18 Νοε 2011

Nicki Minaj “Till The World Ends” Δείτε το!


Οι πιο ενημερωμένοι από εσάς τους Britney fanatics θα έχετε ίσως ακούσει το rap 45 δευτερολέπτων που έχει δημιουργήσει η Nicki Minaj ως εισαγωγή στο “Till The World Ends” μέσα από την κοινή συνεργασία τους για την περιοδεία “Femme Fatale”.
Το συγκεκριμένο rap οπτικοποιήθηκε και σας το παρουσιάζουμε. Πρόκεται για έναν διαγωνισμό με δοκιμασία «πόσες χιλιάδες εκφράσεις προσώπου μπορεί να πάρει η Nicki Minaj σε 45 δευτερόλεπτα;» που η μόνη ανταγωνίστρια της Nicki Minaj είναι ο εαυτός της! Funny !

Flea: «Όταν έφυγε ο Frusciante, χάθηκε η μαγεία»


O μπασίστας των Red Hot Chili Peppers, Flea μίλησε στο site Bassplayer.com για την «αμήχανη» κατάσταση που δημιουργήθηκε στους Red Hot Chili Peppers μετά από την αποχώρηση του κιθαρίσταJohn Frusciante.
O έμπειρος μπασίστας είπε: «Όταν ήρθε ο Josh και ξεκίνησε να παίζει, όλοι σκεφτόμασταν «Ok, πότε θα αρχίσει να κάνει εκείνο το μαγικό με την κιθάρα, που θα μας δώσει έναν νέο τρελό ήχο; Με τον John τα πράγματα ήταν διαφορετικά, δημιουργούσαμε μαζί νέους funky ήχους χωρίς να το σκεφτούμε ή να το προγραμματίσουμε. Tώρα έπρεπε να αφήσουμε τον Josh να είναι ο Josh
 Ο Flea εκτός από τους Red Hot Chili Peppers  -που προετοιμάζονται για μια ευρωπαική περιοδεία με πολλούς σταθμούς- θα προσφέρει τις μαγικές του υπηρεσίες και στην νέα μπάντα του Damon Albarn, τους Rocketjuice In The Moon!
Λίγο Peppers με δόση από Frusciante εδώ!  
και με τον νέο κιθαρίστα εδώ

Beyonce Live: Ένα απόσπασμα από το νέο της DVD!


Σε αναμονή της κυκλοφορίας του 4πλού DVD Beyonce “Live In Roseland Elements Of 4 DVD” ανακαλύψαμε ένα δείγμα από την εκρηκτική –πιο sexy πεθαίνεις- και γεμάτη παράληρημα αποθέωσης από τους fans, performance της Beyonce!
To “End  Of Time” δεν έγινε ποτέ single, αν και ίσως θα έπρεπε, αλλά παραμένει μια καλή αφορμή για να γεμίσουμε με ανυπομονησία για την κυκλοφορία του “Live In Roseland”. Φυσικά και η Beyonce ήταν έγκυος όταν κινηματογραφήθηκε αυτή η performance….
www.mtv-greece.gr

Ο Drake προκαλεί τον Lil Wayne σε rap battle;


O Drake δηλώσε στο Billboard ότι έχει προκαλέσει τον μέντορα του στην hip hop, Lil Wayne σε ένα song to song battle για να αποφασίσει το κοινό ποιός είναι ο καλύτερος rapper από τους δυο!
Ο πρώην tv star (Degrassi) και ταλαντούχος rapper Drake θα είναι χωρίς μεγάλη δυσκολία στην κορυφή του US Album Chart με το album “Take Care”, που αναμένεται στο κλείσιμο της πρώτης εβδομάδας κυκλοφορίας του να έχει πουλήσει μέχρι και 725.000 αντίτυπα.
Αλλά και ο Lil Wayne με το “Tha Carter IV” έχει ξεπεράσει κατά πολύ το 1.000.000 αντίτυπα σε πωλήσεις μέχρι στιγμής, και  μετά από την σαρωτική του εμφάνιση στα MTV VMA τον περασμένο Αύγουστο, παραμένει ένας από τους πιο hot MCs στο παιχνίδι. Ποιός θα νικήσει; 
Οι δυο rappers φαίνεται πως ανυπομονούν για να το κανονίσουν, με τον «μαθητή» Drake να  θέλει όσο τίποτα να ταπεινώσει τον «δάσκαλο» Lil Wayne! Θα μπορούσε ίσως ο νικητης να έπαιζε τελικό με τονEminem; Μια ιδέα λέμε!

