα περίπου έχει γίνει ήδη 7 φόρες πλατινένιος. Ο κόσμος έδειξε την αγάπη του  σε έναν καλλιτέχνη που δημιούργησε ένα δικό του μοναδικό στυλ που το στηρίζει και το αναβαθμίζει συνεχώς.


      Απολαύστε τον:

      Γ.Πλούταρχος: «Μπορεί να είμαι ο μόνος καλλιτέχνης στην Ευρώπη με πέντε παιδιά με την ίδια γυναίκα»


      Ένα από τα πιο συμπαθή πρόσωπα στην ελληνική δισκογραφία, ο πολύτεκνος πατέρας Γιάννης Πλούταρχος μιλάει για την καθημερινότητά του σε ένα σπίτι με 5 παιδιά...
      Ο τραγουδιστής φαίνεται να έχει καταφέρει να κατακτήσει την οικογενειακή γαλήνη που αποζητούσε πάντα... παρόλο που η περιγραφή της κατάστασης που επικρατεί στο σπίτι δεν παραπέμπει άμεσα σε αυτό...

      «με πέντε παιδιά στο σπίτι, γίνεται... της Κορέας! Βγαίνουν από παντού, αλλά αυτό μου δίνει θετική ενέργεια. Όταν μπαίνω στο σπίτι ό,τι πρόβλημα κι αν έχω εξαφανίζεται»

      Το ένθετο "Όλα" της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" φιλοξενεί τις δηλώσεις του Γιάννης Πλούταρχου. Για τον καλλιτέχνη πέντε παιδιά είναι ήδη αρκετά. Χαρακτηρίζει την γυναίκα του έναν "μεγάλο μάγκα" και αποδίδει το γεγονός ότι κατάφερε να κρατήσει μια σχέση για 23 χρόνια στους κοινούς στόχους, την κοινή πορεία, τα παιδιά, τις συμπληγάδες της ζωής...

      Ο Γιάννης συνεχίζει λέγοντας ότι στην Eurovision θα πήγαινε μόνο με ένα ελληνικό τραγούδι, μια ωραία ελληνική μπαλάντα...

      Ακόμα, για την συνεργασία που έρχεται με τον Αλ Μπάνο δηλώνει: «Δεν θέλω να κάνω διεθνή καριέρα. Επιθυμώ, όμως, να κάνω κάποιες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα στο διεθνές μουσικό στερέωμα. Σκοπεύω να προτείνω συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες του Εξωτερικού και, αν τα καταφέρω, θα είμαι πολύ ευτυχισμένος»

      «Ο Θεoφάνους είναι κακός άνθρωπος»


      Αυτό είπε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ο πρώην παίκτης του X - Factor Νικηφόρος ο οποίος δεν δεχόταν και τα καλύτερα σχόλια από τον συγκεκριμένο κριτή. 
      Ο Νικηφόρος δήλωσε ότι τις πιο πολλές φορές δεν κρινόταν για το live του ή για τις φωνητικές του ικανότητες αλλά για το αν θα έχει συνέχεια ή αν είναι κάτι που το κοινό έχει ξαναδεί η μάλλον έχει ξανακούσει. Ο τραγουδιστής είπε αναφερόμενος στο Γιώργο Θεοφάνους "Μάλλον είναι κακός άνθρωπος, μόνο έτσι μπορώ να το δικαιολογήσω".


      Αυτό που δεν έχω καταλάβει όμως είναι το ότι σχόλιό του ότι "Σαν κριτής είναι αμερόληπτος". Με τα όσα λίγα ξέρω πιστεύω ότι αυτό πάνω σε ένα κριτή είναι προσόν και όχι μειονέκτημα. Σαν γενική διαπίστωση το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι ο Γιώργος Θεοφάνους σε πολλά θέματα είναι σωστός απλά ίσως τα διατυπώνει με λάθος τρόπο.