“Marry The Night” Η αρχή ενός Gaga-epic!


Διαρκεί μόλις ενα λεπτό και σαράντα οκτώ δευτερόλεπτα η εισαγωγή του “Marry The Night” video που έχει σκηνοθετήσει η ίδια η Lady Gaga αλλά τόσο είναι αρκετό για να μας προκαλέσει προσδοκίες για ένα ακόμα Gaga-epic!
Στο video βλέπουμε την Lady Gaga αναίσθητη και ξαπλωμένη σε ένα φορείο να καθοδηγείται από δυο νοσοκόμες, με την συνείδηση της να ξεκινά μια ιδιόρρυθμη «αφήγηση» με αναφορές μέχρι και στην νεα μόδα του Calvin Klein (!) και αρκετή ειρωνία. Ίσως κάποιοι να μπερδευτούν με αυτό το introduction, αλλάποιός μπορεί να μπει στο μυαλό της Gaga και να μην χάσει το δρόμο του; Δείτε το video! www.mtvgreece.gr

Marina And The Diamonds: Το νέο της τραγούδι!


Η Marina Diamantides και το συγκρότημα της είναι η νέα μεγάλη ελπίδα της βρετανικής pop και έχει ήδη καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της στα charts με το album "The Family Jewels”, που έχει φτάσει μέχρι το top 5 του UK Album Chart.
 Μεγαλωμένη στην Ουαλία, αλλα με ρίζες από την Ελλάδα, η Marina έχει κερδίσει το Best UK & Ireland  Act στα περσινά MTV EMA και έχει ήδη ολοκληρώσει την ηχογράφηση του δεύτερου της album με τίτλο “Elecktra Heart”.
Το album θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2012 και έμεις σας χαρίζουμε ήδη ένα πρώτο δείγμα, το τραγούδι “Starring Role”. Μην εκπλαγείτε αν το 2012 η 26χρονη Marina Lambrini Diamantides ξεπεράσει πολλές γνωστές pop stars…. www.mtvgreece.gr

Ο Ludacris και o Drake θα τραγουδήσουν στα American Music Awards


Στις 20 Νοεμβρίου θα απολαύσουμε άλλη μια μουσική βραδιά, αυτή την φορά στην Αμερική στα πλαίσια των American Music Awards!

Με κλεισμένες ήδη τις εμφανίσεις των Pitbull, Marc Anthony, Lil Jon, Gym Class Heroes, Adam Levine, will.i.am, Jennifer Lopez, Nicki Minaj, David Guetta, Maroon 5, Christina Aguilera αυτοί που πραγματικά έλειπαν ήταν ο Ludacris και ο Drake, οι οποίοι μόλις επιβεβαίωσαν ότι θα εμφανιστούν!
Αναμένουμε, λοιπόν, για μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις!!!
Από τον Αλέξανδρο Παντελάκη

Ελεονώρα Μελέτη: 'Δεν έχω το μητρικό ένστικτο;'


Η γνωστή παρουσιάστρια διανύει το 33ο έτος της ζωής της, αλλά ακόμα δεν ένιωσε να κτυπάει μέσα της το ρολόι της μητρότητας. Η ίδια πιστεύει πως αυτό δε θα γίνει ποτέ.
Μέσω της πρωινής της εκπομπής, και με αφορμή ένα αφιέρωμα στο "Master Chef Junior", η Ελεονώρα παραδέχτηκε πως με τα παιδιά δεν μπορεί να συμπεριφέρεται σαν "ζουζουνο-γργαλιάρα", γιατί δεν της βγαίνει. Οπόταν, δε θα μπορούσε να κάνει κάτι ανάλογο με αυτό που κάνει η Μαρία Μπεκατώρου με τα παιδιά, γιατί νιώθει πως έτσι θα μπει σε καλούπια και δεν το θέλει.

Δήλωσε πως με τα παιδιά συμπεριφέρεται όπως και με τους ενήλικες, κι αυτό ίσως να σημαίνει πως ελλείπεται του μητρικού ενστίκτου. Αυτό είναι κάτι που διαπίστωσε και ο πατέρας της και της το έχει πει πολλές φορές. Παρ' όλ' αυτά, η Ελεονώρα λέει πως με το παιδί της μπορεί να είναι μάνα, αλλά τα υπόλοιπα είναι ξένα γ' αυτή και δεν μπορεί να συμπεριφέρεται τρυφερά σε όλα. Ίσως να μην είναι γεννημένη για μητέρα, όπως ομολόγησε στους συνεργάτες της.

Michael Jackson: Το κρεβάτι δε δημοπρατείται


Πριν από μερικές ημέρες, κυκλοφόρησε η είδηση πως επρόκειτο να βγει σε πλειστηριασμό το κρεβάτι στο οποίο ο Βασιλιάς της Pop άφησε την τελευταία του πνοή. Τώρα τα δεδομένα άλλαξαν.
Η πράξη αυτή του οίκου "Julien" να βγάλει σε δημοπρασία το κρεβάτι στο οποίο ο τραγουδιστής εξέπνευσε, προκάλεσε αντιδράσεις μεταξύ των μελών της οικογένειάς του, η οποία απαίτησε να αφαιρεθεί από τα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν. Εκτός αυτού, αξίζει να αναφερθεί πως το στρώμα του κρεβατιού δεν επετράπη να πωληθεί, αφού αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο σχετικά με το θάνατο του.

Η δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου θα περιλαμβάνει άλλα αντικείμενα που ανήκαν στον μεγάλο Pop star, όπως πίνακες ζωγραφικής, μια ντουλάπα αντίκα, και ένας πίνακας ανακοινώσεων από την κουζίνα του σπιτιού του με ιδιόχειρο σημείωμα του.

Σοφία Καρβέλα: 'Δεν έχω δει το rockumentary'


Η κόρη της Άννας Βίσση συμπρωταγωνιστεί με τη μητέρα της στο "Όσο έχω φωνή", παρ' όλ' αυτά, δεν το έχει δει ακόμη. Η Σοφία μίλησε για το ριάλιτι, αλλά και για τις κριτικές που έχει δεχτεί η μητέρα της για το εγχείρημα της.
Η Σοφία Καρβέλα παραδέχτηκε, σε τηλεοπτικές της δηλώσεις, πως δεν έχει δει ακόμα το rockumentary, γιατί δεν έχει αυτή τη δυνατότητα στην Αμερική, όπου ζει μόνιμα. Αντί του show, όμως, βλέπει τον εαυτό της και τη μητέρα της μέσα από τα videos που "τραβάνε" μαζί.

Όπως ανέμενε η ίδια η Άννα, το ριάλιτι με θέμα τη ζωή της, έχει δεχτεί πολλές άσχημες κριτικές, αλλά η Σοφία δεν απαντά σε κάποια από αυτές, χωρίς να τη ρωτήσουν. Λέει πως ο καθένας δικαιούται να λέει την άποψη του, ενώ δήλωσε πως σε μερικούς αρέσει, σε άλλους όχι, ενώ κάποιοι άλλοι το λατρεύουν.

Playmen: 'Παπαρίζου και Ρουβάς είναι τεράστιοι καλλιτέχνες'


Το νεανικό συγκρότημα βρέθηκε στην Κύπρο και στο Club Zoo στη Λευκωσία, πριν από μερικές ημέρες, και η κάμερα του "Reload" με τον Ανδρέα Μεταξά ήταν εκεί για μια κουβέντα μαζί τους.
Οι δύο νεαροί καλλιτέχνες, όπως δήλωσαν, βρίσκουν την Κύπρο πολύ ελκυστικό προορισμό, αλλά θεωρούν τη ζέστη του καλοκαιριού υπερβολική! Άλλωστε, αυτή δεν ήταν η πρώτη τους φορά στο νησί μας, αλλά η έκτη!

Τα σχέδια τους για το χειμώνα είναι αβέβαια, αλλά μια φορά το μήνα κάνουν ένα πάρτι σε επαρχιακές πόλεις, εκτός της Αθήνας, όπως Ιωάννινα και Κρήτη. Το σταθερό τους στέκι είναι το Vogue στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζονται κάθε Παρασκευή.

Οι Playmen συνεργάστηκαν με Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά κι έχουν να λένε τα καλύτερα λόγια. Θεωρούν τους δύο τεράστιους καλλιτέχνες και πολύ σωστούς επαγγελματίες, από τους οποίους κέρδισαν αρκετά.

Μια μεγάλη συνεργασία, όμως, πέτυχε το συγκρότημα, όταν προέκυψε η συνεργασία με τον T-Pain. Αυτό τους έδωσε μεγάλη χαρά, αλλά τους γέμισε και με άγχος και αίσθημα ευθύνης.

Δείτε παρακάτω τι δήλωσαν στην κάμερα του "Reload"!

Μύρωνας Στρατής: Νεκρός ο μπασίστας του εν ώρα γυρισμάτων


Τραγικό θάνατο βρήκε ο μπασίστας του τραγουδιστή, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου video clip, σε παλιό εγκαταλελειμένο εργοστάσιο στην Ελευσίνα.
Υπό άγνωστες συνθήκες, και ενώ όλα κυλούσαν βάσει του σεναρίου του video clip, κομμάτι από την οροφή ξεκόλλησε και καταπλάκωσε τον άτυχο μουσικό, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για άτομο μεταξύ 25 και 30 ετών, ο οποίος έχει συνεργαστεί και με άλλα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Το Αστυνομικό Τμήμα Ελευσίνας έχει αναλάβει την υπόθεση και διενεργεί προανακρίσεις σχετικά με το τραγικό συμβάν.

DJ KAS ft Athena: Party like a freak


Το νέο ultimate party hit που θα καρφωθεί στο μυαλό μας! H νέα dance επιτυχία είναι σε μουσική/παραγωγή του Diveno και στίχους του Diveno, Dj Kas και Teddy E.
O Dj Kas είναι από το 2008 στην ομάδα του Μηδενιστή και έχει εμφανιστεί ως
DJ και Performer στα μεγαλύτερα club της Ελλάδας
όπως το Venue, Club DC, W Night Club, Ακρωτήρι Boutique, Guzel,
S Club, Club Vogue Thessaloniki.
Από τον Οκτώβριο του 2011 παρουσιάζει με το Μηδενιστή
την εκπομπή Ultimate Hip Hop Chart στο Mad TV.

Μαζί με τον Dj Kas στο τραγούδι συμμετέχει και η μόλις 17 χρόνων,
πανέμορφη και ταλαντούχα Athena Manoukian…και το party ξεκινάει!

Το video clip σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου μας μεταφέρει στη σωστή
διάσταση της διασκέδασης και του ατελείωτου χορού!

Σήμερα - 18 Νοεμβρίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν:
Δεν υπάρχουν

Επέτειοι:
Παγκόσμια Ημέρα Φιλοσοφίας



Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1985: Πεθαίνει ο Δημήτρης Γκόγκος ή Μπαγιαντέρας, σημαντικός συνθέτης και ερμηνευτής του ρεμπέτικου τραγουδιού. [γεν. 1903]

1988: Ο Phil Collins κάνει κινηματογραφικό ντεμπούτο στην ταινία "Buster".

1990: Το πιστοποιητικό γέννησης του Paul McCartney πουλιέται για $18,000 σε δημοπρασία.

1996: Οι Metallica κυκλοφορούν το "Mama Said".



 Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα : 

1095: Αρχίζει η Σύνοδος του Κλερμόν, με πρωτοβουλία του Πάπα Ουρβανού Β', η οποία έδωσε το πράσινο φως στην Πρώτη Σταυροφορία.

1307: Ο θρυλικός ελβετός πατριώτης Γουλιέλμος Τέλος σημαδεύει με το τόξο του και από απόσταση 50 μέτρων πετυχαίνει το μήλο στο κεφάλι του γιου του, κερδίζοντας το στοίχημα που είχε βάλει με τον αυστριακό κατοχικό διοικητή Χέρμαν Γκέσλερ.

1902: Τις εκλογές της 17ης Νοεμβρίου ακολουθεί κυβερνητική αστάθεια και συγκρούσεις ανάμεσα στους οπαδούς των δύο μεγάλων παρατάξεων, Δεληγιαννικών και Θεοτοκικών. («Σανιδικά»)

1916: Απόβαση συμμαχικών αγημάτων στο Φάληρο και συγκρούσεις με τον ελληνικό στρατό. («Νοεμβριανά»)

1928: Παρουσιάζεται στη Νέα Υόρκη η πρώτη ομιλούσα ταινία με ήρωα τον διάσημο ήρωα κινουμένων σχεδίων Μίκυ Μάους. Πρόκειται για την οκτάλεπτη ταινία του Γουόλτ Ντίσνεϊ «Steamboat Willie» («Το Ατμόπλοιο Γουίλι»).